Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Τετ Οκτ 19, 2011 3:32 am
να. αυτος ειναι ο κυνηγος...
θυμασαι που η μπονυ ειχε συναντησει και 2 αλλος μαγους που δουλευαν για τον ελαιζια (δεν θυμαμαι πως γραφεται), και ηθελαν να ''σωσουν'' την κορη ή αδερφη τους, αναλογα, απο τον κλαους? η μπονυ με μαγεια ειχε αναγκασει τον γιο να της αποκαλυψει τον λογο που βοηθανε εναν αρχικο, για να μαθει το αδυνατο σημειο του. και για αυτο ο πατερας ειχε παρει τις δυναμεις της, για να μην το ξανακανει. αλλα μετα καθως πεθαινε, τις της εδωσε πισω
ελπιζω να σε καλυψα
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
αα ναι μωρε το θυμηθηκααα!!! -.- αλλα το θεμα μας ειναι γτ δν τις χρησιμοποιει τρ? για να μν αποκαλυφθει να φανταστω και το μαθει ο κλαους και την χρησιμοποιησει! -.- τι ηλιθιος! -.- :Ρ
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
δεν της εδωσε επιπλεον δυναμεις. της εδωσε πισω τις δικες της δυναμεις... και αν θυμασαι μετα την πιεση που ειχε ασκησει στα ''πνευματα'' των μαγισσων για να μαθει πως ο κλαους ειναι το ''αντιδοτο'' για δαγκωμα λυκανθρωπου σε βρικολακα, και μετα την ανασταση του jeremi, την εγκατελειψαν...
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
πως γινεται να επεστρεψε??? αφου ηταν νεκρο... πανως μου αρεσε αυτο που εγραφε: ''keep your friends close and your werewolves closer'' εχουν κλειδωσει τον στεφαν σε μπουντρουμι???
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Οκτ 29, 2011 4:21 am
καλα ε το 8ο επεισοδιο ειναι τελειο...ανυπομονω...
παρτε μια γευση κ βασανιστειτε μεχρι να βγει......
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Οκτ 29, 2011 4:56 am
κρυμμενα μυστικα για τους Αρχικους θα βγουν στο φως! επιτελους!!!
Σπόιλερ:
εγω χθες ειδα το 6. το ξερω. παω ενα επεισοδιο πισω... τι να κανουμε??? εχω να πω πως ο ταιλερ εχει γινει μεγαλος μ*λ*κ*ς... εχει επιστρεψει στον παλιο εαυτο του κι ας μην θελει να το παραδεχτει. η ρεμπεκα τον κανει επισης ο,τι θελει. λες και δεν εχει την δυναμη να αντισταθει... μακαρι να μην γινει πιστο αντιγραφο του κλαους... το σχεδιο για να πιασουν τον στεφαν, θα στεφοταν με απολυτη επιτυχια, αν δεν ειχε παρεμβει ο ματ, απελευθερωνοντας την βικυ, ωστε να προσπαθησει εκεινη μετα να σκοτωσει την ελενα, αν και για καλο σκοπο. ευτυχως που η μπονυ το σταματησε εγκαιρως! ο στεφαν μου την εσπασε απιστευτα οταν της ειπε οτι ειναι αξιολυπητη που πιστευει οτι μπορει να ξαναβρει την ανθρωπια του. ουτε οτι τον εσωσε δεν εκτιμα... καλα εκανε και τον χτυπησε στο τελος!!! και το βλεμμα του ρικ ηταν ολα τα λεφτα! αν και ο ρικ επιμενει ακομα να μην μιλαει στον ντειμον, δεν νομιζω να κρατηθει για πολυ. τον νοιαζεται... αραγε τι ηταν αυτο που εκανε ολους τους νεκρους, οπως την αννα και τον μεισον να γυρισουν πισω? και εχω την αισθηση πως ο μεισον θα προκαλεσει προβληματα. το χαρηκε πολυ που χτυπησε τον ντειμον... αχ! ο ντειμον... τοσο περιποιητικος και σπλαχνικος απεναντι στην ελενα... πρεπει να την αγαπαει παρα μα παρα πολυ! κριμα που αυτη ακομα δεν ανταποκρινεται στην αγαπη του. πως και πως το περιμενω!!! και τελος, ο μαικλ... ωστε τρεφεται απο βρικολακες? διολου περιεργο εφοσον ειναι βρικολακας, κυνηγος βρικολακων, οπως ειπε και η καθριν. την οποια ελπιζω να μην σκοτωσε...
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Νοε 05, 2011 12:07 am
Σπόιλερ:
Δεν νομίζω να γίνει πιστό αντίγραφο του Κλάους, το ότι φέρεται σαν φερέφωνο όμως ισχύει -.-
Ναι, ευτυχώς, αλλά ήθελα να τον πιάσουνε τον Στέφαν ρε γαμώτο Και αυτός ο Ματ τι χαϊβάνι! Έλεος! Πως την πίστεψε τόσο εύκολα την Βίκυ; -.-
Ναιαιαι! ^.^ Επιτέλους, ξύπνησε η Ελένα! Αχ, καλά να πάθεις, Στέφαν! Φάε το παλούκι στην καρδιά και σκάσε
Κάτι αναφέρεται και στο επόμενο, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα ^.^ Θα δούμε
Και εγώ ^.^ Αμάν πια βρε Ελένα, ηλίθια! Άσε τις ντροπές και φτιάξ' τα με τον Ντέιμον δίχως ενοχές
Εγώ πάλι ελπίζω να την σκότωσε (αν και δεν το νομίζω, γιατί μετά πως θα εξελιχθεί το έργο;
Καλά, στο καινούριο επεισόδιο θα γίνει της τρελής ^.^ Θα το δω απόψε το βράδυ μάλλον ^.^
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Νοε 05, 2011 1:34 am
παντως και στο 7 της τρελης εγινε δεν μπορεις να πεις...
Σπόιλερ:
εμφανιστηκαν ολοι οι νεκρη του παρελθοντος και αποφασισαν να ανακατευτουν στις υποθεσεις των ζωντανων... η λεξη που επιασε τον στεφαν και τον υπεβαλε για χιλιοστη φορα σε αποτοξινωση... ο μεισον που αποφασισε να συμμαχισει με τον ντειμον, που τον σκοτωσε, για να βοηθησει τον ταιλερ... η γιαγια της μπονυ που της εξηγησε την κατασταση και την βοηθησε με τα μαγια, ωστε να επανερθουν ολα στην πρωτερη κατασταση τους... η ανα που εκλεψε το μεταγιον για να βρει την μητερα της... ολοι οι βρικολακες του ταφου που ηθελαν εκδικηση απο τις ιδρυτικες οικογενειες... θεα η καρολαιν που τους αντιμετωπισε ας μην σχολιασω οτι το μεταγιον καταστραφηκε και μετα ξαναδημιουργηθηκε μεσα στην φωτια και επιπλεον ο ρικ τα ξαναβρηκε με τον ντειμον επιτελους και η μπονυ χωρισε με τον τζερεμι αν και του αξιζε λιγακι...
ανυπομονω να δω το 8!!!!!!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Νοε 05, 2011 1:58 am
Σπόιλερ:
Συμφωνώ καλέ ότι έγινε χαμός
Ο Στέφαν φαίνεται ότι όλο σε τέτοιες καταστάσεις ξανα-πέφτει και μας σπάει τα νεύρα
Εντάξει, νεκρός είναι, δεν έχει και πολλές επιλογές Οποιαδήποτε βοήθεια είναι χρήσιμη για εκείνον έτσι ώστε να βοηθήσει τον Τάιλερ
Η Κάρολαιν καλά έκανε! Επιτέλους, την είδαμε και να πολεμάει λίγο Για βρικόλακας, ήταν λιγάκι ''διακοσμητική''
Ναι, όντως Τι λες να φταίει γι' αυτό;
Εντάξει, ήταν και εκείνος μπερδεμένος μωρέ! Εγώ τον συμπονάω λίγο
Κι εγώ
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Νοε 05, 2011 2:32 am
Σπόιλερ:
και η ειρωνεια ειναι οτι οταν πεφτει ποτε δεν θελει να ''θεραπευτει'' και παντα η λεξη τον πιεζει... η καρολαιν δεν εηταν διακοσμητικη. απλα ως νεα βρικολακας δεν ετυχε να λαβει μερος σε καμια μαχη... αλλα σιγουρα θα ξαναλαβει... μπερδεμενος, μπερδεμενος, αλλα την εκανε την βλακεια του... και η ανα εφυγε για να τον αφησει να συνεχισει την ζωη του, και η μπονυ γιατι πληγωθηκε απο την προδοσια του
θελω τρελα να δω το παρελθον των originals
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Νοε 05, 2011 2:45 am
Σπόιλερ:
Ελπίζω να ξαναγυρίσει για να τελειώσει αυτό που άρχισε
Το ελπίζω
Ναι, αλλά και η Μπόνυ θα έπρεπε να σκεφτεί αυτό που είχε πει ο Τζέρεμι: πως δεν χωρίσανε απλώς, αλλά ότι εκείνη πέθανε και την έχασε στην ουσία. Λογικό δεν ήταν να είναι μπερδεμένος; Και η Μπόνυ, βέβαια, λογικό ήταν που πληγώθηκε
Ποιος ξέρει τι θα δούνε τα ματάκια μας
πληγωθηκε ασχημα... δεν νομιζω εκεινη την στιγμη να ειχε την διαυγεια να σκεφτει τον λογο που τα εκανε ο τζερεμι ολα αυτα...
τρελα πραγματα σιγουρα και η ειρωνεια ειναι οτι το εχω κατεβασει... αλλα μαλλον απο δευτερα θα το δω
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Κυρ Νοε 06, 2011 5:28 am
ΣΥΓΝΩΜΗ???? κανουν πουλακια τα αυτια μου?? ξαφνικα ξεχασα τα αγγλικα μου ή οντως το ακουσα???
middle season finale???? τι παει να αυτο???
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Κυρ Νοε 06, 2011 6:34 am
Όοοοχι!!! Δεν είναι δυνατόν! Τι πάει να πει αυτό; Πως είναι δυνατόν να το κόψουν έτσι;;; Όλο μας βασανίζουν!
μηπως το κοβουν για να γυρισουν κ κανα δυο ακομα??? μηπως ειναι καμια γιορτη στην αμερικη???/ μη μου πεις οτι η season τελειωνει εδω??? δεν θα αντεξω!!!
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Δευ Νοε 07, 2011 4:30 am
ουτε καν στα 11 επεισοδια? στα 9? μεγαλη αδικια
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Δευ Νοε 07, 2011 5:58 am
και εγω συμφωνω με την ειρηνη τουλαχιστον εχουν 11 απλα το αλλο θα γινει η πρωτη προβοληη 5 Ιανουαριου!
λοιπον επιτελουςς!! τα ειδα τα επισοδειααα!! το 7 και το 8!!!! ανυπομονωωωω!!!