| Άγνωστος κόσμος | |
|
+15Alexandra scary Allison Argent KingOfDarkness aphroditenight19 Selene Μικρό νταμπίρ Μορένα Rose_ELen@.Ever paramu8enia Dark Princess. Sensitive Vampire AЯianЯhod.ЬЩ.22 Broken Angel Raven Amaranth 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sensitive Vampire Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 06, 2011 3:27 am | |
| και εγω θα ενιωθα ικανοποιηση. βεβαια ως βρικολακας θα μπορουσε να το εχει αποστηθισει πριν το πεταξει. δεν θα ηταν και δυσκολο | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 06, 2011 4:04 pm | |
| Ναι αλλά η Αύρα δεν ξέρει ακόμα ότι είναι βρικόλακας άρα θα μπορούσε να ικανοποιηθεί! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 06, 2011 5:24 pm | |
| παιδια σημερα θα αρχισω την συνεχεια.. λοιπον: 1ον : η ΑΝτζελα ειναι μαγισσα...θα μαθετε περισσοτερα στη συνεχεια. 2ον: η Αυρα θα μαθει την αληθεια(καιρος ειναι) 3ον:δεν εχουν βαλει τιποτα στιον καφε και 4ον: εκιε που λεω μιλαμε για την αυρα εννοω οτι εινια η φιλη της,ειναι αυτη που ο νικαλας αγαπαει.της λεει οτι δεν ειναι καμια αλλη απο την αυρα.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..ειναι λιγο δυσκολο να στο εξηγησω | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 06, 2011 8:23 pm | |
| Δε σε καταλαβαίνω ακριβώς αλλά νομίζω ότι κάτι έπιασα. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 11982 Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010 Ηλικία : 29 Τόπος : it's a secret!!!
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 06, 2011 11:59 pm | |
| εγω σε επιασα. ειναι αυτο που λεμε συνηθως: hellow! για τον ταδε λεμε! λες να εκανε ποτε κατι τετοιο?
ενα παραδειγμα σου εδωσα! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Ιουλ 07, 2011 12:06 am | |
| Ε, εντάξει, τι ναη γενική ιδέα την κατάλαβα αλλά πρέπει να δείξεις επιοίκια λόγω "ξανθομάρας"! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Πεμ Ιουλ 07, 2011 12:29 am | |
| σιγα καλε δεν εισαι δα και τοσο ξανθια (για το μαλλι λεω) | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουλ 09, 2011 7:08 pm | |
| Παιδιά, ούτε εγώ είμαι ξανθιά, αλλά αν κατάλαβα καλά, ο Νίκολας μιλούσε στην φίλη της Αύρας (την Άντζελα) για την Αύρα, έτσι; (αν δεν κατάλαβα, να ξέρετε πως το μαλλί μου ανοίγει καμιά φορά από τον ήλιο ) | |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Σαβ Ιουλ 09, 2011 7:40 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:02 am | |
| σωστα καταλαβατε!!! | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:06 am | |
| ναι..δεν σκεφτηκα οτι θα σας δυσκολευε να το καταλαβετε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:06 am | |
| εμενα μου γανηκε πολυ ευκολο παντως | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:07 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 5:08 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 6:25 am | |
| Και εμένα, απλά με μπέρδεψε λίγο η διατύπωσή σου και έσπειρε αμφιβολίες μέσα μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Κυρ Ιουλ 10, 2011 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουλ 11, 2011 6:17 am | |
| Καλά νέα!!τέλειωσα το 9ο κεφάλαιο!!hope you like it!!
Κεφάλαιο 9
“Λοιπόν Αύρα;”ξαναρώτησε ο Νίκολας. “Εεε...άκουσα να μιλάτε για εμένα. Άκουσα να λέτε ότι η Άντζελα μου στέλνει τα όνειρα. Πώς γίνετε αυτό;;” τον είδα να ξεφυσάει. “Τι άλλο;” Άρχισα να του περιγράφω τα πάντα και τον είδα να σκέφτεται το τι έπρεπε να κάνει. “Η καλύτερη λύση είναι να σου τα πω όλα! Λοιπόν Αύρα,η Άντζελα είναι μάγισσα....” “Τι είναι;;”ρώτησα σοκαρισμένη! “Αύρα,είμαι μάγισσα.”δήλωσε η Άντζελα. Την κοίταξα με γουρλωμένα μάτια, “Ναι και ο Νίκολας είναι μάγος...”αστειεύτηκα. “Βασικά Αύρα είμαι λυκάνθρωπος.”δήλωσε εκείνος. “Τι είσαι;; Δηλαδή μεταμορφώνεσαι όποτε υπάρχει πανσέληνος; Και σε σκοτώνει το ασήμι;” “Βασικά από την στιγμή που άρχισα να μεταμορφώνομαι δεν πρόκειται να μεγαλώσω άλλο. Ναι αλλάζω μορφή όποτε υπάρχει σελήνη και όχι το ασήμι δεν με σκοτώνει αλλά μόνο αν ξεριζώσεις την καρδιά μου.” “Είναι πολλά για ένα βράδυ!”γκρίνιαξα αν και ήθελα να μάθω περισσότερα “Πρέπει να μάθεις και κάτι άλλο. Στα όνειρα σου έβλεπες κάποιον. Σωστά;” “Ναι. Είναι ο καινούριος μαθητής ο Σαμ. Ή τουλάχιστον αυτός νομίζω πως είναι.” “Αυτός είναι. Με τη μορφή των βλέπεις Αύρα;”ρώτησε ξανά. Πού το πήγαινε; “Σαν βρικόλακας. Δεν μπορείς να εννοείς ότι είναι βρικόλακας!”αλλά αντίθετα με αυτά που ήθελα να πιστέψω εκείνος έγνεψε καταφατικά. “Λες ψέματα. Για όλα! Ούτε εσύ είσαι λυκάνθρωπος,ούτε η Άντζελα μάγισσα και ούτε ο Σαμ βρικόλακας. Δεν υπάρχουν όλα αυτά!!”ούρλιαζα. Αρνιόμουν να πιστέψω όλα αυτά. “Αύρα,είναι αλήθεια. Μπορώ να στο αποδείξω.”είπε ήρεμα η Άντζελα και με πήρε στην αγκαλιά της για να με ηρεμήσει. “Όχι. Δεν είναι δυνατόν!”συνέχιζα εγώ. Είδα την Άντζελα να κοιτά τον Νίκολας και εκείνον να γνέφει. Τότε η Άντζελα σηκώθηκε και στάθηκε μπροστά μου. “Θα στο αποδείξω. Έλα.”και άρχισε να με τραβάει προς την πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Όταν βρεθήκαμε στην πίσω αυλή δεν φυσούσε καθόλου. Η Άντζελα τότε έκλεισε τα μάτια της και σιγά σιγά ένα αεράκι σηκώθηκε που άρχισε να γίνετε όλο και πιο δυνατό. Κάποια στιγμή δεν ήξερα αν θα με παρέσερνε ο άνεμος. Ακόμα και τα φώτα άρχισαν να αναβοσβήνουν. Τρόμαξα. Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο Νίκολας έφυγε από δίπλα μου και πήγε προς την Άντζελα. Την ταρακούνησε λίγο και εκείνη φάνηκε να ξυπνάει. Τα πάντα ηρέμησαν. “Συγνώμη. Καμιά φορά χάνω τον έλεγχο. Τώρα έχω ανάγκη να ξαπλώσω. Πάμε Νίκολας;”τον ρώτησε η Άντζελα και μπήκαμε μέσα.
Όταν την είχε βάλει να ξαπλώσει ήρθε και έκατσε μαζί μου. Ακόμα προσπαθούσα να επεξεργαστώ αυτά που μόλις είχα μάθει. “Πώς είσαι;”ρώτησε. “Έχω υπάρξει και καλύτερα..”είπα και αναστέναξα... “Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου φαίνονται πολλά,αλλά είχες ήδη αρχίσει να εμπλέκεσαι και έπρεπε να ξέρεις. ”και με πλησίασε για να με αγκαλιάσει. “Σε ευχαριστώ.” “Ότι κάνω,να ξέρεις ότι το κάνω για εσένα.”και τότε θυμήθηκα που είχε πει κάτι στην Άντζελα. “Τι εννοούσες όταν είπες στην Άντζελα ότι θα με αγαπάς για πάντα;” “Λοιπόν όπως σου είπα μιας και έχω αρχίσει να μεταμορφώνομαι δεν θα μεγαλώσω άλλο. Θα μείνω για πάντα 19. Οι λυκάνθρωποι επίσης όταν αγαπάμε κάποιον τον αγαπάμε για την υπόλοιπη ζωή μας. Αυτό συμβαίνει και με εμένα. Αύρα σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ για πάντα.” Αυτό μου ήρθε κεραμίδα. “Και ποιος είναι ο άλλος που του συμβαίνει το ίδιο. Ο Σαμ;” “Ναι..”παραδέχτηκε και φαινόταν πως δεν του άρεσε αυτή η κατάσταση.
Εκείνη την στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και ξεβολεύτικα από την θέση που είχα στην αγκαλιά του Νίκολας. Δεν το είχα πάρει είδηση αλλά οφείλω να ομολογήσω πως ένιωθα πολύ άνετα. Όταν είδα ποιος ήταν έκανα μια γκριμάτσα. “Τι είναι Στέλλα; Νόμιζα πως είχες βγει.” “Μόλις γύρισα. Σε πήρα για να σε ρωτήσω που είσαι πρώτον και δεύτερον γιατί ένας φίλος σου είναι στην πόρτα και σε ζητεί!”την άκουσα να λέει. “Φίλος; Ποιος φίλος;” “Είπε ότι τον λένε Σαμ.”και μόνο αυτό μου έφτανε για να μείνω στήλη άλατος. “Εντάξει έρχομαι αμέσως. Έτσι κι αλλιώς είμαι στο σπίτι της Άντζελα.” “Οκ.”είπε και το έκλεισε. Όχι που θα χάλαγε μονάδες.
Σηκώθηκα και σηκώθηκε και ο Σαμ. “Πρέπει να πάω σπίτι. Είναι αργά,γύρισε και η Στέλλα. Τα λέμε.” Δεν περίμενα να μου απαντήσει. Κατευθύνθηκα κατευθείαν προς την πόρτα αλλά τότε ήταν που μίλησε. “Αύρα δεν θέλω να σε πιέσω. Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις να με ρωτήσεις. Για οτιδήποτε,όποτε να' ναι. Εντάξει;”με εξέπληξε ο τρόπος που μίλησε και έτσι το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να κουνήσω καταφατικά το κεφάλι μου,να ανοίξω την πόρτα και να τρέξω σπίτι μου.
Όταν έφτασα έξω από το σπίτι,ξεκλείδωσα την πόρτα και μπήκα μέσα. Τον βρήκα να κάθεται στον καναπέ και την Στέλλα να βρίσκεται στην κουζίνα. “Πάμε μια βόλτα. Θέλω να σου μιλήσω και εδώ μέσα δεν μπορώ.”είπα και τον σήκωσα από τον καναπέ τραβώντας τον. Έπειτα φώναξα στην Στέλλα. “Στέλλα,πάω μια βόλτα έξω και έρχομαι.”
Όταν είχαμε φτάσει στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με ρώτησε: “Προς τι όλο αυτό το ξεσήκωμα.” “Θέλω να σωπάσεις και το μόνο που θα λες θα είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Κατάλαβες;” “Ότι πείτε κυρία μου.”μου φάνηκε πως ειρωνεύτηκε και χαμογέλασε. “Θέλω να μου πεις αν όντως είσαι βρικόλακας.”και μόλις άκουσε την λέξη κλειδί το χαμόγελο του κόπηκε και φάνηκε να τα χάνει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουλ 11, 2011 6:29 am | |
| Η Αύρα είναι πλέον επίσημα ανάμεσα σε ένα ερωτικό τρίγωνο...Πως θα αντιδράσει άραγε; Ποιον θα διαλέξει τελικά; (Η Άντζελα με τις δυνάμεις της ΘΕΆ!!!!) Έτσι, Αύρα, με πυγμήηη...Να μάθουμε όλη την αλήθεια για εκείνον και το σκοτεινό παρελθόν του... | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουλ 11, 2011 6:30 am | |
| χαχαχα....χαιρομαι που σου αρεσε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Δευ Ιουλ 11, 2011 6:31 am | |
| Φυσικά...Και ανυπομονώ να δω τι θα της πει ο Σαμ για το σκοτεινό παρελθόν του...
Άσχετο, αλλά τώρα που ξέρει από που προέρχονται τα όνειρα, θα σταματήσουν;;; | |
|
| |
Amaranth Lycan
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Ιουλ 12, 2011 4:13 am | |
| ναι.τα ονειρα θα σταματησουν.φυσικα αυτα που προερχονταν απο την άντζελα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Ιουλ 12, 2011 8:19 pm | |
| θες δηλαδη να πεις οτι καποια δεν προερχονταν απο την αντζελα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τρι Ιουλ 12, 2011 10:12 pm | |
| Μήπως εννοείς για ορισμένα όνειρα που θα δει στην συνέχεια; Θα είναι δικά της ή αυτή την φορά θα της τα στέλνει κάποιος άλλος; | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 13, 2011 2:11 am | |
| Η Άντζελα δε θα έπρεπε να είναι κι αυτή λυκάνθρωπος? Ή να είναι ο Νίκολας μάγος? Εκτός κι αν δεν είναι πραγματικά αδέρφια, αλλά τότε πώς γίνεται εντελώς τυχαία να είναι και οι δύο υπερφυσικοί?
| |
|
| |
Broken Angel Witch
Αριθμός μηνυμάτων : 2643 Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : in my world
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: edward cullen Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Άγνωστος κόσμος Τετ Ιουλ 13, 2011 3:00 am | |
| οντως δεν θα επρεπε να ειχαν κοινες ιδιοτητες...εκτος κ αν ειχαν μανα μαγισσα και πατερα λυκανθρωπο ή κατι τετοιο και γι'αυτο διαφερουν... | |
|
| |
| Άγνωστος κόσμος | |
|