Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Black Forest Witch-Book 2

Πήγαινε κάτω 
+6
Μορένα
Sensitive Vampire
Amaranth
paramu8enia
Raven
AЯianЯhod.ЬЩ.22
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:02 am

Εεεε μα.....δε παλεύεται!! Έχει φτιάξει ολόκληρο κόσμο ολόκληρη τριλογία και κάθεται! κ αφήνει τις άλλες στο ALTER κάθε μεσημέρι να διαφημίζουν βιβλία!!! ''Αχμετ το ασχημόπαπο'' , ''Μπρούνο , η ιστορία ενός χαμένου''...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:06 am

Δεν ξέρω για τον Αχμέτ, αλλά αυτό με τον Μπρούνο καλό μου ακούγεται xD Fantasy είναι; :P
(To ALTER ''ζει'' τελικά ή όχι; :P)

Θα σε στείλω pm είπαμεεε, μην προτρέχεις :P
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:06 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 441842 Εγώ γελάω επειδή έχει απόλυτα δίκιο ο Γιώργος! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 220813

Άκουσεεε τον παιδί μουυυtongue Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 205481
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:07 am

Τον ακούωωω :O Μου άνοιξε τα μάτιααα 0_0

Όχι, σοβαρά τώρα. Αν δεν μου το έλεγε, δεν θα το σκεφτόμουν από μόνη μου :P
Dark Knight
Lycan Leader
Lycan Leader
Dark Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 2563
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2011

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:09 am

Άντε ρε....λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε και μετά σβήνω τα μηνύματά μου , στείλε μ pm αλλά θα τα πούμε αύριο.. good night από μένα...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:09 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 200987 inlove
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 6:11 am

AЯianЯhod.ЬЩ.22 έγραψε:
Τον ακούωωω :O Μου άνοιξε τα μάτιααα 0_0

Όχι, σοβαρά τώρα. Αν δεν μου το έλεγε, δεν θα το σκεφτόμουν από μόνη μου :P

Πάλι καλά-.-'

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 200987 και από εμένα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:37 pm

Argy, το ξέρω ότι άργησα λιγάααακι να απαντήσω στην συζήτηση αλλά έτσι και τολμήσεις να μην τις εκδόσεις αυτές τις ιστορίες, πάρε όχι καράβι, αλλά διαστημόπλοιο για να βρεις κάπου να κρυφτείς!
Σοβαρά, πρέπει να τις κάνεις κάτι. Είναι τέλειες από κάθε απόψη!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:39 pm

Καλά ρε παιδιά, μην βαράτε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 898224 Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και γι' αυτό Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:42 pm

Τα πάντα μπορούμε να κάνουμε αρκεί να το πιστεύουμε και να το θέλουμε! (Τ' ακούς; Τ' ακούω να λες! ;Ρ)
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:44 pm

Μωρέ εγώ το πιστεύω. Τους εκδοτικούς οίκους δεν εμπιστεύομαι :P
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:45 pm

Καλά δεν έχεις άδικο, αλλά τα βιβλία σου είναι πολύ καλά γραμμένα, με πολύ καλή και πρωτότυπη πλοκή ΚΑΙ τα βιβλία με βρικόλακες είναι και μόδα (ναι, ξέρω πως ακούγεται αυτό, αλλά είναι αλήθεια).
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:47 pm

Χ#στηκα που είναι στην μόδα. Ακόμα και αν δεν ήταν, πάλι για βρικόλακες θα έγραφα xD
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και, όπως προείπα, θα το σκεφτώ αυτό που μου λέτε Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 8:50 pm

Το ξέρω. Απλά λέω ότι έχεις και αυτό σαν συν: αφού είναι στη μόδα σημαίνει ότι πουλάνε και οι εκδότες θα το πάρουν πιο σοβαρά για να το βγάλουν. Όχι ότι γράφεις επειδή είναι στη μόδα, προς θεού!
Άντε σκέψου το! Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 12:37 am

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 430499 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 13873
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 6:33 am

και λοιπόν μόλις είδα ότι τελείωσες την τριλογία την πήρα και την διάβασα όλη από την αρχή...
για αυτό και έχω κάτι μέρες να μπω... διάβαζα μανιωδώς...

χθες βράδυ τελείωσα το δεύτερο και ενώ έλεγα ότι μετά θα κοιμηθώ γιατί ήταν περασμένες τρεις, τελικά ξεκίνησα και το τρίτο...
ως τις έξι και κάτι διάβαζα... με είχε συνεπάρει... σταμάτησα μόνο επειδή μου τελείωνε η μπαταρία του κινητού...

λοιπόν.
είχα ξαναδιαβάσει και είχα σχολιάσει ως το σημείο που η λούνα ξυπνάει στο νοσοκομείο και ακούει για πρώτη φορά το πνεύμα να της μιλάει... άρα θα σχολιάσω από εκεί και μετά...

έριξαν πάντως γερό καυγά η λούνα με τον μπλείζ όταν γύρισε από το νοσοκομείο...
λυπήθηκα με τον θάνατο της γιαγιάς της πάρα πολύ... ήταν καλή γυναίκα και την αγαπούσε πολύ η λούνα... ήταν κρίμα που πέθανε και μάλιστα από καρκίνο...
στην σκηνή που την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο πήγα να κλάψω... και στενοχωρήθηκα που δεν μπορούσε να είναι κοντά στην κηδεία για να μην γίνει αντιληπτή...

με εκνεύρισε που η λούνα χρησιμοποίησε τον εξαναγκασμό ενάντια της σελέστ. είναι φίλες...
δεν θα έπρεπε να την πιέζει να κάνει κάτι που δεν θέλει...

και η τελική αποκάλυψη ότι η λούνα είναι υιοθετημένη και μάγισσα...
πάντως το αντιλήφθηκε με πολύ ρεαλιστικό τρόπο και αυτό δίνει μία ακόμα αληθοφάνεια σε ένα μυθιστόρημα φαντασίας...
η μάνα της μεγάλη καρ**ά...
την αδερφή της την συμπάθησα, και λυπήθηκα που στο τέλος την σκότωσαν...
αλλά για πιο λόγο η μάνα της να θέλει να βγάλει στην επιφάνεια το πνεύμα που έκρυβε μέσα της η λούνα? τι θα κέρδιζε?
οκ! κατανοητό ότι δεν την ήθελε και την έδωσε εξαιτίας αυτής της κατάρας...
αλλά και πάλι... είναι ανώμαλο να ήθελε να ''ζωντανέψει'' το πνεύμα.
πόσο χάρηκα που πέθανε μετά. και αυτή και ο άντρας της...
αλλά αφού πρώτα φρόντισε να δημιουργήσει μεγάλη καταστροφή...

ααα... και συμπάθησα και τον τσαντ...
και μου την έδωσε η έβελιν... πόσο σκύλα παίζει να έγινε? αφού ήταν καλό κορίτσι και πιστή φίλη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sensitive Vampire στις Κυρ Σεπ 30, 2012 6:15 pm, 1 φορά
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 7:58 am

Και αναρωτιόμουν που είχες χαθεί τόσο καιρό. Αλήθεια σου λέω Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 13873
Πωπωωω, τα διάβασες και τα δυο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Μπράβο σου και σε συγχαίρω για το κουράγιο σου. Είμαι σίγουρη πως εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό με τίποτα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715

Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να τσακωθούνε, ο Μπλέιζ φοβήθηκε για εκείνη. Δεν το έκανε επίτηδες.
Και εκείνη στεναχωρήθηκε πολύ γι' αυτό και, μετά τον θάνατό της γιαγιάς της, της ήρθαν όλα μαζεμένα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 959103

Σαφώς και δεν θα έπρεπε. Και το κακό είναι ότι δεν έχει και τύψεις για όσα κάνει -.-
Προτίμησα να γίνει με ρεαλιστικό τρόπο. Αν γινόταν με ένα ακόμα όραμα, θα μπαίναμε στην ζώνη του Λυκόφωτος xD (που απλώς το καθυστερήσαμε για το τέλος :P)
Φαίνεται, νομίζω, πιο καθαρά προς το τέλος του τρίτου βιβλίου το για ποιο λόγο ήθελε να φέρει το πνεύμα στην επιφάνεια. Αν δεν σου έρθει, πες μου, να το πάρει το ποτάμι Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 220813

Άλλη μια φίλη σκύλα-προδότρα -.- Oh well Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 959103

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 71070 πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι και ελπίζω η συνέχεια να ήταν αντάξια των προσδοκιών σου Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 986460 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 32070
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 6:24 pm

μετά τον γενάρη δεν έμπαινα και είχα χάσει πάρα πολλά...
το καλοκαιράκι που ξεκίνησα να διαβάζω ιστορίες επικεντρώθηκα κυρίως στις ολοκληρωμένες...
η επόμενη που θα διάβαζα θα ήταν η δική σου, αλλά έφυγα για το χωριό και το ανέβαλα...
έτσι με το που είδα κατά τύχη στο μπλοκ σου την είχες μόλις τελειώσει, στρώθηκα στην ''δουλειά''...
με είχε συνεπάρει. δεν έλεγα να σταματήσω για κανένα λόγο... το ρούφαγα στην κυριολεξία...

όλα το ένα πάνω στο άλλο της ήρθαν. ήταν δύσκολα...
αλλά και λίγες τύψεις θα έπρεπε να τις νιώθει...

στο τέλος του τρίτου βιβλίου φαίνεται καθαρά ότι το πνεύμα θέλει να ξαναδώσει δύναμη στην χαμένη του, πλέον, φυλή...
αλλά αυτό θα το έκανε καταστρέφοντας πολύ κόσμος. τα πάντα ουσιαστικά...
για αυτό ήθελε να το ζωντανέψει? για να ξαναεπέλθει η δόξα?

έχω την αίσθηση πως μετά τον ''θάνατο'' της λούνας, η παρέα διαλύθηκε.
η έβελιν βρικόλακας, η κάσσιντυ με τον μάικ με παιδί και μακριά της, η λίλυ θα έμεινε μόνη με το αγόρι της... που τελικά και αυτή...

τρελή είσαι? τις ξεπερνάς τις προσδοκίες μου...
γράφεις με πολύ ζωντανό, παραστατικό και γλαφυρό λόγο...
αξίζει να το εκδόσεις... μην το αφήσεις να κάθεται μέσα στον υπολογιστή σου. κρίμα θα ήταν
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 3:28 am

Το ότι το ολοκλήρωσα σαν βιβλίο μου φάνηκε σαν άθλος :P Έκανα, πάντως, ό, τι καλύτερο μπορούσα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715

Γενικά ναι, θα έπρεπε, αλλά, στην ουσία, την ''τρέλανε'' λιγάκι η τόση δύναμη (στο συγκεκριμένο βιβλίο) και δεν είχε χρόνο για τύψεις -.-

Το πνεύμα ήθελε. Οι υπόλοιποι δεν ήθελαν (οι άνθρωποι γιατί, όπως είπες, θα καταστρεφόταν κόσμος και κοσμάκης και οι βρικόλακες γιατί τα πάντα θα άλλαζαν στο πολιτικό τους σκηνικό)

Νομίζω ότι η παρέα διαλύθηκε από όταν η Κάσσιντυ πήγε με τον Μάικ. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Ο θάνατος της Λούνα ήταν το τελειωτικό χτύπημα :P

Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 71070, Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 71070 και πάλι Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 71070 για τα καλά σου λόγια. Με συγκινεί πολύ αυτό που λες. Να' σαι καλά Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 611715 Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 913911
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 3:56 am

ήταν άθλος, μίας και ήταν απίθανο...

η δύναμη πάντα τρελαίνει. αυτό είναι το κακό...
σε αλλάζει σιγά σιγά... ή και γρήγορα

λογικό είναι να μην θέλουν... ποιος θα ήθελε να καταστραφούν τα πάντα? ποιος λογικός?

αυτό με την κάσσιντυ ήταν η αρχή. αλλά η λούνα κράταγε τους άλλους κοντά. μετά τον θάνατο της...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Οκτ 03, 2012 12:20 am

Μην το λες. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ωφελούνταν από μια καταστροφή. Εδώ το πολιτικό ''σκηνικό'' είναι γεμάτο από τέτοιου είδους παλιόμουτρα, στο βιβλίο δεν θα υπήρχαν, που γίνεται της κακομοίρας; xD

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Ε, όσο να 'ναι όμως, όταν μπαίνει μέσα σε μια παρέα το προσωπικό συμφέρον ή η απαίτηση του καθενός, είναι σίγουρο ότι η παρέα σιγά σιγά θα αρχίσει να διαλύεται Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 959103
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤετ Οκτ 03, 2012 4:12 am

ναι, αλλά δεν νομίζω ούτε αυτούς να τους ωφελήσει μία πλήρης καταστροφή.
αυτό θα άλλαζε τα πάντα, όπως τα ξέρουμε τώρα...

εδώ διαλύονται και για πιο απλούς λόγους...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 04, 2012 1:55 am

Αυτοί, ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, θεωρούν πως είναι καλυμμένοι. Άλλααα...Έχει ο καιρός γυρίσματα Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 04, 2012 4:01 am

άντε...
να δούμε πότε θα γυρίσει ο τροχός...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Black Forest Witch-Book 2   Black Forest Witch-Book 2 - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 04, 2012 4:06 am

Με τα μυαλά που κουβαλάμε; Μάλλον ποτέ :P

Black Forest Witch-Book 2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 15 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Vampirisious-Book 1
» Dark Queen Rises-Book 3
» The Black Halo
» "Το Απρόσμενο"-Black Widow

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: