| Κυνηγώντας το Σκοτάδι | |
|
+10darkfairy Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 Raven Dark Princess. Sensitive Vampire Katerina Petrova 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Katerina Petrova Dark Elf
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Οκτ 30, 2011 7:24 am | |
| η αναμονη τελειωσε.... παρτε ενα ακομα κεφαλαιο και διαβαστε το αργα γιατι το επομενο θα αργησει. χεχεχεεε
Κεφάλαιο 18ο
Ακόμα δεν μπορούσα να χωνέψω το πως ρεζιλεύτηκα έτσι πιστεύοντας πως ο Ντάρεν θα μπορούσε να μην κοιτάξει άλλη κοπέλα εκτός από εμένα. Αλλά αυτός όχι μόνο κοίταξε αλλά πήρε και τον αριθμό της. Όσο το σκεφτόμουν τόσο πιο πολύ ήθελα να βάλω τα κλάματα. Δεν το πιστεύω ότι έχασα την παρθενιά μου με έναν τέτοιο τύπο! Μωρέ καλά λένε ότι όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Εγώ αλλιώς φανταζόμουν την πρώτη μου φορά. Θα άρχιζε με ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με απαλή μουσική, θα χορεύαμε αγκαλιά και μετά θα καταλήγαμε στο κρεβάτι. Όχι όπως έγινε με τον Ντάρεν. Δεν άντεξα άλλο να σκέφτομαι όλα αυτά. Πήρα την απόφαση να μπω μέσα στο κλαμπ. Στην υποδοχή στεκόταν μια εντυπωσιακή γυναίκα με μακριά κατάμαυρα μαλλιά και μάτια, ντυμένη αρκετά προκλητικά. Με κοίταξε παραξενεμένη που ήμουν μόνη αλλά δεν με ενδιέφερε. Μπήκα μέσα και για μια στιγμή στάθηκα στην πόρτα προσπαθώντας να συνηθίσω το σκοτάδι αλλά και τα φωτορυθμικά. Κατευθύνθηκα στο μπαρ, κάθισα σε μια καρέκλα και πριν καλά-καλά το καταλάβω ένας πολύ γλυκός και όμορφος νεαρός με πλησίασε. Ήταν ξανθός με καταπράσινα μάτια, μου χαμογέλασε αποκαλύπτοντας μια σειρά από πάλλευκα και υγιή δόντια. Του χαμογέλασα και εγώ. Έκανε νόημα στον μπάρμαν, ο οποίος μας έφερε δύο ποτήρια με ένα κόκκινο υγρό μέσα. Το κοίταξα απορημένη. ‘ Πιες το. Είναι bloody marry.’ η φωνή του ήταν αρκετά ταχιά. ‘ Ευχαριστώ. Είμαι η Νίνα.’ ‘ Ρόμπερτ. Γιατί είσαι μόνη?’ ήπια μια γουλιά από το ποτό μου διστακτικά, ήταν ωραίο, κάπως πικάντικο. ’ Δεν είμαι μόνη.’ είπα κοιτώντας τον παιχνιδιάρικα. Αμέσως έλαβε το μήνυμα. Μετά από αρκετή ώρα κουβέντας και χορού, βρέθηκα να πίνω το ένα ποτό μετά το άλλο. Πλέον είχα χάσει τον αριθμό αλλά δε με ένοιαζε. Ο Ρόμπερτ ξαφνικά με τράβηξε προς ένα διάδρομο που οδηγούσε στις τουαλέτες. Αντί να μπούμε στις γυναικείες μπήκαμε στις αντρικές. Δεν έφερα αντίρρηση. Δεν ήθελα να φέρω. Όταν μπήκαμε μέσα νόμιζα ότι θα άρχιζε να με φιλάει και να με αγγίζει αλλά αυτός με άφησε και μέσα από τις τουαλέτες ξεπρόβαλλαν δύο άλλοι τύποι που με κοιτούσαν απειλητικά. Αυτό ήταν, σκέφτηκα, θα με βίαζαν. Ο Ρόμπερτ μού είχε γυρίσει την πλάτη και δεν έβλεπα τι έκανε αλλά κάτι έφτιαχνε. Οι άλλοι δύο τον κοιτούσαν και τότε βρήκα την ευκαιρία να τρέξω προς την πόρτα. Στο πρώτο βήμα που έκανα ο ένας από τους δύο με έπιασε και με πέταξε στον τοίχο. Ήταν αρκετά σωματώδης, με ελάχιστα μαλλιά και μάτια που πετούσαν φλόγες. Η πλάτη μου συγκρούστηκε με τον τοίχο και εγώ έπνιξα ένα βογκητό. Προσπάθησα να σταθώ στα πόδια μου αλλά οι δύο πελώριοι τύποι με ακινητοποίησαν στον τοίχο ενώ ο Ρόμπερτ κρατούσε μια σύριγγα γεμάτη με ένα κόκκινο υγρό, την οποία μου κάρφωσε στην καρδιά. Αμέσως ένιωσα έναν οξύ πόνο να εξαπλώνεται στο στήθος μου και έναν αβάσταχτο πόνο να κατακλύζει το κορμί μου λεηλατώντας με. Σωριάστηκα στο πάτωμα και άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο, εκείνοι έφυγαν. Μου φάνηκε σαν αιώνας μέχρι να σταματήσει ο πόνος. Όταν επιτέλους μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, λαχανιασμένη και εξαντλημένη πλέον, σηκώθηκα και πήγα προς τον καθρέφτη. Τα μαλλιά μου ήταν σαν κουβάρι, το πρόσωπό μου είχε μουτζουρωθεί από το μακιγιάζ και υπήρχε και κάτι άλλο στο πρόσωπό μου, κάτι πιο άγριο, κάτι που φοβόμουν να αναγνωρίσω. Ξαφνικά μέσα στο μπάνιο μπήκε ένας άνδρας που μόλις με είδε με πλησίασε ανήσυχος και με ρώτησε αν είμαι καλά και αν θέλω να βγω έξω να πάρω αέρα. Τα λόγια του έρχονταν στα αυτιά μου σαν βουητό. Δεν έδωσα σημασία. Παρατήρησα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, τα μάτια μου μεταμορφώθηκαν. Τα ασπράδι δεν υπήρχε πια, την θέση του είχε πάρει ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα και κάτω από τα βλέφαρά μου σχηματίστηκαν μικρές μαύρες φλέβες ενώ από τα ούλα μου πετάχτηκαν δύο επικίνδυνα αιχμηροί και θανατηφόροι κυνόδοντες. Τότε οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Είχα αλλάξει και αυτό δεν το κατάλαβα από την τερατόμορφη αλλαγή μου αλλά και από την ακατανίκητη δίψα που ένιωθα να πιω το αίμα αυτού του ανθρώπου. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον άρπαξα και τον δάγκωσα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα του έκοβα κομμάτι. Εκείνος άρχισε να ουρλιάζει σπρώχνοντάς με αλλά εγώ δεν τον άφηνα. Σε λίγα λεπτά η φωνή του έγινε ψίθυρος και μετά η απόλυτη σιγή. Γύρισα πάλι προς τον καθρέφτη και η εικόνα, αυτή η δαιμονική εικόνα βρισκόταν εκεί. Αντίκρισα τον εαυτό μου, κοίταξα αυτά τα τρομακτικά μάτια, το στόμα μου λερωμένο με αίμα, τί έκανα? Γύρισα και κοίταξα τον άνθρωπο που μόλις σκότωσα και χωρίς κανένα συναίσθημα εξαφανίστηκα μέσα στο πλήθος και από κει στους κρύος δρόμους του Λονδίνου, στους αφιλόξενους αυτούς δρόμους. Η μόνη σκέψη όμως που περνούσε από το μυαλό μου ήταν να σκοτώσω κι άλλους. Να πιω κι άλλο αίμα. Γιατί? Γιατί μου άρεσε. Τώρα καταλάβαινα πως νιώθει ένας βρικόλακας. Η δύναμη, η έξαψη, τα πάντα εντείνονταν και αυτό το έκανε καλύτερο.
Για τις επόμενες τρεις μέρες το μόνο που έκανα ήταν να τριγυρνάω σαν το ζώο στους δρόμους και να πίνω το αίμα ανυποψίαστων πολιτών που κυκλοφορούσαν στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ πιστεύοντας πως είναι ασφαλείς. Δεν μπορούσα να σταματήσω όμως. Δεν ήθελα. Έβλεπα όλους εκείνους τους φορείς αίματος, αφουγκραζόμουν τους χτύπους της καρδιάς τους, άκουγα το αίμα τους να ρέει άφθονο στις φλέβες τους και το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα του σκότωνα και θα τους έπινα το αίμα μέχρι να μην μείνει σταγόνα στον οργανισμό τους. Μέχρι που θυμήθηκα τον Ντάρεν. Τότε σταμάτησα και αποφάσισα να του κάνω μια επίσκεψη. Να δει και να νιώσει τι έγινα. Εκείνη την στιγμή που ήμουν έτοιμη να τρέξω στο σπίτι του κάτι με σταμάτησε, κάτι μέσα μου έλεγε να μην πάω. Ντρεπόμουν για το χάλι μου αλλά ταυτόχρονα φοβόμουν την αντίδρασή του. Τελικά, αποφάσισα να πάω γιατί εκεί τώρα ήταν το σπίτι μου. Εκεί μαζί του.
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Οκτ 30, 2011 5:15 pm | |
| H Νίνα μεταμορφώθηκε! Γιατί της το έκαναν αυτό; Θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν για όπλο ή εκβιασμό; Ή απλά θέλουν αφορμή να τη σκοτώσουν και αυτό είναι μέρος του σχεδίου τους; Δεν έγινε όμως πολύ γρήγορα η μεταμόρφωση; Και πώς και δεν την πρόσεξε κανένας την ώρα που μεταμορφωνόταν; Σίγουρα μια κοπέλα στις αντρικές τουαλέτες θα τραβούσε την προσοχή! Και γιατί την άφησαν μόνη κι έρημε εκεί μέσα μόλις της έκαναν την ένεση; Και τώρα πάει στον Ντάρεν! Θέλω να δω τα μούτρα του όταν θα δει τι της συνέβη! Θα του αξίζει! Και αν ξεφύγει λίγο από τον έγεγχο η Νίνα ας πούμε και του πιει λίγο αίμα, δε πάθει και τίποτα! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Οκτ 30, 2011 9:34 pm | |
| Γιατί πήγες στο μπαρ, Νίνα; Τι σκεφτόσουν;;; Εντάξει, είχα φανταστεί ότι θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, αλλά τόσο άσχημα, ούτε που το φανταζόμουν Πράγματι, η μεταμόρφωσή της έγινε κάπως βιαστικά και επιτηδευμένα. Γιατί το έκαναν αυτό εξ' αρχής; Μήπως, εκτός από τους λόγους που ανέφερε η Χριστίνα, το έκαναν από εκδίκηση; Χριστίνα, αν το μπαρ είναι γεμάτο κόσμο, μπορεί και να την είδαν, αλλά να μην έκαναν και τίποτα για να την βοηθήσουν, ποιος ξέρει; Ο Ντάρεν φέρει μεγάλη ευθύνη για ό, τι της συνέβη...Ανυπομονώ να δω τι δικαιολογίες θα βρει για να δικαιολογήσει τα...αδικαιολόγητα Επίσης, αν τον βρει με καμία άλλη, φαντάζομαι να την ''στραγγίζει'' μπροστά του και μετά να κάνουνε άγριο, παθιασμένο σεξ (ή μπορεί και να φαντάζομαι διάφορα, ποιος ξέρει... :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Κυρ Οκτ 30, 2011 11:04 pm | |
| Εγώ είχα φανταστεί ότι τα μπλεξίματα που θα είχε θα αφορούσαν τους βρικόλακες, αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόταν η ίδια. Ναι, αλλά δεν ήταν κάτι τόσο απλό όσο το να μεθύσει και να ξερνάει. Αυτή πρέπει να πέθαινε στον πόνο... Νομίζω ότι είναι λίγο παράξενα έτσι όπως τα σκέφτεσαι. Δηλαδή θα πάει σπίτι του, θα τον βρει με την άλλη, θα τη στραγγίζει και μετά θα πει στον Ντάρεν: "Γδύσου γιατί σ' έφαγα!" | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Οκτ 31, 2011 2:25 am | |
| Μπορεί να το είδαν αυτό, αλλά να μην ήθελαν να έχουν μπλεξίματα...Μπορεί να νόμιζαν ότι πήρε ναρκωτικά ή παραισθησιογόνα, ποιος ξέρει... Χαχαχααα...Ε, όχι και έτσι βρε...Μπορεί αυτός να πήγε μια στιγμή στο μπάνιο, η Νίνα να βρήκε την ευκαιρία, να την στράγγιξε, να την πέταξε από το παράθυρο και μετά να γίνει η τρελή σκηνή πάθους με τον Ντάρεν | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Οκτ 31, 2011 4:07 am | |
| | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Οκτ 31, 2011 6:21 am | |
| ετσι της μεταμορφωσες βρε ειρηνη??? δεν μου φαινεται περιεργο αυτο που θα επανολουθησει τελικα... αν ειναι απο την πρωτη στιγμη να θελει εκδικηση και να στραγγιζει κοσμο, τοτε μαλλον η επομενες αντιδρασεις της ειναι απολυτως φυσιολογικες... θα συμγ=φωνησω με τα κοριτσια ομως. λιγο γρηγορα δεν μεταμορφωθηκε? και μαλιστα και εμενα μου φανηκε περιεργο που κανεις δεν την πηρε χαμπαρι... εκτος βεβαια αν εκεινοι οι τυποι φυλαγαν την τουαλετα μεχρι να ολοκληρωθει η μεταμορφωση και μετα το εσκασαν... εγω εχω την αισθηση πως αυτοι οι τρεις τυποι εχουν καποια σχεση με αυτον που εστελνε τα μηνυματα... ισως αυτος τους εβαλε να την μεταμορφωσουν για να εκδικηθει τον κριστιαν... που να ηξερε ομως!!! και να σκεφτεις πως ο νταρεν μισει τους βρικολακες... πως θα αντιδρασει αραγε οταν μαθει πως η αγαπημενη του εγινε μια απο αυτους? λες οντως να καταληξουν σε αγριο σεξ, οπως λεει και η argy??? αντε να δουμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Οκτ 31, 2011 8:11 pm | |
| Αυτό με τους τύπους να φυλάνε την τουαλέτα δεν το σκέφτηκα, αλλά αφού η Νίνα είναι βρικόλακας, δε θα μπορούσε να τους βρει εύκολα αν το έσκαγαν μόλις τελειώνε; Και αφού τις φύλαγαν, τότε γιατί μπήκε ο άλλος που σκο΄τωσε μετά η Νίνα; Λες; Καθόλου απίθανο! Αν όντως δεν έφταιγε για αυτό που έγινε με τις άλλες κοπέλες, τότε μπορεί τη Νίνα να μην τη μισήσει. Έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν επιλογή της. Περιμένουμε για τη συνέχεια! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Δευ Οκτ 31, 2011 8:40 pm | |
| η νινα μολις μετανορφωθηκε ειχε να ασχοληθει με τον να καταλαβει τι της ειε συμβει... δεν νομιζω να αρχιζε να τους κυνηγαει... απλα ελεγα μηπως εφυγαν αμεσως μολις τελειωσε η μεταμορφωση. η εκεινοι ισως εστειλαν το θυμα μεσα για να τραφει και μετα το εσκασαν...
δεν νομιζω να την μισησει εξ'αρχης. την αγαπαει. απλα ισως νιωσει καποια απεχθεια. ειδικα αν μαθει για τους φονους | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5409 Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : mystic fall
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore Atittude: Noble
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τρι Νοε 01, 2011 2:45 am | |
| δεν το γραφεται εσεις λεω εγω??/ βεβαια μη το γυρισετε σε αισθησιακη ταινια.. δεν θα το αντεξω...
καλα τοοοοσσσσοοοο απιθανο ειναι να ηταν απλα τυχερη κ να μην μπηκε μεσα κανεις??/ δλδ σε κατι αλλες ταινιες που ο κατασκοπος ειναι μεσα στο δωματιο κ το αλλο προσωπο ειναι με το ενα ποδι μεσα στο δωματιο αλλα κατι τυχαινει κ ο κατασκοπος γλυτωνει χωρις να τον παρουν χαμπαρι κ ο αλλος μπαινει ανενοχλητος και ανυποψιαστος κανει οτι ειναι να κανει...???? τι να κανουμε η κοπελα εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδασ....
λοιπον δεν θα στραγγιξει την υποτιθεμενη κοπελα που πηγε με τον νταρεν γιατι ο νταρεν θα ειναι μονος του... επισης ναι εγινε πολυ γρηγορα οχι γιατι αυτοι οι τυποι μπηκαν σε ενα μπαρ ειπαν '' ποια ομορφη κοπελια θα μετατρεψουμε σημερα'' αλλα ηταν σκοπιμο αυτοι την παρακολουθουσαν καιρο κ τωρα που την βρηκαν μονη της επιτεθηκαν με εναν σκοπο........................ τον οποιο δεν θα τον μαθετε ακομα... δεν ειναι ομως κατι συγκλονιστηκο... υπομονη.... | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τρι Νοε 01, 2011 4:06 am | |
| Εντάξει, θα έχει πολύ ξύλο και στο τέλος θα πεθάνουν όλοι άμα το προτιμάς! Σωστό κι αυτό, αλλά και αυτό με τον κατάσκοπο στις ταινίες δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο παράδειγμα αληθοφάνειας! Εκεί ένα εξάσφαιρο έχει 500 σφαίρες και ενώ όλοι οι κακοί ψοφάνε, ο καλός τη γλιτώνει με μερικές γρατζουνιές και λίγο αιματάκι στο στόμα Α, μάλιστα! Περιμένουμε να δούμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τρι Νοε 01, 2011 5:50 am | |
| τουλαχιστον στηριξα το σημειο με επιχειρημα κ μαλιστα υπαρκτο.... ξερεις ποσες φορες δεν με εχουν πιασει εμενα την ωρα που κανω κατι που δεν θα επρεπε να κανω???πολλες.....
περιπου μεσα επεσες.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τρι Νοε 01, 2011 9:16 pm | |
| και εμενα το ιδιο. κανω κατι που δεν θελω να το μαθουν οι γονεις μου και αυτοι εμφανιζονται 2 λεπτα αφοτου το σταματησω... ωστε απλα τυχη ηταν? κριμα... αν ηταν ολοκληρο σχεδιο απο πισω... να προσπαθησω να μαντεψω? ο -Ο- τους εστειλε? | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 3:42 am | |
| καλε τι ανατροπες ηταν αυτες;;; :Ο πολυ ωραιο. αντε τωρα παλι υπομονη μεχρι το νεο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 4:59 am | |
| ειδες? παντα μας κραταει σε αγωνια και παντα χρειαζομαστε γαιδουρινη υπομονη | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 5:01 am | |
| | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 5:09 am | |
| | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:00 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:02 am | |
| βρε αι............... γαργαληθειτε.....
μωρε του χρονου τετοια μερα θα ξαναδειτε κεφαλαιο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:05 am | |
| τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????? θα μας τιμωρησεις τοσο σκληρα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:08 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:12 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:14 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:17 am | |
| λιγοτερο? θα περιορισεις το ταλεντο σου απλα και μονο για μια εκδικηση? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι Τετ Νοε 02, 2011 6:42 am | |
| ναι............. κ απο πεισμα | |
|
| |
| Κυνηγώντας το Σκοτάδι | |
|