Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Όνειρο στο Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+14
Allison Argent
Nathaniel
aphroditenight19
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Amaranth
Broken Angel
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Raven
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof
Atittude: Kind

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 4:56 pm

αρκετα μεγαλος ωστε να γνωριζει παλιους και διασημους συγγραφεις. παντως παραλιγο να κανει πατατα ετσι οπως το ειπε. αν τον ειχαν υποψιαστει εστω και λιγο 9κατι που δεν συμβαινει), μετα απο αυτο θα ηταν σιγουροι για το ποιον του. Αλλα καλα τα μπαλωσε. Δεν μπορω να πω! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 935979
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 5:06 pm

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 441842 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 441842 Με αυτά που λέτε με κάνετε να γελάω μόνη μου!!!
Ο Άνταν είναι πολύυυυ μεγάλος. Έχει γεννηθεί στα τέλη του 15ου αιώνα.
Argy, δεν του έκαψε και το σπίτι, είπαμε! Απλά με κάποιους ανθρώπους για κάποιο λόγο δεν τ πας καλά και αυτή ήταν μια τέτοια περίπτωση. Αν και μ΄αυτά που γράφω κι εγώ θέλω να τσακωθώ μαζί του! Άκου δεν τον συμπαθούσε!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 76656 tongue Πάντως βασικά το έγραψα για πλάκα αυτό...
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 5:48 pm

ναι γιατι αν εγραφες τι καλος ανθρωπος που ηταν, θα καρφωνοταν περισσοτερο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 935979 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 441842
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 6:16 pm

Δίκιο έχεις, αν και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να το πω αυτό...
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 6:27 pm

πως κι ετσι?
Μικρό νταμπίρ
Lycan
Lycan
Μικρό νταμπίρ

Παρθένος Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2011
Τόπος : Everywere

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Adrian,Meison,Rose,Krictian

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 7:59 pm

καταπληκτικο! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 13873
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000095174547
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Μάης 23, 2011 8:47 pm

Ευχαριστώ!!!!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 13873
Εύα απλά σκέφτηκα από την αρχή να πω αυτό που είπα.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 12:03 am

οκ τοτε. μια χαρα ειναι. ισα ισα, ειναι καλυτερο απο το: ειναι φοβερος ο τυπος
Katerina Petrova
Dark Elf
Dark Elf
Katerina Petrova

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 5409
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2010
Τόπος : mystic fall

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: christian ozera, damon salvatore
Atittude: Noble

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 2:37 am

πολυ ωραιο... μπραβο....
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 2:39 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 71070 Ευχαριστώωω!!!
Τώρα θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο.
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 2:52 am

αντε ανυπομονουμε!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 3:16 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 430499
περιμενουμε. το πηρες το βιβλιο?
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 3:31 am

Όχι. Στο τέλος της εβδομάδας μάλλον αλλά δεν έχει κανονιστεί τίποτα ακόμα.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 4:15 am

μμμ... οκ. σε αυτο θα χρησιμοποιησεις κομματια του?
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 5:13 pm

Όχι, στο επόμενο μάλλον... Αλλά σίγουρα θα το χρειαστώ σύντομα.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 5:33 pm

ααα... οκ τοτε.
περιμενουμε να δουμε το first kiss
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 598
Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
Τόπος : Ταρταρα

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat.
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 6:10 pm

Πολυ καλο!!!!Ωραιο τον βρισκω τον Ανταμ..Μηπως ηξερε και τον Ντα Βιντσι??
Καλα η ατακα "Και σε σύναξη παρανοϊκών δολοφόνων να είχες πάει δε θα με πείραζε τόσο, πίστεψέ με». την λατρεψα.....(Ναι ναι το ξερω...ΑΚΥΡΗΗΗ!!!!)
Πραγματικα θα ηθελα να παρακολουθησω ενα μικρο παρτακι παρανοικων βρικολακων!!!!!(Και δολοφονων!Νο problem!!)

Συνεχισε ετσι!!!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 13873 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 986460 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 913911 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 205481 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 380326
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 6:28 pm

δεν φοβασαι μηπως εκει που το παρακολουθεις γινεις εσυ το γευμα ή το θυμα αντιστοιχα? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 9:05 pm

Ναι, έλα ντε... Εγώ θα φοβόμουν να πάω σε πάρτι δολοφόνων (βρικολάκων δε θα με πείραζε τόσο).
Σάντρα τον Ντα Βίντσι δεν είχε την τύχη να τον γνωρίσει δυστυχώς...
Εύα το first kiss ανυπομονώ να το γράψω αλλά εκτός από το προσχέδιο που το έχω κάνει εδώ και καιρό χρειαζομαι το βιβλίο.
Btw, τελέιωσα και το επόμενο κεφάλαιο και θα στο στείλω να το δεις.
Dark Princess.
Dark Elf
Dark Elf
Dark Princess.

Λέων Αριθμός μηνυμάτων : 598
Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
Τόπος : Ταρταρα

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Rose Hathaway,Christian Ozera,Andrian Ivashkov,Jasper Cullen & Lestat.
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 9:40 pm

Χμμμ ναι..η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο επικυνδυνο αλλα απο την αλλη μαρεσουν τα ριψοκινδυνα πραγματαα!!!
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 9:42 pm

και εμενα μου αρεσουν τα ριψοκινδυνα πραγματα λιγακι, αλλα την θελω την ζωουλα μου Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 860197

το διαβασα χριστινα. αρα μαλλον θα το ποσταρεις αποψε?
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μάης 24, 2011 10:22 pm

Τώρα θα το ποστέρω γιατί βαριέμαι να περιμένω...

13ο κεφάλαιο

Γυρνώντας σπίτι μου σκεφτόμουν σε όλο το δρόμο αυτά που είχα αποφασίσει να καταχωνιάσω για να μπορέσω να προσέξω στα μαθήματα. Στριφογύριζα στο μυαλό μου τα λόγια της Έμιλι. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον Άνταμ… Δεν ήταν λογικό!
Φυσικά με το να σκέφτομαι έτσι περπατώντας δεν έλυσε το πρόβλημά μου. Αντιθέτως, με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο. Έτσι αποφάσισα να πάρω ένα πιο δραστικό μέτρο, ένα μέτρο που αν και είχα ακούσει ότι γενικά βοηθούσε δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Να γράψω τις σκέψεις μου, σαν σε ημερολόγιο.
Ανέβηκα στο δωμάτιό μου και κλειδώθηκα μέσα. Αν και ήθελα να βάλω μουσική δεν το έκανα γιατί πίστευα πως χωρίς αυτήν θα συγκεντρωνόμουν καλύτερα και θα έβγαζα την άκρη.
Ξεκίνησα γράφοντας το δεδομένο μου.
Ο χρόνος στο διάλλειμα πέρασε αφύσικα γρήγορα.
Δεν είμαι σίγουρη γιατί. Η Εμ είπε πως μου φάνηκε έτσι επειδή είμαι ερωτευμένη με τον Άνταμ. Αλλά τόσο ερωτευμένη; Δεν νομίζω πως είναι δυνατόν αυτό. Δεν μπορεί να είναι. Έτσι κι αλλιώς τον ξέρω μονάχα δύο μήνες. Είναι δυνατόν μέσα σε δύο μήνες να άλλαξα τόσο πολύ; Δε μου φαίνεται λογικό. Αφού δεν πιστεύω στην αγάπη και τον έρωτα, όπως ακριβώς δεν πιστεύω στα ξωτικά και τους βρικόλακες. Είναι παραμύθια!
Το μόνο που πιστεύω είναι… τι είναι; Σε τι πιστεύω; Δεν το έχω ξανασκεφτεί αυτό… Νιώθω μέσα μου πως πιστεύω σε κάτι κοντινό αλλά τι είναι αυτό; Μήπως τελικά τα πιστεύω μιας ολόκληρης ζωής έχουν αρχίσει να αλλάζουν; Να αλλάζουν λόγω του Άνταμ;
Αν αυτό ισχύει τότε γιατί να μην πέρασε και ο χρόνος γρηγορότερα; Αφού το να μην πιστεύω στην αγάπη είναι σαν να υπακούω στους νόμους της φύσης, της φύσης μου. Αφού λοιπόν αυτό άλλαξε γιατί να μην αντιστραφούν και οι υπόλοιποι νόμοι;

Σταμάτησα να γράφω και κοίταξα πάλι το κείμενό μου. Μου θύμιζε ένα θεατρικό μονόλογο ενός που σταδιακά τρελαίνεται τον οποίο είχα την ατυχία να παρακολουθήσω με τη θεία μου τρία χρόνια πριν.
Τέλεια! Απλά τέλεια! Μπορεί και να τρελαινόμουν τώρα! Ή μάλλον να τρελαινόμουν περισσότερο από το φυσικό μου.
Πήγα να ξαναπιάσω το στυλό όταν χτύπησε το κινητό μου και με κατατρόμαζε. Κοίταξα τον αριθμό. Ήταν εντελώς άγνωστος. Τουλάχιστον όμως δεν ήταν απόκρυψη. Πώς τους μισούσα τους τύπους που δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν και έπαιρναν στο άσχετο για να κάνουν φάρσες!
«Ναι;» είπα διστακτικά.
«Άλις, εσύ είσαι;» άκουσα μια αντρική φωνή.
«Ναι… Ποιος είναι;»
«Ο Άνταμ είμαι, Άλις! Θυμάσαι που μου είχες δώσει τον αριθμό σου στο τέλος των Αγγλικών για να σου τηλεφωνήσω να συνεννοηθούμε για την εργασία;» απάντησε.
«Α, ναι, δίκιο έχεις…» το ότι ο Άνταμ με είχε πάρει τηλέφωνο ακριβώς την ώρα που όχι μόνο σκεφτόμουν αλλά έγραφα για αυτόν με φρίκαρε τελείως.
«Θες μήπως να ξεκινήσουμε το Σάββατο;»
«Μπορούμε και από Παρασκευή αν θες…» του είπα. Σκεφτόμουν πως όσο πιο γρήγορα τελειώναμε τόσο το καλύτερο.
«Θα το ήθελα, αλλά ξέρεις θα λείπω την υπόλοιπη εβδομάδα. Θα γυρίσω Σάββατο πρωί». Ωραία, μια βδομάδα αποτοξίνωσης ήταν μάλλον αυτό που χρειαζόμουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εκείνη τη στιγμή.
«Διακοπούλες Άνταμ;» τον ρώτησα πειρακτικά.
Εκείνος έκανε έναν μικρό ήχο γέλιο και μου απάντησε πως θα έφευγε από το Λονδίνο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Αναρωτιόμουν τι είδους υποχρεώσεις μπορεί να είχε αλλά δεν έκανα άλλες ερωτήσεις.
«Εντάξει, οπότε θα τα ξαναπούμε το Σάββατο. Ε, αν θες μπορείς να έρθεις εσύ σπίτι μου. Οι γονείς μου με την αδερφή μου θα λείπουν και θα έχουμε περισσότερη ησυχία για την εργασία», του είπα κι εκείνος συμφώνησε.
«Τι ώρα να έρθω;» ρώτησε μετά από μια μικρή παύση.
«Έλα κατά τις… έξι». Είπα και έκλεισα. Οι γονείς μου υποτίθεται πως θα έφευγαν από τις πέντε.
Ευτυχώς που θα έλειπαν οι δικοί μου γιατί ένα από τα πράγματα που δεν μπορούσα με τίποτα να ανεχτώ ήταν να τους έχω να μπλέκονται στα πόδια μου όταν ήθελα να δουλέψω. Συνήθως βέβαια δεν το έκαναν αλλά πέρσι όταν είχα αναλάβει μια εργασία με τη Ζοζεφίν η μάνα μου έμπαινε συνεχώς στο δωμάτιο για να τη ρωτήσει αν ήθελε να πιει ή να φάει κάτι. Ο πατέρας μου έμπαινε και μας έλεγε να κάνουμε ησυχία γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει καλά στο τηλέφωνο, ενώ εκείνος, μιλώντας πάντα στο τηλέφωνο χάλαγε τον κόσμο. Η Λίζα από την άλλη έβαζε στη διαπασών τα πιο ηλίθια pop τραγούδια που ήταν δημοφιλή εκείνη την εποχή.
Μόλις ακούμπησα το κινητό στο γραφείο μου σκέφτηκα πως είχα κάνει βλακεία που δεν τον είχα ρωτήσει τίποτα για το διάλλειμα. Έπρεπε να πάρω και μια δεύτερη γνώμη είτε για να είμαι σίγουρη πως τρελάθηκα είτε για να μου πει κι αυτός ότι του φάνηκε να περνάει γρήγορα πράγμα που θα με έκανε να νιώσω κάπως καλύτερα.
Μετά από λίγη ώρα σκέψης κατέληξα ότι μάλλον πράγματι έφταιγε ο Άνταμ που μου φαινόταν να περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος γιατί στη Φυσική και τα Γαλλικά που είχα τις τελευταίες ώρες τα λεπτά δεν έλεγαν να περάσουν. Για κάποιο λόγο όμως ένιωθα πως υπήρχε και κάτι άλλο πέρα από το ότι περνούσα καλά μαζί του. Κάτι που δεν μπορούσα ακριβώς να προσδιορίσω ούτε να εξηγήσω λογικά.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μάης 25, 2011 12:09 am

σωστη η αισθηση που εχει οτι κατι δεν παει καλα. αλλα εφοσον δεν μπορει ακομα να καταλαβει τι, δεν ξερω κατα ποσο της χρησιμευει. παντως φαινεται οι φιλες της να δεχονται πιο ευκολα τα πραγματα και να βρισκουν ευκολα εξηγησεις για το ενα η το αλλο θεμα. να δω ποτε θα καταλαβουν τι επαθε η μελανι.

ωραιο το κειμενακι που εγραψε στο ''ημερολογιο της''. αλλα γιατι δεν πιστευει στην αγαπη? αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση. ολοι πιστευουν πως υπαρχει η αγαπη. απλα ισως να μην μπορουν οι ιδιοι να την αισθανουν σε εντονο βαθμο για καποιον.

και ο ανταμ απο την αλλη. θα λειψω αυτη την εβδομαδα. που θα παει αραγε? μμμ... πολυ θα ηθελα να μαθω Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 935979
αληθεια αυτος υποτιθεται οτι εχει κανονικη οικογενεια? με μητερα και πατερα? γιατι δεν το νομιζω...
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μάης 25, 2011 1:13 am

ωραιο!
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μάης 25, 2011 3:19 am

Ευχαριστώ πολύ!!!
Εύα για να λυθούν οι απορίες άνοιξε το
Σπόιλερ:

Όνειρο στο Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το όνειρο της καρδιάς σου
» Κυνηγώντας το Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: