Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Κυνηγώντας το Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+10
darkfairy
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Amaranth
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Raven
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Katerina Petrova
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 5:32 am

απο οτι καταλαβα παιδια ειμαστε ολοι πλεον με τον νταρεν. καημενε κριστιαν. βγηκες στο περιθωριο Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 935979
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 5:35 am

Καλά να πάθει ο Κρίστιαν -.- Είχε αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα duh
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 6:24 am

me too Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 2:51 pm

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 441842 Ε, όχι και καημένος! Τόσες ζωές ήταν μαζί με τη Νίνα! Άντε να δει και κανέναν άλλο αυτή η κοπέλα! Συνέχεια με τον ίδιο θα είναι?
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 12:52 am

ποτε η συνεχεια; και ναι εγω στην κολλητη μου θα προσπαθουσα να συναντησω τον αλλον.και να μην βγαζω συμπερασματα.ας το κανει και μετα βλεπουμε.εξαλλου δεν λεω οτι δεν συμφωνω με την ευα απλα μου την εδωσε λιγο!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΣαβ Αυγ 20, 2011 6:09 pm

η συνεχεια θα αργησει, γιατι η ειρηνη εφυγε για διακοπες και γυριζει στις 28.

οσο για αυτο που ειπς χριστινα για τις τοσες ζωες και το αντε να βρει και καποιον αλλον, συμφωνω απολυτα. Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 935979
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 26, 2011 12:14 am

ωραιοοοοοο κεφαλαιιοοο...!!!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 414482 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 13873
παιδιιααα και εγω το αποφασισααα ειμαι team Daren... ναι εχετε δικιο πολυυ σπαστικος τρ πια αυτος ο Κριστιαν....πφφ...!!!!! tongue
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 5409
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
Τόπος : mystic fall

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 09, 2011 11:38 pm

xa00xa00xa που να διαβασεις και αυτο το κεφαλαιο...

Κεφάλαιο 17ο

Κοίταξα έξω από το παράθυρο τον αέρα που λυσσομανούσε, τους ανθρώπους που περνούσαν να σφίγγουν τα πανωφόρια πάνω στο κορμί τους από το κρύο. Μέσα στο σπίτι είχε απίστευτη ζέστη αλλά εγώ ένιωθα ένα κρύο αεράκι μέσα στο δωμάτιο. Κοίταξα γύρω μου, φοβισμένη. Νόμιζα ότι κάποιος με παρακολουθεί. Το ένιωθα δηλαδή. Το βλέμμα του πάνω μου.
’ Ντάρεν?’ ψιθύρισα. Δεν ακούστηκε τίποτα. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό. Αφουγκράστηκα την ατμόσφαιρα αλλά δεν άκουσα τον παραμικρό ήχο. Ξαφνικά συνειδητοποίησα πως η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή. Πλησίασα και τότε η πόρτα άνοιξε με δύναμη και μέσα μπήκε ένας άντρας εξαγριωμένος. Ψηλός, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε γυαλιά και κοστούμι. Τα χαρακτηριστικά του ήταν ίδια με του Ντάρεν. Αμέσως κατάλαβα πως αυτός ο άνδρας που στεκόταν μπροστά μου, με τα χέρια του σφιγμένα σε γροθιές, ήταν ο πατέρας του.
Αυτομάτως έκανα ένα βήμα πίσω. Εκείνος με πλησίασε. Κοίταξε γύρω του, το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο και εγώ ευτυχώς φορούσα ρούχα και όχι κάποιο από τα μπλουζάκια του Ντάρεν. Έπρεπε να βρω κάτι να πω μέχρι να έρθει ο Ντάρεν από την κουζίνα.
‘ Γεια σας κύριε Blend. Είμαι η Νίνα, συμμαθήτρια του Ντάρεν. Κάνουμε μια εργασία και....’ μου έκανε νόημα με το χέρι να σταματήσω να μιλάω και έφυγε ρίχνοντάς μου ένα αδιάφορο βλέμμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα δύο φωνές στο διάδρομο. Κατάλαβα ότι πατέρας και γιός ετοιμάζονταν για έναν μεγάλο καβγά. Πλησίασα την πόρτα, η οποία για δική μου τύχη δεν ήταν κλειστή και άκουσα την συζήτηση.
’ Ποία είναι αυτή που σπίτωσες χωρίς την άδειά μας?’ είπε φανερά εκνευρισμένος ο πατέρας του Ντάρεν.
’ Τώρα θα μου το παίξεις ο πατέρας που ενδιαφέρεται?’ σκέφτηκα να βγω έξω και να συνεχίσω το ψέμα που είπα πριν από λίγο αλλά κάτι μου έλεγε ότι δεν έπρεπε να μπλεχτώ.
’ Ωραία δικαιολογία βρήκε πάντως. Εργασία.’
’ Της μίλησες?’ φώναξε νευριασμένος ο Ντάρεν.
’ Ναι. Ευτυχώς, έφερε δικά της ρούχα έτσι δεν θα κυκλοφορεί σαν καμιά του δρόμου. Αλλά για να μένει εδώ, του δρόμου θα είναι, μόνο τέτοιες βρίσκεις εσύ.’ είπε ο πατέρας του αηδιασμένος. Άκουσα κάτι να πέφτει και αμέσως έναν γδούπο στον τοίχο, έκανα ένα βήμα μπροστά αλλά σταμάτησα όταν άκουσα την φωνή του Ντάρεν.
’ Μην τολμήσεις και ξαναπείς την Νίνα έτσι γιατί ορκίζομαι θα σε χτυπήσω, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό.’ έβγαλα το κεφάλι μου δειλά-δειλά και είδα τον κύριο Blend να τινάζει τα χέρια του Ντάρεν κάτω από το καλό του κοστούμι.
’ Ειλικρινά ντρέπομαι που είσαι γιός μου.’ είπε απογοητευμένος και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες. Εγώ είχα μείνει άφωνη. Τι λόγια είναι αυτά που ξεστόμιζε πατέρας στον γιό του. Έφυγα αμέσως από την πόρτα για να μη με δει ο Ντάρεν και κάθισα στο κρεβάτι μετανιωμένη που ήρθα να μείνω εδώ δημιουργώντας του προβλήματα.
Μετά από λίγο μπήκε μέσα αμίλητος με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν ρώτησε καν αν άκουσα την συζήτηση, ήταν σίγουρος. Κάθισε δίπλα μου και κοίταξε το πάτωμα.
’ Μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα να έρθω εδώ να μείνω. Θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα πάω σπίτι.’ έκανα να σηκωθώ αλλά εκείνος μου έπιασε το χέρι και με ανάγκασε να μείνω καθιστή.
’ Λυπάμαι που το άκουσες αυτό. Δεν έχεις να πας πουθενά όμως. Αυτό το σπίτι είναι και δικό μου. Άλλωστε σπάνια είναι εδώ οι γονείς μου.’ μου χαμογέλασε και με πήρε αγκαλιά. ’ Μη ξεχνάς αύριο είναι το ραντεβού μας.’ γέλασα με την σκέψη αυτή. Δεν μπορούσα να μας φανταστώ σαν ζευγάρι έξω. Αλλά ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσα.

Είχα μία ώρα για να ετοιμαστώ αλλά το μυαλό μου είχε κολλήσει και δεν ήξερα τι να βάλω, πως να βαφτώ ή πως να φτιάξω τα μαλλιά μου. Ήμουν τόσο αγχωμένη. Αυτή την στιγμή κοιτούσα τρία φορέματα, όλα πολύ ωραία και σέξι. Με τέτοιον ανταγωνισμό εκεί έξω και με τον Ντάρεν να παίζει το ματάκι του και όχι μόνο έπρεπε να δείχνω εντυπωσιακή. Θυμήθηκα εκείνη την στιγμή πως είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό ότι οι γυναίκες που φοράνε κόκκινα είναι πιο ποθητές από τις άλλες. Πάλι καλά που το ένα από τα φορέματα μου ήταν κόκκινο. Ήταν ένα υπέροχο κολλητό στράπλες φόρεμα αρκετά κοντό. Το συνδύασα με κάτι ψηλοτάκουνες μπεζ γόβες, «Το nude στυλ είναι πολύ στην μόδα φέτος», σκέφτηκα, και με ένα μικρό μαύρο τσαντάκι. Αποφάσισα να κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες ενώ όσο αναφορά το βάψιμο αποφάσισα να δώσω ένα έντονο ύφος στα μάτια μου και ένα ζουμερό και υγρό άγγιγμα στα χείλη μου ώστε να μην παίρνει τα μάτια και χείλη του, φυσικά, από πάνω μου. Έβαλα και λίγο από εκείνο το άρωμα που τον τρέλαινε και βγήκα έξω με την αυτοπεποίθησή μου να χτυπάει κόκκινο. Εκείνος ήταν ακριβώς έξω από το δωμάτιο, καθισμένος σε μια μικρή πολυθρόνα στον διάδρομο. Ήταν και αυτός πολύ κομψά ντυμένος. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα μαύρο σακάκι. Ήταν τόσο σέξι που μου ερχόταν να του ορμήσω. Μόλις με είδε τινάχτηκε όρθιος, χτυπώντας κατά λάθος το μικρό τραπέζι δίπλα και έπιασε το βάζο με λουλούδια προτού πέσει. Δεν κρατήθηκα και έβαλα τα γέλια. Με πλησίασε, με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω σφύριξε και μου είπε: ’Είσαι σίγουρη ότι θες να βγούμε?’ γέλασα και του έγνεψα καταφατικά.
Βγήκαμε έξω, έκανε τόσο κρύο που μου έδωσε να φορέσω το σακάκι του.
‘ Δεν θα κρυώνεις εσύ?’ τον ρώτησα νιώθοντας δήθεν τύψεις που ξέχασα, εντελώς κατά λάθος, την ζακέτα μου.
‘ Είμαι θερμός άνδρας.’ είπε και έμπλεξε τα δάκτυλά του με τα δικά μου. Η κίνησή του αυτή με εξέπληξε. Τον κοίταξα και τον είδα που παρατηρούσε το μπούστο μου, που εδώ που τα λέμε φαινόταν πολύ ωραίο χάρις στο κόψιμο του φορέματος. Τον σκούντηξα.
‘ Σταμάτα να κοιτάς το μπούστο μου.’
‘ Συγνώμη.’ Είπε και έξυσε το κεφάλι του αμήχανα.
Επιτέλους φτάσαμε σε ένα πολύ μοντέρνο καφέ-εστιατόριο. Έκανε τόσο κρύο έξω που νόμιζα ότι θα μου κοπούν τα πόδια. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι δίπλα στο παράθυρο.
Η ώρα περνούσε τόσο γρήγορα. Στην αρχή υπήρχε μια περίεργη αμηχανία μεταξύ μας και μια εκνευριστικά σιωπή.
‘ Είσαι πολύ όμορφη σήμερα. Δηλαδή όχι μόνο σήμερα αλλά ειδικά σήμερα λάμπεις. Είσαι εκθαμβωτική, όχι ότι τις άλλες μέρες δεν λάμπεις αλλά σήμερα......’
‘ Προσπαθείς να μου κάνεις κομπλιμέντο ή μου φαίνεται? Χαμογέλασα με την προσπάθειά του να κάνει αυτό το ραντεβού πιο ωραίο από ότι ήταν ήδη. Εμείς οι δύο έξω σαν ζευγάρι ήταν κάτι το υπέροχο και το φανταστικό. Ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί.
‘ Προσπαθώ.’ είπε αμήχανα.
‘ Μην ζορίζεσαι. Ένα απλό « είσαι πολύ όμορφη σήμερα» έφτανε.’ του χαμογέλασα.
Η ώρα περνούσε πολύ γρήγορα και διασκεδαστικά μέχρι που μέσα στο μαγαζί μπήκαν δύο κορίτσια πολύ όμορφα ντυμένες, πολύ σέξι. Κάθισαν δίπλα μας. Ο Ντάρεν δεν τους έδωσε σημασία έτσι εγώ αναθάρρησα και αποφάσισα να τον αφήσω για λίγο μόνο του για να πάω να φρεσκαριστώ. Η μία κοπέλα με κοιτούσε από την κορυφή ως τα νύχια με ζήλεια, θα έλεγα, και μετά κοίταξε τον Ντάρεν και πάλι εμένα. Ένιωσα περίεργα.
Όταν γύρισα από την τουαλέτα είδα τον Ντάρεν να φλερτάρει με την μία από τις δύο, εκείνη που με κοιτούσε περίεργα, η οποία του πέρασε ένα χαρτάκι με τον αριθμός της προφανώς. Άρπαξα το χαρτάκι και το άνοιξα. Ήταν όντως ο αριθμός της, το όνομά της και ένα ηλίθιο αποτύπωμα από τα χείλη της δίπλα. Ένιωσα τόσο ηλίθια που πίστεψα ότι θα μπορούσε να με δει αλλιώς. Και κυρίως ένιωσα ηλίθια που στολίστηκα έτσι για ένα αγόρι που το ενδιαφέρει μόνο το σεξ. Τσαλάκωσα το χαρτάκι και το πέταξα κάτω.
‘ Τι να σου πω. Είσαι..... είσαι..... ένα κάθαρμα.’ είπα και έφυγα σχεδόν τρέχοντας από το μαγαζί. Δεν κοίταξα πίσω μου, ούτε άκουσα το όνομά μου. Άρχισα να βαδίζω γρήγορα, τα μάτια μου θόλωσαν από τα δάκρυα με σκοπό να μην βλέπω που πήγαινα, ώσπου βρέθηκα έξω από ένα μπαρ και αποφάσισα να μπω μέσα. Λάθος μου!
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 12:19 am

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 955178 Α, τον μ***κα τον Ντάρεν!!! Αν έκανε όντως αυτό που υποψιαζόταν η Νίνα θέλει σκότωμα! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 48542 Και είχα πει ότι τον συμπαθούσε κιόλας! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 76656

Αλλά κι αυτή πήγε σε ένα μπαρ, σε ένα μέρος που δεν ξέρει! Πάει καλά??? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 954599 Σίγουρα θα είναι κανένα μπαρ βρικολάκων και θα πέσουν να τη φάνε! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 579662

Πάντως, είχε πολύ ωραία ρούχα! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197 Μου άρεσαν οι περιγραφές! inlove

Και δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας του Ντάρεν είχα άδικο που έκανε σκηνή. Είναι λίγο κάπως να πας σπίτι σου και να βρεις ότι ο γιος σου έχει κάποια να μένει εκεί! Αλλά πιστεύω θα έπρεπε πρώτα να ακούσει τι συνέβαινε και μετά να βγάλει συμπεράσματα (όχι ότι έκανε λάθος ως προς το τι ακριβώς έκαναν αυτοί οι δύο, αλλά όχι και του δρόμου η Νίνα!) Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 800653

Πώς και αποφάσισες έτσι ξαφνικά να μας κάνει την τιμή να γράψεις καινούργιο κεφάλαιο? Εγώ περίμενα να μας βάλει όλα τα βιβλία μαζεμένα το καλοκαιρί ή τίποτα τέτοιο... Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197 Όχι ότι δε χάρηκα δηλαδή! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 220813

Περιμένω για τη συνέχειααα!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 13873
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 4:20 am

επιτελους συνεχεια!!! και εγω ειχα αρχισει να νομιζω πως θα αργουσαμε μηνες ακομα για να δουμε κεφαλαιο... Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197

τι ηλι**ος ο νταρεν. να εχει μια κουκλαρα διπλα του, η οποια πηγε και παρατησε τον αιωνιο ερωτα της ζωης της για χαρη του, και ξενοκοιταει??????????? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 76656
αμαν αυτοι οι αντρες!!! μην δουν καινουργιο κομματι, αμεσως να ορμησουν... ειδικα αν ειναι και ''ευκολο'' για φαγωμα... Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 48542 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 6513
καλα εκανε η νινα και νευριασε.
εκτος βεβαια και αν συνεβαινε κατι αλλο και τον παρεξηγησαμε... αντε και τον ειχα συμπαθησει!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 913911 φαινοταν τοσο ερωτευμενος μαζι της!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 986460

και θα συμφωνησω με την χριστινα. που πας κυρα μου και μπαινεις με το ετσι θελω σε ενα μπαρ??? και αν εκει συχναζουν ολοι οι αλητες και οι βρικολασες??? μεγα λαθος!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 638107 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 839712

παντως αναρωτιεμαι γιατι ο νταρεν δεν την ακολουθησε, ή εστω δεν φωναξε το ονομα της!!!
μηπως τελικα τον ειχα υποβαλει???????????? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 948708
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 4:42 am

Φυσικά και καλά έκανε και νευρίασε! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Το γαϊδούρι ο Ντάρεν! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 6513

Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα πήγαινα σπίτι του να μαζέψω τα πράγματά μου και θα εέφευγα μετά από αυτό! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 76656 Δε θα πήγαινα σε μπαρ! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 839712

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 954599 Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Λες να ήτνα βρικόλακες οι κοπέλες και να τον έχουν υποβάλει? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 948708 Αλλά γιατί να το κάνουν αυτό?
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 5:28 am

δεν θυμασαι πως καποιος κυνηγαει την νινα??? ξερεις και οι βρικολακες εχουν συμφεροντα. και το να υποβαλεις καποιον και να του δωσεις ενα χαρτακι ειναι ευκολο να γινει. και δεν χρειαζεται μεγαλη αμοιβη
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 7:20 pm

Ναι, δίκιο έχεις... Δεν το θυμόμουν ότι την κυνηγούσαν τη Νίνα Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 10, 2011 8:48 pm

Άντε βρε Ειρήνη, επιτέλους! Μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε καινούριο κεφάλαιο! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197

Αυτό που έκανε ο Ντάρεν είναι απαράδεκτο, ειδικά αν το κάνεις σε ένα ραντεβού. Έπρεπε και η Νίνα να καθίσει εκεί να περάσει στην αντεπίθεση! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 120947 ''Τι μας λες, κύριε! Μόνο εσύ να τσιλημπουρδίζεις;'' Και έτσι όπως ήταν ντυμένη δεν θα αργούσε να βρει κάποιον πρόθυμο να την ''παρηγορήσει'' Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 220813

Αν ισχύει, πάντως, αυτό που είπαν τα κορίτσια, ο Ντάρεν είναι δικαιολογημένος Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197 Τέλος πάντων, δεν βιάζομαι να τον κατακρίνω αν δεν μάθω πρώτα αν το έκανε αυτό ηθελημένα ή αθέλητα Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 220813

Ωχ! Μπήκε μες στο μπαρ; Ναι. Μυρίζομαι μπελάδες...Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι Οκτ 11, 2011 1:43 am

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (οπως κανει και η ζουμπι) πρωτον ιιιιιιιιιιιιιιιιι γτ ο Νταρεν ειναι πλ μεγαλο γουρουνι και γαιδουρι! αιντεε!!! δεν το κανουμε ποτε αυτο σε μια κοπελα! (χμμ μα πως αλλαζουμε γρηγορα γνωμες για ενα ατομο!! tongue Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197 )

και εγω πολυ ανυπομονουσα να διαβασω ενα κεφαλαιο 2 το πολυ! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 13873 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 935979 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 913911

αν ειναι ετσι οπως λενε η Ευα, η Χριστινα και η Argy τοτε συμφωνω και εγω μαζι τους!! αλλα και αυτος ο Νταρεν επρεπε να το καταλαβει... πως ειχε καταλαβει στην αρχη αρχη που η Νινα τα ειχε με εναν βρικολακα?? οεοε?? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 935979

γτ ολα τα μπαρ να ειναι επικινδυνα βρε παιδια!!! πωω καλο κουραγιο Νίνα!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 13873 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 627167

ανυπομονουμεε για το επομενο κεφαλαιοοο!!! Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 205481 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 668320 Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 32070
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι Οκτ 11, 2011 3:35 am

εμεις λεμε για το μπαρ οτι ειναι επικινδυνο γιατι στο τελος η ειρηνη ειπε πως ηταν κακη ιδεα που μπηκε μεσα. αρα κατι θα συμβει
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι Οκτ 11, 2011 3:38 am

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 430499 αλλά αναρωτιέμαι τι... Για κάποιο λόγο μυρίζομαι ότι θα είναι πολύυυ κακό. Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι Οκτ 11, 2011 3:45 am

κι εγω το ιδιο Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι Οκτ 11, 2011 9:07 pm

και εγω αυτο ειπα! :Ρ απλα το τονισαα!! :Ρ
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 5409
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
Τόπος : mystic fall

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 4:00 am

wait and see my darlings....
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 4:38 am

αυτο κανουμε Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 6:37 pm

Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 430499 και μονο αυτό έχεις να πεις???
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 15, 2011 12:06 am

αα τον κακουργο (μην πω τιποτα αλλο) τον Νταρεν..αλλα πρεπει να τον παρεξηγησε...

τεσπα και αυτη σε οποιο μπαρ βρηκε μπηκε...απαππαπαπαπ!!!:P
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 15, 2011 3:51 am

περιμενουμε αλλα ποσο ακομα? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 13873 :P
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κυνηγώντας το Σκοτάδι    Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 Icon_minitimeΔευ Οκτ 17, 2011 12:16 am

ελα μου ντε? ποσο ακομα? Κυνηγώντας το Σκοτάδι  - Σελίδα 14 860197

Κυνηγώντας το Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 18Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Όνειρο στο Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: