Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Όνειρο στο Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+14
Allison Argent
Nathaniel
aphroditenight19
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Amaranth
Broken Angel
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Raven
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:47 pm

Όχι, δεν θέλω να πεθάνει.

Σπόιλερ:

Ελπίζω αυτό να μην αλλάζει πολύ τα ''σχέδια'' που είχες. Απλά μια ιδέα είπα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:50 pm

Καλή ιδέα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
Για τον Άνταμ δεν το είχα σκεφτεί να διηγείται γιατί γενικά θεωρείται αδυναμία να διηγείται κάποιος άλλος παράλληλα σε πρώτο πρόσωπο... Θα προσπαθήσω να το κανω να δω πώς θα μου βγει. Αν είναι αρκετά ικανοποιητικό θα στο στείλω να μου πεις κι εσύ τη γνώμη σου!
Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 71070
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:53 pm

Σπόιλερ:

Τίποτα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873 Όποτε το τελειώσεις, στείλ'το μου και θα σου πω Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 7:57 pm

Σπόιλερ:

Αρχίζω να γράφω!!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08, 2011 8:00 pm

Άχου...Τέλεια. Θα περιμένω να μου το στείλεις Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 71070 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 913911 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 224253
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 3:04 pm

Λοιπόν, το έγραψα το κέφαλαιο από την οπτική του Άνταμ. Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 611715
Argy, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 32070 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 71070
Ελπίζω να σας αρέσει! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873

36ο κεφάλαιο

Έχουν περάσει μονάχα δύο μέρες, εμένα όμως μου φαίνεται αιώνας. Είναι απόλυτα φυσικό. Δεν ξέρω ακόμα αν έχει πετύχει η μεταμόρφωση. Δεν μπορώ να ξέρω.
Καθώς δεν έχει ξημερώσει ακόμα ανοίγω την κουρτίνα. Θέλω να τη δω τώρα για να αντέξω τις ώρες που θα ακολουθήσουν, όταν ο ήλιος θα βρίσκεται στον ουρανό. Εκείνες τις ώρες που δε θα μπορώ να τη δω…
Τη βλέπω ξαπλωμένη εκεί, τόσο ακίνητη και χλωμή. Είναι νεκρή, αλλά ακόμα κι έτσι είναι τόσο, μα τόσο όμορφη. Εύχομαι με όλο μου το “είναι” να ξυπνήσει. Να έχει πετύχει η μεταμόρφωση. Μέσα στο χάος που επικρατούσε εκείνη την ώρα δεν είμαι σίγουρος αν πρόφερα σωστά το ξόρκι. Παραδόξως, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο εκτός από το θέαμα και τις τελευταίες της λέξεις.

Την περίμενα μπροστά στην πύλη του νεκροταφείου, τον συνηθισμένο τόπο συνάντησης μας. Ήθελε να μου πει κάτι σημαντικό. Από το τηλέφωνο ακουγόταν τόσο ταραγμένη που, αν και πίστευα ότι δεν ήταν κάτι που θα έπρεπε πραγματικά να μας ανησυχήσει, έπρεπε να τη δω για να την καθησυχάσω.
Τη σιωπή της νύχτας έσπασε ο ήχος των φρένων ενός αυτοκινήτου, ένα στενό πιο πέρα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού. Οι θνητοί πολλές φορές το παθαίνουν αυτό, ειδικά τα βροχερά βράδια ή αν έχουν πιει. Όταν όμως άκουσα την υστερική φωνή μιας κοπέλας, κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Κάποιον είχε χτυπήσει!
Ευχόμενος να μην είναι η Άλις το θύμα, έτρεξα προς τα εκεί.
Η κοπέλα μου ζήτησε βοήθεια, αλλά δεν την άκουγα καν. Όλος ο κόσμος για μένα ήταν το σημείο εκείνο όπου κειτόταν η Άλις. Δεν ήταν νεκρή, έβλεπα το στήθος της να αργοσαλεύει και άκουγα την κοφτή της ανάσα, όμως ήξερα ότι αυτό δε θα κρατούσε για πολύ.
Έκανα υποβολή στην κοπέλα για να φύγει. Αν η Άλις ήταν νεκρή, αυτή που ήταν ένοχη για αυτή της την κατάντια θα πήγαινε εκείνη τη στιγμή να την συναντήσει στον άλλο κόσμο.
Αν η μεταμόρφωση δεν πετύχει, είμαι αποφασισμένος να πάρω εκδίκηση. Δεν θα μπορούσα έτσι απλά να χαρίσω τη ζωή σε εκείνον που μου στέρησε το λόγο να ζω τη δική μου! Και ίσως, αν είμαι αρκετά τυχερός, να με καταδικάσουν οι ανώτατοι σε θάνατο επειδή σκότωσα θνητό.
Καθώς το αυτοκίνητο απομακρύνονταν, άκουσα την Άλις να ψιθυρίζει αδύναμα το όνομά μου. Έτρεξα αμέσως κοντά της και την πήρα στην αγκαλιά μου. Το αίμα της μύριζε τόσο όμορφα, αλλά το αγνόησα. Η ζωή της εξαρτώταν από αυτό.
Δεν έκανα καμία προσπάθεια για να συγκρατήσω τα δάκρυα που ανάβλυσαν απ’ τα μάτια μου. Δεν είχε κανένα νόημα να χάσω το χρόνο μου με κάτι τόσο ασήμαντο.
«Αγάπη μου;» είπα γεμάτος αγωνία. «Άλις; Με ακούς; Άνοιξε τα μάτια σου! Σε παρακαλώ!» Ήξερα ότι δεν είχε νόημα να εκλιπαρώ, αλλά έπρεπε να τη δω να ανοίγει τα μάτια της για να πάρω το θάρρος που χρειαζόταν για να τη μεταμορφώσω.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε τα πανέμορφα μάτια της και με κοίταξε. Κάθε φορά που το έκανε αυτό, από τη μέρα που την πρωτοείδα, έκανε σχεδόν την καρδιά μου να χτυπάει.
«Διάβασε… τις σελίδες… Διάβασε…» μου είπε, ακόμα πιο αδύναμα από πριν. Κοίταξα εκεί όπου βρισκόταν το δεξί της χέρι και είδα τι εννοούσε. Ήταν σελίδες από το ημερολόγιο της Μέλανι. Σκέφτηκα ότι ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο ασήμαντος ο λόγος της ταραχής της, αλλά δεν άξιζε να θυσιάσει και τη ζωή της γι αυτό, όσο σημαντικό και να ήταν. Τίποτα δεν άξιζε τέτοια θυσία από μέρους της.
Έβλεπα ότι κάθε λέξη της κατανάλωνε σημαντικό μέρος της ενέργειάς της. Δεν έκανε να μιλήσει άλλο αν ήθελα να τη μεταμορφώσω.
Έτσι, με όσο πιο απαλές κινήσεις μπορούσα, χάιδεψα το μάγουλο της και της ψιθύρισα: «Ηρέμησε αγάπη μου. Ηρέμησε… Σ’ αγαπώ!»
«Μη φύγεις», είπε τόσο αδύναμα, που για μια στιγμή αμφέβαλα αν θα προλάβαινα να τη σώσω.
«Θα μείνω μαζί σου!» απάντησα χωρίς να δείχνω το φόβο μου. «Για πάντα». Έσκυψα και φίλησα τα χείλη της. Η αίσθηση ήταν, όπως πάντα, τόσο γλυκιά και μεθυστική που με έβαζε στον πειρασμό να μείνω έτσι για πάντα. Αλλά έπρεπε να τη σώσω!
Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, δάγκωσα το λαιμό της και ήπια μερικές γουλιές από το αίμα της. Ο παλμός της είχε ήδη γίνει πολύ αργός που δε με έπαιρνε να πιω κι άλλο.
Δάγκωσα με δύναμη τον καρπό μου και πίεσα το σημείο που αιμορραγούσε στο στόμα της. Το αίμα μου πέρασε από τα χείλη της. Δεν πήρε ούτε ένα λεπτό μέχρι να ακούσω την καρδιά της να σταματάει.
Είπα το ξόρκι που θα την έφερνε πίσω κρατώντας μέσα μου παράλληλα τα δάκρυα.
Δε χρειαζόταν να περιμένω άλλο εκεί, στη μέση του δρόμου. Τη σήκωσα προσεκτικά και τη μετέφερα ως το σπίτι μου.
Άφησα κάπου τις σελίδες για να τις διαβάσω αργότερα. Καθάρισα το αίμα από πάνω της, άλλαξα τα σχισμένα και ματωμένα ρούχα με μια απ’ τις μπλούζες μου και την έβαλα στο κρεβάτι του δωματίου μου. Έβλεπα πως ήδη οι πληγές και τα σπασμένα της κόκαλα είχαν αρχίσει να θεραπεύονται, αλλά αυτό δεν έδειχνε σίγουρα ότι θα επανερχόταν. Είχε συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν να μην πετύχει η μεταμόρφωση, ακόμα κι αν το σώμα φαινόταν να τη δέχεται αρχικά.
Όταν ο ήλιος ανέτειλε, τράβηξα τις κουρτίνες του κρεβατιού και πήρα τα χαρτιά να διαβάσω το λόγο για τον οποίο είχε δεχτεί να θυσιαστεί.
Ανακάλυψα ότι δεν ήταν διόλου ασήμαντος. Ειδοποίησα στον Οίκο ότι δε θα παρευρεθώ στο συμβούλιο και τους ανέφερα αυτά που είχα διαβάσει.
Λίγες ώρες αργότερα, έμαθα ότι κάποιος είχε πάει στο σπίτι της Μέλανι και είχε πάρει και τη σελίδα με την πληροφορία. Δεν αναφερόταν σε αυτό το συμβούλιο, αλλά στο επόμενο, εκείνο του Φεβρουαρίου.
Ακούγοντάς το, ένιωσα σχεδόν την ψυχή μου να κομματιάζεται. Αν η Άλις δεν μπορέσει να επανέλθει, η ζωή της θα έχει χαθεί τόσο άδικα! Αν περίμενε να μου το πει όταν γυρνούσα, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν τόσο διαφορετικά…
Πέρασα τις υπόλοιπες ώρες μέχρι το βράδυ σχεδόν μουδιασμένα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Με το ζόρι πήγα ως το σπίτι της νωρίς το πρωί για να κάνω τους γονείς και την αδερφή της να την ξεχάσουν και να φέρω μερικά πράγματά της στο σπίτι μου.
Δεν ήθελα να μείνω ούτε δευτερόλεπτο μακριά της και έπρεπε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν, άσχετο ότι εκείνη δεν είχε κάποια συναίσθηση της παρουσίας μου.
Πριν φύγω από το σπίτι της όμως, έκανα κάτι που, αν το μάθαινε, μπορεί και να μη μου το συγχωρούσε: τράφηκα από την αδερφή της. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Το αίμα της μύριζε σχεδόν όπως της Άλις, και η Άλις μου έλειπε τόσο πολύ, που δεν κρατήθηκα. Έπρεπε να γευτώ ό,τι πιο κοντινό σε εκείνη υπήρχε.
Φυσικά, έκανα τη Λίζα να ξεχάσει το περιστατικό, αλλά θα πρέπει να το πω στην Άλις κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να της κρύβω κάτι τόσο σημαντικό.

Και τώρα περιμένω να ξυπνήσει, να με κοιτάξει πάλι. Κι αν δεν ξυπνήσει; Η ερώτηση αυτή με βασανίζει από τη στιγμή που σταμάτησε η καρδιά της. Δεν αντέχω ούτε να το σκέφτομαι, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι. Αν μπορούσα να γνωρίζω σίγουρα ότι είχα πει το ξόρκι σωστά, τότε δε θα χρειαζόταν να ανησυχώ τόσο. Ακόμα κι έτσι, βέβαια, θα υπήρχε πιθανότητα να μην ξυπνήσει, αλλά δε θα ήταν μεγάλη.
Σκεπτόμενος ότι μπορεί και να μην ξυπνήσει, νιώθω ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλό μου. Δεν του δίνω καμία σημασία. Σκύβω και φιλάω τα χείλη της. Είναι τόσο κρύα που με κάνουν να πιστεύω ότι ίσως δεν υπάρχει ελπίδα να γυρίσει πίσω σε μένα.
«Μακάρι να ήξερα αν είσαι καλά, αγάπη μου», ψιθυρίζω. Ξέρω ότι δεν μπορεί να με ακούσει, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να είναι δίπλα μου. Σηκώνω για μια στιγμή το βλέμμα και το καρφώνω στο σημείο απ’ όπου ερχόταν μια αίσθηση, μια παρουσία... Δεν μπορώ να δω τίποτα όμως και η αίσθηση χάνεται τόσο ξαφνικά όσο ήρθε.
Μένω να την κοιτάζω όλη την νύχτα. Πριν ο ήλιος ανατείλει, της δίνω άλλο ένα φιλί και κλείνω την κουρτίνα.
Τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι να νυχτώσει ξανά. Ευτυχώς, μιας και είναι χειμώνας, η μέρα δεν διαρκεί πολύ.
Απόψε το βράδυ, ίσως να ξυπνήσει. Η μεταμόρφωση διαρκεί από τρεις ως τέσσερις μέρες. Τρεις η ώρα τη νύχτα είναι η στιγμή κατά την οποία ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα γι' εκείνην και για μένα. Αν την επομένη, την ίδια ώρα, δεν έχει ξυπνήσει, όλα θα έχουν τελειώσει. Θα είναι νεκρή, οριστικά και αμετάκλητα. Κι εγώ θα είμαι στην ίδια κατάσταση όσο πιο σύντομα μπορέσω, γιατί τώρα ξέρω σίγουρα ότι, χωρίς την Άλις, δεν μπορώ να ζήσω.
Κάθομαι πάλι και την κοιτάω, από τις τρεις ως την αυγή. Δεν ξυπνάει.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν είναι ώρα να κλείσω την κουρτίνα, μπαίνω στο κρεβάτι και ξαπλώνω δίπλα της. Η πρόθεση μου δεν είναι να κοιμηθώ, αλλά η αγωνία, η θλίψη και η έλλειψη ύπνου από την προηγούμενη μέρα με καταλαμβάνουν και τελικά κοιμάμαι δίπλα της για τρεις ώρες.
Και ονειρεύομαι ότι έχει επιστρέψει, ότι είναι πλέον αθάνατη και η αιωνιότητα μας ανήκει.
Ανοίγω με προσμονή τα μάτια μου. Περιμένω να τη δω να με κοιτάζει και να περιμένει να ξυπνήσω. Το θέαμα όμως που αντικρίζω είναι το ίδιο με πριν.

Η απελπισία αρχίζει και απαιτεί όλο και περισσότερο χώρο από την καρδιά μου καθώς οι ώρες περνούν.
Ο ήλιος δύει. Στα μάτια μου φαίνεται σαν να δύει για πάντα. Η Άλις δεν έχει επιστρέψει ακόμα.
Σημαίνουν μεσάνυχτα και η νύχτα απλώνεται στην ψυχή μου, όπως έχει απλωθεί και στον ουρανό. Δεν έχω πολλές ελπίδες να την ξαναδώ ζωντανή πλέον.
Αλλά θα περιμένω. Ακόμα υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που ελπίζει και αυτό καταπολεμά την απελπισία που με έχει σχεδόν κατακλύσει.
Δυόμισι ώρες περνούν και ακόμα τίποτα. Τώρα πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι απέτυχα.
Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια μου κι εγώ μάταια προσπαθώ να τα διώξω. Να φανώ γενναίος για μισή ώρα ακόμα. Μισή ώρα που θα κρίνει τη μοίρα της Άλις και τη δική μου.
Amaranth
Lycan
Lycan
Amaranth

Καρκίνος Αριθμός μηνυμάτων : 2751
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011
Τόπος : Night Castle

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 6:20 pm

ποοοοοο....καλα εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξυπνησει!!παντως πολυ ρομαντικες σκηνες και με πολυ φαντασια!!!raven σε λατρευουμε!!
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 7:45 pm

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 430499 πωπωπω ητανε ενα καταπληκτικο κεφαλαιο με τον Ανταμ! κριμα ειναι εχει την αγωνια κιολας για την Αλις....!!! αλλα θα ξυπνησει Ανταμ! κανε υπομονηη!!! υπομονηηη!!! tongue
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 9:23 pm

Την γνώμη μου την ξέρεις, φυσικά, να μην τα ξαναλέμε :P

Και εννοείται ότι ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 10:09 pm

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
Το επόμενο κεφάλαιο το δουλεύω τώρα και αν τα καταφέρω μπορεί να το ανεβάσω το βράδυ! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 10:10 pm

Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 224253
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 10:14 pm

Μην είσαι! Έχω μάθημα και εκτός από αυτό, ενώ ξέρω τι να γράψω είμαι όλο στο γράφε-σβήνε και δε γίνεται τίποτα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 76656
Αλλά θα προσπαθήσω! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 611715 Κι αν δεν το έχετε σήμερα, θα σας το ανεβάσω αύριο!
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09, 2011 10:17 pm

Ok. Καταλαβαίνουμε ότι έχεις υποχρεώσεις, μην ανησυχείς Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10, 2011 7:31 pm

τωρα το διαβασα. ηταν απιθανο. ο τροπος που ο ανταμ βλεπει τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικος απο της αλις και δινει μια αλλη νοτα στην ιστορια.

παντως σιγουρα θα ξυπνησει. ανυπομονω για την συνεχεια
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 1:32 am

Χαίρομαι πάρα πολύ που σού άρεσε! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 32070
Όταν λες ότι τα βλέπει διφορετικά εννοείς που αγχώνεται? tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 935979
Και ορίστε και η συνέχεια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 611715 Ελπίζω να σας αρέσει!!!

37ο κεφάλαιο

«Ξύπνα! Είναι ώρα να φύγεις!» άκουσα την Έμελιν να μου φωνάζει καθώς με σκουντούσε. Εύκολο να το λέει! Ήταν τόσο βολικά κι εγώ ήμουν ακόμα τόσο κουρασμένη που την άφησα να προσπαθεί και επέστρεψα στον ύπνο μου.
«Άλις!» φώναξε μες στο αυτί μου. «Ξύπνα επιτέλους! Αν δεν ξυπνήσεις τώρα δε θα ξυπνήσεις ποτέ!»
Προσπάθησα να διώξω τη φωνή της, αλλά τα λόγια της μου έφεραν στο μυαλό αυτά που είχαν προηγηθεί. Ήταν αλήθεια τελικά; Τα είχα πράγματι ζήσει όλα αυτά;
Έκανα μια προσπάθεια να ανοίξω τα μάτια μου να δω αν ακόμα βρισκόμουν σε εκείνον τον κήπο, αλλά τα βλέφαρά μου ήταν τόσο βαριά που απέτυχα.
«Έλα Άλις! Ξύπνα! Αν όχι για σένα τουλάχιστον για τον Άνταμ!»
Άνοιξα τα μάτια μου ίσα ίσα για να δω πού βρισκόμουν και ήταν όντως η Έμελιν αυτή που προσπαθούσε να με ξυπνήσει.
Ήταν πράγματι αυτή, ακριβώς όπως τη θυμόμουν πριν κοιμηθώ και ήμασταν ακόμα στον ίδιο κήπο.
«Επιτέλους! Σήκω πρέπει να φύγεις! Δεν έχεις πολύ χρόνο!»
«Πολύ χρόνο για ποιο πράγμα;» ρώτησα νυσταγμένα. «Αφού δεν κοιμάμαι πολλή ώρα!»
«Έτσι σου φαίνεται!» είπε και προσπάθησε να με τραβήξει από κάτω.
«Βοήθα κι εσύ λίγο!» έκανα εκνευρισμένα. «Δεν μπορώ να σε σηκώσω μόνη μου!»
Έκλεισα για μια στιγμή τα μάτια και πήρα μια βαθιά ανάσα για να πάρω δύναμη να σηκωθώ. Έβαλα όλη μου τη θέληση και με τη βοήθεια της Έμελιν στάθηκα στα πόδια μου.
«Γρήγορα!» είπε με πολύ άγχος στη φωνή της. «Πρέπει να τρέξουμε αλλιώς θα μείνεις εδώ για πάντα!» Δεν περίμενε να απαντήσω, αλλά άρχισε να τρέχει γρήγορα τραβώντας με. Δεν είχα άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσω. Δεν είχα αρκετή ενέργεια για να αντισταθώ ή να τρέξω μόνη μου.
Η Έμελιν έτρεξε προς τη σπηλιά και μπήκε μέσα. Συνέχισε να τρέχει σαν τρελή ως τη λίμνη. Γιατί με έφερνε εδώ; Νόμιζα ότι θα έφευγα από καμιά πύλη που οδηγούσε στο χάος και μετά στο σώμα μου.
Όταν αντικρίσαμε τη λίμνη η Έμελιν με άφησε και είπε με επιτακτικό τόνο: «Άκου τι θα κάνεις για να επιστρέψεις: θα κάτσεις και θα σκεφτείς τον εαυτό σου όπως σκέφτηκες και τον Άνταμ πριν. Όταν η εικόνα καθαρίσει θα πέσεις μέσα στο νερό! Μη φοβηθείς, δε θα πάθεις τίποτα! Να είσαι συγκεντρωμένη μονάχα σε σένα και να αγνοήσεις οποιαδήποτε άλλη σκέψη ή εικόνα, ειδικά όταν θα βρίσκεσαι μέσα στο νερό γιατί αλλιώς μπορεί να χαθείς! Κατάλαβες;»
Ένευσα. «Ωραία! Πήγαινε και στάσου κάπου και κάνε ό,τι σου είπα! Γρήγορα».
«Θα σε ξαναδώ ποτέ;» ρώτησα πριν τρέξω προς το σημείο που είχα εντοπίσει.
«Ναι, σύντομα! Αλλά φύγε τώρα!» είπε η Έμελιν.
Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα προς τη λίμνη. Κάθισα στο έδαφος και σκέφτηκα με όλη μου τη δύναμη τον εαυτό μου. Αυτό ήταν απείρως πιο δύσκολο από το να σκέφτομαι τον Άνταμ γιατί ήμουν εγώ σε δύο μέρη ταυτόχρονα και με μπέρδευε. Εκτός από αυτό ήμουν ακόμα κουρασμένη.
Καθάρισα το μυαλό μου από όλες τις σκέψεις και κράτησα μονάχα την εικόνα του εαυτού μου που είχα δει για πρώτη φορά στη λίμνη.
Το λαμπερό νερό θόλωσε και μαύρισε. Στην αρχή έβλεπα μονάχα θολές μορφές. Μετά όμως η εικόνα καθάρισε. Έβλεπα τον Άνταμ να κρατάει στην αγκαλιά του το σώμα μου και να κλαίει, ενώ παράλληλα φώναζε το όνομά μου.
Ήλπιζα αυτό να μη σήμαινε ότι είχα αργήσει τελικά. Χωρίς να το καταλάβω άρχισα να σκέφτομαι πιο πολύ τον Άνταμ παρά εμένα. Η εικόνα φυσικά δεν άλλαξε, αλλά όταν το συνειδητοποίησα προσπάθησα να τον διώξω από τις σκέψεις μου. Αν ήθελα να τον ξαναδώ δεν έπρεπε να τον σκέφτομαι τώρα.
Περίμενα μερικά ακόμα λεπτά και βλέποντας την εικόνα να μην αλλάζει έπεσα μέσα στη λίμνη.
Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκτός από μένα, ούτε πνιγόμουν ή κρύωνα, κι ας ήμουν βυθισμένη μέσα σε νερό.
Μετά όμως κατέληξα να σκέφτομαι την Έμιλι, χωρίς καν να ξέρω πώς και γιατί.
Η εικόνα, την οποία έβλεπα να πλησιάζει και να καθαρίζει όλο και περισσότερο θόλωσε κι εγώ άρχισα να πνίγομαι.
Πανικοβλήθηκα! Αν ήταν όντως τόσο τελευταία στιγμή όσο έλεγε η Έμελιν, τότε μπορεί να μην μπορούσα να επιστρέψω. Κάνοντας αυτή τη σκέψη, έφερα πάλι το μυαλό μου εκεί που έπρεπε. Δεν έπρεπε να χαθώ ή να πεθάνω τώρα που είχα φτάσει ως εδώ!
Τελικά τα κατάφερα να ξαναεστιάσω στη σωστή εικόνα και εντελώς ξαφνικά σταμάτησα και να πνίγομαι.
Κρατώντας το μυαλό μου μονάχα σε μένα συνέχισα να πλησιάζω όπως πλησίαζα και πριν ξεφύγουν οι σκέψεις μου.
Είχα πλησιάσει τόσο πολύ που πλέον μπορούσα να αγγίξω το σώμα μου. Ακούγοντας το ένστικτό μου, το ακούμπησα και έτσι απλά μπήκα πάλι μέσα.

Το πρώτο αληθινό πράγμα που ένιωσα ήταν τα χέρια του Άνταμ να με κρατάνε, μαζί με κάτι ακόμα.
Ένιωθα σαν να με διαρρέει ηλεκτρικό ρεύμα, να απλώνεται από τα άκρα μου σε όλο μου το σώμα, στέλνοντας κύματα πόνου. Στην αρχή δεν ήταν πολύ έντονος.
Τα κύματα όμως γίνονταν όλο και πιο συχνά και κάθε φορά ο πόνος ήταν χειρότερος. Προσπάθησα να τον αγνοήσω, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν τόσο δυνατός που πίστευα ότι θα με σκότωνε, αυτή τη φορά για τα καλά.
Ακόμα και η αναπνοή μου ήταν επίπονη, σαν να καιγόμουν με κάθε ανάσα που έπαιρνα.
Ένιωθα να σπάω, να κομματιάζομαι, να μου κάνουν ηλεκτροσόκ και να καίγομαι ταυτόχρονα. Ούρλιαζα από πόνο και το σώμα μου είχε σπασμούς.
Δεν ήθελα τον Άνταμ να με βλέπει έτσι. Σίγουρα θα τρόμαζε αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω ούτε τον αβάσταχτο πόνο ούτε τις αντιδράσεις που είχα. Ο μόνος τρόπος για να μην πονάω πρέπει να ήταν ο θάνατος.
Πολλές φορές ένιωσα ότι θα με σκότωνε, αλλά ποτέ δεν το έκανε, και αν μία φορά στη ζωή μου είχα ευχηθεί να πεθάνω, τότε ήταν αυτή!
Πίστευα ότι δε θα σταματούσε ποτέ, ότι θα συνέχιζε να με βασανίζει για πάντα. Δεν ήξερα πόσος χρόνος είχε περάσει, όταν ξαφνικά σταμάτησε τελείως. Το μόνο που έμεινε ήταν μια ενόχληση στο λαιμό.
Αυτό ήταν λοιπόν, ήμουν πλέον βρικόλακας!

Πήρα μια κανονική ανάσα. Μύριζα στον αέρα ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας και αίματος, ενώ κυριαρχούσε το άρωμα του Άνταμ, που μου φαινόταν πολύ πιο έντονο απ’ ότι το θυμόμουν πριν μεταμορφωθώ.
«Αγάπη μου;» είπε διστακτικά, σαν να μην ήταν σίγουρος ότι είχα επιστρέψει. Με ελευθέρωσε από την αγκαλιά του για να μπορέσει να με δει κανονικά.
Το πρόσωπό του ήταν δακρυσμένο. Το δέρμα του εξέπεμπε μια πολύ αχνή, σχεδόν αόρατη λάμψη, που τον έκανε ακόμα πιο τέλειο απ’ ότι θυμόμουν. Παρατήρησα ότι κι εγώ έλαμπα έτσι.
Ο Άνταμ, το δευτερόλεπτο που με ελευθέρωσε και κοίταξε τα μάτια μου έδειχνε απίστευτα θλιμμένος και ανήσυχος. Η έκφρασή του όμως άλλαξε με το που με είδε και συνειδητοποίησε πλήρως ότι είχα επιστρέψει. Έγινε ανακουφισμένη κι ευτυχισμένη.
Με ξαναπήρε στην αγκαλιά του και είπε ανάμεσα απ’ τα δάκρυά του: «Άλις, αγάπη μου! Γύρισες! Νόμιζα ότι σε είχα χάσει για πάντα! Νόμιζα ότι είχα αποτύχει κι ότι είχες πεθάνει! Αγάπη μου!» Εισέπνεε βαθιά το άρωμά μου και χάιδευε τα μαλλιά μου. Με κρατούσε σφιγμένη πάνω του σαν να φοβόταν ότι θα έφευγα.
«Γύρισα», είπα καθησυχαστικά. «Και τώρα δε θα φύγω ποτέ! Μην ανησυχείς για μένα».
«Μου έλειψες τόσο πολύ!» ψιθύρισε. «Και όταν είδα ότι είχε περάσει σχεδόν όλος ο χρόνος για να επιστρέψεις απελπίστηκα. Δεν ήθελα να ζω πια!»
Ακουγόταν σαν να θυμόταν τον πόνο από κάποιο τρομερό βασανιστήριο. Τον άφησα να βγάλει προς τα έξω ό,τι ένιωθε χωρίς να λέω τίποτα. Ποτέ μου δεν ήξερα τι έπρεπε να πω για να παρηγορήσω κάποιον και, προφανώς, ο προσωρινός θάνατος και η μεταμόρφωσή μου σε βρικόλακα δεν το είχαν αλλάξει αυτό.
«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!» συνέχισε. «Είσαι τα πάντα για μένα. Η ζωή μου, η ψυχή μου, τίποτα δεν έχει σημασία! Μονάχα εσύ, αγάπη μου».
Σχεδόν δάκρυσα με τα λόγια του. Ποτέ μου δεν τον είχα ξανακούσει να μιλάει με τόσο πάθος γι αυτά που ένιωθε. Ήξερα ότι με αγαπούσε πολύ και ότι αν πέθαινα, το πιο πιθανό ήταν να πεθάνει κι εκείνος, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε εκφράσει έτσι όλα αυτά που ένιωθε. Ίσως η ιδέα του ότι είχα πεθάνει να τον έκανε να αντιδράσει υπερβολικά τώρα που ξύπνησα.
«Γύρισα», επανέλαβα. «Μη στενοχωριέσαι πια! Γύρισα!» Δεν ήθελα να φαίνομαι σαν αναίσθητη με το να μη λέω απολύτως τίποτα.
Ο Άνταμ με άφησε από την αγκαλιά του για να με φιλήσει. Ήταν ένα φιλί γεμάτο πάθος και αγάπη, πολύ πιο βαθύ και έντονο απ’ όσα είχαμε μοιραστεί όταν ήμουν άνθρωπος.
Μόλις τα χωριστήκαμε ο Άνταμ με ξανακοίταξε στα μάτια.
«Σ’ αγαπώ», ψιθύρισα και τον φίλησα πάλι. Ήθελα να του ζητήσω με κάποιο τρόπο συγγνώμη που του προκάλεσα τόσο πόνο, αλλά δεν ήξερα πώς. «Σ’ ευχαριστώ που με έσωσες».
«Δε θα μπορούσα να μην προσπαθήσω και να αφήσω να χαθεί ό,τι πιο πολύτιμο έχω», είπε τρυφερά.
Χαμογέλασα και τον αγκάλιασα.
«Πρέπει να φύγουμε για τον Οίκο μας», είπε λίγα λεπτά αργότερα. «Ο χρόνος ίσα που μας φτάνει μέχρι να ξημερώσει».
«Τον Οίκο μας;» ρώτησα απορημένη. Ήξερα ότι εκεί ανήκα τώρα που με είχε μεταμορφώσει, αλλά το άκουσμα μου φαινόταν παράξενο.
«Ναι, αγάπη μου», αποκρίθηκε. «Πρέπει να πάμε για να δεις τους ανώτατους. Θέλουν να γνωρίσουν αυτή που τους έσωσε!» μου χαμογέλασε ενθαρρυντικά.
Ήξερα ότι είχε διαβάσει το ημερολόγιο και τους είχε πει γι αυτό. Για να είναι τόσο χαλαρός μάλλον θα αναφερόταν σε κάποιο επόμενο συμβούλιο.
Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι. Ο Άνταμ μου έδειξε πού ήταν μερικά ρούχα μου και άλλαξα από τη μπλούζα που μου είχε βάλει.

Από όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να πάμε στον Οίκο, το αυτοκίνητο ήταν ο τελευταίος που είχα φανταστεί. Ήταν τόσο συνηθισμένος και ανθρώπινος.
Ο Άνταμ έτρεχε στους δρόμους πάρα πολύ γρήγορα, μάλλον για να προλάβει τον ήλιο.
Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μείναμε σιωπηλοί.
Ο Άνταμ ήταν χαμένος στις σκέψεις του. Κάποιες φορές γυρνούσε το κεφάλι και με κοιτούσε σαν να φοβόταν ότι θα εξαφανιστώ. Δεν είχε βέβαια άδικο που ανησυχούσε. Δεν ήθελα καν να φανταστώ πώς θα ήταν γι αυτόν όταν πίστεψε πως είχα πεθάνει για τα καλά. Κάθε φορά που γύριζε να με δει εγώ του χαμογελούσα για να τον καθησυχάσω.
Όταν δεν με κοιτούσε εγώ παρατηρούσα διάφορα καινούργια πράγματα για μένα.
Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δε χτυπούσε η καρδιά μου. Περιέργως όμως αυτό δε μου άφηνε κανένα κενό. Ήταν απλά κάτι διαφορετικό που συνήθισα πολύ πιο εύκολα απ’ ότι πίστευα.
Ένα άλλο πράγμα ήταν ότι τώρα μπορούσα να ακούσω και να δω πολύ πιο καθαρά από πριν. Ήταν τόσο τέλεια να ανακαλύπτω νέες λεπτομέρειες σε γνώριμα πράγματα! Αν και ήταν νύχτα μπορούσα να ξεχωρίσω τέλεια τα πάντα, ό,τι κι αν κοιτούσα. Ήμουν σίγουρη ότι η μόνη διαφορά που θα υπήρχε με το φως της μέρας θα ήταν στα χρώματα, αν και, ακόμα κι έτσι, διέκρινα πεντακάθαρα σκιές και αποχρώσεις.
Επίσης, κατάφερα να προσδιορίσω τι ήταν αυτή η παράξενη αίσθηση που ένιωθα στο λαιμό μου. Ήταν δίψα για αίμα! Δεν ήταν έντονη και αφόρητη αλλά ήταν σίγουρα ενοχλητική και ήθελα να τη σβήσω. Αποφάσισα να το αφήσω για την ώρα και να το πω στον Άνταμ όταν θα φτάναμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Raven στις Σαβ Σεπ 24, 2011 12:09 am, 1 φορά
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 2:11 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 955178 τι βλεπουν τα ματακια μου!!!!

καταπληκτικοοοοο0ο0ο0ο0ο0ο0ο0ο0ο0ο το καινουργιο σου κεφαλαιοο!!! ανυπομονωωωωω πλ να δω την συνεχειαα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873

τι καλος ο Ανταμ... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 913911 συγκινηθηκα πλλλ.... Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 973899

και η Αλις εκανε καπως ετσιιι -----> Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 627167

Αχουτοοο μωρεεεε τι καλο ζευγαρακι!
και βεβαια εχω να σου πω οτι ηξερα οτι θα ξυπνησει και οτι θα εχει αισιο τελος!tongue αλλα μονο που δεν ειναι αυτο ακομα το τελος! το βλεπω...το τελος θα ειναι με την Μελανι και μ ολους τους αλλους! το ξερωω.....tongue
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 3:15 am

Χαίρομαι πολύ που άρεσε στα ματάκια σου αυτό που είδαν! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 935979

Έτσι όπως λες άχου το μου θυμίζει σαν να βλέπεις ζώο! tongue (Κι εμένα μου φαίνονται "άχου το" να σου πω την αλήθεια! Είπαμε, romance γράφω! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 860197 )

Φυσικά και δεν είναι αυτό το τέλος! Με το τέλος έεεεχουμε καιρό! Και πού ξέρεις, μπορεί να αλλάξω στην πορεία και να είναι sad sad sad end! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 120947
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 4:14 am

να μν το αλλαξεις γτ εσυ θα εχεις στο τελος κακο τελος! tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 120947

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 441842 σαν ζωο??? tongue για τετοια με εχεις? καλα Χριστινα! tongue χαχα tongue αχου το παντως! tongue

μν νομιζεις και τα ματακια χαιρονται αυτο π ειδαν! και ανυπομονουν για το επομενο κεφαλαιοο!! tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 4:22 am

Ωωωωχ! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 898224

Όχι καλέ! Απλά δε λέμε άχου το άμα δούμε κανένα σκυλάκι ή γατάκι ή τιγράκι ή ό,τι άλλο? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 935979

Το επόμενο κεφάλαιο γράφεται τώρα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 4:25 am

χαχα αυτο να κανεις να μν το αλλαξεις! vampire

ναι μωρε ξερω..! tongue απλα σε βασανιζωω...tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 120947

ωραιαααα!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 7:44 am

Ωραίο κεφάλαιο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873 Μου άρεσε που είχε αγωνία μέχρι να φτάσει στο σώμα της και η σκηνούλα με τον Άνταμ Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873 αλλά την σκηνή της μεταμόρφωσης αλλιώς την φαντάστηκα. Χωρίς αυτό να είναι κακό, απλά σε όλες τις μεταμορφώσεις, υπάρχει πόνος και στην περίπτωση της Άλις δεν υπήρχε καθόλου πόνος. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κακό, απλά μια παρατήρηση είναι Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813

Ανυπομονώ για την συνέχειααα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AЯianЯhod.ЬЩ.22 στις Δευ Σεπ 12, 2011 9:08 pm, 1 φορά
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 8:47 pm

Λες δηλαδή να την αλλάξω και να βάλω να πονάει? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 948708 Λες να είναι καλύτερο?

Η συνέχεια ίσως και σήμερα αν προλάβω να τη γράψω! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΔευ Σεπ 12, 2011 9:09 pm

Πιο ρεαλιστικό σίγουρα. Αλλά κάνε αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι το καλύτερο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 220813

Ωραίααα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 12:52 am

Αυτό ναι. Αλλά το θέμα είναι πώς... Μήπως έχεις καμιά ιδέα? (Και ναι, πάλι ζητάω βοήθεια! :Ρ)
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 1:17 am

Όοοχι, δεν σου λέω. Αυτά είναι κρυφάαα :P (άντε, καλά, θα σου στείλω μήνυμα γιατί είμαι καλός άνθρωπος :P)

Όνειρο στο Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το όνειρο της καρδιάς σου
» Κυνηγώντας το Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: