| Vampirisious-Book 1 | |
|
+7Rose_ELen@.Ever Katerina Petrova Dark Princess. Sensitive Vampire Raven Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 4:25 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 4:32 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 7:19 pm | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 7:44 pm | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Οκτ 10, 2011 4:38 pm | |
| Χριστίνα, όταν την τελειώσεις την ζωγραφιά, πες μου, οκ; Λοιπόν, επειδή ξέρω πόσο αγωνιάτε για την συνέχεια, θα σας πω λίγα πράγματα για το δεύτερο βιβλίο (θα σας έλεγα νωρίτερα, αλλά έγραφα, ξέρετε ) -Το δεύτερο βιβλίο θα λέγεται Black Forest Witch (όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, ούτε για αναγραμματισμό. Είχα στο νου μου το γλυκό όταν τον έφτιαχνα ) -Εκτός από την πρωτοπρόσωπη αφήγηση της Λούνας, θα έχουμε και τριτοπρόσωπη σε κάποια σημεία. Αυτό σκέφτηκα ότι θα μας δίνει μεγαλύτερο ''εύρος'' ως προς την κατανόηση ορισμένων ενεργειών των ηρώων και καλύτερη ίσως ψυχογράφηση των ηρώων) -Θα κάνουν την εμφάνισή τους νέοι χαρακτήρες που δεν έχουμε ξαναδεί. Παλιοί χαρακτήρες οι οποίοι απλώς αναφέρθηκαν σαν πρόσωπα ενδέχεται να παίξουν μεγαλύτερο ρόλο. -Οι περιπέτειες για την Λούνα δεν φαίνεται να έχουν εξαλειφθεί τελείως όσων αφορά τους βρικόλακες. -Μια αναζήτηση θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αυτά τα ολίγα όσον αφορά το δεύτερο βιβλίο. Μου φαίνεται πως αυτή την βδομάδα θα αρχίσω να το γράφω. Πιθανότατα θα ανοίξω και την ανάλογη ενότητα εδώ στο forum Όταν είναι έτοιμος ο πρόλογος και το πρώτο κεφάλαιο, πάντως, θα σας ενημερώσω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Οκτ 10, 2011 7:17 pm | |
| Την έχω τελειώσει και αν η μάνα μου θυμήθηκε να τη σκανάρει, θα την περάσω σήμερα! Πολύ ενδιαφέροντα αυτά για το δεύτερο βιβλίο. Ανυπομονούμε να το δούμε και γραμμένο!!! (Τό ξέρουμε ότι γράφεις, οπότε μην αγχώνεσαι! Και καλή επιτυχία! ) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Οκτ 10, 2011 7:26 pm | |
| Τέλεια Αφού όλες με ρωτήσατε τι θα γίνει με το δεύτερο βιβλίο Εφόσον είχα καταλήξει στο τι θα γράψω, δεν έβλαπτε να σας πω 2-3 πραγματάκια, σωστά; Χαίρομαι που τα βρίσκεις ενδιαφέροντα (Τυχερές είστε. Τελείωσα ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Οκτ 10, 2011 7:29 pm | |
| Το βραδάκι θα την ανεβάσω μάλλον... Φυσικά και δεν πειράζει να μας πεις! Και φυσικά τα βρίσκω ενδιαφέροντα! Για δικό σου βιβλίο πρόκειται! (Τελείωσες το κεφάλαιο ή τις εξετάσεις? Όποιο κι απ' τα δύο κι αν είναι ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Οκτ 10, 2011 7:32 pm | |
| Ανυπομονώωω Άχου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύυυ!!! (Τις εξετάσεις, αλλά μην ανησυχείς. Θα έρθει η ώρα που θα τελειώσω και το κεφάλαιο ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:10 am | |
| Ορίστε... Εδώ είναι η εικόνα. Όπως είπα, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που φαντάζομαι, αλλά ελπίζω να σας αρέσει https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/705/pictsmall.jpg/Είναι βέβαια λίγο μικρή σε σύγκριση με την αρχική, αλλά δεν μπορούσα με να σκανάρουμε το μπλοκ... Την αλήθεια λέω! (Τέλεια!!! Άντε, περιμένουμε και το κεφάλαιο! ) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:24 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:28 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:48 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:50 am | |
| να σου πω την αληθεια και εγω ετσι την ειχα και με τις περιγραφες κιολας! γι'αυτοοο μν ανησυχείς Χριστίνα το πετυχες τελεια! τι λες μωρε δεν κανεις εσυ για σχολη?? :Ο εισαι παρα πλ καλη και αμα σου αρεσει, μπορεις να το δοκιμασεις εστω να προσπαθησεις! ( δν σε αναγκαζωωω απλα μια γνωμη λεωω.. ) ωωωωωω ανυπομονωωωω πλλλ!!! αντε μας εχει αγχωσει η συνεχεια!!! (ααα καλη επιτυχια στα αποτελεσματα της σχολης! ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 1:55 am | |
| Εγώ δεν την είχα τόσο απλή την εικόνα στο μυαλό μου, αλλά αφού το λέτε... Σοβαρά, δεν είμαι! Και φαντάζεσαι τι φρίκη θα φάνε οι δικοί μου άμα τους πω ότι θέλω να πάω καλών τεχνών? Θα αρχίσουν να μου λένε ότι θα πεθάνω στην ψάθα και όλα τα σχετικά (και δε θα έχουν άδικο ). Και έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι πιο πολύ του θεάτρου... καλά αποτελέσματα και ανυπομονούμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 2:07 am | |
| χαχα κοιτα περασε αυτο που θελεις να περασεις και για χομπι σου κανε ζωγραφικηηη και να τα πας σε εναν καλο ζωγραφο να τα δει! αντε! :Ρ
αληθεια?? εχεις παιξει θεατρο? :Ο :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 2:10 am | |
| Εντάξει, δεν την είχα και τόοοσο απλή στο μυαλό μου, αλλά ήταν πάρα, μα πάρα πολύ ωραία! Την Έλενορ την πέτυχες ακριβώς πάντως. Ναι, αλήθεια, έχεις παίξει στο θέατρο; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 3:31 am | |
| Ευχαριστώωω!!! Έχω παίξει σε παραστάσεις του σχολέιου, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και μου λένε ότι έχω ταλέντο. Αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο για κανονικά τώρα... Αλλά μόλις τελειώσω με το σχολείο σκοπεύω να δώσω εξετάσεις για κάποια σχολή θεάτρου για να κάνω παράλληλα με την άλλη σχολή που θα είμαι. Μαρία: Θα κάνω και ζωγραφική με τη μαμά μιας φίλης μου που είναι ζωγράφος, αλλά πρέπει να περάσω κάπου πρωτα για να περάσει αυτό το άγχος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 3:40 am | |
| Μάλιστα Ε, βέβαια, με την μαμά συγγραφέα, ήμουν σίγουρη πως κι εσύ έχεις κάποια κλίση στις τέχνες (το κατάλαβα και από την ιστορία σου, φυσικά ) Να σου πω την αλήθεια; Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ενδέχεται να πεινάσουμε έτσι κι αλλιώς :P Εσύ κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Πολλές φορές, το να ακολουθείς αυτό που σου λέει η καρδιά σου είναι και το σωστό Φυσικά και πρέπει να τελειώσεις πρώτα το σχολείο, να δεις που πέρασες και να πράξεις αναλόγως, αλλά αν σου αρέσει η ζωγραφική και το θέατρο, σίγουρα να το κυνηγήσεις | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 3:45 am | |
| οντως πολυ ωραια η ζωγραφια που εφτιαξες...!! εγω στο εχω ξαναπει πως μου αρεσουν αυτα που ζωγραφιζεις!!! και οντως την ελενορ την πετυχες ακριβως. και το φορεμα ηταν τελειο!!!!!!!! argy: και απο εμενα καλα αποτελεσματα στη σχολη. και φυσικα μετα απο οσα ειπες για το δευτερο βιβλιο, ανυπομονω να το διαβασω!!!!! χριστινα: εγω σου εχω ξαπαπει πως οταν παιξεις την πρωτη σου παρασταση, θελω να εχω πρωτη θεση... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 3:52 am | |
| Εύα: Ευχαριστώ! Δε θα έχεις μόνο πρώτη θέση, αλλά και είσοδο στα καμαρίνια! Και όταν θα παίρνω το oscar στο Hollywood, θα σε καλέσω φυσικά! (Αν μου έρθει κανένα άλλο τρελό όνειρο στο μυαλό, θα σε προσκαλέσω και εκεί! ) Argy: Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά επειδή οι πιθανότητες να πεινάσω είναι πιο μικρές αν κάνω και κάποια σχολή, θα πρέπει να κάνω. Για το θέατρο τους έχω πείσει τους δικούς μου και συμφωνούν και τη ζωγραφική θα την έχω σαν χόμπι (έτσι κι αλλιώς, αμά δεν έχω τι να κάνω σχεδιάζω οπότε είναι λίγο δύσκολο να το κόψω) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 6:12 am | |
| Εύα: Η διαφήμιση για ένα βιβλίο είναι το παν :P (πλάκα κάνω! βέρι μουτς!!! ) Χριστίνα: Για μας δεν θα κρατήσεις μια θέση; :P (ποιο τρένο να της ήρθε στο νου, άραγε; Φοβούμαι :P) Και πάλι, εξαρτάται από την σχολή :P Τέλος πάντων, εύχομαι να τελειώσεις με το καλό το σχολείο, να περάσεις όπου θέλεις και να κάνεις ό, τι θέλεις από 'κει και ύστερα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 6:26 pm | |
| Θα σας κρατήσω όσες; θέσεις θέλετε! (Ποιο τρένο ήρθε στο νου μου? Τόσο ακατοίκητο είναι που μπορούν να περνάβε τρένα? Κι εγώ φοβάμαι τώρα!!!) Η σχολή που θέλω έχει πολύ υψηλή βάση και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Αλλά έχω κι άλλες επιλογές που είναι πιο χαμηλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 11, 2011 9:02 pm | |
| (Α, τρελό όνειρο, σόρρυ. Εγώ τρένο διάβασα ) Εννοείται πως θέλουμε τις καλύτερες, έτσι; Που θες να περάσεις; (αν επιτρέπεται ) | |
|
| |
| Vampirisious-Book 1 | |
|