Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Όνειρο στο Σκοτάδι

Πήγαινε κάτω 
+14
Allison Argent
Nathaniel
aphroditenight19
Selene
paramu8enia
Rose_ELen@.Ever
Μικρό νταμπίρ
Katerina Petrova
Amaranth
Broken Angel
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Dark Princess.
Sensitive Vampire
Raven
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 1:52 am

Ευτυχώς που είσαι καλός άνθρωπος λοιπόν! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873 tongue Ευχαριστώωωω!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 3:57 am

και εμενα μου αρεσε τρελα η σκηνη που επανερχοταν στο σωμα της. αλλα γιατι αρχισε εντελως στα ξαφνικα να σκεφτεται την εμιλυ? αμαν... θα τα κατεστρεφε ολα...
και η σκηνη με τον ανταμ ηταν απιθανη!!! :<3:

αλλα εχω μια απορια. επειδη δεν θυμαμαι... ο ανταμ εχει ζητησει αδεια να την μεταμορφωσει???
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 4:02 am

Εσένα δε σου έχει συμβεί αυτό? Να θες να συγκεντρωθείς σε κάτι και να καταλήγεις να σκέφτεσαι άσχετα? Εμένα μου συμβαίνει συχνά και είναι συνήθως όταν πραγματικά πρέπει να συγκεντρωθώ σε κάτι! tongue

Δεν έχω αναφέρει πουθενά ότι έχει ζητήσει, αλλά αν θυμάσαι, κάποια στιγμή ήθελε να τη μεταμορφώσει κι εκείνη δεν ήθελε. Άρα για να θέλει να το κάνει εκείνη τη στιγμή είχε. Θα το πω ξεκάθαρα αργότερα όμως! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 4:13 am

οντως μου εχει συμβει. και μαλιστα οταν δεν πρεπει...

απλα επειδη καποτε ειχε φυγει να παει στον οικο, σωστα???
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 4:28 am

Είδες? Έτσι είναι κι εκεί...

Ναι! Είχε πάει και για να ζητήσει την άδεια. Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 611715
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 4:29 am

ολα βγαλμενα απο την ζωη Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979

ωραια. τωρα δηλαδη δεν θα του απαγορευσουν να την εκπαιδευσει. τι καλα!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 12:13 am

Λοιπόοον... Μετά από ένα διαλλειματάκι επιστρέφω με τη συνέχεια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 611715
Επίσης πρόσθεσα ένα κομμάτι στο προηγούμενο κεφάλαιο που αφορά τη μεταμόρφωση (γιατί υπάρχει αναφορά εδώ) Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 860197
Ελπίζω να σας αρέσει το επόμενο κεφάλαιο!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 986460

38ο κεφάλαιο

Μετά από περίπου δύο ώρες στο δρόμο, φτάσαμε σε ένα κάστρο, έξω από το οποίο ο Άνταμ πάρκαρε το αυτοκίνητο.
Ήταν ένα μεγάλο επιβλητικό κτίσμα, πολύ κατάλληλο για βρικόλακες. Απ’ ότι έβλεπα τα παράθυρα ήταν λιγοστά και μικρά, ενώ από μέσα δε φαινόταν καθόλου φως. Οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι σχεδόν ολόκληροι με κισσό και μόνο σε λίγα σημεία ξεχώριζε η γκρίζα πέτρα.
«Αυτό είναι;» ρώτησα νευρικά.
«Ναι», απάντησε καθώς βγαίναμε έξω. «Μη φοβάσαι, αγάπη μου. Όλα θα πάνε καλά!»
«Το ξέρω», είπα. «Απλά είμαι λίγο νευρική. Δεν είναι κάτι που γίνεται κάθε μέρα».
«Σίγουρα όχι! Αλλά τώρα πλέον ανήκεις εδώ. Είσαι κομμάτι του Οίκου».
Ένευσα. Κοίταξα λίγο γύρω μου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαμε την αψίδα της πύλης και μπαίναμε μέσα στην αυλή του κάστρου. Ο αέρας είχε ένα έντονο άρωμα φύσης, χώματος, βροχής και φύλλων, ενώ υπήρχε και μια λουλουδένια νότα. Κοίταξα μπροστά προς την κύρια είσοδο. Πάνω από την πόρτα υπήρχε κάτι σαν οικόσημο, που απεικόνιζε το τριαντάφυλλο που είχα δει και πάνω στο μενταγιόν του Άνταμ και από πάνω είχε χαραγμένη την ίδια λατινική επιγραφή, που ακόμα δεν μπορούσα να αναγνωρίσω.
Προχωρήσαμε μπροστά και ο Άνταμ χτύπησε την πόρτα διακριτικά. Σίγουρα θα άκουγαν μέσα και θα μας άνοιγαν.
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως αν η καρδιά μου χτυπούσε ακόμα, αυτή τη στιγμή θα είχε τρελαθεί. Αν και ήξερα ότι δε θα πάθαινα τίποτα ήμουν πολύ νευρική ως προς το τι ακριβώς θα συναντούσα και πώς θα ήταν οι άλλοι βρικόλακες. Εκτός από τον Άνταμ και τη Λαβίνια, οι εμπειρίες μου με τους υπόλοιπους δεν ήταν ακριβώς ευχάριστες.
Άνοιξε ένας μελαχρινός άντρας κοντά τριάντα, που έδειχνε πολύ αυστηρός. Κάτι στο ύφος του μου θύμισε μπάτλερ σε παλιό αστυνομικό έργο, αλλά φυσικά δε θα του το έλεγα. Έδιωξα τη σκέψη από το μυαλό μου για να είμαι σίγουρη ότι δε θα το μάθαινε με τίποτα.
«Καλώς ορίσατε!» είπε και μας έδειξε το εσωτερικό με μια κίνηση, που μου θύμισε μπάτλερ ακόμα περισσότερο.
Περίμενα να είναι κατασκότεινο, παλιό στην όψη, ίσως και αραχνιασμένο, αλλά έπεσα τελείως έξω. Ήταν φωτεινό και αν είχε κάτι από παλιά εποχή στο στιλ της διακόσμησης, δεν ήταν δυσλειτουργικό. Απεναντίας, δημιουργούσε μια ευχάριστη αίσθηση και την ιδέα ότι ακόμα κι ένας θνητός θα μπορούσε άνετα να ζήσει εκεί.
«Καλημέρα Γκόρντον», είπε ο Άνταμ πολύ χαλαρά. «Από εδώ η Άλις, η σωτήρας του Οίκου μας».
«Καλημέρα», είπα με όσο πιο ευγενικό και φιλικό τόνο μπορούσα. Δεν είχαμε έρθει καλά καλά και ο Άνταμ μου έκανε διαφήμιση.
«Ώστε εσύ είσαι λοιπόν», είπε ο Γκόρντον. «Γοητευμένος». Έκανε μια μικρή υπόκλιση και συνέχισε: «Θα σας οδηγήσω στο διαμέρισμά σας. Υποθέτω ότι θα θέλετε να ξεκουραστείτε για τη μέρα».
Συμφωνήσαμε και αυτός μας οδήγησε μέσα στους διαδρόμους.
«Από ‘δω» είπε και μας παρουσίασε τη σουίτα μας. Το ένα δωμάτιο είχε δύο καναπέδες σε βικτοριανό στιλ και ένα τραπεζάκι του καφέ μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι, ενώ στο άλλο δωμάτιο στο βάθος διέκρινα ένα κρεβάτι που έμοιαζε λίγο με αυτά που είχε ο Άνταμ στο σπίτι του.
«Η Ζενεβίβα θέλει να σε δει όσο το δυνατόν πιο σύντομα», είπε στον Άνταμ και βγήκε από το δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα.
«Τι ακριβώς είναι αυτός;» ρώτησα ψιθυριστά αφού πλέον δεν άκουγα τον ήχο των βημάτων του στο διάδρομο.
«Απλά μας άνοιξε», απάντησε καταλαβαίνοντας ακριβώς το νόημα της ερώτησής μου. «Είναι βέβαια αρκετά χαμηλά στην ιεραρχία καθώς είναι από τους πιο πρόσφατα μεταμορφωμένους, αλλά δεν είναι υπηρέτης. Δεν υπάρχουν υπηρέτες εδώ. Όλοι μοιραζόμαστε τις δουλειές».
«Κάποιες δουλειές όμως δεν είναι πιο κουραστικές ή πιο επικίνδυνες από άλλες; Αυτό δεν είναι και πολύ δίκαιο μοίρασμα…»
«Δεν υπάρχει τίποτα κουραστικό για μας. Και τις επικίνδυνες δουλειές τις αναθέτουν σε βρικόλακες που είναι πιο παλιοί και έχουν περισσότερη πείρα».
«Αυτό ακούγεται λογικό», έκανα και προχώρησα προς τα μέσα. Κάθισα στο κρεβάτι και κοίταξα γύρω μου το δωμάτιο. Είχε δύο ντουλάπες αντίκες, περίπου της ίδιας εποχής με το κρεβάτι και μια άλλη πόρτα που πρέπει να ήταν το μπάνιο.
Ο Άνταμ ήρθε και κάθισε δίπλα μου. «Πρέπει να ετοιμαστώ και να πάω στη Ζενεβίβα, την αρχηγό του Οίκου», είπε.
«Εγώ θα περιμένω εδώ;»
«Ναι» απάντησε. «Πρέπει να περιμένεις γιατί ο ήλιος θα βγει σύντομα. Μόλις όμως δύσει θα γίνει η επίσημη παρουσίασή σου στους ανώτατους».
Ο Άνταμ ετοιμάστηκε γρήγορα και κατευθύνθηκε προς την πόρτα του δωματίου. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανοίξει, έτρεξα και τον αγκάλιασα.
«Δε θα λείπω για πολύ», είπε. «Μην ανησυχείς!» Μου χαμογέλασε και με φίλησε.
Βγήκε κι εγώ έκλεισα την πόρτα πίσω του βιαστικά. Πήγα πάλι πίσω στο δωμάτιο και κάθισα στο κρεβάτι κοιτώντας το τοίχο.
Σκεφτόμουν πόσα πράγματα είχαν συμβεί μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Από τη στιγμή που γνώρισα τον Άνταμ η ζωή μου άλλαξε τελείως. Πήρε μια πορεία που δεν είχα φανταστεί ποτέ μου και τώρα δε θα μπορούσα να φανταστώ πώς θα ήταν χωρίς αυτόν.
Αφού πρακτικά δεν είχα τίποτα να κάνω, σκέφτηκα να στείλω κανένα μήνυμα στην Έμιλι και τη Ζοζεφίν, να δω τι κάνουν. Ήλπιζα να έχω αρκετή αυτοσυγκράτηση για να κάνω παρέα μαζί τους όταν θα άνοιγαν τα σχολεία. Δεν ήθελα να αποκοπώ απ’ αυτές όπως είχε γίνει με τη Μέλανι. Θα ήθελα μάλιστα να τους πω την αλήθεια για μένα, τον Άνταμ και τη Μέλανι κάποια στιγμή, αν και μάλλον αυτό θα ήταν ενάντια στους κανονισμούς του Οίκου.
Επίσης, μόλις ο Άνταμ επέστρεφε θα του έλεγα ότι διψούσα. Από τη στιγμή που έφυγε η δίψα μου είχε χειροτερέψει.

Μετά από περίπου τρία τέταρτα ο Άνταμ επέστρεψε. Έτρεξα στην πόρτα και τον φίλησα. Εκείνος μου χαμογέλασε και μου έδειξε ένα μπουκάλι και δυο ποτήρια.
«Σκέφτηκα ότι θα διψάς», είπε εύθυμα.
«Ναι, πάρα πολύ!» απάντησα. Ο Άνταμ με έβαλε να καθίσω σε έναν καναπέ και γέμισε τα ποτήρια. Η μυρωδιά του αίματος πλημμύρισε το δωμάτιο και επιδείνωσε τη δίψα μου. Ένιωσα τους κυνόδοντές μου να μακραίνουν και να γίνονται πιο κοφτεροί.
«Αυτό τώρα είναι αίμα;» ρώτησα το προφανές. Αν και ήξερα ότι αυτό θα με ξεδιψούσε, η αλήθεια ήταν ότι σιχαινόμουν λίγο με τη σκέψη.
«Ναι», αποκρίθηκε. «Είναι 0 αρνητικό, η πιο ελαφριά ομάδα που υπάρχει. Βέβαια, οι άλλες ομάδες έχουν καλύτερη γεύση, αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να αρχίσεις με κάτι ελαφρύ για να το συνηθίσεις».
«Εντάξει», έκανα και πήρα το ποτήρι. Όλα αυτά που έλεγε μου φαίνονταν τόσο παράξενα κι εξωπραγματικά. Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν πραγματικά η μέρα που θα έπινα αίμα!
«Πιες», είπε ο Άνταμ, βλέποντάς με να κοιτάζω σκεφτική το κόκκινο υγρό. «Θα νιώσεις πολύ καλύτερα». Χαμογέλασε και ήπιε μια γουλιά από το δικό του για να με ενθαρρύνει.
«Ελπίζω να μην έχει πεθάνει κανένας γι αυτό», είπα σκεφτικά.
«Όχι βέβαια!» έκανε σαν να μου έλεγε το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. «Είναι απαγορευμένο να σκοτώνουμε θνητούς. Μπορείς αν θες να πεις ότι έχει δοθεί με τη θέληση της πηγής».
Μου χαμογέλασε με νόημα. Μάλλον η θέληση της πηγής να δώσει το αίμα είχε βοηθηθεί με υποβολή και μάλλον αυτή η προσφορά ήταν όσο πιο οικιοθελής μπορούσε να υπάρξει. Θα έπρεπε λοιπόν να αρκεστώ σε αυτό.
Χαμογέλασα κι εγώ και έφερα το ποτήρι στα χείλη μου. Ήπια πολύ διατακτικά μια μικρή γουλιά. Αυτό ήταν όλο όσο χρειάστηκε για να διώξει όλη την αηδία που ένιωθα. Πριν το καταλάβω είχα ήδη αδειάσει το ποτήρι.
Ο Άνταμ γέλασε. «Σου αρέσει βλέπω!» είπε γεμίζοντας το ξανά.
«Ναι! Και διψούσα πολύ!» είπα και το άδειασα στο λεπτό.
«Φαίνεται!» έκανε εκείνος πειρακτικά και με πήρε στην αγκαλιά του. Έβαλε στο ποτήρι μου το αίμα που είχα απομείνει στο μπουκάλι.
Τώρα πλέον δε διψούσα τόσο και άρχισα να το πίνω πιο αργά για να καταλάβω πραγματικά τη γεύση. Είχε πολύ ελαφριά υφή. Δεν μπορούσα ακριβώς να προσδιορίσω τη γεύση του. Σίγουρα δεν ήταν τόσο μεταλλική όσο περίμενα. Ήταν το ό,τι πιο τέλειο είχα γευτεί ποτέ.
«Λοιπόν, πώς νιώθεις;» ρώτησε ο Άνταμ.
«Πολύ καλύτερα, όπως μου είχες πει», απάντησα.
«Εννοούσα πώς νιώθεις τώρα που είσαι βρικόλακας», διευκρίνισε.
«Α, αυτό… Καλά νιώθω», απάντησα. Ο Άνταμ με κοίταξε περιμένοντας να του το αναλύσω κι άλλο. «Είναι τόσο τέλεια που μπορώ να δω και να ακούσω τα πάντα πολύ πιο καθαρά τώρα! Όλα όσα μου ήταν γνώριμα τώρα έγιναν καινούργια και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η αίσθηση».
Εκείνος γέλασε λίγο. «Αυτό συμβαίνει σε όλους τους νέους βρικόλακες», είπε. «Άλλα πρέπει να σου φαίνεται περίεργο που δεν χτυπάει η καρδιά σου, έτσι;»
Το σκέφτηκα για μερικά δευτερόλεπτα πριν απαντήσω. «Δεν είμαι σίγουρη», είπα τελικά. «Την περισσότερη ώρα δεν του δίνω καν σημασία. Αλλά υπάρχουν στιγμές που περιμένω να χτυπήσει και τότε νιώθω περίεργα».
«Σου είναι αρκετά εύκολο να το συνηθίσεις δηλαδή», κατέληξε.
Ένευσα χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρη. «Εσένα πόσον καιρό σου είχε πάρει;» ρώτησα για να συγκρίνω.
«Πρέπει να μου είχε πάρει γύρω στον ένα μήνα», απάντησε. «Τόσο είναι περίπου το μέσο όρο».
«Δεν είναι και τόσος πολύς καιρός αυτό», είπα. «Αν το συγκρίνεις με την αιωνιότητα…»
Ο Άνταμ γέλασε και με φίλησε. Έδειχνε πολύ πιο ευτυχισμένος απ’ όσο τον είχα δει ποτέ. Σκεφτόμουν να τον ρωτήσω πώς ένιωθε που με είχε μεταμορφώσει, αλλά η έκφρασή του μου έδινε την απάντηση.
Με σήκωσε στην αγκαλιά του ξαφνικά και με μετέφερε στο κρεβάτι.
Έκλεισε βιαστικά τις κουρτίνες. «Ξημέρωσε», δικαιολογήθηκε. «Και θέλω να είμαι σίγουρος ότι δε θα σε δει καθόλου ο ήλιος».
«Και τώρα δηλαδή πρέπει να μείνω εδώ μέχρι να δύσει;» ρώτησα απογοητευμένη. Ήξερα ήδη την απάντηση, αλλά ήθελα πάρα πολύ να βγω έξω και να δω τα πράγματα με το φως της μέρας.
«Πρέπει, αγάπη μου», είπε εκείνος. «Δεν μπορείς να βγεις στον ήλιο αν δεν έχεις μενταγιόν. Αύριο αν θες μπορείς να κάτσεις έξω όλη τη μέρα, αλλά για σήμερα πρέπει να μείνεις εδώ!»
«Καλά», είπα. Ήξερα από την αρχή ότι αν έβγαινα χωρίς το μενταγιόν στον ήλιο η κατάληξη δε θα ήταν ευχάριστη.
«Μην απογοητεύεσαι!» έκανε. «Έτσι κι αλλιώς πρέπει να κοιμηθείς. Η μεταμόρφωση πρέπει να σε έχει εξουθενώσει».
Δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν, αλλά πράγματι ένιωθα πως μερικές ώρες ύπνου δε θα μου έκαναν καθόλου κακό. Σίγουρα έπαιζε ρόλο που είχα χαλαρώσει και είχα ξεδιψάσει επιτέλους.
«Έδειχνες να υποφέρεις παρά πολύ», συνέχισε ο Άνταμ.
«Συνήθως δηλαδή δεν πονάει;» ρώτησα. Κάτι στον τόνο του με έκανε να πιστεύω ότι αυτό που είχα ζήσει εγώ δεν ήταν το φυσιολογικό.
«Πονάει», αποκρίθηκε. «Αλλά δεν νομίζω να πονάει τόσο πολύ. Ίσως βέβαια να φταίει ότι ξύπνησες ακριβώς την τελευταία στιγμή».
«Μπορεί…» απάντησα. Ίσως απλά να φαινόταν άσχημο σε εκείνον επειδή ανησυχούσε για μένα, αλλά στην πραγματικότητα να μην είχα πονέσει περισσότερο από κάθε άλλο βρικόλακα. Ίσως βέβαια και να είχε δίκιο, αλλά αυτό δε θα μπορούσα ποτέ να το μάθω.
«Μπορεί», συμφώνησε κι εκείνος και με τράβηξε κοντά του. Μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί. «Κοιμήσου, αγάπη μου» είπε. «Θα είναι μεγάλη νύχτα».
«Τι θα γίνει;» ρώτησα με τη νευρικότητα να έχει επιστρέψει.
«Θα σε παρουσιάσω στους ανώτατους, θα πάρεις το μενταγιόν και μετά θα γίνει μια γιορτή προς τιμήν σου».
«Πράγματι πολλά…» είπα χαμηλόφωνα.
«Ναι» είπε ο Άνταμ. «Γι αυτό πρέπει να ξεκουραστείς».
«Εντάξει», έκανα και βολεύτηκα στην αγκαλιά του.
«Σ’ αγαπώ», ψιθύρισε. Ακουγόταν κι εκείνος κουρασμένος. Μάντευα ότι όλες αυτές τις μέρες που περίμενε να επανέλθω δεν είχε κοιμηθεί και πολύ.
«Σ’ αγαπώ», μουρμούρισα κι εγώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το μυαλό μου αδειάσει από όλες τις σκέψεις και αποκοιμηθώ.
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 2:10 am

Βλέπω ότι άλλαξες το κομμάτι εκείνο με αυτό που είχαμε πει Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813 Άχου, δένει τόσο πολύ με την ιστορία (το συνειδητοποίησα τώρα που το είδα και ''ενσωματωμένο'' Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813 ) Μπράβο και πάλι μπράβο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873

Βλέπω ότι ήρθε η ώρα της να παρουσιαστεί και επίσημα στον οίκο. Χμ, γιατί κάτι μου λέει πως δεν θα γίνει δεκτή από όλους; Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 948708 (μπορεί απλώς να είμαι καχύποπτη, αλλά αυτή την αίσθηση έχω...)

Της έδωσε Ο γιατί αυτή η ομάδα αίματος είναι πανδότης; Νομίζω ότι το Ο θετικό είναι πραγματικά πανδότης, όχι το Ο αρνητικό, αλλά σιγά μην το απορρίψει το αίμα της τώρα που είναι βρικόλακας :P
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 2:18 am

χααχαχα τι κουτσουνελιαα που ειναι!!!

μπραβοοο Χριστινααα!! αυτο το κεφαλαιο το εκανες πλ ρομανς! με συγκινησες εχω να σου πω..!!!

τι καλουλης ο Ανταμ και τρυφερος! και η Αλις !!! Αλις! δεν παει πισω...tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873

αυτο με την μεταμορφωση θελωωω ΠΟΛΥ να μαθω γτ δν πονεσε!! μπας και εχει δυναμεις??? που δεν ηξερε οτι ειχε? μπας????? ΕΛΠΙΖΩΩΩ να μαθουμεε ΣΥΝΤΟΜΑ!!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873

και Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 430499 με την δεσποινις απο πανωω επισης....!! tongue

Έχει επεξεργασθεί από τον/την paramu8enia στις Σαβ Σεπ 24, 2011 3:27 am, 1 φορά
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 2:34 am

Argy: Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 71070 Χαίρομαι που λες ότι είναι καλό και ενσωματωμένο! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873

Και ναι, είσαι καχύποτπτη! Εγώ είχα σκεφτεί να πάνε όλα καλά (είμαι πολύ αισιόδοξη ώρες ώρες, το ξέρω!) tongue

Εγώ να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι το 0 αρνητικό είναι ο πανδότης, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Απλά σκέφτηκα να βάλω κάτι με τις ομάδες. Το 0 αρνητικό το διάλεξα επειδή μου φαίνεται για πιο "light", αν και είναι πιο σπάνιο από το 0 θετικό. Αυτό βασικά το έκανα γιατί σκέφτηκα την αντιστοιχία του όπως δεν μπορείς να δώσεις σε ένα μωρό να φάει μπριζόλα, κάτι αντίστοιχο πρέπει να ισχύει και για το αίμα στους βρικόλακες tongue (Λίγο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 44894 μήπως ?)

Μαρία: Τι είπες ότι είναι? hein?

Το πολύ romance μάλλον πρέπει να αρχίσω να το κόβω καθώς οδεύουμε προς τη μάχη, αλλά τώρα που βρήκα τη "συνταγή" μου είναι δύσκολο να μην βάλω καθόλου Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 860197

Καλούλης, πράγματι! (Αλλά μήηηπως μπερδέψαμε λίγο τις ηρωίδες?) tongue

Στη μεταμόρφωση τώρα άλλαξα το προηγούμενο κεφάλαιο και την έβαλα να πονάει, οπότε όχι, δεν έχει να κάνει με το χάρισμά της.

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο για τα καλά σας λόγια! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 986460 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 32070

Η συνέχεια κι εγώ ελπίζω σύντομα, αλλά αυτή την εποχή είναι λίγο πιεσμένο το πρόγραμμά μου και αναγκαστικά πρέπει να πάω με αργούς ρυθμούς (αν και έχω πολλή έμπνευση) Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:02 am

κουτσουνελια καλε! tongue δεν ξερεις τι ειναι? tongue

μν κοψεις την συνταγηη τους παει και στην μαχη που και που να δινουν κανα φιλι ετσι στο ακυρο και να λενε γλυκολογα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979

χαχαχα καλουλης! (μπα δν νομιζω! εγω καλα τα λεω! tongue )

αααααααααααααα!!! οκοκοκοκοκοκ!! θα το διαβασωω!! ειμαι σιγουρηη οτι θα ειναι τελειο! κριμα που δεν εχει χαρισμα! αλλα πιστευω οτι θα γινει η καλυτερη βρικολακας!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 120947

τπτ καλεεεεε!!! και εμεις μν ξεχνας!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 986460 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 913911

με το πασοοο σου! ειναι δυσκολη σιγουρα η χρονια για σενα! (αλλα μν σου φυγει αυτη η εμπνευση!! ) Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:10 am

ηταν τελειο κεφαλαιο. και διαβασα και την σκηνη εκει που ξυπνησε και πονουσε. πολυ ρεαλιστικη...
και εμενα μου αρεσει που βαζεις romance μεσα. δινει μια αλλη νοτα στην ιστορια.

και επιτελους θα γνωρισουμε και επιτιμα μελη του οικου. τα ονοματα των οικων θα τα μαθουμε???

ανυπομονω για την μαχη και φυσικα για την συνεχεια. με την ησυχια σου βεβαια. εμεις εδω ειμαστε. ειναι και εμενα καπως το προγραμμα μου και σε καταλαβαινω απολυτα

Σπόιλερ:
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:26 am

πλακα κανετε??? πωω χαχαχα παντως ξερω την ιστορια τους και τις δυο! χαχαχα δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συνεβει!! θα ειναι με το οτι χρειαζομαι υπνο!! θα το διορθωσωωω...!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 13873
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:38 am

Ευχαριστώ και τις δύο!!! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 913911

Αφού λοιπόν θέλετε romance θα δωτι μπορώ να κάνω! tongue (Θα έχει μια πολύ ρομαντική σκηνή πριν τη μάχη)

Τα ονόματα των Οίκων θα τα μάθετε στο επόμενο, όπου θα γνωρίσει τους "επίσημους" Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 611715

Ελπίζα πάντως να είναι σύντομα η συνέχεια (δεν μπορώ να μη γράφω τώρα που το συνήθισα). tongue

Μαρία, δεν πειράζει που τα μπέρδεψες, εγώ κατάλαβα τι ήθελες να πεις, όποτε don't worry Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813 Και αυτή την έκφραση που είπες δεν την έχω ακούσει ποτέ μου. Τι σημαίνει?
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:48 am

Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 71070 εισαι πλ καλη! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979

κοιτα ειναι μια φρασηηη που λενε εδω και καλα ειναι γλυκολογα οπως λεμε αγαπημ, ειστε και τα δυο κουκλακια ή γλυκουλιακα! αλλα για να το κανουμε πιο ομοιομορφο λεμε κουτσουνελιιι.... δεν εχεις ακουσει το αλλο που λεει κουτσουναμ? tongue (τι σου λεω βραδυατικα και εγω!) tongue
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 3:59 am

Φυσικά και είμαι πολύ καλή! Δεν πιστεύω να έχεις άλλη άποψη περί του θέματος. Έχεις?
Σπόιλερ:

Ααα, αυτό το κουτσούναμ το ξέρω! Έτσι φωνάζει μια φίλη μου το σκυλάκι της (το οποίο το καημένο πρέπει να έχει μπερδευτεί τελειώς. Πιο πολύ ακούει τα υποκοριστικά παρά το όνομα της tongue)
Τώρα κατάλαβα λοιπόν τι είναι και τα άλλα! Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 860197
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 4:07 am

χαχαχα εγω να εχω μα τι λες? Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 120947 Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 860197

κριμα το σκυλακι! φανταζομαι! tongue χαχαχα

ειδες εχεις εμενα να σου εξηγω εγω ειδικη! tongue Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 860197
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 4:37 am

βρε παιδια ακομα και εγω η ασχετη (λεμε τωρα) ηξερα τι ειναι. μαλλον επειδη την ακουω που και που. Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979
αντε επιτελους να μαθουμε τα πολυποθητα ονοματα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 935979
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 5:03 am

Ανυπομονούμε φυσικά, αλλά δεν σε πιέζουμε Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813 Ξέρουμε ότι έχεις φορτωμένο πρόγραμμα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 611715

Σπόιλερ:

Μια λεπτομέρεια: και τα δυο Ο μπορούν να δώσουν σε όλες τις ομάδες. Το Ο θετικό είναι καλό ότι δέχεται και Ο θετικό και αρνητικό, ενώ το Ο αρνητικό μόνο αρνητικό (μιλάμε πάντα για την συμβατότητα Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813 ) Σαν σκέψη πάντως ήτανε πολύ καλή Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 5:12 am

ναι αλλα το 0 αρνητικο μπορει να δωσει σε ολοες τις αλλες ομαδες. ενω το 0 θετικο μονο σε θετικα. αν το καλοσκεφτεις, το 0 αρνητικο ειναι το πιο ουδετερο απο ολα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 5:35 am

Ναι, μπορεί να έχεις και δίκιο Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 948708 Ίσως γιατί από το αρνητικό σίγουρα δεν θα έχει αντι-α και αντι-β.

Όπως και αν έχει, η Χριστίνα έκανε καλή επιλογή. Όπως θα λέγαμε και στο Unreal Tournament ''First Blood'' Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 120947
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 24, 2011 4:51 pm

ναι λεγονται και τα μικρα παιδακιααα...:Ρ (η ακυρη εγω...:Ρ)
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 25, 2011 2:39 am

οντως εκανε την καλυτερη επιλογη.
και να φανταστω οτι το πιω '' βαρυ'' απο ολα ειναι το ΑΒ θετικο???

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 25, 2011 2:41 am

Το ΑΒ αρνητικό μήπως; Αλλά όσο πιο σπάνιο, τόσο πιο ''θελκτικό'' για τους βρικόλακες, μην το ξεχνάμε αυτό Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 220813

Σπόιλερ:
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Όνειρο στο Σκοτάδι   Όνειρο στο Σκοτάδι - Σελίδα 27 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 25, 2011 2:50 am

οχι. το θετικο. γιατι ενω το θετικο εχεις rezus (η οπως γραφεται), το αρνητικο δεν εχει. για αυτο ειναι πιο βαρυ το θετικο απο το αρνητικο

Όνειρο στο Σκοτάδι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 27 από 39Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το όνειρο της καρδιάς σου
» Κυνηγώντας το Σκοτάδι
» Ζωντας στο σκοταδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: