Night Castle Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα! |
|
| Vampirisious-Book 1 | |
|
+7Rose_ELen@.Ever Katerina Petrova Dark Princess. Sensitive Vampire Raven Amaranth AЯianЯhod.ЬЩ.22 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Ιουν 22, 2011 2:26 pm | |
| Αααααχ, άσε, τα έχω δει και εγώ τα βιβλία, αλλά εκείνη την στιγμή δεν είχα αρκετά λεφτά μαζί μου για να τα αγοράσω Ό, τι ξέρω, μέχρι στιγμής, το έχω μάθει ή από το internet ή από το παιχνίδι Εγώ θυμάμαι ότι ήταν και στο βιβλίο των Αρχαίων της Κατεύθυνσης, αλλά δεν είμαι και σίγουρη... | |
| | | Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Ιουν 22, 2011 2:28 pm | |
| Α, κατάλαβα... Εσύ λες μάλλον για την Πολιτεία του Πλάτωνα. Εμείς λέγαμε για το Επί Ασπαλάθων που έχει βασιστεί εκεί και το κάναμε φέτος στη λογοτεχνία. | |
| | | AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Ιουν 22, 2011 2:37 pm | |
| - Σπόιλερ:
Άσε, αυτή η αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα πρέπει να μου έχει μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη! :P Ας πούμε, είχε ένα απόσπασμα από το σπήλαιο στην ''Γυναίκα του Φάρου'' Μόλις το είδα, λέω ''Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, πως μπορώ και το μεταφράζω με τέτοια ευκολία το αρχαίο κείμενο;'' και ΜΕΤΑ θυμήθηκα τα αρχαία που είχα περάσει μια ολόκληρη χρονιά και το είχα μάθει νεράκι! Είναι να μην σου τύχει. Τραγικόοο! :P
| |
| | | Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τετ Ιουν 22, 2011 2:47 pm | |
| γαμωτο. κατι ηθελα να πω για τους δεσμους αιματος και το ξεχασα ανυπομονω για την συνεχεια παντως | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Ιουν 24, 2011 4:16 am | |
| Η συνέχεια είναι εδώωω... Κεφάλαιο 26ο Όλος ο κόσμος ήταν απόμακρος, και ταυτόχρονα τόσο οικείος.
Βρισκόμουν στην Ιταλία. Τριγυρνούσα ξέφρενα μέσα στα σοκάκια της, με την γκρίζα μου τουαλέτα να λαμπυρίζει από τον ήλιο και να μοιάζει ασημένια. Μου άρεσαν τα σοκάκια, όλα αυτά τα μυστήρια που έκρυβαν, ακόμα και αν βρίσκονταν μπροστά στα μάτια μου. Ήταν εκπληκτικά και δεν μπορούσα να τους αντισταθώ. Άξαφνα όμως, όταν έστριψα σε ένα στενό, χάθηκε όλη η ανεμελιά και η ξεγνοιασιά που ένιωθα μέχρι εκείνη την στιγμή. Κάποιος βρισκόταν εκεί, καλυμμένος με κουκούλα.
Άλλαξα δρόμο, παρόλα αυτά με ακολούθησε. Άρχισα να περπατώ πιο γρήγορα. Ήταν πάντα στο κατόπι μου. Τότε το πήρα απόφαση και άρχισα να τρέχω και με φρενήρη ταχύτητα με ακολουθούσε και εκείνη η φιγούρα. Δεν ήξερα που να πάω, δεν γνώριζα πως μπορούσα να ξεφύγω, μονάχα έστριβα και έστριβα μέσα στα σοκάκια...
Μέχρι που βρέθηκα σε ένα αδιέξοδο. Δεν θα μπορούσες να το αποκαλέσεις ακριβώς ''αδιέξοδο'' γιατί μπροστά μου βρισκόταν ένας καθρέφτης. Το είδωλό μου στον καθρέφτη όμως με σόκαρε. Ήταν αυτή η φιγούρα. Έκανα ένα δειλό βήμα μπροστά, μετά άλλο ένα, μέχρι που βρέθηκα σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με αυτήν. Σήκωσε την κουκούλα της και μου αποκάλυψε το πρόσωπό της.
Αυτός που με κοίταζε στον καθρέφτη ήταν ο εαυτός μου. Παρόλο όμως ότι εξωτερικά μοιάζαμε σαν δυο σταγόνες νερό, δεν ήμασταν ίδιες. Υπήρχε κάτι το διαφορετικό στο είδωλο που έβλεπα στον καθρέφτη, κάτι που δεν μπορούσα να προσδιορίσω.
''Πως είναι δυνατόν αυτό;'' είπα, πιο πολύ στον εαυτό μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη, το είδωλό μου απάντησε:
''Τόσο...απίστευτο σου φαίνεται;'' Κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένιωθα στον αέρα.
''Μήπως προσπαθεί να μου υποδείξει κάτι το υποσυνείδητό μου;'' ρώτησα, μια ερώτηση που νόμιζα ότι θα έπεφτε στο κενό. Το είδωλο στον καθρέφτη νευρίασε και ούρλιαξε:
''Άνοιξε τα μάτια σου, Λούνα! Πως μπορείς να είσαι τόσο τυφλή μπρος στην αλήθεια;''
''Η αλήθεια έχει πολλές όψεις, ανάλογα πως την κοιτάζει κανείς''
''Η αλήθεια είναι μια'' είπε αυστηρά ο αντικατοπτρισμός σου ''Η αλήθεια σε κοιτάζει στα μάτια. Όπως σε κοιτάζω και εγώ τώρα'' Το κεφάλι μου ήταν βαρύ, τα πόδια μου ασήκωτα:
''Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις'' Το είδωλό μου στον καθρέφτη τώρα ήταν έξαλλο και θαρρείς πως έβγαζε αφρούς από το στόμα:
''Έτσι ήσουν πάντα, Λούνα, αδύναμη! Να πάρει, τίποτα δεν σου αξίζει, τίποτα! Μόνο ο θάνατος''
Και τότε, δυο χέρια πετάχτηκαν από τον καθρέφτη και άρχισαν να με πνίγουν, χέρια σκληρά, απίστευτα δυνατά. Προσπάθησα να ξεφύγω από την λαβή του ειδώλου, όμως δεν μπορούσα. Ένιωθα το φως των ματιών μου να σβήνει, την γη από τα πόδια μου να χάνεται και, λίγο πριν χαθεί και η τελευταία στάλα ενέργειας από μέσα μου, ένιωσα κάτι να με γαργαλάει στο μανίκι, κάτι που δεν υπήρχε πριν: ένα παλούκι. Άρπαξα το παλούκι και της το έχωσα στην καρδιά. Ήταν σοκαριστικό το θέαμα: να βλέπεις τον εαυτό σου να πεθαίνει, κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί να ήταν μόνο ένα είδωλο, ο θάνατός του όμως ήταν αληθινός. Έβλεπα τον εαυτό μου να ματώνει, μέχρι που το φως χάθηκε από τα μάτια του. Και τότε έκανα κάτι που δεν περίμενα ότι θα έκανα.
Έκλαψα. Τα συναισθήματά μου ήταν τόσο έντονα και τόσο μπερδεμένα που πρέπει να άρχισα να κλαίω και στον ξύπνιο μου. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, πρέπει να πετάχτηκα ένα μέτρο μακριά από το κρεβάτι μου.
''Καλημερούδια!'' είπε εύθυμα η Σελέστ, όταν όμως είδε τα δάκρυά μου, με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο ανησυχία ''Είδες εφιάλτη;'' Σκούπισα βιαστικά τα μάτια μου:
''Μπορείς να το πεις και έτσι. Όμως δεν είναι τίποτα! Πάει, πέρασε τώρα!'' είπα με ένα καθησυχαστικό χαμόγελο, κι ας ήξερα μέσα μου ότι δεν ήταν απόλυτα αλήθεια. Αυτός ο εφιάλτης, όσο και αν δεν ήθελα να το δείξω, είχε καταφέρει να με ταράξει, ίσως και χειρότερα από τον προηγούμενο. Η Σελέστ μου έδωσε μια από τις κούπες που κρατούσε και είπε με ένα καλοσυνάτο χαμόγελο:
''Νες μέτριος με γάλα. Στο τραπεζάκι δίπλα σου έχει και ένα τοστ, κάτι φρυγανιές, βούτυρο και μαρμελάδα άμα θες να φας'' Ανακάθισα, άρπαξα μια φέτα και την άλειφα προσεκτικά με το βούτυρο. Η Σελέστ έκατσε στην μικρή την πολυθρόνα απέναντί μου, ήπιε μια γουλιά από τον καφέ της και είπε, με σοβαρό ύφος:
''Είδα και εγώ έναν εφιάλτη''
''Αλήθεια; Για λέγε'' είπα εγώ με απροκάλυπτο ενδιαφέρον. Έχε χάρη να βλέπαμε τον ίδιο ή και παρόμοιο εφιάλτη.
''Άστα, τρομερός εφιάλτης!'' συνέχισε με το ίδιο, σοβαρό ύφος ''Είχε να κάνει με ένα σούσι μπαρ''
''Και ήταν τώρα αυτό εφιάλτης;'' είπα, με ολοφάνερη απογοήτευση στην φωνή μου. Εκείνη συνέχισε, αυτή την φορά προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της:
''Αν έβλεπες μόνο πως ξεκοκαλίζανε τα ψάρια και τα τυλίγανε σε ρολό με φύκια...'' Σούφρωσε την μύτη της από αηδία ''Σκέτη φρίκη! Καημένα ψαράκια!''
''Μήπως κατά τύχη είσαι Ιχθύς, γι' αυτό και η τόση συμπαράσταση στα ψάρια;'' είπα, μη μπορώντας και εγώ να συγκρατήσω το γέλιο μου.
''Όχι'' είπε εκείνη λες και της είχα κάνει μόλις κάποια μεγάλη προσβολή ''Για φαντάσου όμως να ήμουν! Να βλέπω, έστω και συμβολικά, τον εαυτό μου σε κομματάκια! Φρίκη!'' Με αυτό που είπε, ήρθε στο νου μου ο εφιάλτης μου και, άθελά μου, ανατρίχιασα. Η Σελέστ, βλέποντας την αντίδρασή μου, είπε σε απολογητικό τόνο:
''Με συγχωρείς. Δεν έπρεπε να το πω αυτό, δεδομένων των όσων έγιναν χθες'' Ευτυχώς που επανήλθε σε αυτό το θέμα, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία και ρώτησα:
''Είσαι σίγουρη, ότι εκείνη την στιγμή, δεν έκανες κάποιο ξόρκι για να με βοηθήσεις; Κάποιο ξόρκι προστασίας;''
''Σου είπα ότι δεν δουλεύει έτσι το σύστημα, γλυκιά μου'' είπε, κάπως εκνευρισμένη ''Και, αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, θα το ήξερα στα σίγουρα'' είπε με βεβαιότητα.
''Τότε δεν ξέρω πως αλλιώς να το ερμηνεύσω'' παραδέχτηκα, μια οικειοθελή παραίτηση.
''Μην το σκέφτεσαι τώρα'' Έδειξε το πρωινό μου ''Άντε, τελείωνε το πρωινό σου για να σε πάω στο σχολείο''
''Πιστεύεις ότι είναι συνετό να πάω σήμερα στο σχολείο;'' ρώτησα με έναν δισταγμό.
''Θες οι γονείς σου να υποψιαστούν τίποτα και να έχεις μπελάδες;'' Έγνεψα το κεφάλι μου αρνητικά. Αυτό ήταν, πράγματι, το τελευταίο που θα ήθελα.
''Ωραία. Θα σου δανείσω και έναν μπλε κορσέ που θα ταιριάζει γάντι με τα μπλε σου νύχια!'' είπε με ενθουσιασμό.
''Είσαι σίγουρη ότι δεν σε πειράζει;'' ρώτησα με κάποια συστολή. Δεν θα μου άρεσε να δανειστώ κάτι τόσο πολύτιμο για εκείνη. Το χαμόγελό της ήταν όμως ζεστό και ενθαρρυντικό:
''Δεν με πειράζει καθόλου, αρκεί...'' Με κοίταξε με ένα απειλητικό βλέμμα ''Να μην πάθει το παραμικρό, αλλιώς θα σε σκοτώσω''
Κάτι στο βλέμμα της μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί και να το έκανε. Άθελά μου, γέλασα και προσπάθησα να φάω το πρωινό μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα.
Και ναι, λοιπόν! Ήμασταν στον δρόμο, με μια ασημένια Πόρσε να επιταχύνει ξέφρενα, μια οδηγό με στιλ παρόμοιο της οικογένειας Άνταμς και μια έφηβη μαθήτρια ντυμένη λες και ήταν έτοιμη να πάει σε γκόθικ συναυλία. Αυτό ήταν που θα πηγαίναμε ιγκόγνιτο και δεν θα τραβούσαμε ανεπιθύμητη προσοχή επάνω μας. Προτού όμως να πάμε οπουδήποτε, έπρεπε να πάρουμε τον Μπέντζαμιν για να τον πάμε στο σχολείο. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι μου, κατέβηκα για ένα λεπτό, μπήκα μες στο σπίτι και ξύπνησα τον Μπέντζαμιν, αφού τον έντυσα και τον βοήθησα να ετοιμάσει την τσάντα του. Επειδή δεν υπήρχε χρόνος για πρωινό, του ετοίμασα δυο τοστ με ζαμπόν και τυρί και τα έβαλα στην τσάντα, μαζί με ένα σοκολατούχο γάλα. Μόλις είδε την Πόρσε και την Σελέστ, που μας χαιρετούσε από την θέση του οδηγού, είπε, με ένα έκπληκτο βλέμμα:
''Ποια είναι αυτή;'' Γονάτισα ώστε να τον κοιτάζω ευθέως στα μάτια και είπα με ήρεμη φωνή:
''Μπέντζι, αυτή η κοπέλα είναι φίλη μου. Θα μας πάει αυτή στο σχολείο σήμερα γιατί το αμάξι μου έπαθε κάτι και έπρεπε να το πάω για σέρβις, εντάξει;'' Την κοίταξε καλά-καλά.
''Μα αυτή είναι μεγάλη!'' είπε, δείχνοντας την με το δάχτυλο.
''Άκουσέ με, σπόρε'' είπα ανυπόμονα ''Για την ώρα, θα μας πάει εκείνη στο σχολείο. Λοιπόν, κάτσε ήσυχα στην θέση σου και, προπαντός, μην πεις τίποτα στην μαμά και τον μπαμπά, 'ντάξει;''
''Γιατί;''
''Απλώς κάνε αυτό που σου λέω, 'ντάξει;'' είπα, με εκνευρισμένη φωνή, προσπάθησα όμως να μην οξύνω άλλο τα πνεύματα ''Και το PSP θα το έχεις για όσο καιρό θέλεις'' Ήξερα ότι ο μικρός ''προικοθήρας'' δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή την προσφορά. Τα μάτια του έλαμψαν πονηρά και αμέσως συμφώνησε και έκατσε ήσυχα στο πίσω κάθισμα, με εμένα να κάθομαι στο μπροστινό.
Η Σελέστ έβαλε μπροστά για το σχολείο του μικρού, με τις δικές μου πάντα οδηγίες, μιας και δεν ήξερε που είναι και έβαλε ένα cd με διάφορα μέταλ κομμάτια. Ο αδερφός μου προσπάθησε να φωνάξει, πέραν του ήχου:
''Και στην αδερφή μου αρέσει αυτή η μουσική'' Η Σελέστ μου έριξε ένα ενθαρρυντικό βλέμμα και είπε με ένα χαμόγελο, κοιτάζοντας τον αδερφό μου από τον καθρέφτη:
''Αυτή την μουσική να ακούς μικρέ. Είναι η μουσική του μέλλοντος'' και του έκλεισε το μάτι. Μετά από λίγα λεπτά σιγής, ρώτησε:
''Είσαι μπατσίνα;''
''Μπέντζαμιν!'' τον επέπληξα εγώ ''Δεν ήταν ευγενικό αυτό!''
''Δεν με πειράζει'' είπε η Σελέστ γελώντας ''Μιας και δεν έχω αδέρφια, αυτή είναι μια...πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα'' Απάντησε και πάλι στον αδερφό μου ''Μπορείς να το πεις κι έτσι''
''Έχεις σκοτώσει ποτέ κανέναν;'' Η ερώτηση αυτή, δεδομένου ότι απευθυνόταν στην Σελέστ, θα ήταν πολλαπλής επιλογής, ωστόσο αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσες να πεις σε ένα οχτάχρονο παιδάκι! Δεν ήξερα πως του είχε έρθει αυτό! Μάλλον από την ταινία κινουμένων σχεδίων Λίλο και Στιτς. Ήμουν χαρούμενη που είχαμε φτάσει στο σχολείο του. Σχεδόν πετάχτηκα από την θέση μου όταν η Σελέστ άφησε το αυτοκίνητο σε μια άκρη του πεζοδρομίου και είπα, με κάποια ανακούφιση:
''Εντάξει, τέρμα οι βόλτες με τα σπορ αμάξια για σήμερα. Ώρα για σχολείο!'' Έβγαλα την ζώνη του και πήρα την τσάντα του στο χέρι. Τον βοηθούσα να την φορέσει, όταν μου ψιθύρισε στ' αυτί:
''Αυτή η φίλη σου είναι τρομαχτική'' Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και γέλασα δυνατά.
''Έτσι έλεγες και για την Λίλυ και στο τέλος την συνήθισες, θυμάσαι;'' Συνέχισε να με κοιτάζει με σταθερό βλέμμα ''Υπόσχεσαι, σε παρακαλώ, να μην το πεις στην μαμά και τον μπαμπά;'' Έγνεψε καταφατικά. Όσο και αν είχε υποσχεθεί ότι δεν θα το έλεγε, παιδί ήταν και μπορεί και να του ξέφευγε. Έπρεπε να έχω το νου μου.
''Καλά'' Ήταν το μόνο που είπα και τον φίλησα στο μέτωπο ''Καλό μάθημα!''
Τον είδα να απομακρύνεται και να μπαίνει μέσα στο σχολείο του, έτσι και εμείς πήραμε τον δρόμο για το δικό μου το σχολείο.
Η μέρα ήταν απλά μαρτυρική ή εμένα όλα, λόγω της ηθελημένης αϋπνίας που επέβαλα στον εαυτό μου χθες το βράδυ, μου φαίνονταν έτσι; Αναγκάσθηκα να ξενυχτήσω για να τελειώσω την εργασία στην Ιστορία της Τέχνης που είχα να παραδώσω και σήμερα γιατί με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα πουουου χρόνος! Η Λίλυ, μόλις με είδε, με ρώτησε αν τυχόν έφαγαν ζόμπι τον εγκέφαλό μου; Δεν ήξερε ούτε η ίδια πόσο κοντά στην αλήθεια βρισκόταν!
Γύρισα νωρίτερα στο σπίτι, κάτι για το οποίο χάρηκα ιδιαιτέρως, μιας και ''Ο κύριος Λόκχαρτ είχε μια σημαντική δουλειά και έπρεπε να φύγει, γι' αυτό η τιμωρία σου αναβάλλεται μέχρι αύριο'' όπως με επιβεβαίωσε η ''άρχουσα τάξη'' του σχολείου. Για καλή μου τύχη, η Σελέστ είχε προνοήσει και πάρκαρε το αυτοκίνητό μου στο πάρκινγκ του σχολείου, αφού πρώτα μου έστειλε μήνυμα για να με ειδοποιήσει. Της έστειλα ένα απλό ''Ευχαριστώ'' και κίνησα βιαστική για το σπίτι.
Όταν έφτασα σπίτι, κρέμασα το μπουφάν μου στον καλόγηρο και άφησα την τσάντα μου στο πάτωμα. Πριν περάσω στο σαλόνι, άκουσα τα γέλια και τις χαρούμενες φωνές των γονιών μου. Υπέθεσα ότι κάποιος φίλος τους θα τους έκανε επίσκεψη, ωστόσο έκανα λάθος.
Γιατί, καθισμένος με άνεση και κρατώντας ένα φλιτζανάκι γεμάτο καφέ στο χέρι ήταν ο Ντράκο. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Ιουν 24, 2011 2:11 pm | |
| Τι έκανε ο Ντράκο στο σπίτι της??? Ααααχ, θέλω τα ρούχα της Σελέστ! Πού μπορώ να τα βρω? Και θέλω και τη συνέχεια σύντομα! | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Ιουν 24, 2011 5:39 pm | |
| Μα, είδες τώρα; Τι θράσος! (μην ανησυχείς, θα το μάθετε στο επόμενο κεφάλαιο ) Μόνο τα ρούχα; Τα σπορ αμάξια; Την μηχανή; Το σπίτι; Όσο για το κεφάλαιο, αν έχω χρόνο, μπορεί να το ανεβάσω σήμερα, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Ιουν 24, 2011 6:31 pm | |
| Εγώ τα ρούχα θέλω! Αμάξι δεν οδηγώ ακόμα οπότε δεν το χρειάζομαι. Το ίδιο και για τη μηχανή. Τώρα για το σπίτι... Αυτό θα το ήθελα σίγουρα! Και το επόμενο κεφάλαιο όποτε μπορέσεις, με το πάσο σου! Απλά θέλω να είναι σύντομα! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Παρ Ιουν 24, 2011 7:37 pm | |
| καλε τι ονειρο ηταν αυτο? διπλη προσωπικοτητα ειναι η λουνα και δεν το ξερουμε? μηπως σε αυτο οφειλοταν η αλλοκοτη δυναμη της και η ''ανοσια'' προς τους βρικολακες?
και θα συμφωνησω με το θρασος του ντρακο. τι θρασος!!! τι πηγε να κανει εκει?
και μια απορια. επειδη δεν θυμαμαι. ο καθηγητης Λόκχαρτ ειναι ο ντρακο? | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Κυρ Ιουν 26, 2011 5:54 pm | |
| - Σπόιλερ:
Χμ...Κοντά έπεσες...Δεν θα έλεγα ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, αλλά κοντά έπεσες
Αυτό, όπως προείπα, θα το μάθετε στο επόμενο κεφάλαιο Και ναι, είναι το ίδιο πρόσωπο, απλά η Λούνα συνήθως αναφέρεται για εκείνον περισσότερο σαν Ντράκο και λιγότερο σαν ''Νίκολας Λόκχαρτ'' | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Κυρ Ιουν 26, 2011 7:15 pm | |
| αφου επεσα κοντα τοτε μου αρκει ποτε σκεφτεσαι να ανεβασεις την συνεχεια? | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Δευ Ιουν 27, 2011 11:54 pm | |
| Ειλικρινά, δεν ξέρω...Έχω κουραστεί τόσο πολύ, που χρειάζομαι λιγάκι ξεκούραση... Πάντως, για να σας αποζημιώσω, θα ανεβάσω δυο κεφάλαια την επόμενη φορά | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:04 am | |
| αχ τι καλα καλη ξεκουραση παντως | |
| | | | Sensitive Vampire Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:17 am | |
| αλλα παει η πρωτη βδομαδα. αλλες 4 και τελος για λιγο καιρο (2,5 βδομαδες δηλαδη) | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:22 am | |
| Πω...Καλά, εμένα αυτές οι μέρες του φροντιστηρίου μου φαίνοταν ότι δεν περνούσαν με τ-ί-π-ο-τ-α! | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:23 am | |
| οχι ενταξει. περνανε να ειναι καλα. αλλα το κακο ειναι οτι οσο πιο πολλες περνανε τοσο πιο κοντα στις πενελληνιες βρισκομαι | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:27 am | |
| Αυτό ξαναπές το! Εντάξει, τα είπαμε αυτά και σε pm...Το μόνο που έχω να σου ευχηθώ με όλη μου την καρδιά είναι καλή επιτυχία | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:29 am | |
| αν και εχω ακομα περιπου 10 μηνες και κατι παραπανω. θα δειξει και για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα, ανυπομονω να δω τι στο καλο ηθελε ο ντρακο χαμογελαστος και ανετος στο σπιτι της λουνας. μηπως χρησιμοποιει καποιον απο τους ασους που πιστευει οτι εχει στο μανικι του? | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 12:36 am | |
| Χμμμ...Κάτι θα της δώσει, αυτό μπορώ να σου το πω... | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 1:33 am | |
| κατι θα της δωσει? τι να ειναι αραγε? αυτοι θα φιληθουν ποτε? | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 4:28 am | |
| Θα το μάθεις στα επόμενα κεφάλαια... Όσο για το δεύτερο... - Σπόιλερ:
The answer is yes Αλλά πιο μετά
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 4:28 am | |
| | |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 4:35 am | |
| - Σπόιλερ:
5 κεφάλαια, όπως το υπολογίζω...Μπορώ να το επισπεύσω όμως, άμα θέλετε...
| |
| Θέμα: Απ: Vampirisious-Book 1 Τρι Ιουν 28, 2011 4:36 am | |
| Να επισπέυσεις το ρυθμό γραψίματος αν μπορείς. Όχι τα κεφάλαια! Θέλουμε να είναι πολλά για να έχουμε να διαβάζουμε! | |
| | | | Vampirisious-Book 1 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|