| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|
+14Allison Argent Nathaniel aphroditenight19 Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Μικρό νταμπίρ Katerina Petrova Amaranth Broken Angel AЯianЯhod.ЬЩ.22 Dark Princess. Sensitive Vampire Raven 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Αυγ 13, 2012 6:13 pm | |
| - Σπόιλερ:
πωπω... Πεφτω απο τα συννεφ... Μολις εχασα το ειδωλο μου... Κλαψ κλαψ
ναι... Χιλια συγνωμη βρε χριστινα μου.. Αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω στην προκληδη της Αργυρως... - Σπόιλερ:
ιιιιιιιιιι... Ντροπη... Μονο εμενα κατηγορεις?
| |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Αυγ 13, 2012 6:48 pm | |
| - Σπόιλερ:
Μέχρι να γυρίσει από τις διακοπές το είδωλό σου, θα σου έχει λείψει τόσο πολύ που θα έχει αποκατασταθεί η φήμη του :P
Ναι...Ήταν πειρασμός - Σπόιλερ:
Ναι
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Αυγ 13, 2012 11:43 pm | |
| - Σπόιλερ:
πονηρουλα... Πονταρεις στην απουσια σου...
Μεγαλος... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Αυγ 14, 2012 12:46 am | |
| - Σπόιλερ:
Δεν μπλοφάρω. Αύριο φεύγω για το χωριό μου :P Αντίοοο
I know :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Αυγ 14, 2012 6:01 am | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ειπα οτι μπλοφαρεις αλλα οτι στηριζεσαι σε αυτο... Στην απουσια σου... Κατα τα αλλα καλο ταξιδι και καλες διακοπες... Καλα να περασεις... Ποτε γυρνας? Εγω εχω φυγει εδω και μθα βδομαδα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Αυγ 15, 2012 1:21 am | |
| Hello!!! Νομίζατε ότι επειδή λείπω μπορείται να κάνετε ό,τι θέλετε στο τόπικ της ιστορίας μου;! - Σπόιλερ:
Επειδή τώρα έχω χάσει πολλά επεισόδια να σας πω το εξής: Δεν πειράζει που συζητάτε αφού η ιστορία έχει τελειώσει. Και... Argy είσαι πάντα ευπρόσδεκτη να έρθεις να παρακολουθήσεις τις τόσο ενδιαφέρουσες συζητήσεις μας. Να είσαι προετοιμασμένη όμως: είμαστε πάρα πολύ πολιτισμένες (μετάφραση: φέρε ποπκόρν και πρόσεχε μη φας καμιά αδέσποτη γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα συμμετέχεις ή όχι στις συζητήσεις μας! )
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Αυγ 15, 2012 5:50 am | |
| Χιλια συγνωμη... Παρασυρθηκαμε κι εμεις... :P - Σπόιλερ:
εχει δεν εχει τελειωσει η ιστορια σου κανονικα δεν θα επρεπε. Αλλα μας ξερεις... Ναι Argy. .Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτη... Ειπα ποτε το αντιθετο? Δεν νομιζω... Απλα για την σωματικη σου ακεραιοτητα ευθυνεσαι αποκλειστικα εσυ... Εσυ ρισκαρεις να βγεις μιση απο τις "πολιτισμενες" συζητησεις μας... Αααα... Και μαζι με τα ποπ κορν φερε και αναψυκτικο. Απλα προσεχε που θα το αφησεις. Δεν θελουμε ατυχημετα
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Αυγ 17, 2012 7:23 pm | |
| - Σπόιλερ:
Σας ξέρω! ;Ρ Α, ναι σωστά. Φέρε και αναψυκτικό (και να μην έχει πολλή ζάχαρη γιατί αν πέσει στο πάτωμα θα κολάει και δε θέλω να καθαρίζω και αναψυκτικά από κάτω! Μου φτάνει το αίμα!)
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Αυγ 17, 2012 11:39 pm | |
| - Σπόιλερ:
και θα είναι και πολλά τα αίματα...
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Αυγ 18, 2012 1:17 am | |
| - Σπόιλερ:
Ναι, όπως πάντα. Και τώρα που το λέμε, νομίζω πως πρέπει να καθαρίσεις εσύ αυτή τη φορά. Την προηγούμενη καθάριζα εγώ!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Αυγ 18, 2012 6:25 am | |
| - Σπόιλερ:
ναι αλλά εγώ είχα καθαρίσει δύο φορές συνεχόμενα... σειρά σου...
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Αυγ 18, 2012 3:54 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ωχ, καλά. Έχεις δίκιο αφού θα είναι δικό σου το περισσότερο δε θα μπορείς να καθαρίσεις και πολύ καλά.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Αυγ 18, 2012 5:33 pm | |
| - Σπόιλερ:
ιιιι... σαν δεν ντρέπεσαι.. το λες επειδή την προηγούμενη φορά ήμουν χτυπημένη και ανταποκρίθηκα λιγότετο??? θα θυμήσου τις άλλες φορές που έφευγες με σπασμένα ορισμένα μέλη του σωματός σιυ...
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Αυγ 18, 2012 9:23 pm | |
| - Σπόιλερ:
Γιατί εσύ ας πούμε που σε πήγαν στο ΚΑΤ για δυο μήνες και με άφησαν μόνη μου να σφουγγαρίζω ήταν καλύτερα; ...Μήπως θα έπρπεπε να την κόψουμε εδώ αυτή τη συζήτηση; Όχι ότι δε μου αρέσει να σου θυμίζω τι έχεις πάθει αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει λίγο! :Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Αυγ 19, 2012 6:13 am | |
| - Σπόιλερ:
έχει τελειώσει το βιβλίο. άρα... ενώ εσύ? με το ένα πόδι στον τάφο βρέθηκες... μην μου πεις πως το ξέχασες. εξαιτίας της καλοσύνης και της φιλεσπλαχνίας μου σώθηκες..
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Αυγ 19, 2012 10:35 pm | |
| - Σπόιλερ:
Τουλάχιστον δεν ήμουν ποτέ και με τα δύο πόδια στο τάφο όπως μερικοί μερικοί. Να 'ναι καλά η ιατρική και τα θαύματά της γιατί αλλιώς θα σε κλαίγαμε σήμερα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Αυγ 20, 2012 6:47 am | |
| - Σπόιλερ:
υπερβολές... και εγώ με το ένα ήμουν... αν ήμουν κσι με τα δύο τώρα θα ήμουν ζόμπι... τι να σου κάνει η ιατρική αν ήμουν ήδη νεκρή?
| |
|
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Eric Northman Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Σεπ 18, 2012 4:36 pm | |
| μολις το τελειωσα:ρ καταπληκτικη ιστορια <3 | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Eric Northman Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Σεπ 18, 2012 6:33 pm | |
| ηταν παρα μα παααρα πολυ καλη:ρ ^^ αν και λυπηθηκα την Μελ:/ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Σεπ 18, 2012 10:23 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 6:32 am | |
| λογικά... είχε γίνει πολύ σκύλα για να την λυπηθούμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:23 pm | |
| Η καημένη... Είναι πολύ καλή στην πραγματικότητα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:25 pm | |
| Για πόσο βάθος μιλάμε; -.- Πρέπει να ψάξουμε πολύ βαθιά για να βρούμε την καλοσύνη μέσα της ; :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:27 pm | |
| Σαν χαρακτήρας στην ιστορία, ναι, πρέπει να ψάξουμε σε ΠΟΛΥ βάθος. Αλλά στην πραγματικότητα είναι εμπνευσμλενη από μια φίλη μου, η οποία είναι από τα καλύτερα άτομα που ξέρω. | |
|
| |
| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|