| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|
+6AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Broken Angel Sensitive Vampire Raven Rose_ELen@.Ever 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 7:09 am | |
| - Σπόιλερ:
για αυτο είναι όμορφο το όνομα σου επειδη θυμίζει ασήμι! Θα μπορούσες να χρησιμοποιεις το Silverin για nickname!
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 7:38 am | |
| - Σπόιλερ:
Και αυτό που έχω είναι κάτι αντίστοιχο...Γι' αυτό το επέλεξα κιόλας
| |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 7:46 am | |
| Να σου πω την αλήθεια δεν το πολύ-καταλαβαίνω το name σου | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 2:35 pm | |
| Ούτε εγώ να πω την αλήθεια... Και όλο αυτό τον καιρό αναρωτιόμουν από που έβγαινε το Argy - Σπόιλερ:
Και για θεωρητική ξέρεις πολύ χημεία και βιολογία. Εγώ αυτό τον ατομικό αριθμό και τα άλλα με την κληρονομικότητα δεν τα ήξερα. Δεν είχα ιδέα! Συνήθως όσοι έχουν τελειώσει θεωρητικοί ακούν για θετικές επιστήμες και βγάζουν σπυριά!
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τρι Ιουλ 12, 2011 5:58 pm | |
| Για να μην απορείτε, θα δώσω εξήγηση στο ''Λίγα λόγια για σας'' για να μην σπαμάρουμε κιόλας... - Σπόιλερ:
Η βιολογία και η χημεία είναι τα αγαπημένα μου μαθήματα από την θετική κατεύθυνση. Αντιθέτως, μισώ θανάσιμα την φυσική και τα μαθηματικά
| |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τετ Ιουλ 13, 2011 2:55 am | |
| Κοπελια ηταν απιστευτα συγκινητικο και καλο γραμμενο!! Μπραβο σου!! Απο αλλου το περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθε...!! Εχεις καλη φαντασια και πολυ καλες συγγραφικες ικανοτιτες!!Αξιοποιησε τες!!! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| |
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| |
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Τετ Ιουλ 13, 2011 3:59 am | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Αυγ 08, 2011 4:11 am | |
| πλ ωραιαααααα η ιστοριααα σουυυ μου αρεσε απιστευτααα....!!!και με συγκινησεε βεβαιαα. αα!! κ εγω εχω διαβασει το βιβλιο....!! αλλα οχι ολο...!! δεν το ειχα προλαβει....γαμουτ... παντως και παλιιι!! | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Δευ Αυγ 15, 2011 4:15 am | |
| σ΄ευχαριστώ πολύ !! | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Πεμ Αυγ 25, 2011 11:24 pm | |
| τιποτααα!! | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Πεμ Μαρ 01, 2012 3:30 am | |
| | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... Παρ Νοε 16, 2012 3:03 pm | |
| | |
|
| |
| Λαβίνια, ένα ταξίδι που δεν άρχισε ποτέ.... | |
|