Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Όνειρο στο Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+14
Allison Argent
Nathaniel
aphroditenight19
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Amaranth
Broken Angel
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Raven
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 4:30 pm

οκ τοτε... θα συμβιβαστουμε με ενα βιβλιο... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197

και τι ιστοριες ειναι αυτες που σκεφτεσαι να γραψεις μετα? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 948708

ααα... και εμεις ειχαμε αλλαξει πακετο συνδεσης τον προηγουμενο μηνα, αλλα δεν μας το ειχαν κοψει για μια βδομαδα. μονο για μια-δυο μερες
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 4:51 pm

Για τη μία έχω γράψει κάπου εδώ τι είναι.
Η άλλη τώρα, δεν έχω σκεφτεί ούτε καν τι θα γίνεται αλλά ήθελα να γράψω κάτι fantasy, ξέρεις, όπως λέμε μαγεία, δράκοι, ξωτικά κλπ, αλλά αφού δεν έχω σκεφτεί ακόμα υπόθεση, δε λέω σίγουρα ότι θα γράψω κάτι...

Εμάς μας είπαν τουλάχιστον 4 εργάσιμες, οπότε για μια βδομάδα περίπου (και δεν ξέρω πότε θα το κόψουν κιόλας).
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 5:41 pm

ανυπομονω να τις δω
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 5:47 pm

Σπόιλερ:

Αυτό με το πακέτο σύνδεσης μου σπάει και εμένα τα νεύρα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 76656 Και εμείς είχαμε προβλήματα με την σύνδεση στο internet αυτές τις μέρες Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 76656

Και εγώ φυσικά ανυπομονώ να τις δω, εννοείται Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 13873
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 6:14 pm

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 6:38 pm

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 29, 2011 10:31 pm

Σπόιλερ:
Σπόιλερ:

Παίζει να μην το κόψουν τελικά γιατί δεν είχε καμία λιογική να το κόψουν. Πάντως, αφού δεν το έκαναν σήμερα, δεν πιστεύω να το κόψουν μέχριτη Δευτέρα. Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 611715

Πρώτα να τελειώσω αυτήν και μετά βλέπουμε και για τις άλλες Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ Οκτ 31, 2011 6:10 am

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤρι Νοε 01, 2011 4:10 am

Σπόιλερ:

Ορίστε και το επόμενο κεφάλαιο (επιτέλους!). Κανονικά είχα σκεφτεί να γίνει κάτι άλλο αλλά θα το βάλω μάλλον στο επόμενο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197
Ελπίζω να σας αρέσει! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 627167

42ο κεφάλαιο

Έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα από το σπίτι όταν ήρθε η ώρα να πάω σχολείο. Αν και είχα καταφέρει να συγκρατηθώ όλο το βράδυ, δεν ήθελα να το ρισκάρω.
Ο Άνταμ με περίμενε στην πύλη του σχολείου. Μόλις έφτασα κοντά του με αγκάλιασε. «Τα κατάφερες», είπε.
«Ναι, είδες; Δεν τους έφαγα», έκανα ειρωνικά.
«Κι εδώ μια χαρά θα τα πας», με διαβεβαίωσε και με άφησε.
Έριξα μια ματιά γύρω μου. Το σχολέιο έμοιαζε πολύ διαφορετικό απ’ ότι συνήθως, όπως και όλα τα πράγματα άλλωστε. Δεν είχε άδικο η Μέλανι που φερόταν τόσο παράξενα την πρώτη μέρα. Αναρωτήθηκα πώς θα αντιδρούσαν αυτή και η παρέα της όταν θα έβλεπαν ότι ήμουν πλέον βρικόλακας. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να περιμένω να δω.
Ο Άνταμ με πήρε από το χέρι και με οδήγησε μέσα. «Σήμερα θα σε μάθω την υποβολή», ψιθύρισε. «Χτες, μόλις σε άφησα πήγα και ταχτοποίησα το θέμα με τους άλλους».
«Ευτυχώς», έκανα σιγανά. «Δε θα είχα τι να τους πω».
Ο Άνταμ με άφησε για να πάει στη δική του τάξη, επειδή ήμασταν σε αντίθετες μεριές του κτιρίου. Καθώς πήγαινα προς την αίθουσα των Γαλλικών, είδα την Άναμπελ και την παρέα της με την άκρη του ματιού μου.
Η διαφορά τους από τους θνητούς συμμαθητές μου ήταν πολύ έντονη και τους έκανε να ξεχωρίζουν αμέσως. Μόλις με προσέξαν κι εκείνοι, κοκάλωσαν. Οι εκφράσεις τους ήταν στην αρχή σοκαρισμένες και μετά έγιναν οργισμένες. Ειδικά η Μέλανι, αν μπορούσε να με σκοτώσει με το βλέμμα της, σίγουρα θα το είχε κάνει.
Απέστρεψα το βλέμμα μου απ’ αυτούς και κοιτώντας μπροστά, πήγα γρήγορα στην αίθουσα των Γαλλικών και κάθισα δίπλα στην Έμιλι που με πρίμενε.
Το να βρίσκομαι τόσο κοντά της, με έκανε να διψάω, αλλά δεν ήταν τόσο δύσκολα να αντισταθώ όσο νόμιζα.
«Γεια Άλις!» είπε κεφάτα, χωρίς καν να με κοιτάξει. «Πώς πέρασες στις διακοπές;»
«Καλά», απάντησα. Ήθελα να αναπνέω όσο το δυνατόν λιγότερο και το να μη μιλάω πολύ ήταν ο καλύτερος τρόπος.
Η Έμιλι γύρισε και με κοίταξε. «Είσαι καλά;» ρώτησε. «Είσαι πολύ χλωμή».
«Μια χαρά είμαι», αποκρίθηκα βεβιασμένα. «Απλά… είχα κρυώσει άσχημα τις προάλλες και μάλλον δεν έχω συνέλθει ακόμα. Γι αυτό μη με πολυπλησιάζετε, γιατί μπορεί κολλήσετε!» Η τέλεια ευκαιρία για να κρατήσω μια απόσταση ασαφλείας και να είμαι σίγουρη ότι δε θα τους πειράξω.
«Περαστικά», έκανε η Έμιλι και με όση πιο πολλή διακριτικότητα μπορούσε, απομάκρυνε λίγο την καρέκλα της.
Εγώ απλά της χαμογέλασα, προσέχοντας να μη δείχνω πολύ τα δόντια μου, γιατί, όσο να ‘ναι, με τόσους θνητούς στο χώρο, διψούσα όλο και περισσότερο. Ευτυχώς όμως, δεν ήταν τόσο δύσκολο να συγκρατήθω όσο ήταν με τις κοπέλες στον Οίκο.
«Εσύ πώς πέρασες στην Κορέα;» ρώτησα, απλά για να είμαι τυπική.
«Τέλεια!» είπε με απίστευτο ενθουσιασμό. «Ήταν οι πιο φανταστικές διακοπές της ζωής μου! Πήγαμε και είδαμε τους Super Junior και μάντεψε! Πήγα στα παρασκήνια και τους γνώρισα!»
«Αλήθεια; Τέλεια!» έκανα με προσποιητό ενθουσιασμό.
«Ήταν απίστευτα!» συμφώνησε χαμογελώντας.

«Μόλις βγήκε απόφαση για την ημερομηνία της μάχης», είπε ο Άνταμ μόλις βγήκα απ’ την αίθουσα.
«Πότε θα είναι;» ρώτησα αγχωμένα.
«Πάμε κάπου αλλού για να σου πω», είπε. Είδα ότι εκείνη τη στιγμή έβγαινε από την αίθουσα των Γαλλικών η Σελένα.
Ο Άνταμ με οδήγησε έξω, σε ένα από τα πιο απόμερα σημεία του προαυλίου.
«Λοιπόν, πότε;» τον ρώτησα ξανά χαμηλόφωνα.
«Στις δύο Φεβρουαρίου», μου ψιθύρισε. «Πρώτα βέβαια, θα γίνουν κάποιες διαπραγματεύσεις μήπως λυθεί ειρηνικά το ζήτημα, αλλά δεν πιστεύω να πιάσουν τόπο. Όπως παρατήρησες και εσύ από την ιστορία μας, δεν είμαστε ακριβώς ειρηνικά πλάσματα».
«Άρα, δεν το γλιτώνουμε», συμπέρανα. «Έχουμε αρκετό χρόνο όμως για να προετοιμαστώ;»
«Όχι τόσο όσο θα ήθελα» απάντησε εκείνος. «Αλλά πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια. Λέω να φύγουμε από το σχολείο από τώρα για να εξασκηθείς στην υποβολή».
«Κανένα πρόβλημα», είπα. Δεν έχανα ευκαιρία να χάσω μάθημα και άλλωστε, κάτι μου έλεγε ότι δε θα άντεχα όλη τη μέρα εκεί μέσα.
Φύγαμε από το σχολείο αφού ο Άνταμ έκανε υποβολή στους καθηγητές και στην παρέα μου να μην προσέξουν την απουσία μας.
Πήγαμε μπροστά από το νεκροταφείο και περιμέναμε να περάσει κάποιος για να τον χρησιμοποιήσουμε για πειραματόζωο.
Ο Άνταμ μου εξήγησε ότι η υποβολή ήταν ένα από τα βασικά μας όπλα, και αν και χρησιμοποιούσε μαγεία δεν είχε συγκεκριμένο ξόρκι, αλλά μόνο πρόθεση. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν απλά να κοιτάξω το “θύμα” μου στα μάτια και να του πω τι θέλω να κάνει ή να θυμάται.
Μετά από γύρω στα δέκα λεπτά αναμονής, πέρασε από μπροστά μας μια γριούλα. Ευτυχώς, λόγω της μεγάλης της ηλικίας, είχε προβλήματα υγείας και έπρεπε να παίρνει φάρμακα, πράγμα που χάλαγε τη μυρωδιά, άρα και τη γεύση του αίματός της και το έκανε πιο εύκολο να συγκρατιέμαι.
Ο Άνταμ μου έκανε νόημα να τη σταματήσω και να της μιλήσω. Την ακούμπησα στον ώμο για της τραβήξω την προσοχή.
Η γυναίκα γύρισε και με κοίταξε καλά. «Ναι, παιδί μου; Τι θες;» ρώτησε. «Δεν έχεις σχολείο;»
Όλοι οι γέροι προφανώς ήταν ίδιοι ως προς το θέμα του σχολείου.
Συγκεντρώθηκα στα καστανά της μάτια και σκέφτηκα τι θα της έλεγα. «Δεν έχουμε σχολείο σήμερα», έκανα, «επειδή ένας βρικόλακας επιτέθηκε σε έναν καθηγητή και γέμισε όλο το σχολείο με αίματα».
Άκουσα τον Άνταμ να γελάει από πίσω.
«Σίγουρα το άκουσες στις ειδήσεις αυτό που έγινε», συμπλήρωσα.
Απομακρύνθηκα λίγο και ο Άνταμ την πλησίασε, προφανώς για να δει το αποτέλεσμα.
«Ακούσατε τι έγινε σε ένα σχολείο της περιοχής;» ρώτησε ο Άνταμ τη γριούλα.
«Άσε, παιδάκι μου!» απάντησε εκείνη. «Είδες τι κάνουν αυτοί οι τρομοκράτες; Δεν έχουν το θεό τους! Άκου βόμβα σε σχολείο!»
«Περιμένετε εδώ!» την υπέβαλε ο Άνταμ για να μη φύγει και γύρισε σε μένα.
«Τι σκεφτόσουν, Άλις;» ρώτησε αυστηρά. «Δεν είπαμε ότι σκεφτόμαστε μόνο αυτό που θέλουμε να θυμούνται;»
«Σκέφτηκα τη βόμβα στην αρχή», δικαιολογήθηκα, «αλλά μετά είπα να πω κάτι λιγότερο πιστευτό για να είναι πιο εύκολη η εξακρίβωση!»
«Προσπάθησε πάλι, αλλά αυτή τη φορά συγκεντρώσου μόνο σε αυτό που θες να θυμάται και να μη σκέφτεσαι άσχετα!»
«Καλά, καλά!» έκανα και πήγα πάλι στη γριούλα.
Την κοίταξα ξανά και συγκεντρώθηκα. «Ξέχνα τη βόμβα στο σχολείο!» είπα. «Έκλεισαν το σχολείο για μερικές μέρες επειδή ένας βρικόλακας επιτέθηκε σε έναν καθηγητή».
Πήγα πάλι πίσω για να εξετάσει ο Άνταμ. «Ξέρετε τι έγινε σε ένα σχολείο της περιοχής;» ρώτησε πάλι, δήθεν αθώα.
«Άπαπαπαπα! Παιδί μου, μη μου τα θυμίζεις αυτά!» είπε κι έκανε το σταυρό της. «Καλά έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου στο χωριό να βάζουμε τα παιδιά μας να κουβαλάνε σκόρδα και να τα πηγαίνουμε συχνά στην εκκλησία, αλλά ποιος την άκουγε;»
Παραλίγο να σκάσω στα γέλια έτσι όπως μιλούσε. Ήταν τόσο γελοίο!
«Μα, πραγματικά πιστεύετε ότι έτσι έγιναν τα πράγματα;» την πίεσε κι άλλο ο Άνταμ. «Εγώ νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι τα παραλένε».
«Τι λες παιδί μου! Δεν το είδες στην τηλεόραση που τον πιάσαν τον βρικόλακα;»
«Περιμένετε εδώ!» πρόσταξε πάλι ο Άνταμ. «Καλά τα πήγες αυτή τη φορά, Άλις. Τώρα θέλω να την κάνεις να ξεχάσει το βρικόλακα στο σχολείο και ότι είδε εμάς και να την αφήσουμε να φύγει».
Έκανα όπως μου είπε και έβαλα τη γριούλα να φύγει.
«Τελειώσαμε δηλαδή;» έκανα μόλις είχε απομακρυνθεί αρκετά.
«Ούτε κατά διάνοια!» απάντησε ο Άνταμ. «Πρέπει να μάθει να βάζεις τους άλλους να κάνουν πράγματα!»
Περιμέναμε πάλι κάποιον να περάσει για να τον χρησιμοποιήσουμε. Αυτή τη φορά ήρθε ένας μεσήλικας με πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και αρκετά καλό αίμα. Ευτυχώς, ήμασταν έξω και έτσι το άρωμα απλωνόταν σε όλο το χώρο και ήταν πιο εύκολο να το αγνοήσω.
Αυτόν, τον έκανα να πάει μέσα στο νεκροταφείο και αφού φτάσει στον πιο ακριανό τοίχο να έρθει πάλι πίσω τρέχοντας και φωνάζοντας: “Φάντασμα!”
Αφού το έκανα και αυτό, τον έκανα να φύγει και να μας ξεχάσει.
Έβαζα άλλους περαστικούς να μου κάνουν θελήματα ή να θυμούνται ότι έζησαν τρελά πράγματα. Μετά από την πρώτη μου αποτυχία με τη γρια, συγκεντρωνόμουν μόνο σε αυτό που ήθελα να γίνει και δεν άφηνα το μυαλό μου να ξεφεύγει.
Ο Άνταμ ήταν ικανοποιημένος με την επίδοσή μου. Ευτυχώς, σε αντίθεση με τα όπλα, φαινόταν να έχω ταλέντο στα πράγματα που απαιτούσαν μαγεία. Δεν ήταν και τόσο περίεργο αυτό βέβαια. Έβρισκα τη μαγεία απείρως πιο ενδιαφέρουσα από τον πόλεμο.
«Θα με μάθεις πώς να τρέφομαι από θνητούς;» ρώτησα μόλις έφυγε το τελευταίο μου “θύμα”. Ειδικά αυτός, πρέπει να είχε πολύ νόστιμο αίμα και μετάνιωνα που τον είχα αφήσει να φύγει έτσι, χωρίς να δοκιμάσω καθόλου.
«Όχι ακόμα», απάντησε ο Άνταμ. «Μπορεί να έχεις αρκετή αυτοσυγκράτηση να είσαι κοντά τους, αλλά αν τους γευτείς μπορεί να ξεφύγεις και να σκοτώσεις».
«Μα η Μέλανι ήπιε από εμένα πολύ σύντομα μετά τη μεταμόρφωσή της!»
«Και είδες πού κατέληξε! Αν δεν είχα έρθει, σίγουρα θα σε είχε σκοτώσει! Προφανώς λοιπόν, δεν είχε μάθει να τρέφεται τότε».
«Νόμιζα ότι απλά ξέφυγε επειδή δεν ήταν ο Στέφαν να την σταματήσει», έκανα με προσποιητή αθωότητα, μήπως και τον έπειθα. «Αν εγώ προσπαθήσω, εσύ δε θα είσαι δίπλα μου να με σταματήσεις αν κάτι πάει στραβά;»
«Το ξέρεις ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου», με διαβεβαίωσε. «Αλλά πιστεύω ότι ακόμα κι έτσι, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο».
«Μπορούμε τουλάχιστον τώρα να σταματήσουμε γιατί έχω διψάσει;» έκανα. Είμασταν γύρω στις πέντε ώρες εκεί και παίζαμε με τα μυαλά των περαστικών.
«Όχι ακόμα», είπε ο Άνταμ προς μεγάλη μου έκπληξη.
«Γιατί;» ρώτησα. Τι ήθελε δηλαδή να πει με το “Όχι ακόμα”;
«Πρέπει να μάθεις να τρέφεσαι πιο αραιά για να εξασκήσεις την αυτοσυγκράτησή σου», απάντησε εκείνος. «Λέω να προσπαθήσουμε γι αυτή την εβδομάδα να πάμε στο δύο φορές τη μέρα».
«Καλά», είπα. Έβλεπα ότι είχε λογική αυτό που μου έλεγε. Θα μπορούσα να κρατηθώ για μερικές ώρες ακόμα, αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω από σήμερα να φτάσω τις δύο φορές.
«Θες μήπως να ξεκουραστείς λίγο μέχρι να τραφείς;» ρώτησε ο Άνταμ παίρνοντας με στην αγκαλιά του.
Αν και δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν, μπορεί η δίψα μου να προερχόταν από την εξάσκηση που έκανα.
«Ναι», απάντησα και πήγαμε στο σπίτι του Άνταμ. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω πίσω στο δικό μου τώρα που διψούσα.

Όταν ξύπνησα είχε ήδη νυχτώσει και είχαν περάσει σχεδον έξι ώρες από τη στιγμή που κοιμήθηκα.
Ο Άνταμ ξύπνιος δίπλα μου, κι έτσι αποφάσισα να τον ρωτήσω γιατί είχε συμβεί αυτό.
«Μήπως κάτι δεν πάει καλά με μένα;» είπα. «εσύ μου είχες πει ότι δε χρειάζονται πάνω από δύο ώρες ύπνου τη μέρα κι εγώ τώρα κοιμόμουν πάνω από πέντε!»
«Δεν έχεις τίποτα», με καθησύχασε. «Απλά το σώμα σου τώρα προσαρμόζεται στα νέα του δεδομένα και χρειάζετι λίγος χρόνος να το συνηθίσεις. Επίσης, όταν χρησιμοποιείς μαγεία για πολλή ώρα, ακόμα και για κάτι τόσο απλό όσο η υποβολή, κουράζεσαι. Και η αλήθεια είναι ότι εμείς προσπαθούμε να συμπιέσουμε την εκπαίδευσή σου μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο έντονη».
«Κατάλαβα» είπα και θυμήθηκα τι μου είχε υποσχεθεί πριν κοιμηθώ. «Μπορώ τώρα να πιω;»
«Ναι», απάντησε ο Άνταμ και μου έγνεψε να σηκωθώ. «Πρέπει, έτσι κι αλλιώς για να συνεχίσουμε».
«Τι θα κάνουμε δηλαδή;»
«Θα εξασκηθείς στο πρώτο ξόρκι που μάθαμε και μετά θα ασχοληθούμε πάλι λίγο με τον στόχο», αποκρίθηκε.

Όπως είπε, μετά που τράφηκα, έκανα εξάσκηση στο ξόρκι που σε κάνει αόρατο. Δεν το περίμενα, αλλά έρπεπε να το ξαναδιαβάσω και να προσπαθήσω πάλι αρκετά στην αρχή για να το πετύχω, όπως και την πρώτη φορά. Μετά όμως από τις πρώτες προσπάθειες, τα καταφέρνα πιο καλά και μπορούσα να γίνομαι αόρατη με το που έλεγα τα λόγια.
Μετά από λίγη ώρα εξάσκησης, ο Άνταμ αποφάσισε να σταματήσουμε, αφού ήδη ήμουν πολύ καλή, και να πάμε σε ένα κοντινό πάρκο για να προπονηθώ. Ευτυχώς, μιας και ο ήλιος είχε δύσει, το πάρκο ήταν κλειστό και δε θα χρειαζόταν να προσέχουμε μην τραβήξουμε τα βλέμματα των θνητών πάνω μας.
Όπως ήταν φυσικό, αυτό το κομμάτι αποδείχτηκε πάλι μια καταστροφή, αν και όχι τόσο μεγάλη όσο την προηγούμενη φορά. Ήπλιζα να τα καταφέρνω, έστω και στοιχειωδώς, μέχρι να έρθει η ώρα της μάχης, γιατί αλλιώς δεν είχα καμία πιθανότητα επιβίωσης.
Κατά τις δώδεκα, γύρισα στο σπίτι μου. Ευτυχώς το άρωμα του αίματος δεν ήταν τόσο δυνατό όσο χτες, γιατί είχα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο και κλειστή την πόρτα για όλη τη μέρα. Έτσι, το βράδυ μου πέρασε σχετικά εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια να αποσπάσω την προσοχή μου.
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 02, 2011 3:33 am

πολυ ωραιο το καινουριο κεφαλαιο..
η σκηνη που η αλις υποβαλε τον κοσμο πολυ πλακα! "Φαντασμα!!!!!!" χαχχαχα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 02, 2011 4:14 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 71070 Ευχαριστώ!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 32070

Έμπνευση της στιγμής, ελπίζω όχι καταστροφική Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197 Ευχαριστώ! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 611715
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 02, 2011 4:22 am

καθολου καταστροφικη!!!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 02, 2011 5:15 am

πολυ ωραια η αντιδραση την αναμπελ και την μελ...

και εγω εσκασα στα γελια στην εξασκηση της υποβολης...
ειδικα εκει με την γριουλα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 441842
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠεμ Νοε 03, 2011 12:27 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 441842 και εγω εκει εσκασα στα γελιααα!! ;Ρ

το καινουργιο κεφαλαιο σου μου φανηκεεε πολυυυυυ τελειοοο!!1 μπραβοοο!!!! περιμενουμεεεεεε ανυπομονα για την συνεχεια!!!

μν ξεχαστεις! tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 220813
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠεμ Νοε 03, 2011 3:19 am

Το καινούριο σου κεφάλαιο είχε πολύ πλάκα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 13873

Η Άλις, έτσι όπως το πάει, θα τους τρελάνει όλους :P

Συνέχεια γρήγορααα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠεμ Νοε 03, 2011 4:30 am

το θεμα ειναι μην τρελαθει κι αυτη ομως... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197
αν και δεν το νομιζω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 3:37 am

Μπα, δεν τρελένεται αυτή Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197

Το καινούργιο κεφάλαιο το έχω γράψει και είμαι στα διορθώματα. Οπότε μάλλον σύντομα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 611715

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 13873 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 71070
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 5:25 am

ανυπομονουμε
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 5:29 am

Καλά, βλέπουμε... Όοοοποτε μου έρθει όρεξη να το διορθώσω (και έχω κια χρόνο) Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 860197
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 5:33 am

το καλο που σου θελω να σου ερθει γρηγορα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 5:35 am

Καλά, θα δω τι μπορώ να κάνω. Ίσως αύριο να μου περάσει η οξεία βαρεμαρίτιδα και γράψω-διορθώσω λιγάκι να τελειώνω!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ Νοε 09, 2011 5:48 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 441842 τι τελεια που το εθεσες Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 441842
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ Νοε 11, 2011 4:21 am

Ναι, είδες; tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 935979

Το τέλειωσα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 611715 Καλό διάβασμα και ελπίζω να σας αρέσει! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 32070

43ο κεφάλαιο

«Ανυπομονώ για την εκδορμή αύριο!» ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε η Ζοζεφίν την επόμενη μέρα στο σχολείο.
«Ποια εκδορμή;» είπα περίεργα. Δε θυμόμουν ότι θα πηγαίναμε καμία εκδρομή.
«Καλά, πού ζεις;» έκανε η Έμιλι, δήθεν αγανακτισμένα. «Χτες μας το υπενθύμισαν και το είχαν ανακοινώσει από την τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα».
«Α, ναι, τώρα που το λες…» απάντησα αδιάφορα. Λογικό ήταν να μη θυμάμαι τι είχαν πει χτες, αφού έλειπα. Και μάλλον δεν το είχα προσέξει όταν είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά γιατί ήταν η μέρα που ο Άνταμ δεν είχε έρθει τις πρώτες ώρες και είχα αγχωθεί να τον δω λόγω του ονείρου με την Έμελιν.
«Μια ολόκληρη μέρα χωρίς μαθήματα με περιπάτους στο δάσος!» έκανε η Έμιλι ενθουσιασμένη. «Θα είναι σαν περιπέτεια, αν σκεφτείς ότι θα έχει ομίχλη μάλλον!»
«Θα περάσουμε τέλεια!» συμφώνησε και η Ζοζεφίν.

Η μέρα στο σχολείο πέρασε αρκετά ήρεμα και συνηθισμένα. Δεν σκότωσα κανέναν και διαπίστωσα ότι ήταν λίγο πιο εύκολο να συγκρατηθώ απ’ ότι χτες.
Από το απόγευμα μέχρι να δύσει ο ήλιος, διάβαζα με τον Άνταμ κάποια βιβλία που αφορούσαν τους Δαίμονες και μετά πήγαμε πάλι στο πάρκο για να εξασκηθώ. Αυτή τη φορά, τα πήγα ελάχιστα καλύτερη από την προηγούμενη, πράγμα που θα ήταν ενθαρρυντικό αν είχαμε έναν αιώνα μέχρι να γίνει ο πόλεμος, αλλά με το λιγοστό χρόνο που είχαμε δεν ήταν και πολύ ικανοποιητικό.

Το άλλο πρωί, πήγα στο σχολείο ντυμένη σαν κρεμύδι, για τα μάτια του κόσμου. Θα ένιωθα πολύ πιο άνετα αν είχα βάλει ένα κοντομάνικο, αλλά δεν μπρούσα να υποβάλω όλους τους θνητούς που θα με έβλεπαν να νομίζουν ότι ήμουν ντυμένη σαν άνθρωπος.
«Πρέπει να είσαι πολύ ενθουσιασμένη», είπε ο Άνταμ όταν κάθισα δίπλα του στο λεωφορείο.
«Ναι, δε με βλέπεις; Είμαι τρελή από τη χαρά μου!» σάρκασα. Δεν ήθελα να πάμε εκδρομή αλλά να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο που θα είχαμε για περαιτέρω εξάσκηση. Ο Άνταμ όμως επέμενε να πάμε για να χαλαρώσουμε λίγο, τώρα, πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα πιο πιεστικά.
«Δε θα είναι τόσο άσχημα», με παρηγόρησε.
«Δάσος με ομίχλη είναι λίγο δύσκολο να είναι άσχημο!» είπα.
Ο Άνταμ χαμογέλασε με την παρατήρησή μου και με φίλησε. «Αγάπη μου, καλύτερα να κοιμηθείς τώρα».
«Να κοιμηθώ;» ρώτησα έκπληκτη. «Για ποιο λόγο;»
«Για να μη διψάσεις στη διαδρομή», απάντησε απλά και έριξε μια ματιά στο πούλμαν. Σίγουρα θα διψούσα μέχρι να φτάσουμε με τόσους θνητούς σε έναν τόσο κλειστό χώρο. Βέβαια, υπήρχε το πρόβλημα της επιστροφής, αλλά σκέφτηκα ότι κάτι θα βρίσκαμε για να το λύσουμε κι έτσι ακούμπησα το κεφάλι στο στήθος του Άνταμ και κοιμήθηκα, όπως μου είπε.
Ξύπνησα περίπου δέκα λεπτά πριν φτάσουμε στον προορισμό μας. Αν και κοιμόμουν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής για να αποφύγω τη δίψα, ξύπνησα τελικά διψασμένη.
«…και να έχετε συγκεντρωθεί όλοι στη μία μπροστά από το κέντρο πρώτων βοηθειών που θα σας αφήσουμε», έλεγε εκείνη την ώρα στο μικρόφωνο ο κύριος Νιούτον.
«’Μέρα», είπα κεφάτα στον Άνταμ. «Είπε τίποτα ενδιαφέρον αυτός;» Του έδειξα τον καθηγητή που μιλούσε στο μικρόφωνο.
«Μπα, τίποτα», απάντησε. «Απλά να μην χαθούμε, να μην βγούμε από τα μονοπάτια και να προσέχουμε πόσο φαίνονται τα δόντια μας».
«Ορίστε;» έκανα παραξενεμένη. Είχε πει τέτοιο πράγμα ο Νιούτον;
Ο Άνταμ έγειρε και μου ψιθύρισε: «Μάζεψε τους κυνόδοντές σου, Άλις. Φαίνονται».
Ακούμπησα λίγο με τη γλώσσα μου και διαπίστωσα πως πράγματι είχαν βγει, χωρίς καν να το καταλάβω.
«Ουπς…» είπα καθώς τους μάζευα. «Αλλά δεν είναι τόσο δικό μου λάθος. Κάποιος άλλος φταίει που μου μετράει τις γουλιές!»
«Νομίζω ότι εξηγήσαμε γιατί το κάνω αυτό».
«Ναι, ναι, το είπαμε», έκανα. «Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι διψάω!»
«Το ξέρω, θα το ξεπεράσει όμως», απάντησε εκείνος. «Απλά πρόσεχε λίγο πόσο το εκδηλώνεις».
«Εντάξει», είπα καθώς βγαίναμε από το λεωφορείο. Ο καθαρός αέρας με βοήθησε να ελέγξω τη δίψα μου. Περιμέναμε την Έμιλι, τη Ζοζεφίν και τον Τζέισον που ήταν στο άλλο για να πάμε όλοι μαζί για εξερεύνηση.
Μόλις ήρθαν κι αυτοί, αρχίσαμε όλοι μας να περπατάμε στο δάσος και να λέμε ό,τι βλακεία μας κατέβαινε στο μυαλό.
Είχαμε ήδη προχωρήσει αρκετά μέσα όταν ο Άνταμ με τράβηξε κοντά του και είπε σιγανά: «Πρέπει να πάω για αίμα, αγάπη μου». Μου χαμογέλασε στιγμιαία για να δω ότι διψούσε. Τον κοίταξα με λίγη ενόχληση που παρ’ όλο μου έλεγε να μην καταναλώνω αίμα τόσο συχνά, εκείνος μπορούσε να πιει όποτε ήθελε.
«Θα σου φέρω κι εσένα όταν θα γυρίσω», συμπλήρωσε βλέποντας το ύφος μου. Κάπως καλύτερα τώρα…
«Εντάξει, πήγαινε» είπα και εκείνος σχεδόν εξαφανίστηκε.
Γύρισα πίσω στην παρέα και συνέχισαμε να περπατάμε. Μετά από λίγα λεπτά με ρώτησαν που ήταν ο Άνταμ κι εγώ τους υπέβελα να ξεχάσουν ότι έφυγε μέχρι να τον ξαναδούν. Η υποβολή ήταν πάρα πολύ καλύτερη από το ψάχνω δικαιολογίες.
Κάποια στιγμή, ενώ προχωρούσαμε, είδα σε μια απόσταση τη Μέλανι με τον Στέφαν μόνους. Οι άλλοι δεν θα μπορούσαν να τους διακρίνουν μες στην ομίχλη, αλλά εγώ τους έβλεπα πεντακάθαρα και έβλεπα επίσης ότι πρέπει να έλεγαν κάτι πολύ ενδιαφέρον από τις εκφράσεις και τις χειρονομίες τους.
«Κάντε απόλυτη ησυχία!» πρόσταξα τους άλλους και αμέσως σταμάτησαν την κουβέντα τους σαν να τους είχα κλείσει από διακόπτη. Ήθελα να ακούσω τι έλεγαν για να δω αν ήταν όντως τόσο ενδιαφέρον όσο φαινόταν.
Μέσα από τους ήχους του δάσους, μπόρεσα τελικά να ξεχωρίσω τις φωνές τους. Έλεγαν σίγουρα κάτι για τον Οίκο τους και για τους Δαίμονες, αλλά δεν κατάφερα να ξεχώρισω πολλά άλλα πράγματα.
«Εντάξει, συνεχίστε να μιλάτε», είπα σταματώντας την υποβολή. Αμέσως, συνέχισαν τη συζήτησή τους από εκεί που την είχαν αφήσει.
Κοίταξα και τους τρεις στα μάτια και είπα: «Ξεχάστε που σας έβαλα να μη μιλάτε. Αν ο Άνταμ έρθει πριν από μένα, να του πείτε πως πήγα να δω τι λέει η Μέλανι γιατί νομίζω ότι μας ενδιαφέρει».
Αφού ήμουν σίγουρη ότι η υποβολή είχε πιάσει, έφυγα τρέχοντας για να πάω στη Μέλανι.
Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή φιλιόταν με τον Στέφαν κι έτσι δεν με πρόσεξε κανένας από τους δύο. Κρύφτηκα πίσω από έναν θάμνο κοντά τους και έστησα αυτί.
«Πότε λένε ότι θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις λοιπόν;» ρώτησε εκείνη παιχνιδιάρικα.
«Οι πληροφορία που έχουμε είναι ότι την πρώτη Φεβρουαρίου θα συγκεντρωθούμε στον Οίκο για να ψηφίσουμε», απάντησε ο Στέφαν σοβαρά.
«Τώρα γιατί χρειάζεται η ψήφος, μου λες; Αφού έτσι κι αλλιώς, εμείς θέλαμε τον πόλεμο από την αρχή».
«Το ξέρω, μωρό μου, αλλά αυτή είναι η τυπική διαδικασία όταν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για πόλεμο. Ψηφίζεις αν θα πολεμήσεις ή αν θα κάνεις αυτό που σου ζητάνε, που στην περίπτωσή μας είναι να παραδώσουμε τους Δαίμονες ή να τους εκτελέσουμε μπροστά στα μάτια τους!»
«Βλακείες!» εκανε η Μέλανι κατηγορηματικά. «Σιγά μην τους παραδώσουμε. Αν πολεμήσουμε μαζί τους έχουμε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα».
«Ναι, αλλά μην ξεχνάς ότι λέγεται πως εκείνοι έχουν ένα νέο είδος όπλου πολύ αποτελεσματικό εναντίον τους», απάντησε ο Στέφαν.
«Κι εμείς όμως έχουμε το καινούργιο ξόρκι για τα σπαθιά! Αν θεωρήσουμε ότι το ένα ξόρκι αναιρεί το άλλο κατά κάποιον τρόπο, τότε και πάλι, εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Αυτοί δεν έχουν κανένα μαγικό πλάσμα για να στείλουν στον πόλεμο!»
«Μπορεί και να έχει δίκιο, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε».
Η Μέλανι αναστέναξε. «Δεν έχεις άδικο. Αλλά δεν το πιστεύω», είπε τελικά.
«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε μέχρι να έχουμε σίγουρες πληροφορίες», αποκρίθηκε εκείνος. «Αλλά ούτε κι εγώ το πιστεύω. Τώρα, πάμε πίσω στους άλλους;»
«Θέλω αίμα» είπε εκείνη σαν να έλεγε ότι ήθελε να πάρει ένα σάντουιτς απ’ την καντίνα. «Θα σας βρω σε λίγο…»
Ο Στέφαν απομακρύνθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχα έρθει. Ενώ άκουγα τα βήματά του να γίνονται όλο και πιο απόμακρα, άκουσα τη Μέλανι να οσμίζεται τον αέρα. Μετά από μερικές αναπνοές, άρχισε να κετευθύνεται προς το μέρος μου. Περίμενα να απομακρυνθεί για να μπορέσω να βγω από την κρυψώνα μου.
Η Μέλανι πλησίαζε όλο και περισσότερο. Από τον ήχο των βημάτων της φαινόταν σαν να έχει ως προορισμό το σημείο που κρυβόμουν, και πράγματι, αυτό είχε.
«Άλις!» φώναξε οργισμένα. «Φανερώσου αμέσως!»
Δεν υπήρχε λόγος να κρύβομαι αφού με είχε καταλάβει, Σηκώθηκα και την κοίταξα κατευθείαν στα μάτια, χωρίς φόβο. Τώρα ήμουν κι εγώ δυνατή σαν κι αυτήν.
«Πόση ώρα κρυφάκουγες; Μου λες;»
«Εγώ κρυφάκουγα;» έκανα την Κινέζα. «Έψαχνα να βρω κανέναν σκίουρο για κολατσιό». Δεν ήξερα καν αν θα ήταν καλή ιδέα να πιω αίμα από σκίουρο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε να πω.
«Ώστε έψαχνες για σκίουρο, ε; Συγγνώμη που σε προσέβαλα, γλυκιά μου», με ειρωνεύτηκε. «Μήπως θα μου πεις κιόλας ότι όταν πήρες τις σελίδες από το ημερολόγιό μου, όταν μπήκες σαν διαρρήκτης μέσα στη βιβλιοθήκη των γονιών μου με το κλεμένο κλειδί και άνοιγες συρτάρια, έψαχνες για ένα βιβλίο και επειδή δεν το βρήκες είπες να πάρεις κάτι άλλο; Έτσι, να το αντικαταστήσεις μωρέ! Λέω, μήπως».
«Εεε… Εγώ δεν...» προσπάθησα να πω κάτι πιστευτό, αλλά δεν είχε νόημα. Η μόνη που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο για ημερολόγιο ήμουν εγώ.
Τα μάτια της Μέλανι άστραψαν από θυμό. «Επιτέλους, Άλις! Φέρσου ώριμα! Παραδέξου τι έκανες!» ούρλιαξε. «Νομίζεις ότι πιστεύω ό,τι ψέμα μου σερβίρεις; Δεν είμαι πια η Μέλανι που ήξερες και μπορούσες να εκμεταλλευτείς!»
«Ποτέ δε σε εκμεταλλεύτηκα!» της φώναξα. Δεν μπορούσα με τίποτα να ανεχτώ κάποιον να μου φωνάζει και μάλιστα για πράγματα που δεν έκανα.
«Α, ναι; Και ποιος μου το εγγυείται αυτό; Αυτός ο ηλίθιος ο Άνταμ που προσκυνά εσένα, τη βασίλισσα των υποκριτών; Αυτός θα μου πει ότι μου έλεγες την αλήθεια;»
«Λίγα τα λόγια σου για τον Άνταμ μωρή, γιατί θα σε ξεμαλλιάσω! Κατάλαβες;» είπα βράζοντας από θυμό.
«Α, μπα; Για προσπάθησε!» με προκάλεσε.
«Θες να προσπαθήσω;» είπα συγκρατημένα αντί να ορμήσω πάνω της.
Εκείνη γέλασε υπεροπτικά. «Λες και έχεις καμία ελπίδα», είπε κι όρμησε πάνω μου. Την απέκρουσα και την έριξα στο έδαφος. Μέσα σε δευτερόλεπτα ήμουν πάνω της και τη χτυπούσα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να βγει από πάνω και να με χτυπήσει αυτή. Κάποια στιγμή, έγδαρε με τα νύχια της το πρόσωπό μου, περνώντας ξυστά από το δεξί μου μάτι. Από την έκπληξη και μόνο που μου προκέλεσε η κίνηση της, μπόρεσε να με ακινητοποιήσει και να αρχίσει να με χτυπάει αυτή. Εγώ από την άλλη της έριχνα κλωτσιές και προσπαθούσα να τη δαγκώσω. Εκείνη μου τρβούσε τα μαλλιά, εγώ την έγδερνα, εγώ τη δάγκωνα εκείνη με χτυπούσε, εκείνη είχε το πλεονέκτημα, μετά εγώ, μετά πάλι εκείνη.
Δεν είχα ιδέα πόση ώρα είχε περάσει, όταν ξαφνικά ο Άνταμ μπήκε στη μέση και πετώντας τη Μέλανι στο έδαφος, προσπάθησε να περιορίσει εμένα στην αγκαλιά του. Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ήταν πιο δυνατός από μένα και δεν μπόρεσα.
«Εσύ», γρύλισε στη Μέλανι, «Μην τολμήσεις και ξαναπλησιάσεις την Άλις γιατί θα σε κανω κομμάτια!»
«Ας ξαναπλησιάσει» φώναξα προς τη Μέλανι κάνοντας άλλη μια προσπάθεια να ξεφύγω για να συνεχίσω αυτό που είχε διακόψει, «και θα την κάνω εγώ κομμάτια!»
Η Μέλανι ήταν τόσο έκπληκτη από την παρέμβαση του Άνταμ που δεν άντεδρασε, αλλά έμεινε παγωμένη στο έδαφος.
«Εσύ Άλις» είπε πιο ήρεμα ο Άνταμ. «Ηρέμησε και έλα μαζί μου, εντάξει;»
«Εντάξει», απάντησα μην μπορώντας να κάνω αλλιώς. «Αλλά θα της χρωστάω της σκύλας! Θα την κάνω μαύρη στο ξύλο!»
«Ναι, ό,τι πεις», είπε ο Άνταμ πολύ ήρεμα, σαν να μίλαγε σε τρελό και έτρεξε μακριά από τη Μέλανι κρατώντας με στην αγκαλιά του.
Αφού είχαμε απομακρυνθεί αρκετά με άφησε κάτω.
«Συγγνώμη για το ξέσπασμα», είπα μετά από λίγα λεπτά που μου πήρε να ηρεμήσω. «Αλλά δεν μπορούσα να κάθομαι να την ακούω να με βρίζει! Και μου επιτέθηκε πρώτη!»
«Ήρεμα, Άλις», έκανε. «Δεν έκανες κάτι κακό. Παίρνεις και το αίμα σου πίσω…»
«Κυριολεκτικά!» είπα γελώντας, έχοντας πλέον ανακτήσει την ψυχραιμία μου. «Και μιας και είπες τη μαγική λέξη…»
«Ναι, ναι, εδώ είναι!» είπε ο Άνταμ και μου έδωσε ένα μικρό μπουκάλι, από αυτά που παίρνεις όταν πας για κατασκήνωση στο δάσος.
«Πώς το έβαλες εδώ μέσα;» ρώτησα ενώ το άνοιγα.
«Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνται», απάντησε εκείνος χωρίς να εξηγεί τίποτα στην πραγματικότητα.
«Μάλιστα…» έκανα σχεδόν αδιάφορα και άρχισα να πίνω. Μέσα σε λίγα λεπτά το είχα αδειάσει.
«Δεν έχει άλλο;» ρώτησα σαν παιδάκι σε δίαιτα που ζητάει κι άλλο γλυκό.
«Ποιο κομμάτι ακριβώς του “δεν σκοτώνουμε θνητούς” δεν έχεις καταλάβει, Άλις;»
«Εσύ ποιο κομμάτι του “διψάω” δεν καταλαβαίνεις;»
Ο Άνταμ αναστέναξε παραιτημένος. «Έλεγε τουλάχιστον τίποτα ενδιαφέρον η Μέλανι ή πλακωθήκατε χωρίς λόγο;» ρώτησε τελικά, αλλάζοντας το θέμα.
«Έλεγαν ότι ο Οίκος τους δεν πρόκειται να συμμορφωθεί και ότι θα κάνουν πόλεμο. Και ανέφεραν κάτι για ένα καινούργιο δικό μας όπλο εναντίον των Δαιμόνων και για ένα δικό τους καινούργιο ξόρκι για σπαθιά», είπα σοβαρά.
«Α, ναι…» έκανε ο Άνταμ. «Θα λέγανε για τον καινούγιο τρόπο να κατασκευάζουμε σφαίρες μάλλον». Με κοίταξε σκεφτικός. «Ξόρκι για σπαθιά είπες;»
«Ναι, αυτό άκουσα…»
«Χμ, αυτό δεν είμαι σίγουρος αν το ξέρουν στον Οίκο, αλλά θα τους το πω για καλό και για κακό…»
«Μάλλον για κακό θα είναι», παρατήρησα. «Δεν έχω ακούσει κανέναν να χαίρεται όταν ακούει ότι θα χρησιμοποιήσουν ένα καινούργιο όπλο εναντίον του!»
«Μπορεί και να το ξέρουν ήδη και να μην τους κάνει καμία εντύπωση», άπαντησε εκείνος.
Ανασήκωσα τους ώμους μου και τον αγκάλιασα. «Υπάρχει κάτι ακόμα που θέλω να σου πω», είπα και τον κοίταξα στα μάτια.
«Τι είναι, Άλις;» ρώτησε εκείνος με μια δόση ανησυχίας στη φωνή του.
«Να, θέλω να μου υποσχεθείς κάτι, εντάξει;» Κοίταξα κάτω. Ήταν ηλίθιο αυτό που θα τον έβαζα να υποσχθεί, αλλά θα ένιωθα καλύτερα αν το έκανε.
«Ό,τι θες, αγάπη μου», απάντησε.
Πήρα μια βαθιά ανάσα. «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι αν πεθάνω στον πόλεμο, δε θα κάνεις καμιά βλακεία», είπα χαμηλόφωνα.
Ο Άνταν σήκωσε το πρόσωπό μου ώστε να συναντηθούν τα μάτια μας. «Άλις, δεν μπορώ να στο υποσχεθώ αυτό», έκανε λυπημένα.
«Σε παρακαλώ, καν’το για μένα. Προσπάθησε τουλάχιστον!»
«Μπορώ να προσπαθήσω και να ζήσω, αλλά δε θα έχει νόημα», είπε πικρά.
«Απλά προσπάθησε!» ξαναείπα.
Ο Άνταμ κοίταξε κάτω και μετά από περίπου ένα λεπτό ένευσε. «Θα προσπαθήσω», ψιθύρισε τόσο χαμηλόφωνα που ακόμα και με την οξυμένη μου ακοή μου ήταν δύσκολο να τον ακούσω.
«Σ’ευχαριστώ», ψιθύρισα και τον φίλησα. Με κοίταξε μελαγχολικά. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ζήσω και το ξέρεις!» τον καθησύχασα.
«Το ξέρω», αποκρίθηκε και με αγκάλιασε. «Σ’ αγαπώ». Έκλεισα τα μάτια μου για να απολαύσω τη στιγμή.
«Διακόπτουμε μήπως;» άκουσα την Έμιλι να λέει. Ήμουν φαίνεται τόσο χαμένη τα προηγούμενα λεπτά που δεν τους είχα καν ακούσει να πλησιάζουν.
«Μπα, δεν κάνουν τίποτα σημαντικό!» απάντησε η Ζοζεφίν. «Ε, παιδιά; Κάνετε;»
«Τίποτα σημαντικό απ’ ό,τι βλέπεις!» τους απάντησα λίγο ενοχλημένη. Εντάξει, ήταν φίλες μου, αλλά γιατί έπρεπε να ξεφυτρώσουν ξαφνικά και να μου χαλάσουν μια τόσο ωραία στιγμή. Ένιωθα σαν να ήταν αιώνας από την προηγούμενη φορά που ήμουν πραγματικά ήρεμη.
«Συγγνώμη που σας το χαλάμε, αλλά πρέπει να πηγαίνουμε σιγά σιγά!» είπε η Ζοζεφίν. «Είμαστε πολύ βαθιά στο δάσος και αν δεν ξεκινήσουμε από τώρα θα αργήσουμε! Και ξέρεις πόσο μισώ να αργώ!» Εμένα μου φαινόταν σαν να είχαμε μείνει πολύ λίγο, αλλά μάλλον έπαιζα ξύλο με τη Μέλανι για πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο είχα φανταστεί.
Αρχίσαμε να προχωράμε αργά προς το σημείο που μας είχαν αφήσει τα λεωφορεία.
«Τώρα, για το γυρισμό τι θα κάνουμε;» ρώτησα τον Άνταμ σιγανά για να μη μας ακούσουν οι άλλες. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να κοιμηθώ πάλι ούτε να αντέξω τόση ώρα σε έναν τόσο κλειστό χώρο.
«Θα πάμε τρέχοντας», έκανε απλά.
«Τι πράγμα;! Μα είναι πολύ μακριά!» είπα έκπληκτη.
«Δεν μπορούμε να κουραστούμε. Και θα δεις, θα σου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Θα φτάσουμε πίσω πιο γρήγορα από τα λεωφορεία». Χαμογέλασε και πήγε να υποβάλει τους καθηγητές που ήταν στο δικό μας να μην καταλάβουν την απουσία μας.
«Έτοιμη;» ρώτησε μόλις το κανόνισε αυτό.
«Έτοιμη!» απάντησα με ξαφνικό ενθουσιασμό.
Αρχίσαμε να τρέχουμε παράλληλα με το δρόμο, τόσο γρήγορα που ένας θνητός δε θα μπορούσε να μας δει. Αν και περίμενα να είναι κουραστικό, τελικά δεν ήταν. Αντίθετα, μου ερχόταν πολύ φυσικά και με έκανε να νιώθω πρωτόγνωρα ελεύθερη και χαρούμενη.
Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, είχαμε φτάσει στο σπίτι του Άνταμ, όπου επαναλάβαμε μερικές φορές το ξόρκι που σε κάνει αόρατο και μετά πήγαμε πάλι στο πάρκο.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ Νοε 11, 2011 11:31 pm

Τελικά όλα με την υποβολή παραείναι εύκολα :P

Καλά κάνανε και παίξανε ξύλο! Η Μέλανι το χρειαζόταν Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 48542

Και όλα αυτά που ετοιμάζουν; Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 948708 Αυτό δεν είναι καθόλου καλό duh

Και έτσι τελείωσε η εκδρομή στο δάσος Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 959103 Κρίμα. Είχε ωραία, creepy ατμόσφαιρα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 13873

Ωραίο το κεφάλαιο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 220813 Συνέχεια, παρακαλώ ^.^
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 31 Icon_minitimeΣαβ Νοε 12, 2011 1:23 am

αυτα ειναι!ξυλο ξυλο ξυλο!!!

θα ηθελα και εγω να τρεχω ετσι....λατρευω το τρεξιμο!!!!!!!

συνεχεια παρακαλω!!

Όνειρο στο Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 31 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το όνειρο της καρδιάς σου
» Κυνηγώντας το Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: