| Ποίηση εσωψύχων... | |
|
+8Amaranth Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Lillith Raven Dark Knight paramu8enia Μορένα 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Παρ Μαρ 16, 2012 2:55 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Παρ Μαρ 16, 2012 4:42 am | |
| Αν είναι για να στέλεις στο διαγωνισμό, τότε γιατί να μην είναι για εδώ; Εκτός κι αν μας βρίζεις μέσω ποίησης, οπότε τότε αλλάζει λίγο... :Ρ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raven στις Σαβ Μαρ 17, 2012 3:42 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Μαρ 17, 2012 3:43 pm | |
| Πλάκα σου κάνω! Αλλά θα ήθελα να δω κάτι δικό σου εφόσον γράφεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Μαρ 17, 2012 5:51 pm | |
| Πάλι καλά...:Ρ
Χαχα μπορεί να δεις κάτι στο παρόν..:Ρ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Μαρ 17, 2012 6:41 pm | |
| Ωραία! | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Απρ 11, 2012 5:07 am | |
| Ο Θεός μέρες χάριτος μου δίνει. Τα σου 'ταξα σου τα 'δωσα μου λέει και γελά. Μα γλυκιά μου κοίτα εδώ ότι καλό το έχεις. Δεν είναι τόσο εύκολο, να δω άμα τ' αξίζεις. Αυτά λέει και εμπόδια και πειρασμούς βάζει στην καρδιά μου. Και ότι θέλησα και πόθησα ποτέ γεμίζει τα μυαλά μου. Να 'ντέξεις θέλεις; Το μπορείς; Τόσα εγώ σου δίνω! Ωραία και εφήμερα αντί αυτών που έχεις. Τα οποία είναι δύσκολα μα θέλει δύναμη και σθένος να τα κρατήσεις. Την ψυχή σου ελεύθερη ν' αφήσεις... | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
Αριθμός μηνυμάτων : 2563 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Απρ 30, 2012 10:23 pm | |
| Λοιπόν μου ρθε κ έγραψα κάτι σαν ποίημα , που μόνο ποίημα δεν είναι , αλλά επειδή μοιάζει κάπως έτσι , το αποκαλώ ποίημα οπότε το βάζω και σ αυτό το τόπικ. Ορίστε :
Xορεύοντας με τον Θάνατο...
Σκοτάδι απλώνεται παντού , στη φύση , στη ψυχή μου.. Σκοτάδι απλώνεται παντού, και τρέμει η ύπαρξη μου.. Στάσου κ άκου μια στιγμή τους γύρω σου θορύβους , Στάσου κ άκου τα μνήματα , πως τρίζουν που ανοίγουν.. Βαριές ανάσες και λυγμοί και ψίθυροι και κλάμα.. Είναι αυτά φαντάσματα? Ψυχές καταραμένες? Ή μήπως είναι δύστυχοι , τον δρόμο τους που ψάχνουν? ----- Τ ’ αστέρια έχουνε κρυφτεί , φεγγάρι δεν υπάρχει.. Ένα αεράκι δροσερό τα φύλλα ταξιδεύει... Τ ‘ αγρίμια δεν ακούγονται , το λέει το ένστικτό τους , Στις τρύπες τους χωθήκανε και είναι τρομαγμένα.. Απόψε περπατούν στη γη πλάσματα που δεν πρέπει , αιώνια , απέθαντα , πάντα καταραμένα , που ο Παράδεισος δεν δέχτηκε κ η κόλαση δεν παίρνει… ----- Μα τί ‘ναι αυτό που ακούγεται? Χλιμίντρισμα αλόγων? Ποια άμαξα μας έρχεται , ποιος τώρα ταξιδεύει? Τα νιάτα του δεν σέβεται? Κατάρα δε φοβάται? Κεριά για φώτα έχουνε , το δρόμο να τους δείξουν , Και άλογα ξεκούραστα , που κούραση δε νιώθουν. Μα απ’το δάσος θα διαβούν? Μέσα από την ομίχλη? Οι απέθαντοι τους άκουσαν κ εκεί τους περιμένουν... ----- Τα άλογα το ένιωσαν , και πάγωσαν το βήμα.. Στα πόδια τους σηκώθηκαν και γύρω τους κοιτάνε.. Η άμαξα σταμάτησε , στη μέση του ξεφώτου.. Ο άρχοντας κατέβηκε , και κοίταξε τριγύρω.. Μα τίποτα το βλέμμα του δεν έπιασε , κ ας σφίχτηκε η καρδιά του , Τα άλογά του χάιδεψε , μα εκείνα αλλού κοιτούσαν , Στα δέντρα ανάμεσα και τις σκιές , σκιές που τους κυκλώναν.. ----- Ανάσα δεν ακούστηκε , μόνο έπεσε στο χώμα , Και πάνω του απέθαντοι ριγμένοι να τον τρώνε , Αθόρυβα , ανέκφραστα σαν να ‘ ναι αγγαρεία.. Κ όταν αυτού τελειώσανε , την άμαξα ανοίξαν. Μα τι ήταν τούτο που έλαμπε? Μην ήταν το φεγγάρι? Μην ήταν άστρα που ο νεκρός στην άμαξα είχε κρύψει? Όχι , ήτανε δυο λαμπερά , καταγαλάζια μάτια .. ----- Η κόρη η αρχόντισσα , όμορφη σαν τη νύχτα.. Μα αμίλητη τους κοίταζε και ήταν τρομαγμένη.. Κ εκείνοι ανέκφραστοι ετοιμάστηκαν την πείνα να χορτάσουν.. Μα κάτι τους σταμάτησε , και πίσω εκείνοι κάναν.. Και πρώτη φορά στα μάτια τους τρόμος εφανερώθει! Ήταν Αυτός που ερχότανε , την κόρη για να πάρει! Ο ένας , ο μοναδικός , αιώνια πεθαμένος.. ----- Πλησίασε κ εκείνοι σκόρπισαν στα μνήματα να μπούνε.. Ετούτον τον φοβόντουσαν αιώνιοι κ ας ήταν.. Γιατί βασανιστήρια και πείνα θα ερχόταν , Αν τον δυσαρεστούσανε , Αυτόν , τον Άρχοντά τους.. Την κόρη ετούτος κοίταξε και νόημα της κάνει.. Κ εκείνη μη το θέλοντας , στην αγκαλιά του πήγε.. Το σώμα της υπάκουε στο βλέμμα του και μόνο.. ----- Στην αγκαλιά την κράτησε , και βγήκε το φεγγάρι.. Κ εκεί οι δυο , στο ξέφωτο , ένα χορό χορέψαν.. Χορό αργό και γρήγορο , χορό καταραμένο.. Κ όταν ετούτος τέλειωσε δυο άστρα μαζί σβήσαν.. Τα μάτια της τα λαμπερά , μεμιάς θολά γινήκαν.. Κ η ομορφιά της χάθηκε , όπως και η ψυχή της. Μα δυό σημάδια στο λαιμό θα έμεναν για πάντα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dark Knight στις Τρι Μάης 01, 2012 2:30 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 12:26 am | |
| Εμένα μια χαρά ποιήμα μου φάνηκε. Αλλά βέβαια, εγώ δεν ξέρω και πολλά από ποίηση, οπότε δεν είμαι η κατάλληλη να κρίνω. Πάντως μου άρεσε πολύ το θέμα του και οι εικόνες που δημιουργούσε. Ήταν πολύ ζωντανό. Στη στροφή που χόρευαν μου ήρθε στο μυαλό το Danse Macabre | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 2:01 am | |
| Μουχαχααα... ΜΟΥΧΑΧΑΑΑΑ! Αυτό το ποίημα ξυπνάει το επιθυμητικό μου ^.^ Hail to the dark lord και στην θλιμμένη-μαραμένη κόρη! (''Χορεύοντας με τον Θάνατο,'' ''Ισκιομακελάρης,'' ''Στο χείλος του γκρεμού και του θανάτου'' και κάτι άλλο εξίσου σκοτεινό θα ήταν απόλυτα ταιριαστό, νομίζω ^.^ ) | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 2:28 am | |
| Το ''χορεύοντας με το θάνατο'' μου άρεσε!! Θα το βάλω! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 2:31 am | |
| Εξ' αρχής, σκέφτηκα το ''Φλερτάροντας,'' αλλά το απέφυγα, γιατί το βρήκα κάπως cheesy >.< Πολύ μου άρεσε πάντως το ποίημα σου ^.^ Και ο Ισκιομακελάρης | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 2:35 am | |
| είναι η πρώτη μου απόπειρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 2:38 am | |
| You' re welcome! Ήταν πολύ καλό για πρώτο ποίημα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 3:11 am | |
| Argy, ωράιος τίτλος. DK, πάρα πολύ καλό για πρώτη προσπάθεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 3:20 am | |
| Χριστινάκι μου, ευχαριστώ. Έτσι μου ήρθε. Έτσι ξαφνικά :P | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 3:20 am | |
| κ από μένα! Ελπίζω να σας άρεσε! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 3:23 am | |
| Μας άρεσε! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 4:14 am | |
| Πολυ ωραιο!! Και οι εικονες εμφανιζονταν μπροστα μου! | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Μάης 01, 2012 4:21 am | |
| Τέλειο Γιώργο!!! Έτσι για να βάλετε κι άλλοι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Μάης 02, 2012 12:45 am | |
| Συμφωνώ με τους άλλους!! Τέλειοοο!! Ούτε ταινία να μην ήτανε!!! => Και εννοώ οτι είναι καταπληκτικό! | |
|
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Μάης 02, 2012 1:45 am | |
| όλους σας! Ισως γράψω κανα δυο ακόμα , γιατί για ιστορία , έμπνευση καμία! | |
|
| |
| |
| |
Dark Knight Lycan Leader
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Μάης 02, 2012 2:15 am | |
| ξεκινάωωωω!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Μάης 02, 2012 2:16 am | |
| Ωραία :P | |
|
| |
| Ποίηση εσωψύχων... | |
|