| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 11:20 pm | |
| Αααα κατάλαβα. Και άλλες μιμήσεις του ''Λυκόφως'';-.- Καταντάει πολύ βαρετό -.- Όντως ξεφυτρώνει παντού σαν μανιτάρι :P | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 06, 2013 9:29 am | |
| Δεν θεωρώ ότι το fanfic είναι ''απομίμηση'' απαραίτητα. Ναι, έχει χρησιμοποιήσει κάποιες λέξεις-φράσεις που έχουμε δει στο ''Λυκόφως,'' ωστόσο η ιστορία (μέχρι εκεί που έχω διαβάσει) είναι δική της. Δεν θεωρώ απαραίτητα ''κακό'' το να εμπνέεται κάποιος από ένα βιβλίο και να γράφει μια ιστορία που θα ευχόταν (ενδεχομένος) να είχε διαβάσει στο βιβλίο. Η εκτέλεση είναι αυτή που με σκοτώνει xD | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 06, 2013 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Ιαν 06, 2013 11:37 pm | |
| Ναι λοιπόν και εγώ απο τα λίγα που είχα διαβάσει πηγαίνοντας στο public και βλέποντας και άλλες κοπέλες παράμερα να το διαβάζουν το άνοιξα διάβασα κάποια σημεία και...''αυτοκτόνησα''!(μάκαρι να το έκανα εκείνη την στιγμή στην κυριολεξία)Μιλάει συνέχεια μα συνέχεια για μάρκες αυτοκινήτων,τσάντες Gucci και ξέρω γω και στο καπάκι σαδομαζοχιστική λίστα με όρους για το σεξ και πράσινα άλογα!Προσωπικά θα το χαρακτήριζα σκληρό άρλεκιν.Όσο για τα λάθη μέσα στην ιστορία που ανακάλυψα...!!! - Σπόιλερ:
Πήρες το Αββαείο???Σκεφτόμουν και εγώ να το πάρω είναι όντως ωραίο?Ρομαντικό με τον συνηθισμένο Ωστενικό τρόπο?Νομίζω πως είμαι έτοιμη να αρχίσω την Πειθώ αυτές τις μέρες!'Επεσε διάβασμα στις γιορτές και την ξέχασα την καημένη
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Ιαν 07, 2013 4:33 am | |
| Στέλλα: Για την συγκεκριμένη ιστορία, η εκτέλεση είναι κυριολεκτική. Τα λάθη που υπάρχουν μέσα ΌΧΙ ΑΠΛΆ καίνε τα μάτια...Θες να τα βγάλεις με κουτάλια και ΠΆΛΙ δεν υπάρχει σωτηρία. Οι φράσεις έχουν ήδη εντυπωθεί στο μυαλό σου σαν ένα κακό, κακό όνειρο >.< (τραυματική εμπειρία :P) Οι ακριβές μάρκες δίνουν και παίρνουν γιατί ο τύπος είναι ΖΆΜΠΛΟΥΤΟΣ! (OMG! 0_0) Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο του ''σαδομαζοχιστικού σεξ'' αλλά, απ' ό, τι κατάλαβα από της...''ευφράδεια'' της συγγραφέως δεν θα είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο :P - Σπόιλερ:
Όταν το διαβάσω καλύτερα, θα σου πω Και την ''Πειθώ'' θα πάω σίγουρα να την αγοράσω μια από αυτές τις μέρες
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιαν 10, 2013 12:50 am | |
| Άσε βρεεε διαβάσα λίγες σελίδες έτσι απο περιέργεια και μου πετάχτηκαν τα μάτια!Όταν φτάσεις στη λίστα που σου λέω θα καταλάβεις!Είναι και πολύ σεξουαλικός ο τύπος μιλάμε!Έχει και όρους πάνω στη συνουσία ο σάτυρος!Υγιής σχέση κ άγιος ο θεός-.- Πόσο στερημένη παίζει να ήταν η συγγραφέας οταν το έγραφε! Τέσπα να μην βγαίνω εκτός θέματος με τον σχολιασμό
Για να είμαστε στο θέμα μας με περιμένει μεγάλη λίστα βιβλίων για να διαβάσω. Όμως η στοίβα απο βιβλία παραμένει στο κομοδίνο μου για ντεκόρ!-.-Υπόσχομαι να αρχίσω την καημένη ''Πειθώ'' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιαν 10, 2013 1:20 am | |
| Δεν φτάνει που είναι στερημένη! Είναι και οι σκηνές έτσι όπως είναι που ούτε να το ανεχτείς δεν μπορείς (όχι ότι είμαι πουριτανή, αλλά το σεξ στα βιβλία το θεωρώ λιγάκι ανούσιο να περιγράφεται κάθε τρεις και λίγο! :/ ) Και εγώ έχω μια ολόκληρη στοίβα στο μπαούλο μου Θέλω και εγώ κάποια στιγμή να διαβάσω Λάβκραφτ και όοοολα τα άλλα που δεν έχω διαβάσει ακόμα... (Προτού τρέξω στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο και πάω να αγοράσω κι άλλα xD) | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 11, 2013 1:40 am | |
| Εγώ, πήγαινα να πάρω το 50 αποχρώσεις του γκρί, και βλέπω ένα άλλο βιβλίο το Μαγολογια (μην γελάσει κανείς, είναι λιγάκι για μικρά παιδιά, αλλά πάντα απο μικρό παιδί ήθελα να το πάρω και τώρα το πήρα και το διαβάζω!) Μετά τύχαια στο σχολείο, μια φίλη μου, έλεγε για το 50 αποχρώσεις του γκρί, και έλεγε ότι είναι πολύ γαματο, και αξίζει να το πάρεις και μπλα μπλα μπλα! Τώρα, εγώ δεν ξέρω πως είναι, αξίζει δηλαδή, ή να πάω να πάρω κατι πιο ενδιαφέρον, γιατί έχω τόσα πολλά στη λίστα με βιβλία που θέλω, αλλά ολο και βγαίνει κάτι καινούριο, και μου τραβάει τη προσοχή, πάω να το πάρω και μετά τραβάω τα μαλλιά μου και το μετανιώνω, που ξόδεψα χρήματα σε μια βλακεία παρά να πάω να πάρω επιτέλους αυτά που θέλω! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 11, 2013 3:37 am | |
| Μαγολογία; Καλό ακούγεται Εγώ έχω ακούσει απο πολλούς ότι δεν είναι πολύ καλό το βιβλίο και γενικώς είναι μια χαζομάρα.Γι αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό των απόψεων για το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν αρνητικό.Έτσι λέω να μην το διαβάσω και να πάρω κάτι άλλο που να αξίζει.Πάντους με όσους έχω μιλήσει δεν ήταν καλό! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Ιαν 11, 2013 5:22 am | |
| Εγώ σου συνιστώ να μη το πάρεις πάντως :P Το καταλαβαίνω, έχει γίνει μόδα αλλά ως εδώ! Υπάρχουν τόσα άλλα καλά βιβλία άμα ψάξεις!Argy μ'αρεσε ο τίτλος λαβκραφτ και μου κινεί την περιέργεια για το στόρυ
Εγώ θέλω το ''Συνέντευξη με έναν βρικόλακα'' που το βρήκα στα Ελληνικά αλλά υποψιάζομαι πως δεν είναι τόσο καλή η μετάφραση! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 26, 2013 5:48 am | |
| Λοιπόν αφού διάβασα η πόλη της στάχτης τώρα διαβάζω το Γυάλινη πόλη... Λατρεύω τον Τζέις...:Ρ | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 26, 2013 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 26, 2013 9:33 pm | |
| Εγώ διαβάζω Τη Μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση και συγχρόνως και Το Ημέρωμα της Στρίγγλας του Σαίξπηρ. Είναι για εργασίες στο σχολείο αλλά είναι πολύ ωραία και τα δύο. Βέβαια στη Μεγάλη Χίμαιρα είμαι στην αρχή ακόμα.
Αργυρώ μπορείς να μου στείλεις το 50 Αποχρώσεις του γκρι; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιαν 29, 2013 1:03 am | |
| - Renesmee Cullen έγραψε:
- Είναι καλό;
Εμένα προσωπικά μου αρέσειιι... | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Ιαν 29, 2013 3:07 am | |
| Χμμ θα το έχω στα υπόψην μου | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιαν 31, 2013 12:30 am | |
| Τώρα διαβάζω το Σάρκα και αίμα (Flesh and blood) του Graham Masterton <3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Ιαν 31, 2013 5:46 am | |
| Αυτό ήθελα να το διαβάσω κι εγώ. Καλό είναι; | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Φεβ 01, 2013 4:25 pm | |
| Μέχρι εκεί που εχω φτάσει είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! - Σπόιλερ:
Γενικά, πάρε οποιοδήποτε βιβλίο του Graham Masterton με κλειστά μάτια
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 03, 2013 7:35 pm | |
| Έχω ξεκινήσει και το Vampire Academy! Επιτέλους ήρθε η ώρα να το διαβάσω! :ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 03, 2013 10:55 pm | |
| Αλληλούια! Θαύμα, ΘΑΎΜΑ! :P Αν το τελειώσεις και δεν σου αρέσει, περιττό να σου πω πως θα σε κυνηγάω για να σου κόψω το κεφάλι | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 03, 2013 11:21 pm | |
| Χαχαχα :ρ Όπως σ είπα έχω τελιώσει το 1ο κεφάλαιο και πορόθηκα! Οπότε νομίζω πως σε γλιτώνω απο αυτή την στυγερή δολοφονία π πας να κάνεις :ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 10, 2013 8:56 pm | |
| Χαχα Αργυρώ την τρομάζεις την Ειρήνη, δενν πρέπει..:Ρ
Εγώ διαβάζω του Ευγένιου Τριβιζά "Η τελευταία μαύρη γάτα". Φυσικά το είχα ξανά διαβάσει όταν ήμουν μικρή...αλλά επειδή δεν το θυμάμαι το ξανά διαβάζω...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ Φεβ 10, 2013 10:16 pm | |
| Εγώ διαβάζαω τον ''Φόνο του Ρότζερ Ακρόιντ'' της Αγκάθα Κρίστι, αλλά, λόγω εξεταστικής, το διαβάζω πολύυυ αργάαα :P - Σπόιλερ:
Καλά κάνω. Και ο άγιος φοβέρα θέλει -.- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Φεβ 12, 2013 12:34 am | |
| Της Αγκάθα Κρίστι μου άρεσε ο "Πικρός καφές" και η " Το Χαμόγελο της Μέδουσα!":Ρ - Σπόιλερ:
Τς τς, δεν σου έχω πει όμως να βάζεις και μένα στο κόλπο; :Ρ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paramu8enia στις Πεμ Φεβ 14, 2013 4:57 am, 1 φορά | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Φεβ 14, 2013 3:47 am | |
| - Σπόιλερ:
Μαριάαα;;; Πέφτω απο τα σύννεφα!Αχά!Ώστε είσαι η συνεργός της ε;;Χμμμ όπου δεις μοχθηρά σχέδια να τρέξεις κατευθίαν :ρ Αργυρώω μην μας τρομάζεις θα κάνουμε τα πάντα για να μην μας σκοτώσεις :ρ
Και εγώ το Vampire Academy σιγά σιγά το πάω! :ρ | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|