| Προσωπικες εμπειριες | |
|
+11Ophelia Nephelim paramu8enia Princess of darkness Broken Angel Amaranth Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven blood darkness Μικρό νταμπίρ 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Μικρό νταμπίρ Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 834 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Everywere
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Ιουν 28, 2011 7:41 am | |
| Χαχαχα ελπίζω να μην μου συμβεί ποτέ τίποτα τέτειο! Σε κανέναν δεν το εύχομε. | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Ιουν 28, 2011 7:35 pm | |
| ουτε εγω | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τετ Ιουν 29, 2011 1:56 am | |
| εω οταν ηπια πρωτη φορα βοτκα αντι να με χτυπησει στο κεφαλι με χτυπησε στο στομαχι και πονουσα...και μετα απο λιγη ωρα μου περασε...γενικα εχω αντοχες... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Δεκ 19, 2011 4:28 am | |
| εγω σε παρτυ το μονο που εχω πιει ειναι μπυρες....πιν και στο σπιτι μου οταν πινει και η μανα μου..δεν μου λεει τιποτα!..αλλη εμπιρεια ετσι σαν τις δικες σας δεν εχω! | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Δεκ 19, 2011 6:01 am | |
| Κι εγώ σε ένα πάρτυ είχα πιει λίγη μπύρα και ένα σφηνάκι...είχα ξεσαλλώσει τελείως αλλα δεν έφταιγε το ποτό...απλά γενικά είχα κέφια! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 1:11 am | |
| και εγω ξεσαλωσα το σαββατο αλλα ουτε εγω ειχα μεθυσει.απλα ειχα και εγω πολλα κεφια! | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 1:13 am | |
| Εμένα δεν με πιάνουν τα ποτά...για να μέθυσα δλδ θα πρέπει να έχω πιει δεν ξέρω κι εγώ πόσο... | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 1:26 am | |
| πιθανοτατα και εμενα...εχω πιει αρκετες φορες και τιποτα!! | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 1:37 am | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 2:24 am | |
| | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τρι Δεκ 20, 2011 3:04 am | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τετ Δεκ 21, 2011 1:28 am | |
| σκεφτηκα κατι που μου ειχε συμβει..βεβαια δεν ξερω αν μετραει αλλα εγω θα το πω.
Ημουν στην πλατεια που συχναζω, αυτο το καλοκαιρι και περπατουσα με μια φιλη μου. Εκει που περπατουσα περνουσαμε μπροστα απο μια καφετερια και ειχε ενα κολωνακι. Δεν το ειχα κοιταξει και ενω περπατουσα κατι με εμποδιζε. Ε,και εγω εσπρωχνα γιατι σκεφτηκα οτι θα κουνηθει αυτο που με εμποδιζε αλλα τελικα βρεθηκα στα πατωματα. Σηκωθηκε ο κοσμος απο το καφενειο,ηρθαν οι σερβιτοροι, εγω να εχω σκασει στα γελια και να μην μπορω να σηκωθω, η φιλη μου το ιδιο και να με ρωταει ο κοσμος αν ειμαι καλα...νταξει ειχα ντραπει πολυ αλλα τους ειπα οτι ειμαι καλα και συνεχισα να προχωραω γελωντας | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Τετ Δεκ 21, 2011 11:39 pm | |
| Χαχαχαχαχαχαχα...καλά εισαι απίθανη! Χαχαχα έλεος! Χαχαχα | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Δεκ 22, 2011 12:29 am | |
| ρε ασε...ηταν κοντο το κολωνακι,μεχρι την γαμπα μου και ωραιο ειναι επισης οτι πηγα να το ξανακανω επιτηδες για να το δουν και οι αλλοι φιλοι μου πως επεσα...πηγα να ξαναπεσω | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Δεκ 22, 2011 5:21 am | |
| Χαχαχαχαχαχαχα...δεν πας καλά!:P | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Δεκ 22, 2011 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Δεκ 23, 2011 6:56 am | |
| Αυτό είναι σίγουρο! :P Εγώ μια φορά έγινε ένα περιστατικό και καθώς προχωρούσα είχα γυρίσει και μιλούσα με κάποιους φίλους και γυρίζω για να προχωρήσω και βρέθηκα σε απόσταση αναπνοής από μια κολώνα...ή δέντρο ήτανε...αχ δεν θυμάμαι πάντως μετά έλεγα να το πάρω αγκαλιά να χορέψουμε κιόλας...άκυρη τελείως! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Δεκ 23, 2011 9:20 pm | |
| kai egw to exw pa9ei..fantacou na eixa koutoulicei ki olac....(sorry gia ta greeklish alla dn mporw na gra4w me ellhnikouc xarakthrec.an einai kane edit)
και εγω το εχω παθει.. φαντασου να ειχα κουτουλησει κι ολας....
Edit by Sensitive Vampire
| |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Δεκ 23, 2011 10:04 pm | |
| αυτα δεν ειναι τιποτα επαθα κααι πολυ χειροτερa μικρη.Ειχαμε παει εκδρομη με το σχολειο στο δημοτικο σε ενα γηπεδο για περιπατο και ημουν με τα παιδια που εκανα παρεα και εκει που ειμασταν υπηρχε ενα σκουριασμενο μεγαλο σιδερο σαν σκοινι.Εγω ουτε το ειδα γιατι ηταν πολυ λεπτο πηρα φορα και αρχισα να τρεχω και ξαφνικα με σταματησε το σιδερο μου γρατσουνισε το λαιμο γεμισα αιματα, γρατσουνιες αλλα μην φανταστειται δεν ηταν κατι σοβαρο μπορουσε να ειναι και χειροτερα οπως να κοπει ο λαιμος μου και να δω τα ραδικια αναποδα!Εγω με κολωνα επισης εχω παθει το εξης.Μου ειχαν σπασει τα γυαλια μυωπιας(οταν ακομα φορουσα γυαλια δηλαδη) ετυχε την πρωτη μερα του σχολειου να παω χωρις γυαλια και κοντεψα να χτυπησω το κεφαλι μου σε μια κολωνα επειδη δεν εβλεπα την τυφλα μου την τελευταια στιγμη με επιασε η φιλη μου ευτυχως!:P:P:P | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Δεκ 23, 2011 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Δεκ 24, 2011 12:48 am | |
| εχετε και οι τρεις ωραιες εμπειριες με τα δεντρα, τις κολωνες και τα σιδερα... και εγω εχω πεσει απειρες φορες πανω σε δεντρα και κολωνες... πως δεν εχω σκοτωθει... αν πινετε μονο μπυρες και κρασια, ειναι καπως φυσικο να μην σας χτυπησουν... και εγω το ιδιο ελεγα... δεν με χτυπαει το ποτο... μετα ηπια βοτκα και ουισκι και ζαλιζομουν απο το πρωτο ποτηρι... και την κυριακη που ειχα βγει με την παρεα μου και ηπια δυο ποτηρακια βοτκες με πορτοκαλι, και ενα σφηνακι, προς το τελος αρχισα να ζαλιζομαι, και μετα με κραταγαν μεχρι να συνελθω, για να γυρισουμε.... ασετο οτι ειχα παει μεσα σε μιση ωρα τρεις τουλαχιστον φορες τουαλετα | |
|
| |
Princess of darkness Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 2094 Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011 Ηλικία : 32
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Lestat Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Δεκ 25, 2011 7:59 am | |
| Ασε!Και ποσα αλλα ατυχηματα εχουν γινει!Εγω παλι δεν μπορω να πω οτι μεθαω ευκολα!Απλα με πιανει μια ευχαριστη ζαλαδα!:P:PΗ μου ερχεται να κοιμηθω.Αλλα δεν εχω δοκιμασει να πιω παρα πολυ μπας και μεθυσω παντα δεν ξεφευγα με τα ποτα.Στις μπυρες ξεφευγω λιγο γιατι μου αρεσουν αλλα παλι περα απο ζαλαδα δεν εχω κατι αλλο.Ουτε εχω ξερασει ποτα ευτυχως! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Δεκ 25, 2011 9:01 pm | |
| μα ουτε εγω πινω, ουτε εχω μαθυσει ποτε... και εγω απλα ζαλιζομαι... εμενα βασικα δεν μου πολυαρεσει η μπυρα... βεβαια εξαρταται και την μαρκα (οχι οτι ξερω απο μαρκες), απλα καποτε ειχα πιει μια που μου αρεσε | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Δεκ 25, 2011 11:29 pm | |
| Ούτε εγώ πίνω πλ...πήξω σπάνια...εγώ όταν πίνω δεν ζαλίζομαι! Μερικές φορές αν πιω κτ βαρύ πονάει λγ το στομάχι μου αλλα τπτ παραπάνω! Και άλλες φορές όταν έχω πολλά κέφια με πιάνει νευρικό! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Δευ Δεκ 26, 2011 12:52 am | |
| i drunk beer today when i had lunch..i love beer. especially heineken... - Σπόιλερ:
i am writing in english. it's not greeklish and so you don't have to correct what i'm writing..:P
| |
|
| |
| Προσωπικες εμπειριες | |
|