| Vampirisious-Book 1 | |
|
+7Rose_ELen@.Ever Katerina Petrova Dark Princess. Sensitive Vampire Raven Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| |
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 5:37 pm | |
| - Σπόιλερ:
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα πολιτισμού, αλλά γούστου. Δεν μου αρέσουν τα αφηρημένα πράγματα στην τέχνη. Θέλω η τέχνη που βλέπω μπροστά στα μάτια μου να έχει νόημα και ουσία και όχι να είναι κάτι που χρειάζεται ''λεξικό'' (if you know what I mean )
Χαχαχααα...Λες να φτάσουμε μέχρι εκεί; Να γίνω και διάσημη; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 5:48 pm | |
| - Σπόιλερ:
Το ξέρω ότι είναι γούστο πιο πολύ, αλλά οι πολύ κακιές γλώσσες λένε ότι αν μελετήσεις πολύ την τέχνη θα σου αρέσει και η αφηρημένη και ότι στην πραγματικότητα δε μας αρέσει επειδή δεν την έχουμε μελετήσει. Αλλά ούτε κι εγώ θέλω να παιδεύομαι με τις ώρες να καταλάβω ποιο είναι το νόημα.
Μην το γελάς! Θα μπορούσες άνετα να γίνεις διάσημη με σωστή προώθηση και διαφήμιση. Έστι κι αλλιώς, η ιστορία σου είναι πολύ καλύτερη από άλλες διάασημες του είδους. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 5:56 pm | |
| - Σπόιλερ:
Συγνώμη που θα εκφραστώ τόσο ωμά, αλλά όλα αυτά μου ακούγονται σαν κουλτουριάρικες μ**κίες. Το πως αντιλαμβάνεται την τέχνη ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση. Δεν μπορεί να έρχεται ο άλλος και να μου λέει:''Ξέρεις κάτι; Δεν βλέπεις/διαβάζεις/ακούς αυτά τα δυο συγκεκριμένα πράγματα, δεν ξέρεις τι σημαίνει κουλτούρα'' Δεν είναι θέμα ειδικότητας (πόσο ειδικός είναι κάποιος στο αντικείμενο ή όχι) αλλά πιστεύω ότι στην ζωγραφική κυρίως παίζει ρόλο το τι αρέσει στον άλλον να βλέπει. Μπορεί σε κάποιον να αρέσουν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, π.χ, και να μην του αρέσουν οι αναγεννησιακοί πίνακες, λέω ένα παράδειγμα τώρα. Για να κρίνεις ένα έργο τέχνης, δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα κριτικός για να το κάνεις.
Με συγχωρείς για αυτό το ξέσπασμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω συναντήσει τέτοια άτομα και τα έχω ακούσει αυτά και η αλήθεια είναι ότι πλέον μου ακούγονται ''βερεσέ'' (ή αυτό ή είμαι τελείως απολίτιστη, anyway :P) Άχουουου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, μου δίνεις κουράγιο! (αν και δεν με νοιάζει να γίνω διάσημη. Εγώ την ιστορία μου θέλω να εκδόσω. Αν γίνει αυτό και χωρίς να βγω στο προσκήνιο, καθόλου δεν με πειράζει :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 6:03 pm | |
| Δεν πειράζει για το ξέσπασμα. Κι εγώ εκνευρίζομαι άμα μου λένε τέτοια, αν και δεν μου έχει τύχει πολλές φορές. Και να μη θες να βγεις εσύ στο προσκήνιο θα σε βγάλουμε εμείς! (Δεν την γλιτώνεις τόσο εύκολα!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 6:06 pm | |
| Εμένα δυστυχώς μου έχει τύχει. Γι' αυτό και μου την δίνει πλέον να ακούω τέτοια (πφφφ, κανείς δεν εκτιμά την αξία του splatter πλέον :P) Μαμά Με βλέπω να με βγάζουν στο σφυρί | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 9:41 pm | |
| αχ..τι τελεια η συνεχεια!!!με καθηλωσες με τα 3 τελευταια κεφαλια!!! | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 9:53 pm | |
| - Σπόιλερ:
Έχεις μαζέψει και διορθώνεις κεφάλαια από όλους που γράφουν ή ιδέα μου?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Οκτ 04, 2011 9:55 pm | |
| - Σπόιλερ:
Χιχιχιιι...Νιιι ^.^ Εγώ σε κανέναν δεν λέω όχι! Όποιος θέλει, μου στέλνει και εγώ του τα διορθώνω Α, και τώρα που το θυμήθηκα, να σου πω και κάτι άλλο που ξέχασα για το κεφάλαιο
| |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Οκτ 05, 2011 12:05 am | |
| - Σπόιλερ:
1ον..δεν το εχω τελειωσει ακομα...κολλησα 2ον δεν μου λες και εμενα;;;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Οκτ 05, 2011 12:20 am | |
| - Σπόιλερ:
1.Κόλλησες; Στείλε μου μνμ και πες μου που. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω 2. Κουτσομπόοολα Αυτό πήγαινε για την Χριστίνα και ήταν κάτι σχετικό με την διόρθωση του κεφαλαίου Δεν υπάρχει περίπτωση να την δώσω στεγνά την κοπέλα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Οκτ 05, 2011 12:48 am | |
| - Σπόιλερ:
Φυσικά και δε θα με δώσεις στεγνά! Δεν πιστεύω καν να το σκέφτεσαι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Οκτ 05, 2011 12:52 am | |
| - Σπόιλερ:
Χαχαχααα...Εννοείται πως όχι βρε, τι λες; | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 3:48 am | |
| παντως εννοια σου και θες δεν θες, εμεις θα σε κανουμε οχι απλα διασημη, αλλα θρυλο... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 3:50 am | |
| Φυσικά και θα σε κάνουμε θρύλο!!!! - Σπόιλερ:
Ευτυχώς που δε θα πεις τίποτα! Γιατί αλλιώς... δε θα μπορούσα να σου κάνω και τίποτα γιατί ποιος θα μου διόρθωνε μετά τα κεφάλαια? (Pathetic, isn't it? )
Τελείωσα τη ζωγραφιά Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, αν κια δεν είναι τίποτα μπροστά στην εικόνα που είχα στο μυαλό μου. Θα το σκανάρω αύριο και θα στο στείλω | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 4:16 am | |
| γιατι δεν την δημοσιευεις απευθειας, αν την δουμε ολοι? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 4:20 am | |
| Καλά, οκ. Θα τη σκανάρω αύριο και όποτε μπορέσω θα την ανεβάσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 4:22 am | |
| τελεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 8:25 pm | |
| Ναι, όποτε μπορέσεις, ανέβασε την και από 'δω, δεν έχω πρόβλημα Όπως θες | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Πεμ Οκτ 06, 2011 9:59 pm | |
| Ναιαιαιαι να την δουμεεε!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 2:05 am | |
| Εντάξει, αλλά θα αργήσει λίγο γιατί την έκανα σε μεγάλο χαρτί (τρομάρα μου ) και πρέπει να τη μικρύνουμε, δηλαδή να τη φωτοτυπήσουμε, και μετά να τηνπάει η μαμά μου στο σχολέιο της για να τη σκανάρει και να την περάσω στον υπολογιστή για να την ανεβάσω. Αυτά τα λίγα. Άρα μάλλον από Δευτέρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 4:08 am | |
| δεν πειραζει καλε. υπομονη εχουμε. αρκει να τελικα να την δουμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 4:15 am | |
| Θα τη δείτε! I promise! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Οκτ 07, 2011 4:22 am | |
| τελεια αληθεια, ποτε με το καλο το δευτερο βιβλιο? με την ησυχια σου βεβαια, γιατι ξερω οτι γραφεις | |
|
| |
| Vampirisious-Book 1 | |
|