| Κυνηγώντας το Σκοτάδι | |
|
+10darkfairy Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Katerina Petrova 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:17 am | |
| ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχω όμως μια παρατήρηση να κάνω..στη Νίνα! Τα χει μένα θεό/αγόρι/βρικόλακα και τωρα ξαφνικά κάνει έτσι για ένα ωραίο τυπο στη τάξη της? Νομίζω ότι δεν εκτιμά αυτά που έχει!!! | |
|
| |
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:27 am | |
| χα0αχ0α.... και που σε ακομα..... δεν εχεις δει τιποτα...... κατσε να ερθουν και τα αλλα βιβλια.... για περιμενε.... - Σπόιλερ:
(και μετα θα με βριζετε ολες μαζι)
χ0α0χα0χ | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 354 Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : padou!!!!
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:37 am | |
| χααχαχαχαχ, με τρομάζεις μ αυταπου λες για τη συνέχεια | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:39 am | |
| ναι......εχω αλλαξει την ιστορια 3 φορες...... για να δουμε... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:41 am | |
| θαυμαζω την αποφασιστικοτητα σου!!! αλλο ενα βιβλιο θα γραψεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:45 am | |
| χα00χα ναι απο αυτη εχω μπολικη....... χα0αχ
τσου συνολικα ετσι οπως το χω φανταστει τα βιβλια ειναι 5 | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:47 am | |
| 5??? και εισαι ακομα στο 2ο... και καθεσε???? αι πηγαινε γραψε!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:52 am | |
| xa0x0a0xa0 εχουμε και φροντηστηρια κοπελια...... αλλα τωρα που θα κλεισουνε θα προσπαθησω να το τελειωσω..... και να αρχισω το τριτο..... | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:55 am | |
| σορρυ, δίκιο εχεις, απλα επειδη εγω κάθομαι και βαριεμαι, ξεχναω οτι καποιοι εχουν και δουλειες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:57 am | |
| χα0χ0α0χα δεν πειραζει μωρε.... τεσπα παω για υπνο γιατι εχω διαβασμα... και ποιος ξερει ΑΜΑ εχω διαθεση θα αρχισω το 7ο tomorrow.. | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:59 am | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 8:23 am | |
| Αααα, τι να πω; Το βλέπω να εξελιχθεί σε ερωτικό τρίγωνο για αυτούς τους τρεις (Ντάρεν-Νίνα-Κρίστιαν, πράγμα πολύ πιθανό για να έχουμε 5 βιβλία να διαβάζουμε) Πες μου, το βλέπεις να γίνεται πολύ b**tch δηλαδή η Νίνα; Αν και εγώ στην θέση της τον Ντάρεν θα διάλεγα, δεν την αδικώ...Ο Κρίστιαν έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε κλώνο του Έντουαρτ (εεεε...ξέρεις, σε παρακολουθώ γενικά όταν κοιμάσαι, δεν σταματώ να διαβάζω την κάθε σκέψη σου, αλλά δεν είναι κάτι για να ανησυχείς ) | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 8:49 am | |
| χαχαχαχα εγω ελπιζω πως κανεις απο τους δυο τους δεν θα καταλιξει ετσι... | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 3:43 pm | |
| εμενα λιγακι το 'χορτο' μου εκατσε καπως, αλλα τι να κανουμε? η ζωη εχει και ανατροπες και... για ολα υπαρχει πρωτη φορα, οπως ηδη υποθηκε! και αυτο για το ερωτικο τριγωνο και για την συνεχεια... για αυτο ειρηνακι μου, χθες μου ελεγες οτι οταν διαβασω αυτο και το επομενο θα σε κυνηγαω να σε σκοτωσω? κοντα επεσες! δεν θελω τον θανατο σου! αλλα για ενα πραγμα λυπαμαι. που εξαιτιας των μαθηματων, θα κανω παλι 2 βδομαδες να σε δω για να σε... (το υπολοιπο θα το διαλεξεις εσυ)! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 7:36 pm | |
| xa0xa0x0 οχι ο κριστιαν δεν εχει εξελιχθει σε εντουαρτ απλα θελει να μαθαινει τα παντα για την Νινα.....
χμμμ......ερωτικο τριγωνο??? χμμ...... αυτο θα το δειτε μονοι σας...
ευα μου εγω δεν μιλουσα για αυτο το κεφαλαιο... αλλα για το επομενο..... (νομιζω)....παντως..... γινεται της...... ποπης... και οχι η Νινα δεν γινεται bitch.... απλα......θα δειτε.. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 10:04 pm | |
| Καλό είναι, σε κάποια πράγματα να ΜΗΝ υπάρχει η πρώτη φορά (αναφέρομαι στο χόρτο, φυσικά..) Πάλι καλά, προς στιγμήν ανησύχησα! Δεν θα ήθελα να τον δω να εξελίσσεται σε Έντουαρτ :P Και ερωτικό τρίγωνο να μην είναι, μάλλον ο Κρίστιαν έχει έναν δυνατό αντίπαλο να αντιμετωπίσει Οκ...Θα περιμένουμε και θα δούμε λοιπόν (Παρεμπιπτόντως: Εύα, γιατί να την σκοτώσεις καλέ; Μια χαρά κεφάλαιο ήτανε...) | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 10:05 pm | |
| δεν πειραζει. μιλουσες δεν μιλουσες για αυτο το κεφαλαιο, οταν σε δω θα σε σφαξω λιγακι. απλα να μου το θυμισεις! και αν ισχυει ακομα αυτο που ειχες πει οτι θα κανεις, τοτε συμφωνω. η νινα δεν θα γινει bitch. θα γινει κατι ακομα χειροτερο!!! και για το ερωτικο τριγωνο... κατι εχω αρχισει να καταλαβαινω με αυτα που μου ειπες! argy, για τον φονο εκεινη μου εβαλε την ιδεα. και δεν προοριζεται τοσο για αυτο το κεφαλαιο, οσο για τα επομενα και φυσικα για το τελος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 10:09 pm | |
| Τόσο άσχημη θα είναι η τροπή που θα πάρει στην συνέχεια η ιστορία, δηλαδή; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:39 pm | |
| σιγα μη στο θυμισω κιολασ...
ναι θα παρει πολυ ασχημη τροπη..... δεν θα το περιμενετε...
εσι τι εχεις καταλαβει ευα?? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:24 am | |
| Άντε, επιτέλους καινούργιο κεφάλαιο! Λοιπόν, μου άρεσε αλλά με ξένισε κάπως το χόρτο! Δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο! Αλλά τι να κάνουμε? Καλές είναι και οι ανατροπές. Επίσης, κι εγώ το βλέπω για ερωτικό τρίγωνο ή χειρότερα... Και τη Νίνα στο τέλος τη βλέπω ή πεθαμένη (επηροή από vampire diaries? ) ή σε καμιά κλινική αποτοξίνωσης. Και τον Κρίστιαν να σκοτώνεται με τον Ντάρεν. Και γενικά να γίνεται της πόπης... Στο τέλος ήταν ο Κρίστιαν που αφήγουνταν? | |
|
| |
Rose_ELen@.Ever Dark Elf
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:26 am | |
| η έλενα στο βιβλίο (vampire diaries) δεν εχει πεθάνει, έτσι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:27 am | |
| ναι αυτος ήταν
μην ανησυχεις οι συναναστροφες με τα ναρκωτικα τελειωσαν προσ το παρον.. δεν θα γινει ναρκομανης ουτε και θα ψοφησει.....
τωρα για τον κρισ και τον νταρεν who knows?? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:29 am | |
| - Katerina Petrova έγραψε:
- δεν θα γινει ναρκομανης ουτε και θα ψοφησει.....
Προς το παρόν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:30 am | |
| αυτο ειναι σιγουρο.... ολα τα αλλα μπορει να αλλαξουν....................
βασικα για το ναρκομανης ειναι σιγουρο.... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Ιουλ 11, 2011 1:34 am | |
| Αχα! Άρα για το άλλο... | |
|
| |
| Κυνηγώντας το Σκοτάδι | |
|