| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Μαρ 19, 2013 2:01 am | |
| @Renesmee Cullen Απορώ πως αντέχεις να το διαβάζεις με τέτοιο ρυθμό εγώ δεν κρατιόμουν :P
Λοιπόν, εγώ άρχισα την ''Πειθώ'' και οφείλω να πω Argy μου ότι είναι πολύ ωραίο βιβλίο για δυο λόγους: 1)Το βιβλίο είναι πολύ πιο ώριμο στη γραφή μιας και είναι το τελευταίο μυθιστόρημα που έγραψε η πολυαγαπημένη Austen με πολύ κομψούς και προσεγμένους διαλόγους. 2) Το θέμα που δεν είναι άλλο απο τον έρωτα παρουσιάζεται με αρκετά ρομαντική διάθεση και δεν λείπουν φυσικά οι καυστικοί,ζωντανοί διάλογοι όπως και σε κάθε βιβλίο της.(λίγο χαζός λόγος αλλά είναι απαραίτητος σε κάθε βιβλίο της :P )
Αυτό όμως που μου έκανε περισσότερο απ όλα εντύπωση είναι η γραφή.Εξαιρετικό μέχρι στιγμής...
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μαρ 27, 2013 3:11 am | |
| Ναι είδες! Αλλά τι να κάνω που με κατακλύζουν οι υποχρεώσεις :P (τρομάρα μου):P | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Μαρ 27, 2013 4:49 am | |
| Εγώ διαβάζω τον Κόκκινο Δράκο (για όσους δεν ξέρουν Hannibal Lecter. Θεός ο τύπος ) του Thomas Harris. Αν δεν έχετε γερό στομάχι, μην το πάρετε! Και δείτε και την ταινία. | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Απρ 05, 2013 3:42 am | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Εγώ διαβάζαω τον ''Φόνο του Ρότζερ Ακρόιντ'' της Αγκάθα Κρίστι, αλλά, λόγω εξεταστικής, το διαβάζω πολύυυ αργάαα :P
Είναι ωραίο? Γιατί το έχω πάρει μαζι με κάτι άλλα βιβλία και βαριέμαι να το διαβάσω! Εγώ διαβάζω Το διπλό μυστικό της Αγκάθα Κρίστι και ταυτόχρονα διαβάζω Η Πριγκήπισσα του αίματος | |
|
| |
skailer Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Ψαξε και θα με βρεις ;)
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Barnabas Collins ( Johnny Depp ) Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Απρ 15, 2013 1:35 am | |
| Ξερετε αν εχει βγει το βιβλιο "Ο Οικος της Νυχτας" το 6?? | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Μάης 13, 2013 6:34 am | |
| Λία: Η πριγκίπισσα του αίματος είναι καλό; Όσο για τον Φόνο του Ρότζερ Άκροιντ, το είχα στον πάγο για κάποιο διάστημα γιατί (στην αρχή κυρίως) ήταν κάπως βαρετό :/ Αλλά το τέλος σε δικαιώνει και με το παραπάνω Τώρα τελευταία, διαβάζω το Good Omens των Pratchett/Gaiman. Έχει ως θέμα την Αποκάλυψη, τον Αντίχριστο κλπ. θέματα που, ενώ θεωρούνται...βαριά, παρουσιάζονται με έναν τρόπο κωμικό και ανάλαφρο. Μπορεί να έχω διαβάσει μόλις 50 σελίδες, ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω πως το λατρεύω | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Μάης 14, 2013 8:23 pm | |
| Εγώ διαβάζω τα Ανεμοδαρμένα Ύψη. | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Μάης 14, 2013 9:29 pm | |
| Πρόσφατα διάβασα την τριλογία TRYLLE της Amanda Hocking! Είναι, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη τριλογία που έχω διαβάσει!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουν 24, 2013 6:21 am | |
| (Διέγραψα το ποστ της Rebecca. διότι δεν επιτρέπεται η ''διαφήμιση'' άλλων site/blog κλπ. μέσω του συγκεκριμένου φόρουμ. Όποιος επιθυμεί να μεταβεί στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, μπορεί να μου στείλει pm ) Μόλις τελείωσα ένα σάπιο βιβλίο (Απαγορευμένος καρπός λέγεται -.-' Αλλά τι άλλο να περιμένεις απ' την Silk; ) και λέω να πιάσω ξανά το Good Omens ή κανένα manga (βλ. Kaichou wa maid :P) | |
|
| |
Rebecca. Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 107 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2012 Ηλικία : 29
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουν 24, 2013 7:19 pm | |
| Oops! Χίλια συγγνώμη.. :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιουν 24, 2013 7:25 pm | |
| - Σπόιλερ:
Δεν πειράζει. Απλώς θα ήταν καλύτερο να το στείλεις σε pm την άλλη φορά. Έτσι, δεν θα σου πει κανένας τπτ
| |
|
| |
DeepBlue Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 62 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2013 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stefan.Damon.Helena Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιουν 28, 2013 10:58 pm | |
| Νεκρονομικόν Γενικές πληροφορίες Έτος έκδοσης: 2011 Αριθμός σελίδων: 240 Περιγραφή "Νεκρονομικόν" ονομάζεται το βιβλίο που περιγράφει τα χρονικά και τη μαγεία των προκατακλυσμιαίων θεών, ένα θέμα που αποτέλεσε το κεντρικό μοτίβο των έργων του Χ. Φ. Λάβκραφτ με την περιβόητη Μυθολογία Κθούλου. Ο Γιώργος Ιωαννίδης, ψυχολόγος και αρχισυντάκτης του περιοδικού mystery, στο βιβλίο του αυτό ερευνά την αθέατη ιστορία της Μυθολογίας Κθούλου και αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για τους αρχαίους θεούς, όπως επίσης τα τελετουργικά και τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι σύγχρονοι μύστες του "Νεκρονομικόν". ωραιο ειναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιουν 29, 2013 5:06 am | |
| Για να το διαβάσεις, δεν θα πρέπει πρώτα να διαβάσεις για το Κθούλου; | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Ιουλ 10, 2013 6:53 pm | |
| Εγώ αυτά που διαβάζω εδώ και καιρό είναι τα Lorien Legacies και μου αρέσουν πολύ. Ξεκίνησε με το I Am Number Four , συνεχίστηκε με τα The Power Of Six και The Rise Of Nine και τώρα τον Αύγουστο θα βγει και το The Fall Of Five οπότε ανυπομονώ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 3:33 am | |
| Μετά από τόσο καιρό, αποφάσισα να ξεκινήσω το Bloodlines. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει πάρα πολύ και, ευτυχώς, η Sage δεν είναι τόοοοσο εγωίστρια όσο η Rose ;) | |
|
| |
baby vampire Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 263 Ημερομηνία εγγραφής : 19/04/2013 Ηλικία : 571 Τόπος : Στον οίκο της νύχτας.......
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen, Stefan,Damon, κόμης δράκουλας. ...... Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 3:43 am | |
| Εγω διαβασα το Σκαρλετ της Barbara Baraldi. Eιναι τελειο! Σε οποιους αρεσουν οι τρομακτικες, ρομαντικες, γκοθικ ιστοριες πρεπει οποσδηποτε να το διαβασουν! | |
|
| |
Dark Shade Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Χαμενος καπου στις σκεψεις μου
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 3:52 am | |
| Οπωσδήποτε , οπωσδήποτε ?! τόσο ωραίο? | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 3:56 am | |
| Ω ναι! | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 3:57 am | |
| Χαχα Οκ έφυγα για | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 4:05 am | |
| χαχαχα!!! Δυστηχως η συνεχεια του il bacio del demone ( το φιλι του δαιμονα) κυκλοφορει μονο Ιταλια Γι' αυτο όποιος ξερει Ιταλικα να το πει αμεσως! Εγω μονο την περηληψη εκανα, και σε αυτο με βοηθησαν τα καλα γαλλικα που ξερω.... | |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 4:24 am | |
| δεν το εκδίδουν ελληνικοί οίκοι εεε? | |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 4:34 am | |
| Οχι... Μονο το 1ο, το Σκαρλετ... - Σπόιλερ:
Κατι ειναι και αυτο! Σωστα;
| |
|
| |
Dark Shade Spirit
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 4:54 am | |
| - :
"Ναι κάτι είναι! Όπως και για τα βιβλία που έγραψα πιο πάνω ότι διαβάζω. Έφεραν στην Ελλάδα το πρώτο αλλά τα άλλα τα γράψανε.... Αλλά εκεί ευτυχώς ο συγγραφέας είναι αμερικάνος κι έτσι τα διαβάζω στα αγγλικά
| |
|
| |
baby vampire Vampire
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιουλ 11, 2013 5:00 am | |
| | |
|
| |
DeathView* Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 23/07/2013
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιουλ 23, 2013 2:49 am | |
| ο αλχημιστης paulo coelho το τελειωσα προχτες τωρα λεω να παρω καποιο αλλο αλλα ακομα δεν ξερω ποιο | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|