| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+51DeepBlue Rebecca. baby vampire Allison Argent Κρίστεν Reika N.ever give U.p skailer Pearl Favole KingOfDarkness lily modgomery Maraki Death Interview_With_A_Vampire Nephelim Lillith marina forever paramu8enia haroyla Broken Angel blood darkness Rose_ELen@.Ever AЯianЯhod.ЬЩ.22 Amaranth Μικρό νταμπίρ blackcatgirl Selena Night Princess of darkness Vampire of Fidelity Night Princess♥ Sensitive Vampire Nightmare ClaireReno Celestyn Dark Princess. Katerina Petrova Roza di Raven Christian Ozera Pandora Cathy Ames Somnium Dracula's Daughter ~Nightfairy~ rockfreak Nathaniel Winter Shade Queen maeve eilin Natalia Ophelia 55 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 1:03 am | |
| στα αγγλικα το διαβαζεις? | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 1:15 am | |
| Τα τρια πρωτα στα ελληνικα ,το 4 και το 5 στα αγγλικααα | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 1:53 am | |
| το 4 βγηκε και συτα ελληνικα πριν κανα μηνα παντως. | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 5:02 am | |
| Στα αγγλικά είναι καλύτερα γιατί στα ελληνικά όσο καλή κι αν είναι η μετάφραση χάνει κάπου το πλήρες νόημα... Και στο 5 χαμός γίνεται. Είναι πολύ ωραίο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 5:09 am | |
| το εχεις διαβασει κι εσυ? εγω στα αγγλικα δεν μπορω γιατι μου σπανε τα νευρα οι αγνωστες λεξεις και χανω το νοημα. δεν μπορω να ειμαι με εμνα λεξικο παραμασχαλα ολη την ωρα. αρα ελληνικα κι ας χανει καπου καπου | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 4:06 pm | |
| Ναι, το έχω διαβάσει κι εγώ. Σε όλα τα αγγλικά βιβλία έχω άγνωστες λέξεις και μου τη σπάει κι εμένα να είμαι με το λεξικ΄όλη την ώρα, οπότε αυτό που κάνω είναι να να τις μαντεύω από τα συμφραζόμενα ή απλά να τις παραλείπω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 05, 2010 4:10 pm | |
| δεν ειναι το χαρακτηρα μου να τις παραλειπω. αρα θα περιμενω τα ελληνικα. εχω πολυ υπομονη πιστεψε με | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis de Pointe du Lac Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 12:52 am | |
| Είναι καλό αντί για κάποιο αγγλο-ελληνικό λεξικό να χρησιμοποιείτε κάποιο αγγλικό ερμηνευτικό ετυμολογικό. Διαβάζω τρία βιβλία αυτόν τον καιρό... το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα (που δεν έχει σχέση με το σεξ όπως θα πίστευαν διάφορα πονηρά μυαλά... :P ), ο Αθεϊσμός στην Αρχαιότητα και το Το Βιβλίο των Μύθων. Είναι ενδιαφέροντα και διαφορετικά απ'ότι διαβάζω συνήθως... :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:26 am | |
| τρια ταυτοχρονα? πως τα καταφερνεις? εγω εως δυο. ωραια ειναι? τι υποθεση εχουν? | |
|
| |
Nathaniel Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 800 Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2010 Ηλικία : 36 Τόπος : The Savage Garden
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:35 am | |
| Δεν εχουν υπόθεση... δεν ειναι μυθιστορήματα...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:38 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:44 am | |
| νομίζω είναι σαν δοκιμιακά ή κάτι τέτοιο που σου δίνουν πληροφορίες πάνω στο θέμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:50 am | |
| ααα... δεν εχω διαβασει κατι τετοιο ποτε. ειναι ενδιαφερον? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:55 am | |
| Δεν ξέρω, ούτε κι εγώ έχω διαβάσει. Νομίζω πάντως ότι θα είναι κάπως βαρετά, εκτός κι αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το αντικείμενο... | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:58 am | |
| To Βιβλίο των Μύθων είναι καλούτσικο. Αναφέρει επιγραμματικά τη μυθολογία κάθε λαού χωρίς να μπαίνει σε υπερβολικές λεπτομέρειες. Το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο οπότε είναι σαν διάλεξη. Είναι καλό όμως... Το ο Αθεϊσμός στην αρχαιότητα είναι δύσκολο βιβλίο... αλλα καταρρίπτει πολλές μυθοπλασίες και είναι ενδιαφέρον. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 4:59 am | |
| ενδιαφερον. ωραιο ακουγεται, αν και προσωπικα προτιμω τα βιβλια με παριπετεια, φαντασια, suspense, μυστηριο κτλ με βγαζουν απο την πραγματικοτητα που ειναι αστα να πανε | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 5:00 am | |
| Ναι δεν λέω... απλά δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον αυτή την εποχή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 06, 2010 5:30 am | |
| ααα... καταλαβα. ουτε εγω διαβαζω κατι αυτην την περιοδο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ Νοε 12, 2010 8:04 pm | |
| Αρκτικό Κύκλο του Dan Brown. Είμαι μόνο στην αρχή βέβαια, άλλα μου έχει ψιλοσπάσει τα νεύρα γιατί είναι όλο κάπως έτσι: "Θέλει να σε δει ο Πρόεδρος." "Τι να θέλει άραγε?" "Πού να ξέρω" και 10 ώρες να μιλάνε γι' αυτό. Μετά: "Η NASA ανακάλυψε κάτι πολύ περίεγο!" "Δε σε πιστεύω!" "Αλήθεια!" "Καλά σε πιστεύω... Τι είναι?" "Α, δε σου λέω, θα στα πει ο διευθυντής της NASA." "Και πού είναι αυτός?" "Δε σου λέω, θα δεις όταν θα φτάσουμε..." | |
|
| |
Nathaniel Lycan
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ Νοε 24, 2010 11:36 pm | |
| Διάβασα Το παιχνίδι του Αγγέλου. Καλό βιβλίο. Μιλάει για έναν νεαρό επίδοξο συγγραφέα που καταφέρνει και ταυτόχρονα δεν καταφέρνει το όνειρό του γιατί έτσι είναι τα κυκλώματα και του ζητα να γράψει πιασάρικα μυθιστορήματα της σειράς. Δεν με άγγιξε. Στην αρχή είχα ταυτιστεί με τον ήρωα φυσικά, και σχεδόν έβλεπα τη ζωή μου μέσα από τη δική του, αλλά αρνήθηκα να υποστώ τη μοίρα του... Είναι πολύ όμορφο βιβλίο όμως, θα ήταν καλό να το διαβάσετε όσοι μπορείτε.
Το Παιχνίδι του Αγγέλου, Κάρλος Ρουίθ Θαφόν.
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 27, 2010 6:04 am | |
| Jane Eyre της Charlotte Bronte. Ωραίο είναι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 27, 2010 6:08 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 27, 2010 4:06 pm | |
| Είναι ένα κορίτσι που μεγαλώνει με τη θεία της (αυτό γύρω στο 1800-κάτι). Η θεία της της φαίρεται απαίσια. Μετά τη στέλνει σε ένα πολύ αυστηρό θρησκευτικό σχολείο οπου μένει για μερικά χρόνια και μετά γίνεται γκουβερνάντα σε ένα πλούσιο σπίτι που υπάρχει μέσα και μιά τρελή. Δεν ξέρω αν το τέλος του βιβλίου συμβαδίζει και με την ταινία, άλλα στο τέλος της ταινία παντρεύεται τον πλούσιο και live happily ever after... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 27, 2010 4:38 pm | |
| εχει βγει και ταινια δηλαδη? ωραια! θα ψαξω να την βρω για την δω. μεχρι εκει που εχεις διαβασει συμβαδιζει ταινια και βιβλιο? και μηπως ξερεις ποτε περιπου παιχτηκε? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ Νοε 27, 2010 6:27 pm | |
| Μέχρι εκεί που είμαι συμβαδίζει. Η ταινία νομίζω βγήκε το 1995. Είνα κάπως παλιά, άλλα είναι πολύ ωραία. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι να πεις ότι βασίζεται στα ειδικά εφέ όπως οι σύγχρονες με μαγεία κλπ. Δεν είναι καθόλου υπερφυσική. Η τανία είναι του Franco Zeffirelli. Ελπίζω αυτά να βοήθησαν.... | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|