Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Άγνωστος κόσμος

Πήγαινε κάτω 
+15
Alexandra scary
Allison Argent
KingOfDarkness
aphroditenight19
Selene
Μικρό νταμπίρ
Μορένα
Rose_ELen@.Ever
paramu8enia
Dark Princess.
Sensitive Vampire
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Broken Angel
Raven
Amaranth
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ Σεπ 05, 2012 6:13 pm

Ούτε και εγώ έκανα πάρα πολλά, Κάθριν μου. Σε καταλαβαίνω Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 959103

Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Αιγόκερως Αριθμός μηνυμάτων : 1182
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012
Τόπος : Νεκροταφιο

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 1:45 am

Θεικο! Ανυπομονω...περιμενουμε συνεχεια Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 13873
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 1:51 am

Χαχαχχα.. Μέσα στην εβδομάδα νομίζω θα την έχετε Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 2:10 am

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 668320
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 2:34 am

χαχαχαχαχα Χριστίνα αν αργήσω τα παράπονα αλλού! :Ρ
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 3:15 am

Άντε περιμένουμε εμείς οι φαν σου εδώ! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 220813
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 11, 2012 4:42 am

Εντάξει Φαν μου! Θα κάνω ό,τι μπορώ να σας ευχαριστήσω :Ρ
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ Δεκ 17, 2012 1:32 am

Όπως υποσχέθηκα έχω έτοιμο το κεφάλαιο!!!!!!! ΌΛΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 611715

Κεφάλαιο 23ο

Δεν πέρασε πολλή ώρα από την στιγμή που διάβασα το σημείωμα και ο Άλεξ μπήκε στο δωμάτιο, μαζί με έναν άνδρα, που υπέθεσα πως ήταν μπράβος του. Φόραγε μαύρα και είχε ένα άγριο ύφος...Το σίγουρο ήταν πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα έβαζα ποτέ μαζί του.
‘‘Ώρα να πηγαίνουμε. Πάμε.’’ διέταξε ο Άλεξ και απλά βγήκε από το δωμάτιο. Σηκώθηκα, τον ακολούθησα και από πίσω μου ακολουθούσε και ο μπράβος. Πρώτη φορά κυκλοφορούσα μες στο σπίτι. Οι τοίχοι ήταν βαμμένοι σε ένα γαλάζιο, απαλό χρώμα που θύμιζε καθαρό ουρανό. Υπήρχαν πίνακες σε ορισμένα σημεία, απεικονίζοντας διάφορες μορφές ανθρώπων που, αν έκρινα από τα ρούχα που φορούσαν, πρέπει να ζούσαν γύρω στον 16ο με 18ο αιώνα. Περάσαμε από το καθιστικό, όπου μας περίμενε η Βαλεντίνη, φορώντας μια μακριά ροζ τουαλέτα με λευκά γάντια που έφταναν μέχρι τους αγκώνες. Τα μαλλιά της τα ήταν πιασμένα σε κότσο, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στα πλάγια του προσώπου της. Μας ακολούθησε σιωπηλή καθώς βγαίναμε από την πόρτα.

Στην είσοδο του σπιτιού, μας περίμενε μια σχετικά μικρή λιμουζίνα με φιμέ τζάμια. Ο μπράβος μας κράτησε ανοιχτή την πόρτα και, εφόσον επιβιβαστήκαμε, κάθισε στην θέση του οδηγού, μπήκε μέσα και έβαλε μπρος την μηχανή.

Δεν είχα ιδέα που πηγαίναμε. Ο δρόμος, απ’ όσο μπόρεσα να διακρίνω, μου ήταν άγνωστος. Μέσα στο αμάξι, κάθισα σε μια γωνία και απλά κοίταζα έξω από το παράθυρο, πειθαρχώντας τον εαυτό μου ώστε να μην κοιτάξει κανέναν από τους συνοδούς μου. Η καρδιά μου, από την άλλη, ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να κυριαρχήσω και έτσι χόρευε σε φρενιασμένους ρυθμούς.

Έπειτα από έναν αιώνα (τουλάχιστον, έτσι μου φάνηκε εμένα) το αμάξι σταμάτησε. Ο μπράβος ήρθε απότομα και μας άνοιξε την πόρτα. Καθώς έβγαινα από το αμάξι, ένας κρύος αέρας με χτύπησε στο πρόσωπο. Μια μεγαλοπρεπής έπαυλη ξεπρόβαλε μπροστά στα μάτια μου.
‘‘Πού βρισκόμαστε;’’ Τραύλισα.
‘‘Στο μέρος όπου στεγάζεται το Συμβούλιο, εδώ όπου βρίσκονται και διοικούν οι άρχοντες των Nobles.’’
‘‘Μα γιατί ήρθαμε εδώ;’’επέμεινα εγώ. Τίποτα από όλα αυτά δεν έβγαζε νόημα εκείνη τη στιγμή.
‘‘Θα δεις αγαπητή μου’’ είπε εκείνος και γέλασε. Άρχισε να περπατά και πάλι, χωρίς όμως να μιλά.

Από μέσα η έπαυλη φαινόταν ακόμα μεγαλύτερη, μιας και κόσμος πηγαινοερχόταν ασταμάτητα. Στην είσοδο μας περίμενε μια γυναίκα με έντονα, κόκκινα μαλλιά.
‘‘Άλεξ! Τι καλά που σε ξαναβλέπω!’’ αναφώνησε η γυναίκα και τον αγκάλιασε.
‘‘Γλυκιά μου Μικαέλα. Χαρά μου που ξανασυναντιόμαστε. Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να μας βρεις ένα μέρος να μείνουμε;’’ Της είπε ο Άλεξ με ένα γλυκό χαμόγελο και εκείνη ένευσε καταφατικά.
‘‘Φυσικά. Τρία δωμάτια;’’ρώτησε, λες και υπήρχε περίπτωση να κρύβουμε κανέναν κάτω από το μανίκι μας.
‘‘Ναι. Αλλά να είναι δίπλα.’’Ο Άλεξ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό και η κοπέλα απλώς χαμογέλασε, λέγοντας παράλληλα με ευγένεια:
‘‘Πολύ καλά. Παρακαλώ, ακολουθήστε με.’’

Μας έδειξε τον δρόμο προς τις σκάλες που οδηγούσαν στους πάνω ορόφους. Στον δεύτερο όροφο, άρχισε να κατευθύνεται προς τα μέσα, όπου πόρτες ξεπρόβαλαν από κάθε μεριά του τοίχου. Σταμάτησε μπροστά σε τρεις πόρτες, οι οποίες βρίσκονταν η μία δίπλα στην άλλη.
‘‘Εδώ είμαστε. Θα σε δω το βράδυ Άλεξ.’’είπε η Μικαέλα κλείνοντας του το μάτι και απομακρύνθηκε.

Μπήκα μέσα στο δωμάτιο μου δίχως να μιλήσω σε κανέναν. Ήταν ένα σχετικά άνετο δωμάτιο με μονό κρεβάτι. Πήγα και κάθισα στο γραφείο, που υπήρχε στην μια πλευρά του τοίχου. Κοίταξα τον εαυτό μου στον μεγάλο οβάλ καθρέπτη που υπήρχε. Φόραγα ακόμα το φόρεμα και μπορώ να πω πως δεν ένιωθα και πολύ άνετα με αυτή τη τόσο βαριά τουαλέτα. Έριξα μια ματιά στο μενταγιόν μου και θυμήθηκα που είχα δει το σύμβολο που είχε πάνω του: στις πόρτες της έπαυλης. Άρα ήταν το ορόσημο των Nobles. Πήγα προς το κρεβάτι και ξάπλωσα. Δεν με ενδιέφερε αν κατέστρεφα το φόρεμα ή τα μαλλιά μου. Έκλεισα τα μάτια και κοιμήθηκα.

ΣΑΜ

Ένιωσα αμέσως την παρουσία της μέσα στην έπαυλη. Την αναγνώρισα! Η Αύρα μου ήταν εδώ!

Ακολούθησα αμέσως την μυρωδιά της. Κατάλαβα πως μαζί της ήταν ο Άλεξ, αλλά δεν με ένοιαζε. Την ήθελα πίσω.

Η μυρωδιά της με έβγαλε μπροστά από μια πόρτα. Θα πρέπει να ήταν μέσα στο δωμάτιο. Πλησίασα την πόρτα και αφουγκράστηκα. Μια καρδιά χτύπαγε σταθερά. Η Αύρα! Άνοιξα την πόρτα με φόρα και μπήκα μέσα. Την είδα να πετάγεται από το κρεβάτι άτσαλα και να προσπαθεί να κρυφτεί σε μια γωνία. Είχε κρύψει το πρόσωπο της μέσα στις χούφτες της και έτρεμε.
‘‘Δεν έκανα κάτι...’’ μουρμούρισε. Την τρόμαξα χωρίς να το θέλω. Ηλίθιος που είμαι!
‘‘Αύρα..’’ είπα μαλακά. Την είδα να σηκώνει κάπως το κεφάλι στο άκουσμα της φωνής μου.
‘‘Εγώ είμαι Αύρα. Ο Σαμ. Ο δικός σου Σαμ...’’ Σήκωσε το κεφάλι της με δάκρυα στα μάτια. Και τότε όρμησε πάνω μου. Τα χείλη της σφράγισαν τα δικά μου και ένιωσα σαν να βρήκα το σπίτι μου σε αυτό το λυτρωτικό φιλί.
‘‘Σςςςςς... Είμαι εδώ. Δεν θα σε πειράξει κανείς.’’ είπα όταν τα χείλη μας χώρισαν.
‘‘Τι θα μου κάνει ο Άλεξ;’’
‘‘Θέλει να σε μεταμορφώσει. Δεν κατάφερα να αλλάξω γνώμη στο Συμβούλιο. Δεν ξέρω τι να κάνω...’’
‘‘Και αν...και αν με μεταμορφώσεις εσύ; Τώρα;’’ ρώτησε δειλά.
‘‘Θα με έδιωχναν από τον οίκο...ίσως και να με αφάνιζαν!’’
‘‘Δεν το ήξερα... Συγνώμη...’’ κλαψούρισε και χώθηκε στην αγκαλιά μου. Τότε, πρόσεξα το φόρεμα που φορούσε. Πόσο της πήγαινε. Αλλά αυτό σήμαινε πως, από στιγμή σε στιγμή, ο Άλεξ θα ερχόταν να την μεταμορφώσει... Έπρεπε να το κάνω εγώ. Έπρεπε να προλάβω.

Χωρίς προειδοποίηση, άρπαξα ελαφρά το σβέρκο της και τον τράβηξα πίσω.
‘‘Δεν θα πονέσεις...’’ της υποσχέθηκα.
‘‘Μα... θα σε διώξουν! Μπορεί και να σε σκοτώσουν! Μη το κά...’’ Όμως ήταν ήδη αργά. Τα δόντια μου βυθίστηκαν στο δέρμα της. Λιποθύμησε και σκέφτηκα πως έτσι θα ήταν πιο εύκολο να μεταμορφωθεί. Έβγαλα τα δόντια μου από το ζεστό της λαιμό. Το αίμα της ήταν θεσπέσιο, αλλά δεν ήταν ώρα να τα σκεφτώ αυτά. Έφερα το καρπό μου στο στόμα μου και τον έσκισα. Αίμα άρχισε να τρέχει. Έβαλα το καρπό μου στο στόμα της και τα χείλη της βάφτηκαν κατακόκκινα. Την άκουσα να καταπίνει. Υπέροχα. Η μεταμόρφωση της άρχιζε. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα. Θα έπαιρνε 3 ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση της. Αλλά σκόπευα να παραμείνω στο πλάι της. Ό, τι και αν γινόταν.
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ Δεκ 17, 2012 4:43 pm

Τελειο! Ο Αλεξ ειναι ηλιθιος Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 13873 αλλα δεν νομιζω να ειχε και μεγαλη διαφορα αν την μεταμορφωνε αυτος!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ Δεκ 17, 2012 6:28 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 430499 με την κοπελιά από πάνω!

Ωωωωω έμεινα... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 955178

Δηλαδή τώρα έτσι μας άφησες; Τι έγινε παρακάτω; Μίλααα!!!

Πριν σου βάλω το πιστόλι στο κρόταφο! afro starwars

Συνέχεια γρήγορα!!!!!!!!! girldevil
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ Δεκ 17, 2012 8:32 pm

Και όμως έχει. Γιατί αν την είχε μεταμορφώσει ο Άλεξ θα έπρεπε να τον υπακούει, ενώ τώρα αφέντης της είναι ο Σαμ.

Φυσικά και θα σας άφηνα έτσι. Να συγκλονιστείτε και λίγο tongue
Τώρα θα δω πότε θα γράψω. Ίσως το Σαββατοκύριακο καθίσω και το τελειώσω το πρώτο μέρος Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 12:59 am

Δεν σε νοιάζει αν έχουμε πρόβλημα καρδιάς; Και μας το άφησες έτσι; :Ο

Σαν δεν ντρέπεσαι!:Ρ

Άντε να δούμε.... :Ρ
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 3:07 am

Βασικά όχι. Είμαι κακιά δεν μικροπρεπής και εγωίστρια! :Ρ

Και ΔΕΝ ντρέπομαι! :Ρ

paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 3:22 am

Τς τς κακιά!-.-'

Χμμ καλά Κατερίνα εγώ θα περιμένω...:Ρ Και θα περιμένω!:Ρ
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 3:29 am

Και θα περιμένεις... :Ρ
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 3:50 am

Χαχαχα καλά!:Ρ Καλά!:Ρ
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 5:27 am

Ωραίο κεφάλαιοοο!!! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 913911
Τι γλυκούλι!!! ^^

Θα μας βάλεις σύντομα το καινούργιο;
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 5:43 am

Κοίτα, εγώ και να το γράψω πρέπει να περιμένω μέχρι να διορθωθεί κιόλας οπότε σίγουρα μέσα στα Χριστούγεννα θέλω να ελπίζω θα έχω τελειώσει το πρώτο μέρος Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 5:45 am

Μακάρι... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 611715
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Δεκ 18, 2012 5:50 am

Ω ναι!! :Ρ
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Απρ 02, 2013 8:57 pm

Άντε φαν μου! :Ρ Πάρτε!!!! :Ρ (Είναι μεγάλο :Ρ 3 σελίδες περίπου)

Αργυρώ, δεν στο έστειλα για διόρθωση. Δεν ήξερα αν είχες διάβασμα ή δουλειές και δεν ήθελα να σε απασχολήσω! :*

Κεφάλαιο 24ο

Είχα ξυπνήσει αλλά δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου. Θυμάμαι τι είχε κάνει ο Σαμ και φοβόμουν να αντικρίσω το οτιδήποτε. Ίσως να τον είχαν σκοτώσει, ίσως πλέον να μην ήταν εδώ αλλά κάπου μακριά. Πώς είχε πει τους απόκληρους; Μια αναλαμπή έφερε στο μυαλό μου την ονομασία τους. Lisko...
Θα με ταξινομήσουν και εμένα εκεί; Δεν το θέλω. Όχι... Εξάλλου δεν επέλεξα τίποτα από αυτά. Τίποτα! Έσφιξα τα χέρια μου σε γροθιές αλλά ένιωσα κάποιον να χαϊδεύει το αριστερό μου χέρι.
“Αύρα; Πώς αισθάνεσαι;” άκουσα την φωνή του Σαμ να με ρωτάει. Ήταν πράγματι αυτός;
“Σαμ;” άνοιξα διστακτικά τα μάτια μου.
“Εδώ είμαι.” ακούστηκε θλιμμένη η φωνή του.
Όταν άνοιξα τελείως τα μάτια μου το μόνο που έβλεπα ήταν αυτός. Με κάθε λεπτομέρεια.
“Είμαι βρικόλακας;” τον ρώτησα και σήκωσα το χέρι μου για να με παρατηρήσω.
“Ναι.” είπε. “Πώς νιώθεις;”
“Περίεργα. Τα βλέπω όλα τόσο καθαρά, φυσικά αυτό το γνωρίζεις.” Παρατήρησα πως το χέρι μου ήταν παράξενα λείο. Το δωμάτιο ήταν τόσο φωτεινό που τα μάτια μου πονούσαν λίγο.
“Πονάνε κάπως τα μάτια μου” είπα και τα έκλεισα.
“Θα το συνηθίσεις. Είναι απλά η αρχή, για αυτό.” Η φωνή του ήταν απλά ένας ψίθυρος αλλά τον άκουγα τόσο καλά σαν να μιλούσε δίπλα μου.
“Σαμ, ο Άλεξ πού είναι;” είπα και άνοιξα πάλι τα μάτια μου αργά συνηθίζοντας το φως.
“Δεν έχει έρθει ακόμα.” είπε και μου έσφιξε το χέρι.
“Πόση ώρα ''κοιμόμουν''; ”
“3 ώρες. Τόσο χρόνο παίρνει συνήθως η μεταμόρφωση.”
“Και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα;”
“Βασικά, έστειλε την Βαλεντίνα αλλά στην αρχή. Κρύφτηκα έξω στο μπαλκόνι και δεν με κατάλαβε. Θα νόμιζε ότι κοιμόσουν”
“Αυτή η τελετή. Πότε αρχίζει;”
“Σε λίγο. Λογικά από στιγμή σε στιγμή θα έρθουν.” είπε και έσκυψε το κεφάλι του.
“Σαμ...” σηκώθηκα και κρέμασα τα πόδια μου στο πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε να βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του. Πήρα μέσα στα χέρια μου το πρόσωπό του και το σήκωσα για να μπορώ να τον κοιτώ στα μάτια. “Μακάρι να μπορούσα να διάβαζα τη σκέψη σου όπως και εσύ. Πες μου, τι έχεις;”
“Είμαι σίγουρος πως η ικανότητες σου θα είναι εκπληκτικές.” χαμογέλασε αχνά. Σωστά! Τώρα θα έχω και ορισμένες ικανότητες που θα με εντάξουν σε συγκεκριμένο οίκο. Lisko... Πάλι αυτή η απαίσια λέξη.
“Αύρα, αποκλείεται να ανήκεις στους καταραμένους.” είπε αποφασιστικά. “Εγώ από την άλλη, μπορεί.”
“Δεν θα τους αφήσω.” είπα και τον φίλησα.

Τότε, η πόρτα άνοιξε με δύναμη.
“Για δες!! Το ζευγαράκι.” χλεύασε ο Άλεξ.
Ο Σαμ σηκώθηκε και τον αντέγραψα.
“Είναι αργά.” είπε με σταθερή φωνή ο Σαμ. “Η Αύρα πλέον είναι βρικόλακας.”
“Υπέροχα! Τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς υπέθεσα. Ήρθες για να την σώσεις θυσιάζοντας τη δική σου τύχη, τη δική σου ζωή. Μόνο που όταν φύγεις από την μέση, η Αύρα θα γίνει δικιά μου!!”
σύριξε, στο τέλος, και ήθελα όσο τίποτα άλλο στο κόσμο να κλείσω τα αυτιά μου. Ή το στόμα του Άλεξ.
“Ποτέ!” φώναξα και προχώρησα μπροστά. Το φόρεμα μου δεν φάνταζε τόσο βαρύ πλέον. Κινήθηκα με ευκολία μέχρι το μέρος του Άλεξ και έφτυσα στο πρόσωπο του. “Ποτέ δεν θα είμαι δικιά σου!”
“Κάποιος πρέπει να σε μάθει τρόπους, μικρή” είπε και προτού το καταλάβω με άρπαξε από το λαιμό και με σήκωσε. Δεν ήταν εύκολο να πάρω ανάσα αλλά μπορούσα. Δεν μίλησα όμως για να αντέξω όσο το δυνατόν πιο πολύ. Προσπάθησα να βρω τον Σαμ και είδα τον μπράβο του Άλεξ να τον κρατά στη σφιχτή του αγκαλιά. Τώρα, είχα τσαντιστεί για τα καλά. Έβαλα το χέρι μου στο πήχη του Άλεξ και προσπάθησα να τον σφίξω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ευχόμουν και καιγόταν στην Κόλαση! Και τότε το χέρι του άρχισε να ζεσταίνεται μέχρι που πήρε φωτιά! Άρχισε να ουρλιάζει και αμέσως με άφησε κάτω. Δεν είχα ιδέα πώς έγινε αυτό αλλά η ικανοποίηση έρεε μέσα μου άφθονη!
“Άστον τώρα αμέσως...” σύριξα απειλητικά στον μπράβο. “...Αλλιώς θα πάθεις ότι και ο ηλίθιος ο αφέντης σου.” είπα και έδειξα τον Άλεξ που τα ρούχα του συνέχιζαν να καίγονται και εκείνος ούρλιαζε καθώς το σώμα του το έγλειφαν οι φλόγες. Όταν γύρισα το κεφάλι μου για να κοιτάξω και πάλι τον μπράβο, εκείνος πήγε αμέσως στον Άλεξ και τον πήρε έξω μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου. Θα πρέπει να άνηκε στους Zver, όχι ότι με ενδιέφερε. Ο Σαμ είχε απομείνει να με κοιτάει.
“Σαμ; Είσαι καλά;”
“Πώς του έβαλες φωτιά;”
“Ήλπιζα να μου έλεγες εσύ.. εγώ το μόνο που έκανα είναι να τον σφίξω και να σκέφτομαι ότι θέλω να καεί στην Κόλαση.”
“Είναι δυνατόν;” μουρμούρισε.
“Τι πράγμα Σαμ;”
“Νομίζω πως η ικανότητά σου είναι να...” πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση του, στο δωμάτιο όρμησαν φύλακες του οίκου.
“Ξέρουν ήδη..” μουρμούρισε ο Σαμ.
“Τότε πάμε! Θα πηδήξουμε από το μπαλκόνι!” του είπα και του έπιασα το χέρι.
“Σταματήστε! Πρέπει να εμφανιστείτε στους Άρχοντες.”
“Αύρα, σκέψου έντονα ότι θες να φυσήξει. Να φυσήξει τόσο που να δημιουργηθεί ανεμοστρόβιλος” είπε και μου έσφιξε το χέρι.
“Εντάξει...” δίστασα αλλά έκανα αυτό που μου είπε. Σκέφτηκα το αεράκι του καλοκαιριού. Σκέφτηκα τους βοριάδες τον χειμώνα. Το πόσο δυνατός και ενοχλητικός γινόταν ο αέρας και τότε τον ένιωσα. Ένιωσα αρχικά ένα αεράκι να χαϊδεύει το πρόσωπό μου και μετά τα παράθυρα άνοιξαν διάπλατα ξαφνικά και οι κουρτίνες χόρευαν τρελά στο έλεος του αέρα. Όλοι σάστισαν. Μόνο ο Σαμ ήταν ήρεμος.
“Πώς...; Πώς έγινε αυτό;” είπα τόσο ψιθυριστά που ακόμα και εγώ δυσκολεύτηκα να με ακούσω.
“Ελέγχεις τα στοιχεία, Αύρα. Ανήκεις στους Lucifer's Ravens ή αλλιώς Ravens of Twilight. Θυμάσαι που στα περιέγραφα; Είσαι στους Corvus, συγκεκριμένα στους Ακτιβιστές.”
“Θυμάμαι. Τι θα γίνει τώρα;”
“Προς το παρόν πρέπει να φύγεις. Να γλυτώσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν ανήκεις εδώ.”
“Εσύ; Δεν σε αφήνω!”
“Αύρα, ανησυχείς υπερβολικά για μένα. Θα είμαι καλά. Θα σε βρω όπου και να είσαι.” είπε και με φίλησε. Αποτραβήχτηκε όμως γρήγορα. Ο αέρας είχε αρχίσει να σταματάει.
“Φύγε όσο προλαβαίνεις. Πήδα από το μπαλκόνι. Φύγε!!”
“Σ'αγαπώ..” του είπα και μετά βγήκα στο μπαλκόνι. Γύρισα για να τον δω τελευταία φορά πριν οι φρουροί ορμήσουν κατά πάνω του και τον αρπάξουν. Διάβασα στα χείλη του την λέξη ''Κι εγώ'' και μετά πήδηξα πριν οι φρουροί έρθουν και για μένα.

Ήταν λίγο ψηλά αλλά όχι τόσο τρομακτικά όσο νόμιζα. Χωρίς να κοιτάξω πίσω άρχισα να τρέχω. Όλο και πιο γρήγορα μέχρι που στο τέλος ήμουν σίγουρη πως κανείς δεν θα με έβλεπε. Πήγαινα σπίτι μου για τελευταία φορά. Θα έβλεπα τη Στέλλα για τελευταία φορά. Τις φίλες μου για τελευταία φορά. Θα έφευγα. Έπρεπε να φύγω.

Πριν το καταλάβω ήμουν στην γειτονιά μου. Δεν ήξερα το δρόμο αλλά η μυρωδιά βοηθούσε. Άρχισε να πηγαίνω πιο αργά και θυμήθηκα ότι ακόμα φορούσα το φόρεμα. Γαμώτο! Θυμήθηκα πως κάπου υπήρχε ένα μαγαζί από αυτά τα ακριβά. Δεν είχα μπει ποτέ μιας και ποτέ δεν διέθετα τόσα πολλά. Μπήκα ταχύτατα, διάλεξα κάτι απλό, άφησα στη θέση του το φόρεμα μου και έφυγα.

Σε λιγότερα από πέντε λεπτά ήμουν σπίτι μου. Χτύπησα την πόρτα και περίμενα για την Στέλλα να μου ανοίξει. Παρ' όλα αυτά, τίποτα. Στο τέλος, κλότσησα την πόρτα και αυτή υποχώρησε κάτω από το πόδι μου. Δεν υπήρχαν πουθενά σημάδια ζωής. Προσπάθησα να μπω και όλος περίεργος, μπήκα. Θυμήθηκα, όμως, πως για να μπορέσει ο Σαμ να μπει έπρεπε να τον προσκαλέσω. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτρεξα πάνω στο δωμάτιο της Στέλλας και την βρήκα στο κρεβάτι της. Δεν ήταν ώρα που κοιμόταν έτσι πήγα κοντά της για να της μιλήσω. Τα μάτια της ήταν ορθάνοιχτα. Κάτι δεν κολλούσε. Πλησίασα και άλλο και έβαλα το κεφάλι μου στο στήθος της. Δεν ακουγόταν η καρδιά της. Όχι! Αδύνατον! Δεν μπορούσε να είναι νεκρή! Δεν ήταν δυνατόν!

Την έπιασα από τους ώμους και άρχισα να την ταρακουνάω.
“Στέλλα! Στέλλα! Μίλα μου να πάρει!” δεν μπορούσε να είχε πεθάνει. Δεν ήταν δυνατόν.
“Στέλλα!” ξαναφώναξα. “Στέλλα, πανάθεμα σε, μίλα μου. Σε παρακαλώ... ” την έσφιξα στην αγκαλιά μου και το κρύο της πρόσωπο δρόσιζε το δικό μου καυτό από τα δάκρυα.

Την τοποθέτησα και πάλι στο κρεβάτι της και έμεινα να την κοιτάω. Η αδερφή μου, ό,τι μου είχε απομείνει πλέον, είχε χαθεί. Έκλαιγα με λυγμούς και τα δάκρυα μου δεν σταμάταγαν. Έκλαιγα και για τον Σαμ. Μπορεί και αυτόν να μην τον ξανά έβλεπα ποτέ. Η ζωή μου είχε γκρεμιστεί. Δεν είχε απομείνει τίποτα. Τίποτα!

Συνέχισα να κλαίω μέχρι που πλέον δεν έβγαιναν άλλα δάκρυα. Τότε σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο μου. Πάνω στο κρεβάτι μου, ένας μεγάλος μαύρος φάκελος έκανε αντίθεση με τα λευκά που σκεπάσματα. Τον πήρα στα χέρια μου προσπαθώντας να καταλάβω από ποιον είναι. Δεν έγραφε τίποτα πάνω του. Τον άνοιξα και έβγαλα από μέσα ένα γράμμα.

Ελπίζω η ''μικρή'' μου έκπληξη να σε προσγείωσε στην πραγματικότητα. Την επόμενη φορά ελπίζω οι τρόποι σου να έχουν βελτιωθεί. Επίσης, αυτό που μου έκανες θα μου το μετανιώσεις. Χάλασες την ωραία μου εμφάνιση.
Άλεξ

Αυτός.... Αυτός.. Χάλασες την ωραία μου εμφάνιση. Τι στο διάολο εννοούσε; Και. Τέλος πάντων, η αντιπαθητική του εμφάνιση άξιζε περισσότερα από την αδερφή μου; Ήμουν έξαλλη. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον βρω και να τον κάψω, να τον πνίξω να τον αφανίσω! Θα μου το μετάνιωνε! Η καλή Αύρα πέθανε μαζί με την δίδυμη της. Και τι καλύτερο από το να καεί;

Πλησίασα τις κουρτίνες του δωματίου μου. Τις φαντάστηκα να καίγονται και αμέσως φλόγες τις τύλιξαν. Αμέσως βγήκα από το δωμάτιο μου και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο των γονιών μου. Είχα αρκετό καιρό να μπω σε αυτό το δωμάτιο. Απλά ένιωθα τόσο πόνο αντικρίζοντας τα πράγματα των γονιών μου. Βγήκα μετά από λίγο και κατευθύνθηκα και πάλι στο δωμάτιο της Στέλλας. Καπνός είχε αρχίσει να κατακλύζει το σπίτι. Σε λίγο έπρεπε να φύγω. Ήθελα όμως να δω την αδερφή μου τελευταία φορά.

Την πλησίασα αργά, κάθισα δίπλα της, έπιασα το κρύο της χέρι και αν και ήξερα πως δεν με άκουγε άρχισα να της μιλάω.
“Στέλλα, με συγχωρείς. Για όλα. Που σε άφησα μόνη, που έμπλεξα με όλα αυτά χωρίς να σε σκεφτώ. Απλά πίστευα πως δεν θα κινδύνευες. Συγνώμη... συγνώμη...” μουρμούριζα συνέχεια. Κάποια στιγμή άρχισα να βήχω από τον καπνό. Άνοιξα τα παράθυρα της μπαλκονόπορτας και ήξερα πως ήταν καιρός να φύγω. Είδα το σπίτι του Νίκολας και της Άντζελα και σκέφτηκα πως δεν θα τους έβλεπα ποτέ ξανά. Ούτε την Έλενα. Ούτε κανέναν πια. Έπρεπε να φύγω.

Γύρισα το κεφάλι μου προς την αδελφή μου. Οι φλόγες άρχισαν να καίνε το δωμάτιο της. Είδα και πάλι το γαλήνιο πρόσωπό της και την επόμενη στιγμή πήδηξα κάτω από το σπίτι μας. Οι φλόγες είχαν αρχίσει να φαίνονται. Άκουσα την πόρτα του σπιτιού του Νίκολας να ανοίγει και την επόμενη στιγμή ήταν έξω. Άρχισα να τρέχω αλλά μάλλον με είδε γιατί φώναξε το όνομά μου.

Συνέχισα να τρέχω χωρίς να κοιτάξω πίσω. Πλέον δεν άκουγα ούτε τον Νίκολας που φώναζε ούτε τις σειρήνες της πυροσβεστικής. Έτρεχα μακρυά. Τα πράγματα θα ξεκινούσαν από την αρχή για μένα και πάλι.

Τέλος.
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ Απρ 04, 2013 9:17 pm

Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 955178 Είχα καιρό να μπω! Αλλά ουάου!

Πολύ ωραία η συνέχεια...Μου άρεσε τρελά...
Ωραίες ικανότητες έχει η Αύρα! ^^

Αυτός ο Άλεξ όχι να καεί θέλει μόνο στην Κόλαση, αλλά και πολλά άλλα! :@
Κρίμα η αδερφή της... στεναχωρήθηκα... Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 959103

Για πότε λες Κατερίνα η συνέχεια; Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 13873
Allison Argent
Lycan
Lycan
Allison Argent

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ Απρ 05, 2013 3:32 am

Ήταν απλά τέλειο!!!!!!!!! Και συμφωνώ με την Μαρία...
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι Απρ 09, 2013 1:47 am

βασικά το ''τέλος'' στο τέλος δείχνει ότι τελείωσε η ιστορία. βασικά το πρώτο βιβλίο ας πούμε. θα το συνεχίσω ως δεύτερο βιβλίο.
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος   Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ Απρ 10, 2013 1:59 am

Α! Ε εντάξει μπορείς να πιστέψεις ότι γεννήθηκα καστανόξανθη! tongue

Ωραίααααααααα!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία! Άγνωστος κόσμος - Σελίδα 16 13873

Άγνωστος κόσμος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΝΑΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: