Night Castle Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα! |
|
| Black Forest Witch-Book 2 | |
|
+6Μορένα Sensitive Vampire Amaranth paramu8enia Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Black Forest Witch-Book 2 Δευ Οκτ 17, 2011 6:02 am | |
| Η συνέχεια του Vampirisious είναι εδώ!
Στην αρχή, ήταν το χάος. Στην αρχή, πρέπει πάντα να υπάρχει το χάος, όταν κάτι πραγματικά καινούριο και γόνιμο πρέπει να γεννηθεί. Ας έχουμε το θάρρος του χάους.
Πρόλογος
Άνοιξα τα μάτια μου και βρέθηκα κάπου πολύ ψηλά. Ο κόσμος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από σημεία στον χάρτη. Ποτέ δεν φοβήθηκα τα ύψη, ωστόσο ένιωσα δέος στο μεγαλειώδες κενό που βρίσκονταν κάτω από τα πόδια μου, έτοιμο να με καταπιεί ζωντανή. Έριξα μια ματιά ψηλά, στον απέραντο ουρανό. Ένα πουλί έκανε βουτιές και κύκλους στον αέρα. Φαινόταν τόσο ανέμελο, τόσο ευτυχισμένο. Ελεύθερο. Ξάφνου, μια παρουσία από πίσω μου μου έδωσε μια σπρωξιά και άρχισα να πέφτω, βουλιάζοντας όλο και περισσότερο με μόνη κατεύθυνση το σκοτάδι...
Κεφάλαιο 1ο
Όταν κοιτάζεις μες στα μάτια κάποιου και το μόνο που βλέπεις είναι η πλήρης απουσία κάθε συναισθήματος, όταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι σαν ζωντανός νεκρός, τότε ξέρεις με σιγουριά ότι τον έχεις χάσει για πάντα. Πράγματι, ήταν πάντοτε όμορφος, όμως κάτι είχε αλλάξει πάνω του: τα ήρεμα και γαλήνια κάποτε μάτια του είχαν δώσει την θέση τους σε ένα παγωμένο, γαλάζιο χρώμα, σχεδόν διάφανο, το ίδιο διάφανα με την πάλλευκη επιδερμίδα του, που ήταν χλωμή, ακριβώς σαν τον Ερμή και την Αφροδίτη.
''Εσύ;'' Δεν είχα το θάρρος να προφέρω καθαρά τις λέξεις, λες και δεν ήθελα να ομολογήσω αυτό που ήταν αυταπόδεικτο στα μάτια μου. Αυτός που στεκόταν αγέρωχος μπροστά μου ήταν ο Ρόμπερτ. Και ήταν βρικόλακας. Ένα μειλίχιο χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπό του μόλις είδε την σαστισμένη μου έκφραση.
''Γεια σου, Λούνα'' με χαιρέτησε κεφάτα, λες και δεν συνέβαινε τίποτα.
''Είσαι...'' Η φράση μου κόπηκε στην μέση, εφόσον ακόμα ήμουν σαφώς ταραγμένη και το σώμα μου έτρεμε, μη έχοντας ανακάμψει από τις πρότερες επιθέσεις που είχε δεχτεί.
''Βρικόλακας;'' συμπλήρωσε με απαράμιλλο κέφι εκείνος ''Είμαι εδώ, μπροστά σου, πιο ανανεωμένος από ποτέ'' έκανε αυτάρεσκα, συνοδεύοντας την δήλωσή του δείχνοντας την ''μεγαλειότητα'' του από την κορφή ως τα νύχια. Δεν ήθελα να σχολιάσω αυτή την ''ανανέωση'' γιατί δεν με έπαιρνε, δεδομένου ότι με κρατούσαν όμηρο. Το μόνο που ήθελα να μάθω ήταν τι ακριβώς τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, να στραφεί στην ''σκοτεινή πλευρά'' Και πάνω που αναρωτιόμουν, η πόρτα άνοιξε και η Κέιλιν μπήκε μέσα στο σαλόνι, χαμογελώντας μου χαιρέκακα. Από το κακό στο χειρότερο. Πλησίασε τον Ρόμπερτ και του έδωσε ένα φιλί τόσο βαθύ που θα μπορούσε κάλλιστα να πνιγεί (με τόση γλώσσα μέσα στο στόμα του, λογικό και επόμενο) Ξάφνου, θα ήθελα να τον βλέπω να πνίγεται και να υποφέρει, ανεξάρτητα όμως από αυτό, ήταν βρικόλακας και αποκλείονταν κάτι τέτοιο. Όταν, επιτέλους, η Κέιλιν φιλοτιμήθηκε να ξεκολλήσει το στόμα της από το δικό του, με κοίταξε με ένα βλέμμα όλο κακία και είπε:
''Τι έγινε, Λούνα; Μας χαλάει που δεν μπορούμε να κάνουμε τα ''κόλπα'' μας;'' είπε, κάνοντας παράλληλα με το χέρι της την χειρονομία ''κλείνω τα εισαγωγικά''
''Άντε πνίξου, Κέιλιν'' Δεν ήθελα να απαντήσω στην πρόκλησή της, όσο και αν το ήθελε εκείνη, απλά εξέφρασα αυθόρμητα τα συναισθήματά μου, δεδομένη την στιγμή. Ο Ρόμπερτ χαμογέλασε πλατιά και πετάχτηκε σαν...να μην πω τι:
''Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάς στην Κέιλιν'' Της έριξα το πιο περιφρονητικό βλέμμα που διέθετα.
''Μπα; Από πότε πρέπει να φέρεσαι με σεβασμό σε π**νες που δεν το αξίζουν;'' Προς δυσάρεστη μου έκπληξη, αυτό δεν φάνηκε να της κάνει καμία εντύπωση.
''Κάνεις σαν θηρίο στο κλουβί, Λούνα'' είπε με έναν σπαστικό, ήπιο τόνο ''Εφόσον είναι παγιδευμένο και δεν μπορεί να ξεφύγει, βρίσκει άλλους τρόπους για να μην υπακούσει'' Μπορεί και να ίσχυε αυτό που έλεγε, ωστόσο δεν επρόκειτο να το παραδεχτώ ποτέ ανοιχτά, όχι σε εκείνη τουλάχιστον. Με πλησίασε τόσο ώστε να με κοιτάζει με μίσος και απέχθεια απευθείας στα μάτια και ξεστόμισε, με πιο απειλητικό τρόπο αυτή την φορά ''Καλό θα ήταν να κάνεις ό, τι σου λέω εγώ, αλλιώς...''
''Αλλιώς τι;'' της πέταξα, έξαλλη από θυμό καθώς ήμουν ''Εσύ και το απέθαντο κάθαρμα από 'κει θα με κάνετε να υποφέρω; Πολύ θέλω να σας δω να προσπαθείτε!'' Η Κέιλιν τότε μου έριξε ένα δυνατό χαστούκι. Ένιωσα σαν να χάνεται ο κόσμος από αυτό το χτύπημα και σίγουρα είδα αστεράκια, αυτό όμως με έκανε να εξαγριωθώ ακόμα περισσότερο.
''Ρόμπερτ!'' γάβγισε εκείνη ''Πήγαινέ την στο δωμάτιο τώρα, αλλιώς θα την σκοτώσω. Μου απαγόρευσαν ρητά να κάνω κάτι τέτοιο, έχω την αίσθηση όμως πως αυτό επιβάλλεται. Η στάση της με προκαλεί''
''Και εμένα με προκαλεί η φάτσα σου'' είπα με ένα χαμόγελο, θέλοντας να την ''τσιγκλίσω'' ακόμα περισσότερο. Οι κυνόδοντες της πετάχτηκαν απειλητικοί και από το στόμα της βγήκε ένα ασυναίσθητο γρύλισμα.
''Πήγαινέ την μέσα στο δωμάτιο. Τώρα!'' ούρλιαξε σχεδόν. Φαινόταν να κρατιέται με το ζόρι. Ο Ρόμπερτ υπάκουσε και έκανε αυτό ακριβώς που του ζήτησε. Μου άρπαξε βάναυσα από το χέρι και σχεδόν με έσυρε μες στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο είχε ένα μεγάλο παράθυρο, με κατεβασμένα όμως τα στόρια και τις κουρτίνες, κάτι που το έκανε να μοιάζει κρύο και αφιλόξενο. Ήταν σχετικά μικρό σε διαστάσεις, με την μόνη επίπλωση να αποτελούν ένα μονό κρεββάτι και ένα κομοδίνο. Μέσα στο μικρό αυτό δωμάτιο, εκείνος έμοιαζε να είναι σαν γίγαντας. Έκανε μια πλατιά χειρονομία και είπε, με αυτό το χαμογελαστό ύφος που μου έσπαγε τα νεύρα:
''Τώρα δεν είναι καλύτερα; Εσύ και εγώ...'' Έκανε μια παύση για να δείξει μια εκείνον και μια εμένα ''Οι δυο μας. Μακριά από την Κέιλιν, τις ανοησίες...τους κινδύνους'' Σταύρωσα τα χέρια μου στο στήθος μου και απάντησα, όλο ειρωνεία:
''Για εσένα, μπορεί. Για εμένα, όλο αυτό είναι μέρος ενός ακόμα εφιάλτη''
''Έλα τώρα, μην κάνεις έτσι! Κάποτε περνούσαμε καλά εμείς οι δυο...''
''Προτού ''βάλεις πλώρη'' για την ''σκοτεινή πλευρά'' '' τον διέκοψα εγώ. Το χαμόγελό του έγινε πιο πλατύ.
''Κατάλαβα. Για εσένα, είμαι ακόμα ένας δαίμονας από την κόλαση''
''Εσύ και οι ''ομοίοι'' σου δεν μου έχετε δώσει και τις καλύτερες τον εντυπώσεων'' Άρα λογικό είναι να είμαι καχύποπτη, συμπλήρωσα από μέσα μου. Εκείνος με πλησίασε, τόσο ώσπου τα σώματά μας σχεδόν ακουμπούσαν μεταξύ τους.
''Μου έλειψες, Λούνα'' είπε με σιγανή φωνή εκείνος, κοιτάζοντάς με ευθέως στα μάτια ''Μου λείπει η παλιά μας ζωή, τότε που όλα ήταν απλά και ήμασταν μόνο οι δυο μας'' Άγγιξε τρυφερά το μάγουλό μου, όπως έκανε κάποτε, και είπε, γεμάτος ελπίδα ''Αν μπορούσαμε να έρθουμε κοντά...πιο κοντά...'' Κάτι δεν πήγαινε καλά εδώ. Πλησίαζε κατά πολύ την ''επικίνδυνη ζώνη'' της οικειότητας. Τίναζα το χέρι του μακριά από το μάγουλό μου.
''Ρόμπερτ, τι κάνεις;'' Μια υποψία πέρασε από το μυαλό μου ''Προσπαθείς να με σαγηνεύσεις. Να κάνεις χρήση της υποβολής, σωστά;'' Τελικά, είχα δίκιο. Εκείνος αποτραβήχτηκε από κοντά μου και η έκφρασή του σοβάρεψε κάπως.
''Δεν είχα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσω αυτό ως ''όπλο'' '' έκανε με κάποιο σκεπτικισμό ''...μέχρι τώρα'' συμπλήρωσε ''Είναι και αυτή μια από τις δυνάμεις σου;'' Τώρα εκείνος με κοίταζε με καχυποψία. Απέφυγα, φυσικά, να απαντήσω.
''Και αυτά που έλεγες πριν τι ήταν; Μια από τις ατάκες σου για να ρίχνεις παλιές γκόμενες;'' Το ζεστό και ηχηρό του γέλιο μου θύμισε τον παλιό Ρόμπερτ, εκείνον που γελούσε με τα αστεία μου και με έβρισκε αστεία και χαρισματική. Από μια άποψη, ο Ρόμπερτ ήταν μπροστά μου, αλλά δεν ήταν ο ίδιος. Αυτό το επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του.
''Μην κάνεις έτσι, Λούνα'' είπε, λες και προσπαθούσε να τιθασεύσει μια άγρια γάτα ''Μπορούμε να περάσουμε πολύ καλά εμείς οι δύο'' Με τράβηξε απότομα στην αγκαλιά του και με κόλλησε επάνω του σαν να ήθελε να με λιώσει. Άρχισε να γλύφει τον λαιμό μου. Ήθελε να με δαγκώσει.
''Ρόμπερτ...'' άρχισα να διαμαρτύρομαι εγώ. Η ανάσα του έγινε πιο κοφτή, η ματιά του ήταν απόκοσμη, σχεδόν τρομακτική.
''Μόνο μια γεύση. Θέλω μονάχα να πάρω μια γεύση'' Άρχισε να με μυρίζει και να μουγκρίζει ηδονικά, ενώ εγώ πάλευα να ξεφύγω ''Από την ώρα που μπήκα στο σπίτι...Το άρωμά σου με έχει τρελάνει'' Η δίψα του για μένα ήταν αυταπόδεικτη και δεν μπορούσε να την ελέγξει. Έπρεπε να τον συνετίσω.
''Σταμάτα Ρόμπερτ, σε παρακαλώ. Σταμά...'' Λίγες στιγμές πριν μπήξει τους κυνόδοντες του στην σάρκα μου, η Κέιλιν φάνηκε στην πόρτα και άρχισε να χειροκροτάει, κοιτάζοντάς μας με ένα χαιρέκακο ύφος.
''Ω, Θεέ μου, τι σκηνή!'' είπε, γεμάτη ειρωνεία εκείνη ''Η μυρωδιά της προδοσίας πλανάται ακόμα στον αέρα'' Αυτό δεν ήταν αρκετό να τον συνεφέρει, αλλά τουλάχιστον έστρεψε το κεφάλι του ώστε να την κοιτάξει.
''Κέιλιν...'' πήγε να απολογηθεί εκείνος, με περίλυπο ύφος. Εκείνη τον διέκοψε με ένα νεύμα.
''Σου τόνισα προτού την βάλεις στο δωμάτιο να μείνεις μακριά της, ναι ή όχι;'' έκανε αυστηρά εκείνη, σαν δασκάλα που επέπληξε τον μαθητή της.
''Μα ήταν τόσο γευστική!'' είπε εκείνος με ένα χαμόγελο, γλείφοντας επιδεικτικά τους προτεταμένους του κυνόδοντες. Αυτό με έκανε να θέλω να του χώσω μπουνιά. Εκείνη πλησίασε, τον πήρε από το χέρι και τον απομάκρυνε όσο περισσότερο μπορούσε από κοντά μου.
''Ο αφέντης απαγόρευσε ρητά να πιούμε από το αίμα της μέχρι να μας το πει εκείνος'' Τον έπιασε από τον γιακά του πουκαμίσου του και έκανε, με ένα παραπονιάρικο ύφος ''Με ξέχασες κιόλας, πάνω στην βιασύνη σου να επιστρέψεις στην παλιά σου αγάπη;'' Και μου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο μίσος. Εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του, την κράτησε σφιχτά και είπε, κοιτάζοντάς την στα μάτια με τον ίδιο τρόπο που κοίταζε πριν μες στα δικά μου:
''Πως θα μπορούσα να σε ξεχάσω; Εσύ με έκανες να ξυπνήσω σε μια νέα ζωή'' Της έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και εγώ βλαστημούσα από μέσα μου που ήμουν μάρτυρας αυτής της σαχλορομαντικής σκηνής.
Η Κέιλιν χαμογέλασε ικανοποιημένη και του είπε επικριτικά: ''Αυτό είναι το αγόρι μου!'' για να συμπλήρωσει, με ύφος χιλίων καρδιναλίων ''Φέρε μου τώρα κάτι να πιω, μπορείς; Νιώθω μια ξαφνική...δίψα'' Άλλο ένα πεταχτό φιλί στα χείλη, για να συμπληρώσει στην συνέχεια εκείνος με το ίδιο, γλοιώδες ύφος:
''Αμέσως, αγάπη μου'' Και, σε κλάσματα δευτερολέπτου, χάθηκε από τα μάτια μας. Η Κέιλιν ετοιμάστηκε να βγει από το δωμάτιο και να κλείσει την πόρτα πίσω της, δεν κρατήθηκα παρόλα αυτά και ρώτησα:
''Ποιος είναι αυτός ο ''αφέντης;'' ''Δεν περίμενα απάντηση, αυτό ήταν αλήθεια, αλλά ήλπιζα σε μια παρορμητική αντίδραση που θα μου έδινε τροφή για σκέψη, το μόνο όμως που καταδέχτηκε να πει η εν λόγω ''βασίλισσα'' είναι:
''Καλό θα ήταν να μην κάνεις πολλές ερωτήσεις'' Προτού κλείσει την πόρτα, η φωνή της σύρισε απειλητική στ' αυτιά μου:
''Αν θες να βγεις από 'δω μέσα...ζωντανή''
Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Πεμ Μαρ 08, 2012 4:49 am, 1 φορά | |
| | | Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Δευ Οκτ 17, 2011 7:12 pm | |
| Η Κέιλιν και ο Ρόμπερτ είναι βρικόλακες; Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα καθόλου! Και αναρωτιόμουν πού είχαν χαθεί! Ανρωτιέμαι ποιος είναι ο αφέντης τους... Ο Ντράκο; Ο Σέγκριμ; Κάποιος άλλος; Πολύ περίεργη κατάσταση πάντως. Από τη στιγμή που ο Ρόμπερτ ήπιε το αίμα της, δε θα έπρεπε να πεθάνει; Αφού υποτίθεται ότι είναι δηλητηριασμένο! Μήπως σταμάτησε να είναι για κάποιο λόγο; Επίσης, τώρα που το θυμίθηκα, ωραίος πρόλογος Είναι σκηνή από το μέλλον ή είναι συμβολικό; Γενικά, τέλειο όπως πάντα το κεφάλαιο! Καλά καλά δεν αρχίσες το δεύτερο μέρος και ξεκίνησαν οι ανατροπές! Το βλέπω εγώ! Στο τέλος θα έχουν γίνει τόσες πολλές ανατροπές που θα διαβάζουμε το πρώτο κεφάλαιο του Vampirisious και θα αναρωτιόμαστε αν είναι αυτή πράγματι η συνέχει! Μπράβο πάντως! Είναι απίστευτό!!!! Φυσικά ανυπομονώ για το επόμενο!!!! | |
| | | paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Δευ Οκτ 17, 2011 9:38 pm | |
| | |
| | | AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 3:10 am | |
| Χριστίνα: Όντως, βρικόλακες είναι Να σου πω, ούτε εγώ το περίμενα. Αυτή η ανατροπή μου ήρθε τελείως στο άκυρο όταν έγραφα το τέλος του Vampirisious Η Μαρία έχει δίκιο σε αυτό: πήγε να την δαγκώσει, αλλά σταμάτησε την τελευταία στιγμή. Χιχιχιιι, και που να δείτε τι σας ετοιμάζω για την συνέχεια Μαρία: Όσον αφορά τον πρόλογο, θα δείτε στην συνέχεια τι είναι Να έχετε υπόψη σας ότι είναι σημαντικός για την πλοκή Και δεν είναι η μόνη ηλίθια. Θα έχουμε και την επιστροφή μιας ηλίθιας που όλοι μισούμε -.- (ξέρετε για ποια μιλάω ) Να σου πω, ακόμα το σκέφτομαι για το ποιος θα είναι ο αρχηγός. Έχω 4-5 υποψηφίους για την θέση :P Αν δεν καταλήξω, μπορεί να κάνω και γκάλοπ - Σπόιλερ:
Σαν την πορδή είχα στο νου μου, αλλά κι αυτό σωστό είναι :P
Η τελευταία φράση ήταν το μήνυμα της Κέιλιν στην Λούνα μια μέρα που ήταν στο σχολείο με την Λίλυ (η προειδοποίηση) Αυτό, φυσικά, θα το συνειδητοποιήσει αργότερα Χαχαχααα, λες να πάρω και βραβείο; :P Μακάρι, τι να πω; :P Θα προσπαθήσω να τελειώσω το επόμενο κεφάλαιο όσο πιο γρήγορα μπορώ | |
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 3:27 am | |
| Εγώ πίστευα ότι θα το περίμες, αλλά δεν μπορώνα πω, καλά τους αξιοποίησες! Δεν το είχα καταλάβει ότι δεν τη δάγκωσε τελικά. Νόμιζα ότι η Κέιλιν τον σταμάτησε μόλις που είχε πιει λίγο Ωωωχ, να φοβόμαστε δηλαδή; ---> Είναι σημαντικό; Μήπως είναι σε κανένα αεροπλάνο που για κάποιο λόγο έχει ανοιχτές τις πόρτες και κάποιος που τη συμπαθεί πολύ την πετάει έξω; (Ναι, τεράστια βλάκεια, το ξέρω. Αλλά αφού τη σκέφτηκα, να μην τη μοιραστώ με εσάς; ) Θα την ξαναδούμε δηλαδή την ηλίθια; Και νόμιζα ότι την είχαμ ξεφορτωθεί... Δεν πειράζει όμως, ας πεθάνει μια και καλή στο τέλος! Γκάλοπ; Ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά μετά θα είναι πολύ σπόιλερ να μας βάλεις να ψηφίσουμε και να βγει κάποιος που είπαμε εμείς... Θα χαλάσει η ανατροπή δηλαδή! Α, ναι, τώρα που το λες, δίκιο έχεις. Κι εμένα μου είχε φανεί γνωστό, αλλά επειδή δεν είναι και υπερβολικά πρωτότυπο (sorry, but that's the truth) δεν είχα σκεφτεί ότι το είχαμε ξαναδεί εδώ. Ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο! Και αν δεν το τελειώσεις γρήγορα θα έρθω να σου κάψω το σπίτι και το αυτοκίνητο! Αλλά φυσικά δε σε πιέζουμε! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 3:50 am | |
| Χαχα, Gracias! :P Όχι, έφτασε πάνω στην ώρα και δεν πρόλαβε να πιει Ω ναι... :P Μπορεί και να μην είναι βλακεία Χιχιχιιι, σας είπα ότι θα την ''περιποιηθώ'' αυτή, δεν σας το είπα; Καλά, εντάξει, θα δούμε...(αν τα βρω σκούρα, θα σας βάλω να διαλέγετε χωρίς να ξέρετε ποιον διαλέγετε, σαν τεστ ) Φυσικά και δεν είναι, εφόσον το έχετε δει σε 29.485 σειρές, το έχετε διαβάσει σε 123.394 βιβλία και το έχετε δει σε ένα ακόμα σωρό ταινίες! :P Άλλωστε, δεν θα την ξαναέβαζα αν δεν είχε σχέση με την πλοκή, αυτό είναι βέβαιο Όχι καλέ, καθόλου, τι λες; Θα μεταναστεύσω σε άλλη χώρα για να μάθετε Θα επισπεύσω το επόμενο κεφάλαιο για να μην σας κρατάω σε αγωνία | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 4:01 am | |
| Κρίμαααα! Και ήθελα να τον δω να δηλητηριάζεται Another time, I guess... Εντάξει! Φοβάμαιαιαιαιαι Μπορεί και να μην είναι; Περίεργο αυτό! Αλλά αφού το λες... Δηλαδή, θα λες ας πούμε: θέλετε να έχει αυτό το χαρακτήρα/χαρακτηριστικό και να επιλέγουμε χωρίς να ξέρουμε τι αντιστοιχεί σε ποιον; Αυτό ακούγεται καλύτερο Σίγουρα έχει σχέση με την πλοκή! Δεν είπα το αντίθετο, απλά μου φάνηκε συνηθισμένο και δεν κάθισα να σκεφτώ πού το είχα δει Εντάξει, είπα μήπως ρε παιδί μου Δε θα σε αφήσω να πας ΠΟΥΘΕΝΑ! Θα σε απαγάγω και θα σε έχω να γράφεις! Τι καλάααα!!!! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 4:05 am | |
| You bet Μουχαχάαα :P Θα δεις, θα δειειεις! (δεν λέω τίποτα περισσότερο ) Ναι καλέ, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, τι νόμιζες; :P Θα σου κόψω τα χέρια αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο Πόσο χαίρομαι που με καταλαβαίνεις :P | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 4:09 am | |
| I bet Εντάξει! θα επριμένω να δω! Θα έλεγα ότι σου έκανα το ίδιο, αλλά μετά δε μπορείς να γράψεις, οπότε δε συμφέρει. Αλλά θα σκεφτώ άλλο τρόπο να σε βασανίσω, μην ανησυχείς καθόλου γι αυτό! Φυσικά χρυσό μου, τι λες τώρα; Εγώ δε σε καταλαβαίνω; | |
| | | Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 4:32 am | |
| εχουμε συνεχεια!!αυτα ειναι!!
Κειλιν + Ρομπερτ = Δυο μ****σμενα που ετσι κ τα πιασω δεν θα βγουν ζωντανοι απο τα χερια μου...αυταα!για τα υπολοιπα με καλυψαν τα κοριτσια! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 4:36 am | |
| Είδες πως σας φροντίζω; :P Κανείς δεν μένει ατιμώρητος, Katerina Όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τρι Οκτ 18, 2011 9:46 pm | |
| απο το κακο στο χειροτερο!! εγω παντως ανυπομονω τι σημαινει αυτη η φραση τελικα και την λεει συνεχεια η ηλιθια!! ιιι θα βαλεις την αλλη ηλιθιααα?? σκοτωσε την να τελειωνουμε! μας εχεις ηδη σε αγωνια μν μας κρατας αλλο σε παρακαλουμε! πωπω τι ερωτας υπαρχει μεταξυ σας ρε παιδι μοθ(Χριστινα-Argy) δεν το περιμενα απο εσας με τπτ! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 12:32 am | |
| Κι εγώ θέλω να το μάθω αυτό Είδες όμως μια αγάπη; Σκοτώνει | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 1:51 am | |
| Μαρία: Θέλετε να μείνουν ατιμώρητοι και να σας σπάνε τα νεύρα μέχρι το τέλος, δηλαδή; Κι αυτό γίνεται Η φράση σαν φράση δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία. Το ποιος την λέει είναι που έχει σημασία Έεελα, το περνάω τώρα το κεφαλαιάκι στον υπολογιστή μου για να το διορθώσω, άντεεε, να στην κάνω την χάρη :P Χριστίνα: Είναι μια αγάπη χωρίς όρια :P | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 2:36 am | |
| Όχι, φυσικά και δεν το θέλουμε αυτό! Να πεθάνουν! Στα τσακίδια, στον αγύριστο, στον άλλο κόσμο να πάνε! Όταν λες ότι περνάς το κεφάλαιο στον υπολογιστή, εννοείς ότι το γράφεις χειρόγραφο πρώτα; Φυσικά, τι λες τώρα; Είναι γεμάτη τρυφερά αισθήματα ( ) και καλές πράξεις ( ). | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 2:39 am | |
| Εντάξει, συ είπας :P Το είχα γράψει στο τετράδιο μου σήμερα όταν ήμουν στην σχολή, επειδή βαριόμουν να περιμένω μέχρι να ξεκινήσει το μάθημα :P Συνήθως, αυτά που θέλουν λίγο παραπάνω δουλειά πρώτα τα γράφω σε χαρτί και ύστερα τα περνάω στον υπολογιστή Το βλέπω... | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 2:45 am | |
| ναι, εγκώ είπε ότι τέλει πετάνουν! (Μην με παρεξηγείς, απλά με τα αρχαία έχω ένα θεματάκι, οπότε λέω να το παίξω αγράμματη από την αρχή ) Αααα, είπα κι εγώ... Μου φάνηκε πολύ κουραστικό να το έχεις γράψει όοολο αυτό χειρόγραφο! (Κι εγώ όταν βαριέμαι ή αν θέλω να δουλέψω κάτι παραπάνω το κάνω σε χαρτί πρώτα) Φυσικά και το βλέπεις! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 2:53 am | |
| Άμα τέλει πετάνουν, τα πετάνουν (τα ελληνικά σου είναι μια χαρά. Σιγά! Λες και επειδή είμαι του θεωρητικού ξέρω τέλεια αρχαία! ) Όχι όλο, απλά ένα μέρος του που ήθελα να δουλέψω περισσότερο Πάω να περάσω το κεφάλαιο τώρα γιατί αρκετά χασομέρησα. Άντε :P | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 3:03 am | |
| Καίρομαι πολύ που τα πετάνουν! Άντε, γκιατί μου την έντιναν στα νεύρα! (Τα νέα ελληνικά καλά είναι, τα αρχαία είναι απαίσια, οπότε είπα να μην το ρισκάρω. Σίγουρα ξέρεις καλύτερα από μένα και δε θέλω να γίνω ρεζίλι ) Άντε! Πήγαινε να μας το ανεβάσεις σύντομα! | |
| | | Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 4:00 am | |
| επιτελους το διαβασα κι εγω και εμεινα καπως ετσι με καλυψαν τα κοριτσια με οσα ειπαν, αλλα θελω να τα ξαναπω κι εγω καποια λοιπον, ο ρομπερτ και η κειλιν εγιναν βρικολακες??? και μαλιστα ο ''αφεντης'' τους, ηθελε σαν ομηρο την λουνα??? και τους ειχε ενημερωσει και για τις δυναμεις της. οχι πως υπαρχει περιπτωση να υπαρχει εστω και ενας βρικολακας που να μην τις γνωριζει τωρα πια... και φυσικα ο ΄΄αρχηγος'' τους, τους απαγορευσε να πιουν το αιμα της, αλλα δεν τους ειπε οτι αν το πιουν θα πεθανουν... εσκεμμενα ή κατα λαθος το εκανε αραγε? μηπως ειχε αγνοια επι του θεματος? εγω το ειχα πει ε'αρχης πως κατι μου βρομαγε με τιν κειλιν. δεν ηταν τοσο αθωα οσο ''φαινοταν''. οσο αθωα μπορει να φανει καποια σαν αυτη κατι μου λεει πως αυτη ειναι που οδηγησε τον ρομπερτ στην ''σκοτεινη πλευρα''... και μαλλον οι ορμες του ρπμπερτ τωρα που εγινε βαμπιρ αυξηθηκαν, εφοσον την ηθελε τρελα... και σωματικα, αλλα και να της πιει το αιμα που να ηξερε τι θα παθαινε!!! παντως το χαρηκα απιστευτα που επαθε σοκ οταν δεν καταφερε να την υποβαλει μαλλον δεν ηταν και τοσο καλα πληροφορημενος... αληθεια, ποιος αραγε να ειναι αυτος ο μυστικος ''αρχηγος''? και εγω εχω την αισθηση πως θα ειναι καποιος που δεν θα μπορουμε να φανταστουμε, ακομα και γκαλοπ αν κανουμε και φυσικα γελασα αφανταστα με τους τσακωμους και τις σποντες που πεταγαν η κειλιν και η λουνα ωστε η τελικα ατακα που πεταξε η κειλιν ειχε καποιο βαθυτατο νοημα??? ποιο να ειναι αραγε??? σιγουρα παντως ο ''αφεντης'' τους εχει καποια σχεση με αυτην την φραση... ανυπομονω για την συνεχεια!!!! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 5:15 am | |
| Χριστίνα: Σε καταλαβαίνω. Και εγώ δεν λέω κάτι στ' αρχαία αν είμαι σίγουρη ότι είναι σωστό πρώτα (αυτή η τελειομανία μου στην έκφραση πια! :P) Εύα: Δεν έγιναν και οι δυο την ίδια χρονική περίοδο, αλλά ναι, πλέον και οι δυο είναι βρικόλακες. Είναι ευρέως γνωστό ότι έχει δυνάμεις, αλλά λίγοι ξέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες γι' αυτές Ο αφέντης τους αυτό το έκανε εσκεμμένα. Μπορεί να ήθελε να δεις ποιος θα τον υπακούσει και ποιος όχι, ακόμα και αν δεν του έλεγε λεπτομέρειες επί του θέματος Ήταν κάτι σαν ''τεστ εμπιστοσύνης'' Αυτή τον μετέτρεψε σε βρικόλακα, φυσικά Ο Ρόμπερτ την ήθελε την Λούνα και προτού μεταμορφωθεί και ίσως να ήθελε να τα ξαναβρούνε, αλλά δεν το έκανε γιατί δεν μπορούσε να ξεφύγει από την Κέιλιν. Τώρα δε που του έχει καρφωθεί η ιδέα να πιει από το αίμα της...αυτό θα του βγει σε κακό Ναι, ο Ρόμπερτ είναι ο λιγότερο ενημερωμένος απ' όλους :P Θα το μάθαιτε αυτό με τον αρχηγό όταν έρθει η ώρα Είναι αμοιβαία τα αισθήματα, τι να πεις κανείς; :P Να είσαι σίγουρη γι' αυτό Το κεφάλαιο μάλλον θα το ανεβάσω αύριο τελικά | |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 4:12 pm | |
| το φανταστηκα πως δεν εγιναν την ιδια χρονικη στιγμη. μου φανηκε πως η κειλιν ειχε πιο πολυ αυτοσυγκρατηση. εκτιος βεβαια απο την στιγμη που θυμωσε και ηθελε να σκοτωσει την λουνα. γενικα δεν ειδα να επιθυμει ιδαιτερα το αιμα της. φανερα τουλαχιστον... εγω καταλαβα πως ο ρομπερτ την ηθελε πισω σε ενα μπαρ που τους ειχε συναντησει και εκεινος την κοιταζε με ενα βλεμμα, σαν να ελεγε εσενα θελω και οχι αυτη την ψωναρα... θα του βγει σε κακο? αυτο σημαινει πως τελικα θα πιει απο το αιμα της και θα πεθανει?? ωστε εσκεμμενα το εκανε. απολυτα φυσιολογικο μου ακουγεται. εξαλλου δεν νομιζω να τον πειραξει και ιδιαιτερα αν καποιος παραβει την εντολη και πιει το αιμα της και πεθανει. αναλωσιμοι ειναι... | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 4:22 pm | |
| Κι εγώ το είχα φανταστεί ότι και η Κέιλιν ήταν πιο παλιά. Ήταν πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά και λιγότερο στο αίμα Μακάρι να ψωφήσει! Ο ηλίθιος! Να της πιει το αίμα επειδή η Κέιλιν δεν τον συγκράτησε καλά, νε δηλητηριαστεί και μετά το αφεντικό να σκοτώσει την Κέιλν επειδή δεν κάνει καλά τη δουλειά! (Τι καλή που είμαι ώρες ώρες όμως) | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 4:26 pm | |
| οντως... τι καλη που εισαι!!! μακαρι να γινοταν αυτο!!! και κατι που ξεχασα να σχολιασω εξ'αρχης. αυτο το μισητο προσωπου που ειπες πως θα επιστρεψει, ειναι αυτη που καθοδηγουσε τον ντρακο και μετα πηγε με την μερια του σεγκριμ??? γιατι αυτην ηταν που θελαμε να ξεπαστρεψουμε | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Οκτ 19, 2011 4:41 pm | |
| χμμ!! κοριτσουδια! πολλα ειπατε και δεν σας προλαβαινω! και φυσικα συμφωνω με οσα λετε δεν παω πισω εγω! λοιπον Ευα αυτη ειναι η μαλ*** ουτε το ονομα της δεν θυμαμαι! καλα η Κειλιν φαινεται οτι ειναι η πιο παλια! ο Ρομπερτ ειναι πολυ new! και εγω μαζι σας κοριτσια θα το ευχαριστω αν πεθανει! γτ δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση με αυτον! δεν μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε την Λουνα αγορακι μας! -.- ανυπομονωωω και εγω να μαθω πιος τελικα ειναι αυτος ο αρχηγος! ανυπομονουμεεε να μαθουμε την συνεχεια! | |
| | | | Black Forest Witch-Book 2 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|