| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 24, 2012 9:45 pm | |
| Λες να τα δώσω κι εγώ τα τρία πρώτα να μη μου πιάνουν και χώρο; (Αφού δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σαν βιβλία, να μην το ανανγωρίσω; ) | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Σεπ 24, 2012 9:50 pm | |
| Εγώ τα χάρισα σε μια φίλη μου που είχε ήδη διαβάσει το πρώτο βιβλίο. Γενικά, επειδή έχω και εγώ έλλειψη χώρου, χαίρομαι όταν χαρίζω βιβλία σε φίλες μου (Μου την δίνει, πάντως, που όσα ''αγγελικά'' έχουν βγει τα συγκρίνουν με το Fallen. Λες και είναι η κορυφή του είδους. Έλεος! -.- ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 12:43 am | |
| Αν βρω καμία φίλη μου που να τα θέλει, θα της τα δώσω κι εγώ. (Αν ήταν το πιο διάσημο απ' όλα, τότε λογικό είναι να τα συγκρίνουν) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 4:16 pm | |
| Και μετά θα ανοίξει ο χώρος για άλλα, αξιόλογα βιβλία Εντάξει, μπορεί να είναι διάσημη, αλλά να πω ότι είναι και κορυφή στο είδος της να πω ''Εντάξει, καλά κάνουν και την χρησιμοποιούν σαν μέτρο σύγκρισης'' Αλλά όλη η σειρά είναι μια μετριότητα. Γιατί να συγκρίνεις άλλες σειρές με αυτό το μέτρο και σταθμό, όταν οι άλλες σειρές, ενδεχομένως, είναι καλύτερες από αυτή; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 6:01 pm | |
| Ίσως αν έχει ακόμα το public αυτό που δίνει βιβλία που δε χρειάζεσαι για να δώσει σε άλλους, θα τα αφήσω εκεί για να βάλω τίποτα καλύτερο στη θέση τους.
Σίγουρα είναι μέτρια σειρά, απλά ως πιο γνωστή τη χρησιμοοποιούν για να συγκρίνουν (και το καλό είναι ότι έχοντας ως μέτρο σύγκρισης αυτή τη σειρά μπορείς να λες ότι κάτι άλλο είναι καλύτερο και να κάνεις τον άλλον να θέλει να διαβάσει και το άλλο). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 6:38 pm | |
| Σωστά. Είναι και αυτό μια λύση Εσύ μπορεί να το λες. Άμα οι άλλοι δεν σε πιστεύουν όμως και νομίζουν ότι είναι η κορυφή του είδους του; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 6:48 pm | |
| Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο με αυτα π λετε και κατι σχετικο με τα βιβλια?
Που θα βρω την τριλογια της Victoria Frances στα ελληνικα? γιατι εχω ψαξει και δεν εχω βρει τιποτα εδω στο νετ...εχω το πρωτο στα αγγλικα αλλα δενκαταλαβαινω γρι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Σεπ 25, 2012 7:03 pm | |
| Στα ελληνικά είναι χειρότερα, πίστεψέ με. Έχουν κάνει απαίσια μετάφραση! Εμένα μου είχαν πάρει δώρο τα δύο πρώτα στα ελληνικά από το public. Αν δεν τα έχει, μπορείς να τα παραγγείλεις. | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Σεπ 26, 2012 12:10 am | |
| ααχ σε ευχαριστω θα τα ψαξω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι Νοε 06, 2012 5:48 am | |
| Stravaganza: City of Masks, μετά από καιρό που το έψαχνα. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ Νοε 08, 2012 12:48 am | |
| Λοιπόν είχα διαβάσει "Κύκλος της Φωτιάς", κρίμα στο τέλος... Διάβασα ένα της Αγκάθα Κρίστι! (Καλά αυτή η γυναίκα γενικά το έχει! :Ρ) Και τώρα διαβάζω το "Γυναίκα παπαρούνα!" :Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 09, 2012 10:15 pm | |
| Εγώ διαβάζω το Υπερηφάνεια και Προκατάληψη ξανά!:P Και έχω πάρει άλλα πόσα που περιμένουν... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 10, 2012 1:14 am | |
| Χαχα το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει αλλά θα ήθελα πολύ!:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 10, 2012 4:36 am | |
| Στέλλα μου, ΓΙΑΤΊΙΙ;;; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; :'(
(Μαρία μην ακούς τι λέω. Καλό βιβλίο είναι, αλλά δεν είναι να το διαβάζεις για πάνω από 2 φορές :P) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 10, 2012 5:10 am | |
| Ε εντάξει τότε... θα δούμε...:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 12, 2012 1:49 am | |
| Γιατί βρε Argy μου??Εμένα μ'αρέσει να βασανίζομαι!:P:P:P Το πεθύμησα ολίγον το βιβλίο και πήρα και την Πειθώ.. θα έχω να διαβάζω τα Χριστούγεννα...:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 12, 2012 1:55 am | |
| Χαχαχααα. Αν είναι έτσι, πάω πάσο ^^ Το ''Πειθώ'' είναι ωραίο βιβλίο; Έχω δει την ταινία και μου φάνηκε πολύυυ ωραία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 12, 2012 2:21 am | |
| Ε δεν έχω αρχίσει το βιβλίο ακόμα αλλά κάτι με τράβηξε να το αγοράσω Jane Austen και να μην είναι ωραίο????Βασικά είναι λίγο μεγάλο αλλά μόλις το αρχίσω θα σου πω αν είναι καλό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ Νοε 12, 2012 2:28 am | |
| Πες μου αν είναι γιατί και εγώ το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 24, 2012 4:43 pm | |
| Το The Vampire Diaries το 2ο βιβλίο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 8:52 pm | |
| - Σπόιλερ:
Στέλλα, αγόρασα το ''Αββαείο του Νόρθανγκερ'' (και σε αρκετά συμφέρουσα τιμή, για τα δεδομένα της εποχής) Μπορώ να πω ότι το ύφος του με εξέπληξε ευχάριστα και οι περιγραφές δεν είναι και τόοοσο εκτενείς (για τα δεδομένα της Ώστιν πάντα xD) Μετά από αυτό, σειρά έχει, φυσικά, η ''Πειθώ''
Έγινε το θαύμα! Βρήκα το 50 Shades of Grey σε pdf και το κατέβασα. Από το λίγο που διάβασα, περιττό να σας πω ότι έχω συγκλονιστεί :P | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 9:39 pm | |
| Οι άγγελοι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 9:49 pm | |
| Διάβαζα το Rapture, αλλά το βαρέθηκα και το παράτησα. Παράλληλα μ' αυτό (το 50 shades of grey) διαβάζω και δυο άλλα βιβλία ελληνικής, φανταστικής λογοτεχνίας (may God help me with that :P) | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 9:50 pm | |
| Το είχα δεί και εγώ το βιβλίο ''50 αποχρώσεις του γκρί'' Η αλήθεια είναι ότι απο την περίληψη δεν μου άρεσε και πολύ. Είναι καλό; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Ιαν 05, 2013 10:00 pm | |
| Και ποιος δεν το έχει δει; Υπάρχει ΠΑΝΤΟΎ! Ξεφυτρώνει σαν τα μανιτάρια πλευρώτους (που θα έλεγε και μια φίλη μου :P)
Κοίτα, την αμαρτία μου θα την πω: Για απομίμηση του ''Λυκόφωτος'' (γιατί είχε γραφτεί αρχικά σαν fanfic του Twilight) καλό είναι.ΑΛΛΆ, όσο και αν βρίσκω την Άνα και τον Κρίστιαν 1000 φορές καλύτερους από το θρυλικό ζεύγος της Αγ. Παρασκευής (Μπέλλας-Εδουάρδου) και με περισσότερο βάθος (φαντάσου!) το βιβλιαράκι δεν παύει να έχει ''τρύπες'' Όχι τόσο στην πλοκή, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στην έκφραση.
Η συγγραφέας κάνει σοβαρά, εκφραστικά λάθη (λάθη που πάω στοίχημα δεν θα έκανε ούτε ένα παιδάκι τρίτης δημοτικού) και η πρωταγωνίστρια χρησιμοποιεί κάποιες φράσεις ΣΥΝΈΧΕΙΑ, σαν αυτιστικό (όπως το Oh my ή το Holy crap, για παράδειγμα -.- ) κάτι που, ενώ στην αρχή λες ότι το αντέχεις, όταν η άλλη το κάνει σε κάθε ρημαδιασμένο κεφάλαιο, σου σπάει τα νεύρα! >.< | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|