| Άγνωστος κόσμος | |
|
+15Alexandra scary Allison Argent KingOfDarkness aphroditenight19 Selene Μικρό νταμπίρ Μορένα Rose_ELen@.Ever paramu8enia Dark Princess. Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Broken Angel Raven Amaranth 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 1:53 pm | |
| Mάλλον! Ήταν πολύ ενδιαφέρον το κεφάλαιο! Το γράψιμό σου επίσης έχει βελτιωθεί! Περιμένω να δω χαμό στη συνέχεια, φρόντισε να βάλεις! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 1:55 pm | |
| Μου φαίνεται ή όλες τον τελευταίο καιρό έχουμε μια ροπή προς το χάος; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 2:10 pm | |
| Πες το ψέματα! Όλο χάος προκαλούμε! - Σπόιλερ:
Εγώ τη ροπή προς το χάος την είχα από την αρχή αλλά την είχα για το τέλος...
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 2:21 pm | |
| Τουλάχιστον, το χάος παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον...Αντίθετα, όταν υπάρχει υπερβολική ''τάξη'' νομίζω ότι βαλτώνει και μια κατάσταση - Σπόιλερ:
Μας το φύλαγες αυτό για έκπληξη, ε; Αλλά πια έκπληξη; We're all children of DOOM!!! :P
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 2:42 pm | |
| εμενα δεν μου φαινεται περιεργο. εφοσον εχουμε αγαπη για τους βρικολακες, κλεινουμε εντονα προς το χαος!!! | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 3:18 pm | |
| και γι'αυτο αλλωστε προκαλουμε και ΤΟ χαος στην καθημερινη μας ζωη
τεσπα περιμενουμε με αγωνια νεο κεφαλαιο | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 3:20 pm | |
| με βομβαρδισατε με ερωτησεις και θα πρεπει να τις απαντσησω. Καποιες θα της βαλω στην συνεχεια ενω αλλες θα απαντηθουν τωρα.1ον ο Νίκλας εχει τελειωσει το σχολειο. Πράγματι ο Σαμ είχε κάνει υποβολη στην ξανθια αλλα δεν προλαβε να κανει τιποτα γιατι ηρθε η Αυρα. Επισης ανετα θα μπορουσε να αφησει την ξανθια συξηλη και να μην θυμαται τιποτα.και ναι τωρα που ειναι συμμαθητες θα υπαρξουν και συγκρουσεις αλλα θα ερθουν και πιο κοντα... αυτα.τωρα πρεπει να γραψω τν συνεχεια αν και δεν ξερω ποτε γιατι αρχισα ιδιαιτερα στα αγγλικα για να δωσω lower τον δεκεμβρη!!και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 3:30 pm | |
| τελικα η αυρα σωζει ζωες....τη γλιτωσε η καημενη η ξανθουλα.... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουν 22, 2011 7:20 pm | |
| οντως την γλιτωσε, αλλα και παλι δεν νομιζω να την σκοτωνε. ισως απλα τρεφοταν απο αυτη | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Παρ Ιουν 24, 2011 10:18 pm | |
| συγνώμη που άργησα να ανεβάσω την συνέχεια.μόλις την τελείωσα και νομίζω το κεφάλαιο είναι αρκετά μεγάλο!!περιμένω ανυπόμονα τα σχόλια σας! <3
Κεφάλαιο 6ο
Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσα να τον είχα στην ίδια τάξη. Ώστε αυτή ήταν η έκπληξη. Πάντως αυτό δεν ήταν τίποτα με σχέση αυτά που σκεφτόμουν. Μόλις μπήκε και ο καθηγητής άρχισε να μιλάει. “Λοιπόν παιδιά,από εδώ ο νέος σας συμμαθητής Σαμ Φέλινκγτον. Έρχεται από την Αγγλία.”και απευθηνόμενος στον Σαμ είπε “Μπορείς να κάτσεις εδώ.”και έδειξε την θέση πίσω από εμένα δίπλα από τον Τζέισον,έναν από τους συμμαθητές μου. Είχα μείνει να τον κοιτάω με ανοιχτό το στόμα ενώ αυτός γελούσε και φαινόταν να το διασκδάζει.
Όλη την ώρα έριχνα κρυφές ματιές προς τα πίσω και τον έπιασα να με κοιτάει με εκείνο το χαμόγελο στα χείλει. Όλη η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και οταν χτύπσε κουδούνι για μεσημεριανό πετάχτηκα μόνο και μόνο για να πω στις άλλες το τι είχε συμβεί!
Στην τραπεζαρία μόνο που δεν έτρεχα με ταχύτητα φωτός. Μόλις ο δίσκος μου ήταν έτοιμος έβαλα 5η. Μόνο που στο δρόμο για τοο τραπέζι με σταμάτησε ο Σαμ. “Γεια! Πώς σου φαίνεται η έκπληξη;”είπε χαμογελώντας πάλι. Αν το συνέχιζε αυτό θα του έριχνα μπουνιά. Μου φαινόταν σαν να με ειρονευόταν. “Εεε..όχι και οι καλύτερες εντιπώσεις. Νόμιζα πως θα ήταν κάτι άλλο.” “Θα ήθελες να κάτσεις μαζί μου για να φάμε;”πρότεινε αν και δεν κρατούσε δίσκο. “Δεν ξέρω, Με περιμένουν οι φίλες μου.”και τις έδειξα. Μόνο τότε πρόσεξα πως με κοιτούσαν και τα μάτα τους ήταν έτοιμα να βγούν από την θέση τους. “Έλα τώρα. Πρώτη μου μέρα στο σχολείο και δεν θα μου κάνεις παρέα;”παρακάλεσε. “Είμαι σίγουρη πως πολλές θα ήθελαν να κάτσουν μαζί σου. Πολλές που μοιάζουυν με την Μπάρμπι.”είπε και χάρηκα που το χαμόγελο του χάθηκε. “Τέλος πάντως παω να τους πω πως θα κάτσω μαζί σου και έρχομαι.”
Καθώς πήγαινα προς τα κορίτσια ήταν έτοιμες να εκραγούνε. “Πρίν μιλήσετε να σας πω πως θα παω να κάτσω μαζί του. Για σήμερα μόνο! Και μιας και δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι συμαίνει σας περιμένω στο σπίτι μου στις εννιά που θα έχω γυρίσει από το μάθημα μπαλέτου. Έλενα θα πάμε και θα γυρίσουμε μαζί αν θες. ” και τελειώνοντας η Έλενα κούησε το κεφάλι της καταφατικά. Τότε εγώ έφυγα και ήμουν σίγουρη πως είχαν μείνει στύλες άλατος.
Φτάνοντας στο τραπέζι που καθόταν ο μελαχρινός μου άγγελος ονομαζόμενος Σαμ ένιωθα μεγάλη νευρικότητα. “Λοιπόν; Τι είναι και φαγώθηκες να κάτσω μαζι σου;”είπα καχύποπτα. “Τίποτα. Απλά ήθελα να μου κάνεις παρέα. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω από κοντά σου.” “Συγνώμη;; Από που προέκυψε τώρα αυτό;”είπα και από ότι φαίνεται αυτή ήταν μια δεύτερη έκπληξη για σήμερα. Ανεροτιώμουν αν θα συνέβαινε τίποτα άλλο σήμερα. “Χαχαχα....τόσο εύκολα τα χαύεις όλα;” “Τι;;; Αυτή ήταν πλάκα; Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εσένα αλλά θεωρώ το χιούμορ σου κακόγουστο. Δεν κάθομαι παραπάνω εδώ. Φεύγω!”και αφήνοντας τον δίσκο εκεί σηκωθηκα να φύγω αλλά προς έκπληξη μου βρέθηκε μπροστά μου. Φαινόταν μετανιωμένος για οσα είχε πει. “Συγνώμη. Ειλικρινά συγνώμη. Δεν το ήθελα.” “Πολύ καλά. Συγχωρεμένος αλλά δεν κάθομαι άλλο εδω.” “Ωραία! Πάμε.”είπε και άρχισε να με τραβά. “Πού πάμε; Δεν πιστεύω να κάνουμε κοπάνα! Έτσι και το μάθει η θεία μου,την έβαψα.” Αυτό ήταν αρκετό για να σταματήσει. “Δεν μένεις με την αδερφή σου;” “Ναι αλλά μιας και οι γονείς μου έχουν πεθάνει,κηδεμόνας μας είναι η θεία μου.”του εξήγησα. “Έλα. Δεν θα σου πει τίποτα. Στο υπόσχομαι εγώ.”και λέγοντας αυτό άρχισα να τον ακολουθώ μόνο και μόνο για να σταματήσει να με τραβάει.
Μπήκαμε στο αμάξι του που ήταν απλά καταπληκτικό! Ήταν μαύρο από έξω και απο μέσα. Τα καθίσματα ήτα δερμάτινα και επειδή μπήκαμε κατευθείαν μέσα δεν πρόλαβα να δω τι μάρκα ήταν. “Πώς σου φαίνεται;”ρώτησε και μια λάπψη φάνηκε στα μάτια του. “Το αμάξι; Καλό είναι! Τι μάρκα είναι;” “Έλα τώρα; Μόνο καλό είναι; Αυτό έχεις να πείς;” “Ναι. Λοιπόν τι μάρκα είναι;” “Είναι ένα Audi Locus!” “Αυτά τα αμάξια δεν υποτίθεται ότι δεν θα βγαίνανε στην αγορά;” “Αν αυτό ήταν αλήθεια θα είχα τώρα εγώ ένα;” Και έτσι το βούλωσα. Τον είδα να με κοιτά και μου χαμογέλασε. Δεν άντεξα άλλο και τον ρώτησα που πηγαίναμε. “Στο μέρος που μ'αρέσει να πγαίνω και εγώ για να σκεφτώ.” Όταν μου είπε που θα πηγαίναμε έμεινα. Δεν υποτίθεται ότι εκεί θα πηγαίνει μόνος του για να σκεφτεί; Εμένα τι με κουβαλούσε μαζί του. Και τότε μια τρελή ερώτηση μου ήρθ στο μυαλό. “Πόσες έχεις πάει εκεί;” “Τι εννοείς; Καμία! Μπας και ζηλεύεις;” “Σε παρακαλώ. Εγώ; Να ζηλεύω;” “Ααα...δεν ξέρω!Μπορεί...”και με κοίταξε πονηρά. Εγώ του αταπέδωσα το βλέμμα,μόνο που δεν ήταν πονηρό αλλά θυμωμένο.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού τον είχα ζαλίσει ρωτώντας τον πότε θα φτάναμε,φτάσαμε σε ένα δρόμο που δεν περνούσε ψυχή. “Έλα ακολούθησε με!”είπε και έτινε το χέρι του. “Δεν πιστεύω να με σκοτώσεις έτσι;”είπα αστειευόμενη αλλά μάλλον το πήρε σοβαρά. “Ποτέ δεν θα σε πλήγωνα και ποτέ μα ποτ΄δεν θα άφηνα κανέναν να σε πειράξει.”αυτό φαινόταν να το εννοούσε πραγματικά και συγχρόνος φοβήθηκα αλλαά και ανακουφίστηκα.
Καθώς προχωρούσαμε κάποια στιγμή σταμάτησε. Αναρωτήθηκα αν θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε αλλά είχα εμπιστοσύνη στον Σαμ. Όταν σταμάτησε με τράβηξε λίγο κα ιμπήκαμε σε ένα ξέφωτο. Αυτόματα κοκκάλωσα και δεν κουνιόμουν με τίποτα.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Παρ Ιουν 24, 2011 10:32 pm | |
| να μαντεψω οτι το ξεφωτο ειναι ενα καταπληκτικο μερος? η κατι που εχει δει στα ονειρα της? πολυ ωραιο! ειναι η ιδεα μου, ή μονο σε εμενα η τελευταια σκηνη θυμιζει λιγο απο λυκοφως? ξερεις. με το ''ελα να κατσουμε μαζι'', ''δεν θα σε εβλαπτα ποτε'', και το ξεφωτο? | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Παρ Ιουν 24, 2011 10:43 pm | |
| το ξεφωτο ειναι απο το ονειρο. οσο για το λυκοφως ολα μοιαζουν ετσι;; και οσο για το δνε θα σε λαψω ποτε αυτο δεν λενε παντα;;αρα το μοτιβο ειναι ιδιο.!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 12:34 am | |
| Αααα! Η Αύρα έπρεπε να έχει κρατήσει χαρακτήρα εξ αρχής! Τώρα ποιος ξέρει τι θα της συμβεί σε αυτό το ξέφωτο (γιατί έχω κακό προαίσθημα γι' αυτό; :P) Και γιατί την πήγε εκεί τέλος πάντων; Σίγουρα για να της αποκαλύψει κάτι...Μήπως έχει να κάνει με την φύση του; Ή κάτι σε σχέση με το όνειρό της; | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 3:23 am | |
| νομιζω νωρις ειναι για να της συμβει κατι κακο!και επισης να αποκαλυψει την φυση του. θα το κανω να εχει σχεση με το ονειρο του.τωρα που το σκεφτομαι ομως ισως και να φανερωθουν καποια στοιχεια που να διχνουν οτι ειναι βρικολακας ...ποιος ξερει; θα προσπαθησω να γραψω αυριο την συνεχεια αν δεν παω θαλασσα!! (σορρυ που βγηκα απο το msn AЯianЯhod.ЬЩ.22 ,κατι επαθε και δεν μπορω να συνδεθω!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 3:26 am | |
| Όχι ότι θα με χάλαγε, βρε συ, απλά σκέφτηκα και εγώ ότι θα είναι νωρίς για να συμβεί κάτι από τα δυο που ανέφερα, όπως είπες και εσύ... - Σπόιλερ:
(βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να κινδυνεύσει και λίιιγο στο valey και να την σώσει, λέεεμε τώρα Δεν πειράζει καλέ! Συμβαίνουν κι αυτά! Δεν σε παρεξήγησα )
| |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 3:29 am | |
| οκ..θα προσπαθησω να ανεβασω αυριο το επομενο κεφαλαιο.αν οχι μεθαυριο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 3:32 am | |
| Αχ, τι ωραίαααα... Μέχρι αύριο, θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα - Σπόιλερ:
Και εγώ είπα ότι θα το ανεβάσω σήμερα το δικό μου κεφάλαιο, αλλά δεν το βλέπω
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 1:56 pm | |
| Ωχ, δηλαδή εγώ θα είμαι τώρα στο εξοχικό και θα τη χασω τη συνέχεια? Ήθελα να τη διαβάσω πιο σύντομα... Τώρα θα ανυπομονώ να γυρίσω για να τις δω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουν 25, 2011 3:47 pm | |
| μην ανησυχεις. εγω οταν γυρισα διαβασα γυρω στα 4 κεφαλαια απο αυτην μονο την ιστορια το ενα μετα το αλλο. δεν μπορω να πω πως με χαλασε κιολας | |
|
| |
Broken Angel Witch
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουν 27, 2011 5:31 pm | |
| πωπω...σημερα διαβασα το κεφαλαιο και περιμενω συντομα την συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουν 27, 2011 7:30 pm | |
| ανυπομονω | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Ιουν 28, 2011 2:33 am | |
| παιδια συγνωμη αλλα ειμαι αρρωστη οσο και περιεργο αν ακουγεται αλλα εχω τρομερο πονοκεφαλο και ειμαι μπουκομενη.αρα εξετιας του πονοκεφαλου δεν μπορω να συγκεντρωθω στο γραψιμο.και αυτο με το ζορι το γραφω.και παλι χιλια συγνωμη.ελπιζω να γινω καλα γρηγορα για να ανεβασω το επομενο κεφαλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Ιουν 28, 2011 2:35 am | |
| καλε με την ησυχια σου. δεν σε πιεζει κανεις. πρωτα απο ολα η υγεια σου περαστικουλια!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| Άγνωστος κόσμος | |
|