| Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS | |
|
+6Roza di AЯianЯhod.ЬЩ.22 blackcatgirl Sensitive Vampire Raven Aria Van Malus 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Κυρ Μαρ 27, 2011 5:59 am | |
| Το βιβλίο το διάβασα σε χρόνο dt (κάτι σπάνιο, εφόσον διαβάζω αρκετά αργά! :P) Από την πρώτη στιγμή, με τράβηξε ο τίτλος και ήθελα να το διαβάσω. - Σπόιλερ:
Βέβαια, η ελληνική ''μετάφραση'' του τίτλου δεν είναι και τόσο σωστή, εφόσον δεν είναι οι πρωταγωνιστές βρικόλακες, αλλά μάλλον αυτό έγινε για ''εμπορικούς'' λόγους (κοινώς, να προσελκύσουν περισσότερο αναγνωστικό κοινό) Για αρχή, βρήκα πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα στην Ρόουζ και την Τζορτζίνα (με την διαφορά ότι η Τζωρτζίνα ήταν λιγότερο badass) Επειδή η πρωταγωνίστρια ήταν ''δαιμόνισσα που ξελόγιαζε άντρες'' περίμενα να έχουμε μέσα στην πλοκή...πράματα και θάματα και απογοητεύτηκα λιγάκι που είδα για άλλη μια φορά το ''μοτίβο'' του ''κακού που δεν θέλει να είναι κακός, αλλά θέλει να κάνει το καλό'' Ελπίζω παρακάτω στα βιβλία να δούμε την κακή μας ''δαιμόνισσα'' σε δράση και αυτή η σειρά βιβλίων να είναι ισάξια με το Vampire Academy. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τρι Μαρ 29, 2011 12:40 am | |
| πως το μετεφρασαν στα ελληνικα δηλαδη? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τετ Μαρ 30, 2011 12:26 am | |
| Ο τίτλος στην ελληνική μετάφραση δεν είναι ''Vampires& Succubus;'' Ο κανονικός τίτλος είναι ''Succubus Blues'' που νομίζω ότι είναι πιο ταιριαστός στην όλη υπόθεση, μιας και η κύρια πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι succubus. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τετ Μαρ 30, 2011 3:44 am | |
| Α, ναι? Εγώ νόμιζα ότι το succubus blues ήταν η συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τετ Μαρ 30, 2011 3:50 am | |
| Όχι, αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου. Ο τίτλος του δευτέρου είναι ''Succubus on Top'' | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Πεμ Μαρ 31, 2011 4:01 am | |
| ααα... καταλαβα. και δεν ασχολειται με vampire οπως τα ξερουμε? | |
|
| |
Roza di Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 1051 Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2010 Ηλικία : 33
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Εdward Cullen!!! Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Πεμ Μαρ 31, 2011 5:35 am | |
| Το εχω στα υποψη μου ειναι απο τα βιβλια που θελω να αγορασω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Παρ Απρ 01, 2011 12:37 am | |
| Sensitive Vampire έγραψε:
ααα... καταλαβα. και δεν ασχολειται με vampire οπως τα ξερουμε?
Οι φίλοι της πρωταγωνίστριας είναι βρικόλακες, ναι, αλλά μαθαίνουμε περισσότερα στο βιβλίο για τους succubus, τους incubus, τους αγγέλους, τους δαίμονες και τα Νεφελίμ παρά για τους βρικόλακες :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Παρ Απρ 01, 2011 1:42 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Μάης 02, 2011 6:50 pm | |
| Δεν είναι ονόματα...Στην ουσία, είναι πλάσματα... Succubus-Θηλυκός δαίμονας Incubus-Αρσενικός δαίμονας Νεφελίμ-Τα παιδιά είτε αγγέλων είτε δαιμόνων με θνητούς
Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει πολλά πλάσματα μέσα και ελπίζω να μην το παρακάνει και ξεφύγει τελείως (από άποψη πλοκής) Τα πέντε από τα έξι βιβλία της σειράς νομίζω έχουν κυκλοφορήσει ήδη στην Αμερική και αναμένεται το τελευταίο τον Αύγουστο. Άντε να δούμε πότε θα μεταφράσουν και τα υπόλοιπα. | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Μάης 02, 2011 8:41 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Μάης 02, 2011 9:41 pm | |
| οντως. πολλες πληροφοριες μαζεμενες. εγω δεν ξερω ποτε θα τα αγορασω να τα διαβασω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Κυρ Νοε 13, 2011 7:52 pm | |
| Τελείωσα και το δεύτερο βιβλίο της σειράς, το Succubus on Top (στα αγγλικά) Βάζω το review μου σε spoiler σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το διαβάσει (λέμε τώρα) - Σπόιλερ:
Το βιβλίο κινείται σε τρεις ''άξονες'' όσον αφορά την πλοκή: 1. Την σχέση της Τζορτζίνα με τον Σεθ, τον ντροπαλό και κατά τ' άλλα σέξι συγγραφέα. 2. Την εμφάνιση του Μπαστίεν, τον incubus που η ίδια ''εκπαίδευσε'' και 3. Την παράξενη συμπεριφορά του συναδέλφου της, Νταγκ.
1. Η σχέση της με τον Σεθ είναι συνέχεια σε ένα τεντωμένο σχοινί, εφόσον ακόμα και ένα φιλί από εκείνη είναι ικανό να αφαιρέσει χρόνια από την ζωή του (πόσο μάλλον αν κοιμηθούν μαζί) Η Τζορτζίνα προσπαθεί να το αποφύγει αυτό με κάθε τρόπο, αλλά δεν είναι εύκολο, εφόσον το φλερτ ανά μεταξύ τους γίνεται συνεχώς όλο και πιο έντονο και φαίνεται πόσο πολύ θέλουν ο ένας τον άλλο. Σε κάποια φάση, μου ήρθε να φωνάξω:
''ΚΆΝ' ΤΟ ΤΖΟΡΤΖΊΝΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕΕΕ -.-''
Πραγματικά, ήταν βασανιστικό.
2. Η έλευση του Μπαστίεν (του παλιού μαθητευόμενου της Τζορτζίνα) έγινε με σκοπό την κατάκτηση της Ντάνα, μιας συντηρητικής παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκπομπής, κάτι διόλου εύκολο. Εκείνη όμως δεν έδειχνε να είναι καθόλου εύκολος στόχος και δεν ''έπεφτε με τίποτα'' μέχρι που στο τέλος ανακαλύφθηκε αυτό που είχα υποψιαστεί από την αρχή: Ότι δεν γούσταρε εκείνον, αλλά την Τζορτζίνα.
Βέβαια, προτού στο τέλος γίνει ό, τι ήταν να γίνει με την Ντάνα, η Τζορτζίνα απάτησε τον Σεθ με τον Μπαστίεν, εφόσον εκείνος άλλαξε μορφή και πήρε την μορφή του Σεθ. Και μιας και ήταν το απωθημένο της Τζορτζίνας, εκείνη ενέδωσε. Ύστερα, βέβαια, όταν το είπε στον Σεθ, εκείνος ναι μεν εξαφανίστηκε για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος την δικαιολόγησε >.< Τι να σας πω...Για εμένα, παραήταν ανεκτικός.
3. Όσο για το τρίτο, η περίεργη συμπεριφορά του συναδέλφου της οφείλονταν σε κάτι κρυστάλλους αμβροσίας που προέρχονταν από τον θεό Σόμνα (αιγυπτιακός θεός, κάτι αντίστοιχο του Διόνυσου)
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερο από το πρώτο βιβλίο και σίγουρα δεν συγκρίνεται με το Vampire Academy αλλά, παρόλα αυτά, ήταν καλό και άνετα θα διάβαζα και το τρίτο βιβλίο της σειράς | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Νοε 14, 2011 8:39 pm | |
| εγω θελω να τα διαβασω ολα της σειρας... αλλα δεν τα εχω παρει ακομα... εχει ενδιαφερουσα υποθεση παντως? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Νοε 14, 2011 9:25 pm | |
| Ναι, σε γενικές γραμμές, έχει ενδιαφέρον | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Κυρ Απρ 29, 2012 11:54 pm | |
| Έχω διαβάσει μέχρι τώρα τα τέσσερα πρώτα βιβλία. Το πρώτο μου φάνηκε το καλύτερο. Στο δεύτερο απογοητεύτηκα. Το τρίτο ήταν κάπως καλύτερο και το τέταρτο ήταν πιο καλό από το τρίτο αλλά όχι σαν το πρώτο. - Σπόιλερ:
Ήθελε κανένας άλλος να δώσει σφαλιάρα στην πρωταγωνίστρια στο δεύτερο βιβλίο και μετά; Αμάν πια αυτή η "καλοσύνη" της. Δαιμόνισσα είναι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Κυρ Απρ 29, 2012 11:58 pm | |
| Πες τα, παιδί μου, πες τααα Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κατ' εμέ, η σειρά θα έπρεπε να έχει τελειώσει στο πέμπτο βιβλίο. Το έκτο, μέχρι εκεί που έχω διαβάσει, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας, πάντως κινείται στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα: κάποιος προσπαθεί να εξαπατήσει την Τζωρτζίνα -.- - Σπόιλερ:
Αφού όταν χώρισε από τον Σεθ είπα ''Αλληλούια! Επιτέλους, έβγαλε προς τα έξω τον τόσο γνωστό (και αφανή) κακό της εαυτό'' -.-
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:06 am | |
| Δηλαδή πέμπτο και έκτο δεν λένε και πολλά, ε; - Σπόιλερ:
Αν λες για τον χωρισμό στο τέταρτο το έκανε για το καλό του. Αν έβγαζε προς τα έξω τον κακό εαυτό της θα έμενε μαζί του, θα το έκαναν κάθε μέρα και θα τον έπειθε να πουλήσει την ψυχή του! (Εγώ αυτό θα είχα κάνει πάντως )
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:10 am | |
| Το πέμπτο ήταν ωραίο. Το έκτο δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει μέχρι τώρα -.- Όταν το τελειώσω, φυσικά, θα μπορώ να πω με σιγουριά - Σπόιλερ:
Δεν μπορούσε να το κάνει. Αφού τον αγαπούσε. Βέβαια, μετά είδε πως, και που το έκανε μαζί του, παρότι δεν υπήρχαν side effects επειδή είχε χάσει τις δυνάμεις της και παρόλο ότι ήξερε πως δεν ήταν σωστό, ο Σεθ θα πάει στην κόλαση επειδή απάτησε την κοπέλα του. Οπότε δεν ήταν ιδιαίιιτερα καλό κορίτσι και πέτυχε αυτό που λες, χωρίς να το επεδίωξε εξ' αρχής | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:15 am | |
| Τα review που είχες κάνει στο blog σου πού είναι; Γιατί τότε δεν τα είχα διαβάσει για να μην κάνω spoiler και τώρα θέλω να τα διαβάσω. - Σπόιλερ:
Σωστό κι αυτό. :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:19 am | |
| Θα το ανεβάσω ξανά αφού τελειώσω και το τελευταίο βιβλίο (για να είναι όλα μαζί ) - Σπόιλερ:
Αν θες να το διαβάσεις τόσο πολύ, στο στέλνω και με mail
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:25 am | |
| Α, εντάξει. - Σπόιλερ:
Όχι, δεν πειράζει. Θα τα διαβάσω όταν τα ανεβάσεις
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:27 am | |
| Εντάξει. Πάντως γενικά, σαν σειρά, δεν είναι και άσχημη. Δεν είναι, βέβαια, τόσο κορυφαία όσο το Vampire Academy, αλλά έχει την πλάκα της. Και, να την πω την αμαρτία μου, συμπαθώ την Τζωρτζίνα σαν χαρακτήρα πιο πολύ από την Ρόουζ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Δευ Απρ 30, 2012 12:33 am | |
| Απλώς νομίζω ότι, σε σχέση με την Ρόουζ, έχει κάποιες ομοιότητες, αλλά δεν είναι τόσο εγωμανής και ωραιοπαθής όπως εκείνη -.- Και γι' αυτό την συμπαθώ. | |
|
| |
| Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS | |
|