Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Black Forest Witch-Book 2

Πήγαινε κάτω 
+6
Μορένα
Sensitive Vampire
Amaranth
paramu8enia
Raven
AЯianЯhod.ЬЩ.22
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 4:47 pm

κανεις δεν μπορει να κανει την λουνα ο,τι θελει. ειναι ελευθερο πνευμα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 5:04 pm

σωστηηηηη!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 5:25 pm

Εύα: Η Κέιλιν ήταν όντως ''παλαιότερη'' από τον Ρόμπερτ, άρα μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό της πιο εύκολα (ή είχε ήδη τραφεί προτού πάει στο δωμάτιό της, όπως και να 'χει, μπορούσε να συγκρατήσει κάπως πιο εύκολα τον εαυτό της Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Σπόιλερ:

Για τον ''αφέντη'' όλα τα πιόνια του είναι αναλώσιμα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Χριστίνα: Καλέ, καμία εμπάθεια, τι να πω Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Μαρία: Όταν είπα για την ''ηλίθια'' που θα εμφανιστεί, εννοούσα την Τζέιν. Η Τζάκι θα εμφανιστεί αργότερα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 5:34 pm

και εγω αυτην εννοουσα! αυτη που εκλεψε τον Ντρακο απο τα χερια της Λουνας! tongue ή παλι κανω λαθος? tongue καλα δεν πειραζει! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 5:37 pm

Όχι, δεν κάνεις λάθος (αν και ο Ντράκο την έχει πιο πολύ σαν παιχνίδι για να ικανοποιεί τις ορέξεις του, τέλος πάντων...Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197 )
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 5:51 pm

ναιι τι γουρουνι και αυτο! -.- tongue
παλι καλα π δν εκανα λαθος!δεν αντεχω αλλο τα λαθη μ! tongue Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 6:52 pm

Έεελα τώρα! Όλοι οι βρικόλακες έχουν ένα plaything! Δεν είναι πια και τόοοσο ασυνήθιστο για εκείνους Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

My darlings, επιτέλους πέρασα το δεύτερο κεφάλαιο, το διόρθωσα και με χαρά σας το παραδίνω Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Κεφάλαιο 2ο

Οι επόμενες δυο μέρες ήταν βασανιστικές για μένα.

Ήξερα ότι η Κέιλιν και ο Ρόμπερτ ήταν ικανοί για φρικαλεότητες, μέχρι εκείνη την στιγμή ωστόσο δεν είχα ιδέα που μπορεί να έφταναν για να ικανοποιήσουν την δίψα τους.

Πολλές φορές, με ανάγκαζα να βλέπω καθώς έπιναν από τους λαιμούς των θυμάτων τους, μέχρι να χαθεί και το τελευταίο ίχνος ζωής από μέσα τους. Δεν ήμουν δεμένη σε κάποια καρέκλα ή κάτι τέτοιο, ποτέ δεν με έδεναν, προφανώς επειδή ήταν σίγουροι πως, αν έκανα κάποια προσπάθεια να το σκάσω, θα με έφεραν πάλι πίσω με το ζόρι.

Δεκάδες ανήμπορα θύματα πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου, ικετεύοντας για την ζωή τους, εκείνοι όμως δεν έδειχναν το παραμικρό έλεος. Ένιωθα αποστροφή από όσα έβλεπα. Κυρίως, ένιωθα αηδιασμένη από τον εαυτό μου που δεν έκανα κάτι για να τους βοηθήσω, παρά καθόμουν ανήμπορη να τους κοιτάζω. Τώρα θα με ρωτήσετε για ποιον λόγο δεν έκανα κάτι για να τους βοηθήσω. Μα είναι απλό: με είχαν προειδοποιήσει πως, αν έκανα οποιαδήποτε κίνηση εναντίον τους, οι δικοί μου θα έβρισκαν τραγικό θάνατο. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω, όχι όταν διακινδύνευε η ζωή αγαπημένων μου προσώπων.

Και εκείνοι γνώριζαν πως τα χέρια μου ήταν ''δεμένα'' και τους σκότωναν μπροστά στα μάτια μου γελώντας, χωρίς να δίνουν καμία σημασία. Σιχαμερά κτήνη! Θα έπαιρναν κάποια στιγμή αυτό που τους αξίζει. Και θα πλήρωναν πολύ ακριβά για όλα όσα με έβαλαν να περάσω!

Κάποια στιγμή, όταν έφεραν την Τζέιν και την στράγγισαν μπροστά στα μάτια μου, δεν ένιωσα καμία ικανοποίηση. Αντιθέτως, ένιωσα απαίσια. Θα ήταν ψέματα αν πω ότι δεν την αντιπαθούσα, δεδομένων όμως όσων είχαν αντικρίσει τα μάτια μου αυτές τις μέρες, δεν μπορούσα να μην νιώσω λύπηση.

Δεν υπήρχε τίποτα πιο θλιβερό από το να βλέπεις κάποιον να πεθαίνει.

Κάποια στιγμή, με έδιωξαν από το σαλόνι και εγώ πήγα και κουλουριάστηκα σαν μπάλα στο κρεββάτι. Στην αρχή, ακούγονταν βογγητά ηδονής από το σαλόνι, μέχρι που η Τζέιν άρχισε να ουρλιάζει, για να σταματήσει το ίδιο απότομα. Ποτάμια δακρύων άρχισαν να αναβλύζουν από τα μάτια μου. Οι ήχοι από το σαλόνι συνεχίζονταν, όμως δεν ήθελα να τους επεξεργαστώ, δεν ήθελα καν να καταλάβω τι σήμαιναν. Δεν ήθελα να σκεφτώ τι μπορεί να συνέβη στην Τζέιν γιατί ήδη ήξερα την απάντηση:

Είχε πεθάνει. Και μάλιστα με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Τότε, στο νου μου ήρθαν απρόσκλητα τα λόγια της Κέιλιν, προτού σφαλίσει την πόρτα του δωματίου μου: ότι δεν θα έβγαινα ζωντανή από εκείνη την ιστορία. Ήταν ακριβώς το ίδιο μήνυμα που μου είχε μεταφέρει κάποτε, όταν ήμουν στο σχολείο με την Λίλυ. Άρχισα να νιώθω ρίγη στην ραχοκοκκαλιά μου. Και αν αυτός ο ''αρχηγός'' τους σκόπευε να κάνει τα ίδια και σε εμένα; Αν είχα την ίδια μοίρα με αυτά τα θύματα ή και χειρότερη;

Αυτό δεν ήθελα ούτε καν να το σκέφτομαι. Για την ακρίβεια, δεν ήθελα να σκέφτομαι τίποτα γιατί το μυαλό γέμιζε με εικόνες και γύριζε συνεχώς σε αυτές τις δυο εφιαλτικές μέρες. Έκλεισα τα μάτια μου και με πήρε ο ύπνος.

Ένας οξύς πόνος στα πλαϊνά του λαιμού μου με έκανε να ξυπνήσω απότομα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Ρόμπερτ να ρουφάει αχόρταγα από τον λαιμό μου, με τα γαλάζια, παγωμένα του μάτια πιο απόκοσμα από ποτέ. Δεν θα έκανα τίποτα για να τον αποτρέψω. Έσφιξα θαρραλέα τις γροθιές μου. Θα τον άφηνα να πιει όσο ήθελε από το αίμα μου για να τον δω να πεθαίνει.

Αυτή θα ήταν η εκδίκησή μου.

Δεν πρόλαβε να πιει και πολύ γιατί ήδη το δηλητήριο είχε αρχίσει να λειτουργεί. Αποτραβήχτηκε απότομα από τον λαιμό μου και πισωπάτησε, κοιτάζοντας με με γουρλωμένα από την έκπληξη μάτια. Τον έβλεπα να γίνεται μπλαβής και τα μάτια του να γυρίζουν ανάποδα. Σωριάστηκε στο πάτωμα.

Σηκώθηκα, πιέζοντας ελαφρά τον λαιμό μου για να σταματήσω την αιμορραγία και έριξα μια ματιά στην ακίνητη, παγωμένη του φιγούρα. Αυτή την φορά, ήταν νεκρός.

Οριστικά νεκρός.

Η πόρτα έσπασε και εκτοξεύτηκε προς τον τοίχο. Η Κέιλιν έτριζε τα δόντια της με μανία. Αιμάτινα δάκρυα έτρεχαν στα τα μάγουλά της.

''Ηλίθια! Γιατί δεν έκανες τίποτα για να τον σταματήσεις; Τον σκότωσες!'' ούρλιαξε εκείνη. Έσκυψε και συνέχισε να κλαίει πάνω από το πτώμα του με λυγμούς.

Εφόσον είδα πόσο ευάλωτη ήταν συναισθηματικά, αποφάσισα να δράσω και ας μετάνιωνα μετά για τις συνέπειες. Έσκυψα, ώστε να βρίσκομαι στο ίδιο ύψος με εκείνη και της έχωσα μια δυνατή μπουνιά. Καρφώθηκε στην κάσα της πόρτας με τέτοια δύναμη που κόντεψε να ξεκολλήσει από την θέση της. Την είδα να σκουπίζει με την ανάστροφη του χεριού της το αίμα που έτρεχε από το κεφάλι της.

Όλη αυτή η οργή που κατέπνιγα τόσο καιρό για εκείνη είχε βγει στην επιφάνεια. Την άρπαξα από τα μαλλιά και, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη αντιδράσεων από μέρους της, της έχωνα μπουνιές και κλωτσιές με όλη μου την δύναμη. Σαν τελειωτικό χτύπημα, την άρπαξα από τα μαλλιά και κοπάνησα το κεφάλι της στο κομοδίνο, με αποτέλεσμα να σπάσει στα δυο και εκείνη να βρεθεί αναίσθητη στο πάτωμα.

Χωρίς να ξέρω το γιατί, κουλουριάστηκα σε μια γωνία και άρχισα να κλαίω για άλλη μια φορά. Κανονικά, θα έπρεπε να αρχίσω να ψάχνω μια διέξοδο προτού συνέλθει, ωστόσο τα μέλη του σώματός μου έτρεμαν και η ταραχή μου εκείνη την στιγμή ήταν απερίγραπτη.

Ξάφνου, το παράθυρο του δωματίου άνοιξε διάπλατα, με αποτέλεσμα ένα κρύο αεράκι να ποτίσει όλο θαρρείς το δωμάτιο, σε συνδυασμό με τις σταγόνες τις βροχής.

Εκεί, στο περβάζι, στεκόταν ένας άντρας, κοιτάζοντάς με σταθερά με τα κατάμαυρα του μάτια. Δύο μεγάλα, μαύρα φτερά ήταν ορθάνοιχτα πίσω από την πλάτη του και έλαμπαν από τις σταγόνες τις βροχής. Ολόκληρος ήταν μούσκεμα από την βροχή.

Προτού προλάβω να αντιδράσω, όρμησε μέσα στο δωμάτιο, με πήρε στην αγκαλιά του και αρχίσαμε να πετάμε...
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19, 2011 11:20 pm

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 καινουργιο κεφαλαιο και μαλιστααα γρηγορααα!!! Και μαλιστααα πλ ωραιοοοο!!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 σε ειυχαρισουμε! tongue Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 913911 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 986460

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 ετσι πεθανε η Τζειν?? μμμμ εγω θα ηθελα να βλεπω κιολας το πως πεθαινει(οχι οτι ειμαι κακια! tongue) αλλα και παλι και αυτος ο τροπος μ αρεσε πλ! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 120947 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979

ο Ρομπερτ πηρε αυτο που του αξιζε επιτελους! και η Κειλιν! πωπω η απορη η Λουνα τι κριμα! να ειναι μεσα τοσο καιρο με αυτα τα δυο γουρουνια! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 76656 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 800653

στο τελος ποιος ητανε αυτος??? Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 954599 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 954599 με φτερα??? κατι ηξερα και ειπα στα πιο πανω σχολια οτι θα ειναι καποιος που δεν ξερουμε??!! η κατσε μηπως ειναι ο Ντρακο γτ τον ειχες βαλει στα τελευταια επισοδεια οτι ειναι σαν αγγελος της Λουνας? Οχι??? οχι... tongue Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

περιμενωωωωω την συνεχειααα με αγωνια!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 32070
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:15 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 Πωπω! Καλέ τι κεφάλαιο ήταν αυτό; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 954599 Απίστευτοοοο!!!

Καλά να πάθουν οι δύο μ***κες, ο Ρόμπερτ και η Κέιλιν! Έκαναν όλες αυτές τις φρικαλεότητες μπροστά στη Λούνα και την απλειλούσαν ότι θα σκότωναν τους δικούς της! Καλά να πάθουν! vampire Εγώ ήθελα όμως να είχε βρει έναν τρόπο να τη σκοτώσει την ηλίθια την Κέιλιν, γιατί τώρα είναι σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη η συνάντηση! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 638107

Και ο τρόπος που πέθανε η Τζέιν... Εντάξει, είπαμε, να ψοφήσει, αλλά όχι κι έτσι (αν και σίγουρα της άξιζε tongue). Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979

Αυτός με τα φτερά όντως υπάρχει ή το βλέπει σαν όνειρο η Λούνα, που έχει αποκοιμηθεί α)μετά από ό,τι έγινε με τον Ρόμπερτ και την Κέιλιν επειδή σοκαρίστηκε ή β)δεν έχει ξυπνήσει καν και ονειρεύτηκε το θάνατο του Ρόμπερτ και το ξύλο που έριξε στην Κέιλιν; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 948708
Όπως και να έχει, μου φάνηκε πολύ περιέργο που έτσι απλά τον εμπιστεύτηκε τον φτερωτό... hein?

Ανυπομονούμε φυσικά για τη συνέχεια!
Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:20 am

δεν νομιζω να τον εμπιστευτηκε αφου την αρπαξε! :Ρ χαχα και ουτε νομιζω να κοιμαται αφου καταλαβε οτι της επινε το αιμα ο Ρομπερτ ! :Ρ και ξυπνησε! :Ρ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:23 am

Μαρία: Χιχιχιιι, είδατε τι κάνει η βαρεμάρα; (όταν το έγραφα, βαριόμουν αφόρητα :P)

Την στραγγίξανε, αλλά όχι τόσο ώστε να την σκοτώσουνε. Πιθανόν να την βιάσανε κιόλας και μετά να της έδωσαν την χαριστική βολή. Θα μπορούσα να περιγράψω επ' ακριβώς την σκηνή, νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο παραήταν βάναυσο και σκληρό για να περιγραφεί Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Όπως καταλαβαίνεις, είναι τραυματικές εμπειρίες για την Λούνα και δεν θα της είναι και τόσο εύκολο για να τις ξεπεράσει Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 959103

Όχι, δεν είναι ο Ντράκο. Θα μάθετε ποιος είναι στο επόμενο κεφάλαιο Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Χριστίνα: Ναι, πράγματι, η Κέιλιν δεν έχει πεθάνει και θα την ξαναδούμε, αλλά μπορεί και όχι όπως το περιμένουμε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Τι να κάνουμε, έτσι έγινε τώρα :P Ό, τι γράφει, δεν ξεγράφει Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197 :P

Δεν είναι όνειρο. Αυτό συνέβη στ' αλήθεια Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 (και δεν πρόλαβε καν να σκεφτεί αν θα τον εμπιστευτεί ή όχι, εφόσον την άρπαξε και έφυγε :P)

Την γράφω τώρα την συνέχεια, χεχεεε vampire
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:29 am

ωωωω ανυπομονουμεε με ανυπομονησιαα!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979 εσυ βαριεσαι π το γραφεις πας καλα?? θα επρεπε να χαιρεσαι! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873

ναι ενταξει εχεις ενα δικιο σε αυτο! αλλα κιολας δεν θα καθισω να την λυπηθωωω!! δεν ειμαι και τοσο κακια! tongue

αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Καημενη Λουνα! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 221691

δεν ειναι?? τοτε ποιος ειναι? ανυπομονωωω να μαθωω!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 32070

Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:29 am

Δεν πιστεύω όμως όταν την ξαναδούμε να είναι: "Λουνίτσα μου! Η Λούνα είναι η καλύτερή μου φίλη!" Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 784437 Δεν το πρόσεξα ότι την άρπαξε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 941618

Ωραίαααα!!!!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 Περιμένω!!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:35 am

Μαρία: Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 Με ανυπομονησία;;; Δεν θα μπορούσα να το μαντέψω :P

Φυσικά και όχι! Το έγραψα για να ΜΗΝ βαριέμαι Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Ούτε και η Λούνα θα την λυπόταν κανονικά, αλλά είχε δει τόσους ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια της που λυπήθηκε που εκείνη θα είχε την ίδια μοίρα.

Χριστίνα: Φυσικά και όχι καλέ, τι λες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! :P

Θα το ανεβάσω αύριο μάλλον, γιατί βγαίνει κάπως μεγαλούτσικο και θα μου πάρει αρκετή ώρα μέχρι να το διορθώσω inlove

Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:36 am

Αύριο; Τέλειααα!!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 986460 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873
Δεν πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ να σου βγει μεγάλο! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 12:39 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 430499 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 εμεις εδω θα μαστε! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 1:32 am

Άντε, τυχερούλες. Το τελείωσα τελικά σήμερα το κεφάλαιο Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 Here you aaare!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873

Κεφάλαιο 3ο

Ο χώρος μύριζε λιβάνι και σανταλόξυλο. Η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη και έκαιγε τις αισθήσεις της. Έκανε να κουνηθεί από το πάτωμα, αλλά ήξερε ότι δεν έπρεπε να το κάνει και σταμάτησε.

Ο αφέντης είχε μάθει ότι η Λούνα είχε χαθεί και την είχε χτυπήσει μέχρι θανάτου, χωρίς να την αφήσει να πεθάνει, φυσικά. Ένιωθε πως θεραπεύεται, μια αργή ανάρρωση.

Τα μάτια του την κοίταζαν με κάθε περιφρόνηση.

''Με απογοήτευσες, Κέιλιν'' είπε εκείνος, με την φωνή του να στάζει αίμα ''Εγώ σε εμπιστεύτηκα να κάνεις μια δουλειά σωστά και εσύ άφησες αυτόν τον ανόητο να τα καταστρέψει όλα''

''Αφέντη...'' πήγε να απολογηθεί εκείνη.

''Σκάσε!'' φώναξε, με την φωνή του να αντηχεί στο δωμάτιο ''Μην μιλάς άλλο. Φτάνουν πια τα λόγια. Από εδώ και πέρα, θέλω έργα'' Τα φρύδια του υψώθηκαν σαν δυο περήφανα τόξα, κάνοντας την όψη του ακόμα πιο τρομακτική ''Αποσύρεσαι από την υπόθεση. Χάσου από τα μάτια μου και μην σε ξαναδώ μπροστά μου, αλλιώς θα σε σκοτώσω. Φύγε!'' φώναξε εξοργισμένος εκείνος. Η Κέιλιν με το ζόρι μπορούσε να κουνηθεί, αλλά έκανε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να φτάσει στην πόρτα. Την άνοιξε με το ένα της χέρι, αφήνοντας ένα ματωμένο αποτύπωμα στον τοίχο. Ο αφέντης βυθίστηκε στην πολυθρόνα του και βάλθηκε να τρίβει τους κροτάφους του, λες και είχε πονοκέφαλο. Γύρισε και τον κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν έφερε αντιρρήσεις.

''Εσύ, ως δημιουργός της, μου είχες πει κάποτε ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και ότι αξίζει να αναλάβει κάτι τέτοιο, κατά τα φαινόμενα όμως έκανες λάθος'' Σηκώθηκε και τον χτύπησε φιλικά στον ώμο ''Φρόντισε να την βρεις και, όταν το κάνεις, να την φέρεις κατευθείαν σε εμένα. Είναι κατανοητό αυτό;''

Εκείνος ένευσε καταφατικά το κεφάλι.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Ντόβερ της Αγγλίας
Σχεδόν έναν χρόνο μετά

Οδηγούσα στον λεωφορειόδρομο, με την καμπριολέ BMW που μου είχε αγοράσει η Σελέστ σαν δώρο για τα γενέθλιά μου. Περνώντας από τα λευκά βράχια του Ντόβερ, που ήταν λες και ήταν ζωγραφισμένα με κιμωλία και κοντά από το στενό του Ντόβερ, όπου βρισκόταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που μέναμε, σκεφτόμουν πως η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ήξερα πως δεν ήταν η κατάλληλη εποχή για να οδηγεί κανείς κάμπριο, παρόλα αυτά ήμουν κατάλληλα ''εξοπλισμένη'' και δεν ένιωθα καθόλου το κρύο. Το Run to the hills των Iron Maiden έπαιζε στην διαπασών σχεδόν και εγώ απολάμβανα κάθε νότα και κάθε στίχο αυτού του πολυαγαπημένου τραγουδιού.

Κάποια στιγμή, ο Μπλέιζ, από την μεριά του συνοδηγού, είπε κεφάτα, με την ανάσα του να σχηματίζει αόριστα συννεφάκια στον αέρα:

''Δεν λέω, ωραίο το τραγούδι, αλλά δεν είναι και τόσο επίκαιρο'' Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να βάλω κάτι πιο εορταστικό, κάποιο τραγούδι από αυτά τα χριστουγεννιάτικα, αλλά εδώ και έναν μήνα τα άκουγες παντού και στο τέλος είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω ούτε να τ' ακούω. Έκανα μια υποχώρηση και έβαλα το New Year's Day των U2.

''Καλύτερα;'' έκανα εγώ, με αψεγάδιαστη βρετανική προφορά.

''Πολύ καλύτερα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ'' απάντησε και εκείνος με παρόμοια προφορά και σκάσαμε και οι δυο στα γέλια.

''Πριν από κάτι μήνες, πάντως, ήταν επίκαιρο και πολύ μάλιστα'' είπα, περισσότερο για να κάνω πλάκα. Είδα την έκφρασή του να σκοτεινιάζει. Αμέσως και η δική μου έκφραση σοβάρεψε ''Έλα εδώ'' του είπα γλυκά, με ένα χαμόγελο στα χείλη. Εκείνος πλησίασε και εγώ του έδωσα ένα πεταχτό φιλί. Δεν ήθελα να τον βλέπω έτσι θλιμμένο ούτε στιγμή ''Πέρασαν τώρα όλα αυτά. Σε παρακαλώ, μην τα σκέφτεσαι'' Ένα πονηρό χαμόγελο φάνηκε στα χείλη του.

''Εντάξει, θα σκέφτομαι άλλα πράγματα'' είπε παιχνιδιάρικα και μου χάιδεψε το μάγουλο με τα δάχτυλά του ''Όπως όλα αυτά που θα κάνουμε σήμερα το βράδυ'' Έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει τον λαιμό.

''Σταμάτα'' είπα γελώντας, νιώθοντας να με γαργαλάει με την γλώσσα του ''Οδηγάω τώρα! Αν συνεχίσεις έτσι, το αυτοκίνητο, μαζί με εμάς, θα κάνει ''μπάνιο'' στην θάλασσα'' Εκείνος γέλασε και έκατσε πάλι πίσω στην θέση του.

''Που πηγαίνουμε τώρα;''

''Στο εμπορικό κέντρο'' απάντησα, κοιτάζοντας ευθεία μπροστά μου ''Αύριο έχουμε καλέσει για φαγητό τον Άντονι, την Σούζαν και την Κέιτ, δεν νομίζω να το ξέχασες;'' Τον είδα με την άκρη του ματιού μου να στραβομουτσουνιάζει.

''Ήταν ανάγκη να καλέσεις και την Κέιτ;'' Ήξερα ότι δεν την συμπαθούσε, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.

''Ξέρω ότι την βρίσκεις σπαστική, αλλά μην ξεχνάς πόσο με έχει βοηθήσει από τότε που ήρθαμε εδώ'' Η έκφρασή του ήταν σαν αυτή του παιδιού που δεν το κάνουν όλα τα χατίρια.

''Το ξέρω, βρε μωρό μου, αλλά πόσο καλά θα αρχίσει η χρονιά αν αρχίσει με καυγάδες;'' Η απάντησή του μου προξένησε αυθόρμητο γέλιο.

''Υπάρχει και μια άλλη λύση: να την αγνοήσεις''

''Να αγνοήσεις; Την Κέιτ;'' Έκανε πως γελάει τάχα ψεύτικα ''Όταν την ακούς, θες να δέσεις μια πέτρα και να ριχτείς από μόνος σου στον ωκεανό''

''Έλα τώρα, βρε Μπλέιζ! Μην κάνεις έτσι! Για ένα μεσημέρι θα είναι μόνο. Μετά θα γυρίσει στο Λονδίνο και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του, σωστά;'' Εκείνος κάτι μουρμούρισε, αλλά εγώ δεν το άκουσα και δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω.

Μέσα σε λίγα λεπτά, είχαμε φτάσει στο εμπορικό κέντρο, το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο που έκανε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Προτού βάλω την ασφάλεια του αυτοκινήτου, έβαλα την κουκούλα στο αμάξι, σε περίπτωση που έβρεχε. Το τιμόνι ήταν ενσωματωμένο από την δεξιά και όχι από την αριστερή μεριά, όπως ακριβώς και σε όλα τα βρετανικά αυτοκίνητα. Δεν ήταν σημαντική η διαφορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου πήρε λίγο χρόνο για να το συνηθίσω.

Στερέωσα την τσάντα μου καλά στον ώμο μου και τύλιξα το φουλάρι μου γερά από τον λαιμό μου. Ο Μπλέιζ με πήρε από το χέρι και εγώ έμπλεξα τα δάχτυλά μου μέσα στα δικά του. Στην αρχή, ένιωθα άβολα, γιατί δεν είχα συνηθίσει τέτοιες ''δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης,'' αν θέλετε, μπροστά σε κόσμο, με τον καιρό όμως το συνήθισα και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Ήμουν ερωτευμένη και δεν ήθελα να το κρύβω. Δεν φτάνει που χρειαζόταν να το κρύβουμε όταν ήμασταν στο Λονδίνο; Ήταν ανάγκη να το κρύβουμε και εδώ, που δεν μας ήξερε κανένας και δεν υπήρχε περίπτωση να μας δει και κανένας γνωστός;

Το εμπορικό κέντρο δεν ήταν σαν αυτά που υπήρχαν στο Λονδίνο, ωστόσο είχε πολύ καλές προσφορές και ο κόσμος έρεε σύσσωμος να το εκμεταλλευτεί. Στα καταστήματα που είχε ρούχα τόσο αντρικά όσο και γυναικεία, μπαίναμε μαζί και ρίχναμε μια ματιά, σε αυτά όμως που είχαν καλλυντικά και αξεσουάρ, έμπαινα μόνη μου και ο Μπλέιζ πήγαινε να ρίξει μια ματιά και στις άλλες βιτρίνες. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι χαιρόταν όταν πηγαίναμε μαζί για ψώνια γιατί ήξερα τι ήθελα και αφιέρωνα χρόνο και σε εκείνον, πράγμα που ήταν και αλήθεια. Σιχαινόμουν τα ψώνια και συνήθως έκανα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσα.

Στο μόνο μαγαζί που του είπα να έρθει μαζί μου ήταν για να με βοηθήσει να διαλέξω το φόρεμα που θα φορούσα το βράδυ. Εφόσον είχα καταλήξει από πριν σε δυο-τρία φορέματα, εκείνος έκατσε σε μια καρέκλα και με είδε να τα δοκιμάζω, το ένα μετά το άλλο. Το ένα ήταν άσπρο, με κάτι πούλιες στο ντεκολτέ και ήταν σχετικά κοντό, το δεύτερο ένα σκούρο μπλε, μέτριου μήκους, αλλά πολύ σικάτο και το τελευταίο ήταν ένα κόκκινο, στράπλες φόρεμα, με ζάρες στα πλαϊνά και λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

Τα μάτια του Μπλέιζ έλαμψαν σαν είδε το τελευταίο φόρεμα.

''Αυτό να πάρεις'' είπε με βεβαιότητα ''Σου πάει το κόκκινο τελικά'' Γύρισα και συνέχισα να κοιτάζω το είδωλό μου μες στον καθρέφτη.

''Δεν είναι λίγο ξέκ*λο;'' έκανα με κάποιον δισταγμό. Εκείνος ήρθε από πίσω μου, μου χάιδεψε τους ώμους και είπε, κοιτάζοντάς με προκλητικά μέσα από τον καθρέφτη:

''Είναι τέλειο επάνω σου'' Άρχισε να μου χαϊδεύει τους ώμους και να με φιλάει στον λαιμό. Γύρισα απότομα και τον έσφιξα στην αγκαλιά μου.

''Μπλέιζ'' του είπα παιχνιδιάρικα ''Είμαστε μπροστά σε κόσμο''

''Ε και;'' Έκανε γελώντας εκείνος.

''Μας βλέπουν'' Εκείνος έσκυψε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη.

''Αν δεν θέλουν, ας μην κοιτάζουν'' είπε, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Ξαναγύρισα και κοίταξα στον καθρέφτη, με τα χέρια του να αγκαλιάζουν την μέση μου.

''Ναι, αυτό θα πάρω τελικά'' Γύρισα ξανά, έσκυψα και του ψιθύρισα στ' αυτί ''Μαζί με ένα καινούριο σετ εσώρουχα'' Τα μάτια του σπίθισαν από ενδιαφέρον.

''Ανυπομονώ να σε δω να τα φοράς τότε'' μου ψιθύρισε αισθησιακά. Έσκυψα και του έδωσα ένα φιλί, πιο έντονο και βαθύ αυτή την φορά. Όταν ξεκόλλησα τα χείλη μου από τα δικά του, σχεδόν μπορούσα να διαβάσω την προσμονή στα μάτια του. Μπήκα μες στο δοκιμαστήριο, κάνοντας τάχα την αδιάφορη. Αυτό ήξερα ότι θα το ''πληρώσω'' μετά, αλλά τόσο το καλύτερο.

Πήρα τα ρούχα μου και πήγα να αλλάξω για τελευταία φορά, πήγα στο ταμείο, πλήρωσα και βγήκαμε μαζί από το μαγαζί. Καθώς περπατούσαμε, κάνοντας απλώς μια βόλτα και κοιτάζοντας τις βιτρίνες, είδαμε με την άκρη του ματιού μας την Σούζαν. Αποτράβηξα το χέρι μου από το δικό του. Μόλις μας είδε, μας χαιρέτησε με κέφι και μας πλησίασε.

''Γεια σας'' είπε με τον συνηθισμένο, πρόσχαρο τρόπο της ''Ήρθατε και εσείς για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής;''

''Ναι, ήρθαμε να πάρουμε κάποια πράγματα'' έσπευσα να απαντήσω εγώ ''Τώρα μόλις θα πηγαίναμε και στο σούπερ μάρκετ'' Γύρισε και είπε στον Μπλέιζ, με πειραχτική διάθεση:
''Να μας αφήσεις άφωνους για άλλη μια φορά, μάγειρα!'' Ο Μπλέιζ χαμογέλασε και πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου.

''Δεν ξέρω. Όλα θα εξαρτηθούν από την βοηθό μου'' Η Σούζαν γέλασε σαν το άκουσε αυτό και είπε, κοιτάζοντάς με με νόημα:

''Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει μια χαρά. Μαθαίνει πολύ γρήγορα, αυτό είναι σίγουρο'' Ήταν δύσκολο να είσαι κοντά στην Σούζαν και να μην χαμογελάς. Ήταν πάντα τόσο πρόσχαρη, τόσο καλοσυνάτη.

''Βρήκατε μέρος τελικά με τον Μπεν;'' ρώτησα, μιας και δεν είχαμε μιλήσει από χθες το βράδυ.

''Ω ναι'' είπε, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι ''Βρήκε ένα μεταμεσονύκτιο κλαμπ κοντά στον ποταμό Ντουρ. Απ' ό, τι έχουμε ακούσει, έχει ωραία μουσική και σερβίρουν τα καλύτερα κοκτέιλ''

''Τι ώρα θέλετε να συναντηθούμε περίπου;'' ρώτησε ο Μπλέιζ.

''Κατά τις δώδεκα και μισή, λίγο πιο έξω από την εθνική. Δεν είναι ούτε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο σας, εμείς όμως θα κάνουμε λίγη ωρίτσα παραπάνω''

''Δεν πειράζει. Εμείς θα σας περιμένουμε'' είπε καλοσυνάτα ο Μπλέιζ. Το χαμόγελό της έγινε πιο πλατύ.

''Ωραία'' είπε με ενθουσιασμό εκείνη και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο ''Τα λέμε το βράδυ, Λούνα'' Χαιρέτισε τον Μπλέιζ ''Γεια σου, Μπλέιζ''

''Γεια σου Σούζαν'' είπε χαμογελώντας εκείνος. Την είδαμε να απομακρύνεται και, όταν ανέβηκε τις κυλιόμενες σκάλες, πιαστήκαμε ξανά χέρι-χέρι.

Εφόσον ψωνίσαμε και τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ και το πορτμπαγκάζ ήταν γεμάτο από σακούλες, δώρα και ρούχα, ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, όταν ο Μπλέιζ ''πέταξε'' την ιδέα.
''Τι λες να πάμε να δούμε τον Καλαμποκόμυλο του Κραμπλ; Είναι κοντά στο ποτάμι, στον κατώτερο δρόμο, οπότε λογικά θα έχουμε γυρίσει πριν από το μεσημεριανό'' Συμφώνησα με ένα νεύμα και μπήκα χαμογελαστή στο αυτοκίνητο. Αυτή την φορά, άφησα να οδηγήσει εκείνος το αυτοκίνητο, δεδομένου ότι δεν είχα ιδέα προς τα που έπρεπε να πάμε.

Οδήγησε με άνεση και σε μισή ώρα είχαμε φτάσει. Άσχετα από τον τίτλο του, επρόκειτο για νερόμυλο, με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι είχε αρκετό κόσμο. Παρ' όλη την επιμονή μου, ο Μπλέιζ αρνήθηκε να πληρώσουμε έναν ξεναγό, οπότε όσα έμαθα, τα έμαθα διαβάζοντας τις επιγραφές και διασταυρώνοντας οπτικά τα δοθέντα στοιχεία. Εφόσον είχαμε εξερευνήσει όλο τον νερόμυλο, πήγαμε στην καφετέρια, η οποία λειτουργούσε σαν εστιατόριο. Μας ενημέρωσαν ότι οι πίτες ήταν οι σπεσιαλιτέ τους και παραγγείλαμε μια, μαζί με διάφορα άλλα. Η πίτα αποδείχτηκε πεντανόστιμη και φύγαμε από εκεί πέρα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και, αφού έβαλα πρώτα τα τρόφιμα στο ψυγείο, άφησα τις σακούλες με τα ρούχα και τα δώρα σε μια άκρη κοντά στην ντουλάπα. Ο Μπλέιζ είχε ξυπνήσει από νωρίς και είχε ανάγκη από ύπνο, αν ήθελε να αντεπεξέλθει για την ''μεγάλη βραδιά'' που μας περίμενε. Έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το μποξεράκι και το φανελάκι του. Μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα και σε λίγα λεπτά τον είχε πάρει ο ύπνος. Εγώ φυσικά δεν ήμουν τόσο τυχερή. Μπορεί να είχα σηκωθεί νωρίς, ωστόσο δεν νύσταζα καθόλου. Έβαλα το μπουφάν μου και έκατσα έξω στο μπαλκόνι, παρέα με μια ζεστή κούπα γεμάτη καφέ φίλτρου. Ένας κρύος αέρας με χτύπησε στο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατός ώστε να ''παγώσει'' και την ροή των σκέψεών μου, ένα ποτάμι σκέψεων που έρεε προς μια κατεύθυνση.

Τι συνέβη έναν χρόνο πριν.
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 3:41 am

Αχού τι γλυκούλι κεφαλαιάκι! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 913911

Εχώ μια ερώτηση: αυτό που λέει τι έγινε ένα χρόνο πριν, είναι πράγματα που δε μας έχεις πει και έχουν γίνει πριν καταλήξει η Λούνα με τον Μπλείζ στο Λονδίνο ή είναι αυτά που ήδη ξέρουμε και θα γίνουν κι άλλα "κακά"; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Μου φάνηκε κάπως καταθλιπτικό ξαφνικά το "Ένα χρόνο μετά"στο ότι έπρεπε να αφήσει όλους όσους ήξερε επειδή νόμιζαν ότι ήταν νεκρή και να πάει σε άλλη ήπειρο... Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 959103

Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο δημιουργός της Κέιλιν και ποιος είναι το αφεντικό. Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 948708 Είναι γνωστός κανένας απ' τους δύο ή όχι;

Εννοείται πως ανυπομονώ για τη συνέχεια! Επλίζω να την έχουμε κι αυτή συντομα! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 32070 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 3:53 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 71070 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 224253

Αυτό το περιστατικό έγινε σχεδόν αμέσως μετά την απόδραση της Λούνα (άρα ένα χρόνο πριν)

Ήταν όντως στενάχωρο και δύσκολο, αλλά δες και την θετική πλευρά: είναι μια νέα αρχή, κάτι που δεν θα μπορούσε πλέον να κάνει σαν Λούνα (δεδομένου ότι όλοι την κυνηγούσαν) Και η οικογένειά της πιθανότατα να μην έβγαινε αλώβητη από εκείνη την ιστορία, οπότε ίσως τα πράγματα καλύτερα που ήρθανε έτσι.

Ο δημιουργός είναι, το αφεντικό όμως όχι Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Χαχα, και εγώ το ελπίζω. Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 3:59 am

Άρα θα μας πει πράγματα που δεν ξέρουμε ότι έγιναν; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 948708 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 839712

Εντάξει, δε λέω, είναι μια νέα αρχή, αλλά και πάλι μου φάνηκε καταθλιπτικό. Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 973899

Γνωστός δημιουργός, αλλά όχι αφεντικό; Ενδιαφέρον. Άρα είναι ένα καινούργιο πρόσωπο που θέλει για; κάποιο λόγο τη Λούνα. Αναρωτιέμαι ποιος είναι και γιατί; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 4:03 am

εγω μολις διαβασα το τελος του δευτερου κεφαλαιου, μου ηρθε αμεσως ο μπλειζ στο μυαλο. εξαλλου δεν ξερουμε κανεναν αλλο με φτερα προς το παρον...

και τωρα εχω να σχολιασω δυο κεφαλαια.

χαρηκα αφανταστα που πεθανε ο ρομπερτ. φερθηκε ανοητα και ανωριμα. παρασυρθηκε απο την αναγκη του για το αιμα της και πηγε να τραφει απο αυτην ενω κοιμοταν. καλα να παθει λοιπον!!!
και η κειλιν... αχ!!! ποσο το χαρηκα το ξυλο που εφαγε... και που την εδιωξε το αφεντικο της!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 αν και μαλλον θα θελησει να εκδικηθει την λουνα για οσα την εκανε...

και τι φρικτες στιγμες ηταν αυτες που εζησε!!! vampire και ο ρομπερτ και η κειλιν ειναι αηδιαστικοι... ακους εκει, να σκοτωνουν τα θυματα τους μπροστα της... τους αξιζε οτι και αν επαθαν, και με το παραπανω... Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 638107

την τζειν, αν και δεν την συμπαθουσα, την λυπηθηκα. δεν ηθελα να εχει ενα τοσο αθλιο και θλιβερο τελος!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 959103

αληθεια, ποιος ειναι τελικα αυτος ο μυστηριωδς ''αφεντης''? και σε αυτον που μιλουσε στο τελος, ο δημιουργος της κειλιν ηταν??? και αφου μολις την ειχε διωξει, τι την ηθελε πισω??? Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 839712 αβυσσος η ψυχη των βρικολακων!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979

επιτελους τα εφτιαξαν ο μπλειζ και η λουνα!!! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 668320 και φαινονται και πολυ χαρουμενοι, ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι... Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 913911

αλλα εχω κατι αποριες. η λουνα πηγε στην αμερικη, επειδη στην αγγλια ειναι ολοι οσοι την ξερουν και την θεωρουν νεκροι... κατανοητο αυτο!!! αλλα πηγαινοερχεται συχνα? γιατι αυτο καταλαβα...
και ποιοι ολοι αυτοι που αναφερθηκαν???
και γιατι πρεπει να κρυβουν την σχεση τους???
και η λουνα με τον μπλειζ το εχουν κανει???
και κατι ασχετο. ποτε ηταν τα γενεθλια της λουνας????????
Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 839712 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 948708 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 948708 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 526586 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 839712

και οταν λεει ενα χρονο πριν, να φανταστω πως αναφερεται σε οσα εγιναν απο την στιγμη που την αρπαξε ο μπλειζ, υποθετω, απο το παραθυρο!!!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 4:26 am

Χριστίνα: Σας είπα ότι θα υπάρξουν σημεία με τριτοπρόσωπη αφήγηση μέσα Και ναι, θα μαθαίνουμε κάποια πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία: της παντογνώστριας αφηγήτριας Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 120947

Ο καθένας θα το έβρισκε καταθλιπτικό να αφήσει την οικογένειά του, τους φίλους του και την ζωή του για κάτι αμφίβολο, αλλά και αυτά μες στην ζωή είναι, τι να κάνουμε; Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Εύα: Όχι, δεν είναι ο Μπλέιζ, αυτό είναι σίγουρο Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Ναι, ο δημιουργός της Κέιλιν ήταν Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 Όχι καλέ, δεν εννοούσε την Κέιλιν, εννοούσε την Λούνα :P

Ναι, είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 611715

Όχι, δεν πηγαινοέρχεται συχνά από την Αγγλία στην Αμερική. Πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αγγλία Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Οι κοπέλες είναι φίλες της από το πανεπιστήμιο.

Ο Άντονυ τώρα...θα μάθετε στο επόμενο κεφάλαιο Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197
Όπως επίσης και το γιατί κρύβουν την σχέση τους Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Ναι, το έχουν κάνει Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

31 Οκτωβρίου, την ημέρα του Χάλογουιν Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Αυτό εννοεί. Που σημαίνει ότι θα έχουμε μια αναδρομική αφήγηση για να γεμίσουμε τα κενά Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 5:45 am

κριμα... θα ηθελα να ηταν ο μπλειζ.... Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

ωστε την λουνα ηθελε? δεν το βαζει ευκολα κατω βλεπω Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979

τι καλα που ειναι ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι!!! το αξιζουν!!!

φιλες της απο το πανεπιστημιο???
η λουνα στην αρχη του βιβλιου τα 16 δεν εκλεινε??? αρα τωρα εκλεισε τα 17. πως γινεται να σπουδαζει??? και εχει δωσει ψευτικο ονομα, εφοσον τυπικα ειναι νεκτη???

το εκαναν??? Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 955178 και εμεις γιατι το χασαμε αυτο??
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 5:37 pm

Το θυμάμαι ότι είχες πει για την τριτοπρόσωπη. Αυτό που σε ρωτούσα όμως ήταν αν στον ένα χρόνο μετά, έχουν σταματήσει να κυνηγάνε τη Λούνα και έχει βρει την ησυχία και απλά θυμάται τι έγινε, ή αν θα έχει κι άλλο κυνηγητό και μάχες στο παρόν. Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 860197

Ίσως εκεί στην Αγγλία να λέει ότι είναι 18 (λογικά και με άλλο όνομα) και ο Μπλείζ να παριστάνει τον αδερφό της ή κάποιον άλλο συγγενή και γι αυτό να κρύβουν τη σχέση τους.

Έλα ντε; Γιατί το χάσαμε αυτό το κομμάτι; duh Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 20, 2011 6:40 pm

Εύα: Δεν θα μπορούσε να είναι ο Μπλέιζ...Θα δεις στο κεφάλαιο γιατί Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Φυσικά και δεν το βάζει εύκολα κάτω, χεχεεε vampire

Ναι, αλλά σκέψου το εξής: είναι γεννημένη Οκτώβριο, οπότε κερδίζει χρονιά. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις: εγώ είμαι γεννημένη Φεβρουάριο και είμαι 18. Έχω μια φίλη που είναι γεννημένη τέλη Οκτωβρίου και είναι 17, αλλά είναι στην ίδια τάξη με εμένα, κατάλαβες; Το ίδιο συμβαίνει και με την Λούνα. Μπορεί θεωρητικά να κλείνει τα 17, αλλά πάει Τρίτη Λυκείου γιατί κερδίζει χρονιά Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Όσο γι' αυτό, ναι, έχει δώσει ψεύτικο όνομα (το οποίο θα δούμε και πως το απέκτησε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 )

Χριστίνα: Σε γενικές γραμμές, έχει βρει την ησυχία της πάντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι προσεκτική ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Τώρα στο βιβλίο είναι ήδη τέλη Δεκεμβρίου (αρχές Ιανουαρίου) Τα γενέθλιά της έχουν περάσει, οπότε έχει ήδη μπει στα 18 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813 Ναι, ο Μπλέιζ έχει αναλάβει την κηδεμονία της, γι' αυτό και κρύβουν την σχέση τους Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 220813

Χαχαχα...Εντάξει, θα υπάρξουν και άλλες στιγμές που θα το κάνουνε, μην ανησυχείτε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 2 935979 :P

Black Forest Witch-Book 2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Vampirisious-Book 1
» Dark Queen Rises-Book 3
» The Black Halo
» "Το Απρόσμενο"-Black Widow

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: