| Προσωπικες εμπειριες | |
|
+11Ophelia Nephelim paramu8enia Princess of darkness Broken Angel Amaranth Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven blood darkness Μικρό νταμπίρ 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 7:10 am | |
| εγώ σήμερα κουτούλησα με την πόρτα του κολλητού μου! ωραία πράγματα! μα γιατί οι πόρτες ασφαλείας να είναι τόσο "μικρές"? αόρατες βρε παιδί μου! ούτε που φαίνονται! χαχαχαχαχ | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 7:16 pm | |
| | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 10:38 pm | |
| χαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καλα κοριτσια δεν το πιστευωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! ειστε απιστευτες!!!!!!!!!!!!!!! νομιζω οι γονεις σας δεν θα βαρεθηκαν ποτε ομως!!!!!!!! αλλα ακομα να πεφτετε;;;; δεν πειραζει ομως ετσι δεν θα βαριεται και κανεις αλλος μαζι σας μονο να μην χτυπατε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν εχω πολλα περιστατικα να σας πω μονο οτι ημουν πολυ φοβιτσιαρα γιατι ο αδερφος μου συνεχεια μου εκλεινε τα φωτα και με τρομαζε... πολυ χαμενο κορμι το αδερφακι μου!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 11:30 pm | |
| χαχαχαχαχαχα...και εγω βασανιζω την αδερφη μου | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 11:38 pm | |
| ρε δεν φταίω εγώ! όταν ήμουνα μικρή με κορόιδευαν πάρα πολύ για τα γυαλιά μου και από τότε δεν τα ξαναφόρεσα! και οι φακοί στην 1η λυκείου μου έκαναν αλλεργία στα μάτια και δεν μπορώ να ξαναβάλω γιατί δεν τους δέχεται το μάτι μου! έτσι τώρα περπατάω λίγο έως και πολύ στα τυφλά! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Φεβ 20, 2012 1:59 am | |
| Χαχα όντως ! δεν φταις εσύ Μάγδα! (Και δεν το λέω με ειρωνεία! ) Και γω φοράω γυαλιά ! αλλά όχι συνέχεια! Σοφία αυτό το κάνει ακόμα ο αδερφός μου! π.χ σήμερα εγώ κοιμόμουν μπαίνει μέσα στο δωμάτιο μου, κλείνει την πόρτα και το φωτάκι που έχω ανοιχτό(ναι, οκ το παραδέχομαι φοβάμαι το σκοτάδι ) έτσι αυτό το ξέρει ο αδερφός μου, και μόλις τα έκλεισε όλα, έρχεται πάνω από το κεφάλι κάνοντας ένα τρομακτικό ήχο, εγώ δεν τρόμαξα εκείνη την φορά αλλά όταν τον κοίταξα είπα έλεος από μέσα μου! Φορούσε την στολή του Scream! Είναι και μεγαλύτερος μου λένε μετά! -.- Βρε Κατερίνα δεν την λυπάσαι; | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Φεβ 20, 2012 3:48 am | |
| οχι! ειμαι η μεγαλυτερη και κλασικα της κανω φαρσες!! μουαχαχαχαχαχχαχααχ....!
και εγω φοραω γυαλια. οχι απαραιτητα ολη την ωρα αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο για το οτι κουτουλαω-σκονταφτω συνεχεια | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Φεβ 20, 2012 5:36 am | |
| αχ!!! υπομονη κοριτσια ειναι η μοιρα των μικροτερων να δεχονται τα ''ωραια'' αστεια των πανεξυπνων μεγαλυτερων αδερφων τους!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααααααααααααααααααα!!!! τα αγαπαμε ομως τα αδερφακια μας ε;;;;; | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Φεβ 20, 2012 10:01 pm | |
| Εγώ θα ήθελα να έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό! Όχι ότι έχω κανένα παράπονο από την αδερφούλα μου! Είναι υπέροχη! <3 την λατρεύω! Αλλά εντάξει! Θα ήθελα να έχω και έναν αδερφό να με προσέχει! Φυσικά έχω τους 2 κολλητούς μου, οι οποίοι είναι υπέροχοι και μου έχουν σταθεί καλύτερα και από συγγενείς! Ειδικά ο ένας (με τον οποίο υποτίθεται ότι τα 'χουμε κιόλας γιατί είναι gay και χρειάζεται κάλυψη) είναι ο καλύτερος αδερφός που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Φεβ 20, 2012 11:41 pm | |
| Αυτά είναιι! Και εγώ τον αγαπώ αν και είναι λγ σπαστικός!:Ρ | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:08 am | |
| με την paramu8enia!Και εγω ειχα τρομαξει μια φορα την αδερφη μου.Ειχα μπει στο δωματιο της ενω αυτη ειχε παει τουαλετα κρυφτηκα πισω απο την πορτα και ειχα σκυψει το κεφαλι και εβαλα τα μαλλια να πεσουν στο προσωπο(σαν το κοριτσακι απο το the ring).Hρθε που λετε,στο δωματιο και μολις παει να κλεισει την πορτα του δωματιου με κοιταει και αρχιζει να τσιριζει!Δεν εκανα τιποτα απλα στεκομουν εκει ετσι!:P:P:PΚατατρομαξε ειναι και το μαλλι μου μαυρο και μακρυ...την καημενη δεν της το ξανακανα μην παθει και κανα καρδιακο επεισοδιο!:PΑλλα οπως λετε και εσεις αν και ειναι σπαστικα τα αδερφια τα αγαπαμε οπως και να χει! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:12 am | |
| - Princess of darkness έγραψε:
- με την paramu8enia!Και εγω ειχα τρομαξει μια φορα την αδερφη μου.Ειχα μπει στο δωματιο της ενω αυτη ειχε παει τουαλετα κρυφτηκα πισω απο την πορτα και ειχα σκυψει το κεφαλι και εβαλα τα μαλλια να πεσουν στο προσωπο(σαν το κοριτσακι απο το the ring).Hρθε που λετε,στο δωματιο και μολις παει να κλεισει την πορτα του δωματιου με κοιταει και αρχιζει να τσιριζει!Δεν εκανα τιποτα απλα στεκομουν εκει ετσι!:P:P:PΚατατρομαξε ειναι και το μαλλι μου μαυρο και μακρυ...την καημενη δεν της το ξανακανα μην παθει και κανα καρδιακο επεισοδιο!:PΑλλα οπως λετε και εσεις αν και ειναι σπαστικα τα αδερφια τα αγαπαμε οπως και να χει!
Ο Χριστος και η Παναγια Στελλα μου!!!!!!!!!!!!! ευτυχως ο αδερφος δεν εχει μακρια μαλλια αλλιως το εγκεφαλικο το ειχα σιγουρο!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:24 am | |
| πωπω την καημένη! :Ο θα είχα έμφραγμααα! :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:30 am | |
| χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα σας καταλαβαινω!Γι αυτο και εγω που ειμαι μεγαλοκαρδη δεν το ξανακανα αν και με τρωει να το ξανακανω!:P:P:P Τι ηθελα και το θυμηθηκα!:P:P:P | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:33 am | |
| μην της το ξανακάνεις! η καημένη! φαντάζομαι πόσες μέρες θα είχε εφιάλτες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:37 am | |
| Οχι ενταξει δεν ειχε... ευτυχως η καημενη!Απλα εκεινη την στιγμη πηρε εκεινη την τρομαρα αυτο μονο!Απο μικρη την βασανιζα εγω και τι καταλαβα?!:P:P:P | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:40 am | |
| Ωχ η καημένη η αδερφή σου! :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 3:45 am | |
| Ασε και τι δεν αντεξε αυτο το μωρο!:P:P Τωρα βεβαια αυτη με δερνει αντι εγω:P:PΑλλα πηγε λυκειο και ησυχασε ο τοπος λιγο!:P Εχω χιλιες δυο ιστοριες γι αυτα εγω:P:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 4:06 am | |
| χαχαχαχαχα και γω κάτι τέτοια τα κάνω :Ρ χαχαχα μαρεσε πες μας και άλλα!:Ρ | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 21, 2012 9:13 pm | |
| Εγώ τέτοια δεν έκανα! Πες μας κι άλλα! Έχουν πολλή πλάκα! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τετ Φεβ 22, 2012 3:44 am | |
| φυσικα και αγαπαμε τα αδελφια μας!!
εγω κρυβομαι σε γωνιες οταν παει καπου η αδερφη μου και πεταγομαι μπροστα της. μετα αρχιζει και κλαιει απο την τρομαρα..μουαχαχχχαχαχαχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 23, 2012 2:49 am | |
| χαχααχαχαχαχα αλήθεια Κατερίνα πόσο χρονών είναι η αδερφή σου;;;;:Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 23, 2012 8:28 am | |
| ΑΑ θελετε κ αλλο??????χαχαχαχαχααχχααχ και εγω πολλες φορες παλια την τρομαζα και πεταγομουν!Μια φορα οταν ηταν μωρο ακομα η αδερφη μου καθοταν στην κουνια στο κρεβατακι, η μαμα μου εκανε δουλειες στο μπαλκονι και εγω σκεφτομουν τροπους να πειραξω την αδερφη μου(στην ησυχια της δεν την αφηνα την καημενη:P)πλησιαζα στην κουνια και ηθελα να την ριξω απο κει και με καταλαβε η μαμα μου και τελικα απο το φοβο μου να μην με μαλωσει εκεινη την ωρα αντι να προλαβω να πειραξω την αδερφη μου που ηθελα τελικα επεσα απο το κρεβατι και εσπασα το χερι μου!Αλλο ηθελα αλλο μου ηρ8ε!!:P:P:P | |
|
| |
Delena4ever Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 28, 2012 7:05 pm | |
| εγω θα πω κατι που εγινε οταν ημουν πολυ μικρη. ηταν καθαρα δευτερα, οι αποκριες δεν ειχαν τελειωσει. ξυπνησα κανονικα εφαγα το πρωινο μου και μετα αποφασισα να παω στο δωματιο του αδερφου μου (8μιση χρονια μεγαλυτερος) και να δω τι κανει, αν ξυπνησε. προχωραω προς το δωματιο του, που ειναι και στην αλλη ακρη του σπιτιου, ανοιγω την πορτα και ξαφνικα βλεπω εναν γοριλα!!αρχιζω και ουρλιάζω, έτρεξα στο δωμάτιο των γονιών μου και αγκάλιασα κλαίγοντας τη μαμα που εστρωνε το κρεβατι εκεινη τη στιγμη. ο αδερφος μου-γοριλας μπηκε μεσα στο δωματιο κλαιγοντας απο τα γελια και επιτελους εβγαλε τη μασκα. σε λιγη ωρα το ξεπέρασα και έβαλα και εγω τη στολη. βεβαια μου ηταν πολυ μεγαλη, γιατι ο αδερφος ηταν κοντα 1.90, αλλα γελασα πολυ οταν ειδα τον εαυτο μου στο καθρεφτη. αυτη η σκηνη ηταν τοσο εντονη που τη θυμαμαι ακομα!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Φεβ 28, 2012 8:49 pm | |
| η αδερφη μου ειναι 12.
ποοο...ασε και εμενα μου εχει συμβει να θελω να κανω κατι και να τα παθαινω μονη μ μετα!
χαχαχαχα...να φανταστω τρομαραα!!χαχαχα
εγω περυσι ειχα αγορασει δοντια βρικολακα. η αδερφη μου το ηξερε οτι θα το εκανα κ με παρακαλαγε να μην αγορασω. Τελος παντων, τα πηρα και οταν γυρισα σπιτι πηγα στο μπανιο. Τα φορεσα και την φωναξα. Εκεινη μπηκε με φορα και εγω της χαμογελασα. Πεταχτηκα, αρχισε να κλαιει και ετρεξε στην μαμα μας κλαιγοντας. Ειχα ξερκαδιστει στα γελια!! Ηταν τοσο γελοια! | |
|
| |
| Προσωπικες εμπειριες | |
|