Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....

Πήγαινε κάτω 
+6
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Amaranth
Broken Angel
Sensitive Vampire
Raven
Rose_ELen@.Ever
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:17 pm

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 954599 Συγχαρητήρια είστε το 2ο άτομο στο σύμπαν που ΕΧΕΙ διαβάσει το βιβλίο! κερδίσατε ένα σετ μαχαιροπίρουνα, ένα φουσκωτό και ένα διαγαλαξιακό χωροχρονικό ταξίδι σε ένα παρελθοντικό πλανήτη του Α της Χήνας!
Σοβάρα, νόμιζα ότι μόνο εγώ υπήρχα που μου άρεσε αυτό το βιβλίο! Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! (Πραγματικά κι εγώ αυτούς του συμπαθέστατους μες στην καρδιά μου τους είχα και ήθελα να τους πλακώσω στο ξύλο!)
Αλλά δεν ξέρω αν η ιδέα ήταν τόσο "μεγάλη" για να γίνει πολύ-λογία. Ήταν καλή, αλλά πιστεύω πως το μέγεθος ήταν σωστό. Όχι βέβαια ότι θα με πείραζαν και μερικές συνέχειες αλλά δε θα γινόταν βαρετό στο τέλος?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:26 pm

Τα μαχαιροπίρουνα τι να τα κάνω; Τώρα που οι γονείς μου λείπουν, η κουζίνα είναι σε αχρηστία Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197 Το φουσκωτό θα το κρατήσω, μιας και είναι καλοκαίρι και είναι χρήσιμο για την θάλασσα. Όσο για το διαγαλαξιακό ταξίδι...Αν αυτός ο πλανήτης είναι από τον Μεσαίωνα, έχω φύγει ήδη Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979

Απλά έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο και να γίνει τουλάχιστον μια συνέχεια (ναι, νομίζω ότι αν τραβούσε πολύ, θα γινόταν βαρετό) Αλλά δεν με πείραξε. Είχε την σωστή ''έκταση'', όπως λες (ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό) Όταν το είχα δώσει σε μια φίλη μου και δεν της άρεσε, μου ήρθε να την ΣΦΆΞΩ, κυριολεκτικά! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 76656
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:33 pm

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842 Same here με τη φίλη (αλλά αυτή γενικά δεν είναι και πολύ της φανατασίας)! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842
Σπόιλερ:

Σαν χαρακτήρας ποιος ήταν ο αγαπημένος σου?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:38 pm

Ούτε και εμένα ήταν και πολύ της φαντασίας. Μόνο άχρηστο που δεν μου το έβγαλε το βιβλίο! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 76656

Σπόιλερ:

Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες ήταν: η Ηλέκτρα, γιατί μου φαινόταν η πιο νορμάλ από τις δυο (η Νεφρίτη πολύ ξιπασμένη και η Οπάλη αδιάφορη τελείως) και αυτός που γούσταρε την Οπάλη (δεν θυμάμαι το όνομά του) Α, να σε ρωτήσω: αυτή που ψυχορραγεί στο κρεββάτι τελικά ποια είναι; Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 948708
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:41 pm

Σπόιλερ:

Ποια ψυχοραγεί σε ποιο κρεβάτι???
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 5:47 pm

Σπόιλερ:

Δεν παρεμβάλει ορισμένες φορές μια αφήγηση (πρέπει να είναι στο παρόν υποτίθεται) με μια που είναι άρρωστη και είναι στα πρόθυρα του θανάτου; Πρέπει να είναι μια από τις τρεις, αλλά ποια; Εγώ είχα την εντύπωση πάντα ότι είναι η Νεφρίτη...
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 6:35 pm

Σπόιλερ:

Α, αυτή... Δεν είναι μία από τις τρεις. Είναι μια άσχετη που ζει στη δική μας εποχή και βλέπει όλη την ιστορία που αφηγείται με τις τρεις σαν όνειρο. Αλλά από την αφήγησή της όντως μπορείς να τη μπερδέψεις. Κι εγώ την πρώτη φορά που το διάβασα είχα την απορία.
Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες ήταν η Οπάλη και αυτός που τη γούσταρε. Βέβαια ως προς το νορμαλ έχεις δίκιο αλλά τώρα περιμένεις τίποτα νορμάλ από μένα?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:20 pm

Σπόιλερ:

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 954599 Λες να ήταν η συγγραφέας;;; Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 13873 Σατανικό πάντως, δεν είχε πάει το μυαλό μου Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197

Κοίτα, αν το πάρουμε "γενικά'' σαν χαρακτήρες, δεν μου άρεσε κανένας απόλυτα (εκτός από εκείνο τον τύπο) Η Νεφρίτη ήταν ξιπασμένη και φερόταν στους άλλους σαν να είναι υποτακτικοί της, η Ηλέκτρα μου έμοιαζε με την Χάιντι που έτρεχε μες στα λιβάδια και μου φάνηκε λιγάκι χαζοχαρούμενη (ο μόνος λόγος που την διάλεξα είναι επειδή έβλεπε μόνο καλό γύρω της, σαν να έβλεπες μέσα από τα μάτια μικρού παιδιού) Η Οπάλη πάλι δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, αλλά δεν την πολυσυμπαθούσα σαν χαρακτήρα. Περίμενα να εξελιχθεί, να κάνει κάτι, να βγει από το καβούκι της, αλλά εκείνη εκεί! (μου άρεσε πολύ πάντως που στο τέλος την έσωσε αυτός...Τι ωραία σκηνήηη!!! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 13873 )

Και εγώ ίσως να είμαι λιγάκι κατηγορηματική με τους χαρακτήρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε η ιστορία...Κάθε άλλο Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:52 pm

Η συγγραφέας ήταν! Είμαι 100% σίγουρη!

Κοίτα, απόλυτα σίγουρα δεν μου άρεσαν αυτές (κι εμένα ο τύπος) γιατί ήταν όντως όλες κάπως.
Έχεις δίκιο με τους χαρακτηρισμούς: "Ό,τι σας λέω θα κάνετε, σκλάβοι, σκουλήκια", "Χάιιιιιιντιιιι, Χάιιιιιντιιιι!!! Τι υπέροχα που είναι όλα! Ο κόσμος είναι ρόδινος", "......."
(Για ποια σκηνή έλεγες που την έσωσε? Τα έχω ξεχάσει τελείως μου φαίνεται)
Δεν πειράζει με τους χαρακτήρες καλά κάνεις. Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:59 pm

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο κρεβάτι του πόνου, σύμφωνα με την Φλάβια...Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197

Με τα παραδείγματα διαλόγων που έκανες πέθανα στο γέλιο Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842 Όντως, κάπως έτσι ήταν οι πρωταγωνίστριες. Εγώ, άμα είχα μια πέτρα, αυτή θα ήταν ο αμέθυστος...Θα τους προκαλούσα ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις και μετά γραμμή για τον κόσμο των σκιών για να μάθουν Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 120947

(Που στο τέλος κόντεψε να πεθάνει η Οπάλη, αλλά τελικά δεν πέθανε γιατί η Χάρος έκανε απεργία, κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά :P)
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 8:07 pm

Αλήθεια? Έτσι λέει? Πού το λέει αυτό??? (Ακούγομαι σαν χαζό τώρα αλλά έχω υπερενθουσιαστεί)
Διαλόγους τώρα δεν τα λες ακριβώς αλλά είναι η γενική εικόνα των χαρακτήρων Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979
Είσαι πολύυυυ κακιά εσύ! (Κι εγώ μια απ' τα ίδια, αμέθυστο θα διάλεγα ή κάτι σε μπλε, κατα προτίμηση σκούρο ή μπορντο) Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197
(Ααααα, αυτό λες... Εγώ σε εκείνη τη σκήνη που έλεγαν για την απεργία είχα πεθάνει στα γέλια! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842 Άκου απεργία ο Χάρος! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842 Αλλά ήταν πρωτότυπο. Και η σκηνή ήταν πράγματι τέλεια!!! Η αγαπημένη μου!!!)
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 8:24 pm

Όχι καλέ, δεν το λέει έτσι...Εγώ το λέω (μιας και όλη την ιστορία η ίδια την περιέγραφε από το κρεβάτι του πόνου Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197 )

Και πάλι είναι θεϊκοι! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 13873

Σου προτείνω τότε ένα Ζαφείρι, όπου θα μπορούσες να τους οδηγήσεις σε ένα ταξίδι μέσω του νερού ή να τους καταπνίξεις με ένα γιγάντιο κύμα ή το Ρουμπίνι, όπου θα μπορούσες να ελέγξεις τα πάθη τους και να τα στρέψεις εναντίον τους Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 120947
Σπόιλερ:

Λογικό το βρίσκω...Πρέπει να είναι μια πολύ καταθλιπτική δουλειά Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842 Και εμένα! Την λατρεύω, πραγματικά! inlove
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 8:33 pm

Δεν πάμε καλύτερα να μιλήσουμε πιο ελεύθερα στη γενική κουβεντούλα γιατί νομίζω πως ξεφύγαμε από το θέμα του τοπικ? Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197 Επειδή δε θέλω να σταματήσουμε την κουβένατ, γι αυτό...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 8:40 pm

Έχεις δίκιο...inlove Απάντησε στην γενική κουβέντα αν είναι και συνεχίζουμε εκεί...Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 220813

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 8:45 pm

Απάντησα...

Σόρρυ για τα spam Λήδα! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 784437
Rose_ELen@.Ever
Dark Elf
Dark Elf
Rose_ELen@.Ever

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011
Τόπος : padou!!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:12 pm

δεν πειράζει! πλακά είχε που παρακολουθούσα τη συζητηση σας! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979 Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 168324

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:14 pm

Για αυτό δεν έλεγες τίποτα;;; Πονηρούλααα...Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 441842

Πολύ ωραίο όνομα πάντως Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 13873 Μου αρέσει πάρα πολύ Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:16 pm

Γιατί να πει? Κακό ήταν?Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197

Όλα τα ξέρω εγώ! Μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:20 pm

Καθόλου κακό δεν ήταν...Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 860197

Αμάααν!!! Kowaiiiii!!! :P (I'm scared στα γιαπωνέζικα :P)

Σπόιλερ:
Rose_ELen@.Ever
Dark Elf
Dark Elf
Rose_ELen@.Ever

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:22 pm

I like stalking others.... Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979 Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 120947

Σπόιλερ:

δεν το θυμόμουν καν!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 9:31 pm

Me too, Μουχαχάαα Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 120947 (αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 220813 )

Σπόιλερ:

Και εγώ ούτε καν το είχα προσέξει! Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979
Rose_ELen@.Ever
Dark Elf
Dark Elf
Rose_ELen@.Ever

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 10:28 pm

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 935979

Σπόιλερ:
Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 12, 2011 6:29 am

Σπόιλερ:
Rose_ELen@.Ever
Dark Elf
Dark Elf
Rose_ELen@.Ever

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 12, 2011 6:50 am

είναι αρχαιο ελληικό γι αυτο Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 611715 . Να σε ρωτησω, Αργυρό σημαίνει κατα κάποιο τρόπο ασήμι?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....   Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 12, 2011 7:06 am

Σπόιλερ:

Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» "Το Ταξιδι"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: