| Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου | |
|
+5Sensitive Vampire Raven Alastar Roza di Dark Princess. 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| |
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Κυρ Ιαν 30, 2011 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Μορένα Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2011 Ηλικία : 29 Τόπος : Σε μία στάνη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude:
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Δευ Νοε 21, 2011 4:38 am | |
| Α..! Δεν το πιστεύω..! Περιμένω το τέλος και ακόμα δεν έχει γραφτεί..! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Τρι Νοε 22, 2011 5:08 am | |
| ολοι αυτο περιμενουμε | |
|
| |
Dark Princess. Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 598 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : Ταρταρα
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat. Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Κυρ Ιαν 01, 2012 7:44 pm | |
| Παιδια χιλια συγνωμη αλλα αυτην την περιοδο της ζωης μου συμβαινουν πολλες αλλαγες και μου ειναι δυσκολο να συγκεντρωθω και να γραψω ο τελος..! Πραγμτικα συγνωμη... Υσχιει για ολες τις ιστοριεες μου... Αν παρατηρησετε εχω αρχισει να γραφω ημερολογιο στο Μπλογκ μου... Ειναι το μονοδικο πραγμα που μπορω να γραψω. Και παλι συγνωμη... Να εχετε μια ομορφη χρονια... :<3: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Κυρ Ιαν 01, 2012 7:56 pm | |
| δεν πειραζει σαντρα μου... με το πασο σου... οταν μπορεσεις, εμεις εδω θα ειμαστε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Δευ Ιαν 02, 2012 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Selene Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 301 Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : Καπου.
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Stivie Rae Jonhson Atittude: Kind
| |
| |
Κρίστεν Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 1719 Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Θεσσαλονίκη
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Μπέλλα.Κλάους.Ρενεσμέ.Ντέιμον.Λούς Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου Παρ Νοε 16, 2012 6:03 pm | |
| | |
|
| |
| Το ονομα μου ειναι Lisa και αυτη ειναι η ιστορια μου | |
|