Night Castle Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα! |
|
| Black Forest Witch-Book 2 | |
|
+6Μορένα Sensitive Vampire Amaranth paramu8enia Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 3:48 am | |
| Καλοπροαίρετη Κάθριν -.- Θα σε πω ένα μυστικό - Σπόιλερ:
Έχω γράψει μέχρι το κεφάλαιο 15 Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην λέτε ότι καθόμαστε -.- | |
| | | Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 3:51 am | |
| Εγώ είχα καταλάβει ότι ο Μπλέιζ έφυγε από το σπίτι γιατί είχε θυμώσει με τη Λούνα, όχι ότι η Λούνα έφυγε... Και γιατί να πάρει τη βαλίτσα της σε πάρτι; Εκτός κι αν κάποιος, ονόματα δε λέμε Κέιλιν και άλλους βρικόλακες δε θίγουμε, πήρε τη βαλίτσα για να φαίνεται πως η Λούνα έφυγε, να βγει ο Μπλέιζ να την ψάχνει και έτσι να χωριστούν, να μην μπορεί να την προστατέψει και να τη σκοτώσουν πιο εύκολα... (Εντάξει, πες το ελεύθερα "Πολύ επιστημονική φαντασία διαβάζεις και σε έχει πειράξει!" ) Πότε θα είναι το επόμενο επεισόδιο; (Αλήθεια έχεις γράψει μέχρι το 15 ή τζάμπα χαρήκαμε; ) Είπα κι εγώ! Σιγά μην κρατήσει για πολύ η κατάσταση! Τέλεια έγραφες και γράφεις απλά το είχες κόψει είχαμε ανησυχήσει εδώ οι φαν (Φτου σου όντως μη σε ματιάξουμε, μπρε και σταματήσεις να μας γράφεις! ) | |
| | | AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 3:55 am | |
| Ουπς...Καταλάθος, μου ξέφυγε >.< Αυτό θα γίνει αργότερα >.< Ναι, θα φύγει η Λούνα. Το πως και το γιατί θα το δείτε. Άντε, και πολλά είπα :P Πότε θέλετε; Ναι, πάλι καλά που τελείωσε η απραξία -.- Μου την είχε δώσει κι εμένα στα νεύρα -.- | |
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| | | | AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:15 am | |
| Χμ...Θα σας το δώσω, αν όχι αύριο, μεθαύριο Και επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, θα έχετε 2 κεφαλαιάκια :P | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:26 am | |
| | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:28 am | |
| Εγώ μάλλον σε αυτό το θέμα είμαι κλινική περίπτωση. Με μελετάνε επιστήμονες :P | |
| | | Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:52 am | |
| καλεεεεεε..τωρα που μου ηρθε! ο Ντρακο,το ψηλο το παλικαρι,που χαθηκε;; | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:54 am | |
| Θα έχουμε νέα του σύντομααα | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:57 am | |
| Τώρα να πω ότι θα χαρώ που θα τον ξαναδώ... ψέμα θα είναι! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:57 am | |
| Γιατίιι καλέεε; Τι σου έκανε το παλικάρι; | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 4:59 am | |
| Λες να τον αδικώ τον καημενούλη; | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 5:00 am | |
| Αααα, δεν ξέρω. Περιμένω να ακούσω την γνώμη σου :P | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 5:02 am | |
| Τι να σου πω, μπορεί να βιάστικα να βγάλω συμπεράσματα και να είναι καλό παιδί κατά βάθος... (I don't think so... ) | |
| | | Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 5:10 am | |
| γτ; εμενα μ'αρεσει ο ντρακο! και ας ειναι κωλοπαιδο και ας μου ερχεται να τον σαπισω στο ξυλο | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 6:26 pm | |
| Αχ! Love is in the air. Can you feel it? :P Δεν ήξερα ότι τον αγαπάτε τόσο πολύ. Αν το ήξερα, θα τον έβαζα εξ' αρχής στο παιχνίδι xD Ένα λαχταριστό δωράκι από εμένα: δυο ολοκαίνουρια κεφαλαιάκια (Συγχωρέστε με για το διπλό ποστ, αλλά είναι αρκετά μεγάλα και φοβάμαι ότι δεν θα χωρέσουν σε ένα :$ ) Κεφάλαιο 11ο
Το φως που έμπαινε από το παράθυρο δεν ήταν απλώς ενοχλητικό για τα μάτια μου. Ένιωθα να καίει τα σωθικά μου, να συνθλίβει το κεφάλι μου, να χωρίζει τα ημισφαίρια μου σε χιλιάδες μικρά κομματάκια, τα οποία ενώνονταν ώστε να χωριστούν ξανά και να μου προκαλέσουν πρόσθετο πόνο. Αν αυτός ήταν ο πονοκέφαλος που προκαλούσε το μεθύσι, τότε δεν ήθελα να ξαναμεθύσω ποτέ στην ζωή μου. Έφτασα, ακροβατώντας σχεδόν, στην κουζίνα και βρήκα την Σελέστ να διαβάζει ένα τεράστιο βιβλίο φαντασίας, πίνοντας παράλληλα καφέ και μασώντας λαίμαργα κάτι κουλουράκια που είχα φτιάξει από προχθές.
'' 'Μέρα'' είπα, κουνώντας ανεπαίσθητα το χέρι, νιώθοντας την φωνή μου να σβήνει σιγά-σιγά.
''Καλημέρα'' είπε, με πλήρη διαύγεια εκείνη, χαρίζοντας μου ένα συμπαθητικό χαμόγελο ''Πως είσαι;''
''Δεν ξέρω'' είπα, κάπως πιο βαρύθυμα απ' ότι ήθελα ''Ρώτα τον Μποτσέλι. Από το πρωί, το βιμπράτο του έχει φτάσει σε επίπεδα υπερήχων''
''Τόσο άσχημα, ε;'' είπε εκείνη γελώντας και πρόσθεσε εύθυμα ''Έλα, κάθισε. Θα σου σερβίρω εγώ καφεδάκι να συνέρθεις'' Όσο έβαζε τον καφέ, είπα εγώ, αστειευόμενη: ''Τίποτα σε κώνειο δεν σου βρίσκεται;'' Ένιωσα μια σουβλιά στο κεφάλι και, ασυναίσθητα, έπιασα το μέτωπό μου ''Το κεφάλι μου με πεθαίνει'' Άφησε την κούπα στο τραπέζι και κάθισε απέναντί μου.
''Εμ, αυτά παθαίνει όποιος κατεβάζει δυο-δυο τις μπόμπες'' είπε με ένα χαμόγελο και μασούλησε άλλο ένα κουλουράκι ''Πολύ ωραία κουλουράκια'' παρατήρησε.
''Εγώ τα έφτιαξα'' Παραλίγο να καούν, βέβαια, κάτι που απέφυγα να αναφέρω ''Λες να ήταν μπόμπες;'' Ήπια μια γουλιά από τον καφέ μου και, άθελά μου, έκανα ένα μορφασμό.
''Είναι πεντανόστιμα'' Όταν το είπε αυτό, είχε την έκφραση μικρού παιδιού. Χαμογέλασα. Χαιρόμουν που της άρεσαν. Μακάρι να μπορούσα να την συγχαρώ και εγώ για τον καφέ που μου έφτιαξε. Αν δεν ήταν φαρμακερός, μπορεί και να το έκανα. Φυσικά, με διαβεβαίωσε ότι τον έκανε επίτηδες πικρό για να συνέλθω και πρόσθεσε, προσπαθώντας να μην γελάσει (φανερά, τουλάχιστον) ''Εφόσον από το δεύτερο ποτηράκι άρχισες να ζαλίζεσαι, μου το είχες πει. Κάποια μορφή νοθείας θα υπήρχε'' Ο καφές έκανε σιγά-σιγά τα γρανάζια του μυαλού μου να δουλεύουν. Ευτυχώς που υπήρχε ένα κρουασάν σοκολάτας στο τραπέζι και μπόρεσα να ''καλύψω'' κάπως την πίκρα του καφέ. Τότε, θυμήθηκα να ρωτήσω:
''Ο Μπλέιζ δεν ήρθε ακόμα;'' Το βλέμμα της Σελέστ μαρτυρούσε την απάντησή της προτού μιλήσει.
''Όχι, δεν έχει γυρίσει ακόμα'' Αυτό με παραξένεψε. Κι άλλες φορές είχε λείψει από το σπίτι, ποτέ όμως για ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Μου ήρθε η παρόρμηση να τον πάρω τηλέφωνο, αλλά προτίμησα να του πω την γνώμη μου κατάμουτρα μόλις θα επέστρεφε στο σπίτι. Αποφάσισα να αλλάξω θέμα.
''Πάντως, δεν ξέρω τι με έπιασε'' ομολόγησα και κοίταξα το κάδρο στον απέναντι τοίχο χωρίς να του δίνω στην πραγματικότητα και πολύ σημασία ''Δεν είμαι άτομο που πίνει και χάνει τον έλεγχο. Ωστόσο...'' Προτού προλάβω να αποτελειώσω την φράση μου, η Σελέστ μου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο κατανόηση.
''Ήταν δύσκολη μέρα για σένα, ε;'' Ήπια λίγο από τον καφέ μου και πέρασαν κάμποσα λεπτά προτού μιλήσω.
''Πρέπει να έρθω μαζί σου στην Αμερική'' Τα φρύδια της Σελέστ ανασηκώθηκαν σε τέτοιο βαθμό από την έκπληξη που νόμιζα ότι θα ξέφευγαν από το μέτωπό της.
''Ορίστε;'' Δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο ξαφνιασμένη ήταν από αυτό που έλεγα. Ακόμα και εγώ είχα ξαφνιαστεί.
''Το σκέφτηκα καλά χθες το βράδυ'' είπα, με μια απροσδόκητη σταθερότητα στην φωνή ''Η Έβελιν δεν μου είπε τυχαία τα όσα είπε χθες το βράδυ. Υποπτεύομαι ότι η Κέιλιν είναι η δημιουργός της, όπως και πιστεύω ότι ο ''λόγος της ύπαρξής της'' κάθε άλλο παρά αγνός και ανιδιοτελής είναι'' Η Σελέστ με κοίταζε με ένα σκεπτικό βλέμμα.
''Δεν διαφωνώ. Το ότι η Κέιλιν ήθελε να συμμαχήσει μαζί μας είναι κομματάκι ύποπτο, αλλά...''
'' ''Κομματάκι ύποπτο;'' '' την διέκοψα εγώ ''Σελέστ, αυτή η γυναίκα με απήγαγε και, πιθανότατα, μετέτρεψε την φίλη μου σε βρικόλακα. Κάθε άλλο παρά αγνές είναι οι προθέσεις της!'' Άθελά μου, είχα υψώσει τον τόνο της φωνής μου, γι' αυτό και πρόσθεσα, πιο ήπια αυτή την φορά ''Δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος που θέλω να έρθω στην Αμερική'' Η Σελέστ με κοιτούσε όλο και πιο παράξενα καθώς μιλούσα.
''Υπάρχει κι άλλος λόγος;'' Πήρα μια κοφτή ανάσα προτού μιλήσω.
''Νομίζω ότι θέλει να σκοτώσει την Κάσσιντυ και τον Μάικ επειδή την πρόδωσαν. Αυτή θα είναι η εκδίκησή της'' Προτού προλάβει να διαμαρτυρηθεί, εγώ συνέχισα ακάθεκτη ''Πίστευα ότι, αν έμενα μακριά από τα κοντινά μου πρόσωπα, αν πίστευαν ότι είμαι νεκρή, θα μπορούσα να τους προστατέψω'' Προσπάθησα να πνίξω κάποια δάκρυα, καθώς σκεφτόμουν την αδειανή έκφραση στο πρόσωπο της Έβελιν ''Έκανα λάθος. Οι φίλοι μου κινδυνεύουν. Αν πάθουν κάτι εξαιτίας της Έβελιν ή της Κέιλιν, δεν θα μπορέσω να συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου'' Έσφιξα το χέρι της με δύναμη και την παρακάλεσα από τα βάθη της ψυχής μου ''Σε παρακαλώ, Σελέστ. Πάρε με μαζί σου. Μπορούμε να κάνουμε ένα ξόρκι για να αλλοιώσουμε τα χαρακτηριστικά μου ή ακόμα και να κρύψουμε την παρουσία μου. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να μην με βρουν οι βρικόλακες. Αρκεί να έρθω μαζί σου. Σε παρακαλώ!'' Της είδα να τραβάει το χέρι της απότομα, σαν να είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Την κοιτούσα με μάτια θολά. Να πάρει, ήμουν έτοιμη να κλάψω.
''Όχι'' είπε αργά, η φωνή της τίποτα περισσότερο από έναν ψίθυρο ''Αν μάθουν οι βρικόλακες ότι είσαι ζωντανή, θα βάλω την ζωή σου ξανά σε τεράστιο κίνδυνο. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αντέξω''
''Μα...'' πήγα να διαμαρτυρηθώ εγώ, ωστόσο εκείνη δεν δεχόταν κουβέντα.
''Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα έρθεις μαζί μου'' είπε και, χωρίς άλλα λόγια, άρπαξε την κούπα της και βγήκε από την κουζίνα. Άξαφνα, άκουσα μια φωνή μες στο κεφάλι μου που έλεγε:
''Πες της το ξανά'' Στην αρχή, νόμιζα ότι παράκουσα, ωστόσο το πνεύμα μέσα μου επανέλαβε, αργά και καθαρά ''Πες της ξανά αυτό που θες να κάνεις. Θα σε βοηθήσω'' Χωρίς άλλα λόγια, υπάκουσα και πήγα στο σαλόνι, όπου την βρήκα να κάθεται στον καναπέ και να κάνει με μανία ζάπινγκ σε διάφορα κανάλια. Έκατσα με προσοχή δίπλα της στον καναπέ.
''Σελέστ...'' Εκείνη με διέκοψε με ψυχρή φωνή, με το βλέμμα καρφωμένο στην τηλεόραση:
''Αν θες να επιμείνεις, ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να το συζητήσω'' Επανέλαβα το όνομά της, αυτή την φορά με πιο επιτακτικό τόνο. Εκείνη γύρισε αργά, σαν να είχε πιαστεί σε έναν ιστό από τον οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει και με κοίταξε ευθέως στα μάτια. Επανέλαβα τα όσα είπαμε στην κουζίνα, τονίζοντας την κάθε λέξη, όσο εκείνη έδειχνε να με κοιτάζει σαν χαμένη. Όταν τελείωσε, ένα πλατύ, αφύσικο χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη της.
''Και γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα; Βεβαίως και θα έρθεις μαζί μου στην Αμερική'' Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
''Αλήθεια;'' Το ανόητο χαμόγελο παρέμεινε στα χείλη της.
''Εννοείται. Άντε, φτιάξε γρήγορα τα πράγματά σου. Δεν έχουμε πολύ χρόνο'' Με ένα χαμόγελο που ανταγωνιζόταν μάλλον το δικό της, πετάχτηκα από τον καναπέ σαν σίφουνας και έτρεξα να φτιάξω τα πράγματά μου. Σίγουρα, δεν είχα υπολογίσει ότι θα φεύγαμε τόσο γρήγορα, αλλά το γοργόν και χάριν έχει, έτσι δεν λένε; Παρόλο που χαιρόμουν που άλλαξε γνώμη, ένιωσα ένα ψήγμα ανησυχίας.
''Πως συμφώνησε τόσο γρήγορα;'' η νοερή μου ερώτηση. Την άκουσα να ρουθουνίζει περιφρονητικά.
''Τι ερώτηση είναι αυτή; Έχω μεγάλη πειθώ'' Αυτό με έκανε να σταματήσω απότομα το μάζεμα των ρούχων.
''Τι θες να πεις; Ότι χρησιμοποίησες την υποβολή;''
''Ακριβώς!'' απάντησε εκείνη, υπερβολικά εύθυμα.
''Σαγήνευσες την φίλη μου;'' φώναξα, άθελά μου. Το γέλιο της σαν να κόπηκε λίγο.
''Χαλάρωσε, Λούνα. Αυτός δεν ήταν και ο σκοπός σου; Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να είμαι ένας μεσολαβητής ανάμεσα στα γεγονότα'' Αμφέβαλα κατά πολύ γι' αυτό και η συχνή παρέμβασή της στα γεγονότα μόνο για καλό δεν ήταν, ωστόσο συνέχισα να πακετάρω χωρίς να κάνω περαιτέρω ερωτήσεις.
Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Κάνσας, ήταν μια έκπληξη, ακόμα και για εμένα.
''Κάνσας; Γιατί είμαστε στο Μισούρι;'' Ήλπιζα να μην φαινόταν ο πανικός στην φωνή μου, αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν δυνατόν.
''Πάντως όχι για να φάμε μπριζόλες'' είπε σκωπτικά και άκρως σαρκαστικά εκείνη ''Δεν μου είπες ότι θέλεις να τους προστατέψεις; Αυτή την περίοδο τυχαίνει να μένουν σε αυτή την πόλη'' Αυτό κι ήταν μια έκπληξη. Θα περίμενα από την Κάσσιντυ να διαλέξει μια πόλη με περισσότερο ενδιαφέρον, όπως το Σικάγο, την Νέα Υόρκη ή το Μαϊάμι. Ακόμα και το Λας Βέγκας θα ήταν πιο πιθανό, αλλά ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα σκεφτόμουν την Κάσσιντυ να μένει στο Ντάλας, ακόμα και για χάρη του παιδιού της. Με το που βγήκαμε από το αεροδρόμιο, μας περίμενε μια λιμουζίνα με έναν σοφέρ που θα ορκιζόμουν ότι ήταν φτυστός ο Ορλάντο Μπλουμ (όχι ότι μου αρέσει σαν ηθοποιός, απλώς μια παρατήρηση έκανα) Ήμουν έτοιμη να την ρωτήσω που στο καλό τους έβρισκε όλους αυτούς τους σοφέρ και τις λιμουζίνες, παρόλα αυτά δεν πρόλαβα γιατί έδωσε ένα ένα χαρτάκι με την διεύθυνση στον οδηγό και ξεκινήσαμε αμέσως. Τόση ώρα, ταξιδεύαμε στην σιωπή και, μετά από ένα τέταρτο, όταν το αυτοκίνητο έστριψε από την Main street και μπήκε στην περιοχή Power and Light, όπου και σταμάτησε μπροστά σε ένα εξαθλιωμένο συγκρότημα πολυκατοικιών. Η Σελέστ μου έδωσε τον αριθμό και μου είπε σε ποιον όροφο βρίσκονταν η φίλη μου, όπως και το ότι θα περίμενε στο αυτοκίνητο. Ένευσα καταφατικά το κεφάλι μου και βγήκα από το αυτοκίνητο. Η Κάσσιντι έμενε στον έκτο όροφο και, προς δυσάρεστη έκπληξή μου, η πολυκατοικία δεν διέθετε ασανσέρ. Αναγκάστηκα να ανέβω με τα πόδια, προσπερνώντας αναρίθμητα διαμερίσματα και προσπαθώντας να μην ξεχάσω το νούμερο του διαμερίσματός της, το οποίο ήταν το 32. Όταν, επιτέλους, έφτασα έξω από την πόρτα της, την χτύπησα με περισσότερη δύναμη απ' όση έπρεπε. Όταν την άνοιξε, η Κάσσιντυ, με εμφανώς φουσκωμένη κοιλιά και φορώντας μια γκρι φόρμα και ένα ροζ, αποκαλυπτικό τοπάκι, με κοίταζε, χωρίς να με αναγνωρίζει.
''Ναι; Πως μπορώ να σας βοηθήσω;'' | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 6:55 pm | |
| Κεφάλαιο 12ο
Όπως όταν πρωτοείδα την Έβελιν, έτσι και τώρα, είχα αντικρουόμενα αισθήματα μέσα μου. Από την μια, ήθελα να την αγκαλιάσω, να της πω ότι είμαι ζωντανή, ότι είμαι εδώ για εκείνη σε ό, τι και αν χρειαστεί. Υπήρχε όμως ένα μικρό πρόβλημα. Για εκείνη, ήμουν νεκρή. Και έτσι έπρεπε να παραμείνω. Ξερόβηξα ελαφρώς και είπα την πρώτη βλακεία που μου κατέβηκε στο κεφάλι.
''Καλησπέρα σας. Είμαι μέλος μιας ιεραποστολικής ομάδας. Έργο μας είναι να διαδόσουμε τον λόγο του Θεού στα πέρατα της οικουμένης...'' Το σκέφτηκα καλύτερα και προσπάθησα να το ''συμμαζέψω'' κάπως ''Της Αμερικής, εν πάση περιπτώσει. Θα μπορούσα να σας μιλήσω για λίγο;'' Η Κάσσιντυ χάιδεψε την κοιλιά της και χαμογέλασε, ένα υποτιθέμενα ''καλοσυνάτο'' χαμόγελο:
''Ευχαριστώ, ''αδερφή,'' αλλά, όπως βλέπεις, είμαι έγκυος και το παιδί είναι εκτός γάμου. Όπως και να 'χει, δεν θα έλεγα ότι είμαι ενεργό μέλος του ''σκοπού'' σας'' Μου έριξε ένα βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω ''Νέα κοπέλα είσαι. Σταμάτα να ασχολείσαι με την σωτηρία των άλλων. Βγες σε κανένα μπαρ, βρες κανέναν γκόμενο, κάνε σεξ. Αυτό θα σε σώσει'' Έκανα προσπάθεια για να μην κάνω κάποια προδοτική κίνηση. Τυπική Κάσσιντυ. Φαίνεται πως μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
''Θα το σκεφτώ'' είπα, καταβάλλοντας προσπάθεια για να μην γελάσω. Της ευχήθηκα να έχει μια καλή μέρα και πήγα να φύγω, ωστόσο ένιωσα πως η αποστολή μου δεν είχε εκπληρωθεί. Προτού κλείσει την πόρτα, γύρισα και της είπα:
''Κάσσιντυ;'' Εκείνη γύρισε, κοιτώντας με με γουρλωμένα μάτια ''Να προσέχεις'' Άκουσα να με φωνάζει να γυρίσω πίσω, μα εγώ συνέχισα να κατεβαίνω τις σκάλες με την ίδια, φρενήρη ταχύτητα. Όταν μπήκα στην λιμουζίνα, η Σελέστ με ρώτησε πως πήγε.
''Έχουμε ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι θα αρχίσει να πιστεύει στα θαύματα. Το κακό είναι... Ότι τα έκανα τελείως μαντάρα''
Το ξενοδοχείο Κράουν Πλάζα ήταν στο κέντρο της περιοχής όπου διέμενε η Κάσσιντυ με τον Μάικ. Θεωρητικά, θα ήταν ευκολότερο για εμάς να παρακολουθούμε τις κινήσεις τους, αν το ξενοδοχείο δεν ήταν τεσσάρων αστέρων. Ανάθεμα! Διέθετε πισίνα, γυμναστήριο, ψηφιακή, ίντερνετ και ασταμάτητο room service, η Σελέστ ωστόσο με προειδοποίησε πως, αν δεν παρέμενα συγκεντρωμένη στον στόχο μας, θα με έστελνε πακέτο στο Λονδίνο. Έτσι κι εγώ, έκανα ένα μπανάκι στην ευρύχωρη μπανιέρα που διέθετε το δωμάτιο, φόρεσα ένα φόρεμα-ορισμό της τριχρωμίας (ευτυχώς, μου άρεσαν και τα τρία χρώματα) και ασορτί, σκούρα μπλε παπούτσια και σκουλαρίκια που ταίριαζαν με την μέση του φορέματος. Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που έβλεπα την Σελέστ απλά ντυμένη, παρόλα αυτά το μαύρο φόρεμα με την δαντελένια πλάτη που φορούσε ήταν εφάμιλλο αυτών που φοράνε οι ηθοποιοί στις βραδιές απονομών των βραβείων Όσκαρ. Το Lounge ήταν ένα κοκτέιλ μπαρ, οπού επιτρέπονταν να εισέλθουν αυστηρά και μόνο για μέλη. Δεν γνωρίζω πως στο καλό σκόπευε η Σελέστ να μπούμε μέσα χωρίς να είμαστε μέλη ή πως στο καλό μπορούσε ο Μάικ ή η Κάσσιντυ να διαθέσουν τόσα πολλά χρήματα για να έρθουν σε ένα τέτοιο μέρος. Από το σπίτι που διέμεναν μπορούσε κανείς να διακρίνει ότι δεν είχαν λεφτά για ξόδεμα. Και, από το λίγο που γνωρίζω, ακόμα και αν θέλαμε να κάνουμε κράτηση, έπρεπε να την είχαμε κάνει τουλάχιστον μια βδομάδα πριν.
''Πως στο καλό θα μπούμε μέσα;'' ψιθύρισα εγώ, προσπαθώντας να ισορροπήσω πάνω στα τακούνια που φορούσα.
''Δεν θα μπούμε. Θα μπεις'' είπε εκείνη, κάπως βιαστικά και αμήχανα. Γύρισα και της έριξα το πιο απελπισμένο βλέμμα που υπάρχει.
''Τι;'' αναφώνησα, προσπαθώντας ακόμα να κρατήσω χαμηλό τον τόνο της φωνής μου ''Θα με αφήσεις και θα φύγεις; Πως στο καλό θα μπω μέσα;'' Φαινόταν όλο και πιο αμήχανη όσο περνούσε η ώρα.
''Με συγχωρείς, αλλά προέκυψε κάτι...έκτακτο'' Προσπάθησε να κάνει κάπως πιο ανάλαφρο τον τόνο της φωνής της ''Δεν θα είναι τίποτα. Θα καθίσεις στο μπαρ, θα πιεις ένα ποτάκι και παράλληλα θα τους παρακολουθείς με την περιφερειακή σου όραση''
''ΑΝ καταφέρω να μπω μέσα'' Φρόντισα να το τονίσω, μιας και ήδη αμφέβαλλα πολύ γι' αυτό. Εκείνη με χτύπησε φιλικά στον ώμο και είπε:
''Σου έχω εμπιστοσύνη. Απλώς, όταν τελειώσει όλο αυτό, στείλε μου μήνυμα να έρθω να σε πάρω, εντάξει;'' Με είχε νευριάσει η όλη της στάση και το γεγονός ότι θα με άφηνε μόνη σε όλο αυτό, παρόλα αυτά, συμφώνησα. Εκείνη, ανακουφισμένη, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο. Άρχισε να τρέχει και εξαφανίστηκε πιο γρήγορα και από τον Ροντ Ράνερ. Έτσι, απέμεινα μόνη μου, εκπνέοντας και εισπνέοντας, προσπαθώντας παράλληλα να βρω έναν τρόπο να μπω μέσα. Η φωνή του ''γνωστού'' μου πνεύματος με έβγαλε από τις σκέψεις μου.
''Καλά, είσαι τόσο ηλίθια; Ή τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχεις στον εαυτό σου;''
''Ό, τι και να μου πεις τώρα, έχεις δίκιο. Μόνο που δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι'' Δεν μπορούσα να συγκρατήσω την ειρωνεία και τον σαρκασμό στην φωνή μου. Ο τόνος της έγινε σχεδόν επιτακτικός.
''Με δουλεύεις, έτσι; Πήγαινε εκεί πέρα και εξανάγκασε τον να σε βάλει μέσα!'' Ήταν σαν να την βλέπω να στραβομουτσουνιάζει ''Αυτό λειτούργησε με την Σελέστ, που υποτίθεται ότι είναι έμπειρη στο να αποφεύγει τέτοιου είδους επιθέσεις, πόσο μάλλον σε έναν ανίδεο πορτιέρη της συμφοράς'' Προσπάθησα να επεξεργαστώ για λίγο αυτό που είπε, αλλά η φωνή της ήταν επιτακτική και πιο επίμονη παρά ποτέ.
''Πήγαινε εκεί πέρα και κάνε αυτό που σου είπα. ΤΏΡΑ!'' Κανονικά, δεν θα το έκανα. Δεν είχα σκοπό να της κάνω την χάρη. Είχα όμως μια αποστολή: να τους προστατέψω. Έπρεπε να μπω σε αυτό το μπαρ. Και έπρεπε να το κάνω γρήγορα. Ο κόσμος που περίμενε στην ουρά ήταν ολοφάνερο ότι ανήκε στην ''καλή κοινωνία'' Ξέρετε, αυτούς που ξοδεύουν πεντακόσια δολάρια για ένα μπουκάλι για τα μάτια της κάθε γκόμενας; Αυτοί. Ο πορτιέρης τελικά ήταν ο εύκολος στόχος και δεν χρειάστηκε και πολύ για να τον σαγηνεύσω. Ήμουν ήδη μέσα. Το μέρος ήταν μοδάτο, σαν αυτά τα μέρη που μπορεί να πας μια φορά στην ζωή σου, αλλά δεν τα ξεχνάς ποτέ. Η όλη ''ιδέα'' του μαγαζιού ήταν σαν να βουτάς σε ένα ενυδρείο, οπότε και το κλίμα ήταν ανάλογο, με αποχρώσεις του μπλε να κυριαρχούν σε όλο το μέρος, τζαμαρίες με τρεχούμενα νερά και λεπτοκαμωμένες γοργόνες, ψάρια και λοιπά πλάσματα του βυθού καμωμένα από κρύσταλλο. Το πιο εντυπωσιακό απ' όλα ήταν το ταβάνι, όπου λειτουργούσε και σαν γυάλα ενυδρείου και μπορούσες να δεις λογιών-λογιών ψάρια να κολυμπάνε αρμονικά στα νερά του. Κάθισα σε μια καρέκλα, που έμοιαζε με σμιλεμένο βράχο πασπαλισμένο με κάτι σαν χρυσόσκονη, και παρήγγειλα ένα ποτό. Ο μπάρμαν πήγε να αρνηθεί, ωστόσο εγώ τον έπεισα να μου δώσει ό, τι ποτό του ζητήσω-και μάλιστα τζάμπα. Στην αρχή, μου φαινόταν περίεργο που έκανα χρήση της υποβολής, όσο περνούσε η ώρα, όμως, είχε όλο και περισσότερη πλάκα. Έριξα μια ματιά στον χώρο και προσπάθησα να εντοπίσω τον Μάικ ή την Κάσσιντυ. Και τα κατάφερα. Ο Μάικ, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ήταν μόνος του. Ήταν πιο περιποιημένος από κάθε άλλη φορά, με το κουστούμι του να τον δείχνει πιο ψηλό από το συνηθισμένο. Κοιτούσε συνεχώς το ρολόι του, σαν να περίμενε κάτι ή κάποιον. Και τότε... Η Έβελιν του έτριψε τρυφερά τον ώμο. Εκείνος γύρισε και, μόλις την είδε, φάνηκε έκπληκτος. Και πως να μην ήταν; Φορούσε ένα κόκκινο, ξώπλατο, μίνι φόρεμα, κόκκινες γόβες και ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη. Αν έβλεπα ντυμένη έτσι την Κάσσιντυ, θα θεωρούσα αυτό το ντύσιμο πρόστυχο, η Έβελιν όμως ήταν ακαταμάχητη και, πιθανότατα, αυτός να ήταν και ο σκοπός της. Ο Μάικ εξακολουθούσε να δείχνει έκπληκτος, όσο περνούσε όμως η ώρα και η συζήτησή τους, έδειχνε να χαλαρώνει κάπως. Και η Έβελιν όμως δεν ήταν καθόλου επιθετική, όπως θα περίμενα. Ήταν θελκτική και προσιτή και... Αυτό ήταν. Κατέβηκα από την καρέκλα μου και πήγα να κινηθώ προς το μέρος τους, ένα χέρι όμως με άδραξε από τον ώμο και με έκανε να σταματήσω. Γύρισα να αντικρίσω ποιος ήταν και ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται, την καρδιά μου να σχίζεται στα δυο. Ήταν ο Ντράκο. Ένιωθα λες και είχα χρόνια να τον δω αντί για έναν και μόνο χρόνο. Κανονικά, η παρουσία του θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό μέσα μου. Και το έκανε, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Τα χαρακτηριστικά του ήταν ίδια όπως τα θυμόμουν, αν εξαιρέσεις το μαλλί του, που πλέον έφτανε μέχρι τους ώμους του. Τα γκρίζα του μάτια ήταν διεισδυτικά και έβλεπαν βαθιά μες στην ψυχή μου. Έσκυψε, ώστε τα χείλη του να ακουμπάνε φευγαλέα τον λοβό του αφτιού μου και είπε, σιγανά και αισθησιακά:
''Άσ' τους να μείνουν για λίγο μόνοι. Εφόσον βλέπεις πως το θέλουν''
''Έχω καταλάβει τι προσπαθεί να πετύχει η Έβελιν και σκοπεύω να ενημερώσω τον Μάικ. Άφησέ με'' είπα, με εξίσου σιγανή, αλλά προειδοποιητική φωνή, νιώθοντας παράλληλα την καρδιά μου να βροντοχτυπάει ανεξέλεγκτα στο στήθος μου. Εκείνος σχεδόν με έσυρε και με έβαλε να ξανακάτσω στην καρέκλα μου. Πήρε και εκείνος μια καρέκλα και έκατσε απέναντί μου.
''Λούνα, Λούνα. Πάψε να τα βλέπεις όλα σαν ένα πεδίο μάχης'' Μπορεί ακόμα να με αναστάτωνε η φωνή του και η παρουσία του, ήμουν όμως αρκετά νευριασμένη μαζί του ώστε να του ''αντισταθώ'' Σταύρωσα τα χέρια μου στο στήθος μου και είπα, εξακολουθώντας να τους παρακολουθώ:
''Βρίσκεις, ε; Δεν το ήξερα ότι είσαι τόσο φιλήσυχος''
''Χμ...Φιλήσυχος...'' έκανε, σαν να το σκέφτεται ''Λογικός θα έλεγα. Ξέρω ποιες μάχες πρέπει να διαλέξω'' Θα περίμενε, προφανώς, κάποιο σχόλιο από εμένα, εγώ όμως εξακολουθούσα να παρακολουθώ Μάικ και την Έβελιν με προσοχή. Τότε, εκείνος, με το ένα του χέρι, με έκανε να στρέψω το βλέμμα μου από εκείνους και να τον κοιτάξω ''Τόσο ενδιαφέρον έχει για εσένα αυτό το θέαμα; Με κάνεις να αναρωτιέμαι...'' Άφησε την φράση του μετέωρη. Τα μάτια του ήταν δυο ασημένιες μπάλες που δεν με άφηναν να σκεφτώ λογικά. Θα έπρεπε να αποτραβηχτώ από κοντά του, να φύγω όσο πιο μακριά γινόταν από εκείνον. Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ, δεν έπρεπε να πέσω ξανά σε καμία του παγίδα. Όσο όμως τον κοιτούσα, τόσο περισσότερο καταλάβαινα πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Απότομα, τίναξα το χέρι του από πάνω μου.
''Να μην σε αφορά'' του πέταξα και τίναξα περήφανα το κεφάλι μου προς τα πίσω, συνεχίζοντας ακάθεκτη (αν και όχι απερίσπαστη) το έργο μου. Ένα σιγανό, αλλά όχι και τόσο ευχάριστο γέλιο, ξέφυγε από τα χείλη του.
''Ω ναι. Κανονικά, δεν θα έπρεπε να με αφορά. Παρόλα αυτά, όσο και να το αρνείσαι, υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ μας. Κάτι από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις απλώς προσφεύγοντας σε ξένες αγκαλιές''
''Ο Μπλέιζ δεν είναι ξένη αγκαλιά!'' του πέταξα, με κάποια περιφρόνηση ''Και το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν σε αφορά πλέον'' Έσκυψα όπως είχε σκύψει εκείνος νωρίτερα και του είπα, ελπίζοντας η απειλή μου να είναι ξεκάθαρη ''Μπορεί κάποτε να σε φοβόμουνα, πλέον όμως δεν φοβάμαι. Ούτε εσένα, ούτε κανέναν. Θα συντρίψω έναν έναν όλους εσάς, αν χρειαστεί. Αν τυχόν μπείτε ξανά στο δρόμο μου, θα το μετανιώσετε πολύ πικρά'' Περίμενα να γελάσει απροκάλυπτα μες στην μούρη μου, εκείνος όμως παρέμεινε εξαιρετικά ψύχραιμος, σχεδόν ανέκφραστος. Ήπιε μια γουλιά από το ποτό που βρίσκονταν στον πάγκο και σηκώθηκε.
''Γενναίες κουβέντες. Είσαι μια γενναία και αυθόρμητη σφαγέας βρικολάκων τώρα, έτσι δεν είναι;'' Η ματιά του έγινε σκληρή σαν ατσάλι, τα λόγια του το ίδιο ''Στο είπα μια και θα στο ξαναπώ: μάθε να διαλέγεις τις μάχες σου. Έτσι όπως το πας, θα σκοτωθείς'' Προτού φύγει, γύρισε και μου έριξε ένα περιφρονητικό βλέμμα και είπε:
''Έπρεπε να παραμείνεις σε όποια σκ*τότρυπα και αν έμενες στο Λονδίνο. Τώρα πλέον κανείς δεν μπορεί να σε σώσει. Κανείς'' Και, μετά από αυτά τα λόγια, είχε εξαφανιστεί μέσα στο πλήθος. Όπως και ο Μάικ με την Έβελιν. | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:33 pm | |
| Ευχαριστούμε για τα κεφάλαια! Η Κάσσιντυ τελικά αναγνώρισε τη Λούνα; Ο Μάικ πώς και βρέθηκε μόνος του με την Έβελιν; Δεν νομίζει ότι κι αυτή έχει πεθάνει; Καλώς τον και τον Ντράκο! Αχ, πως μου έλειψε αυτό το παιδί! Και τώρα λοιπόν κανένας δεν σώζει τη Λούνα... Τι ωραία! Και ο Μπλέιζ θα είναι μοναχούλης του ο καημένος και θα την ψάχνει Πάντως δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα η Λούνα. Και ξαναείδε τον Ντράκο (που μάλλον θα πάει να ειδοποιήσει τους δικούς του πως την είδε) και έχασε τον Μάικ με την Έβελιν! Τέλεια! | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:38 pm | |
| Τίποτα Η Κάσσιντυ δεν αναγνώρισε την Λούνα (όχι ακόμα, τουλάχιστον) Το ότι η Έβελιν προσπάθησε να αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά το γνωρίζει μόνο ο/η βρικόλακας που την μετέτρεψε. Κανείς άλλος δεν ξέρει ότι είναι βρικόλακας (εκτός από την Κέιλιν, την Λούνα και την Σελέστ, φυσικά ) Και η Λούνα όμως πήγαινε γυρεύοντας. Της έλεγαν να μην πάει στην Αμερική, αλλά αυτή εκείειει, επέμενε. Τώρα, ό, τι και να γίνει, εκείνη θα φταίει :P Ναι, είδες; Όλα πήγαν στραβά Ας ελπίσουμε να μην γίνουν χειρότερα, χεχεεε | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:50 pm | |
| Είχα την εντύπωση πως την είχε αναγνωρίσει γιατί μετά η Λούνα έλεγε ότι τώρα η Κάσσιντυ πιστεύει στα θαύματα. Α, εγώ νόμιζα ότι το ήξερε και νόμιζε πως είχε πεθάνει κανονικά. Εντάξει, δίκιο έχεις, αλλά και πάλι... Πιστεύω πως το πνεύμα έχει κάποιον απώτερο σκοπό για να τη βοηθήσει να πάει στην Αμερική. Λάθος κάνω, ε; Ωχ, κατάλαβα. Για ποιανού την κηδεία να κάνω πρόβα; | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 8:54 pm | |
| Ναι, γιατί είναι σαν ''θαύμα'' να μαντεύει ένας άγνωστος ξαφνικά το όνομά σου xD Γι' αυτό το είπε αυτό :P Όχι, όχι. Λίγοι ξέρουν ότι η Έβελιν είναι βρικόλακας. Μα φυσικά και έχει Όποιος πιστεύει ότι αυτό το πνεύμα είναι καλό και άκακο, καλύτερα να το ξεχάσει :P Αααα, δεν ξέρω! Εσύ ετοιμάσου (για παν ενδεχόμενο :P) | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Τετ Φεβ 22, 2012 9:05 pm | |
| Οκ, τώρα κατάλαβα. Δεν νομίζω να πίστεψε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο Μάλιστα. Μαύρα έχουμε, για το κλάμα κάτι θα γίνει... Μόνο το καπέλο με το μαύρο πέπλο μου λείπει και είμαι έτοιμη! | |
| | | paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Πεμ Φεβ 23, 2012 3:02 am | |
| | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Πεμ Φεβ 23, 2012 4:41 am | |
| Κι έχω μια ερώτηση τώρα που το θυμίθηκα... Η Λούνα πώς γίνεται να έπεισε την Κάσσιντυ ότι είναι άνθρωπος του Θεού; Απ' ό,τι θυμάμαι δεν έχει και πολύ την εμφάνιση της καλής και ηθικής κοπέλας που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. | |
| Θέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2 Πεμ Φεβ 23, 2012 5:39 am | |
| Μαρία: Εγώ και οι ιστορίες μου σε ευχαριστούμε xD (Συγνώμη, έτσι με λένε. Πότε άλλαξα όνομα και δεν το ξέρω; :P) Και εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους όλους εσάς στο σκοτεινό μας κάστρο (γιγάντια αγκαλίτσα ) Ok, that's enough -.- Αρκετά με τις γλύκες :P Αυτό θα το κρίνετε εσείς από την στάση του Αν σας το έλεγα εγώ, τι νόημα θα είχε; :P Ο καιρός γαρ εγγύς, φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Δεν λέω τίποτα άλλο για το πνεύμα, αλλιώς θα είναι spoiler Χριστίνα: Μα επειδή το είδε αυτό, γι' αυτό της έκανε αυτό το σχόλιο (βγες σε κανένα μπαρ, βρες κανένα και κάνε σεξ) Δεν πείστηκε Σας παραδίνω και το 13ο κεφάλαιο διορθωμένοοοο ^.^ Κεφάλαιο 13ο
Πρέπει να έψαχνα πάνω από μισή ώρα σε ολόκληρο το μαγαζί και δεν έβρισκα το παραμικρό ίχνος για το που μπορεί να βρίσκονταν. Νόμιζα ότι τους έχασα, στην τελική. Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω και να φύγω, όταν πρόσεξα έναν μικρό χώρο στο πίσω μέρος του μαγαζιού με ελάχιστον φωτισμό. Κρύφτηκα στις σκιές και, αν και ήμουν αρκετά μακριά, χάρη στην υπερφυσική ακοή και όραση του πνεύματος, μπορούσα να ακούσω και να δω τα όσα συνέβαιναν λες και στεκόμουν δίπλα τους. Η Έβελιν κρατούσε ένα ποτό στο χέρι της και είχε μια αέρινη, χαλαρή στάση. Ο Μάικ έδειχνε να χαλαρώνει στην παρουσία της, να ανοίγεται, να περνάει καλά. Μέχρι στιγμής, δεν φαινόταν τίποτα το ύποπτο. Συζητούσαν απλώς περί ανέμων και υδάτων, σαν δυο παλιοί γνωστοί. Δεν υπήρχε κάποια κίνηση που να έδειχνε υπερβολική εγγύτητα ή τρυφερότητα, μέχρι που, κάποια στιγμή, η Έβελιν έσκυψε και τον φίλησε. Εκείνος φάνηκε να παγώνει, όμως μόνο για μια στιγμή. Το πάθος τον συνεπήρε και εκείνον και τα χέρια του ήταν στην πλάτη της, τραβώντας την στην αγκαλιά του. Εκείνη κάθισε στα γόνατά του και συνέχισε να τον φιλάει με απαράμιλλο πάθος. Κάποια στιγμή, τον έβαλε να σηκωθεί και, τραβώντας τον από το χέρι, τον οδήγησε στις γυναικείες τουαλέτες. Τότε, βρήκα πως ήταν συνετό να δράσω. Έχυσα λίγο από το ποτό μου επίτηδες πάνω στο φόρεμά μου και, με αργά και σταθερά βήματα, έφτασα έξω από την πόρτα του μπάνιου. Μέτρησα τουλάχιστον μέχρι το πέντε προτού μπω ώστε να τους πιάσω ''επί τω έργω'' Η Έβελιν ήταν κολλημένη στον τοίχο και είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από την μέση του. Δεν πρέπει να είχαν ''προχωρήσει'' πολύ, ωστόσο η μούρη του Μάικ ήταν γεμάτη κοκκινάδια από το κραγιόν της. Μόλις άκουσε την πόρτα, τινάχτηκε από πάνω της, λες και τον τσίμπησε σφίγγα. Όπως και η Κάσσιντυ, ούτε και εκείνος φάνηκε να με αναγνωρίζει, η Έβελιν ωστόσο μου έριξε ένα εχθρικό βλέμμα που έλεγε πολλά.
''Ωχ, χίλια συγνώμη'' είπα, με ένα (τάχα) αθώο ύφος ''Έπρεπε να χτυπήσω προτού μπω, αλλά...'' Έκανα μια παύση για να δείξω το φόρεμά μου ''Βλέπετε, είχα ένα μικρό ατυχηματάκι''
''Όχι, δεν πειράζει'' βιάστηκε να απολογηθεί ο Μάικ ''Απλώς...παρασυρθήκαμε'' Ξερόβηξε και είδα τον εκνευρισμό του να μεγαλώνει όλο και περισσότερο ''Εεε...Εγώ πρέπει να πηγαίνω. Τα λέμε'' Μίλησε τόσο βιαστικά και έδρασε σε κλάσματα δευτερολέπτων. Προτού προλάβουμε να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας, ο Μάικ είχε βγει σαν σίφουνας από το μπάνιο. Εγώ πλησίασα στον νεροχύτη, προσπαθώντας να κρύψω το χαμόγελο του θριάμβου μου και έριξα λίγο νερό στον λεκέ που υπήρχε στο φόρεμά μου. Η Έβελιν στάθηκε από πίσω μου στον καθρέφτη και μου έριξε ένα ακόμα εχθρικό βλέμμα.
''Τι νομίζεις ότι κάνεις;'' απαίτησε να μάθει. Ακουγόταν και φαινόταν εξοργισμένη. Εγώ συνέχισα να τρίβω αδιάφορα τον λεκέ στο φόρεμά μου και είπα, σε εξίσου αδιάφορο τόνο.
''Εσύ τι νομίζεις ότι κάνεις; Βρίσκεις έναν τυχαίο τύπο σε ένα μπαρ και το πράγμα καταλήγει στις τουαλέτες. Τς, τς, τς! Δεν είναι καθόλου σικ αυτό!'' Κοπάνησε το χέρι της στον καθρέφτη και με έκανε να κοιτάξω την αντανάκλαση της. Φαινόταν εκνευρισμένη.
''Ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάω, μην μου κάνεις την ανήξερη'' Η προειδοποίηση ήταν εμφανής πίσω από τα λόγια της ''Ένιωσα την παρουσία σου από το πρώτο λεπτό που μπήκες στο μπαρ, σκέφτηκα όμως ότι θα είχες την διακριτικότητα να μας αδειάσεις την γωνιά'' Ο ψυχρός της τόνος με εκνεύρισε, οπότε και εγώ απάντησα ανάλογα.
''Άκου, Έβελιν: εντάξει, το πιάσαμε, είσαι μια ''μεγάλη και κακιά'' αιμορουφήχτρα, αλλά το να ρουφήξεις το αίμα του πρώην σου δεν νομίζω ότι ενδείκνυται σαν λύση, ούτε καν βιοποριστική'' Είχα ένα προαίσθημα ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που τον παρέσυρε στις τουαλέτες, αλλά είπα να μπλοφάρω για να δω τι θα ''πιάσω'' Το σαρκαστικό της γέλιο επιβεβαίωσε τις υποψίες μου.
''Ειλικρινά, πίστεψες ότι χρησιμοποίησα την υποβολή;'' Συνέχισε να γελάει ''Κοριτσάκι μου, δεν χρειάστηκε καν να το κάνω. Μεγάλο αγοράκι είναι. Μόνος του προσφέρθηκε'' Αυτό με έβαλε σε υποψίες, υποψίες που δεν ήμουν πρόθυμη να μοιραστώ μαζί της.
''Καλώς'' είπα και έκανα κινήσεις για να φύγω.
''Αυτό έχεις μόνο να πεις;'' είπε, κάπως έκπληκτη, εκείνη.
''Σαν τι άλλο περιμένεις να πω;'' ρώτησα, τάχα αθώα, εγώ. Μου έριξε ένα βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω. Ένα πλατύ χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους κυνόδοντες της.
''Τα ξαναλέμε σύντομα, Λούνα'' Με μια αέρινη κίνηση, βγήκε από το μπάνιο και χάθηκε, μες στις αποχρώσεις του μπλε και του άσπρου.
Όταν ανέφερα τα όσα διαδραματίστηκαν στο μπαρ στην Σελέστ την επόμενη μέρα, εκείνη ένευσε απλώς καταφατικά το κεφάλι όση ώρα μιλούσα, χωρίς να λέει τίποτα. Όταν ζήτησα την γνώμη της για όλα αυτά, εκείνη απλώς μου ζήτησε να συνεχίσω την παρακολούθηση. Είχα εκνευριστεί από την ''μυστικιστική'' της στάση, ωστόσο, αντί να ξεσπάσω, αποφάσισα να πάω για λίγο στο γυμναστήριο να κάνω λίγη γυμναστική. Και ενώ το πνεύμα επέμενε να την σαγηνεύσω ώστε να τα μάθω όλα και ήταν, λογικά, η πιο εύκολη λύση, εγώ επέλεξα να μην το κάνω. Ένιωθα ήδη αρκετές τύψεις που την έπεισα να με φέρει στην Αμερική με αυτό τον τρόπο. Δεν ήμουν διατεθειμένη να το ξανακάνω. Εντάξει, μόνο αν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιώ την υποβολή κάθε λίγο και λιγάκι για ψύλλου πήδημα. Αποφάσισα να ξεσπάσω πάνω στα μηχανήματα και στα βαράκια. Αν με έβλεπε κανένας, θα νόμιζε ότι πάω για πρωταθλητισμό, αλλά δεν με ένοιαζε. Έπρεπε να ξεσπάσω κάπως, αλλιώς ένιωθα λες και ήμουν έτοιμη να εκραγώ. Όταν επέστρεψα στο δωμάτιο, η Σελέστ έλειπε, έτσι και εγώ αποφάσισα να περάσω από το σπίτι του Μάικ και της Κάσσιντυ. Έκανα ένα ντουζ για να φύγει ο ιδρώτας από πάνω μου, φόρεσα απλά, αθλητικά ρούχα, το μπουφάν μου, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου και ξεκίνησα για το σπίτι τους με ένα μπλε Ford Focus που είχε ξεφυτρώσει θαρρείς από πουθενά, χάρη στην Σελέστ. Ήταν αρκετά πρωί ακόμα, υπήρχε όμως κίνηση στον δρόμο, μιας και ήταν καθημερινή. Βρήκα μια θέση και πάρκαρα απέναντι από το σπίτι τους, κάπου όπου θα είχα στα σίγουρα οπτική επαφή και θα με διεκόλυνε να παρακολουθήσω ό, τι και αν συνέβαινε στο διαμέρισμά τους. Κοίταξα από το παράθυρό τους και είδα πως και οι δυο βρίσκονταν στο σπίτι, με την Κάσσιντυ να ντύνεται. Μάλλον είχε να πάει κάπου. Έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα στον Μάικ και, μετά από κάποια λεπτά, είχε ήδη φύγει. Άρα ο Μάικ ήταν μόνος του στο σπίτι. Ενώ σκεφτόμουν ένα σχέδιο για το πως θα του αποσπάσω πληροφορίες για όσα συνέβησαν στο μπαρ χθες το βράδυ, μια φάτσα πετάχτηκε από τα πλάγια του αυτοκινήτου, κάτι που με έκανε να ουρλιάξω. Όταν είδα ότι ήταν ο Ντράκο, αναστέναξα.
''Α, πάλι εσύ'' Τον είδα να σμίγει ερωτηματικά τα φρύδια.
''Δεν κατάλαβα; Δεν χαίρεσαι που με βλέπεις;''
''Γιατί νομίζεις ότι άλλαξα ήπειρο, Ντράκο; Επειδή ήθελα να βρίσκομαι συνεχώς κοντά σου;'' είπα, με ολοφάνερο σαρκασμό στην φωνή μου. Ένα πονηρό χαμόγελο χαράχτηκε στο πρόσωπό του, ένα χαμόγελο που ήξερα τόσο καλά πλέον (ή, τουλάχιστον, θαρρούσα πως ήξερα)
''Ενώ τον νέο σου ''φίλο;'' '' Ο τρόπος που τόνιζε την λέξη με έκανε να πιστεύω ότι δεν το έκανε μόνο για λόγους έμφασης
''Έφυγες και ούτε ένα τηλέφωνο δεν τον πήρες. Απλώς...'' Χτύπησε τα δάχτυλά τους μεταξύ τους ''εξαφανίστηκες'' Και πρόσθεσε, όλο πονηρία και κακία ''Θα πρέπει να έχει πεθάνει από την αγωνία του''
''Αυτός θα πεθάνει από την αγωνία του. Εσένα τι σε νοιάζει;'' του είπα ορθά-κοφτά εγώ. Ένα πλατύ χαμόγελο χαράχτηκε στα χείλη του, τόσο ώστε φαίνονταν ξεκάθαρα οι κυνόδοντες του.
''Μα, σκέψου: θα πεθάνει από την αγωνία του που δεν θα μπορεί να σε προστατέψει'' Τώρα με κορόιδευε κατάμουτρα.
''Ακριβώς'' Του πέταξα εγώ ''Γιατί εκείνος, σε αντίθεση με εσένα, νοιάζεται πραγματικά για εμένα''
''Ώστε έτσι, ε;'' Η φωνή του ήταν πειθήνια, λακωνική. Έβγαλε από το παλτό του μια φωτογραφία και μου την έδωσε ''Τότε, πως εξηγείς αυτή την φωτογραφία;'' Πήρα την φωτογραφία στα χέρια μου. Η ημερομηνία που ήταν αναγεγραμμένη ήταν προχθεσινή, την νύχτα που ο Μπλέιζ είχε λείψει από το σπίτι. Πρέπει να ήταν τραβηγμένη στο μαγαζί του, όπου, μέσα στο ημίφως έδειχνε να χορεύει με την Άμπερ, ίσως με περισσότερη εγγύτητα απ' ό, τι έπρεπε. Η Άμπερ ήταν στενή μου φίλη από το κολέγιο, ωστόσο ποτέ δεν μου είχε πει κάτι σχετικά με τον Μπλέιζ. Δεν είχε δείξει ποτέ δείγματα ότι της άρεσε, αυτή η φωτογραφία όμως με έκανε να αμφιβάλω γι' αυτό. Αμέσως, πέταξα την φωτογραφία από τα χέρια μου λες και μου είχε κάψει τα χέρια.
''Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα''
''Μπορεί'' έκανε, τάχα σκεπτικός εκείνος ''Μπορεί όμως να είναι μια τρανή απόδειξη για την αλήθεια που δεν θες να αντικρίσεις κατάματα'' Μια αδιόρατη κίνηση του κεφαλιού του προς την είσοδο με έκανε να γυρίσω το βλέμμα μου προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα πλατύ, θριαμβευτικό χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του.
''Για δες. Νομίζω ότι πρέπει να ανέβεις στο διαμέρισμα του έκτου ορόφου. Σαν να είδα μόλις κάποιον να ανεβαίνει'' Μετά από αυτή την ''βαρυσήμαντη δήλωση,'' εξαφανίστηκε. Έκλεισα με δύναμη το αυτοκίνητο, το ασφάλισα και ανέβηκα δυο-δυο τα σκαλιά. Όσο ανέβαινα, η καρδιά μου χτυπούσε σε φρενήρεις ρυθμούς, όχι μόνο από το τρέξιμο, αλλά και από την αγωνία μου. Μόλις έφτασα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, εκείνη άνοιξε και, έκπληκτη, είδα την Έβελιν να βγαίνει από το διαμέρισμα. Το τελευταίο πράγμα που μπόρεσα να δω προτού φτάσει στο τέλος του διαδρόμου ήταν το χαμόγελό της. | |
| | | | Black Forest Witch-Book 2 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|