Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Άγνωστος κόσμος

Πήγαινε κάτω 
+15
Alexandra scary
Allison Argent
KingOfDarkness
aphroditenight19
Selene
Μικρό νταμπίρ
Μορένα
Rose_ELen@.Ever
paramu8enia
Dark Princess.
Sensitive Vampire
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Broken Angel
Raven
Amaranth
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 5:09 pm

Άντε λοιπόν! Πότε θα δούμε το ''αιματοκύλισμα'' live; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 120947
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
KingOfDarkness
Lycan
Lycan
KingOfDarkness

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 489
Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 7:04 pm

σύντομα ελπίζω μουαχαχαχα Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 935979
http://www.nightcastle.board-directory.net
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:59 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 430499 δωσέέέέέέ λίγοοοο αίμααααtongue Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 120947
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:08 pm

ηρεμα παιδια... εχω πολλα που γραφω αυτη τη στιγμη!! easy..
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:30 pm

οκκ με την ησυχία σου καλέ! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 220813
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 11:49 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 941618 Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 784437 είμαι ανυπόμονη γενικά :X Με την ησυχία σου, Κάθριν! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Δευ Απρ 23, 2012 3:45 am, 1 φορά
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 2:05 am

ευχαριστω για την κατανοηση! Για αυτο σας αγαπω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 3:46 am

Και εμείς σε αγαπάμε Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715

Σπόιλερ:
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 8:06 pm

Σπόιλερ:
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Μάης 09, 2012 9:23 pm

Καινουριο Κεφαλαιο! Απολαυστε! devil2

Κεφάλαιο 20ο

Άνοιξα τα μάτια μου. Βρισκόμουν ξαπλωμένη πάνω σε κάτι μαλακό. Τα χέρια μου ακουμπούσαν ίσα-ίσα το ύφασμα από κάτω. Μετάξι. Ανασηκώθηκα λίγο και πρόσεξα πως βρισκόμουν σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Οι τοίχοι είχαν μία απαλή απόχρωση του ροζ, ακριβώς το ίδιο με το κρεβάτι στο οποίο βρισκόμουν ξαπλωμένη.
Σηκώθηκα, κάπως απότομα, η αλήθεια είναι αυτή και αυτό με έκανε να ζαλιστώ. Ένιωσα αδύναμη και τελείως αποπροσανατολισμένη. Εκεί όπου έριχνα μια πιο διεξοδική το δωμάτιο, ξαφνικά, η πόρτα του δωματίου άνοιξε. Στη κάσα της πόρτας στεκόταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας. Τα μαλλιά του ήταν και αυτά το ίδιο μαύρα. Τα μάτια του ήταν γκρίζα, σχεδόν λευκά. Ήταν τόσο όμορφος, μα και τόσο αποκρουστικός. Μου θύμιζε τρομερά τον Σαμ. Από πίσω του, βρίσκονταν η Βαλεντίνα, η οποία έφυγε σχεδόν αμέσως. Ο μαυροφορεμένος άντρας έκλεισε την πόρτα πίσω του.
“Ποιος είσαι;” φώναξα εγώ, προσπαθώντας να μην αφήσω να φανεί το πόσο τρομαγμένη ήμουν.
“Δεν σου θυμίζω κανέναν; Ούτε καν τον ξάδερφό μου;” είπε και η φωνή του με έκανε να ανατριχιάσω. Ήταν σαν να μιλούσε φίδι.
“Εσύ και ο Σαμ είστε...ξαδέρφια;” αναφώνησα έκπληκτη εγώ.
“Μμμ.. ναι. Είναι ένα από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα σε εσάς τους θνητούς. Ποιος να το περίμενε ότι θα συναντούσες τον ξάδερφο του Σαμ!” είπε και η φωνή του, αν και ακουγόταν γλυκιά, όταν μιλούσε για τον ξάδερφό του, μπορούσες να διακρίνεις το μίσος και την απέχθεια που ένιωθε πραγματικά για αυτόν.
“Και τι θες από εμένα;” Ρώτησα και προσπάθησα και πάλι να μην αφήσω να φανεί ο τρόμος που με είχε καταβάλει.
“Να πάρω την εκδίκησή μου. Και εσύ θα με βοηθήσεις σε αυτό.” είπε και τα μάτια του άστραψαν.
“Όχι! Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα για χάρη σου!” είπα, γεμάτη σιγουριά αυτή τη φορά.
“Μην είσαι τόσο σίγουρη...” είπε και βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο.

ΣΑΜ

Έπρεπε να σιγουρευτώ αν όντως ο Άλεξ είχε απαγάγει την Αύρα. Το να πάω και να κάνω σαματά χωρίς να έχει κάνει τίποτα θα ήταν κάτι που θα τον έκανε να με μισήσει ακόμα πιο πολύ και δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ μαζί του.
Ο μόνος που μπορούσε να με βοηθήσει ήταν η Νικόλ.
Μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν στο μπαρ όπου διεύθυνε. ''Μπαρ Νότος'' Αυτό έγραφε η επιγραφή απ' έξω. Τυπικό μπαρ για τους Zver, αλλά και για αρκετά ανόητους θνητούς. Μπαίνοντας μέσα, όλοι φάνηκαν να προσέχουν την παρουσία μου, αλλά εγώ δεν έδωσα καμία σημασία. Ανέβηκα τις σκάλες μέσα σε δευτερόλεπτα και, πριν το καταλάβει κανείς, βρισκόμουν στο γραφείο της Νικόλ.
Από πίσω μου, έτρεχε ο σωματοφύλακας της, ο οποίος είχε ξεμείνει στην είσοδο.
“Λαίδη μου, με συγχωρείτε, αλλά δεν το πρόλαβα. Τώρα αμέσως θα τον διώξω.” είπε με τραχιά φωνή ο διπλάσιος σε μέγεθος από εμένα σωματοφύλακας.
Παρά το μέγεθός του, μπορούσα εύκολα να τον νικήσω. Φαινόταν αρκετά χαζός. Το μυαλό του δεν ήταν το μόνο σημείο που μπορούσα να τον νικήσω, ήταν όμως αρκετό.
“Δεν χρειάζεται, Ντιμίτρι. Ο Samael είναι φίλος.” ακούστηκε η φωνή της Νικόλ πίσω από το γραφείο στο οποίο καθόταν. Πάλι καλά που με έβγαλε από την δύσκολη θέση να τακτοποιήσω τον σωματοφύλακα της. “Μπορείς να φύγεις.” είπε για άλλη μια φορά η Νικόλ και ο Ντμίτρι έγινε καπνός.
“Χρειάζομαι την βοήθεια σου.”
“Πάντα βιαστικός.”μουρμούρισε η Νικόλ. “Τι χρειάζεσαι; Για να έρχεσαι εδώ σημαίνει ότι κάτι σημαντικό συνέβη.” Φυσικά, είχε πέσει μέσα. Δεν ήταν άδικα μία από τις κορυφαίες του οίκου της!
“Έχω υποψίες ότι ο Άλεξ έχει απαγάγει την κοπέλα που αγαπώ.”
“Για δες!” καύχασε “Εσύ! Ερωτευμένος! Πέρα από την πλάκα, όμως...Αν ο Άλεξ εμπλέκεται, ξέρεις ότι πρέπει να προσέχεις. Έχετε προηγούμενα. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός;”
“Όχι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σε χρειάζομαι. Εσύ ξέρεις κόσμο. Εγώ τον τελευταίο καιρό είχα αποκοπεί από την κοινωνία μας. Εσύ θα μου φανείς χρήσιμη. Πολύ χρήσιμη.”
“Ώστε έτσι πάει Σαμ; Τώρα με χρειάζεσαι, αλλά μετά και πάλι θα μας γράψεις όλους. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου στο είδος σου!” σύριξε απειλητικά εκείνη.
“Το ξέρω πολύ καλά αυτό, Νικόλ! Όμως αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν θα με βοηθήσεις. Θα το κάνεις;” Φάνηκε να το σκέφτεται για λίγο, παρόλα αυτά, όταν μίλησε, φάνηκε να το κάνει αβίαστα, σαν να είχε πάρει την απόφασή της πριν καν μπω στο γραφείο της.
“Πολύ καλά. Θα σε βοηθήσω. Αλλά μην περιμένεις και πολλά στο μέλλον.” είπε.Την είδα να σηκώνεται ατάραχη από την καρέκλα της. “Έλα να με πάρεις από εδώ στις εννιά. Θα πάμε στα μέρη μας απόψε.” Έπειτα, βγήκε από το δωμάτιο, με εμένα στο κατόπι της.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Μάης 09, 2012 9:26 pm

Πολύ ωραίο. Αγωνιούμε για την συνέχεια Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 13873

Πότε με το καλό; Το βιβλίο όπου να 'ναι φτάνει στα τελειώματα, έτσι;
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Μάης 09, 2012 9:59 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 430499 Τέλειο! Πότε θα μας γράψεις και το υπόλοιπο;
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 12:33 am

Τέλειοοοοοο!!! και εγώ αγωνιώ για την συνέχεια!!!!!

Πότε με το καλό;;;Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 1:28 am

χαχχαχαχα... ναι Argy τελειωνει οπου να'ναι Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715

Και κοριτσια ηδη εχω ξεκινησει να το γραφω. Τωρα οποτε μου ερθει κιολας θα το συνεχισω
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 1:31 am

Ωραίαααα ανυπομονούμε!!!
Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 1:34 am

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 03, 2012 6:43 pm

Μιας και γύρισα από την κατασκήνωση και είχα γράψει και την συνέχεια, ορίστεεεεε!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 611715

Κεφάλαιο 21ο

Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου όση ώρα βρισκόμουν μέσα σε αυτό το δωμάτιο. Ήξερα πότε ξημέρωνε και πότε νύχτωνε, αλλά δεν γνώριζα τι μέρα ήταν, ούτε και τι ώρα. Η Βαλεντίνη ήταν υπεύθυνη για μένα, αλλά ποτέ δεν μου μιλούσε, εκτός και αν ήθελε να με χλευάσει ή να με τρομοκρατήσει. Στην αρχή, το κατάφερνε, με τον καιρό όμως δεν υπήρχε καμιά διαφορά. Είτε ήταν παρούσα στο δωμάτιο είτε όχι, η αίσθηση ήταν η ίδια. Δεν έτρωγα παρά μόνο ελάχιστα και αυτό με έκανε όλο και πιο αδύναμη. Μια μέρα, ο ξάδερφος του Σαμ μπήκε στο δωμάτιο, κρατώντας ένα δίσκο γεμάτο φαγητό στο χέρι.
“Αύρα, πρέπει να τρως.”

Η φωνή του προσπάθησε να ακουστεί στοργική και προστατευτική, αλλά η προσταγή ήταν προσταγή και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα. Σηκώθηκα με κόπο και πλησίασα στο τραπέζι, όπου ήταν ακουμπισμένος ο δίσκος και άρχισα να τσιμπολογάω.
“Αύριο θα είναι μεγάλη μέρα. Πρέπει να είσαι δυνατή ώστε να μπορέσεις να επιβιώσεις.”
“Τι είναι αυτά που λες;” του πέταξα εχθρικά εγώ, κοιτώντας τον σταθερά στα μάτια, με όση δύναμη μου είχε απομείνει.
“Μια μικρή έκπληξη που ετοιμάζω, τόσο σε εσένα όσο και στον Σαμ. Θα έρθει σε λίγο η Βαλεντίνη να σε ετοιμάσει.”

Και χωρίς άλλη κουβέντα, βγήκε από το δωμάτιο σαν καπνός.

ΣΑΜ

Η Νικόλ όντως μου φάνηκε χρήσιμη. Και με τη βοήθεια του Μάικ, η δουλειά έγινε πολύ πιο γρήγορα. Λίγο η κοινωνική μου θέση, λίγο οι γνωριμίες της Νικόλ και λίγο η ικανότητα του Μάικ να προβλέπει το μέλλον μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε ότι ο Άλεξ είχε όντως απαγάγει την Αύρα. Και ετοιμαζόταν να κάνει κάτι μεγάλο.
“Σαμ, είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις; Μια θνητή είναι, στο κάτω-κάτω. Κάποια στιγμή θα πεθάνει.”
“Μάικ ή θα το βουλώσεις ή θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια” σύριξα, μέσα από τα δόντια μου.

Η Νικόλ μονάχα αναστέναξε, μα δεν είπε τίποτα. Μπορούσα να διαβάσω στο μυαλό της ότι την ενοχλούσε η συμπεριφορά μου. Ζήλευε...

Εκείνη την στιγμή, κατάλαβε ότι ''ψαχούλευα'' το μυαλό της και με ''πέταξε'' έξω από τις σκέψεις της, σαν να μου έκλεινε την πόρτα κατάμουτρα.
“Βγες από το κεφάλι μου.” Ακουγόταν ενοχλημένη. Λογικό ήτανε.
“Γιατί ζηλεύεις; Πάει καιρός από τότε που ήμασταν μαζί.”
“Έλα τώρα, Σαμ. Δεν ζηλεύω για αυτό.”
“Τότε για ποιο πράγμα ζηλεύεις;” Φάνηκε διστακτική μέχρι να απαντήσει. Όταν μίλησε, φάνηκε λες και είχε διαλέξει προσεκτικά την κάθε της λέξη.
“Ζηλεύω τον τρόπο που νοιάζεσαι για εκείνη. Εγώ ποτέ δεν το είχα αυτό, ακόμα και όταν ήμασταν μαζί.” Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω.
“Αυτό επειδή είσαι δυνατή, Νικόλ. Ανεξάρτητη. Δεν χρειάζεσαι προστασία” πετάχτηκε ο Μάικ.
“Επειδή ανήκω στους Zver δεν σημαίνει ότι δεν πληγώνομαι! Και επειδή είμαι βρικόλακας δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να νιώσω! Δεν παύω να είμαι γυναίκα και να χρειάζομαι ό, τι έχει ανάγκη κάθε γυναίκα. Αλλά τώρα πια βάζω ένα τέλος. Αρκετά!”
“Νικόλ...” είπε βιαστικά ο Μάικ και την έπιασε από το χέρι. Εκείνη τον έσπρωξε μακριά της και άρχισε να καταστρώνει σχέδια.
“Αν ο Άλεξ θέλει να κάνει κάτι, ας το κάνει.”
“Το ξέρω αυτό! Το έχω ζήσει ξανά.” Δεν μπορούσα να κρύψω την αγανάκτηση στην φωνή μου. Η Νικόλ πάντοτε έτσι έκανε: σαν πεισματάρικο παιδί.
“Άρα πρέπει να δράσουμε γρήγορα. Αύριο κιόλας. Μάικ, έμαθες πού μένει;”
“Εννοείται!” είπε και τα καστανά του μάτια άστραψαν. “Βρίσκεται σε ένα απομονωμένο μέρος, φυσικά, αλλά καθόλου μακριά από εδώ. Ξέρω, ακούγεται περίεργο, αλλά αυτό που ετοιμάζει πρέπει να είναι πάρα πολύ κακό.”
“Από την στιγμή που ξέρουμε πού βρίσκεται, πρέπει να καλέσουμε βοήθεια.” έκανε αδιάφορα η Νικόλ και χάθηκε στο διπλανό δωμάτιο, με το τηλέφωνό της ήδη να καλεί για ενισχύσεις.

Έπειτα από δέκα λεπτά, ε?χε επιστρέψει ήδη, με ένα σατανικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της που έκαναν τους κυνόδοντες της να μοιάζουν απίστευτα επικίνδυνοι.
''Πού πήγε ο Μάικ;”ρώτησε αδιάφορα, παίζοντας με το κινητό που κρατούσε στο χέρι της.
“Να καλέσει ενισχύσεις. Εσύ τι έκανες;”
“Το ίδιο. Όλοι είναι έτοιμοι να σε υποστηρίξουν. Επίσης, χαίρονται που γύρισες. Και ελπίζουν να μην τους ξεχάσεις αυτή τη φορά.” Υπήρχε μια κινηκότητα στην φωνή της την οποία μπορούσα να παραβλέψω.
“Δεν ξέρω. Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα, Νικόλ.”
“Σωστά. Η Αύρα πάνω από όλα.” Η κινηκότητα της σαν να είχε μια όξινη μορφή, σαν δηλητήριο. Αυτό με έκανε να ξεσπάσω.
“Ποιο είναι το πρόβλημά σου Νικόλ; Ζηλεύεις, ε; Είναι ολοφάνερο.” Παραδόξως, αυτό την έκανε και εκείνη να ξεσπάσει.
“Ωραία ναι, ζηλεύω. Τον λόγο στον εξήγησα, ακόμα και αν εσύ αδιαφορείς ή κάνεις πως δεν το βλέπεις. Τώρα, αν δεν σε πειράζει, θα ήθελα να ξεκουραστώ. Προτείνω το ίδιο να κάνεις και εσύ. Η αυριανή μέρα θα είναι μεγάλη.”
“Εντάξει. Φεύγω. Καληνύχτα.” είπα, μη έχοντας διάθεση για αβρότητες, ειδικά προς την Νικόλ
“Καληνύχτα.” ανταπάντησε και εκείνη, εξίσου παγερά και δήθεν αδιάφορα, αν και από μέσα της έβραζε από οργή.

Βγήκα από το σπίτι της και κατευθύνθηκα προς το δικό μου. Με το που μπήκα μέσα στο σπίτι, μια άγνωστη μυρωδιά υπήρχε διάσπαρτη στο χώρο. Προχώρησα επιφυλακτικά, μα κανείς δεν βρισκόταν στο σπίτι. Μόλις μπήκα στην κουζίνα, βρήκα ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι και έγραφε το εξής:

Ελπίζω να απολαύσεις την έκπληξη αύριο. Νομίζω ότι θα είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει.
Η Αύρα θα είναι απλά υπέροχη... στο πλάι μου.

Άλεξ

Άρπαξα το χαρτί και το έκανα φύλλο και φτερό. Τι στο διάολο μπορεί να εννοούσε;
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 03, 2012 7:30 pm

Επιτέλους!!! Πόσοι αιώνες έχουν περάσει από τότε που έγραψες; Έ, πόσοι;

Ωραίο το κεφάλαιο!!!
Ο Άλεξ θέλει να την κάνει βρικόλακα και θα είναι αυτή η έκπληξη ή βλακείες λέω;

Ανυπομονώ να μάθω τη συνέχειααα!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 03, 2012 8:29 pm

Μπορώ να πω Χριστίνα ότι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή...:Ρ Μπορεί να την κάνει βρικόλακα!:Ρ

Ωραία η συνέχεια αγωνιούμε!!! :DDD

Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Σεπ 04, 2012 12:12 am

πέρασαν αιώνες γιατί έλειπα 2,5 μήνες στην κατασκήνωση! tongue

Και θα δείτε τι θα γίνει! Θα διορθωθεί και το επόμενο κεφάλαιο και θα το ανεβάσω! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Σεπ 04, 2012 1:29 am

2,5 μήνες κακασκήνωση; Η κατασκήνωση δεν είναι συνήθως 3 εβδομάδες;

Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Σεπ 04, 2012 2:27 am

ναι απλα εγω ειχα παιε ως βοηθος εκει και ρωτησα αν μπορω να κατσω και τις τρεις περιοδους (22 μερες η καθε μια) και μου ειπαν ναι.
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Σεπ 04, 2012 4:34 am

Ωωω τυχερούλα θα μαύρισες πολύ! :Ρ

Αμμμμμ Δεν πειράζει εμείς και πάλι θα περιμένουμεεεεεεεε το κεφάλαιο!!!!:DDD

έκανες διόρθωση;
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Σεπ 04, 2012 5:05 am

ελαχιστα μαυρισα. Εχω κανει κατω απο 15 μπανια. οσο ημουν στην κατασκηνωση ειχα κανει κατω των 10. Δεν ειχα χρονο να παω στην πισινα... :/

Όχι ακόμα!! Αύριο πιστεύω θα το έχετε
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Σεπ 05, 2012 2:30 am

Α στο καλό ήσουνα 2,5 μήνες και δεν έκανες πολλά;! Δεν πειράζει όμως...tongue

Ωωω ωραία περιμένουμεεεεε!!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 15 205481

Άγνωστος κόσμος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΝΑΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: