Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Όνειρο στο Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+14
Allison Argent
Nathaniel
aphroditenight19
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Amaranth
Broken Angel
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Raven
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 10:50 pm

Με το καλό... τώρα! Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιακι. Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 611715 Είναι λίγο σύντομο αλλά δεν ήταν και για πολλά παραπάνω ;Ρ

34ο κεφάλαιο

Ο δρόμος ήταν έρημος καθώς ήταν τρεις η ώρα τη νύχτα. Δεν υπήρχε κανένας, ούτε πεζός, ούτε αυτοκίνητο. Έτσι μπορούσα να τρέξω άνετα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και όσο μου επέτρεπε η βροχή.
Καθώς έτρεχα γλίστρησα στο πεζοδρόμιο κι έπεσα με το κεφάλι πίσω, χτυπώντας στη γωνία. Ζαλίστηκα και μου πήρε δύο λεπτά να μπορέσω να ξανασηκωθώ. Έβαλα το χέρι μου στο σημείο και μετά το κοίταξα. Είχε λίγο αίμα πάνω. Ευτυχώς το κρύο θα το έκανε να κυλάει πιο αργά και δε θα είχα πρόβλημα. Ο Άνταμ σίγουρα θα ήξερε τι να κάνει με αυτό κι έτσι αποφάσισα να μην το σκεφτώ άλλο. Τώρα όμως δεν μπορούσα να τρέξω τόσο γρήγορα γιατί η ισορροπία μου είχε επηρεαστεί.
Έδιωξα όλες τις σκέψεις από το μυαλό μου και συνέχισα να τρέχω όπως μπορούσα. Ήξερα ότι ο Άνταμ θα ήταν ήδη στο νεκροταφείο και θα με περίμενε και δεν ήθελα να καθυστερώ άλλο.
Ήμουν πλέον ένα στενό πριν από το νεκροταφείο κι έτσι αποφάσισα να βάλω όλη μου την ταχύτητα και δύναμη για να φτάσω εκεί όσο πιο γρήγορα γινόταν.
Ξαφνικά, ενώ είχα βγει ήδη στο δρόμο, τα φώτα ενός αυτοκινήτου με τύφλωσαν. Αν και ήμουν ακόμα στην άκρη και θα μπορούσα σε άλλες περιπτώσεις να σταματήσω, η αδράνεια και ο γλιστερός δρόμος με έκαναν να συνεχίσω να τρέχω. Το ίδιο ίσχυε και για το αυτοκίνητο.
Ένιωσα σαν να μου είχε ρίξει μπουνιά ένας σουπερήρωας. Προσγειώθηκα στο δρόμο με την πλάτη και το κεφάλι μου χτύπησε κάτω. Αυτή τη φορά είχε χτυπήσει για τα καλά. Ένιωθα το αίμα να κυλάει από την πληγή, που σίγουρα είχε ανοίξει περισσότερο, και να ανακατεύεται με τις σταγόνες της βροχής. Τώρα το κρύο δεν έκανε και πολλά πράγματα.
Με μια υπεράνθρωπη προσπάθεια έφερα το δεξί μου χέρι, που πονούσε απίστευτα, στην τσέπη που είχα βάλει τις σελίδες του ημερολογίου. Παρά την πτώση, αυτές ευτυχώς είχαν μείνει στη θέση τους.
Ίσως όταν θα με έβρισκε ο Άνταμ θα τις έπαιρνε και θα τις διάβαζε. Το πιο πιθανό βέβαια θα ήταν εκείνη τη στιγμή εγώ να είμαι νεκρή. Κανονικά θα έπρεπε να σκεφτώ ότι δε θα με ένοιαζε αν πέθαινα αφού θα τον έσωζα, αλλά με ένοιαζε! Δεν ήθελα να πεθάνω! Πόσο μάλλον να πεθάνω σαν και αυτούς τους τύπους στις ταινίες που πεθαίνουν την ώρα που δίνουν την προειδοποίηση ή αυτές τις ρομαντικές ηρωίδες που τελικά, ενώ έχουν καταφέρει να σώσουν τον κόσμο, δε ζουν για να το χαρούν!
Σκέφτηκα για μια στιγμή τον τόπο της συνάντησης. Το νεκροταφείο… Τελικά, όπως στο όνειρο που βγήκε τελικά αλήθεια, θα κατέληγα εκεί. Αλλά όχι όπως είχα σχεδιάσει…
«Ωχ, όχι!» άκουσα μια υστερική γυναικεία φωνή να τσιρίζει. «Τι έκανα! Ωχ Θεέ μου, πες μου ότι ζεις!»
Για την ώρα ζω, αλλά μην περιμένεις να κρατήσει αυτό για πολύ ακόμα…
«Σκατά! Δεν έπρεπε να είχα πάρει το αμάξι του μπαμπά έτσι! Ω, να πάρει, να πάρει, να πάρει, να πάρει! Θα πάω ισόβια! Τι θα κάνω;»
Να σκάσεις για αρχή και μετά βλέπουμε! Ευχαριστώ, με υποχρέωσες! Ηλίθια!
Η κοπέλα ήρθε εκεί που ήμουν και έψαξε να μου βρει σφυγμό.
«Αχ, ζεις! Ευτυχώς! Ζήσε λίγο ακόμα! Θα καλέσω ασθενοφόρο!»
Ναι, για να πάω γρήγορα και με άνεση στο νεκροτομείο! Μην κουραστώ!
«Με βοηθάς λίγο;» φώναξε σε κάποιον που περνούσε μάλλον. «Τη χτύπησα με το αμάξι! Ζει ακόμα!»
«Φύγε! Ξέχασε τα πάντα!» άκουσα τον Άνταμ να φωνάζει. Μάλλον αυτός ήταν ο “κάποιος” που περνούσε. «Φύγε! Μεταβολή! Στο σπίτι σου!»
Άκουσα το αυτοκίνητο να ξεκινάει και να απομακρύνεται.
«Άνταμ;» είπα με όση δύναμη είχα.
Ήρθε δίπλα μου και με πήρε στην αγκαλιά του. Πονούσα παντού, αλλά ήθελα ακόμα κι έτσι να τον νιώθω τόσο κοντά μου.
«Αγάπη μου;» είπε. Ακουγόταν σαν να έκλαιγε. «Άλις; Με ακούς; Άνοιξε τα μάτια σου! Σε παρακαλώ!»
Προσπάθησα να κάνω ό,τι μου είπε. Δεν ήξερα καν ότι ήταν κλειστά, άρα δεν ήμουν σίγουρη και πώς άνοιγαν. Προσπάθησα πολύ έντονα και τελικά κατάφερα να δω το πρόσωπό του. Ήταν ανήσυχο και στολισμένο με αιμάτινα δάκρυα.
«Διάβασε… τις σελίδες», είπα κουρασμένα. «Διάβασε…»
Τελικά δεν το γλίτωνα το θεατρινίστικο.
«Ηρέμησε αγάπη μου», είπε χαϊδεύοντας το μάγουλό μου. «Ηρέμησε… Σ’ αγαπώ!»
«Μη φύγεις», ψιθύρισα με όση δύναμη μου απέμενε.
«Θα μείνω μαζί σου! Για πάντα».
«Όχι για πάντα!» ήθελα να πω. Δεν ήθελα να μείνει μαζί μου για πάντα. Ήθελα να μείνει μέχρι να φύγω και μετά να ζήσει. Όμως δεν μπορούσα, ήμουν πολύ αδύναμη ακόμα και για έναν ψίθυρο παραπάνω. Δεν ήθελα να χάσω το χρόνο μου με μελοδραματικά, αν και δεν τα είχα αποφύγει πλήρως. Ήθελα να κρατήσω δυνάμεις μπας και προλάβει να με μεταμορφώσει, αν και το έβρισκα μάλλον απίθανο τώρα, ακριβώς την τελευταία στιγμή.
Ο Άνταμ, μαντεύοντας την τελευταία, όπως φαινόταν τελικά, επιθυμία μου, έσκυψε και με φίλησε. Ήταν το πιο γλυκό, το πιο τρυφερό φιλί που μου είχε δώσει ποτέ. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να νιώσω για να φύγω έστω και λίγο πιο ευχάριστα.
Προσπάθησα να επικεντρωθώ σε αυτό και να διώξω κάθε άλλη αίσθηση, τον πόνο, το κρύο, τη λύπη… Ως ένα βαθμό τα κατάφερα. Ο πόνος λιγόστεψε, αλλά το κόστος ήταν το μαύρο που με περικύκλωνε να κερδίσει ακόμα περισσότερο έδαφος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έβρισκα του μαύρο απαίσιο και απεχθές.
Εκεί που το μαύρο είχε σχεδόν κερδίσει όλο μου το πεδίο ένιωσα έναν καινούργιο πόνο. Έναν οξύ πόνο στο πλάι του λαιμού.
Και μετά τίποτα. Όλα έγιναν σκοτάδι…

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raven στις Πεμ Σεπ 08, 2011 12:38 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:00 pm

αποκλειεταιιι να πεθανεεεεεε.....αποκλειεταιιι!! δν γινεται ιστορια χωρις πρωταγωνιστρια!!! tongue

παντως ητανε ενα πλ ωραιο κεφαλαιο!!
γελασα πλ με την κοπελια και Αλις...πω πω πως τα ελεγε ετσι! ειχε φαση!

ανυπομονουμεεε για την συνεχειαααα!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:26 pm

Θεά η Άλις, θεά! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 13873 Ακόμα και στο χείλος του θανάτου, εκείνη δεν έχασε το χιούμορ της...
Νομίζω.

Πολύ δραματική αυτή η σκηνή Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 959103
Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:30 pm

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:36 pm

Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:38 pm

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07, 2011 11:41 pm

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 12:41 am

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια "σοφά και συνετά" παιδάκια μου! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 13873

Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι είναι δραμαική η σκηνή. Έχω δει και χειρότερα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197 Και ειδικά με αυτά που έλεγε...

Και επειδή όντως δε γίνεται ιστορία χωρίς πρωταγωνίστρια δεν έχει πεθάνει. (Ναι, το ξέρω ότι τώρα σας είπα TO spoiler! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979 tongue )
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 12:43 am

Παρακαλούμε Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 13873 (και μετριόφρονα, μην το ξεχνάς αυτό :P)

Έχει μια δραματικότητα από την άποψη ότι ΜΠΟΡΕΊ και να πεθάνει (αλλά μας έχεις πει ότι έχει happy end, άρα αποκλείεται να πεθάνει Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197 )
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 12:46 am

Φυσικά και μετριόφρονα! Συγγνώμη για την παράλειψη! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 417110

Κοίτα, το happy end εξαρτάται πώς το παίρνει κανείς γιατί μπορεί στο τέλος να τους σκοτώσω και τους δύο και ακόμα να έχει happy end. Αλλά δεν έχει θανάτους... για την ώρα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 12:48 am

ωχ ωχ καταλαβααα!! αντε τρ μενει να το δουμε! :Ρ
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 12:50 am

Θα μας πεθάνεις εσύ -.-
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 1:06 am

Σύντομα η συνέχεια! Μη μου πεθάνετε και δεν έχω αναγνώστες! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 1:21 am

Βάλε εσύ συνέχεια και θα πάθουμε νεκρανάσταση εμείς, μην ανησυχείς vampire
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 1:50 am

Εντάξει! Αναστηθείτε! Σας έχω συνέχεια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 13873
Και για μια ευχάριστη νεκρανάσταση σας αφιερώνω το "Χριστός Ανέστη"! Άντε και καλό Πάσχα!

35ο κεφάλαιο

«Γεια σου και πάλι!»
Άνοιξα τα μάτια για να δω ποιος μιλούσε. Ήταν η Έμελιν. Στεκόταν από πάνω μου και με κοιτούσε υπομονετικά.
Η πρώτη μου σκέψη όπως την είδα ήταν ότι έμοιαζε με νεράιδα της άνοιξης. Ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα σε ανοιχτό κίτρινο και τα μαλλιά της διακοσμούσαν μερικές μαργαρίτες.
«Γεια», είπα μουτρωμένα. Δε χαιρόμουν καθόλου που την έβλεπα. Σηκώθηκα από το έδαφος.
«Λοιπόν, τελικά τα κατάφερες με την προειδοποίηση», έκανε χαμογελαστά.
«Χα! Χα! Χα! Πολύ αστείο!» είπα και κοίταξα γύρω μου για να αποφύγω να κοιτάξω αυτήν. Βρισκόμασταν σε ένα πάρκο. Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και παντού τριγύρω υπήρχαν λουλούδια, αλλά προσεκτικά φυτεμένα και περιποιημένα μέσα σε παρτέρια και άλλα ελεύθερα πάνω στο γρασίδι. Ήταν ένα υπέροχο μέρος, αλλά δεν είχα και πολλές ελπίδες να το χαρώ.
«Μα γιατί;» ρώτησε η Έμελιν απορημένη. «Αφού τα κατάφερες!»
«Ναι, τα κατάφερα να πεθάνω!» έκανα ενοχλημένα χωρίς καν να την κοιτάξω. Μου την έδινε στα νεύρα που ήταν μες στην καλή χαρά!
«Α, κατάλαβα…» είπε εκείνη. «Δεν έχεις πεθάνει. Τουλάχιστον όχι κανονικά».
Γύρισα και την κοίταξα με απορία. «Ε;»
«Δεν έχεις πεθάνει!» είπε ξανά. «Αν είχες πεθάνει δε θα καθόμασταν εδώ ούτε θα μιλάγαμε σαν να έχουμε όλο ο χρόνο του σύμπαντος! Θα είχαμε πολύ πιο σημαντικά θέματα να κανονίσουμε!»
«Ωραία! Τέλεια! Άλλο ένα από τα τρελά μου όνειρα!» Κοίταξα απηυδισμένη τον υπερβολικά γαλάζιο ουρανό.
«Πάντα δύσπιστη, έτσι;» έκανε η Έμελιν. «Δεν είναι όνειρο!»
«Ναι, καλά!»
«Μα τις να κάνω επιτέλους για να σε πείσω; Μου ζήτησες απόδειξη μια φορά και στην έδωσα. Αλλά δεν πείστηκες! Τώρα δηλαδή τι θες να κάνω; Τι άλλο μπορώ να κάνω για να σε πείσω;» Ποτέ μου δεν την είχα ακούσει τόσο θυμωμένη.
«Να με τσιμπήσεις για να ξυπνήσω!» είπα.
«Θα κάνω κάτι καλύτερο» έκανε πιο ήρεμα και χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση μου έριξε ένα χαστούκι που έκανε το μάγουλό μου να κάψει.
«Άου! Γιατί το έκανες αυτό τώρα;» είπα περισσότερο απορημένα παρά θυμωμένα.
«Ορίστε! Λοιπόν, πείστηκες τώρα; Απ’ ότι μπορείς και μόνη σου να δεις δεν έχεις ξυπνήσει! Και ανάθεμά με που ήθελα να σε βοηθήσω να περάσεις το χρόνο σου εδώ ομαλά! Έπρεπε να σε είχα αφήσει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου!»
«Εντάξει, εντάξει! Πείστηκα!» Και πράγματι, είχα πειστεί. Δεν ήταν δυνατόν να με πονάει τόσο ένα απλό όνειρο!
«Πάλι καλά! Λοιπόν, πάμε!» είπε και άρχισε να περπατάει στο γρασίδι προς ένα μονοπάτι του πάρκου όπου ήταν κι άλλοι άνθρωποι και περπατούσαν. Υπήρχαν ακόμα και μερικά σκυλιά.
«Μπορείς να μου πεις πού στο καλό είμαστε;» ρώτησα. «Και αν δεν είμαι πεθαμένη τότε τι είμαι;»
«Το σώμα σου είναι νεκρό αυτή τη στιγμή και βρίσκεται στη γη. Η ψυχή σου είναι εδώ, μαζί μου σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη σε αυτό τον κόσμο».
«Τι πράγμα;!» φώναξα σοκαρισμένη. Κάποιοι από τους περαστικούς γύρω μας γύρισαν και με κοίταξαν, αλλά δεν έδωσαν παραπάνω σημασία. «Μα, αφού μου είπες ότι δεν είχα πεθάνει! Τώρα μου τα αλλάζεις!»
«Σου είπα, δεν έχεις πεθάνει κανονικά! Δεν είπα ότι δεν έχεις πεθάνει καθόλου!»
«Τι στο καλό εννοείς; Πώς γίνεται να πεθάνω λίγο ας πούμε;»
Η Έμελιν αναστέναξε. «Άκου», είπε ανυπόμονα. «Τεχνικά είσαι νεκρή αυτή τη στιγμή. Δε νιώθεις τίποτα και η καρδιά σου δε χτυπάει. Όμως, ένα κομμάτι σου είναι εδώ και είναι ζωντανό και αυτό το κομμάτι θα επιστρέψει πίσω στο σώμα σου όταν θα τελειώσει η μεταμόρφωσή σου από θνητή σε αθάνατη βρικόλακα!»
«Δηλαδή ο Άνταμ με μεταμόρφωσε;» ρώτησα ξαφνιασμένη. Δεν περίμενα ότι θα προλάβαινε.
«Ναι, τα κατάφερε την τελευταία στιγμή. Τώρα μεταμορφώνεσαι».
Αναστέναξα με ανακούφιση. Άρα λοιπόν, όντως είχα καταφέρει να πάρω την προειδοποίηση. Και ο Άνταμ θα ζούσε σίγουρα. Δε θα είχε λόγο να πεθάνει.
«Και είπες ότι η ψυχή μου είναι εδώ; Δηλαδή είμαι πνεύμα;»
«Ναι, κάπως έτσι» αποκρίθηκε. «Το πραγματικά αθάνατο κομμάτι σου είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Και αν πάθεις κάτι ως βρικόλακας και πεθάνεις τότε θα επιστρέψεις πάλι εδώ».
«Δηλαδή μου λες ότι οι βρικόλακες έχουν ψυχή;» ρώτησα περίεργη. Όλα τα βιβλία μου υποστήριζαν ότι οι βρικόλακες έχαναν τη ψυχή τους αφού μεταμορφώνονταν.
«Μα φυσικά και έχουν ψυχή! Πώς θα ήταν δυνατόν να μην έχουν; Κανένα πλάσμα δεν υπάρχει χωρίς ψυχή! Και εκτός από αυτό, πώς νομίζεις ότι μπορούν να νιώσουν;»
«Ε, δεν ξέρω…» απάντησα. «Απλά υπέθεσα ότι αφού με τη μεταμόρφωσή τους γίνονται πλάσματα του σκότους και αποστρέφονται από το Θεό, τους τιμωρεί αφαιρώντας την ψυχή τους».
«Ποιος υποστηρίζει αυτές τις βλακείες;! Άκου αποστρέφονται από το Θεό τιμωρούνται!»
«Ε, εντάξει, πού να ξέρω κι εγώ για τέτοια θέματα; Απλά αυτή είναι πιο γνωστή θεωρία στα βιβλία με βρικόλακες»
«Βλακείες!» έκανε κατηγορηματικά. «Δεν έχει δουλειά ο κάθε άσχετος και κάθεται και γράφει για πράγματα που δεν ξέρει!»
Εκείνη τη στιγμή μια απορία πέρασε από το μυαλό μου. «Εσύ ήξερες ότι ο Άνταμ είναι βρικόλακας;» ρώτησα, ενώ περνούσαμε μέσα από ένα μικρό τούνελ φτιαγμένο από λουλούδια.
«Όσο ήμουν ζωντανή δεν το ήξερα. Ούτε που το είχα υποψιαστεί. Όταν όμως πέθανα και κανονίστηκε η διαμονή μου εδώ, τα διαδικαστικά με τα αρχεία και έκανα την αίτηση μου για φύλακας το έμαθα».
«Πώς;» ρώτησα ξανά.
«Πολύ απλά. Περίμενα να αδειάσει κάποια θέση για να εκπαιδευτώ ως φύλακας, πράγμα που έπαιρνε πολύ χρόνο, και δεν είχα τίποτα να κάνω. Έτσι αποφάσισα να ρίξω μια ματιά στη γη να δω τι κάνει. Κι έτσι το ανακάλυψα».
«Δηλαδή πήγες στη γη σαν φάντασμα;»
«Φάντασμα; Τι άλλο θα ακούσω σήμερα;! Φυσικά και όχι! Απλά είδα μέσα από τη λίμνη!»
«Ποια λίμνη; Και γιατί ταράχτηκες τόσο πολύ με το φάντασμα;»
Η Έμελιν γύρισε και με κοίταξε έντονα. «Άλις, ρωτάς πάρα πολλές ερωτήσεις! Λοιπόν θα σου απαντήσω αλλά μετά στάματα να ρωτάς! Για όνομα του Θεού δηλαδή! Λοιπόν, με το φάντασμα δεν ταράχτηκα, απλά παραξενεύτηκα. Ξέρεις, ως φαντάσματα επιστρέφουν καμιά φορά κάποιες πολύ αδικημένες και βασανισμένες ψυχές και παραμένουν μέχρι να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Γι αυτό το λόγο μου φάνηκε περίεργη η ιδέα να είμαι εγώ φάντασμα. Η ζωή δε μου φέρθηκε ποτέ άδικα».
«Μα…»
«Μη διακόπτεις και είπαμε όχι άλλες ερωτήσεις για την ώρα! Η λίμνη που σου έλεγα βρίσκεται μες στον κήπο αυτό. Αν θες μπορούμε να πάμε να τη δούμε».
«Θέλω!» αποκρίθηκα. «Θα ήθελα να δω τι κάνει ο Άνταμ, μπορώ;»
Η Έμελιν δεν απάντησε. Απλά πήρε το χέρι μου και άρχισε να περπατάει προς την κατεύθυνση που είχαμε έρθει. Πραγματικά το εννοούσε το “όχι ερωτήσεις”!
Περπατούσαμε για πολλή ώρα ως που στο τέλος φτάσαμε μπροστά από μια σπηλιά. Έδειχνε σκοτεινή, αλλά όχι απειλητική.
Η Έμελιν, ακόμα χωρίς να μιλάει καθόλου με τράβηξε μέσα και συνεχίσαμε να προχωράμε στο σκοτάδι. Μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια μου εκεί μέσα νόμιζα ότι το αχνό φως ερχόταν από έξω. Όμως όταν προσαρμόστηκα είδα ότι στην πραγματικότητα τα τοιχώματα εξέπεμπαν αυτή την απαλή λάμψη.
«Είναι τόσο όμορφα!» μουρμούρισα. «Απίστευτο!»
«Φυσικά και είναι όμορφο!» είπε η Έμελιν. «Γιατί λες να είναι αυτό το μέρος ένα από τα αγαπημένα μου αν δεν είναι όμορφο;»
«Νόμιζα ότι εννοούσες το έξω…» απολογήθηκα.
«Εννοούσα κάθε κομμάτι του κήπου. Όχι μόνο αυτό που βλέπεις με την πρώτη ματιά!»
«Α, μάλιστα…» είπα και μετά το βούλωσα. Δεν ήθελα να αρχίσει να υστεριάζει!
Συνεχίσαμε να περπατάμε για αρκετή ώρα ως που σε μια στροφή του φως έγινε πιο έντονο. Η Έμελιν δεν είπε τίποτα άλλο πάνω σ’ αυτό της το είπα. Έκανε σαν να μη με είχε ακούσει. Στρίψαμε και αντίκρισα το πιο μαγικό θέαμα που είχα δει ποτέ.
Μια τεράστια λίμνη απλωνόταν ως εκεί που έφτανε το μάτι χωρίς όμως να βγαίνει από τα όρια της σπηλιάς σε κάποιο φανερό σημείο. Το νερό της ακτινοβολούσε τόσο υπέροχα. Ήταν ένα φως που ποτέ μου δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχε. Λαμπερό αλλά καθόλου εκτυφλωτικό. Απόλυτα ονειρικό.
Σε πολλά σημεία γύρω από τη λίμνη βρίσκονταν άνθρωποι που κοιτούσαν το νερό σαν υπνωτισμένοι και δεν έδιναν σημασία σε τίποτα άλλο.
«Κάτσε δίπλα στη λίμνη και δες όποιον θες στη γη», ψιθύρισε η Έμελιν, προφανώς για να μην ενοχλήσει τους άλλους.
«Μα πώς;» ρώτησα. «Αφού βλέπουν οι άλλοι τα δικά τους! Πώς θα πάω εγώ να τους το χαλάσω;»
«Βρες ένα σημείο που να μην είναι κανένας πολύ κοντά, κοίτα έντονα το νερό και σκέψου με όλη σου τη δύναμη αυτόν που θες να δεις».
«Και πιάνει;» ρώτησα. «Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ και δεν…»
«Μη μιλάς άλλο! Απλά πήγαινε και κάνε ό,τι σου λέω αν θες να δεις κάποιον. Αλλιώς να φύγουμε!»
«Καλά, καλά!» μουρμούρισα και κατευθύνθηκα προς τη λίμνη. Περπάτησα λίγο προς τα μέσα για να βρω ένα ήσυχο σημείο. Μόλις το βρήκα κάθισα κάτω και κοίταξα το φωτεινό νερό σκεπτόμενη τον Άνταμ.
Ενώ κοιτούσα το νερό, άρχισε να σχηματίζεται εκεί μια εικόνα η οποία όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο καθαρή ως που στο τέλος ήταν σχεδόν σαν να είμαι εκεί.
Ο Άνταμ καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα από το κρεβάτι στο δωμάτιό του, που είχε τραβηγμένες της βαριές κουρτίνες. Μάλλον εκεί μέσα πρέπει να ήταν το σώμα μου. Εκείνος δεν έκανε τίποτα, απλά κοιτούσε εκεί με χαμένο βλέμμα. Στα χέρια του κρατούσε ένα βιβλίο που μάλλον είχε προσπαθήσει να διαβάσει αλλά δεν μπορούσε.
Κάποια στιγμή, κοίταξε το ρολόι και χαμογέλασε λίγο. Πήγε ως το κρεβάτι και τράβηξε τη μία κουρτίνα.
Βλέποντας τον εαυτό μου μέσα σοκαρίστηκα! Παραλίγο μάλιστα να χαθεί και η εικόνα. Έδειχνα τόσο… νεκρή. Ήμουν πολύ πιο άσπρη απ’ ότι είχα υπάρξει ποτέ μου. Ήμουν πιο άσπρη ακόμα και απ’ τον Άνταμ, ο οποίος ήταν ήδη πάρα πολύ χλωμός. Πρέπει να ήμουν όπως περίπου και η Λαβίνια, αλλά αφού δεν ήταν εκεί για να συγκρίνω δεν μπορούσα να ξέρω. Ο Άνταμ είχε σκεπάσει το σώμα μου με το πάπλωμα του κρεβατιού λες και θα ένιωθα κρύο. Μόνο το κεφάλι μου και το ένα χέρι μου εξείχαν. Με χαρά διαπίστωσα ότι δεν έδειχνα να είμαι καθόλου σπασμένη και πληγωμένη από το ατύχημα. Όχι ότι έβλεπα και πολύ από το σώμα μου για να είμαι σίγουρη, αλλά από το λίγο που ήταν φανερό δεν έδειχνα να έχω και τα χάλια μου.
Ο Άνταμ έπιασε το χέρι που ήταν έξω και το κράτησε, ενώ κοιτούσε το πρόσωπό μου με απίστευτη τρυφερότητα και αγάπη. Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό του, αλλά αυτός δεν έδειξε να το προσέχει. Η σταγόνα έπεσε πάνω στο μπεζ πάπλωμα και σχημάτισε έναν μικρό κόκκινο λεκέ, όμως εκείνος πάλι δεν έδωσε σημασία. Συνέχισε να με κοιτάει.
Κάποια στιγμή έσκυψε και φίλησε τα χείλη μου. Η σκηνή μου θύμισε την Ωραία Κοιμωμένη, αλλά σε πιο σκοτεινή εκδοχή.
«Μακάρι να ήξερα αν είσαι καλά, αγάπη μου», ψιθύρισε. Δεν περίμενα να μπορώ να τον ακούω. Επειδή δεν άκουγα κανέναν ήχο από τους άλλους πίστεψα ότι απλά μπορούσες να δεις αλλά όχι να ακούσεις. Όμως τελικά όχι μόνο μπορούσα, αλλά ήταν σαν να ήταν δίπλα μου και να μιλούσε.
«Είμαι καλά», απάντησα, «Μην ανησυχείς». Ήξερα από την αρχή ότι δεν μπορούσε να με ακούσει, αλλά ήλπιζα ότι μπορούσε να με νιώσει κάπως.
Ο Άνταμ σήκωσε τα μάτια του και ήταν σαν να με κοιτούσε. Μην περιμένοντας να το κάνει αυτό ξαφνιάστηκα και αυτή τη φορά έχασα για τα καλά την εικόνα!
«Ναι πάρει!» έκανα μέσα απ’ τα δόντια μου και σηκώθηκα πάνω για να πάω στην Έμελιν. Καθώς το έκανα αυτό κατάλαβα για πρώτη φορά πόσο κουρασμένη ήμουν. σ
«Είδες ό,τι ήθελες;» ρώτησε σιγανά. Ένευσα και αρχίσαμε να προχωράμε προς την έξοδο.
«Είμαι τόσο κουρασμένη…» είπα. Αυτό φανταζόμουν ότι δεν ήταν καθόλου καλό. Αν χειρότερα, να μην ξυπνούσα καθόλου.
«Λογικό», απάντησε. «Πάντα τις πρώτες φορές που κοιτάς μέσα από τη λίμνη κουράζεσαι γιατί απαιτεί μεγάλα ποσοστά της πνευματικής σου ενέργειας. Αν θες μπορείς να ξεκουραστείς όταν βγούμε από τη σπηλιά».
«Ναι, αλλά δε θα δημιουργήσει προβλήματα αυτό;» ρώτησα. Ήλπιζα να είχε περάσει ο χρόνος που δεν έπρεπε να ρωτάω τίποτα.
Η Έμελιν χαμογέλασε. «Φυσικά και όχι! Εκτός κι αποφασίσεις να κοιμηθείς στη μέση του δρόμου. Αυτό ναι, μπορεί να είναι λίγο πρόβλημα».
«Αυτό που εννοούσα ήταν ξυπνήσω εγκαίρως για να επιστρέψω πίσω στο σώμα μου».
«Α, αυτό…» έκανε η Έμελιν. «Φυσικά και θα ξυπνήσεις εγκαίρως μην ανησυχείς».
Συνεχίσαμε να περπατάμε μέσα στη σπηλιά. Μου φάνηκε πάντως ότι βγήκαμε έξω πιο γρήγορα απ’ ότι είχαμε πάει στη λίμνη.
Περίμενα πως όταν θα βγαίναμε έξω το φως θα έκανε τα μάτια μου να πονέσουν, συνηθισμένα καθώς ήταν στο σκοτάδι της σπηλιάς, αλλά έκανα λάθος. Δεν ένιωσα καμία διαφορά, απλά μπορούσα να δω καλύτερα.
«Θες να ξεκουραστείς λοιπόν;» ρώτησε η Έμελιν.
«Αν είναι σίγουρο πως θα ξυπνήσω όταν πρέπει τότε ναι», είπα.
«Ακόμα κι αν δεν μπορείς μόνη σου θα σε ξυπνήσω εγώ», απάντησε και άρχισε να προχωράει προς ένα σκιερό υπόστεγο καλυμμένο με λουλούδια.
«Εδώ είναι το αγαπημένο μου μέρος όταν θέλω να ξεκουράζομαι», είπε και μου έδειξε μερικά στρώματα φτιαγμένα από λουλούδια και φύλλα.
«Αυτό είναι;» ρώτησα.
«Μην το βλέπεις έτσι, είναι πιο βολικό απ’ ότι φαίνεται!»
«Καλά», είπα και ξάπλωσα. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως κι ένα στρώμα με καρφιά μπορεί να μου φαινόταν βολικό.
Λίγο πριν κοιμηθώ η εικόνα που είχα δει με μένα στη λίμνη ήρθε στο μυαλό μου. Για να έχουν θεραπευτεί οι πληγές μου θα πρέπει να είχε περάσει αρκετός χρόνος.
«Πόσος χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που ήρθα εδώ; Σε γήινα μέτρα;» ρώτησα την Έμελιν νυσταγμένα.
«Δύο μέρες», απάντησε εκείνη.
«Και η μεταμόρφωση πόσες μέρες κρατάει;» ρώτησα πάλι για να ξέρω πόσο περίπου θα μπορούσα να κοιμηθώ.
«Τρεις με τέσσερις μέρες»,αποκρίθηκε.
«Και κάτι ακόμα», είπα πάλι. Τώρα φαινόταν να μου επιτρέπει να κάνω ερωτήσεις κι έτσι αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ.
Ένευσε και περίμενε να ακούσει. «Εσύ μου έστελνες αυτούς τους εφιάλτες που άκουγα τη φωνή σου χωρίς να σε βλέπω και έπρεπε να ξεφύγω;»
Η Έμελιν κούνησε αρνητικά το κεφάλι. «Αυτοί ήταν δημιουργήματα του δικού σου υποσυνειδήτου λόγω του άγχους. Εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη».
«Εντάξει», είπα, έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να κοιμηθώ, πράγμα που συνέβη σχεδόν αμέσως.
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 3:27 am

ωωωωωωωω τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου αρεσεεε αφαντασταααα!!!! πωπωπωπω τρ εχω πιο πλ αγωνια για το επομενο κεφαλαιοο!!! :ΡΡ

τι καληη που ειναι και αυτη η Εμελιν!! εχει πλ φαση ωρες ωρες! :Ρ
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 5:44 am

και εγω ειχα να διαβασω 6 κεφαλαια και μου ηρθαν παλι όλα μαζι. Το κεφαλαικι μου… χαχα

λοιπον. Εδώ τι να σχολιασω???

Τον τροπο με τον οποιο του ειπε για τον ονειρο της οπου πεθανε??? Ηταν καπως αποτομος η αληθεια να λεγεται…
Ή μηπως την συζητηση που ακουσε στην τουαλετα και μετα η αναμπελ την εκανε να ξεχασει? Παλι καλα που ειχε και το χαρτακι που είναι προνοησει να γραψει για παν ενδεχομενο… ασχετο αν η ιδεα της ηταν παρακινδυνευμενη…
Καλα ε, το δωρο του ανταμ ηταν απιθανο! Θεικο!!! Τοσο συναισθηματικο! Το λατρεψα… αλλα και της αλις ηταν… χιουμοριστικο. Χαχα
Αλλα εχει πλακα που όταν θελει να μεινει στου ανταμ οι γονεις της ξεχνανε την υπαρξη της. Χαχα
Αλλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Ηθελε περιγραφη. Χαχα. Αλλα μην με σκοτωσεις επειδη το λεω αυτό…
Η μηπως θα ξεχασω ότι ηπιε το αιμα της? Επιτελους!!! Χαχα
Αλλα αυτά τα ονειρα που βλεππει είναι καπως. Καλα είναι, δεν λεω. Αλλα δεν νομιζω να θελει κανεις να δει κατι τετοιο οσο κοιμαται… εγκαταλελλημενες πολεις και αλλα τετοια…
Φυσικα είναι και το πολυποθυτο ημερολογιο το οποιο τελικα καταφερε να παρει. Ασχετως αν αφησε την πιο σημαντικη σελιδα. Αλλα και παλι. Εκει που γυρισε σπιτι η μελ τρομαξα. Λεω παει. Τωρα θα την πιασει. Αλλα ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα. Παλι καλα. Αλλα η αλις τα εκανα μπαχαλο μεσα στο σπιτι. Σιγουρα θα την καταλαβουν…
Βεβαια, οσο εγραφε η μελ στο ημερολογιο της ηταν απιθανα. Εχει δικιο. Είναι καπως 2 κολλητες να γινονται εχθροι χωρις ιδιαιτερο λογο. Και βεβαια η επιθεση. Τι ηλιθιοι αυτοι στον οικο της αναμπελ. Να είναι καλα η μελ που το εγραψε στο ημερολογιο της και η αλις το διαβασε. Τουλαχιστον ετσι ισως κατι γινει. Αν και δεν το νομιζβ εφοσον αυτή δεν προλαβε να το πει στον ανταμ και αυτος δεν πηγε. Βεβαια ισως το διαβασε και τους ειδοποιησε. Μακαρι…
Και μετα είναι το ατυχημα. Ηλιθιος τροπος για να πεθανεις, δεν βρισκεις? Από ένα τρακαρισμα??? Βεβαια αν με ρωτησεις ολοι ηλιθιοι είναι. Ο μονος που μου αρεσει είναι από φυσιολογικα αιτια. Αυτά βεβαια δεν το λεω για την ιστορια σου. Γεινικα μιαλω. Απλα αυτή η γνωμη μου.
Τωρα επιτελους καταλαβα τι ελεγε η προειδοποιηση. Παλι καλα που η αλις την καταλαβε εγκαιρε. Αλλιως θα την χτυπουσε το αμαξι οσο θα πηγαινε στου ανταμ και θα πεθαινε πριν προλαβει να την μεταμορφωσει. Παντως καλα εκανε και εδρασε ετσι γρηγορα. Τον συγχαιρω.
Και τελος, ο κηπος. Φαινεται μαγευτικος. Και ειδικα η λιμνη… είναι ωραιο να βλεπεις τι γινεται στον γηινο κοσμο. Ειδικα όταν το εχεις αναγκη… και χαρη στην εμελιν, μαθαμε ότι οι βρικολακες εχουν ψυχη. Τελεια!!!

Αυτά τα λιγα. ανυπομονω να δω τι θα γινει τωρα που η αλις θα μεταμορφωθει (2 μηνες πριν το προκαθορισμενο). Και γενικα ανυπομονω για την στνεχεια όπως παντα… χαχα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 4:20 pm

Πωπω σχόλια... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 955178
Τώρα σε ποιο απ' όλα να σου απαντήσω? Μου λες? (Καλά, εντάξει, το ξέρω πιο εύκολο να σχολιάζει τα σχόλια παρά την ίδια την ιστορία αλλά λέμε Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197 )

Στην αρχή για εκεί που του λέε το όνειρο είχα σκεφτεί να του πει κάτι άλλο άσχετο αλλά τελικά το άλλαξα επειεδή υποτίθεται ότι δεν πολυπιστεύει στην προειδοποίηση και σκέφτεται ότι δεν έχει σημασία. Και δεν του είπε τα υπόλοιπα του ονείρου με την Έμελιν.
Η συζήτηση στην τουαλέτα ήταν λίγο ιδέα της τελευτάιας στιγμής (όπως και το όνειρο). Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197
Για το δώρο έχω ήδη πει ότι το διάβασα σε βιβλίο και είπα να το βάλω μέσα γιατί κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. inlove
Αυτό που οι γονείς ξεχνάνε για λίγο την ύπαρξή σου είναι τέλειο! Κι εγώ θα ήθελα να με ξεχνάνε για λίγο οι δικοί μου! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
Δε σε σκοτώνω που μου λες για περιγραφή. Όλοι μου το λένε άλλωστε! tongue
Επιτέλους που ήπιε το αίμα της, ε? Την περίμενες δηαλδή τη σκηνή και πιο σύντομα?
Εγώ ευχαρίστως θα καθόμουν λίγο σε μια τέτοια πόλη αρκεί να μην ήθελε κανένας να με σκοτώσει και να μην άκουγα περίεργες φωνές! tongue
Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 441842 Μπάχαλο πραγματικά! Και ήθελε να είναι και διακριτική στο ξένο σπίτι, τρομάρα της!
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια όλους τους τρόπους να πεθάνεις τους βρίσκω ηλίθιους (ακόμα και τα φυσικά αίτια) αλλά τι να κάνουμε? Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 959103
Τώρα άμα σου πω ότι αν εσύ ήσουν στη θέση της με την προειδοποίηση θα είχαμε κηδεία θα με σκοτώσεις πολύ? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 579662 Αλλά ήθελα να μην είναι πολύ ξεκάθαρη η προειδοποίση γιατί υποτίθεται ότι λέγοντάς την σπάει τους κανόνες και γι αυτό δεν της λέει τι θα γίνει και πότε.
Τη λίμνη την πήρα από ένα όνειρο που είχα δει κάααποτε. Είπα αφού υπήρχε η ιδέα κάπου γιατί να μην τη χρησιμοποιήσω? Και ήταν και ωραία εικόνα... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 611715
Η συνέχεια σύντομα!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 5:26 pm

Ονειρική περιγραφή (ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι την ιδέα την πήρες από όνειρο :P) και πολύ ωραία η ιδέα να βλέπει το τι γίνεται μέσα από την λίμνη (μου θύμισε κάπως τον καθρέφτη της μητριάς της Χιονάτης) αλλά έχω να πω ότι:
1. Η Έμελιν έκανε σαν ηλίθια και μου έσπασε τα νεύρα (σόρρυ κιόλας, αλλά βγαίνει ο άλλος από το σώμα του, πάει να γίνει βρικόλακας, λογικό είναι να έχει ερωτήσεις. Τι πάει να πει δεν θέλεις να απαντήσεις; Είσαι και φύλακάς της κιόλας, θα μας τρελάνεις; duh ) και
2. Κάτι μου βρωμάει πολύυυ άσχημα εδώ πέρα. Πως την εμπιστεύτηκε τόσο απλά για κάτι τόσο σοβαρό; Πολύ φοβάμαι μη τυχόν ο προσωρινός ύπνος γίνει μόνιμος (εκτός και αν αυτό δεν ισχύει και εξαιτίας της βλέπω φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν duh )
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 6:18 pm

Αυτό το δεύτερο ούτε που το είχα φανταστεί ποτέ! Και τώρα που το είπες με βάζεις σε ΠΟΛΥ μεγάλο πειρασμό να σβήσω ό,τι έχω γράψει από εκεί και μετά και να αλλάξω τελείως την πορεία της ιστορίας! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 839712
Σπόιλερ:
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 6:34 pm

γιατι οι δικες σου απαντησουν πανε πισω? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
μεγαλες ειναι...

απλα ξερεις, τι? αυτο με τον κινδυνο οτι θα πεθαινε... ειχα την εντυπωση οτι θα της εκανε επιθεση κανενας βρικολακας. με το ατυχημα αυτο εμεινα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 6:40 pm

Δεν είπα ότι πάνε πίσω! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197

Αυτό με το ατύχημα ήταν ένα από τα κομμάτια που είχα σκεφτεί από την αρχή. Αν και σίγουρα θα είχε νόημα να της επιτεθεί βρικόλακας ήθελα να είναι αυτός ο τρόπος που θα πεθάνει. Κάτι πολύ συνηθισμένο.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 6:53 pm

και φυσικα αναπαντεχο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:40 pm

Ναιαι!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 668320 Μα έτσι θα έχει ακόμα περισσότερη αγωνία, βρε παιδί μου :P

Σπόιλερ:

Για την Άλις, ωστόσο, θα ήθελα να είναι κάποιος...εξωπραγματικός θάνατος (αλλά δεν πειράζει. Και οι συνηθισμένοι μας κάνουμε όταν έχουμε μια μεταθανάτια εμπειρία Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 860197 :P)

Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:43 pm

Θες να πεθάνει δηλαδή?
Και τελικά τι να κάνω? Να ξυπνήσει ή να μην ξυπνήσει? (to be or not to be? I need your help) Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 25 839712
Το θέμα είναι ότι αν ξυπνήσει ξέρω σίγουρα τι να γράψω. Αν όχι δεν έχω ιδέα γιατί δεν το είχα ξανασκεφτεί.

Όνειρο στο Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 25 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το όνειρο της καρδιάς σου
» Κυνηγώντας το Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: