| Προσωπικες εμπειριες | |
|
+11Ophelia Nephelim paramu8enia Princess of darkness Broken Angel Amaranth Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven blood darkness Μικρό νταμπίρ 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τετ Φεβ 29, 2012 12:59 am | |
| Τι περίμενες από το μικρό κοριτσάκι;;:Ρ χχααχαχααχα:Ρ
Τι καλές εμπειρίες και αυτές:Ρ | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Μαρ 01, 2012 3:48 am | |
| Εγω στα 6 ειχα κανει αλεξιπτωτο και ειδα μια καρετα-καρετα | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Μαρ 01, 2012 8:54 pm | |
| χιχιχιχιχιχι!!! Πολύ καλές οι φάρσες στα αδέρφια, εμένα ο αδερφούλης μου είναι 6 χρόνια μικρότερος το καημενάκι μου. Οταν ήμασταν πιο μικρά τον έβαζα να μου κάνει όλες τις δουλειές που εγώ βαριόμουνα να κάνω και του εδινα μια σοκολάτα, τον είχα λιώσει τον κακομοίρη. Μια φορά είχα αγοράσει την λεγόμενη χλαπάτσα σε κόκκινο χρώμα, την κόλλησα στο πρόσωπο μου και πήγα στο κρεβάτι του και καθόμουνα απο πάνω του σαν τον χάρο μέχρι που άρχισε να ξυπνάει, εγώ έκανα πως υπέφερα και πνιγόμουνα σαν να μου ξεκολλάει το πρόσωπο. Το αδερφάκι μου δεν έβγαλε μιλιά του είχε κοπεί η φωνή απο το φόβο και άρχιζε να ασπρίζει, και τότε άρχισα να τρομάζω εγώ, έβγαλα την χλαπάτσα και φώναξα την μαμά μας, δεν μπορούσαμε να τον συνεφέρουμε μέχρι που ήπιε το γάλα του και άρχισε να νοιώθει πιο καλά. Εννοείται πως για πολύ καιρό δεν του ξαναέκανα πλάκα. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Μαρ 02, 2012 1:51 am | |
| χαχαχαχα κρίμα μωρέ!:Ρ
όπως τα λες για πολύ καιρόxD :Ρ | |
|
| |
black widow Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 724 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2011 Ηλικία : 40 Τόπος : In a dark place, one dark night when the moon was away from us
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Μαρ 03, 2012 12:06 am | |
| Ναι ναι άστα είχα τρομάξει πολύ νόμιζα θα μου μείνει στα χέρια το παιδί, η ψυχούλα μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Μαρ 03, 2012 1:07 am | |
| Χαχα αν το κανε αυτό ο αδερφός μου κ πάθαινα το ίδιο δν θα με λυπόταν-.-' :Ρ | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Μαρ 03, 2012 1:29 am | |
| - black widow έγραψε:
- χιχιχιχιχιχι!!! Πολύ καλές οι φάρσες στα αδέρφια, εμένα ο αδερφούλης μου είναι 6 χρόνια μικρότερος το καημενάκι μου. Οταν ήμασταν πιο μικρά τον έβαζα να μου κάνει όλες τις δουλειές που εγώ βαριόμουνα να κάνω και του εδινα μια σοκολάτα, τον είχα λιώσει τον κακομοίρη.
Μια φορά είχα αγοράσει την λεγόμενη χλαπάτσα σε κόκκινο χρώμα, την κόλλησα στο πρόσωπο μου και πήγα στο κρεβάτι του και καθόμουνα απο πάνω του σαν τον χάρο μέχρι που άρχισε να ξυπνάει, εγώ έκανα πως υπέφερα και πνιγόμουνα σαν να μου ξεκολλάει το πρόσωπο. Το αδερφάκι μου δεν έβγαλε μιλιά του είχε κοπεί η φωνή απο το φόβο και άρχιζε να ασπρίζει, και τότε άρχισα να τρομάζω εγώ, έβγαλα την χλαπάτσα και φώναξα την μαμά μας, δεν μπορούσαμε να τον συνεφέρουμε μέχρι που ήπιε το γάλα του και άρχισε να νοιώθει πιο καλά. Εννοείται πως για πολύ καιρό δεν του ξαναέκανα πλάκα. εισαι απιστευτηηηηηη!!!!!!!!!!τον καημενουλι μωρε!!!!!!!!!!!!!καλο ομως!!!!!!!!!!!! εμενα ο αδερφος μου ενα βραδυ ενω κοιμομουν εβαλε πανω μου(στο κεφαλι μου κοντα) ολες τις βρωμικες καλτσες του και δυο καρεκλες!!!!! φαντασου τι επαθα οταν ξυπνησα!!!!!!!!! δεν ηξερα που βρισκομουν!!!!!!!!!!!τωρα που το σκεφτομαι βεβαια γελαω αλλα τοτε μου ηρθε να τον σκοτωσω!!!!!!!!!! | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Μαρ 03, 2012 6:51 am | |
| χαχαχαχααχαχαχαχαχα το καημενο το αδερφακι σου Σπυριδουλα!Και εγω θα φοβομουν το καημενο θα νομιζε οτι στα αληθεια θα πεθαινες η κατι τετοιο δεν ηξερε τι να κανει!Και τωρα που το ακουσα δεν θα εκανα τετοια πλακα αρκετα εκανα στην αδερφη μου την καημενη:P:P:P:P:P Σοφια και εμενα η αδερφη μου παλια μου πετουσε τις καλτσες στην μουρη μου!Μου εβαζε στο κρεβατι οταν κοιμομουν η γενικα προσπαθουσε να με πετυχει στο προσωπο και τα καταφερνε!:P:P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Μαρ 03, 2012 6:53 pm | |
| Χαχαχαχ εμένα ο αδερφός μου ακόμα το κάνει σαν βασανιστήριο! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Ιουν 25, 2012 5:27 pm | |
| βρε παιδια ειστε απιθανες... εχω λυθει στα γελια με οσα διαβαζω... | |
|
| |
| Προσωπικες εμπειριες | |
|