Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Άγνωστος κόσμος

Πήγαινε κάτω 
+15
Alexandra scary
Allison Argent
KingOfDarkness
aphroditenight19
Selene
Μικρό νταμπίρ
Μορένα
Rose_ELen@.Ever
paramu8enia
Dark Princess.
Sensitive Vampire
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Broken Angel
Raven
Amaranth
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Mean

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤετ Σεπ 14, 2011 6:57 pm

πουλια στον αερα πιανετε!!αναδρομικη αφηγηση ηταν καλε.και το ονειρο της ηταν η αληθεια αλλα εκμοντερνισμενη,ίσως και η καταληξη.... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 860197
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15, 2011 2:14 am

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 935979 δικιο ειχα!!!
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Σεπ 20, 2011 11:02 pm

εγραψα το επομενο!δικο σας!

Κεφάλαιο 15ο

“Πως γίνεται αυτό;”είπα και ήμουν έτοιμη να ξεσπάσω.
“Την Άντζελα την ρώτησες; Μήπως στο έστειλε αυτή;”
“Μου είπε πως δεν θα έστελνε άλλα.”
“Τότε κάτι άλλο συμβαίνει.”είπε και άφησε την κουβέντα στην μέση,βγαίνοντας από το δωμάτιο για να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Τον βρήκα στο σαλόνι να μιλάει στο τηλέφωνο σε μια γλώσσα που δεν κατάλαβα. Πρέπει να ήταν Ρώσικα.
“Τι γίνεται;”ρώτησα όταν τελείωσε.
“Όπως το φαντάστηκα. Κάποιος άλλος σου στέλνει τα μηνύματα. Κάποιος που ξέρει για εμάς και θέλει το κακό μας.”ζάρωσα στην σκέψη και ήρθε και με αγκάλιασε. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου.
Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι μου και έβαλε ένα τραγούδι να παίζει. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Με πήρε αγκαλιά και θυμάμαι να καθόμαστε έτσι μέχρι που με πήρε ο ύπνος.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου η ώρα ήταν 9. Ο Σαμ καθόταν και με κοίταζε με ένα καρτεργάρηκο ύφος.
“Θα σε σκοτώσω. Έχασα την πρώτη ώρα!!”του φώναξα και του έδωσα μια ελαφριά μπουνιά στο μπράτσο.
“Δεν μπορείς να με σκοτώσεις...”χαχάνισε.
“Καλά ας το παραλείψουμε αυτό.”είπα και του έκανα μια γκριμάτσα. “Αλλά σήκω τώρα να πάμε σχολείο γιατί αλλιώς την έβαψα.”
“Τι χρώμα;”αστειεύτηκε.
“Κόκκινο του αίματος!”είπα αμυντικά. Με κοίταξε αγανακτισμένα και σηκωθήκαμε για να πάμε σχολείο.

Στο σχολείο όλα κύλησαν ήρεμα. Μάθαμε πως θα φεύγαμε την επόμενη εβδομάδα για την εκδρομή και ήμουν απίστευτα χαρούμενη! Μάλιστα δεν ήταν για μια βδομάδα αλλά για δύο. Τι καλύτερο από το να είμαι δύο βδομάδες στην εξοχή με τον Σαμ μόνη μου!!! Όχι ότι στο σπίτι με ενοχλούσε κανείς αλλά το να είμαστε εκεί ίσως να έφερνε στο νου του λίγο το πως περνούσαμε παλιά. Και σκεπτόμενη αυτά ξεπήδησε από το συρτάρι η ανάμνηση που ο Σαμ με σκοτώνει. Μα ποιος να θέλει να μας κάνει κακό; Από τότε που είμαστε μαζί κανείς δεν έχει ενοχληθεί από εμάς. Τι μπορεί να έμαθε χθες ο Σαμ και δεν μου το λέει;

Αποφάσισα να κοιμηθώ μήπως και έβλεπα κάποιο άλλο όνειρο το οποίο θα έκανε ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Και έτσι έγινε. Λίγο μετά αφού έκλεισα τα μάτια μου θυμάμαι να βρίσκομαι σε ένα μέρος σκοτεινό. Υπήρχε μόνο μια λίμνη και το φεγγάρι από πάνω. Ήταν μισοφέγγαρο και κατάλευκο. Τόσο μαγευτικό! Φώτιζε σε μια άκρη κάτι δέντρα οπότε φαντάστηκα ότι θα υπήρχε κάποιο δάσος. Κάποια στιγμή το φεγγάρι άρχισε να λάμπει πιο πολύ. Διέκρινα πως η λίμνη ήταν θάλασσα για την ακρίβεια. Ξημέρωνε και αυτό ήταν παράξενο. Η θάλασσα φαινόταν τόσο δελεαστική και χωρίς να το θέλω κάτι με παρότρυνε να πάω να βουτήξω. Έβγαλα τα ρούχα μου και γυμνή όπως ήμουν άρχισα να μπαίνω στην θάλασσα. Ήταν πάρα πολύ ζεστή και ευχάριστη. Κολυμπούσα μέχρι που ο ήλιος έφτασε στην κορυφή του ουρανού. Τον κοίταξα μαγεμένη.
“Πραγματικά υπέροχος.”είπε μια ανδρική φωνή. Πανικοβλήθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω.
“Ποιος είσαι;”είπα προσπαθώντας να δείξω ψύχραιμη.
“Μην φοβάσαι. Θα με μάθεις σύντομα.”και με αυτά τα λόγια ξύπνησα.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤετ Σεπ 21, 2011 1:15 am

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 954599 Ποιος μωρό μου, ποιος; Ποιος ήταν στο όνειρο; Η εμφάνισή του είναι για καλό ή για κακό; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 948708
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤετ Σεπ 21, 2011 2:39 am

εσυ τι λες? εμενα για κακο μου κανει...
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤετ Σεπ 21, 2011 2:47 am

και μένα το ίδιο..!!! έμπλεξε! duh
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 12:46 am

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 430499 κι έμενα μόνο για καλός δε μου φαίνεται!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 2:15 am

ολοι συμφωνουμε. και φανταζεστε τελικα να αποδειχτει πως θα ειναι αυτος που θα τους βοηθησει???
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 2:35 am

Πού ξέρεις, πάντα υπάρχουν ανατροπές. Πάντως εμένα για κακός μου φαίνεται και μάλιστα πολύ! Αν ήταν καλός πιστεύω θα έπρεπε να της μιλήσεις κανονικά! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 948708
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 3:50 am

ή μάλλον θα είναι κάποιος που έχει ερωτευθεί τρελά την Αύρα και προσπαθεί να τν διεκδικήσει πρώτος...! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 13873 Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 3:56 am

Ωχ φαντάζεσαι!? Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 954599 Πάντως σε ωραίο μέρος την πήγε, αυτό είναι σίγουρο! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 4:08 pm

Ναι...Για να ''απαλλαγεί'' από την παρουσία της εξίσου ωραία duh
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:04 pm

δεν ξερω τι απο ολα ειναι, αλλα και εμενα για κακος μου κανει
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:06 pm

Η συγγραφέας απουσιάζει, οπότε δεν μπορεί να μας απαντήσει duh
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:07 pm

κακο αυτο
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:09 pm

Εμένα πάντως μου κάνει για τύπος που άνετα θα πετούσε το πτώμα της σε κανένα χαντάκι. Θα έλεγε κάτι του στιλ ''Έλα να σου δείξω κάτι'' και το μόνο που θα προλάβαινε να δει είναι ένα σκοτεινό λαγούμι duh
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:28 pm

Τόσο καλά ε? Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 935979
Εγώ πιστεύω ότι πρώτα θα της εξηγήσει τους λόγους που θέλει να την σκοτώσει/απαγάγει/whatever και ΜΕΤΑ θα κάνει τα λόγια του πράξη! tongue
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:34 pm

Και αν την απαγάγει πρώτα και της εξηγήσει τους λόγους αργότερα; Τι θα μπορούσε να κάνει εκείνη σε μια τέτοια περίπτωση; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 948708
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:45 pm

Να κάθεται και να κλαίει όλη μέρα ή να σσχεδιάζει τρόπο να αποδράσει. Ή να δει ότι τη συμφέρει να κάτσει εκεί που είναι και να πάρει το μέρος του κακού και να σκοτώσει τον Σαμ! Όλα γίνονται! :Ρ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 7:49 pm

Η δεύτερη οπτική μου αρέσει πάρα πολύ, χιχιιι Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 120947

Μπορεί όμως τίποτα από όσα αναφέραμε να ισχύουν και απλώς να κάνουμε εικασίες Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 22, 2011 11:20 pm

Σου αρέσει? Poor Sam...

Να σου πω την αλήθεια, είναι κι αυτό μια ΠΟΛΥ πιθανή εκδοχή! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 935979
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 23, 2011 10:27 pm

και εμενα μου κινησε το ενδιαφερον η δευτερη οπτικη σου Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 23, 2011 11:52 pm

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι θα είχε ενδιαφερον. Θα ήταν κάτι πιο πρωτότυπο από το συνηθισμένο romance θνητής-βρικόλακα Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 1:58 am

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 430499 αλλα μπορει κιολας να μν τα καταφερνε η Αυρα! δεν ειναι τοσο δυνατη! tongue
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 2:41 am

Μπορεί και να αποδειχτεί δυνατή, πού ξέρεις? Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 9 948708 Ή μπορεί αν ο άλλος είναι βρικόλακας να τη μεταμορφώσει (αλήθεια, πώς δεν το έχει σκεφτεί ο Σαμ μετά από τόσες μετενσαρκώσεις-θανάτους) και μετά να είναι κι αυτή δυνατή vampire

Άγνωστος κόσμος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΝΑΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: