| Προσωπικες εμπειριες | |
|
+11Ophelia Nephelim paramu8enia Princess of darkness Broken Angel Amaranth Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven blood darkness Μικρό νταμπίρ 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 16, 2012 2:37 am | |
| Χαχαχα έχεις δίδυμη; τυχερή!:Ρ
Ωραία είναι πάντως να έχεις πολύ δεσμό με τα αδέρφια σου!( Εμένα μου την δίνει αφάνταστα ο αδερφός μου με την αδερφή μου τα πάω καλά !:Ρ)
Όντως για γέλια είμαστε!:Ρ
Γιατί όχι Κατερίνα;! Προσωπική σου εμπειρία δεν είναι;; Βάλεεε ελεύθερα! :Ρ | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 16, 2012 3:58 am | |
| καλα...λοιπον..
ημουν μικρη γυρω στα 3 και ενα μεσημερι ενω η μητερα μου κοιμοταν εγω ημουν στο μπανιο. Ειχα παρει ενα ψαλιδι και πηγα και εκοψα τα μαλλια μου απο την μια μερα! Μετα πηγα στην μαμα μου η οποια ηταν ξαπλωμενη στο σαλονι(εγκυος στην αδερφη μου) και εκει που με χαιδευε ειδε οτι μαδαγα και μου λεει να με δει. Σηκωνω εγω το κεφαλι και να με βλεπει με τα μισα μαλλια κοντα και τα μισα μακρυα. Με πηγε στην τουαλετα εκοψε και τα αλλα και με εκανε και μπανιο..παντως ειχε πλακα!! | |
|
| |
Nephelim Spirit
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2012 Ηλικία : 30
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose, Zoey, Selene, Edward Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 16, 2012 6:00 am | |
| ναι! έχω δίδυμη αδερφή και πραγματικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο! αυτό που λένε για τους διδύμους ότι νιώθουν ο ένας τον άλλον και πονάνε και οι 2 ισχύει! χαχαχαχαχ Κατερίνα! ειλικρινά όλα τα κορίτσια πρέπει να είχαμε όταν ήμασταν μικρές κάποιο θέμα με την κομμωτική! πάντως εγώ συνήθως κούρευα τις κούκλες μου! τα μαλλιά μου δεν τα πείραζα και πολύ! ίσως επειδή πάντα η μαμά μου έλεγε στην κομμώτρια να μου τα κόβει κοντά και είχα απωθημένο να τα μακρύνω! :/ | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 16, 2012 9:25 pm | |
| τι να σου πω; παντως μ λεει τωρα τι εκανα μικρη και κλαιω απο τα γελια! εχω κι αλλα να πω.αν θελετε ανεβαζω | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Πεμ Φεβ 16, 2012 9:27 pm | |
| Κατερινα ναι εχουν πολυ πλακα!!!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 5:19 am | |
| χαχα! Μάγδα δίκιο έχεις Είσαι πολύ τυχερή το ξαναλέω! Κατερίνα πολύ ωραία εμπειρία! Χαχα! Έχω και εγώ μια εμπειρία: Λοιπόν μια μέρα θα πηγαίναμε σε έναν γάμο, εγώ, η αδερφή μου η μητέρα μ και ο αδερφός μου.( εγώ ήμουν μικρή τότε και απλά μου το είπε η μαμά μου αυτό). Καλέσαμε λοιπόν το ταξί και όταν ήρθε μπήκαμε μέσα και ξεκινήσαμε! Όπως είμασταν στο δρόμο για τον γάμο, σε κάποια στιγμή γυρνάει η μάνα μου και λέει στον αδερφό μου:''Στέφανε, εκεί που θα πάμε πριν μπουν στην εκκλησία, το ζευγάρι θα πεις Καλά Στέφανα!" ( η αδερφή μου ήτανε η μεγαλύτερη και ήξερε τι θα έλεγε), έτσι εγώ που ήμουν η μικρότερη ρώτησα την μάνα μου: ''Και εγώ μαμά τι θα πω; Καλά Μαρία;! | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 6:04 am | |
| χαχαχαχα Μαρία εντάξει, πέθανα στο γέλιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 6:26 am | |
| Χαχα και γω μόλις το είχα πρώτο ακούσει είπα: Αποκλείεται να τα κάνα εγώ αυτά!:Ρ
Αλλά είναι μια μικρή πικρή αλήθεια!:Ρ
| |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 6:32 am | |
| χαχαχαχ εγώ δεν θυμάμαι και πολλά! πρέπει να ήμουνα ήσυχο μωρό! μόνο μια φορά θυμάμαι που είχα κλειδωθεί με την αδερφή μου στο δωμάτιο των γονιών μου και δεν άνοιγα την πόρτα και τελικά την έσπασαν για να μπουν! :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 6:52 am | |
| Ω τραγικό!:/ Γτ τους την έκλεισες στα μούτρα τους;(αν θες απαντάς! ) | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Παρ Φεβ 17, 2012 5:56 pm | |
| Δεν θυμάμαι! Μάλλον κάτι θα ήθελα να κάνω με την αδερφή μου και δεν μας αφήνανε, οπότε είπα να πάρω δραστικά μέτρα! Αλλά είναι υποθέσεις! Αλήθεια δεν θυμάμαι! :/ | |
|
| |
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 12:01 am | |
| χαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! καλα Μαρια!!!!!!!!!!!!!!τελειοοοοο!!!!!!!!!!!!! ισως θα επρεπε να ξηλωσουν τις πορτες στο σπιτι σας Nephelim!!!!!!!!!!!!! τι καλα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 1:35 am | |
| Χαχαχαχα Αυτά τα δραστικά μέτρα μας φάγανε!:Ρ χαχαχα | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 2:07 am | |
| χαχχαχα..ελεος ρε μαρια!!
λοιπον να και αλλη μου εμπειρια! αν και ειναι λιγοο...
λοιπον μια φορα που εχει πει η μαμα μου οτι ειχα χαθει σε ενα σουπερ μαρκετ. αυτα μαλιστα το θυμαμαι και εγω. θυμαμαι προχωραγα μεσα στους διαδρομους. στην αρχη χεσμενους τους ειχα τουε γονεις μου. προχωραγα χαλαρα. μετα ομως αρχισα να τους ψαχνω αφου ειχα ακουσει στα μεγαφωνα ''Χαθηκε η μικρη Κατερινα. Οποιος την βρει να την φερει στο γραφειο πληροφοριων''. Και εκει που περπαταγα,ερχεται ενας υπαλληλος,με πηρε και με πηγε στους γονεις μου... Αυτααα...! | |
|
| |
Lillith Dark Elf
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 2:45 am | |
| - vampire girl έγραψε:
- χαχχαχα..ελεος ρε μαρια!!
λοιπον να και αλλη μου εμπειρια! αν και ειναι λιγοο...
λοιπον μια φορα που εχει πει η μαμα μου οτι ειχα χαθει σε ενα σουπερ μαρκετ. αυτα μαλιστα το θυμαμαι και εγω. θυμαμαι προχωραγα μεσα στους διαδρομους. στην αρχη χεσμενους τους ειχα τουε γονεις μου. προχωραγα χαλαρα. μετα ομως αρχισα να τους ψαχνω αφου ειχα ακουσει στα μεγαφωνα ''Χαθηκε η μικρη Κατερινα. Οποιος την βρει να την φερει στο γραφειο πληροφοριων''. Και εκει που περπαταγα,ερχεται ενας υπαλληλος,με πηρε και με πηγε στους γονεις μου... Αυτααα...! χαχαχαααααααααααααααα Παναγια μου!!!!!!!!!! δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση των γονιων σου!!!!!!!!!!! τι λουλουδι ησουν βρε Κατερινα!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 2:55 am | |
| οτι ημουν ημουν!!
ημουν πολυ δραστηρια. οποτε βγαιναμε και με αφηναν, αρχιζα να τρεχω και εφευγα.. και η μανα μ απορουσε ''που παει αυτο το παιδι;''
βεβαια τωρα τα ακουω και πεφτω κατω απο τα γελια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 5:04 am | |
| Χαχαχαχα λογικό μου φαίνεται!:Ρ χαχαχα :Ρ Κρίμα και αυτοί οι γονείς σου!:Ρ | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 4:10 pm | |
| εμενα δεν με λυπαται κανεις;;
η μανα μ ειπε οτι μικρη επισης οποτε χρησιμοποιουσαμε το αμαξι για βολτα κ τετοια,την μια στιγμη με εβλεπε στο καθισμα και την αλλη στο πατωμα και την πορτα ανοιχτη. πρεπει οταν προσπαθουσα να βγω,να σκονταφτα...:/ ασε που εχω πιασει απειρες φορες τα χερια μου σε πορτες και συρταρια...απορω πως δεν μ εχει κοπει κανενα μεχρι τωρα..
λοιπον,ελα πειτε την γνμη σας....ειμαι μια ηλιθια που μονο χτυπαει...δεκτο. αυτο λεω κ εγω στον εαυτο μου! | |
|
| |
Ophelia Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1372 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2010 Ηλικία : 160 Τόπος : House of night
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 6:56 pm | |
| Μην στεναχωριέσαι... Αν είναι όντως έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις έναν Edward. :P Do it like Stewart :P | |
|
| |
Nephelim Spirit
| |
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 9:17 pm | |
| - vampire girl έγραψε:
- εμενα δεν με λυπαται κανεις;;
η μανα μ ειπε οτι μικρη επισης οποτε χρησιμοποιουσαμε το αμαξι για βολτα κ τετοια,την μια στιγμη με εβλεπε στο καθισμα και την αλλη στο πατωμα και την πορτα ανοιχτη. πρεπει οταν προσπαθουσα να βγω,να σκονταφτα...:/ ασε που εχω πιασει απειρες φορες τα χερια μου σε πορτες και συρταρια...απορω πως δεν μ εχει κοπει κανενα μεχρι τωρα..
λοιπον,ελα πειτε την γνμη σας....ειμαι μια ηλιθια που μονο χτυπαει...δεκτο. αυτο λεω κ εγω στον εαυτο μου! χαχαχααχ όχι όχι! εσύ τουλάχιστον ήσουν μικρή! εγώ περπατάω στον δρόμο με την κολλητή μου και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι μιλάει μόνη της κι εγώ είμαι πεσμένη 10 μέτρα πιο πριν στην μέση του πεζοδρομίου και γελάω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Nephelim Spirit
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Σαβ Φεβ 18, 2012 11:05 pm | |
| εγώ έχω στραβομάρα και δεν βλέπω που περπατάω, οπότε πέφτω κάθε λίγο! Αλήθεια βρε Κατερίνα μου, πως τα καταφέρνεις έτσι? | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 1:35 am | |
| χαχαχ..ρε και τωρα σκονταφτω παντου! σημερα π.χ. εκανα την ηλιθιοτητα και ενω οδηγουσα το ποδηλατο πατησα το μπροστινο φρενο. παραλιγο να φαω τα μουτρα μ στην μεση της μητροπολης!!! λοοοολ! ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! ALERT! επισης σε προηγουμενες σελιδες εδω πρεπει να εχω γραψει οτι κουτουλησα σε ενα μικρο εμποδιο και επεσε μπροστα σε μια καφετερια κ ηρθαν οι σερβιτοροι να με βοηθησουν κ εγω γελαγαα... | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Προσωπικες εμπειριες Κυρ Φεβ 19, 2012 1:35 am | |
| - Katherine Pierce έγραψε:
- Μην στεναχωριέσαι... Αν είναι όντως έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις έναν Edward. :P Do it like Stewart :P
σορρυ για το διπλο ποστ! καλεεε...λες; αν και δεν τρελενομαι και τοσο! | |
|
| |
| Προσωπικες εμπειριες | |
|