Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Άγνωστος κόσμος

Πήγαινε κάτω 
+15
Alexandra scary
Allison Argent
KingOfDarkness
aphroditenight19
Selene
Μικρό νταμπίρ
Μορένα
Rose_ELen@.Ever
paramu8enia
Dark Princess.
Sensitive Vampire
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Broken Angel
Raven
Amaranth
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 17, 2011 9:00 pm

Ένας φύλακας άγγελος για την Αύρα Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873 Ωραία Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813 Περιμένουμε την συνέχεια Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 611715
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18, 2011 2:45 pm

δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι φυλακας αγγελος.... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 860197

λοιπόν από ότι φαίνεται θα τα ανεβάζω το πρωί τα κεφάλαια γιατι το βράδυ έρχομαι κουρασμένη από την θάλασσα και δεν μπαίνω υπολογιστη.αν ειναι λίγο μικρό συγχωρέστε με.μόλις ξύπνησα και τώρα το έγραψα!
να το 4ο κεφάλαιο!

Κεφάλαιο 4ο

Όταν ξύπνησα ήταν πολύ ηλιόλουστα και μιας και ήταν Σάββατο αποφάσισα να πάρω την Έλενα για να της πω να πάμε για ψώνια.
“Έλενα; Μ' ακούς;”
“Μμμ;; Ναι! Έλα,τι είναι;”αποκρίθηκε και ακουγόταν περίεργα.
“Είσαι καλά; Γιατί ακούγεσαι έτσι;”την ρώτησα.
“Τρώω. Τι θες;”. Μόλις άκουσα ότι έτρωγε έσκασα από τα γέλια.
“ Τι λες να πάμε για ψώνια; Να πούμε και στην Νάταλι και στην Άντζελα”
“Καθόλου κακή ιδέα! Λοιπόν έλα να με πάρεις. Και ειδοποίησε την Άντζελα και εγώ την Νάταλι.”
“Οκ”της είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.

Αφού ετοιμάστηκα και εφοδιάστηκα για τα ψώνια,μαζί με την Άντζελα ξεκινήσαμε΄
για το σπίτι της Έλενας. Εκεί ήταν και η Νάταλι. Όλες μαζί ξεκινήσαμε για το εμπορικό κέντρο.

Στο εμπορικό κέντρο είχε πολύ κόσμο μιας και ήταν Σάββατο. Αρχικά ξεκινήσαμε αγοράζοντας παπούτσια. Εγώ πήρα ένα ζευγάρι all star και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Η Έλενα πήρε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και η Νάταλι ένα ζευγάρι all star. Η Άντζελα δεν ήθελε κάτι.

Έπειτα πήγαμε να αγοράσουμε ρούχα. Προσωπικά πήρα ένα πανέμορφο μαύρο φόρεμα και δυο τζιν. Η Έλενα πήρε κάποιες μπλούζες, η Νάταλι δύο πουκάμισα ενώ η Άντζελα ένα υπέροχο σορτσάκι.

Τέλος πήγαμε για καλλυντικά. Όλες πήραμε σκιές,μολύβια,μάσκαρα και ότι άλλο χρειαζόμασταν. Σε αυτόν τον τομέα ξοδέψαμε τα πιο πολλά χρήματα. Είμαστε τρελές στα σίγουρα.

Όταν τελειώσαμε πήγαμε στο σπίτι μου. Η Στέλλα ήταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση. Εμείς ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου για να δοκιμάσουμε τα ρούχα που πήραμε άλλη μια φορά. Σπάσαμε τόση πλάκα και είπαμε πως μιας και ήταν Σάββατο και είχαμε και καινούρια ρούχα να βγαίναμε απόψε στο μπαρ. Όλες αρχίσαμε να ουρλιάζουμε από χαρά και έτσι όλες πήγαν στα σπίτια τους για να ετοιμαστούν για απόψε.

Εγώ έκανα ένα μπάνιο και μετά άρχισα να ψάχνω τι να φορέσω. Αρχικά είπα να βάλω το μαύρο φόρεμα με τις γόβες αλλά σκέφτηκα ότι θα κατέληγα στο νοσοκομείο. Έτσι έβαλα μια μπλούζα,ένα τζιν από τα καινούρια και τις μαύρες γόβες,το νοσοκομείο δεν το γλιτώνω τελικά. Βάφτηκα και σε στυλ smoky eyes. Τότε ήρθε η Άντζελα και μαζι και με τον Νίκολας ξεκινήσαμε για το μπαρ.

Μέσα ήδη βρισκόταν η Νάταλι με τον Έντι και η Έλενα με τον Στέφαν. Ήταν και ένας άλλος που λεγόταν Τζο. Ήταν ο συνοδός της Άντζελα. Η Άντζελα πήγε και κάθισε δίπλα του, εγώ δίπλα στην Άντζελα και ο Νίκολας δίπλα από εμένα. Όταν με είδε η Έλενα άρχισε να φωνάζει.
"Πες μου τι την έκανες την φίλη μου."

Όλοι αρχίσαμε να γελάμε και τότε ο Νίκολας με ρώτησε.
"Θες να σου φέρω κάτι να πιεις;"
"Εντάξει μια κόκα κόλα αν δεν σου είναι κόπος."
"Κανένας κόπος κυρία μου!"και λέγοντας αυτά πήγε προς το μπαρ.

Εγώ πήγα στην τουαλέτα μέχρι να ερχόταν ο Νίκολας και μόλις βγήκα τον είδα. Πάλι!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18, 2011 11:05 pm

Ποιον; Τον σκοτεινό άγγελο; (ναι, αυτό είναι πιο ταιριαστό νομίζω) Ξανά; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873 Μυρίζομαι ενδιαφέρουσα σκηνούλα παρακάτω...Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 3:59 am

Καλά αυτός ο τύπος την ακολουθεί παντού! Για να δούμε τι θα γίνει μετά... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 860197
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 4:11 am

Ναι βρε παιδί μου! Φαίνεται να είναι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή (και, δεδομένου ότι έχω φτιάξει έναν αντίστοιχο χαρακτήρα, αυτό μόνο ύποπτο μπορεί να είναι...Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 860197 )
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 4:13 am

Είναι και μάλιστα πολύ!!!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 4:14 am

Α, όσο γι'αυτό, μόνο η συγγραφέας θα μπορέσει να το απαντήσει Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 4:16 am

Ναι, αλλά είμαι 99% σίγουρη πως το έχουμε πετύχει! ;Ρ

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 4:23 am

Είναι 99% σίγουρο, δεν λέω, αλλά εκείνη θα μας επιβεβαιώσει και το 1% που λείπει Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 860197

Σπόιλερ:
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 6:23 pm

λοιπον οι αποριες σας θα λυθουν!!! ή μηπως όχι;;χαχαχα
λοιπον οπως θα διαβασετε και στην συνεχεια απλα έτυχε να ειναι εκεί με παρέα....κάτι άλλο δεν λέω αλλιώς γιατί παει η ιστορία.τώρα γράφω την συνέχεια και ελπίζω το βράδι να την ανεβάσω. Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:06 pm

Και εμείς το ελπίζουμεεεε Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873 Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813 Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 860197
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:24 pm

λοιπον σε αυτο το κεφαλαιο θα δουμε και το ονομα του πρωταγωνιστη,ομως θελω την βοηθεια σας. Να τον ονομάσω Έρικ ή Σαμ που θα βγαίνει από το Samael που σημαινει άγγελος/πρίγκιπας του σκότους(με βάση αγγελικά ονόματα);; περιμένω απάντηση
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:30 pm

Σου προτείνω Σαμ...Νομίζω ότι του ταιριάζει περισσότερο Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:32 pm

χαα...οκ θα βαλω αυτο τωρα γιατι χρειαζομαι το ονομα οπωσδηποτε!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:33 pm

Εφόσον είναι και ο ίδιος ένας πρίγκιπας του σκότους...Νομίζω ότι του πρέπει και ένα όνομα ανάλογο Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:34 pm

ναι σωστο..
λοιπον τα λεμε σε λιγο γιατι εχω εμπνευση!!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19, 2011 7:36 pm

Τι καλά Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873 Εντάξει! Ανυπομονώ να δω τον διάλογο ανά μεταξύ τους Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813
Broken Angel
Witch
Witch
Broken Angel

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2643
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : in my world

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 9:16 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 430499
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 11:29 pm

tωρα διαβασα την ιστορια σου (οσο δεν ειχα διαβασει απο τα pm δηλαδη) και εχω να πω οτι οσο προχωραει γινεται και καλυτερη.
οντως και εμενα μου φαινοταν λες και την ακολουθει παντου. και δεν ξερω αν ειναι αγγελος ή βρικολακας, αλλα ανθρωπος δεν ειναι σιγουρα.
και το ονειρο που ειδε νε την σωτηρια, δεν νομιζω να ηταν απλως ενα ονειρο. αλλα η πραγματικοτητα. οσο για το πρωτο ονειρο... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 948708 ... μαλλον θα το χαρακτηριζα ως προαισθημα.
και εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να ειναι ο νικολας ο λυκανθρωπος. αλλα ετσι δεν θα πρεπει να ειναι και η αδερφη του? Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 948708
και οσο για το ονομα του πρωταγωνιστη... και εγω προτιμω το σαμ. λογω της προελευσης του Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873

ατα τα λιγα. ανυπομονω για την συνεχεια Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20, 2011 11:55 pm

Κι εγώ προτιμώ το Σαμ με τα 1000!!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 220813 Και περιμένω να δω τη συνέχεια!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 4:53 pm

και ναι!η συνεχεια ειναι εδω!!μπορει να ειναι λιγο μικρο... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 784437

Κεφάλαιο 5ο

Δεν το πίστευα ότι έπεσα πάλι πάνω του! Αυτή την Φορά πήγα και του μίλησα,μόνο που όταν τον είδα με παρέα και λέγοντας παρέα εννοώ μια ξανθιά κουκλάρα που τον κοίταγε σαν να ερχόταν από άλλον πλανήτη. Εκείνη την στιγμή έκανα να γυρίσω αλλά από ότι φαίνεται με κατάλαβε και με φώναξε.
"Αύρα. Τι κάνεις εδώ;;"
"Συγνώμη;Εγώ τι κάνω εδώ; Έχω έρθει με την παρέα μου. Δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται. Εσύ τι κάνεις εδώ;"είπα και φρόντισα οι λέξεις μου να στάζουν δηλητήριο.
"Εδώ είνια το στέκι μου. Και εξάλου είμαι με παρέα."είπε κα έδειξε την ξανθιά η οποία φαινόταν σαν χαζοχαρούμενη!
"Μάλιστα."είπε και πρόσθεσα μετά,"Από πού ξέρεις το όνομά μου;"
Εκεί φάνηκε να μην είναι σίγουρος αλλά απάντησε λίγο αργότερα "Άκουσα τους φίλους σου που σε φώναξαν!"
"Ααα...υποθέτω πως εντάξει τότε."Πραγματικά δεν ήξερα τι να πω. Και τότε είδα να πλησιάζει και ο Νίκολας.
"Συμβαίνει κάτι Αύρα;"είπε και ήρθε δίπλα μου.
"Κανένα πρόβλημα Νίκολας. Μιλούσα με τον φίλο μου τον..."και περίμενα να συστηθει.
"...Σαμ. Χάρηκα Νίκολας!"είπε αλλά η φωνή του ακούστηκε οτιδήποτε άλλο εκτός από φιλική.
"Και εγω..."και ο Νίκολας είχε την ίδια χροιά στην φωνή του.
"Λοιπόν,Νίκολας καλύτερα να πάμε στα παιδιά. Θα μας περιμένουν."
"Ναι,πάμε"είπε και πήγαμε στο τραπέζι.

Τα παιδιά κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα. Μάλλον θα είχαμε γίνει αντιλοιπτοί!
"Τι έγινε μόλις τώρα;"ρώτησε σαστισμένη η Άντζελα.
"Τίποτα.."είπε ο Νίκολας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στην πραγματικότητα.
"Τι τίποτα παιδί μου; Πας καλά; Παραλίγο να πλακωθείτε!!"άρχισε να φωνάζει η Άντζελα.
"Άντζελα ηρέμησε. Πραγματικά δεν νομίζω να θες να χάσω την ψυχραιμία μου"και την κοίταξε με ένα συνομοτικό βλέμμα.
"Συγνώμη Νίκολας."
"Λοιπόν νομίζω πως είνια ώρα να χορέψουμε!!"είπε ενθουσιασμένη η Έλενα και κατάλαβα πως αυτό το τραγούδι που έπαιζε τώρα ήταν το αγαπημένο της.Και εμένα μου άρεσε πολύ. Το need you now είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι πιστεύω. Η Έλενα άρπαξε τον Στέφαν και ανέφηκαν στην σκηνή. Το ίδιο και η Νάταλι με τον Έντι και η Άντζελα με τον Τζο. Εγώ χόρεψα με τον Νίκολας και λίγο πρίν τέλειωσει το τραγούδι ήρθε ο Σαμ. Σαμ! Δεν νομίζω πως του πήγαινε αυτό το όνομα, αλλά και πάλι είναι πολύ όμορφος. Ζήτησε να χορέψουμε. Για να μην φανώ αγενλης δέχτηκα.
"Συγνώμη αν σε έκανα να αισθαθείς άσχημα."είπε κοντά στο αυτί μου.
"Ε..δεν πειράζει"είπε ξαφνιασμένη.
"Είσαι πραγμάτικα πολύ όμορφη κοπέλα."ξεφούρνισε
"Συγνώμη. Εσύ δεν έχεις παρέα υποτίθεται; Άντε πήγαινε σε αυτήν την ξανθιά που φαίνεται λες και της έχεις κάνει μάγεια!!"είπα σαρκαστικά και αμέσως απομακρίνθηκε.
"Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να σε ταράξω."
"Δεν με τάραξες. Απλά...δεν ξέρω. Συμπερηφέρεσαι παράξενα. Σε πετυχαίνω στο άκυρο και μετά πας να τσακωθείς με έναν από τους φίλους μου και έπειτα έρχεσαι, μου ζητάς συγνώμη και λες και κοπλιμέντα. Τι συμβαίνει με εσένα;"και όταν τα είπα όλα αυτά,ένιωσα σαν να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου.
"Νομίζω πως έχεις δίκιο. Λυπάμαι. Και παρεπιπτώντος. Δεν είμαι 19 όπως νομίζεις. Είμαι 17 και μεθαύριο σου έχω μια μικρή έκπληξη."Και λέγοντας αυτά απλά έφυγε.
Αυτός ο τύπος με εκνευρίζει τρομερά αλλα μ'αρέσει κι'ολας. Τι μου συμβαίνει θεε μου;

Στο μπαρ πέρασα πολύ καλά ωραία και θυμήθηκα το πόσο καλός φίλος είναι ο Νίκολας. Στο σπίτι γύρισα πτώμα και έτσι άλλαξα και έπεσα ξερη για ύπνο.
Την Κυριακή έκατσα σπίτι μαζί με την Στέλλα,φτιάξαμε ποπ κόρν και καθίσαμε να δούμε ταινίες. Έκανα και κανα μάθημα. Αλλά η Κυριακή ήταν ότι χρειαζόμουν. Μια μέρα χαλάρωσης για να καλμάρουν λίγο τα νεύρα μου.

Την Δευτέρα που τύχαινε να ήταν και η μέρα που ο Σαμ μου επιφύλασε μια έκπληξη. Σηκώθηκα με βαριά καρδιά και ετοιμάστηκα για το σχολείο. Έκανα όσο πιο αργά μπορούσα για να φτάσω αλλά και πάλι έφτασα στην ώρα μου. Συγχρόνος με απασχολούσε το πως ήξερε ότι νόμιζα ότι ήταν 19. Αυτό δεν έγινε να το άκουσε! Μέχρι να φτάσω στην τάξη το κουδούνι χτύπησε και έτσι μπήκα μέσα και περίμενα να αρχίσει η βαρετή όμως και συγχρόνος γεμάτη εκπλήξεις μέρα γιατί μόλις έκατσα μέσα από την πόρτα μπήκε ο Σαμ χαμογελώντας και κοιτώντας κατευθείαν μες στα μάτια μου. Η αντίδραση μου ήταν φυσικά να μείνω με το στόμα μου ορθάνοιχτο μέχρι το πάτωμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 5:09 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 954599 Ο σιαγόνας μου άγγιξε το πάτωμα, νομίζω...Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 13873 Για να επανέλθουμε όμως και στο θέμα:

Ποιος νομίζεις ότι είσαι, κύριε; Πρώτα έρχεσαι με μια ξανθιά Barbie στο πλευρό σου, μετά μας κάνεις και ζήλιες και από πάνω μας πετάς κάτι κολακείες εκεί πέρα; Προσπαθείς να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια;;; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 948708

Νομίζω ότι ο Σαμ δεν θα ήθελε να συναντηθεί με την Αύρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και τι τρέχει τέλος πάντων με την συνοδό του; Μήπως χρησιμοποίησε την υποβολή για να της πιει το αίμα; (γιατί η εκδοχή του ότι ήξερε πως είναι εκεί και πήγε με αυτήν για να ζηλέψει η Αύρα μου φαίνεται λιγάκι τραβηγμένη)

Και τώρα τι; Θα είναι και συμμαθητές δηλαδή; Αν τυχόν είναι στην ίδια τάξη και ο Νίκολας (που, κατά τα φαινόμενα, την γουστάρει) θα γίνει χαμόοοος Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 526586
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 7:33 pm

δεν νομιζω να ειναι ο νικολας στην ιδια ταξη δεδομενου οτι αυτοι ειναι 17 και ο νικολας 19. αρα εχει τελειωσει με το σχολειο. ο τυχερος. αλλα και παλι. συυμαθητες? εχει να γινει χαμος!!!
αλλα που την αφησε αραγε την barbie του οταν πηγε να χορεψει με την αυρα?

και μια απορια. αφου οι γομεις της αυρα και της στελλας εχουν πέθανει, αυτες εφοσον ειναι ανηλικες με ποιους μενουν?
Broken Angel
Witch
Witch
Broken Angel

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2643
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : in my world

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21, 2011 9:41 pm

συμφωνω με τα κοριτσια Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 954599 θα γινει χαμος τωρα που ειναι και συμμαθητες
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 22, 2011 3:46 am

και κατι μου λεει οτι θα την πλησιασει περισσοτερο απο οσο πρεπει Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 2 935979

Άγνωστος κόσμος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΝΑΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: