| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|
+6AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Broken Angel Sensitive Vampire Raven Rose_ELen@.Ever 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:17 pm | |
| Συγχαρητήρια είστε το 2ο άτομο στο σύμπαν που ΕΧΕΙ διαβάσει το βιβλίο! κερδίσατε ένα σετ μαχαιροπίρουνα, ένα φουσκωτό και ένα διαγαλαξιακό χωροχρονικό ταξίδι σε ένα παρελθοντικό πλανήτη του Α της Χήνας! Σοβάρα, νόμιζα ότι μόνο εγώ υπήρχα που μου άρεσε αυτό το βιβλίο! Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! (Πραγματικά κι εγώ αυτούς του συμπαθέστατους μες στην καρδιά μου τους είχα και ήθελα να τους πλακώσω στο ξύλο!) Αλλά δεν ξέρω αν η ιδέα ήταν τόσο "μεγάλη" για να γίνει πολύ-λογία. Ήταν καλή, αλλά πιστεύω πως το μέγεθος ήταν σωστό. Όχι βέβαια ότι θα με πείραζαν και μερικές συνέχειες αλλά δε θα γινόταν βαρετό στο τέλος? | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:26 pm | |
| Τα μαχαιροπίρουνα τι να τα κάνω; Τώρα που οι γονείς μου λείπουν, η κουζίνα είναι σε αχρηστία Το φουσκωτό θα το κρατήσω, μιας και είναι καλοκαίρι και είναι χρήσιμο για την θάλασσα. Όσο για το διαγαλαξιακό ταξίδι...Αν αυτός ο πλανήτης είναι από τον Μεσαίωνα, έχω φύγει ήδη Απλά έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο και να γίνει τουλάχιστον μια συνέχεια (ναι, νομίζω ότι αν τραβούσε πολύ, θα γινόταν βαρετό) Αλλά δεν με πείραξε. Είχε την σωστή ''έκταση'', όπως λες (ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό) Όταν το είχα δώσει σε μια φίλη μου και δεν της άρεσε, μου ήρθε να την ΣΦΆΞΩ, κυριολεκτικά! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:33 pm | |
| Same here με τη φίλη (αλλά αυτή γενικά δεν είναι και πολύ της φανατασίας)! - Σπόιλερ:
Τα μαχαιροπίρουνα δε σου είπα πως είναι ασημένια και πολύ κοφτερά. Άρα έχουν διπλή αξία. Είτε τα πουλάς είτε κρατάς για φονικά όπλα. Δική σου η επιλογή. Ο πλανήτης είναι Μεσαιωνικός αλλά αντί για ανθρώπους έχει αυτά τα πράσινα μικρά πλασματάκια με τις κεραίες (όχι τις ακρίδες, τους εξωγήινους εννοώ). Οπότε αν θες πας, αν δε θες εξαργυρώνεις την αξία του ταξιδιού σε πιάτα!
Σαν χαρακτήρας ποιος ήταν ο αγαπημένος σου? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:38 pm | |
| Ούτε και εμένα ήταν και πολύ της φαντασίας. Μόνο άχρηστο που δεν μου το έβγαλε το βιβλίο! - Σπόιλερ:
Εάν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα! Θα τα κρατήσω. Πάντοτε έχουμε ανάγκη από καλό ασήμι Όσο για το ταξίδι, λέω να το κάνω, αλλά θα είναι με επιστροφή, ε; Αν δεν είναι, μπορώ να το χαρίσω σε κάποιον;;;
Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες ήταν: η Ηλέκτρα, γιατί μου φαινόταν η πιο νορμάλ από τις δυο (η Νεφρίτη πολύ ξιπασμένη και η Οπάλη αδιάφορη τελείως) και αυτός που γούσταρε την Οπάλη (δεν θυμάμαι το όνομά του) Α, να σε ρωτήσω: αυτή που ψυχορραγεί στο κρεββάτι τελικά ποια είναι; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:41 pm | |
| - Σπόιλερ:
Μπα... μη χαίρεσαι, έχει επιστροφή!
Ποια ψυχοραγεί σε ποιο κρεβάτι??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 5:47 pm | |
| - Σπόιλερ:
Κρίμα (σε περίπτωση που θέλω να το χαρίσω ) :P
Δεν παρεμβάλει ορισμένες φορές μια αφήγηση (πρέπει να είναι στο παρόν υποτίθεται) με μια που είναι άρρωστη και είναι στα πρόθυρα του θανάτου; Πρέπει να είναι μια από τις τρεις, αλλά ποια; Εγώ είχα την εντύπωση πάντα ότι είναι η Νεφρίτη... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 6:35 pm | |
| - Σπόιλερ:
Μπορούμε να το κανονίσουμε βέβαια να χαλάσει η χρονομηχανή/διαστημόπλοιο και να μείνει εκεί για πάντα... Τι κρίμα! Και ήταν τόοοοσο καλό παιδί! Τώρα θα πρέπει να μείνει για όλη του τη ζωή σε έναν μεσαιωνικό εξωγήινο πλανήτη! Κλαψ! Τι τρομερό ατύχημα! Α, αυτή... Δεν είναι μία από τις τρεις. Είναι μια άσχετη που ζει στη δική μας εποχή και βλέπει όλη την ιστορία που αφηγείται με τις τρεις σαν όνειρο. Αλλά από την αφήγησή της όντως μπορείς να τη μπερδέψεις. Κι εγώ την πρώτη φορά που το διάβασα είχα την απορία. Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες ήταν η Οπάλη και αυτός που τη γούσταρε. Βέβαια ως προς το νορμαλ έχεις δίκιο αλλά τώρα περιμένεις τίποτα νορμάλ από μένα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 7:20 pm | |
| - Σπόιλερ:
Και, πάνω από όλα, εντελώς τυχαίο
Λες να ήταν η συγγραφέας;;; Σατανικό πάντως, δεν είχε πάει το μυαλό μου Κοίτα, αν το πάρουμε "γενικά'' σαν χαρακτήρες, δεν μου άρεσε κανένας απόλυτα (εκτός από εκείνο τον τύπο) Η Νεφρίτη ήταν ξιπασμένη και φερόταν στους άλλους σαν να είναι υποτακτικοί της, η Ηλέκτρα μου έμοιαζε με την Χάιντι που έτρεχε μες στα λιβάδια και μου φάνηκε λιγάκι χαζοχαρούμενη (ο μόνος λόγος που την διάλεξα είναι επειδή έβλεπε μόνο καλό γύρω της, σαν να έβλεπες μέσα από τα μάτια μικρού παιδιού) Η Οπάλη πάλι δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, αλλά δεν την πολυσυμπαθούσα σαν χαρακτήρα. Περίμενα να εξελιχθεί, να κάνει κάτι, να βγει από το καβούκι της, αλλά εκείνη εκεί! (μου άρεσε πολύ πάντως που στο τέλος την έσωσε αυτός...Τι ωραία σκηνήηη!!! ) Και εγώ ίσως να είμαι λιγάκι κατηγορηματική με τους χαρακτήρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε η ιστορία...Κάθε άλλο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 7:52 pm | |
| Η συγγραφέας ήταν! Είμαι 100% σίγουρη! Κοίτα, απόλυτα σίγουρα δεν μου άρεσαν αυτές (κι εμένα ο τύπος) γιατί ήταν όντως όλες κάπως. Έχεις δίκιο με τους χαρακτηρισμούς: "Ό,τι σας λέω θα κάνετε, σκλάβοι, σκουλήκια", "Χάιιιιιιντιιιι, Χάιιιιιντιιιι!!! Τι υπέροχα που είναι όλα! Ο κόσμος είναι ρόδινος", "......." (Για ποια σκηνή έλεγες που την έσωσε? Τα έχω ξεχάσει τελείως μου φαίνεται) Δεν πειράζει με τους χαρακτήρες καλά κάνεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 7:59 pm | |
| Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο κρεβάτι του πόνου, σύμφωνα με την Φλάβια... Με τα παραδείγματα διαλόγων που έκανες πέθανα στο γέλιο Όντως, κάπως έτσι ήταν οι πρωταγωνίστριες. Εγώ, άμα είχα μια πέτρα, αυτή θα ήταν ο αμέθυστος...Θα τους προκαλούσα ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις και μετά γραμμή για τον κόσμο των σκιών για να μάθουν (Που στο τέλος κόντεψε να πεθάνει η Οπάλη, αλλά τελικά δεν πέθανε γιατί η Χάρος έκανε απεργία, κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 8:07 pm | |
| Αλήθεια? Έτσι λέει? Πού το λέει αυτό??? (Ακούγομαι σαν χαζό τώρα αλλά έχω υπερενθουσιαστεί) Διαλόγους τώρα δεν τα λες ακριβώς αλλά είναι η γενική εικόνα των χαρακτήρων Είσαι πολύυυυ κακιά εσύ! (Κι εγώ μια απ' τα ίδια, αμέθυστο θα διάλεγα ή κάτι σε μπλε, κατα προτίμηση σκούρο ή μπορντο) (Ααααα, αυτό λες... Εγώ σε εκείνη τη σκήνη που έλεγαν για την απεργία είχα πεθάνει στα γέλια! Άκου απεργία ο Χάρος! Αλλά ήταν πρωτότυπο. Και η σκηνή ήταν πράγματι τέλεια!!! Η αγαπημένη μου!!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 8:24 pm | |
| Όχι καλέ, δεν το λέει έτσι...Εγώ το λέω (μιας και όλη την ιστορία η ίδια την περιέγραφε από το κρεβάτι του πόνου ) Και πάλι είναι θεϊκοι! Σου προτείνω τότε ένα Ζαφείρι, όπου θα μπορούσες να τους οδηγήσεις σε ένα ταξίδι μέσω του νερού ή να τους καταπνίξεις με ένα γιγάντιο κύμα ή το Ρουμπίνι, όπου θα μπορούσες να ελέγξεις τα πάθη τους και να τα στρέψεις εναντίον τους - Σπόιλερ:
Because I'm bad, I'm bad, really, really bad...
Λογικό το βρίσκω...Πρέπει να είναι μια πολύ καταθλιπτική δουλειά Και εμένα! Την λατρεύω, πραγματικά! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 8:33 pm | |
| Δεν πάμε καλύτερα να μιλήσουμε πιο ελεύθερα στη γενική κουβεντούλα γιατί νομίζω πως ξεφύγαμε από το θέμα του τοπικ? Επειδή δε θέλω να σταματήσουμε την κουβένατ, γι αυτό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 8:40 pm | |
| Έχεις δίκιο... Απάντησε στην γενική κουβέντα αν είναι και συνεχίζουμε εκεί... - Σπόιλερ:
Sorry, Rose_ELen@.Ever...
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 8:45 pm | |
| Απάντησα... Σόρρυ για τα spam Λήδα! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:12 pm | |
| δεν πειράζει! πλακά είχε που παρακολουθούσα τη συζητηση σας! - Σπόιλερ:
πως ξέρεις το όνομα μου?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:14 pm | |
| Για αυτό δεν έλεγες τίποτα;;; Πονηρούλααα... Πολύ ωραίο όνομα πάντως Μου αρέσει πάρα πολύ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:16 pm | |
| Γιατί να πει? Κακό ήταν? Όλα τα ξέρω εγώ! Μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!- Σπόιλερ:
Είχες συστηθεί κάποτε, γι αυτό το ξέρω. Και το έχεις και στο άβαταρ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:20 pm | |
| Καθόλου κακό δεν ήταν... Αμάααν!!! Kowaiiiii!!! :P (I'm scared στα γιαπωνέζικα :P) - Σπόιλερ:
Μπράβο παρατηρητικότητα! Μπράβο μάτι!
| |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:22 pm | |
| I like stalking others.... - Σπόιλερ:
Ευχαριστω AЯianЯhod.ЬЩ.22! εσένα πως σε λένε? δεν το θυμόμουν καν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Ιουλ 11, 2011 9:31 pm | |
| Me too, Μουχαχάαα (αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας ) - Σπόιλερ:
Με λένε Αργυρώ, αλλά μπορείς να με φωνάζεις και Argy άμα θες
Και εγώ ούτε καν το είχα προσέξει! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| |
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 6:29 am | |
| - Σπόιλερ:
Σε ευχαριστώ, αλλά προτιμώ το δικό σου... Είναι πιο σπάνιο...
| |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 6:50 am | |
| είναι αρχαιο ελληικό γι αυτο . Να σε ρωτησω, Αργυρό σημαίνει κατα κάποιο τρόπο ασήμι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 7:06 am | |
| - Σπόιλερ:
Ναι...Ο ''άργυρος'' είναι και το ασήμι (με ατομικό αριθμό 47, σύμφωνα με την καλή μας την χημεία) Και γιορτάζω των Αγίων Αναργύρων
| |
|
| |
| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|