| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|
+6AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Broken Angel Sensitive Vampire Raven Rose_ELen@.Ever 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Παρ Ιουλ 08, 2011 12:19 am | |
| ενταξει!!!!! | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| |
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:35 pm | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 7:41 pm | |
| Πολύ ωραία η ιστορία σου και μου άρεσε η δραματική ανατροπή στο τέλος (πέθανε ο τύπος;;; Μπουχουχουουουου Τόσο ασθενικοί ήταν όλοι στον Μεσαίωνα; ) Η πριγκίπισσα δηλαδή έμεινε για πάντα καθηλωμένη στο κρεβάτι; Και τον θρόνο ποιος τον πήρε; Έκανε κανένα παιδί στο τέλος; (τι ρωτάω όμως τώρα, το ταξίδι δεν έγινε ποτέ *cry-me-a-river* ) | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:33 pm | |
| Ο τύπος πέθανε, η απώλεια αυτη εξασθένισε την πριγκήπισσα ακόμα περισσότερο για αυτό και πέθανε νέα, το θρόνο λογικά τον πήρε ο σατανικός αδερφός του βασιλεια (λέμε τώρα) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:36 pm | |
| Ααααα...Να μια ιδέα! Γράψε την βασιλεία αυτού του σατανικού αδερφού... Θα έχει ενδιαφέρον... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 9:58 pm | |
| ναι σιγουρα!!! αχαχαχαχαχα!!πάντως ωραία ιδέα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 10:10 pm | |
| Ναι...Όσο πιο κακός και στριμμένος αυτός, τόσο το καλύτερο | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 10:44 pm | |
| χαχαχα! με κανεις να το σκεφτομαι σοβαρα....αλλα να τελειώσω αυτο που φράφω τώρα και μετα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Σαβ Ιουλ 09, 2011 11:11 pm | |
| Oκ...Θα περιμένω | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:05 am | |
| σατανικος αδερφος??? ενδιαφερον! παντως καλυτερα που πεθανε νεα, γιατι η αρρωστια την εξασθενουσε και την απομονωνε απο ολους. τι να το κανει να ζησει ως τα 90 και να ειναι για παντα μεσα στους 4 τοιχους? | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:20 am | |
| | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:34 am | |
| και εγώ συμφωνώ, δεν θα ταν ζωη αυτο :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:52 am | |
| Όντως, δεν θα ήταν ζωή αυτή και η κοπέλα θα ήταν πολύ, μα πολύ δυστυχισμένη και θα ήταν κρίμα για εκείνην | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| |
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Κυρ Ιουλ 10, 2011 3:26 pm | |
| κριμα δεν λες τιποτα. τουλαχιστον αν ζουσε ο ζακ, η ζωη της θα ηταν πιο υποφερτη. εκτος βεβαια αν καποια στιγμη αυτος αποφασιζε να φτιαξει την ζωη του... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:13 am | |
| αυτό θα ήταν ακόμα πιο τραγικό... καλύτερα θα ήταν να είχε πεθάνει αυτή, τωρα που το σκέφτομαι...αλλα τι να κανουμε..... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:31 am | |
| Γιατί θα ήταν καλύτερα να πεθάνει αυτή? Αφού τώρα που πέθανε ο Ζακ υπήρχε ανατροπή! Α, btw, κι εγώ θα ήθελα κι άλλες ιστορίες σε αυτόν τον κόσμο! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:33 am | |
| απο "λογοτεχνική" αποψη καλύτερα που πέθανε αυτός, αλλά στη αληθινή ζωή θα ταν καλύτερα να πέθαινε αυτή. Βλέπω ο κοσμος αυτός έχει πέραση!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:35 am | |
| Σε μένα πάρα πολύ! Αν διάβασες το πρώτο σχόλιο που είχα κάνει καταλαβαίνεις γιατί... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:38 am | |
| κατάλαβα . πως το λέγαν εκεινο το βιβλιο? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:42 am | |
| Προφητεία της πέτρας λεγόταν. Ρωτάς μήπως γίνεις το 2ο άτομο που ξέρω που θα το έχει διαβάσει? (ειλικρινά νομίζω πως κανένας άλλος δεν ξέρει γι αυτό...) | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 1:48 am | |
| Νομίζω πως το χω ακούσει...με 3 κορίτσια δεν ήταν? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 2:19 pm | |
| Ναι αυτό ήταν! - Σπόιλερ:
Δεν περίμενα να το ξέρεις όμως! Wow!!!
Όταν το είχα διαβάσει τόοοτε μου είχε αρέσει πάρα πολύ η ιστορία, η ιδέα και ο κόσμος. Επείδή βέβαια τότε ήμουν ακόμα στη φάση του 2 βιβλία το χρόνο και τώρα είμαι στα 50 το χρόνο δεν ξέρω αν θα μου αρέσει και τώρα η ιστορία αν το ξαναδιαβάσω. Απλά αυτό που έκανε η δικιά σου ιστορία ήταν να μου θυμίσει τον κόσμο που τον είχα λατρέψει τόοοτε (και μάλλον μου αρέσει και τώρα ) και τον είχα ψιλοξεχάσει. Γι αυτό το λόγο θα ήθελα να δω κι άλλες ιστορίες να γίνονται στον κόσμο σου! Πιστεύω πως έχει ακόμα πράγματα που μπορούν να γίνουν σε άλλα μέρη και με άλλους ήρωες αλλά με το ίδιο περιβάλλον και αίσθηση (σαν αίσθηση εννοώ τον τρόπο αφήγησης που κι αυτός μου θύμισε το βιβλίο)! So, keep on writing!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 3:49 pm | |
| Καλέ, και εγώ το έχω διαβάσει το βιβλίο! Και είναι μάλιστα και από τα αγαπημένα μου Παίζει να το έχω διαβάσει δυο-τρεις φορές Μου άρεσαν όλα: από την αρχή μέχρι το τέλος, τα κορίτσια, οι δυνάμεις τους, ο τόπος και ο χρόνος, το αίσθημα του ''μοιραίου'' και της μοίρας (αυτοί οι 13 γηραίοι, δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά στον λαιμό μου είχαν κάτσει) Στεναχωρήθηκα που είχε ένα μόνο βιβλίο! Θα μπορούσε άνετα να είναι και τριλογία και τετραλογία και δεν συμμαζεύεται | |
|
| |
| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|