Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Σαβ Ιαν 07, 2012 4:11 am
παιδιάάά εγώ το είδα και δεν έχω λόγια να πωωω... ήτανε απίστευτοοοοο ειδικάάάά στο τέλος! και τι ωραία τάπα σε κάποια φάση είχε δώσει η Ελένα στον Κλαους! χαχα!! όλα τα λεφτά ήτανε αυτό το επεισόδιο!
Δεν λέω περισσότερα γτ μερικοί σίγουρα δεν το έχουν δει..!! :DD
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
στο προτελευταίο επεισόδιο στο Our town προς τέλος μωρέ εκεί που μιλούσε μαζί με την Καρολίνα της είπε κ Χρόνια Πολλά! Αχού τον :Ρ εμένα πάντως εκεί μου άρεσε κ με το δωράκι που όταν ξύπνησε η Καρολίνα βρήκε! Να γτ! αλλά κιόλας κατά βάθος είναι πλ καλός αδερφός! και υπερπροστατευτικός! Εμένα πάντως έτσι μου φάνηκε!:Ρ
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
κ μένα μ τν δίνει όταν τα κάνει αυτά αλλά κατά βάθος είναι καλούλης μωρέ!
οσο το σκεφτομαι τοσο συμφωνω μαζι σου!!!! Ο Στεφαν εχει γινει ανθρωπινος παλι ε; ετσι νομιζω απλα οτι δεν θελει να το δειξει μεχρι να ξεμπερδεψει με τον Κλαους εσυ τι λες;
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Φεβ 02, 2012 12:25 am
κ εγώ αυτό πιστεύω δεν έχει χάσει την ανθρωπιά του ακόμη! είδες πως αντέδρασε όταν έμαθε για το φιλί Έλενας και Ντέιμον, απλά μάλλον είναι αυτό που είπες! ( για τον Κλάους) αν κ πιστεύω ο,τι ο Στέφαν πιστεύει ο,τι η Έλενα δεν θα τν αποδεχτεί κ κάνει τα χειρότερα προς αυτήν για να τν μισήσει! αυτό το έλεγε και επεισόδιο!
Lillith Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 612 Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012 Ηλικία : 912 Τόπος : Μεσσοποταμια...εκει γυρω
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Edward Cullen,Eric Northman,Damon Salvatore Atittude: Kind
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Φεβ 02, 2012 12:44 am
πω πω!!!καλα πολυ στεναχωρηθηκα με την αντιδραση του!!! τον καημενο μωρε δεν το περιμενε με τιποτα!!!!!! ναι αυτο κανει προσπαθει να την κανει να τον μισησει αλλα ισως αμα δει οτι μπορει να καταληξει με τον Ντειμον να αλλαξει συμπεριφορα ε;; εμενα μου αρεσει ο Ντειμον πιο πολυ αλλα την Ελενα την θελω με τον Στεφαν!!!
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
Θέμα: Απ: Vampire Diaries: 3rd season Πεμ Φεβ 02, 2012 7:04 am
Παιδια συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα εψαχνα ολη την βδομαδα σαν τρελη για το trailer και δεν το εβρισκα... δεν ξερω γιατι... τωρα ομως.... το βρηκα... απολαυστε υπευθυνα...
Lillith Dark Elf
Μαρια μου καλημερα!!!τι ωραιο το αβαταρ σου πανεμορφο!!!!! μακαρι να σμιξουν παλι!! επισης θελω και τον Ταιλερ μαζι με την Καρολαιν μου αρεσουν πολυ σαν ζευγαρι!!!! βεβαια μου φαινεται δυσκολο να ξεφυγει απο την επηρεια του Κλαους αλλα το ελπιζω!!!
το Secret Circle το βλεπεις; και αυτο ειναι καλο!!!