| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|
+14Allison Argent Nathaniel aphroditenight19 Selene paramu8enia Rose_ELen@.Ever Μικρό νταμπίρ Katerina Petrova Amaranth Broken Angel AЯianЯhod.ЬЩ.22 Dark Princess. Sensitive Vampire Raven 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 4:58 am | |
| Argy: Γιατί να μην είναι εύκολα; Διακρίνω μια συμπάθεια για τη Μέλανι; (Της άξιζε εδώ που τα λέμε ) Τι εννοείς αυτά που ετοιμάζουν; Τι να κάνουμε... Έπρεπε να τελειώσει αυτό για να τελειώσει κάποια στιγμή και η ιστορία. Kατερίνα: Κοίτα χαρά να βλέπει κόσμο να τρώει ξύλο. Θα προσπαθήσω να μη σε απογοητεύσω στη μάχη! Εγώ να δεις πώς θα ήθελα να τρέχω έτσι (ειδικά όταν πρέπει να πάω κάπου και έχω αργήσει ή αν έχω νεύρα) Η συνέχεια δεν ξέρω πότε. Ακόμα τη γράφω | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:05 am | |
| Ήθελε να ξεχάσουν κάτι οι φίλες της, τσουπ, το ξέχασαν, ήθελαν να τρέξουν, τσουπ, υποβολή στους καθηγητές για να μην προσέξουν την απουσία τους. Συμπέρασμα: Life is simple ONLY if you're a vampire :P Πως μπορείς και τα λες αυτά; Εγώ την λατρεύω την Μέλανι :P Ε, ξέρεις τώρα, με τα ξόρκια και τα σχετικά Ναι, αλλά το πήγες λίγο ''γρήγορα'' Δάσος, ομίχλη...Εγώ περίμενα να δω πράγματα και θαύματα! Όχι ότι με χαλάνε τα όσα συνέβησαν, αλλά λέμε τώρα :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:15 am | |
| Ναι, έχεις ένα δίκιο! Ξέρεις εγώ τι πράγματα θα έκανα αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω υποβολή; Το ξέρω! Όντως, το πήγα λίγο γρήγορα, αλλά εκτός από ωραία ατμόσφαιρα δεν νομίζω ότι είχε τίποτα άλλο να προσφέρει το δάσος. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:21 am | |
| Όλοι μας νομίζω Μην το λες, μην το λες...Εμένα ξέρεις (άθελά σου) τι ιδέες μου έδωσες; :P Πολλά μπορεί να προσφέρει το δάσος | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:22 am | |
| Για πες! Για πες! Τι ιδέεεεες; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:26 am | |
| Αααα, για την δική μου ιστορία! Δεν στις λέω, θα μου τις κλέψεις :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:37 am | |
| Καλά, ό,τι πεις! Λες και δε θα τις δω δηλαδή! (Αλήθεια, πώς πας με το γράψιμο εσύ; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:46 am | |
| Εεεε...Εχμμμμ... - Σπόιλερ:
Βαριέμαι λιγάκι να γράφω αυτή την περίοδο Δεν ξέρω γιατί, απλά με έχει πιάσει μια βαρεμάρα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 5:50 am | |
| Φυσιολογικό είναι, μην ανησυχείς. Κι εμένα με πιάνει συνέχεια | |
|
| |
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 7:13 am | |
| την διαβασα απο χθες το βραδυ την ιστορια και δεν προλαβα να σχολιασω... τρομερη η σκηνη με το ξυλο... της αξιχε της μελ... εχω το καταχαρηκα! μακαρι να φαει και αλλο ξυλο και εμαθαν και χρησιμα πραγματα... αυτη η μελ ειναι πολυ απροσεκτη... ολα απο αυτην τα μαθαινει ο αντιπαλος οικος... θα επρεπε να την εξωρισουν απο τον οικο της, που τους χαλαει τα σχεδια οντως η ζωη ειναι απλη μονο οταν εισαι βρικλακας... κανει οτι θες, βαζεις τους αλλους να κανουν ο,τι θες... η ταχυτητα, η δυναμη! απλα τελεια! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 6:27 pm | |
| Καλά ναι, την έχω κάνει λιγουλάκι ανεύθυνη και απρόσεκτη αλλά πώς αλλιώς θα τα μάθαινε όλα αυτά η Άλις; Hate club βλέπω για την κακομοίρα τη Μέλανι... Κρίμα που δεν μπορείς να γίνεις στην πραγματικότητα. Θα ήταν τέλεια να μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, αλλά... Δε γίνεται, τι να κάνουμε | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Σαβ Νοε 12, 2011 7:03 pm | |
| σωστα... ενας αναυθυνος αρκει για να καταστρεψει τα παντα hate club και κατι παραπανω... και εγω ειμαι στελεχος μακαρι να μπορουσαμε να τα κανουμε ολα αυτα, αλλα χωρις την αναγκη για αιμα... it sucks... sometimes | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Νοε 14, 2011 1:42 am | |
| ηθελαα και εγωω να σχολιασωωω χθες π το διαβασαααα τοοο κεφαλαιοο!! αλλα ετοιμαζομουν για ενα παρτι!! καλα μιλαμεε!! ητανε πλ ΟΥΑΟΥΥΥΥ αυτο το κεφαλαιοοο!! και μενα μ αρεσεεεεεεε πλλλ το σκηνικοοο τσακωμο μεταξυς Μελανι- Αλις! και μου αρεσε ειδικα σε ενα σημειο π ειπε στον Ανταμ οτι η Μελανι το ξεκινησε πρωτη! χαχαχα γελιο!! κριμα ομως π εχει ξεφυγει απο τους φιλους της η Αλις! εγω παντως νομιζα οταν διαβασα οτι στο οικο του Ανταμ και της Αλις εχουν ενα μυστικο οπλο νομιζα οτι ητανε η Αλις με τις μαγικες δυναμεις της! κριμα! δεν πειραζειιιι παντως εγω ανυπομονωωωω παρααα πλ για το επομενο κεφαλαιο! κριμα ομως που θα τελειωσει σιγα-σιγα! ;Ρ συνεχειαα παρακαλωωω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Δευ Νοε 14, 2011 9:12 pm | |
| οντως ειναι κριμα που φτανει στο τελος της η ιστορια | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Νοε 15, 2011 4:02 am | |
| Τι να κάνουμε. Πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή κι αυτό. Αλλιώς πώς θα σας γράψω άλλο; Η συνέχεια γράφεται ακόμα. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Νοε 15, 2011 5:35 am | |
| ναι ειναι και αυτοο!! αλλα λεμε εμεις οι φαν σου πως θα ειναι πλ κριμα! (οταν γινει ταινια οπως ειπαμε ε!! ) οκ αναμενουμεε και εμεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τρι Νοε 15, 2011 6:32 am | |
| Με μεγάλη ανυπομονησία. ΤΡΏΜΕ ΤΑ ΝΎΧΙΑ ΜΑΣ ΛΈΜΕ!Χαλαρά, με το πάσο σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Νοε 16, 2011 4:29 am | |
| αν ειναι να το τελειωσεις για να γραψεις αλλο... τοτε παω πασο... με το καλο να το τελειωσεις! αν και θα μου λειψει | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Νοε 16, 2011 5:18 am | |
| Argy, καλή όρεξη με τα νύχια σου
Εχμ, θέλω να πω, κάνω ό,τι μπορώ για να το ετοιμάσω σύντομα. Εύα, κι εμένα θα μου λείψει να το γράφω, αλλά δε γίνεται να το γράφω και για πάντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Νοε 16, 2011 5:27 am | |
| Καλά κάνεις γιατί θα στα βγάλω τα δικά σου με την τανάλια αν δεν το κάνειςΑ, πάρα πολύ ωραία αγαπητή μου, πολύ χαίρομαι γι' αυτό Και το καινούριο το περιμένουμε φυσικά με ανυπομονησία | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Νοε 16, 2011 9:33 pm | |
| Τανάλια; Θα μου τα βγάλεις; Εεε, πάω να ψάξω μερικά εισητήρια για ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό (να κρυφτώ, μη με βρεις! Τα θέλω να νυχάκια μου)!
Γράφω πάντως και θα σου στείλω να το δεις ίσως και πριν από το τέλος της εβδομάδας.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Τετ Νοε 16, 2011 9:41 pm | |
| Ωραία Περιμένωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Νοε 17, 2011 3:31 am | |
| τελεια!!! ανυπομονω τρελα να δω την σκηνη της μαχης... εσυ argy ποτε θα ανεβασεις συνεχεια? οχι οτι σε πιεζω... απλα λεω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Νοε 17, 2011 4:44 am | |
| - Σπόιλερ:
Την ετοιμάζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι Πεμ Νοε 17, 2011 5:27 am | |
| | |
|
| |
| Όνειρο στο Σκοτάδι | |
|