| Ποίηση εσωψύχων... | |
|
+8Amaranth Princess of darkness AЯianЯhod.ЬЩ.22 Lillith Raven Dark Knight paramu8enia Μορένα 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τετ Μάης 02, 2012 2:32 am | |
| Ωραίααααααααααα!!!!: - Σπόιλερ:
Χαχαχα oldinary Argy...:P
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 3:58 am | |
| Λοιπόν χθες έγραψα ένα ποίημα για πλάκααααα.... Ήμουν σε έναν φίλο(κολλητός) μου και το εμπνεύστηκα από αυτόν για την ακρίβεια:Ρ Μην το κρίνετε γιατί ξέρω ο,τι είναι βλακεία! :Ρ
Ο Μπλε Στέφανος
Μπλε ρούχο, Μπλε γυαλιά. Μιλά στο κινητό, Και άστα χέρια ανοιχτά Μπλε παντελόνι! Μπλε μποξεράκι; Δεν ξέρω για πιο μιλώ, Αλλά ξέρω να ρωτώ. Μπλε σεντόνια, Μπλε ντουλαπάκια. Βάλτα στην θέση τους, Και δες τον σκοπό τους. Ο τοίχος είναι δίπλα, Κοιτάζει τον παίχτη Δεν είναι τίποτα, Μόνο η αρχή…
| |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 4:25 am | |
| χαχαχ καλοο ειναι ^^ εχει κι χαρακτιριστικο ονομα.... | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 4:25 am | |
| Μαθαίνοντας για το μπλε xD
Πέραν της πλάκας, φάση έχει :P | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 4:27 am | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 4:29 am | |
| Τα ξέρουμε όλα, αν θες να ξέρεις Αλλά επειδή όλοι δικαιούνται να πούνε την γνώμη τους ελεύθερα, για πεεε :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 5:26 am | |
| Πλάκα είχε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 04, 2012 11:40 pm | |
| Χαχαχα σας ευχαριστώ! Δεν ήξερα ο,τι θα σας αρέσει! :Ρ
Θα του το πω να χαρεί! :Ρ ^.^ | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Ιουν 05, 2012 1:26 am | |
| ηταν συμπαθητικουληηη...^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Τρι Ιουν 05, 2012 3:16 am | |
| Χαχα ναι ήτανε κάάάάάπωωως...:Ρ | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Δευ Ιουν 25, 2012 5:38 pm | |
| μορενα μου αρεσαν τα ποιηματακια σου...
μαρια, πλακα ειχε το δικο σου... οντως, μαθαινιντας για το μπλε
γιωργο, το δικο σου μου αρεσε πολυ... με ταξιδεψε. ηταν λες και εβλεπα μπροστα μου τις εικονες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Παρ Νοε 16, 2012 11:00 pm | |
| Παιδιά όταν ήμουν πιο μικρή είχα γράψει ένα τραγούδι στα αγγλικά(βλακεία είναι αλλά το βάζω για να γελάσετε! ) SO THIS IS THE END So this is the end, this is the end of my friends… So this is the end, this is the end of my childhood friends… I can’t do this anymore, I want my freedom, I want my life back, I want all the things back…yeah yeah yeah… My life it was wonderful but my friends bleed me very bad and now I can’t fell anything apart from a knife in my heard… My life is very down, my life is very upset, and my life is broken of the middle...yeah yeah yeah So this is the end, this is the end of my friends… So this is the end, this is the end of my childhood friends… I can’t do this anymore, I want my freedom, I want my life back, I want all the things back…yeah yeah yeah… (2 fores) So this is the end, this is the end of my friends… So this is the end, this is the end of my childhood friends… I can’t do this anymore, I want my freedom, I want my life back, I want all the things back…yeah yeah yeah… I want my life back yeah, yeah, yeah; I want my freedom yeah, yeah, yeah, I want all the things back to me… Ναι ξέρω χαζομάρα! Και ένας μικρός στίχος που είχα γράψει πέρυσι! "Όλα είναι καταραμένα, στο δωμάτιο περιτριγυρισμένα!" Αυτάάάά.... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Παρ Νοε 16, 2012 11:55 pm | |
| Λοιπον εγω εχω μια ποιηση δικης μου συνθεσης αφιερωμενη στον Πανο διοτι αυτον σκεφτομουν καθως την εγραφα.......... Σαγαπω περισσοτερο απο οσο μαι ανθρωπινη καρδια μπορει να αγαπησει,περισσοτερο απο οσο ονερευτε η εσθανετε ενας ερωτευμενος Εισαι το συνεφο με το υπεροχο αρωμα που σταλθηκε απο τον παραδεισο για να ριξει την βροχη του πανω μου την ευλογισμενη δροσια. Αισαθανομαι την καρδια σου, τις φλεβες σου να κυλουν μεσα στις δικες μου χωρις καμια χαραμαδα αναμεσα τους για να χωθει ο ακαθαρτος κοσμος. Πιστευω στην ζωη γιατι χωρις αυτη δεν υπαρχει αγαπη. Πιστευω στην αγαπη γιατιι χωρις αυτην δεν θα υπηρχες εσυ.......Πιστευω σε σενα γιατι χωρις εσενα δεν υπαρχω εγω....!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Νοε 17, 2012 1:14 am | |
| Ωωω πολύ ωραίο Μάνια! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Νοε 17, 2012 2:55 am | |
| Σε ευχαριστω που το βρισεις ωραια........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Δεκ 15, 2012 8:46 pm | |
| Λοιπόν ένα καινούργιο μου ποίημα...:Ρ Δεν είναι ωραίο άλλα τρώγεται...:Ρ
ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ
Σε είχα νοιώσει Σε είχα φιλήσει Σε είχα… Μα σε έχασα…
Έφυγες ξαφνικά Δίχως αντίο Δίχως μια ματιά Σε θέλω Σε αγαπώ Πίστεψε το…
Τώρα κοιτάζω στο σκοτάδι Η νύχτα σκέπασε μικρά αστέρια Που μας κοίταζαν κάποτε από ψηλά Σώπασες και εσύ…
Και αν χαθώ, Θα έρθεις να με βρεις; Θα με ψάξεις; Ή μόνη θα μείνω Κρατώντας στην αγκαλιά αναμνήσεις Έχασα, κλαίω, νοιώθω πόνο.
Πολλά θέλω Μα λίγα έχω… Μακάρι να σε είχα Μα σε έχασα Δεν ξεχνώ Μην με ξεχνάς… Σ’αγαπώ!
| |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Δεκ 15, 2012 8:51 pm | |
| Αυτό που δημοσίευσα σήμερα είναι ένα... Σε ευχαριστώ πάντως! | |
|
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Δεκ 15, 2012 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Δεκ 15, 2012 11:42 pm | |
| με την Ειρήνη, ωραία τα ποιηματάκια σου, και εγω γράφω τραγούδια μόνο που είναι βλακείες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Σαβ Δεκ 15, 2012 11:47 pm | |
| Ευχαριστώ και σε σένα! Μπα δεν νομίζω να είναι βλακείες... Για βάλε να δούμε! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:12 am | |
| Είναι τραγούδι, και εχω βρεί τη μελωδία δεν ξερω τώρα πως θα είναι αν διαβαστεί κανονικά αλλά τέλος πάντων θα το βάλω.
Τα μάτια σου στα ξενα τα λόγια όχι σε 'μένα μια άλλη έχει το χάδι σου και εγω πεθαίνω κάθε βράδυ που...
Περιμένω θα περιμένω μια ζωή θα επιμένω και επίσης αμα χρειαστεί εδω θα μένω για 'σένα βράδυ και πρωί Για ΄σένα λιώνω και οτι κάνω δηλαδή για 'σένα μόνο και επίσης αμα χρειαστεί εδω θα μένω και ας πρέπει να πονώ
Για εσένα όλοι πάνε σε κάθε πόρτα σταματάνε και να ξέρεις ότι εγω για εσένα πάντα θα είμαι εδώ
Περιμένω θα περιμένω μια ζωή θα επιμένω και επίσης αμα χρειαστεί εδω θα μένω για 'σένα βράδυ και πρωί Για ΄σένα λιώνω και οτι κάνω δηλαδή για 'σένα μόνο και επίσης αμα χρειαστεί εδω θα μένω και ας πρέπει να πονώ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:19 am | |
| Είναι πολύ όμορφο! Μου άρεσε πολύ! | |
|
| |
Allison Argent Lycan
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:21 am | |
| Παρόλο που πιστεύω ότι είναι βλακεία...τέλος πάντων σε ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποίηση εσωψύχων... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:37 am | |
| Δεν είναι! -.-''' Μην είσαι τόσο αρνητική με τον εαυτό σου! Ήτανε πάρα πολύ ωραίο! | |
|
| |
| Ποίηση εσωψύχων... | |
|