| The Black Halo | |
|
+3Raven Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| |
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Παρ Οκτ 07, 2011 1:35 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Παρ Οκτ 07, 2011 2:03 am | |
| Εγώ νόμιζα ότι η Χέιντς θα είχε να κάνει κάτι με τον Αντόνιο και την άλλη. - Σπόιλερ:
Είχα σκεφτεί μήπως ως Έμιλυ είναι το παιδί του, αλλά μάλλον πολύ βλακεία...
- Σπόιλερ:
Κι εγώ διάβασα τις Ραγισμένες Καρδιές. Ήταν πολύ συγκινητικό Και τι ηλίθιος αυτός ο Πάρης! Άκου να το κάνει λόγω στοιχήματος! Και μετά ακύρωσε το γάμο για να πάει να τη βρει! Και νόμιζε ότι όλα θα διορθώνονταν έτσι! Πάντως, πίστευα ότι τελικά η Ελένη θα πνιγόταν. Δεν το περίμενα με τίποτα: 1) Να πάει να τη βρει ο Πάρης και 2) Εφόσον τη βρήκε να μην του πει αυτή "Πολύ αργά" και να πέσει να πνιγεί και μετά αυτόςνα το έχει τύψεις για όλη του τη ζωή! (Είμαι πολύ κακιά???)
| |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Παρ Οκτ 07, 2011 4:07 am | |
| λες??? λες η εμιλυ να ειναι το νωθο παιδι του αντονιο και της συλβια??? δηλαδη η συλβια το εσκασε εγκυος??? αρα και η νεκρη κοπελα διαπρατει καποιους φονους. αν και οχι ολους. ενδιαφερον!!! ελεος καλε!!! ποσες ικανοτητες εχει τελικα? πρεπει να υπαρχει μια λογικη αν και μεταφυσικη εξηγηση για ολα αυτα... γιατι να ειναι τοσο χαρισματικη σε σχεση με ολους τους αλλους??? τοσο απιστευτα ταλαντουχα??? ναι αμε... πολυ βοηθησες... μου ειπες ακριβως αυτο που ηθελα να ακουσω. οτι ειχε δυσκολο παρελθον και μπερδεμενο... οχι οτι το ειχα καταλαβει - Σπόιλερ:
και απο εμενα καλη επιτυχια αυριο και την δευτερα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: The Black Halo Παρ Οκτ 07, 2011 4:15 am | |
| Εγώ αυτό κατάλαβα, ότι το έσκασε έγκυος. - Σπόιλερ:
Καλή επιτυχία κι από μένα!!!
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Παρ Οκτ 07, 2011 4:21 am | |
| και εγω. απλα ρωτησα για να σιγουρευτω | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 10, 2011 4:49 pm | |
| Μαρία: - Σπόιλερ:
Όχι, δεν είναι φαντασίωση της. Αυτό συνέβη στ' αλήθεια. Αν και, τώρα που το είπε η Χριστίνα, με έβαλε σε πειρασμό να το αλλάξω και να το κάνω πιο δραματικό (βλέπε να την πνίξω στην λίμνη στην τελική )
Χριστίνα και Εύα: Όχι, ο Αντώνιο και η Σύλβια δεν είναι οι γονείς της Έμιλυ, σε καμία περίπτωση. Αυτό πρέπει να συνέβη κάποια χρόνια μετά(!) την μεταμόρφωσή της, άρα δεν υπάρχει περίπτωση -.- Η Σύλβια το έσκασε αφού είχε γεννήσει το παιδί της. Εύα: Εντάξει, δεν είναι πια και ΤΟ ταλέντο. Απλά έχει ''μερική ανοσία'' όσον αφορά κάποιες αδυναμίες των βρικολάκων. Αυτό και σε συνδυασμό με κάνα-δυο δικές της δυνάμεις, that's all :P Σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια Το επόμενο κεφαλαιάκι μου βγήκε μικρό. Θα το ανεβάσω μάλλον νωρίς-νωρίς το...βραδάκι :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 10, 2011 7:24 pm | |
| - Σπόιλερ:
Πάλι σου έβαλα ιδέες? Και περίεργως όλες οι ιδέες που σου βάζω αφορούν το θάνατο του κεντικού ήρωα!
Εντάξει, απλά υποθέσεις κάνουμε (Και να σου πω την αλήθεια, θα ήταν λίγο γελοίο νε είναι ο Αντόνιο και η Σύλβια οι γονείς της Έμιλυ. Θα ήταν κάπως μεξικάνικο ) That's all? Εμένα δε μου φαίνονται και τόοοσο λίγες οι δυνάμεις της. Δηλαδή, έχει μερική ανοσία και κανά-δυο δικά της και λες ότι είναι λίγα? Περιμένουμε να το διαβάσουμεεε!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 10, 2011 7:30 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ωχ! Δίκιο έχεις. Αν δεν θες να βλέπεις τους αγαπημένους σου ήρωες να πέφτουν σαν τις μύγες, να μην τα λες αυτά και με επηρεάζεις
Αυτό να λέγεται. Είναι απλά μια ιστορία, και μάλιστα μη εξακριβωμένη (για την ώρα, τουλάχιστον ) Όσο για τις δυνάμεις τις, θα σας το πω όταν σκεφτώ στα σίγουρα κάτι Ακόμα το σκέφτομαι για τις δυνάμεις τις, αυτή είναι η αλήθεια Οκ. Τσέκαρε στο blog μου το βραδάκι. Πιθανότατα θα το έχω ανεβάσει | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: The Black Halo Δευ Οκτ 10, 2011 10:48 pm | |
| ( παει και η Ελενη! ) ωωω ανυπομονούμε! :ρ σιγα μν βγηκε μικρο το κεφαλαιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 1:00 am | |
| Το ανέβασα το κεφάλαιο ^.^ Μπορείτε να το διαβάσετε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 1:22 am | |
| Τι ωραίο κεφάλαιοοοο!!! Τέλειο! Μου άρεσαν πάρα πολύ οι περιγραφές! Είχε πολλή πλάκα εκεί που του έπινε το αίμα και μετά του έλεγε τι να κάνει! (Είμαι πολύ κακιά με τον καημένο τον Μπρους?) Και φυσικά ανυπομονώ για το επόμενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 1:36 am | |
| Χαίρομαι Να ξέρεις ότι θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες σκηνές στο εγγύς μέλλον Εκείνη για το καλό του το έκανε Τον νοιάστηκε τον άνθρωπο και πάνω απ' όλα συνάνθρωπο Το επόμενο μπορεί να αργήσει λιγουλάκι, αλλά θα σας πω όταν είναι έτοιμο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 1:52 am | |
| Ωραία!!! Μα φυσικά, τι λες τώρα! Πάντα το καλύτερο για το συνάνθρωπο, καθ' ότι είμαστε πρώτα απ' όλα καλοί Χριστιανοί! Εντάξει, δεν πειράζει! Εμείς θα περιμένουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 2:03 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 2:14 am | |
| Χριστίνα: Α, όλα κι όλα! Το σωστό να λέγεται! :P Μαρία: Εγώ πάλι όταν του έδωσα αυτό το όνομα είχα στο μυαλό μου τον Μπρους Γουέιν από τον Μπάτμαν :P Χαίρομαι, χιχιιι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 2:17 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 3:34 am | |
| Ε, φυσικά τι λες τώρα! Κι εγώ αυτόν τον Μπρους Γουέιν σκέφτηκα μόλις είδα το όνομα Δεν κάνει για Μπρους Λι αυτός ο τύπος (βέβαια, ούτε και για Batman κάνει, αλλά μην το κάνουμε θέμα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 3:41 am | |
| Ο τύπος δεν έκανε για τίποτα. Ήταν απλά...φαί (είμαι πολύ κακιά τώρα; ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 3:47 am | |
| Καθόλου! Έχεις δίκο, μόνο για φαί ήταν καλός! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τρι Οκτ 11, 2011 4:03 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τετ Οκτ 12, 2011 2:27 am | |
| το διαβασα κι εγω, επιτελους!!! θα συμφωνησω με τα κοριτσια... ηταν πολυ ωραια η περιγραφη της σκηνης... και ειδικα εκει που το απομονωνει και τρεφεται απο αυτον. ρεαλιστικοτατη... οπως φυσικα και η ''τουμπα'' του... μια ερωτηση: δεν τον σκοτωσε, επειδη ηταν γνωστος και ο θανατος του θα προκαλουσε σουσουρο, και δεν το ηθελε? κατι αντιθετο απο τον συνηθη θανατο ενος αστεγου, ή ενος ναρκομανη | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: The Black Halo Πεμ Μαρ 01, 2012 3:26 am | |
| το διαβασα κι εγω, επιτελους!!! !!! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τετ Οκτ 24, 2012 8:36 pm | |
| Ήθελα να τη διαβάσω αλλά δεν τη βρήκα στο Μπλογκ σου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Black Halo Τετ Οκτ 24, 2012 10:44 pm | |
| | |
|
| |
| The Black Halo | |
|