| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|
+14Allison Argent Nathaniel aphroditenight19 Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Μικρό νταμπίρ Katerina Petrova Amaranth Broken Angel AЯianЯhod.ЬЩ.22 Dark Princess. Sensitive Vampire Raven 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:28 pm | |
| Μα εγώ στην ιστορία αναφέρομαι, φυσικά | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:34 pm | |
| Ναι, για την ιστορία έχεις απόλυτο δίκιο | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 7:55 pm | |
| Φαντάζομαι την έμπνευση για τον χαρακτήρα θα την πήρες προτού η Μελ γίνει η μεγαλύτερη bitch, back-stabbing whore EVER xD | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 10:50 pm | |
| Ναι, όντως. Όταν ήταν ακόμα καλό παιδάκι. Αλλά μετά μου χρειάστηκε κάποιος για να γίνει ο "κακός" της υπόθεσης και να πεθάνει στο τέλος, οπότε... τι να κάνουμε, έπρεπε να γίνει έτσι | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:00 pm | |
| χμ τωρα τα διαβασα και εγω βασικα το μεσημερι αλλα δεν προλαβα να σολιασω......μπορω να πω πως και εγω λυπηθηκα την Μελ......το οτι ηταν σκυλα καποτε δεν λεει κατι...... εμ παντως ηταν τελειο <3 περιμενωωω συνεχειαααα.... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:04 pm | |
| Είχα την εντύπωση πως εσύ το είχες διαβάσει από πιο παλιά... Τώρα το διάβασες; Πώς δε λέει κάτι το ήταν σκύλα! Εγώ νομίζω πως της άξιζε! Ευχαριστώωω!!!! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:06 pm | |
| Καλα ναι δεν τα εχω διαβασει για αυτο...αλλα θα τα διαβασω και θα σχηματισω γνωμη :P εμμ τιποτα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:08 pm | |
| Κάτσε! Τελικά το έχεις διαβάσει ή όχι; | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:35 pm | |
| εχω διαβασει τα τελευτεα οχι τα αρχικα γιατοι δεν ξερω ουτε εγω γιατι το χω κανει ετσι θα τα διαβασω ομως | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:42 pm | |
| Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες... Να έχεις διαβάσει το τέλος και όχι την αρχή. Αλλά ό,τι πεις... | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:44 pm | |
| Μην το ψαχνεις τα κανω εγω κατι τετια σοζ παντως | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:45 pm | |
| Εντάξει, απλά μου φάνηκε περίεργο, αυτό είναι όλο | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:46 pm | |
| ειναι περιεργο γιατι μονο εγω κανω τετια..... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:49 pm | |
| Εντάξει, δεν πειράζει. Είναι καλό να είσαι και λίγο περίεργος! | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Σεπ 20, 2012 11:51 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 1:44 am | |
| Ε πως δεν είναι τίποτα, ρε Μάνια. Όσο καλή και αν είναι μια φίλη σου, όταν σε προδώσει, σε πρόδωσε, τέλος. Τα πράγματα μετά δεν μπορεί να είναι ίδια ανάμεσά σας.
Διάβασέ την από την αρχή. Είναι πολύ ωραία ιστορία ^^
(Και, Μάνια, δεν έχει άλλο. Η ιστορία έχει τελειώσει :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 1:56 am | |
| Εγώ προσωπικά θέλω να σκοτώσω μία που μου το έκανε! Αλλά θα πάω φυλακή και δε συμφέρει... Με κάνεις να κοκκινίζω ακόμα περισσότερο τώρα! Πραγματικά, το να το ακούω αυτό από εσένα μετράει πάρα μα πάρα πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 2:02 am | |
| Ποια σου έκανε και τιιι; Πες μου αν είναι σε pm να την σκοτώσουμε μαζί, την τσούχτρα την φαρμακερή! Αφού φαίνεται, παιδί μου, ότι το ταλέντο το πήρες από την μαμά σου Τι, ψέματα να λέμε; Η ιστορία σου μου άρεσε από την αρχή μέχρι το τέλος ( too ) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 6:51 am | |
| φαντάζομαι την φίλη σου όταν είδε την κατάληξη του χαρακτήρα της βασικά το να σε προδίδει φίλος είναι το χειρότερο πράγμα... και ''όταν το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλάει''. άρα δεν νομίζω μετά την προδοσία να του έδινες και τις καλύτερες ευχές | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 1:40 pm | |
| Εύα, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ευχαριστημένη, αλλά της έλεγα ότι αν δε με αφήσει να τη "σκότωσω" δε θα ξαναδεί κεφάλαιο, οπότε, τι να κάνει κι αυτή; Argy: Έγινε παλιά αυτό που σου λέω. Δεν είναι ανάγκη να τη σκοτώσουμε (όχι ότι δεν της χρειάζεται, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Απλά ήθελα να πω ότι ξέρω πόσο ωραίο είναι να σε προδίδει αυτός που θρωρούσες για χρόνια φίλο σου. Ευχαριστώ πολύ! Ότι όποιο ταλέντο έχω σε αυτόν τον τομέα το έχω πάρει από τη μάνα μου, είναι γεγονός... Αλλά εσύ πού ξέρεις γι αυτήν; (Ναι, ηλίθια ερώτηση, το ξέρω). | |
|
| |
Blood Countess Fallen
Αριθμός μηνυμάτων : 84 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : hell's gates
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon Salvatore, Eric Northman Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 1:58 pm | |
| - Raven έγραψε:
-
Παίζει να είσαι η μόνη που τη λυπήθηκε τη Μελ. βασικα το τι της ετυχε και εγινε ετσι..νταξει ηταν απ τν αρχη λιγο ξυνη αλλα ετσι ηταν ο χαρακτηρας της και την αγαπουσαν για αυτο π ειναι οι φιλες της.. αλλα μετα..:/ σα να της κανανε πλυση εγκεφαλου οι αλλοι...:/ για αυτο πιο πολυ, το τι της εγινε..μετα ηταν τελειως b***ch | |
|
| |
Favole Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 5:45 pm | |
| - AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
- Ε πως δεν είναι τίποτα, ρε Μάνια. Όσο καλή και αν είναι μια φίλη σου, όταν σε προδώσει, σε πρόδωσε, τέλος. Τα πράγματα μετά δεν μπορεί να είναι ίδια ανάμεσά σας.
Διάβασέ την από την αρχή. Είναι πολύ ωραία ιστορία ^^
(Και, Μάνια, δεν έχει άλλο. Η ιστορία έχει τελειώσει :P) ναι.....εχεις δικιο συγνωμη.... εμ τωρα θα αρχισω να την διαβασω απο την αρχη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Σεπ 21, 2012 7:31 pm | |
| Χριστίνα: Κι εγώ ξέρω πως είναι. Και σε καταλαβαίνω Για την μητέρα σου το θυμάμαι γιατί το είχαμε συζητήσει και παλιότερα. Ή στην γενική συζήτηση ή σε μια από τις ιστορίες μου, δεν θυμάμαι | |
|
| |
| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|