| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|
+14Allison Argent Nathaniel aphroditenight19 Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Μικρό νταμπίρ Katerina Petrova Amaranth Broken Angel AЯianЯhod.ЬЩ.22 Dark Princess. Sensitive Vampire Raven 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 2:40 am | |
| | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 2:44 am | |
| Θα είναι ΤΈΛΕΙΑ Don't worry, be happy ^.^ :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 3:49 am | |
| Το ελπίζω Ι don't worry, I am happy Αν και τώρα θα έπρεπε να είναι Don't be happy, worry! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 3:53 am | |
| - Σπόιλερ:
Γιατί; Επειδή είναι οι πανελλήνιες; Ε δεν θα πεθάνουμε κιόλας, έλεος! -.-
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 4:00 am | |
| - Σπόιλερ:
Ναι, γι αυτό. Δεν είπα ότι θα πεθάνουμε αλλά νομίζω ότι παραείμαι χαλαρή δύο μήνες πριν το τέλος. That's all.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 4:01 am | |
| - Σπόιλερ:
Και τι θα κάνεις; Θα πεθάνεις από το άγχος; Μην το κάνεις, αλλιώς θα σε σκοτώσω -.- ΘΑ τα πας μια χαρά, μην φοβάσαι τπτ
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 4:22 am | |
| - Σπόιλερ:
Αν πεθάνω θα με σκοτώσεις; Good luck with that, dear Ξέρω ότι με το χαμηλότερο που μπορώ να γράψω πιάνω άνετα μια σχολή που θέλω, οπότε, εντάξει, δε φοβάμαι
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Απρ 08, 2012 4:34 am | |
| - Σπόιλερ:
Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι! Κοίτα να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και θα σκίσεις, στο εγκυόμαι
| |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| |
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| |
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Ιουλ 04, 2012 12:05 am | |
| Πολύ ωραίο! Περίμενα αλλιώς το τέλος μα και έτσι είναι καταπληκτικό! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Ιουλ 04, 2012 10:40 pm | |
| Πώς το περίμενες δηλαδή; | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Κυρ Ιουλ 22, 2012 9:52 pm | |
| πωπω... δεδομενου οτι ειχα καιρο να μπω, το πηρα και το διαβασα ολο απο την αρχη, αν και τυπικα μου ειχαμ μεινει μονο τα τρια τελευταια κεφαλαια. τα καλυτερα κεφαλαια με λιγα λογια. η μαχη ηταν απιθανη! η αλις ηταν πολυ δυναμικη και ειχε βαλει στοχο να επιζησει... και οντως υποθετω οτι σκοτωσε τους περισσοτερους δαιμονες αν σκεφτεις οτι σκοτωσε 3 απο τους 19... και ηταν 500 βρικολακες απο τον οικο της... την λυπηθηκα την μελ αλλα της αξιζε. θα μπορουσε να ζησει μιας και η συγκρουση της με την αλις εγινε μετα την ληξη αλλα δεν το επελεξε. πιο πολυ λυπηθηκα τον στεφαν γιατι την αγαπουσε... αλλα αυτα κανει το μισος... αν και απορω τι εγινε οταν ηπιε αιμα βρικολακα. ειχε καποια παρενεργεια?
φαντασου. επρεπε να πεθανουν τοσοι για να ενωθουν οι δυο οικοι. αλλα να μου πεις, παντα ετσι δεν γινεται?
καλα εκανα παντως και εφυγαν. να ζησουν μια χαρα ελευθεροι, οσο ελευθεροι μπορει να ειναι. και η αλις ειχε δικιο. μετα τον πολεμο, τους σκοτωμους και τις θυσιες, μιαλς για ειρηνη. τι ειρηνη ειναι αυτη? και ποσο θα κρατησει? | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Ιουλ 23, 2012 9:39 pm | |
| Άχου! Το διάβασες! Αυτό για το αίμα βρικόλακα που λες, δεν είναι εμφανής η παρενέργεια; Τρελάθηκε και ήθελε να σκοτώσει όλον τον κόσμο! Τι άλλο να έβαζα δηλαδή; Όντως της άξιζε της σκύλας που πέθανε! Ήταν πολύ βλαμμένη! Έχεις δίκιο, πάντα έτσι γίνεται. Πρέπει να γίνει πρώτα κάποια μεγάλη καταστροφή για να δουν τη λογική αυτοί που έχουν τη δύναμη. Το κακό είναι βέβαια ότι αυτό δε γίνεται πάντα... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Ιουλ 25, 2012 5:15 am | |
| φυσικα και το διαβασα. και το να το διαβαζω ολο απο την αρψη και ολοκληρωμενο ηταν ακομα καλυτερο απο το ''κεφαλαιο-κεφαλαιο''.
οντως. απλα νομιζα οτι θα ειχε και αλλη παρενεργεια. δεν ξερω. γρηγορα της περασε.
μακαρι να ξεραμε να σταματαμε πριν την καταστροφη. αλλα συνηθως οταν το καταλαβαινουμε ειναι αργα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Ιουλ 25, 2012 3:03 pm | |
| Πάντα το να διαβάζεις κάτι ολόκληρο είναι καλύτερο από το λίγο τώρα, λίγο αργότερα, λίγο μετά από ένα χρόνο.
Αν έβαζα και άλλη παρενέργει ίσως να άλλαξε πολύ τα πράγματα.
Αυτό είναι το χειρότερο. Ότι το καταλαβαίνουμε πολύ αργά και μετά δεν μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα που θα μπορούσαμε να είχαμε προλάβει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Παρ Ιουλ 27, 2012 6:01 pm | |
| οντως. εχει αλλη μαγεια...
εμενα μου λες. και μετα κοπανιομαστε που καναμε αυτο και οχι εκεινο, που πηρα αυτη την αποφαση και οχι την αλλη, που ακουσαμε αυτον και οχι τον διπλα...αστα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Ιουλ 31, 2012 5:40 pm | |
| Σίγουρα. Αλλά αν δεν κάνουμε λάθη δεν μπορούμε να μάθουμε. Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι μεν να παίρνουμε διάφορες αποφάσεις για το τι θα κάνουμε και αν δεν έχουν καλό αποτέλεσμα να μην το ξανακάνουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Ιουλ 31, 2012 9:05 pm | |
| Χριστινάκι μου, πότε θα διαβάσουμε κάτι καινούριο από σένα; Μου έλειψε η γραφή σου ^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Ιουλ 31, 2012 11:32 pm | |
| Αλήθεια τώρα; Δεν ξέρω πότε. Έχω διάφορες ιδέες που θέλω να γράψω και προσπαθώ να αποφασίσω τι θα γράψω πρώτο και τι ακριβώς θα γίνεται. Λογικά θα έχω αρχίσει κάτι μόλις θα γυρίσω από το εξοχικό που δεν έχουμε ίντερνετ και άλλα πράγματα να μου αποσπούν την προσοχή. Οπότε μάλλον θα διαβάσετε από μένα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Αυγ 01, 2012 2:12 am | |
| Ωραία Ανυπομονούμε | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
Favole Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 2741 Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012 Ηλικία : 26 Τόπος : Into the Dark
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Αυγ 01, 2012 4:26 am | |
| Ναι ανυπομονουμε.....^_^ αλλα με την υσιχια σου....^^ | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Αυγ 01, 2012 4:34 am | |
| Καλά, μεταξύ μας, δεν υπήρχε περίπτωση να βιαστώ. Δεν έχω καν ξεκαθαρίσει τι θα γράψω ακόμα! :Ρ | |
|
| |
| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|