| Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS | |
|
+6Roza di AЯianЯhod.ЬЩ.22 blackcatgirl Sensitive Vampire Raven Aria Van Malus 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τετ Δεκ 12, 2012 12:50 am | |
| Φαίνεται ωραίο Μακάρι να μπορέσω και εγώ να το πάρω | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Παρ Φεβ 01, 2013 4:30 pm | |
| Δεν βρίσκω το δεύτερο βιβλίο πουθενά, το θέλω οπωσδήποτε | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Σαβ Φεβ 02, 2013 8:15 pm | |
| Δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ακόμα! Και εγώ, δυστυχώς, τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς τα διάβασα στα αγγλικά | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Τρι Νοε 19, 2013 2:33 pm | |
| Στα αγγλικα υπαρχει σε pdf? Ποσα βιβλια ειναι περιπου η συλλογη? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Παρ Νοε 22, 2013 8:51 am | |
| Θαρρώ πως υπάρχουν τα βιβλία στα αγγλικά αλλά, δεδομένου ότι τα έχω, δεν το έχω ψάξει και πολύ :/ Την σειρά αποτελούν έξι βιβλία συνολικά με τους εξής τίτλους: (Geogina Kincaid Series) 1. Succubus blues 2. Succubus on Top 3. Succubus Dreams 4. Succubus Heat 5. Succubus Shadows 6. Succubus Revealed Ελπίζω να βοήθησα | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Παρ Νοε 22, 2013 4:32 pm | |
| Ναι, βρηκα το succubus on top. Ελπίζω να καταλαβω κατι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS Σαβ Νοε 23, 2013 9:16 pm | |
| Μια χαρά θα καταλάβεις. Μην ανησυχείς | |
|
| |
| Προταση: VAMPIRE & SUCCUBUS | |
|