| Άγνωστος κόσμος | |
|
+15Alexandra scary Allison Argent KingOfDarkness aphroditenight19 Selene Μικρό νταμπίρ Μορένα Rose_ELen@.Ever paramu8enia Dark Princess. Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Broken Angel Raven Amaranth 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Σεπ 14, 2011 6:57 pm | |
| πουλια στον αερα πιανετε!!αναδρομικη αφηγηση ηταν καλε.και το ονειρο της ηταν η αληθεια αλλα εκμοντερνισμενη,ίσως και η καταληξη.... | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 15, 2011 2:14 am | |
| δικιο ειχα!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Σεπ 20, 2011 11:02 pm | |
| εγραψα το επομενο!δικο σας!
Κεφάλαιο 15ο
“Πως γίνεται αυτό;”είπα και ήμουν έτοιμη να ξεσπάσω. “Την Άντζελα την ρώτησες; Μήπως στο έστειλε αυτή;” “Μου είπε πως δεν θα έστελνε άλλα.” “Τότε κάτι άλλο συμβαίνει.”είπε και άφησε την κουβέντα στην μέση,βγαίνοντας από το δωμάτιο για να κάνει ένα τηλεφώνημα.
Τον βρήκα στο σαλόνι να μιλάει στο τηλέφωνο σε μια γλώσσα που δεν κατάλαβα. Πρέπει να ήταν Ρώσικα. “Τι γίνεται;”ρώτησα όταν τελείωσε. “Όπως το φαντάστηκα. Κάποιος άλλος σου στέλνει τα μηνύματα. Κάποιος που ξέρει για εμάς και θέλει το κακό μας.”ζάρωσα στην σκέψη και ήρθε και με αγκάλιασε. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου. Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι μου και έβαλε ένα τραγούδι να παίζει. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Με πήρε αγκαλιά και θυμάμαι να καθόμαστε έτσι μέχρι που με πήρε ο ύπνος.
Όταν άνοιξα τα μάτια μου η ώρα ήταν 9. Ο Σαμ καθόταν και με κοίταζε με ένα καρτεργάρηκο ύφος. “Θα σε σκοτώσω. Έχασα την πρώτη ώρα!!”του φώναξα και του έδωσα μια ελαφριά μπουνιά στο μπράτσο. “Δεν μπορείς να με σκοτώσεις...”χαχάνισε. “Καλά ας το παραλείψουμε αυτό.”είπα και του έκανα μια γκριμάτσα. “Αλλά σήκω τώρα να πάμε σχολείο γιατί αλλιώς την έβαψα.” “Τι χρώμα;”αστειεύτηκε. “Κόκκινο του αίματος!”είπα αμυντικά. Με κοίταξε αγανακτισμένα και σηκωθήκαμε για να πάμε σχολείο.
Στο σχολείο όλα κύλησαν ήρεμα. Μάθαμε πως θα φεύγαμε την επόμενη εβδομάδα για την εκδρομή και ήμουν απίστευτα χαρούμενη! Μάλιστα δεν ήταν για μια βδομάδα αλλά για δύο. Τι καλύτερο από το να είμαι δύο βδομάδες στην εξοχή με τον Σαμ μόνη μου!!! Όχι ότι στο σπίτι με ενοχλούσε κανείς αλλά το να είμαστε εκεί ίσως να έφερνε στο νου του λίγο το πως περνούσαμε παλιά. Και σκεπτόμενη αυτά ξεπήδησε από το συρτάρι η ανάμνηση που ο Σαμ με σκοτώνει. Μα ποιος να θέλει να μας κάνει κακό; Από τότε που είμαστε μαζί κανείς δεν έχει ενοχληθεί από εμάς. Τι μπορεί να έμαθε χθες ο Σαμ και δεν μου το λέει;
Αποφάσισα να κοιμηθώ μήπως και έβλεπα κάποιο άλλο όνειρο το οποίο θα έκανε ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Και έτσι έγινε. Λίγο μετά αφού έκλεισα τα μάτια μου θυμάμαι να βρίσκομαι σε ένα μέρος σκοτεινό. Υπήρχε μόνο μια λίμνη και το φεγγάρι από πάνω. Ήταν μισοφέγγαρο και κατάλευκο. Τόσο μαγευτικό! Φώτιζε σε μια άκρη κάτι δέντρα οπότε φαντάστηκα ότι θα υπήρχε κάποιο δάσος. Κάποια στιγμή το φεγγάρι άρχισε να λάμπει πιο πολύ. Διέκρινα πως η λίμνη ήταν θάλασσα για την ακρίβεια. Ξημέρωνε και αυτό ήταν παράξενο. Η θάλασσα φαινόταν τόσο δελεαστική και χωρίς να το θέλω κάτι με παρότρυνε να πάω να βουτήξω. Έβγαλα τα ρούχα μου και γυμνή όπως ήμουν άρχισα να μπαίνω στην θάλασσα. Ήταν πάρα πολύ ζεστή και ευχάριστη. Κολυμπούσα μέχρι που ο ήλιος έφτασε στην κορυφή του ουρανού. Τον κοίταξα μαγεμένη. “Πραγματικά υπέροχος.”είπε μια ανδρική φωνή. Πανικοβλήθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω. “Ποιος είσαι;”είπα προσπαθώντας να δείξω ψύχραιμη. “Μην φοβάσαι. Θα με μάθεις σύντομα.”και με αυτά τα λόγια ξύπνησα. | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Σεπ 21, 2011 2:39 am | |
| εσυ τι λες? εμενα για κακο μου κανει... | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Σεπ 21, 2011 2:47 am | |
| και μένα το ίδιο..!!! έμπλεξε! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 12:46 am | |
| κι έμενα μόνο για καλός δε μου φαίνεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 2:15 am | |
| ολοι συμφωνουμε. και φανταζεστε τελικα να αποδειχτει πως θα ειναι αυτος που θα τους βοηθησει??? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 2:35 am | |
| Πού ξέρεις, πάντα υπάρχουν ανατροπές. Πάντως εμένα για κακός μου φαίνεται και μάλιστα πολύ! Αν ήταν καλός πιστεύω θα έπρεπε να της μιλήσεις κανονικά! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 3:56 am | |
| Ωχ φαντάζεσαι!? Πάντως σε ωραίο μέρος την πήγε, αυτό είναι σίγουρο! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 4:08 pm | |
| Ναι...Για να ''απαλλαγεί'' από την παρουσία της εξίσου ωραία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:04 pm | |
| δεν ξερω τι απο ολα ειναι, αλλα και εμενα για κακος μου κανει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:06 pm | |
| Η συγγραφέας απουσιάζει, οπότε δεν μπορεί να μας απαντήσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:07 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:09 pm | |
| Εμένα πάντως μου κάνει για τύπος που άνετα θα πετούσε το πτώμα της σε κανένα χαντάκι. Θα έλεγε κάτι του στιλ ''Έλα να σου δείξω κάτι'' και το μόνο που θα προλάβαινε να δει είναι ένα σκοτεινό λαγούμι | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:28 pm | |
| Τόσο καλά ε? Εγώ πιστεύω ότι πρώτα θα της εξηγήσει τους λόγους που θέλει να την σκοτώσει/απαγάγει/whatever και ΜΕΤΑ θα κάνει τα λόγια του πράξη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:34 pm | |
| Και αν την απαγάγει πρώτα και της εξηγήσει τους λόγους αργότερα; Τι θα μπορούσε να κάνει εκείνη σε μια τέτοια περίπτωση; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:45 pm | |
| Να κάθεται και να κλαίει όλη μέρα ή να σσχεδιάζει τρόπο να αποδράσει. Ή να δει ότι τη συμφέρει να κάτσει εκεί που είναι και να πάρει το μέρος του κακού και να σκοτώσει τον Σαμ! Όλα γίνονται! :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 7:49 pm | |
| Η δεύτερη οπτική μου αρέσει πάρα πολύ, χιχιιι Μπορεί όμως τίποτα από όσα αναφέραμε να ισχύουν και απλώς να κάνουμε εικασίες | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Σεπ 22, 2011 11:20 pm | |
| Σου αρέσει? Poor Sam... Να σου πω την αλήθεια, είναι κι αυτό μια ΠΟΛΥ πιθανή εκδοχή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Παρ Σεπ 23, 2011 10:27 pm | |
| και εμενα μου κινησε το ενδιαφερον η δευτερη οπτικη σου | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Παρ Σεπ 23, 2011 11:52 pm | |
| Η αλήθεια είναι ότι πράγματι θα είχε ενδιαφερον. Θα ήταν κάτι πιο πρωτότυπο από το συνηθισμένο romance θνητής-βρικόλακα | |
|
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Σεπ 24, 2011 2:41 am | |
| Μπορεί και να αποδειχτεί δυνατή, πού ξέρεις? Ή μπορεί αν ο άλλος είναι βρικόλακας να τη μεταμορφώσει (αλήθεια, πώς δεν το έχει σκεφτεί ο Σαμ μετά από τόσες μετενσαρκώσεις-θανάτους) και μετά να είναι κι αυτή δυνατή | |
|
| |
| Άγνωστος κόσμος | |
|