Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Dark Queen Rises-Book 3

Πήγαινε κάτω 
+9
Selene
Amaranth
Dark Knight
paramu8enia
Lillith
darkfairy
Μορένα
Raven
AЯianЯhod.ЬЩ.22
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Σεπ 25, 2012 4:09 pm

Original.Vampire: Το ''Κρυφό Αστέρι'' (Μέρος Πρώτο) είναι το πρώτο βιβλίο που έγραψα και ολοκλήρωσα. Ελπίζω να σου αρέσει Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715

Ποιος; Εγώωω; Μα δεν κυνηγάω ποτέ κανέναν Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 860197
Σπόιλερ:

Ναι, η Σελέστ μιλούσε στο τέλος Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103

Και εγώ χαίρομαι πολύ που σου άρεσε, Μαράκι μου. Και σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη όλον αυτό τον καιρό και για τα καλά σου λόγια Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 71070 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 913911
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Σεπ 25, 2012 7:19 pm

Ναι λάθος μου, συγνώμη!tongue

Σπόιλερ:

Αααα μωρέ την λυπήθηκαα!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103 Την αγαπάω την Σέλεστ! Δεν έπρεπε!!! πωπω!!

Εγώ όλον αυτόν τον καιρό μόνο αλήθεια λέω! Γι'αυτό μην με ευχαριστείς!tongue
Πραγματικά πολύ ωραία ιστορία!Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Σεπ 25, 2012 7:24 pm

Κι εγώ τη λυπήθηκα τη Σελέστ στο τέλος Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 973899

Και Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 430499 . Την αλήθεια λέμε! Η ιστορίες σου είναι καταπληκτικές! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 3:41 am

Μαρία:
Σπόιλερ:

Παιδιά, κάποιος έπρεπε να κάνει τον επίλογο. Δεδομένου ότι όλοι οι άλλοι έχουν πεθάνει, το βάρος έπεσε σε εκείνην, τι να κάνουμε; Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας όλον αυτό τον καιρό. Αυτό μου δίνει δύναμη κάθε φορά και συνεχίσω το γράψιμο Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 71070 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 986460 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 13873
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 4:51 am

Σπόιλερ:

Κρίμα πάντως! Ελπίζω κάποτε να γίνει και τίποτα άλλο...tongue Να γράψεις μια ιστορία της Σέλεστ! Μετά από όλα αυτά!tongue ή και μερικά από αυτά!tongue

Τίποτααααααα!!!!Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 13873

Εμείς αναμένουμε! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 13873 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 913911

AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 6:37 am

Σπόιλερ:

Expansion της ιστορίας μπορεί να γράψω, αλλά μην το περιμένετε σύντομα Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 860197
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 3:11 pm

Να γράψεις! Δεν περιράζει αν δεν είναι σύντομα. Έχεις και κάτι άλλες ιστορίες να τελειώσεις... Αλλά να γράψεις! Please... angel
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 10:22 pm

Σπόιλερ:

Ναιιιιιι συμφωνώ με την Χριστίνα! Να γράψεις πάντως!tongue Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤετ Σεπ 26, 2012 11:35 pm

Μαράκι:
Σπόιλερ:

Θα προσπαθήσω Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 27, 2012 3:58 am

Σπόιλερ:

Ωραίααααα!!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 7:11 am

και σήμερα το βράδυ τελείωσα και το τρίτο...
η αλήθεια είναι ότι σε πολλά σημεία κατά την διάρκεια και των τριών βιβλίων δάκρυσα και πήγα να κλάψω, αλλά στο τέλος έκλαψα. αν και το άφησα να πολυεκδηλωθεί γιατί ήμουν στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε σε κάτι θείους μου που έκαναν τραπέζι, και δεν έλεγε να με δουν φάτσα κάρτα με κατακόκκινα μάτια...

ήταν κρίμα που η λούνα έχασε όλες τις αναμνήσεις της. ήταν λες και έχασε τον εαυτό της. με άλλα λόγια την είχε κυριέψει το πνεύμα, αν και οι αποφάσεις ήταν δικές τις. το ίδιο και οι πράξεις...
για να πω την αλήθεια, πουτ**εψε και λιγάκι, αλλά έπρεπε να ''ανταμοίβει'' και αυτούς που την εξυπηρετούσαν...

όταν σκότωσε την λίλυ, ήθελα να την στραγγαλίσω. επειδή δεν θυμόταν δεν σήμαινε ότι έπρεπε να σκοτώσει την κολλητή της...
και μετά άρχισε να ψιλοθυμάται.
άσχημα από ότι κατάλαβα τα πράγματα με την οικογένεια της. διαλύθηκε μετά την αποκάλυψη για την αληθινή ταυτότητα της λούνας.

επίσης ήταν καταπληκτικές οι δυνάμεις τις λούνας... ήταν ασύλληπτες.
τα φτερά, η ικανότητα της να ''εκρήγνυται'', κατά κάποιον τρόπο, και να σκοτώνει όσους βρίσκονταν γύρω της, το ότι μπορούσε να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ''ακολούθους'' της, να αλλάζει μορφή...
δεν ήταν και λίγα ταλέντα. και πάνω από όλα, επικίνδυνα...

στενοχωρήθηκα για να τον μπλέιζ. ακόμα και μετά από τόσα χρόνια συνέχιζε να την αγαπάει και να την νοιάζεται. και ας είχε αλλάξει τελείως.
χάρηκα στο προτελευταίο κεφάλαιο που τα ξαναβρήκαν και ένιωσαν ξανά ευτυχισμένοι. όπως και στο τελευταίο που η λούνα θυμήθηκε και πέθανα μαζί, και θάφτηκαν μαζί ως ''καταραμένοι εραστές''.

χάρηκα τρελά όταν σκότωσαν τον πατέρα του πνεύματος.
αλλά λυπήθηκα στο τέλος που η σελέστ είχε χάσει τα αγαπημένα της πρόσωπα...
το ντράκο καλά έκανε και τον σκότωσε. πήρε την εκδίκηση της...
και πολύ χάρηκα που ψόφησε επιτέλους η υποκρίτρια η κέιλιν.

πολύ κακό αποδείχτηκε το πνεύμα... να πάει στον αγύριστο...
τους κατέστρεψε όλους...

και τελικά πολύ καλός τύπος αυτός ο ναθάνιελ...

βέβαια για να πω την μικρή μου αλήθεια, αυτό το βιβλίο με άφησε με ένα σωρό απορίες...

1. δεν αποκαλύφθηκε τελικά γιατί η λίλυ έγραφε αυτό το βιβλίο που αποδείχτηκε η ιστορία της έλενορ

2. πως γίνεται η έλενορ να είναι η μητέρα του πνεύματος και ταυτόχρονα η κάτοχος του. γιατί αν θυμάμαι καλά, είχε πει σε εκείνο το όνειρο στην λούνα πως την σκότωσαν για να την ''απαλλάξουν'' από το πνεύμα που κατοικούσε μέσα της.

3. όλη την ώρα έψαχναν να βρουν ένα τρόπο να απαλλαγεί η λούνα από το πνεύμα, αλλά τελικά, αν κατάλαβα καλά, δεν τους χρειάστηκε εφόσον την σκότωσαν.

4. πως κατάφεραν να βρουν ποια είναι τα αντικείμενα που χρειάζονταν για να ανοίξει ο τάφος?

5. τον τάφο γιατί τον άνοιξαν? τους χρειάστηκε σε κάτι τελικά, εφόσον η λούνα πέθανε? και εξ'αρχής γιατί ήθελαν να τον ανοίξουν?

6. μετά την θυσία της λούνας, το πνεύμα θα ξανακατοικήσει σε άλλο άτομο? αν και δεν νομίζω να υπάρχουν και άλλοι απόγονοι. εκτός και αν μετράνε τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια της μάνας της λούνας, και οι απόγονοι τους.

7. ποιος ήταν τελικά εκείνος ο μασκοφόρος της όπερας και της γόνδολας?

8. αυτός ο αφέντης της κέιλιν που μίλησε για λίγο στο δεύτερο βιβλίο, ήταν ο πατέρας του πνεύματος?

και μία συμβουλή. επειδή και εγώ θέλω τρελά να το εκδόσεις, γιατί είναι μία θαυμάσια τριλογία που αξίζει να διαβαστεί από χιλιάδες αναγνώστες, μήπως θα ήταν καλό να μην χρησιμοποιήσεις την λέξη ''νταμπίρ'' για τον τύπο που είναι μισός-μισός? γιατί θα φανεί σαν αντιγραφή από το vampire academy

αυτά τα λίγα από εμένα...

πάω τώρα να ξαναδιαβάσω από την αρχή το κρυφό αστέρι για να ξαναμπώ στον ειρμό της ιστορίας...

συνέχισε να γράφεις argy...
γράφεις καταπληκτικά...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sensitive Vampire στις Κυρ Σεπ 30, 2012 6:29 pm, 1 φορά
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 8:18 am

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 71070 βέρι μουτς. Ειλικρινά, χαίρομαι που συγκινείστε και εσείς μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι, όταν τελείωσα το βιβλίο, συγκινήθηκα, δεν ξέρω γιατί 0_0 :P Χαίρομαι που αυτό πέρασε και σε εσάς (και χαίρομαι που δεν πήγες στο τραπέζι με κόκκινα μάτια Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813 :P

1. Ήταν κάτι σαν ''προοικονομία'' για αυτό που θα μαθαίναμε στο τέλος σχετικά με τις δίδυμες αδερφές. Βέβαια, εμείς στην αρχή ξέραμε μόνο το ότι μπήκε στο μοναστήρι, αλλά δεν ξέραμε το πως και το γιατί. Και, μιας και η Λούνα σκότωσε την Λίλυ χωρίς να κάνει τον κόπο να την ρωτήσει, το μυστικό πεθαίνει μαζί της -.-
(Ή μπορεί και να αποκαλυφθεί σε ένα από τα expansion, ποιος ξέρει; Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813 )

2. Έτσι νόμιζε εκείνη, αλλά, στην ουσία, μιλούσε για το παιδί της. Νόμιζε ότι είχε κάνει έκτρωση, αλλά τελικά απέτυχε.

3. Αν δεν χωνόταν ο Ντράκο μες στην μέση, μπορεί και να είχε απαλλαγεί από το πνεύμα -.- Αυτός φταίει για όλα Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103

4. Ήταν διασκορπισμένα και ο καθένας είχε και από ένα, αλλά, εφόσον μαζεύτηκαν, τελικά, όλοι μαζί στο τέλος, κάνανε την συλλογή των χαμένων Πόκεμον...εεε, αντικειμένων και βουαλά :P

5. Θα τους χρειαζόταν εάν προλάβαινε η Λούνα να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει για να σωθεί (που δεν πρόλαβε, βλ. 3)

6. Θα απαντήσω στην ερώτησή σου με μια ερώτηση: το σώμα του πνεύματος το καταστρέψανε τελικά; Αν όχι, τότε μόλις βρήκες την απάντηση Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813

7. Ο Σέγκριμ.

8. Ναι, αυτός ήταν.

Αυτός τον όρο τον χρησιμοποιώ από τότε που έπαιξα το Bloodrayne. Εκεί έμαθα τι σημαίνει για πρώτη φορά (και δεν είχαν βγει καν τα βιβλία του VA στην πιάτσα) Όμως εντάξει, όταν κάνω τις διορθώσεις, θα δω τι μπορώ να κάνω. Σ' ευχαριστώ για την συμβουλή Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 611715

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 935979 Ρεεε, δεν σε κουράζει που τα διαβάζεις πάλι από την αρχή; inlove (Τουλάχιστον, το Κρυφό Αστέρι έχει, σαφώς, πολύ λιγότερα κεφάλαια από όλη την τριλογία μαζί, οπότε θα το τελειώσεις γρήγορα, είμαι σίγουρη ^^ )

Σ' ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια. Θα βάλω τα δυνατά μου Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 224253
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 3:48 pm

Κάποιες απ' αυτές τι απόρίες τις είχα κι εγώ είναι η αλήθεια, αλλά τώρα εντάξει, λύθηκαν.

Θέλω οπωσδήποτε να γράψεις expansion με το γιατί η Λίλυ έγραφε την ιστορία της Έλενορ ΚΑΙ την ίδια την ιστορία. angel

Α, και για το τέλος... ήθελα να σου πω ότι μου θύμισε κάπως Shakespeare (επειδή πεθαίνουν όλοι και μένει ένας κακομοίρης να κάνει το κλείσιμο tongue). Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813

Και τέλος, ο όρος ντάμπιρ υπάρχει και σε άλλα βιβλία που έχω διαβάσει για τους μισούς-μισούς. Δεν είναι ανάγκη να τον αλλάξεις.
Sensitive Vampire
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Sensitive Vampire

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 11982
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2010
Τόπος : it's a secret!!!

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: damon salvatore, edward cullen, kristian ozera, adrian ivashkof

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 30, 2012 6:43 pm

μα το φαντάζεσαι? ''τι έχεις καλέ και έχεις πρησμένα και κατακόκκινα μάτια?'' ''ααα... δεν είναι τίποτα. με συγκίνησε η λούνα, ο μπλέιζ και η σελέστ...'' Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 935979

1. μακάρι να αποκαλυφθεί. γιατί παραμένει μυστήριο

2. δηλαδή ήταν σαν να ήξερε από την αρχή πως το παιδί αυτό θα φέρει την καταστροφή, ή απλά επειδή ήταν καρπός βιασμού από εκείνον?

3. ο ντράκο την βοήθησε να βρει την αλήθεια για την ιστορία και την καταγωγή του πνεύματος. με λίγα λόγια, αν δεν την βοηθούσε, θα έφτανε στο τέλος της ''μεταμόρφωσης'' και τότε θα το ξεφορτωνόταν, όπως της είχε πει η μάγισσα?

4. απλά με παραξένεψε πως κατάλαβαν που είναι το καθένα.

5. να σκοτώσει το σώμα του πνεύματος?

6. όχι. εκτός και αν το κατέστρεψε μετά η σελέστ. αρά θα ξαναζήσει μέσω άλλων... κρίμα!
απλά γιατί κάτι λέει η λούνα στο τέλος πως την στιγμή που πέθαινε είδε κάτι μάτια να ανοίγουν...

μπα... είναι καλύτερα να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. βέβαια η βλακεία το κινητό μου δεν ανοίγει την σελίδα του μπλοκ σου, άρα θα αργήσω να το διαβάσω γιατί θα πρέπει να το διαβάζω μόνο μέσω υπολογιστή. εκτός αν πάρω το κινητό της αδερφής μου, που νομίζω το ανοίγει.

χριστίνα: Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 935979 γέλασα έτσι όπως το έθεσες... για τον σαιξπηρ...

ααα... δεν το ήξερα ότι παρουσιαζόταν και αλλού ο όρος. γιατί μόνο στο VA το είχα συναντήσει...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 3:00 am

Χριστίνα: Βλέπω ότι ο σύνδεσμος Λίλυ-Έλενορ σας κίνησε το ενδιαφέρον. Χμμμ, θα δω τι μπορώ να κάνω Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 948708

Χαίρομαι που το λες. Και μου αρέσει πολύ ο Σαίξπηρ ^^ xD (Καρφώθηκα πολύ με αυτό το τέλος, ε; xD)

Εύα: Και θα σε κοιτάγανε λες και μόλις κατέβηκες από τον Άρη 0_0 :P

2. Την ταυτότητα του ''πατέρα'' την ανακάλυψε αφού την βίασε. Οπότε, ήξερε ότι αυτό το παιδί θα φέρει την καταστροφή, αλλά δεν ήξερε σε ποιο βαθμό θα έφτανε αυτή η καταστροφή.

3. Το θέμα ήταν να μην φτάσει στο τέλος της ''μεταμόρφωσης'' Αν έφτανε στο τέλος της μεταμόρφωσης, αυτό θα σήμαινε το τέλος της. Δεν θα πέθαινε (όχι ακριβώς, δηλαδή) αλλά θα ήταν σαν ''νεκρή'' μέσα στο ίδιο της το σώμα και το πνεύμα θα είχε γίνει κάτι σαν ''το τέλειο υβρίδιο'' Ο σκοπός τους ήταν: να βγάλουν το πνεύμα από μέσα της, να το επαναφέρουν στο αρχικό του σώμα και να το κάψουν. Έτσι μόνο μπορούσαν να είναι απολύτως βέβαιοι πως δεν θα εμφανιζόταν ποτέ ξανά.

4. Ορισμένα από αυτά τα είχαν επάνω του (Λούνα, Ντράκο, Σελέστ) και ορισμένα από αυτά τα είχαν μες στο σώμα τους (Κέιλιν, ο πατέρας της) Γι' αυτό αναγκάστηκαν να τους ξεκοιλιάσουν -.-

6. Όσο γι' αυτό...Μπορεί και να το έκαψε, μπορεί και όχι. Αυτό το αφήνω μετέωρο για την ώρα Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 860197 (και γιατί είμαι κακός άνθρωπος, φυσικά :P)

Τα blog και εμένα συνήθως δεν μου ανοίγουν στο κινητό. Πάλι καλά που έχω το laptop και ξεμπερδεύω Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813

Όχι, όχι. Είναι ένας ευρέως διαδεδομένος όρος, έχει δίκιο η Χριστίνα.
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 4:47 am

Ωωωω ναι! Μου έχει κινήσει ΠΟΛΥ το ενδιαφέρον. Φρόντισε λοιπόν... girldevil

Φαίνεται, παιδί μου, φαίνεται. Κι εμένα μου αρέσει πολύ, αν και απ' ό,τι έχεις καταλάβει, εγώ είμαι του happy ending... Δηλαδή, ήμουν vampire (Όοοχι καλέ! Καθόλου! XD)

paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 7:10 pm

Και μένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 860197

Πάντως ότι είπανε τα κορίτσια από πάνω συμφωνώ!tongue
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 9:42 pm

Χριστίνα: Yes, mam ^^ Ήδη, από την στιγμή που το αναφέρατε, μου έχουν έρθει πάρα πολλές ιδέες Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 526586

Ναι, αλλά εγώ είμαι με τον Πόε, τον Λάβκραφτ, τον Σαίξπηρ και τον Γκέιμαν: μου αρέσουν τα τέλη που σε κάνουν να θες να αυτοκτονήσεις :P

Ωχ. Τώρα πλέον πως και δεν είσαι;
(Καρφώθηκα, ρε γαμώτο Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103 Oh well...xD)

Μαράκι (και οι υπόλοιπες: ) Τι άλλο θα θέλατε να μάθετε-δείτε σχετικά με το expansion; ''Καταθέστε'' τις απορίες-επιθυμίες σας και, όταν βγει το expansion, θα απαντηθούν-πραγματοποιηθούν.
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΔευ Οκτ 01, 2012 11:42 pm

Τέλειαααα!!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 668320

Don't get me wrong, κι εμένα μου αρέσει να θες να αυτοκτονήσεις στο τέλος. Και μου αρέσουν επίσης ο Πόε και ο Γκέιμαν (τώρα για τον Λάβκραφτ, δεν ξέρω... Δεν έχω διαβάσει, αλλά η ιδέα ενός τεράστιου κακού χταποδιού που θα φάει τον κόσμο δε με ενθουσιάζει)

Όλα όσα έχω γράψει τώρα τελευταία είναι μαύρα κι άραχνα. Από το καλοκαίρι άρχισε... Δεν ξέρω αν θα μου περάσει αργόυερα, αλλά για την ώρα, δεν είμαι του καλού τέλους πια.
( Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 627167 Έλα μωρέ... Την άλλη φορά άσε κι έναν ακόμα ζωντανό για να μην καρφωθείς τόσο tongue)

AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 12:27 am

Φαντάζομαι ότι μιλάς μεταφορικά, έτσι; xD

(Λάβκραφτ άρχισα να διαβάζω πρόσφατα χάρη σε μια φίλη μου. Μου κίνησε το ενδιαφέρον ότι έχει ιδιόρρυθμη γραφή (like Πόε) και ότι πάντοτε τα τέλη στις ιστορίες του είναι κάπως μετέωρα ^^ Δεν έχει μόνο για το Κθούλου, μωρέ. Έχει γράψει κι άλλα Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813 )

Θες να μας πεις τι σε έλκυσε προς τον...''σκοταδισμό'' και τον ''αραχνιασμό'' ή θες να μου πεις σε pm; ^^
(Εντάξει, θα το έχω υπόψη μου xD)

Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 12:42 am

Για το ότι θέλω να αυτοκτονήσω στο τέλος; Ε, μάλλον μεταφορικά μιλάω. Αν μίλαγα κυριολεκτικά, τότε αυτή τη στιγμή δε θα μίλαγα καθόλου... death2

(Ναι, κάτι άλλα θυμάμαι που είχα γράψει, αν και δεν έχω διαβάσει κανένα. Ίσως θα έπρεπε να αρχίσω...)

Να σου πω σε pm; Mη σπαμάρουμε...
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 12:45 am

Μιλάω αυτή την στιγμή με την αστρική σου προβολή :Ο Μουχαχααα (πλάκα κάνω)

(Εγώ, από ένα διήγημα που διάβασα, πάντως, βρήκα την γραφή του όχι απλά κορυφαία, αλλά αξεπέραστη (κλαψλυγμ) )

Να μου πεις Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 12:50 am

Μα πού το καταλάβες ότι είμαι αστρική προβολή; (Πέρα απ' την πλάκα, δε θα ήταν τέλειο αν μπορούσα να κάνω όντως αστρική προβολή; )

(Ποιο ήταν αυτό το διήγημα; )

AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 12:57 am

(Μόνο τέλειο; Από τότε που το διάβασα στο W.I.T.C.H. μου έχει κολλήσει. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έχω μια τέτοια δύναμη Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 959103 )

Δεν θυμάμαι τίτλο, πάντως ήταν πολύ μικρό. Υπάρχουν πάντως διηγήματα του Λάβκραφτ ελεύθερα να τα διαβάσεις στο νετ, αν ενδιαφέρεσαι Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 220813
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 21 Icon_minitimeΤρι Οκτ 02, 2012 1:00 am

Για διηγήματα του Λάβκραφτ έχω τον πατριό μου. Είναι κολλημένος και τα έχει όλα σίγουρα!

Dark Queen Rises-Book 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 23Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Vampirisious-Book 1
» ~Dark Princess.~
» "Ο Καθρέπτης"- Dark Knight
» Black Forest Witch-Book 2
» Απονομή Δικαιοσύνης [by Dark Shade]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: