| The Black Halo | |
|
+3Raven Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 1:17 am | |
| Στο Σάλισμπουρι της σημερινής Αγγλίας, η Hades βρίσκει καταφύγιο. Επί τέσσερα χρόνια, ζει ανενόχλητη κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα: να σκοτώνει. Όμως μια υπόθεση, μια φιλία που καταρρέει και ένας άνθρωπος από το παρελθόν κινδυνεύουν να καταστρέψουν τα πάντα... Διαβάστε την ιστορία εδώ: http://hauntedmansiondidi22.blogspot.com/Περιμένω τα σχόλια σας | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 5:14 am | |
| ειμαι η πρωτη που το διαβαζω? τι χαρα!!! ποια ειναι η εμιλυ του προλογου? γιατι την πρωταγωνιστρια μετα την αποκαλουν με ενα αλλο ονομα. εκτος και αν το αλλαξε για λογους δουλειας... εγω στην θεση της φιλης της, μετα την προσβολη για την προσωπικη μου ζωη, θα κρατουσα μουτρα. η προσωπικη μου ζωη ειναι προσωπικη και ουδεν σχολιο επιτρεπεται!!! παντως η αντιπαραθεση με το ''αφεντικο'' της ειχε πολυ γελιο. τον εκανε σκουπιδι. αν και του αξιζε μετα το τραγικο του λαθος. μ'αρεσει που στην αρχη επαιζε τον ανηξερο. υποκρισια στο ζενιθ!!! αλλα μετα... παραδεχτηκε το λαθος του... κατι μου λεει οτι την χρειαζεται και πως αν αυτη αποφασισει να τα παρατησει, αυτος θα καταστραφει... γιατι οπως ειπε, παντα αυτη ελεγχει για τυχον παραλειψεις του... αντε να δουμε και ποιον κυνηγανε για τοσα χρονια!!!! αν και νομιζω οτι θα αργησει να μαθευτει. αληθεια, αυτη τι ατομα σκοτωσει? ενοχους με ποια κατηγορια??? αυτα τα λιγα! περιμενω συνεχεια!!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 6:17 am | |
| Η πρωταγωνίστρια είναι. Το όνομά της το άλλαξε και για λόγους δουλειάς και για άλλους, προσωπικούς λόγους. Το ότι το αποκαλύπτει στους αναγνώστες είναι σαν να θέλει να ''χτίσει'' μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης και πως θέλει να τους πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια Το σχόλιό της ήταν απρεπές και το έκανε πάνω στα νεύρα της και κακώς, αν θες την γνώμη μου. Ακόμα και αν είναι φίλη σου η άλλη, δεν της μιλάς έτσι. Αλλά το καλό με την Ντεσντεμόνα είναι ότι δεν κρατάει κακία στους άλλους. Το αφεντικό της δεν το συμπαθεί καθόλου! Πιστεύει ότι είναι ένας ανόητος αλαφρόμυαλος που κάνει λάθη επειδή κοιτάει περισσότερο ποια θα ρίξει γκόμενα στο κρεβάτι και λιγότερο την δουλειά του. Η Λούνα είναι κάτι σαν ''το δεξί του χέρι'' και είναι εκεί για να διορθώνει τα λάθη του. Γι' αυτό, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, εξαρτάται από εκείνην σε μεγάλο βαθμό. Έχουν πολλές υποθέσεις, απλά είναι μια συγκεκριμένη που ερευνά περίπου όσα χρόνια βρίσκεται στην Αγγλία και σχετίζεται άμεσα με τα όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον Οι περισσότεροι που σκοτώνει είναι θνητοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν λαμβάνει αποστολές για να σκοτώσει αθανάτους, μόνο που είναι πιο σπάνιες. Σκοτώνει οποιονδήποτε της αναθέσουν, άλλες φορές για σοβαρά αδικήματα και άλλες για μικρότερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πρέπει να είναι σίγουρη ότι είναι ένοχος, αλλιώς ακυρώνει την αποστολή. Η συνέχεια tommorow! too!!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 3:57 pm | |
| Φαίνται να είναι πολύ ενδιαφέρον και ωραίο σαν ιστορία! Και έχει και πολύ ωραίο λόγο! Εκεί στη σκηνή με το αφεντικό που τσακώνονται είχε πλάκα! Μου άρεσε! Επίσης, μου φαίνται ότι θα τη συμπαθήσω τη Hades. Έτσι όπως τα γράφεις, μου κάνει λίγο σε Rose από Vampire Academy, αλλά μάλλον σε λίγο πιο άγρια εκδοχή? Επειδή, πάλι, ως συνήθως, τα έχουν πει ήση αυτά που ήθελα, μάλλον αυτά είναι όλα, για την ώρα Αλλά πώς και το αποφάσισες να γράψεις καινούργια ιστορία? Εγώ περιμένα ότι θα τέλειωνες πρώτα το Vampirisious (και τα δύο βιβλία), μετά το Κρυφό Αστέρι και μετά θα έπιανες καινούργια. Φυσικά, εννοείται ότι δε με χάλασε καθόλου όμως που άρχισες να γράφεις κι άλλη ιστορία, γιατί οι δικές σου πάντα είναι απλά τέλειες! Άντε, περιμένω για συνέχειααα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 4:03 pm | |
| Σου είχα μιλήσει γι' αυτή την ιστορία. Δεν είναι καινούρια, απλά την είχα ξεκινήσει και την είχα σταματήσει στο τρίτο κεφάλαιο για να ολοκληρώσω το Κρυφό Αστέρι και το Vampirisious. Αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κάνω μια προσπάθεια να την τελειώσω και αυτή, παράλληλα με το δεύτερο βιβλίο του Vampirisious Εκείνη την στιγμή που την έγραφα, είχα μια διάθεση να πειράξω τους πάντες ένα πράγμα και μου βγήκε σε αυτή την σκηνή Ναι, κάπως έτσι Την συνέχεια την ανεβάζω μόλις τώρααα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 4:11 pm | |
| Μου είχες μιλήσει? Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι καθόλου (αμνησία... Η ηλικία βλέπεις... ) Αλλά αφού αποφάσισες να την τελειώσεις, χαίρομαι πάρα πολύ! Δε λέει να αφήνεις τέτοια πράγματα στη μέση Πάλι καλά που το έβγλες στη σκηνή και δεν το έβγαλες πάνω σε κάνεναν άμαχο. Κρίμα θα ήταν ο άνθρωπος... Θα τη διαβάσωωω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 4:30 pm | |
| Χαχαχααα...Δεν πειράζει, συμβαίνουν και αυτά από κάποια ηλικία και μετά Εννοείται πως δεν λέει, γι' αυτό είπα να την τελειώσω τώρα Μην το λες! Μπορεί να τα ήθελε κι αυτουνού ο ... Το ανέβασα! Μπορείς να το διαβάσεις | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 8:31 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 10:26 pm | |
| Σε ευχαριστώ πολύ, πουλάκι μου Αχ, ναι, έχεις δίκιο, τώρα το είδα...Κατά λάθος, Πράγματι, αυτός είναι. Και θα κάνει πολύ κόπο για να βρει ποιος είναι. Θα την παιδέψει αρκετά αυτή η υπόθεση Take your time! Και εμένα μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να το συνηθίσω Που να δεις και τι έχω βάλει στο νου μου για παρακάτω. Ρώσικη σαλάτα σας ετοιμάζω πάλι Τώρα για την συνέχεια...έχω γράψει ένα κεφάλαιο, αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα...Θα δούμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 10:45 pm | |
| Ωραίο κεφάλαιο!!! Είχε πολύ μυστήριο και αγωνία ως το σημείο που είδαν το πτώμα. Μου άρεσε επίσης και το κομμάτι με τον παπά (έπρεπε να είναι πιο προσεκτική η Σίλβια! ) και όλη η ατμόσφαιρα με τυην εκκλησία. Αλλά αφού οι άλλοι απέθαντοι δεν μπορούν να πλησιάσουν το σπίτι της, αυτή πώς γίνεται να ζει εκεί? Και πώς γίνεται να μην έχει αρχίσει να σαπίζει και να βρωμάει το πτώμα που είναι εκεί για δύο μήνες? Σίγουρα κάποιος υπερφυσικός είναι ο δολοφόνος. Περιμένουμε επόμενα κεφάλαια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 03, 2011 10:50 pm | |
| Ε μα, η Ντεσντεμόντα κόντεψε να την σκάσει μέχρι να της το πει! (ο καθένας δηλαδή θα έσκαγε αν ήταν στην θέση της ) Έλα όμως που δεν ήταν Τουλάχιστον, έτσι εξηγείται πως και δεν γίνονται καθόλου λειτουργίες στην συγκεκριμένη εκκλησία. Μπορεί και να είναι ένα μέρος των δυνάμεών της... Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Πολύ θα ήθελα να κάνω γρήγορα για αυτά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχω κολλήσει λίγο | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 1:10 am | |
| μν ανησυχεις καλε παρε οσο χρονο θες... αφου ξερεις εμεις εδω ειμαστε παντα!!! να σου πω φαινεται οτι ειναι αυτος...!!! καταλαβαα....!!! θα μου παρει πολυς χρονος για να το συνηθισω... μμ ωραιααα!! σιγουρα χορτατη θα ειναι! (πρεπει να κανουμε και διαιτα παρεπτιντοτος! αντε να φαμε μονο ρωσσικες!! ) των δυναμεων της? εσυ μαριιι μονο καποια μερη απο τις δυναμεις της εχεις πει... τα υπολοιπα ποτε θα τα πεις? αα και εχω να πω οτι στην αρχη με την μηχανη η Εμιλη ή οπως αλλιως λεγεται μου θυμισε εκεινη απο το underworld! που ειχε και αυτη μια αντιπαθεια προς τον αρχηγο της αδερφοτητας! Αντεεε ανυπομονουμεε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 5:13 pm | |
| Κάτσε καλέ, όλα κι όλα 2 κεφάλαια έγραψα. Περιμένατε να σας δείξω τις δυνάμεις τις όλες full time; Αυτά θα τα δείτε στην πορεία Χαίρομαι που σου θύμισε underworld. Μου αρέσει αυτή η ταινία ^.^ (μόνο που δεν αντιπαθούσε τον αρχηγό στην αρχή, μέχρι που έμαθε ότι σκότωσε την οικογένειά της -.- ) Το ετοίμασα και το ανεβάζω, μαρήηη | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 5:49 pm | |
| Άντε να τα δούμε! Τώρα που το λες, το στιλ της και το περιβάλλον θυμίζουν πολύ underworld! Το ανέβασες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 6:05 pm | |
| Την λατρεύω την ταινία, αλλά μην νομίζετε, δεν έχω κάνει copy-paste Το ανέβασα. Αυτό και το επόμενο θα είναι μικρούλια, μωρέ, αλλά το πέμπτο υπολογίζω να είναι κανονικό σε μέγεθος | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 6:31 pm | |
| Φυσικά και δεν κάνεις copy-paste! Το διάβασα!!! Πολύ ωραίο ήταν!!! (Αλλά εμένα δε μου φάνηκε και τόσο μικρούλι, μια χαρά μέγεθος είχε ) Και αν κατάλαβα καλά, το πτώμα που έβλεπαν ήταν το πρώτο που είχε σκοτωθεί και σηκωνόταν για να σκοτώνει επειδή του είχαν κάνει μάγια? Ήταν κάτι σαν ζόμπι? (ή εγώ δεν κατάλαβα τίποτα?) Μου άρεσε εκεί που έψαχνε να βρει το γεύμα της . είχε ωραίες περιγραφές. Αλλά πώς αυτή δεν την τυφλώνει ο ήλιος? Είναι κι αυτό μέρος των δύναμεών της? Αν ε'ιναι έτσι, τότε πραγματικά πρέπει να έχει πολύ ξεχωριστές δυνάμεις! Ο Βλαντ πάλι της έβαλε δουλειά να κάνει. Μην είναι πάλι κανένας αθώος αυτός που θα πάερι να σκοτώσει! Αλήθεια, αυτοί γιατί σκοτώνουν κόσμο (για δουλειά εννοώ). Αφού και οι ίδιοι εγκληματίες είναι και στην Αδελφότητα προστατεύουν κάτι τύπους με ναρκωτικά και δολοφόνους... Κατά τ' αλλά πολυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 6:41 pm | |
| !!! Ναι, καλά κατάλαβες. Βέβαια, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν είναι το μόνο ''σημαδεμένο'' πτώμα που αφήνει Χιχιχιιι...Ε, βρικόλακας είναι, έπρεπε να βρει και κάποιο πρόθυμο θύμα να τραφεί από αυτό Όχι. Είναι η μόνη που έχει ''ανοσία'' στον ήλιο και είναι μέρος των δυνάμεών της, αλλά το κρατάει μυστικό για την ώρα. Αθώο σίγουρα δεν τον λες. Παράνομες λέσχες, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Δεν είναι και ''αγγελούδι'' έτσι; Δεν τους προστατεύουν ακριβώς. Τους χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιούν τα όπλα και τις υπηρεσίες που τους παρέχουν (if you know what I mean )Κοίτα, συνήθως κατά παραγγελία σκοτώνουν. Τώρα το ποιος τις κάνει αυτές τις παραγγελίες και γιατί, θα δείξει παρακάτω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 6:52 pm | |
| Πώς το έπαθα να καταλάβω καλά? Θα έχει δηλάδη κι άλλα τέτοια πτώματα? Δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το "πρόθυμο". Μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει να ξεφύγει, αλλά αν πάει κάποιος και του πει "Έλα να σου πιω το αίμα και να σε σκοτώσω", δεν νομίζω να συμφωνήσει Μήπως δεν είναι ακριβώς βρικόλακας και είναι κάτι άλλο που αν και μοιάζει πολύ είναι εντεπώς διαφορετικό? Γιατί πώς είναι δυνατόν να έχει τόσες δυνάμεις που να της δίνουν ανοσία σε αυτά που πειράζουν τους βρικόλακες? Εντάξει, σίγουρα δεν είναι αγγελούδι. Αλλά επειδή και πριν της είχε αναθέσει να σκοτώσει κάποιον αθώο, σκέφτηκα μήπως ήταν και τώρα έτσι... Α, τώρα κατάλαβα... Οκ, now I know what you mean Περιμένω να δω λοιπόν τι θα δείξει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 7:01 pm | |
| Ναι, θα έχουμε και άλλα πτώματα Ναι καλέ, για πλάκα το είπα, αλλά με λίγη πειθώ και λίγη υποβολή, όλα γίνονται Άλλωστε, δεν υπήρχε περίπτωση να του πει ''Γεια, είμαι βρικόλακας και θα σου πιω το αίμα'' εκτός και αν είχε κάνει χρήση της υποβολής πρώτα :P Για την συγκεκριμένη ιστορία, είχα στο νου μου να προσθέσω κάποια ''παραδοσιακά'' στοιχεία (να μην μπορούν να μπουν σε εκκλησίες και σε ναούς γενικότερα, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, τέτοια) Ας πούμε ότι εκείνη είναι το ''νέο είδος βρικόλακα'' που δεν πιάνουν σε εκείνην αυτές οι...παραδοσιακές μέθοδοι. Αρχικά, νόμιζε ότι ήταν κάποια ανωμαλία κατά την μεταμόρφωσή της, αλλά στην συνέχεια θα μάθει τι ισχύει πραγματικά Κοίτα, για να το ξεκαθαρίσουμε: από αυτούς που της αναθέτουν να σκοτώσει, κανένας δεν είναι απόλυτα αθώος. Όλοι έχουν κάνει κάτι. Απλά ο Βλαντ σε αυτή την περίπτωση έκανε λάθος και μπέρδεψε τα στοιχεία. Αντί να της δώσει τα στοιχεία του ενόχου, της έδωσε τα στοιχεία ενός αθώου ανθρώπου. Γι' αυτό και τσακωθήκανε Okay | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 7:56 pm | |
| Κοίτα που αίρεται με τα πτώματα... Ναι καλέ, το κατάλαβα! (δεν είμαι τόοοσο ξανθιά πια! Μόνο λίγο ) Α, ωραία! Δηλαδή έχουμε κι εδώ ΠΟΛΛΕΣ αποκαλύψεις! Ναι, το καταλαβαίνω αυτό, απλά είπα μήπως έκανε πάλι λάθος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 04, 2011 8:58 pm | |
| Πλάκα κάνεις; Ενθουσιάστηκα! Είναι τόσο συναρπαστικό :P Το να είσαι λίγο ξανθιά δεν πειράζει! Το πολύ πειράζει :P Έλα, μια χαρά είσαι, άντε! Αν ήταν να τις είχαμε από την αρχή, θα επρόκειτο για διήγημα, όχι για μυθιστόρημα Όχι, δεν πρόκειται να κάνει - Σπόιλερ:
Μαζί με το κεφάλαιο, Χριστίνα, θέλω να ζητήσω την συμβουλή σου σε κάτι γιατί έχω κολλήσει λιγάκι
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Πεμ Οκτ 06, 2011 1:04 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Πεμ Οκτ 06, 2011 5:41 am | |
| και εγω μολις διαβασα το δευτερο και το τριτο κεφαλαιο... σε γενικες γραμμες βεβαια με εχουν καλυψει τα κοριτσια οπως ειναι φυσικο... απλα εγω νομιζα οτι αυτος που σκοτωσε την κοπελα, επιστρεφει και σκοτωνει καθε βραδυ και αλλο θυμα. και τωρα ειπες στην χριστινα οτι το κανει η νεκρη κοπελα? η καταλαβα λαθος??? να κανω και μια χαζη ερωτηση? τι ηταν αυτο που ειπες με το βαθουλωμα αναμεσα στα φρυδια? γιατι με μπερδεψε λιγακι οντως η περιγραφη την ωρα που εψαχνε για τροφη ηταν πολυ ωραια... παρακολουθουσε να δει ποιος της κανει κλικ σαν να λεμε... ποιος της κλεινει το ματι για γευμα (θυμασαι χριστινα??? και αν καταλαβα καλα, αυτη εκτος απο το να βγαινει στον ηλιο και να μπαινει σε ιερους χωρους, μπορει να διαβαζει σκεψεις και συναισθηματα ανθρωπων και βρικολακων??? το κανουν ολοι αυτο? η ειναι και αυτο μια απο της παν πολλες ικανοτητες της? γιατι δεν θα με ξαφνιαζε καθολου παντως η φιλη της εχει λιγο σχημο παρελθον. (σιγα σιγα μαθαινω και το ονομα ). αλλα δεν θελω ουτε καν να φανταστω το παρελθον της πρωταγωνιστριας (αν καταλαθες εχω ενα θεματακι με τα ονομα ακομα... ) και τελος, μου αρεσε φοβερα η ιστορια του αντονιο και της συλβια... πολυ ρομαντικη. και ειχες δημιουργησει και την καταλληλη ατμοσφαιρα... το παιδι της ηταν του αντρα της, ή του αντονιο? και την ιστορια την εγραψες απλα πληροφοριακα, ή γιατι θα παιξει ρολο μετα??? οπως ας πουμε ενα πνευμα που ζητα εκδικηση και λυτρωση, και αναζητα την αγαπημενη του... αυτα τα λιγα απο εμενα... ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Πεμ Οκτ 06, 2011 8:24 pm | |
| Μαρία: λέγεεε Εύα: Όχι, δεν είπα αυτό. Απλά είπα ότι τα θύματα και οι επιθέσεις συνδέονται Σίγουρα δεν τα κάνει όλα αυτά η νεκρή κοπέλα Αυτό θα το εξηγήσει παρακάτω η Χέιντς (η πρωταγωνίστρια του βιβλίου :P) Το ότι το έκανε αυτή την φορά, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και συνέχεια ή πάντα με την συγκατάθεση των θυμάτων Μπορεί να το κάνει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολύ έντονα. Δεν μπορεί να διαβάσει σκέψεις ή να νιώσει συναισθήματα ανθρώπων που είναι συναισθηματικά ουδέτεροι. Όχι, δεν το κάνουν όλοι αυτό, οπότε μπορείς να πεις ότι είναι κάτι περισσότερο σαν ''χάρισμα'' και λιγότερο σαν ''δύναμη'' Η αλήθεια είναι ότι όντως το παρελθόν της Ντεσντεμόντα είναι κομματάκι δύσκολο. Γι' αυτό πολλές φορές θα την δούμε να καταφεύγει στον σαρκασμό για να μην δείξει ότι πληγώθηκε από κάτι ή από κάποιον... Ναι, και η Χέιντς-παύλα-Έμιλυ έχει και αυτή πολύπαθο παρελθόν (και εγώ βοηθάω όμως, δεν μπορείς να πεις ) Του Αντώνιο. Μπορεί να παίξει και κάποιο ρόλο μετά, αλλά θα είναι μικρός σχετικά Το παιδί τελικά ήταν του Αντόνιο (εξού και το φονικό ) too. Η συνέχεια μάλλον θα αργήσει λίγο γιατί δίνω 2 μαθήματα Παρασκευή και Δευτέρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Πεμ Οκτ 06, 2011 9:58 pm | |
| | |
|
| |
| The Black Halo | |
|