Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Καταραμενες Ψυχες

Πήγαινε κάτω 
+2
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Allison Argent
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 03, 2012 3:33 am

Λίαμ, δε μας τα λες καλά! tongue Αναρωτιέμαι τι κανονίζει... και τι έκανε στην Τσέλσι!

Επίσης, η σκηνή που η Κορνέλια κόλλησε τον Τζέρεμι στον τοίχο είχε πολλή πλάκα! Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 220813

Γιατί να περιμένουμε για το επόμενο κεφάλαιο ως την Παρασκευή; Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 959103
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 03, 2012 3:39 am

Θα συμφωνήσω με την Χριστίνα: η σκηνή του στριμώγματος στον τοίχο ήταν όλα τα λεφτά xD Λες και είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι και η Κορνέλια να ήταν ο άντρας και ο άλλος η γυναίκα ένα πράγμα :P Επίσης, η φίλη της την έχει πολύ άσχημα >.<

Ποιος περιμένει τώρα μέχρι την Παρασκευή; Πφφφ...-.-
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Αιγόκερως Αριθμός μηνυμάτων : 1182
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012
Τόπος : Νεκροταφιο

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 03, 2012 3:40 am

Ο Λίαμ έχει έρθει για συγκεκριμενο σκοπό και το ντουλάπι το έχει επίτηδες...
Όσο για τον Τζέρεμι... είναι που είναι φοβητσιάρης
Συνέχεια θα έχετε τι παρασκευή γιατι μεσα στην εβδομάδα έχω σχολειο-φροντιστηριο και φορτομένο πρόγραμμα!
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Σκορπιός Αριθμός μηνυμάτων : 1719
Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 03, 2012 4:04 am

Αχ τι ωραία συνέχεια
Όσο για την σκηνή με την Κορνέλια είχε φάση όντως
Περιμένω συνέχειααα Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 07, 2012 2:21 am

Συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια!

Χαχα κρίμα ο Τζέρεμι καλέ!:Ρ

Ωωω όντως ποιος περιμένεις μέχρι τότε? -.-'' :Ρ

Αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα! Άντε περιμένουμε πως και πως την συνέχεια!^^
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 09, 2012 7:16 am

Ορίστε και η συνέχεια, άργησα λιγάκι να την ανεβάσω αλλά είχα φορτωμένο πρόγραμμα Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715

Κεφάλαιο 4.

Με το που μπήκα στο μεγάλο κήπο του σπιτιού μας, ο Ροκι (το λυκόσκυλό μου) , έτρεξε πάνω μου και άρχισε να μου γλείφει το χέρι, πέξαμε λίγο με ένα ξυλάκι και ενω δεν ήθελε να μπω σπίτι, τελικά του φώναξα και ηρέμησε. Μπήκα στο σπίτι και ανέβηκα δύο-δύο τα σκαλοπάτια, για το δωμάτιό μου. Το δωμάτιό μου ήταν πεντακάθαρο και τα πάντα ήταν στη θέση τους, μάλλον η μητέρα μου το καθάρισε παρόλο που τις είχα πεί να τα αφήσει όλα όπως είναι γιατί δεν μου αρέσει η τάξη. Πέταξα τα παπούτσια μου όπου να' ναι, πέταξα και τη τσάντα μου στο πάτωμα και μετά άρχισα να πετάω τα ρούχα μου απ'τη ντουλάπα, μέχρι να βρώ το σκισμένο μαύρο κολάν και μια μαύρη μπλούζα με μια νεκροκεφαλή. Άλλαξα στα γρήγορα και κατέβηκα πάλι τα σκαλιά δυο-δυο.
- Κορνέεεεεεεεεεεεελια!!! Θα γκρεμίσεις ολόκληρο το σπίτι! Φώναξε η μητέρα μου, αλλά δεν της απάντησα απλά πήγα και έκατσα στο σαλόνι περιμένοντας να πάει 10 και μισή για να πάω στη Τσέλσι εφόσον με είχε πάρει νωρίτερα και συμφωνήσαμε στο να πάω σπίτι της!
- Γύρισες νωρίς, συμβαίνει κάτι? Μην μου πείς αποβολή...
- Όχι, απλά βαριόμουνα και είπα να γυρίσω! Της είπα χωρίς να την κοιτάω, δεν ήξερα ούτε εγώ γιατί αποφάσισα να γυρίσω σπίτι, όχι πάντως για την Τσέλσι, καθώς με πήρε τηλέφωνο ενω ήμουνα ήδη, έξω απο το σχολείο, στο δρόμο για το σπίτι.
- Πρέπει να συμορφωθείς και να μην κάνεις συνέχεια κοπάνες όποτε θές,... Συνέχισε να μιλάει, αλλά εγώ δεν την άκουγα απλά έκοβα βόλτες στο σαλόνι και ύστερα πήρα το μπουφάν, φόρεσα τις μπότες μου, πήρα την ομπρέλα μου και κοπάνησα την πόρτα, πίσω μου.

Είχε σταματήσει η βροχή και μπορούσα να μυρίσω τον καθαρό αέρα. Ο ουρανός άνοιξε και τα σύννεφα άφηναν τις ακτίνες του ήλιου να περνάνε ανενόχλητα. Το σπίτι της Τσέλσι βρισκόταν τρία τετράγωνα πιο κάτω απο το σπίτι μου, ζούσε στη πιο μεγάλη και μοντέρνα μονοκατοικία της περιοχής, και όλοι θαύμαζαν το σπίτι της, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Είχα είδη φτάσει μπροστά απο το σπίτι της οπότε έσπρωξα τη μεγάλη σιδερένια πόρτα και προχώρησα, ο κήπος ήταν περιποιημένος με όλα τα είδη λουλουδιών αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα η ορτανσία, βέβαια τώρα με τη βροχή ο κήπος έγινε όλο με λάσπες.
Στάθηκα μπροστά απο τη μεγάλη πόρτα και χτύπησα το κουδούνι, και μετά απο λίγα λεπτά αναμονής, η πόρτα άνοιξε και φάνηκε η Τσέλσι, που μάλλον ήταν μόνη της, γιατί μου άνοιξε τη πόρτα, ασυνήθιστο για τη Τσέλσι, γιατί είναι πολύ κακομαθημένη και η μητέρα της κάνει τα πάντα ενω αυτη τίποτα. Φαινόταν αλλιώς απο το πρωί, ήταν χλωμή και τα καστανόξανθα μαλλιά της μου φαινόντουσαν πιο ανοιχτά, επίσης πρόσεξα και τα γαλάζια μάτια της που συνήθως ήταν σαν το γαλάζιο της θάλασσας αλλά τώρα έμοιαζαν με ξεπλυμένο γαλάζιο. Μπορεί όλα να ήταν ιδέα μου τελικά, αλλά και όταν με καλωσώρησε, η φωνή της ήταν πιο γλυκιά και κουδουνιστή.
- Τσέλσι, είσαι καλά? Τη ρώτησα απορημένη.
- Μια χαρά. Είπε και χαμογέλασε. Έλα πάμε πάνω. Μου είπε και την ακολούθησα. Το δωμάτιό της, όπως πάντα καθαρό και φωτεινό, με μια μεγάλη κορνίζα πάνω απο το κρεβάτι της, που απεικόνιζε την Τσέλσι στο παρίσι.
- Συμβαίνει κάτι σοβαρό? Με πήρες τηλέφωνο και μου είπες ότι με θές σε κάτι, προσπάθησα να μαντέψω αλλά δεν μπόρεσα, έχω πολλά κενά και δεν ξέρω γιατί. Είπα στην Τσέλσι και εκείνη γέλασε, το γέλιο της ακουγόταν πιο κουδουνιστο σαν καμπανούλα.
- Μάλλον έχεις Αλτσχαιμερ, λοιπόν, θυμάσε που με έστειλες να ρωτήσω κάποια πράγματα τον Τζέρεμι, αλλά δεν πρόλαβα να σου πώ τι έγινε γιατί χτύπησε κουδούνι και πήγα στη τάξη, εεε λοιπόν τα έμαθα όλα και μπορώ να πω ότι είναι αρκετα ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
- Ακούω! Είπα ανυπόμονα και έκατσα σταυροπόδι. Άρχισε να μου λέει για την ιστορία του σχολείου μας.
- Πολύ παλιά ήταν ένα εργοστάσιο, αλλά τελικά έκλεισε και έμεινε για πολά χρόνια κλειστό. Κάποιοι υποστηρίζουν πως όταν έκλεισε το εργοστάσιο, αποτέλεσε στέκι σατανιστών όπου έκαναν κάποιες φρικτες τελετές. Το μέρος ήταν πολύ τρομαχτικό και στα παλιά χρόνια το Secret Harbour, δεν ήταν πυκνοκατοικημένο μέρος όπως τώρα και για αυτό όταν άρχισαν να χτίζονται σπίτια, το κράτος αποφάσισε να αγοράσει το παλιό εργοστάσιο και να το κατεδαφίσει για να χτιστεί σχολείο. Στο μέρος που είναι το ντουλάπι, περνάει μια μαγνητική γραμμή και ειδικά σε εκείνο το σημείο που είναι το ντουλάπι, η συγκεκριμένη αυτή γραμμή τέμνεται με μια άλλη. Είναι τυχαίο λοιπόν το ντουλάπι αυτό να έχει τον αριθμό 666, και όλοι οι μαθητές να μην θέλουν να το χρησιμοποιήσουν? Πιστεύουν μάλιστα κάποιοι ότι απο αυτο το ντουλάπι, ο σατανας εποικοινωνει με το δικό μας κόσμο. Ποτέ όμως δεν μπορείς να ξέρεις ποια είναι η αλήθεια.
- Ενδιαφέρον, θα τα πω όλα στον Λίαμ, για να το μελετήσουμε...δεν ξέρω έχω την αίσθηση οτι με κάλεσες για κάτι άλλο...ότι και αν είναι, αν δεν θές, μην μου πείς!
- Μα...για αυτό το λόγο σε κάλεσα για να σου πω για το ντουλάπι που σε αναστατώνει τόσο πολύ!
- Καλά...αλλά εσύ πριν μου είπες οτι δεν πρόλαβες να μου πείς τι σου είπε ο Τζέρεμι γιατί χτύπησε κουδούνι και πήγες στη τάξη, τώρα πως είσαι εδώ, κανονικά θα έπρπε να είσαι στη τάξη και όχι σπίτι σου.
- Έλα τώρα Κορνέλια, είναι πανεύκολο να τη κοπανήσεις, ακόμα και ώρα μαθήματος...πολύ εύκολο για άτακτα κορίτσια σαν και εμένα. Είπε και χαμογέλασε αλλά αμέσως άλλαξε θέμα και μου είπε σοβαρα. Θα μου πείς τι συμβαίνει με εσένα και τον Λίαμ, και πώς γνωριστήκατε? Είμαι σίγουρη ότι κάτι μου έκρυβε και αργά ή γρήγορα θα το μάθαινα, όπως και να΄χει δεν την πίεσα άλλο και της είπα όλα όσα έγιναν το πρωί. Δεν πρόσεξα πότε πέρασε η ώρα και έπρεπε να πάω, να πάρω τα αδέρφια μου απο το δημοτικό τους, οπότε αποχαιρέτισα την Τσέλσι και πήγα να τους πάρω.

Το δημοτικό τους δεν ήταν αρκετα μακριά απ΄το σπίτι ''μας'' αλλά απο το σπίτι της Τσέλσι ήταν. Περίμενα λίγο μέχρι που άκουσα το κουδούνι να χτυπάει και είδα όλα τα παιδάκια να βγαίνουν και όπως πάντα ο Φρέντι και η Τζούντι βγαίνουν τελευταίοι γιατί συνήθως προκαλούν προβλήματα με τα άλλα παιδιά και η κυρία, τους κρατάει, αλλά σήμερα μάλλον δεν έκαναν προβλήματα γιατί μετά απο λίγο τους είδα να βγαίνουν.
- Κορνέλια, ο Μάξ, με χτύπησε κοίτα. Είπε ο Φρέντι και μου έδειξε το μελανιασμένο χέρι του. Ο Φρέντι και η Τζούντι ήταν τα μικρότερα αδέρφια μου, ήταν δίδυμα αλλά τελείως διαφορετικά, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
- Δεν πειράζει, αύριο πλάκωσε τον. Του είπα και χαμογέλασα, αφου δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο, τι θέλει δηλαδή να πάω και να τον πλακώσω. Πήρα τη τσάντα της Τζούντι που ήταν με την Φράνκι- η αγαπημένη της ηρωίδα απο το Μonster High- και τη τσάντα του Φρέντι στο άλλο μου χέρι με τον Βen 10
- Τι μαγείρεψε σήμερα η μαμά? Ρώτησε η Τζούντι.
- Μμμμ, δεν ξέρω. Της απάντησα.
- Ελπίζω να μην έχει φτιάξει όλες αυτές τις αηδίες που μας βάζει να τρώμε. Είπε η Τζούντι θυμωμένα, όταν λέει αηδίες εννοεί κάτι σαλάτες, γιατί η μητέρα μας είναι χορτοφάγος και νομίζει ότι όλοι είμασται σαν και αυτήν.
Όταν φτάσαμε σπίτι, διαπιστώσαμε ότι είχε φτιάξει μια καινούρια σαλάτα και είχε αγοράσει ''ψωμί'' (υποτίθεται) που σου έσπαγε τα δόντια, πως να το φάμε δηλαδή, ξαφνικά μου κόπηκε η όρεξη και ανέβηκα πάνω στο δωμάτιό μου για να κοιμηθώ μια ώρα το μεσημέρι αλλά εκεί που νόμιζα ότι θα κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι, κοιμήθηκα πολύ ώρα.
Είμουν σε ένα θεοσκότεινο δωμάτιο, και δεν ήταν κανείς, σηκώθηκα όρθια και φώναζα το όνομά μου ''Κορνέλια'' (περίεργο), και έτσι στα ξαφνικά εμφανίστηκε μια κοπέλα, μάλλον γυναίκα, με ένα άσπρο φόρεμα και μακριά μαύρα μαλλιά που είχαν μια περίεργη λάμψη και τα μάτια της δεν φαινόντουσαν, ήταν μαύρα. Μιλούσε σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα και ύστερα άρχισε να περπατάει, και να χάνεται όλο και πιο βαθιά όλο και πιο αμετάκλυτα βαθιά.
Ξύπνησα γύρω στις 4 το πρωί και είπα να πάω να φάω κάτι γιατί πεινούσα. Ενω καταίβενα τις σκάλες άκουσα έναν θόρυβο, πήγα προς το μέρος που ακουγόταν ο θόρυβος και έτσι είδα τον Φρέντι να παίζει βιντεοπαιχνίδια, απο εκείνα που έχουν αίμα και ήταν αρκετα βιαία. Κατάλαβα που οφείλεται η συμπεριφορά του και δεν σκόπευα βέβαια να τον μαρτυρήσω απλά έπρπε να του εξηγήσω ότι δεν είναι σωστό, δεν ήθελα να γίνει σαν και εμένα, να πλακώνει δηλαδή όποιον βρεί μπροστά του, θέλω να αλλάξω να γίνω συμπαθητικός άνθρωπος, για αυτό πρέπει να αλλάξω πρώτα εγώ και μετά να βοηθήσω τους άλλους!

- Αλλαγή σχεδίου Λίαμ, δεν μπορούμε να την βάλουμε να κάνει όλη εκείνη τη διαδικασία με το ζόρι, γιατί με το που θα ελευθερωθεί η δύναμη που κρύβει, μπορεί να μας καταστρέψει όλους!
- Κατάλαβα, θα πρέπει πρώτα να με εμπιστευτεί, είναι εξίσου εύκολο χωρίς την υποβολή.
- Ωραία ελπίζω να τα καταφέρεις.
- Είμαι σίγουρος ότι θα είσασται ευχαριστημένος με τις συνέπειες και η Αλίσια θα γυρίσει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Allison Argent στις Δευ Δεκ 10, 2012 3:20 am, 2 φορές συνολικά
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 09, 2012 9:08 am

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, Λία μου, γιατί φαίνεται ότι προσπάθησες και σου το αναγνωρίζω αυτό, αλλά καλύτερα να αργούσες να το ανεβάσεις και να έκανες περισσότερες διορθώσεις. Το κείμενο είχε πολλά εκφραστικά λάθη, για να μην αναφερθώ στην παρουσία 2-3 στοιχείων τρόμου, τα οποία ήταν κάπως ασύνδετα σε σχέση με την ιστορία ως όλο.
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 09, 2012 7:51 pm

Το ξερω βιαζομουν πολύ λές να κάνω edit αυτό σκεφτόμουνα όταν το ανέβασα γιατί βαριόμουνα, να το ξαναδιαβασω για να κανω διορθωσεις
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 09, 2012 11:16 pm

Λοιπόν όντως η προσπάθει φαίνεται
Ωστόσο θα συμφωνήσω με την Αργυρώ
ότι είχε πολλά εκφραστικά λάθη αλλά
με λίγη δουλειά θα γίνει μια χαρά Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 220813
Ναί καλύτερα εάν θες να κάνεις ένα
Edit για να φαίνεται πιο ωραίο
Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 10, 2012 3:21 am

Ωραία έκανα αλλαγές και έτσι που ξαναδιάβασα το κεφάλαιο, πριν τις αλλαγές- κοπάνησα το κεφάλι μου στο τοιχο- ήταν χάλια πρίν ούτε εμένα μου άρεσε!
Νομίζω ότι με τις αλλαγές είναι καλύτερο!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 10, 2012 4:51 am

Δεν ξέρω πως ήτανε πριν...tongue αλλά εμένα μ άρεσε η συνέχεια έχω να πω...tongue

Τι γίνεται με την Αλίνα ακριβώς; Και το όνειρο πολύ αλλόκοτο!tongue

Η Τσέλσι είναι βρικόλακας ή είναι κάτι σαν τον Λίαμ; tongue

Δεν ξέρωωωω... θέλω να μάθω πάντως...tongue

Περιμένω συνέχεια...!!!!Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 13873 Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 32070
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 10, 2012 4:55 am

Πολύ καλύτερο Λία Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 220813
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Δεκ 10, 2012 10:44 pm

Το πετυχες Μαρια η Τσελσι=βρυκολακας οσο για την Αλισια...προς το παρον δεν θα πω ποια ειναι...θα το μαθετε αργοτερα.

Σε ευχαριστω Ειρηνη!
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 12:32 am

Τίποτα
Πάντως μου άρεσε πιο πολύ απο το προηγούμενο!
Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 3:10 am

Χμμμ καλά, θα περιμένουμε! ^^

Πότε θα μας βάλεις την συνέχεια;Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 13873
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 12, 2012 12:48 am

Ελπίζω σύντομα Λία! :-P
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 12, 2012 12:50 am

Ελπιζω να προλάβω!
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 12, 2012 1:00 am

Μακάρι να προλάβεις
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 6:32 am

Κεφάλαιο 5.

Καθόμουνα στο τραπέζι της κουζίνας τρώγοντας πρωινό, τα αγπημένα μου δημητριακά, η μητέρα μου έφτιαχνε ομελέτες, ο πατέρας μου έπινε καφέ ενω τα αδέρφια μου τσακωνόντουσαν όπως πάντα για το ποιος θα πάρει το Playstation 2. Δηλαδή, μια συνιθισμένη μέρα, όπως όλες τις άλλες με τη διαφορά ότι σήμερα δεν έχουμε σχολείο και αυτο με έκανε χαρούμενη που δεν θα έβλεπα την Τσέλσι και τον Λίαμ. Όλη τη προηγούμενη εβδομάδα, έβλεπα την Τσέλσι και τον Λίαμ, να μιλάνε ακατάπαυστα αλλά μόλις τους πλησίαζα, διέκοπταν τη συζήτηση και μιλούσαν για κάτι άσχετο. Είμαι σίγουρη ότι μου κρύβουν κάτι, οπότε είναι λογικό να σκέφτομαι διάφορα...μπορεί ναι, να ξέρω τη Τσέλσι απο πολύ παλιά αλλά ποτέ μου δεν την πολυ-εμπιστευόμουν, καθώς δεν έπαιρνε τίποτα στα σοβαρά, όσο για τον Λίαμ, εδω και λίγες μέρες τον έχω γνωρίσει, δεν ξέρω πολλά για αυτόν και για αυτο υποψιάζομαι ότι...μπορεί να έχουν σχέση! Ναι, αυτό είναι, δεν έχει άλλη εξήγηση και μου τα κρύβουν όλα γιατί η Τσέλσι νομίζει ότι μου αρέσει ο Λίαμ, τι ηλίθια σιγά μην μου άρεσε εκείνος! Δεν μου καίγεται καρφάκι...
Τις σκέψεις μου τις διέκοψε το κουδούνι και ύστερα ακολούθησε ένα ρυθμικό χτύπημα στη πόρτα. Σηκώθηκα απο τη θέση μου βαριεστημένα και σέρνοντας τα πόδια μου κατευθήνθηκα προς τη πόρτα φωνάζοντας "ΕΡΧΟΜΑΙ", σκεφτόμουνα ποιος ήταν ο επισκέπτης μας τέτοια ώρα πρωί-πρωί, άλλη όρεξη δεν είχα, να πάω και να ανοίγω πόρτες.
- Έλεος δηλαδή, δεν κάθομαι δίπλα απο τη πόρτα ούτε είμαι κουφή... Αμέσως σταμάτησα το μονόλογό μου καθως μόλις άνοιξα τη πόρτα, είδα τον επισκέπτη μας! Όρμησα πάνω της και την αγκάλιασα.
- Έι, κορνέλια θα με σκοτώσεις, πως κάνεις έτσι έχεις να με δείς μόνο 4 χρόνια. Είπε η Τάμι αστεία. Περίμενα τους πάντες, αλλά δεν μου πέρασε απ'το μυαλό ότι ο "ενοχλητικός" επισκέπτης μπορεί ναι είναι η Τάμι.
- Ποιος είναι στη πόρτα Κορνέλια και τσιρίζεις έτσι? Φώναξε η μητέρα μου απο την κουζίνα ενώ η Τάμι μπήκε στο σπίτι και μου έκανε νόημα να φέρω τη βαλίτσα της.
- Γειά σου θεία, γεια σας θείε! Είπε η Τάμι μόλις εμφανίσθηκε στη κουζίνα ενω η μητέρα μου, άφησε ότι έκανε και πήγε να χαιρετίσει την ανιψιά της και εγω εφόσον έφερα τη βαλίτσα της μέσα στο σπίτι, στάθηκα στη πόρτα της κουζίνας, παρακολουθώντας εκείνη τη ''συγκινητικη'' στιγμή, κλαψ...και τρώγωντας σοκολατάκια.

Μετά απο τα τυπικά και τις διάφορες ερωτήσεις, την πήγα πάνω στο δωμάτιο. Είχε έρθει για να συνεχίσει το σχολείο της εδω στην Αυστραλία, και μόλις τελιώσει με το λύκειο θα φύγει πάλι πίσω. Η Τάμι, ήταν η ξάδερφή μου, περίπου στην ηλικία μου, την αγαπώ πολύ. Είχε αλλάξει εξωτερικά, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα που πήγαιναν με τις φακίδες που είχε στο πρόσωπό της και επειδή φορούσε μια κοντή μπλούζα είδα και το τατουάζ που είχε κάνει. Ήταν το πιο ωραίο τατουάζ που είχα δεί ποτέ μου! Έδειχνε έναν άγγελο με μακριά μαύρα μαλλιά, μαύρα φτερα που κρατούσε με τα δυο του χερια όρθιο, ψηλά, πάνω απ'το κεφαλι του ενα ξίφο, οπου είχε καρφωμένη μια καρδιά που αιμορραγούσε.
Εφόσον τακτοποίησε τα ρούχα της και τα πράγματά της σε ένα δωμάτιο που θα γίνει προσωρινά δικό της (ήταν απο πάντα άδιο εκείνο το δωμάτιο), βγήκαμε έξω στο κήπο για να της δείξω τον Ρόκι και να παίξουμε λίγο μαζί του, περίμενα ότι η Τάμι μόλις τον δεί, θα τον φοβηθει, αλλά αντίθετα, ο Ρόκι την λάτρεψε και αυτή το ίδιο.
- Αχ, τι γλυκούλη που είναι! Είπε η Τάμι, μόλις μπήκαμε στο σπίτι.
- Το ξέρω, τον είχα βρεί μια βροχερή μέρα στο δρόμο, όταν ήταν νεογένητο ακόμα και έτσι αποφάσισα να τον πάρω σπίτι, τον λυπήθηκα πολύ, γιατί φαινόταν πεινασμένο και κουρασμένο και η μητέρα του έλειπε, μάλλον ήταν ορφανό. Της είπα, ενω έφερα στο νού μου εκείνη την εικόνα, θυμάμε ήταν έξι το απόγευμα και θύμιζε βράδυ, γύριζα απο την Τσέλσι και στα ξαφνικά άκουσα ένα σιγανό γάβγισμα, γύρισα πίσω και είδα ένα μικρο λυκόσκυλο, βρεγμένο απ΄τη βροχή και κουρασμένο. Αποφάσισα να τον πάρω σπίτι, παρόλο που η μητέρα μου δεν της άρεσαν τα σκυλιά, θυμάμαι όταν το έφερα, τον είχα κρύψει στο δωμάτιό μου, και κοιμόταν κάτω απ'το κρεβάτι μου. Μια μέρα όμως, είχα ξεχάσει να κλειδώσω το δωμάτιό μου και η μητέρα μου, μόλις άνοιξε τη πόρτα για να καθαρίσει, βρήκε μπροστά της τον Ρόκι...δεν χρειάζεται να πω τι έκανε αργότερα! Μετά όμως, την έπεισα να αφήσουμε το καημενούλη και αυτή συμφώνησε, (μετα απο πολλά παρακάλια βέβαια) αλλά με τον εξής όρο, να μην μπεί ο Ρόκι στο σπίτι αλλά να μείνει στο κήπο.
- Κορνέλια, τι σκέφτεσαι? Πέντε ώρες σε φώναζα!
- Κάτι. Της είπα κοφτά ενω εκείνη μου έκανε μια γκριμάτσα.
- Πως σου ήρθε να συνεχίσεις το σχολείο σου εδώ? Ενοώ, θυμάμαι όταν ερχόσουν για διακοπές εδώ, έλεγες διάφορες βλακείες, ότι το Secret Harbour είναι γεμάτο με αρνητική ενέργεια κάτι τέτοια και δεν σου άρεσε τι άλλαξε?
- Πες μου τώρα ότι ένοχλήθηκες που ήρθα!
- Τάμι, το ξέρεις ότι σε θεωρώ κάτι παραπάνω απο ξάδερφη, αλλά είχα μια απορία...καλά ξέχνα ότι σου είπα...πάω πάνω να κάνω τα μαθήματά μου.
- Οπά ρε Κορνέλια έγινες και καλή μαθήτρια και θα πάς να κάνεις μαθήματα? Μου είπε εκείνη αστεία αλλά εγω δεν της απάντησα απλά πήγα στο δωμάτιό μου για να κάνω κάτι ασκήσεις μαθηματικών. Όταν τελίωσα είχε πάει 1' ωρα το μεσημέρι και αποφάσισα να πάω να κάτσω με την υπόλοιπη οικογένοια κάτω, αλλά μόλις κατέβηκα και με είδε ο πατέρας μου, μου μίλησε.
- Ήρθες στην ώρα σου, η Τάμι θα είναι στο σχολείο σου για αυτο μη ξεχάσεις να την πάρεις μαζί σου το πρωί. Κοίταξα την Τάμι η οποία χαμογελούσε και ύστερα έγνεψα καταφατικά και έκατσα στην άκρη του καναπέ δίπλα απ'τη Τάμι.
Η υπόλοιπη μέρα πέρασε ομαλά και ευχάριστα με τα διάφορα αστεία που έλεγα με την Τάμι και δεν κατάλαβα πότε πότε είχε φτάσει η ώρα για ύπνο. Μπορώ να πώ, ότι όσο είναι κανείς με τη Τάμι, αποκλείεται να βαρεθεί.

Το επόμενο πρωί, η Τάμι ήρθε να με ξυπνήσει αλλά εγω ήθελα να κοιμηθώ λίγο ακόμα, οπότε τις είπα να με αφήσει και εκείνη με άφησε με την ησυχία μου, αλλά τελικά έκανα λάθος γιατι μετα απο λίγο ήρθε και με έλουσε με κρύο νερό. Αναπήδησα τρομαγμένη και τότε είδα την Τάμι να γελάει, και μετα άρχισα να γελάω και εγω. Έκανα μπάνιο και φόρεσα ένα απλο τζιν μια κοντομανικη μπλούζα με τους System Of A Down και απο πάνω μια μαύρη ζακέτα και all star παπούτσια, πήρα και τη τσάντα μου και κατέβηκα γρήγορα τις σκάλες όπου βρήκα την Τάμι ντυμένη μες τα κόκκινα.
- Καλήμερα κοκκινοσκουφίτσα. Της είπα αστεια.
- Τουλάχιστον εγω δεν ήμουν παπί! Μου είπε και αυτή αστεία αναφερομενη στο πρωινό περιστατικό και συνέχισε.
- Ούτε ξυπνάω αργά. Κοίταξε το ρολόι.
- Ωχ, θα αργήσουμε, είπε και με τράβηξε προς τη πόρτα ενω εγω ίσα ίσα που πρόλαβα να αρπάξω απ'το τραπέζι ένα μήλο για να φάω.
Με το που βγήκαμε απο το σπίτι, άρχισα να τρέχω για να άω στη στάση για το λεωφορείο αλλά συνειδιτοποίησα ότι όση ώρα έτρεχα, η Τάμι δεν έτρεχε μαζί μου, αντίθετα είχε μείνει απο πίσω. Γύρισα και την κοίταξα.
- ΡΕ! Εσύ θα φτές αν αργήσουμε άντε έλα!
- Έλα, εσύ καλέ! Μου είπε και μου έδειξε με το χέρι της, ένα αυτοκίνητο.
- Τι περιμένεις? Άντε, άντε πάμε!
- Μα...Δικό σου είναι?
- Έσυ τι λές?Μου είπε εκείνη με το ύφος της έξυπνης. Χωρίς να πώ άλλη κουβέντα, μπήκα στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το σχολείο. Η Τάμι, οδηγούσε εξωφρενικά, είχε βάλει δυνατή μουσική και τραγουδούσε ενώ οδηγούσε, δεν φτανει που περνούσε με κόκκινο φανάρι!
- Τάμι, κόψε ταχύτητα θα κάνουμε ατύχημα!!!!!! Της φώναξα εγω τρομαγμένη.
- Σιγά μωρέ! Μου απάντησε εκείνη και σαν να μην της είχα πεί τίποτα συνέχισε να οδηγάει! Με το που σταμάτησε μπροστά απο την πόρτα του σχολείου, ήμουν κίτρινη!
- Πως είσαι έτσι? Αν ήξερα ότι τόσο πολύ φοβάσαι, θα σε είχα βάλει καλύτερα να τρέξεις πίσω απο το αυτοκίνητο! Μου είπε εκείνη και άρχισε να με τραβάει για να κατεβώ! Την ακολούθησα ή μάλλον αυτή με ακολούθησε, και μπήκαμε στο σχολείο. Ώς συνήθεια που την έχουνε όλοι, να κοιτάνε τους νεοφερμένους μαθητές, κοιτάζανε την Τάμι. Η Τάμι, χαμογελούσε σε όποιον να'ναι και εκείνοι της χαμογελούσαν.
- Περίμενε εδώ πέντε λεπτά και έρχομαι πίσω...Πάω να φέρω το πρόγραμμά σου και έρχομαι...μην φύγεις απο εδώ! Της είπα, και εκείνη μου έγνεψε καταφατικά, οπότε εγω έφυγα για το γραφείο και την άφησα κάπου στο προαύλιο δίπλα απο ένα παγκάκι.
Διάσχιζα το διάδρομο, για να πάω στο γραφείο, όταν είδα τον Λίαμ, με μια κοπέλα να βγαίνουνε απο τις τουαλέτες των κοριτσιών.
- Ω, Λίαμ, απο πότε έγινες κορίτσι και τι έκανες εκεί μέσα?Του είπα, αλλά δεν απάντησε και τότε εγώ γέλασα.
- Κατάλαβα! Του είπα εγω και του έκλεισα το μάτι, δείχνωντας με το κεφάλι μου την ξανθούλα απο δίπλα του! Πάλι δεν μου απάντησε απλά με κοίταζε σοβαρά, ενω η ξανθούλα κοίταζε στο άπειρο με ένα απλανές βλέμμα.
- Μην ανυσηχείς...δεν θα πώ τίποτα στην Τσέλσι. Συνέχισα εγώ, και ενώ πήγαινε να μιλήσει εγώ είχα είδη φύγει. Πήγα στο γραφείο, πήρα το πρόγραμμα της Τάμι και πήγα για να τη βρώ...Την βρήκα στη θέση της αλλά, γύρω της ήταν μαζεμένα πολλά κορίτσι, και αυτή στη μέση μιλούσε, μάλλον έδινε συμβουλές ομορφιάς ή κάτι τέτοιο. Μπήκα με το ζόρι μες το πλήθος και την τράβηξα απο το χέρι κάπου μακριά.
- Πρώτη μέρα στο σχολείο και έγινες Famous...δεν το πιστεύω!
- Ζηλεύεις?
- Τι λές, αλλά μετά αν η “πριγκήπησσα” Βάιολετ έρθει με τις αλλες, για να σου κανουν κάτι γιατί τους πήρες τη δημοσιότητα...πίστεψέ με εγώ δεν θα μπλεχτώ έχω είδη πολλά μαζί τους, να δούμε πως θα ξεμπερδέψεις!
- Σιγά, αφού είχε έρθει μια Βάιλοτε, κάπως μικροκαμομένη με κάτι μαζορέτες και μου ζήτησαν να γίνω μέλος της παρέας τους! Είπε η Τάμι.
- Ωχ θέε μου! Και εσύ τι είπες?
- Είπα θα τους πω αργότερα. Είπε εκείνη χαμογελώντας και κόψαμε εκεί τη συζήτηση γιατί χτυπησε το κουδούνι. Πήγαμε στο εργαστηριο Χημείας, όπου ήταν η Τσέλσι, ο Λίαμ, η Τάμι και εγώ! Τι τύχη!!!
- Εεε, Κορνέλια έλα εδώ! Είπε η Τσέλσι μόλις μπηκα, χαμογελώντας και δείχνοντας μια άδεια θέση δίπλα της αλλά αμέσως πάγωσε μόλις ξεπρόβαλλε απο πίσω μου η Τάμι. Το ίδιο και ο Λίαμ, δεν ξέρω γιατί τόση αντιπάθεια μεταξύ τους. Ο Λίαμ και η Τσέλσι κοίταζαν την Τάμι εχθρικά και η Τάμι τους ανταπέδωσε εκείνο το εχθρικό βλεμμα , ίσως πιο φαρμακερό και γεμάτο μίσος. Δεν ήξερα τι συνέβαινε αλλά ήθελα τόσο πολύ να μάθω. Δεν πρόλαβα να τους ρωτήσω τίποτα γιατί μπήκε μέσα ο καθηγητής και κάτσαμε γρήγορα στη θέση μας. Εγω δίπλα απο την Τάμι και ο Λίαμ με την Τσέλσι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Allison Argent στις Τετ Ιαν 02, 2013 11:26 pm, 2 φορές συνολικά
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 3:54 pm

Αχχ τι ωραίαα συνέχειααα Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 13873
Μου άρεσε πολύ και μου αρέσει και το χιούμορ της Τάμι Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 7:33 pm

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!!!!
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 7:48 pm

Τίποτα!
Πότε με το καλό θα βάλεις συνέχεια;
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 10:16 pm

Όποτε μπορέσω, ποιος ξέρει ίσως και σήμερα Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
Κρίστεν
Fallen
Fallen
Κρίστεν

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Ιαν 01, 2013 10:59 pm

Ααα ωραία
Θα περιμένω Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταραμενες Ψυχες   Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2013 11:05 pm

Η Τάμι είναι λίγο βλαμμένη και μου σπάει τα νεύρα. Εύχομαι να γυρίσει πίσω στην Αυστραλία και να μας αφήσει να συνεχίσουμε ήρεμα τις ζωές μας! -.-
(Α, και αν έκανε αυτό με το νερό, θα την είχα δολοφονήσει στον ύπνο της. Just saying Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 13873)

Επίσης, τον Λίαμ τον έκοψε πάνω στο γεύμα ή είναι η ιδέα μου; Και γιατί δεν της είπε τίποτα, ξέρω 'γω; Του έφαγε η γάτα την γλώσσα; Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 948708

(Και μια μίνι διόρθωση: Εκεί που γράφεις PSP2 εννοείς Playstation 2 ή PSP; Γιατί αυτή η κονσόλα που λες απλά δεν υπάρχει :P)

Ελπίζω στο επόμενο να πεθάνει η Τάμι. Περιμένω να την χτυπήσει κανένας κεραυνός κατακέφαλα Καταραμενες Ψυχες - Σελίδα 2 13873

Καταραμενες Ψυχες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Βιασμένες Ψυχές

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: