Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

The Black Halo

Πήγαινε κάτω 
+3
Raven
Sensitive Vampire
AЯianЯhod.ЬЩ.22
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 1:17 am

The Black Halo La_main_version_4x5_recadree_by_tong_pa_ni

Στο Σάλισμπουρι της σημερινής Αγγλίας, η Hades βρίσκει καταφύγιο. Επί τέσσερα χρόνια, ζει ανενόχλητη κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα: να σκοτώνει. Όμως μια υπόθεση, μια φιλία που καταρρέει και ένας άνθρωπος από το παρελθόν κινδυνεύουν να καταστρέψουν τα πάντα...

Διαβάστε την ιστορία εδώ:
http://hauntedmansiondidi22.blogspot.com/

Περιμένω τα σχόλια σας The Black Halo 220813

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 5:14 am

ειμαι η πρωτη που το διαβαζω? τι χαρα!!!

ποια ειναι η εμιλυ του προλογου? γιατι την πρωταγωνιστρια μετα την αποκαλουν με ενα αλλο ονομα. εκτος και αν το αλλαξε για λογους δουλειας...

εγω στην θεση της φιλης της, μετα την προσβολη για την προσωπικη μου ζωη, θα κρατουσα μουτρα. η προσωπικη μου ζωη ειναι προσωπικη και ουδεν σχολιο επιτρεπεται!!!

παντως η αντιπαραθεση με το ''αφεντικο'' της ειχε πολυ γελιο. τον εκανε σκουπιδι. αν και του αξιζε μετα το τραγικο του λαθος.
μ'αρεσει που στην αρχη επαιζε τον ανηξερο. υποκρισια στο ζενιθ!!!
αλλα μετα... παραδεχτηκε το λαθος του... The Black Halo 668320

κατι μου λεει οτι την χρειαζεται και πως αν αυτη αποφασισει να τα παρατησει, αυτος θα καταστραφει... γιατι οπως ειπε, παντα αυτη ελεγχει για τυχον παραλειψεις του...

αντε να δουμε και ποιον κυνηγανε για τοσα χρονια!!!! αν και νομιζω οτι θα αργησει να μαθευτει.

αληθεια, αυτη τι ατομα σκοτωσει? ενοχους με ποια κατηγορια???

αυτα τα λιγα!
περιμενω συνεχεια!!!! The Black Halo 986460
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 6:17 am

Η πρωταγωνίστρια είναι. Το όνομά της το άλλαξε και για λόγους δουλειάς και για άλλους, προσωπικούς λόγους. Το ότι το αποκαλύπτει στους αναγνώστες είναι σαν να θέλει να ''χτίσει'' μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης και πως θέλει να τους πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια The Black Halo 220813

Το σχόλιό της ήταν απρεπές και το έκανε πάνω στα νεύρα της και κακώς, αν θες την γνώμη μου. Ακόμα και αν είναι φίλη σου η άλλη, δεν της μιλάς έτσι. Αλλά το καλό με την Ντεσντεμόνα είναι ότι δεν κρατάει κακία στους άλλους.

Το αφεντικό της δεν το συμπαθεί καθόλου! Πιστεύει ότι είναι ένας ανόητος αλαφρόμυαλος που κάνει λάθη επειδή κοιτάει περισσότερο ποια θα ρίξει γκόμενα στο κρεβάτι και λιγότερο την δουλειά του. Η Λούνα είναι κάτι σαν ''το δεξί του χέρι'' και είναι εκεί για να διορθώνει τα λάθη του. Γι' αυτό, όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, εξαρτάται από εκείνην σε μεγάλο βαθμό.

Έχουν πολλές υποθέσεις, απλά είναι μια συγκεκριμένη που ερευνά περίπου όσα χρόνια βρίσκεται στην Αγγλία και σχετίζεται άμεσα με τα όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον The Black Halo 220813

Οι περισσότεροι που σκοτώνει είναι θνητοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν λαμβάνει αποστολές για να σκοτώσει αθανάτους, μόνο που είναι πιο σπάνιες. Σκοτώνει οποιονδήποτε της αναθέσουν, άλλες φορές για σοβαρά αδικήματα και άλλες για μικρότερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πρέπει να είναι σίγουρη ότι είναι ένοχος, αλλιώς ακυρώνει την αποστολή.

Η συνέχεια tommorow! The Black Halo 986460 too!!! The Black Halo 913911
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 3:57 pm

Φαίνται να είναι πολύ ενδιαφέρον και ωραίο σαν ιστορία! The Black Halo 220813 The Black Halo 414482 Και έχει και πολύ ωραίο λόγο! The Black Halo 13873

Εκεί στη σκηνή με το αφεντικό που τσακώνονται είχε πλάκα! The Black Halo 935979 Μου άρεσε! The Black Halo 860197 Επίσης, μου φαίνται ότι θα τη συμπαθήσω τη Hades. Έτσι όπως τα γράφεις, μου κάνει λίγο σε Rose από Vampire Academy, αλλά μάλλον σε λίγο πιο άγρια εκδοχή?

Επειδή, πάλι, ως συνήθως, τα έχουν πει ήση αυτά που ήθελα, μάλλον αυτά είναι όλα, για την ώρα The Black Halo 959103

Αλλά πώς και το αποφάσισες να γράψεις καινούργια ιστορία? Εγώ περιμένα ότι θα τέλειωνες πρώτα το Vampirisious (και τα δύο βιβλία), μετά το Κρυφό Αστέρι και μετά θα έπιανες καινούργια. The Black Halo 948708 Φυσικά, εννοείται ότι δε με χάλασε καθόλου όμως που άρχισες να γράφεις κι άλλη ιστορία, γιατί οι δικές σου πάντα είναι απλά τέλειες! The Black Halo 32070

Άντε, περιμένω για συνέχειααα!!! The Black Halo 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 4:03 pm

Σου είχα μιλήσει γι' αυτή την ιστορία. Δεν είναι καινούρια, απλά την είχα ξεκινήσει και την είχα σταματήσει στο τρίτο κεφάλαιο για να ολοκληρώσω το Κρυφό Αστέρι και το Vampirisious. Αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κάνω μια προσπάθεια να την τελειώσω και αυτή, παράλληλα με το δεύτερο βιβλίο του Vampirisious The Black Halo 220813

Εκείνη την στιγμή που την έγραφα, είχα μια διάθεση να πειράξω τους πάντες ένα πράγμα και μου βγήκε σε αυτή την σκηνή The Black Halo 860197 Ναι, κάπως έτσι The Black Halo 13873

Την συνέχεια την ανεβάζω μόλις τώρααα The Black Halo 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 4:11 pm

Μου είχες μιλήσει? Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι καθόλου (αμνησία... Η ηλικία βλέπεις... The Black Halo 860197 ) Αλλά αφού αποφάσισες να την τελειώσεις, χαίρομαι πάρα πολύ! The Black Halo 13873 Δε λέει να αφήνεις τέτοια πράγματα στη μέση The Black Halo 935979

Πάλι καλά που το έβγλες στη σκηνή και δεν το έβγαλες πάνω σε κάνεναν άμαχο. The Black Halo 220813 Κρίμα θα ήταν ο άνθρωπος...

The Black Halo 668320 Θα τη διαβάσωωω!!! The Black Halo 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 4:30 pm

Χαχαχααα...Δεν πειράζει, συμβαίνουν και αυτά από κάποια ηλικία και μετά The Black Halo 860197 Εννοείται πως δεν λέει, γι' αυτό είπα να την τελειώσω τώρα The Black Halo 220813

Μην το λες! Μπορεί να τα ήθελε κι αυτουνού ο ...The Black Halo 120947

Το ανέβασα! Μπορείς να το διαβάσεις The Black Halo 220813
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 8:31 pm

Λοιπον πολακιμ! The Black Halo 220813 διαβασα και το προλογο και τα δυο κεφαλαιαα! και εχω να πω οτι ειναι Ε-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α!!!! The Black Halo 13873 The Black Halo 13873 The Black Halo 13873 The Black Halo 955178 The Black Halo 668320 The Black Halo 224253

μου αρεσει που πιο πριν που απαντησες στην Ευα αντι για Hades ειπες λουνα! tongue The Black Halo 935979

οσο για τον προλογο και για το πρωτο κεφαλαιο το εχουν πει ηδη! να μν στα λεω για δευτερη φορα τριτη οσο να ναι και γινεις ετσι The Black Halo 839712

οσον αφορααα για τον δευτεροοο!! υποψιαζομααιιι πως ειναι αυτος που τοσα χρονια εψαχνε ο Βλαντ! μπουαχαχαχα The Black Halo 120947
αυτη η φιλη της χειντς ακομαα δν μπορω να πω το ονομα της αλλα θα προσπαθησω με τα πολλα σου κεφαλαια που εχουν οι ιστοριες σου να το μαθωωω και να το συνηθισω γτ αλλιως δεν το βλεπω παρα να με λενε χαζη... duh

καλαα ε το δευτερο κεφαλαιο εχω να σου πω οτι με εξεπληξε πιο πολυ! γτ ειχε πλ μυστηριοο!!!!

αντε περιμενουμεεε για την συνεχεια και αυτης της ιστοριας The Black Halo 913911 The Black Halo 935979 The Black Halo 13873 The Black Halo 32070
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 10:26 pm

Σε ευχαριστώ πολύ, πουλάκι μου The Black Halo 13873 The Black Halo 71070 The Black Halo 224253

Αχ, ναι, έχεις δίκιο, τώρα το είδα...Κατά λάθος, The Black Halo 784437

Πράγματι, αυτός είναι. Και θα κάνει πολύ κόπο για να βρει ποιος είναι. Θα την παιδέψει αρκετά αυτή η υπόθεση duh

Take your time! Και εμένα μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να το συνηθίσω The Black Halo 860197

Που να δεις και τι έχω βάλει στο νου μου για παρακάτω. Ρώσικη σαλάτα σας ετοιμάζω πάλι The Black Halo 120947

Τώρα για την συνέχεια...έχω γράψει ένα κεφάλαιο, αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα...Θα δούμε inlove
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 10:45 pm

Ωραίο κεφάλαιο!!! The Black Halo 220813 Είχε πολύ μυστήριο και αγωνία ως το σημείο που είδαν το πτώμα. The Black Halo 205481

Μου άρεσε επίσης και το κομμάτι με τον παπά (έπρεπε να είναι πιο προσεκτική η Σίλβια! tongue) και όλη η ατμόσφαιρα με τυην εκκλησία. Αλλά αφού οι άλλοι απέθαντοι δεν μπορούν να πλησιάσουν το σπίτι της, αυτή πώς γίνεται να ζει εκεί? The Black Halo 948708

Και πώς γίνεται να μην έχει αρχίσει να σαπίζει και να βρωμάει το πτώμα που είναι εκεί για δύο μήνες? The Black Halo 955178 Σίγουρα κάποιος υπερφυσικός είναι ο δολοφόνος. The Black Halo 935979

Περιμένουμε επόμενα κεφάλαια!!! The Black Halo 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΔευ Οκτ 03, 2011 10:50 pm

Ε μα, η Ντεσντεμόντα κόντεψε να την σκάσει μέχρι να της το πει! (ο καθένας δηλαδή θα έσκαγε αν ήταν στην θέση της The Black Halo 76656 )

Έλα όμως που δεν ήταν The Black Halo 860197 Τουλάχιστον, έτσι εξηγείται πως και δεν γίνονται καθόλου λειτουργίες στην συγκεκριμένη εκκλησία. Μπορεί και να είναι ένα μέρος των δυνάμεών της... The Black Halo 860197

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις The Black Halo 120947

Πολύ θα ήθελα να κάνω γρήγορα για αυτά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχω κολλήσει λίγο The Black Halo 941618
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 1:10 am

μν ανησυχεις καλε παρε οσο χρονο θες... αφου ξερεις εμεις εδω ειμαστε παντα!!! The Black Halo 220813

να σου πω φαινεται οτι ειναι αυτος...!!! The Black Halo 120947

καταλαβαα....!!! θα μου παρει πολυς χρονος για να το συνηθισω...tongue

μμ ωραιααα!! σιγουρα χορτατη θα ειναι! tongue (πρεπει να κανουμε και διαιτα παρεπτιντοτος!tongue αντε να φαμε μονο ρωσσικες!! tongue)

των δυναμεων της? The Black Halo 955178 The Black Halo 839712 εσυ μαριιι μονο καποια μερη απο τις δυναμεις της εχεις πει... τα υπολοιπα ποτε θα τα πεις? The Black Halo 13873

αα και εχω να πω οτι στην αρχη με την μηχανη η Εμιλη ή οπως αλλιως λεγεταιtongue μου θυμισε εκεινη απο το underworld! tongue που ειχε και αυτη μια αντιπαθεια προς τον αρχηγο της αδερφοτητας! tongue The Black Halo 935979 The Black Halo 13873

Αντεεε ανυπομονουμεε!! The Black Halo 913911 inlove The Black Halo 224253
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 5:13 pm

Κάτσε καλέ, όλα κι όλα 2 κεφάλαια έγραψα. Περιμένατε να σας δείξω τις δυνάμεις τις όλες full time; Αυτά θα τα δείτε στην πορεία The Black Halo 220813

Χαίρομαι που σου θύμισε underworld. Μου αρέσει αυτή η ταινία ^.^ (μόνο που δεν αντιπαθούσε τον αρχηγό στην αρχή, μέχρι που έμαθε ότι σκότωσε την οικογένειά της -.- )

Το ετοίμασα και το ανεβάζω, μαρήηη The Black Halo 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 5:49 pm

Άντε να τα δούμε! The Black Halo 13873

Τώρα που το λες, το στιλ της και το περιβάλλον θυμίζουν πολύ underworld! The Black Halo 611715 The Black Halo 220813

Το ανέβασες?
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 6:05 pm

Την λατρεύω την ταινία, αλλά μην νομίζετε, δεν έχω κάνει copy-paste The Black Halo 860197

Το ανέβασα. Αυτό και το επόμενο θα είναι μικρούλια, μωρέ, αλλά το πέμπτο υπολογίζω να είναι κανονικό σε μέγεθος The Black Halo 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 6:31 pm

Φυσικά και δεν κάνεις copy-paste!

Το διάβασα!!! The Black Halo 220813 Πολύ ωραίο ήταν!!! The Black Halo 414482 (Αλλά εμένα δε μου φάνηκε και τόσο μικρούλι, μια χαρά μέγεθος είχε The Black Halo 860197 )

Και αν κατάλαβα καλά, το πτώμα που έβλεπαν ήταν το πρώτο που είχε σκοτωθεί και σηκωνόταν για να σκοτώνει επειδή του είχαν κάνει μάγια? Ήταν κάτι σαν ζόμπι? (ή εγώ δεν κατάλαβα τίποτα?) The Black Halo 860197

Μου άρεσε εκεί που έψαχνε να βρει το γεύμα της tongue. είχε ωραίες περιγραφές. The Black Halo 220813
Αλλά πώς αυτή δεν την τυφλώνει ο ήλιος? Είναι κι αυτό μέρος των δύναμεών της? The Black Halo 948708 Αν ε'ιναι έτσι, τότε πραγματικά πρέπει να έχει πολύ ξεχωριστές δυνάμεις!

Ο Βλαντ πάλι της έβαλε δουλειά να κάνει. Μην είναι πάλι κανένας αθώος αυτός που θα πάερι να σκοτώσει! duh

Αλήθεια, αυτοί γιατί σκοτώνουν κόσμο (για δουλειά εννοώ). Αφού και οι ίδιοι εγκληματίες είναι και στην Αδελφότητα προστατεύουν κάτι τύπους με ναρκωτικά και δολοφόνους... hein?

Κατά τ' αλλά πολυ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 6:41 pm

The Black Halo 71070!!! The Black Halo 224253

Ναι, καλά κατάλαβες. Βέβαια, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν είναι το μόνο ''σημαδεμένο'' πτώμα που αφήνει The Black Halo 860197

Χιχιχιιι...Ε, βρικόλακας είναι, έπρεπε να βρει και κάποιο πρόθυμο θύμα να τραφεί από αυτό vampire

Όχι. Είναι η μόνη που έχει ''ανοσία'' στον ήλιο και είναι μέρος των δυνάμεών της, αλλά το κρατάει μυστικό για την ώρα.

Αθώο σίγουρα δεν τον λες. Παράνομες λέσχες, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Δεν είναι και ''αγγελούδι'' έτσι; The Black Halo 860197

Δεν τους προστατεύουν ακριβώς. Τους χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιούν τα όπλα και τις υπηρεσίες που τους παρέχουν (if you know what I mean The Black Halo 220813 )Κοίτα, συνήθως κατά παραγγελία σκοτώνουν. Τώρα το ποιος τις κάνει αυτές τις παραγγελίες και γιατί, θα δείξει παρακάτω The Black Halo 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 6:52 pm

The Black Halo 32070 The Black Halo 986460

Πώς το έπαθα να καταλάβω καλά? The Black Halo 860197 Θα έχει δηλάδη κι άλλα τέτοια πτώματα? The Black Halo 955178

Δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το "πρόθυμο". The Black Halo 935979 Μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει να ξεφύγει, αλλά αν πάει κάποιος και του πει "Έλα να σου πιω το αίμα και να σε σκοτώσω", δεν νομίζω να συμφωνήσει The Black Halo 860197

Μήπως δεν είναι ακριβώς βρικόλακας και είναι κάτι άλλο που αν και μοιάζει πολύ είναι εντεπώς διαφορετικό? Γιατί πώς είναι δυνατόν να έχει τόσες δυνάμεις που να της δίνουν ανοσία σε αυτά που πειράζουν τους βρικόλακες? The Black Halo 948708

Εντάξει, σίγουρα δεν είναι αγγελούδι. Αλλά επειδή και πριν της είχε αναθέσει να σκοτώσει κάποιον αθώο, σκέφτηκα μήπως ήταν και τώρα έτσι...

Α, τώρα κατάλαβα... Οκ, now I know what you mean The Black Halo 935979 Περιμένω να δω λοιπόν τι θα δείξει! The Black Halo 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 7:01 pm

Ναι, θα έχουμε και άλλα πτώματα The Black Halo 668320 The Black Halo 441842

Ναι καλέ, για πλάκα το είπα, αλλά με λίγη πειθώ και λίγη υποβολή, όλα γίνονται The Black Halo 220813 Άλλωστε, δεν υπήρχε περίπτωση να του πει ''Γεια, είμαι βρικόλακας και θα σου πιω το αίμα'' εκτός και αν είχε κάνει χρήση της υποβολής πρώτα :P

Για την συγκεκριμένη ιστορία, είχα στο νου μου να προσθέσω κάποια ''παραδοσιακά'' στοιχεία (να μην μπορούν να μπουν σε εκκλησίες και σε ναούς γενικότερα, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, τέτοια) Ας πούμε ότι εκείνη είναι το ''νέο είδος βρικόλακα'' που δεν πιάνουν σε εκείνην αυτές οι...παραδοσιακές μέθοδοι. Αρχικά, νόμιζε ότι ήταν κάποια ανωμαλία κατά την μεταμόρφωσή της, αλλά στην συνέχεια θα μάθει τι ισχύει πραγματικά The Black Halo 860197

Κοίτα, για να το ξεκαθαρίσουμε: από αυτούς που της αναθέτουν να σκοτώσει, κανένας δεν είναι απόλυτα αθώος. Όλοι έχουν κάνει κάτι. Απλά ο Βλαντ σε αυτή την περίπτωση έκανε λάθος και μπέρδεψε τα στοιχεία. Αντί να της δώσει τα στοιχεία του ενόχου, της έδωσε τα στοιχεία ενός αθώου ανθρώπου. Γι' αυτό και τσακωθήκανε The Black Halo 220813

Okay The Black Halo 220813

Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 7:56 pm

Κοίτα που αίρεται με τα πτώματα... The Black Halo 935979

Ναι καλέ, το κατάλαβα! (δεν είμαι τόοοσο ξανθιά πια! Μόνο λίγο The Black Halo 860197 )

Α, ωραία! Δηλαδή έχουμε κι εδώ ΠΟΛΛΕΣ αποκαλύψεις! The Black Halo 220813

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό, απλά είπα μήπως έκανε πάλι λάθος. The Black Halo 860197

The Black Halo 13873 The Black Halo 627167
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΤρι Οκτ 04, 2011 8:58 pm

Πλάκα κάνεις; Ενθουσιάστηκα! Είναι τόσο συναρπαστικό The Black Halo 13873 :P

Το να είσαι λίγο ξανθιά δεν πειράζει! Το πολύ πειράζει :P Έλα, μια χαρά είσαι, άντε! The Black Halo 220813

Αν ήταν να τις είχαμε από την αρχή, θα επρόκειτο για διήγημα, όχι για μυθιστόρημα The Black Halo 220813 The Black Halo 860197

Όχι, δεν πρόκειται να κάνει The Black Halo 220813

Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 1:04 am

μολις το διαβασα! ναι σημερα...tongue ( δεν ειχα χρονο νομιζω οτι καταλαβαινεις! tongue)

ωωω υπεροχο ητανε θα συμφωνησω με την Χριστινα που λεει για τις περιγραφες αυτου του κεφαλαιοοουυ!!! The Black Halo 13873 The Black Halo 220813 The Black Halo 935979 The Black Halo 913911

εχω ενα προαισθημα για αυτο το θυμα (μαλλον θα ειναι λανθασμενη...:ρ αλλα ποτε δν ξερεις! tongue) αλλα εχω και ενα αλλο αλλα για τον Βλαντ... νομιζω οτι θα το ανακαλυψει για αυτην την υποθεση και..... (εςχω σκεφτει μια ιστορια αλλα και παλι να την πω σε σποιλερ δεν μπορω γτ κατι μ επαθε αυτο...tongue κριμα ομως!! tongue) ενταξει αναμενουμε με το καλοοο!! tongue

ανυπομονωωωω πλ να μαθω τι ειδους δυναμεις εχει.. και τι την συνδεουν? tongue The Black Halo 935979 The Black Halo 224253
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 5:41 am

και εγω μολις διαβασα το δευτερο και το τριτο κεφαλαιο...

σε γενικες γραμμες βεβαια με εχουν καλυψει τα κοριτσια οπως ειναι φυσικο... The Black Halo 860197

απλα εγω νομιζα οτι αυτος που σκοτωσε την κοπελα, επιστρεφει και σκοτωνει καθε βραδυ και αλλο θυμα. και τωρα ειπες στην χριστινα οτι το κανει η νεκρη κοπελα? η καταλαβα λαθος???
να κανω και μια χαζη ερωτηση? τι ηταν αυτο που ειπες με το βαθουλωμα αναμεσα στα φρυδια? γιατι με μπερδεψε λιγακι The Black Halo 860197

οντως η περιγραφη την ωρα που εψαχνε για τροφη ηταν πολυ ωραια... παρακολουθουσε να δει ποιος της κανει κλικ The Black Halo 935979 σαν να λεμε... ποιος της κλεινει το ματι για γευμα (θυμασαι χριστινα??? The Black Halo 526586

και αν καταλαβα καλα, αυτη εκτος απο το να βγαινει στον ηλιο και να μπαινει σε ιερους χωρους, μπορει να διαβαζει σκεψεις και συναισθηματα ανθρωπων και βρικολακων??? το κανουν ολοι αυτο? η ειναι και αυτο μια απο της παν πολλες ικανοτητες της? γιατι δεν θα με ξαφνιαζε καθολου The Black Halo 220813

παντως η φιλη της εχει λιγο σχημο παρελθον. (σιγα σιγα μαθαινω και το ονομα The Black Halo 13873).
αλλα δεν θελω ουτε καν να φανταστω το παρελθον της πρωταγωνιστριας (αν καταλαθες εχω ενα θεματακι με τα ονομα ακομα...The Black Halo 860197)

και τελος, μου αρεσε φοβερα η ιστορια του αντονιο και της συλβια... πολυ ρομαντικη. και ειχες δημιουργησει και την καταλληλη ατμοσφαιρα... το παιδι της ηταν του αντρα της, ή του αντονιο? και την ιστορια την εγραψες απλα πληροφοριακα, ή γιατι θα παιξει ρολο μετα??? οπως ας πουμε ενα πνευμα που ζητα εκδικηση και λυτρωση, και αναζητα την αγαπημενη του... The Black Halo 935979

αυτα τα λιγα απο εμενα... ανυπομονω για την συνεχεια! The Black Halo 13873 The Black Halo 986460 The Black Halo 913911
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 8:24 pm

Μαρία: λέγεεε The Black Halo 13873

Εύα: Όχι, δεν είπα αυτό. Απλά είπα ότι τα θύματα και οι επιθέσεις συνδέονται The Black Halo 220813 Σίγουρα δεν τα κάνει όλα αυτά η νεκρή κοπέλα The Black Halo 860197 Αυτό θα το εξηγήσει παρακάτω η Χέιντς (η πρωταγωνίστρια του βιβλίου The Black Halo 220813 :P)

Το ότι το έκανε αυτή την φορά, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και συνέχεια ή πάντα με την συγκατάθεση των θυμάτων The Black Halo 860197

Μπορεί να το κάνει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολύ έντονα. Δεν μπορεί να διαβάσει σκέψεις ή να νιώσει συναισθήματα ανθρώπων που είναι συναισθηματικά ουδέτεροι. Όχι, δεν το κάνουν όλοι αυτό, οπότε μπορείς να πεις ότι είναι κάτι περισσότερο σαν ''χάρισμα'' και λιγότερο σαν ''δύναμη'' The Black Halo 860197

Η αλήθεια είναι ότι όντως το παρελθόν της Ντεσντεμόντα είναι κομματάκι δύσκολο. Γι' αυτό πολλές φορές θα την δούμε να καταφεύγει στον σαρκασμό για να μην δείξει ότι πληγώθηκε από κάτι ή από κάποιον...
Ναι, και η Χέιντς-παύλα-Έμιλυ έχει και αυτή πολύπαθο παρελθόν (και εγώ βοηθάω όμως, δεν μπορείς να πεις The Black Halo 860197 The Black Halo 13873 )

Του Αντώνιο. Μπορεί να παίξει και κάποιο ρόλο μετά, αλλά θα είναι μικρός σχετικά The Black Halo 860197 Το παιδί τελικά ήταν του Αντόνιο (εξού και το φονικό The Black Halo 220813 )

The Black Halo 71070 The Black Halo 986460 too. Η συνέχεια μάλλον θα αργήσει λίγο γιατί δίνω 2 μαθήματα Παρασκευή και Δευτέρα The Black Halo 959103
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

The Black Halo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Black Halo   The Black Halo Icon_minitimeΠεμ Οκτ 06, 2011 9:58 pm

δν πειραζει καλε εμεις ειμαστε εδωω...tongue

λοιπον σκεφτηκα μαλλον νομιζω μετα απο πλ καιρο ο Βλαντ θα μαθει για την υποθεση και για τις ικανοτητες του αλλου και επειδη μαλλον θα εχει(μαλλον) κρυφα συναισθηματα για την Εμιλυ θα της πει να προσεχει... αλλα προσπαθωντας αυτος να την προστατεψει θα πεθανει και θα δωσει την αρχηγεια σε αυτην! tongue λαθος? The Black Halo 417110 The Black Halo 935979

αυτα εχω στο μυαλο μ!

παρεμπιπτόντως πλ ωραια η ιστορια σου Ραγισμενες Καρδιες, συγκινηθηκα παρα πλ! ο παλιο Παρις...!!! The Black Halo 973899 The Black Halo 13873

σου ευχομαι καλη τυχη για τα μαθηματα π δινεις!! και με το καλοοο!! The Black Halo 935979 The Black Halo 913911 The Black Halo 32070

The Black Halo
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» "Το Απρόσμενο"-Black Widow
» Black Forest Witch-Book 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: