Night Castle
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Night Castle

Το καλύτερο forum τρόμου στην Ελλάδα!

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Dark Queen Rises-Book 3

Πήγαινε κάτω 
+9
Selene
Amaranth
Dark Knight
paramu8enia
Lillith
darkfairy
Μορένα
Raven
AЯianЯhod.ЬЩ.22
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 5273
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula
Atittude: Mean

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 5:13 pm

Το πρώτο το έπιασα, Μάνια. Από το δεύτερο το μόνο που κατάλαβα είναι το Εδουάρδος :P Τι γλώσσα ήταν αυτή;

Παίδες, ετοιμαστείτε: η Λούνα επιστρέφει στον τόπο του ''εγκλήματος'' ώστε να θυμηθεί :O

Κεφάλαιο 13ο

Όταν άνοιξα τα μάτια μου, βρέθηκα στην Χώρα του Μοβ.

Και όχι, αυτό δεν ήταν μες στην φαντασία μου: βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο κάθε τοίχος είχε και μια διαφορετική απόχρωση του μοβ, από την ποιο φωτεινή μέχρι την πιο σκούρα. Στους τοίχους υπήρχαν δυο αφίσες: μια εικόνα της Favole και μια αφίσα των Blind Guardian από το album τους At Edge of time. Οι κουρτίνες σε βυσσινί χρώμα με την μαύρη δαντέλα, οι νεράιδες, οι δράκοι, οι ξιφολόγχες, οι ατελείωτες, θαρρείς, στοίβες από βιβλία, κυρίως φαντασίας και τρόμου, ήταν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για να παρατηρήσει κανείς, δεν λέω, αυτός ο χώρος, πάντως, μου ήταν παντελώς άγνωστος. Και αυτό με έκανε να ανατριχιάζω.

Για ‘’καλή μου τύχη’’ δεν έμεινα για πολύ ώρα μόνη. Σύντομα, μέσα στο δωμάτιο μπήκαν η Σελέστ μαζί με τον τύπο από το πάρτι. Το ήξερα ότι αυτοί οι δύο δεν ήταν τόσο ‘’αθώοι’’ όσο ήθελαν να δείχνουν. Αυτό με έκανε να τιναχτώ σαν σούστα από το κρεβάτι.

‘’Αν έλεγα πως χαίρομαι που σας βλέπω, θα έλεγα ψέματα’’ Οι επόμενες λέξεις μου βγήκαν πιο φωναχτά απ’ ότι σκόπευα ‘’Που στο καλό με έχετε φέρει; Και τι στο διάολο μπορεί να θέλετε από εμένα;’’ Ο τύπος από το πάρτι είχε σταυρώσει τα χέρια του στο στήθος του και με κοίταζε με επιφύλαξη.

‘’Θα μπορούσες να μιλάς καλύτερα, σε παρακαλώ. Τουλάχιστον, εμείς πάμε να φτιάξουμε τα πράγματα, όχι να τα κάνουμε χειρότερα απ’ ότι είναι’’

‘’Χα, χα. Ας γελάσω’’ έκανα επιδεικτικά εγώ και τον κοίταξα με μισό μάτι ‘’Μην μου πεις. Και η κόλαση φτιάχτηκε από καλές προθέσεις’’ Γύρισα προς την Σελέστ ‘’Μόρτεσεν, εσύ και ο τυπάς από ‘δω πέρα...’’

‘’Μπλέιζ’’ με διόρθωσε εκείνος.

‘’Η διόρθωση δεν ήταν απαραίτητη’’ του είπα με περιφρόνηση εγώ, κάτι που τον έκανε να στριφογυρίσει τα μάτια του ‘’Εσύ, τέλος πάντων, και η μορφονιά από ‘δω, μήπως θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με αφήσετε να φύγω;’’ Η Σελέστ όρμησε κααπάνω μου και άρχισε να μου πειράζει τα μάγουλα.

‘’Βρε χαζούλα, που να βγεις έξω, σε αυτό το μάταιο, τούτο κόσμο; Που θα βρεις καλύτερα από εδώ;’’ Τίναξα τα χέρια της από πάνω μου και σηκώθηκα από το κρεβάτι.

‘’Μην μου μιλάς σαν να θέλετε το καλό μου. Λες και έχετε τόσο αγνές προθέσεις’’

‘’Έχουμε αγνές προθέσεις’’ είπε ο Μπλέιζ, ρίχνωντάς μου ένα ήρεμο, σταθερό βλέμμα ‘’Εμείς θέλουμε το καλό σου’’ Ο τρόπος που το είπε και το βλέμμα της Σελέστ...για μια στιγμή, κόντεψα σχεδόν να το πιστέψω.

Σχεδόν είπα, δεν το πίστεψα κιόλας. Γι’ αυτό και επέμεινα:

‘’Αν πράγματι θέλετε το καλό μου, θα με αφήσετε να φύγω’’ Είδα την Σελέστ να κουνάει αρνητικά το κεφάλι της, με ένα παιδιάστικο χαμόγελο στα χείλη.

‘’Λούνα, αυτά τα κόλπα άστα για άλλους. Δεν πιάνουν σε εμάς, κορίτσι μου. Σταμάτα να προσπαθείς’’ Έριξα μια ματιά γεμάτη περιέργεια πότε στον έναν και πότε στον άλλον.

‘’Θα μου πείτε τουλάχιστον τι στο καλό θέλετε από εμένα;’’ Η Σελέστ βρέθηκε δίπλα μου στο κρεβάτι και πέρασε το χέρι της γύρω από τους ώμους μου. Ο Μπλέιζ απλώς παρέμεινε ακίνητος στην θέση του και το μόνο που έκανε είναι να μας κοιτάζει.

‘’Το ερώτημα δεν είναι τι θέλουμε εμείς, αλλά αυτοί’’ είπε, δείχνωντας κάπου αόριστα, έξω από αυτό το δωμάτιο ‘’Και αν δεν το ανακαλύψουμε πριν από αυτούς, δεν ξέρουμε πως μπορούμε να σε προστατέψουμε’’ Αυτό με έκανε να γελάσω χωρίς να το θέλω.

‘’Να με προστατέψετε. Μάλιστα. Αν είχα μόνο μια δεκάρα για κάθε φορά που το άκουγα αυτό, τώρα θα ήμουν πιο πλούσια και απ’ τον Σκρουτζ’’ Η Σελέστ και ο Μπλέιζ παρέμειναν ανέκφραστοι και με κοίταζαν για λίγο χωρίς να μιλάνε. Όταν η Σελέστ μίλησε, η φωνή της ήταν πιο αδύναμη κι από ψίθυρο.

‘’Έχεις δίκιο. Δεν θυμάται τίποτα’’ Αυτό με έκανε να κοιτάξω πότε τον έναν και πότε τον άλλον.

‘’Θα είχε κάποιος, κάποτε την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, χωρίς να μιλά με γρίφους;’’

Δεν με είχαν δεμένη, ούτε με είχαν φιμώσει. Για να μην μου έκαναν τίποτα ως τώρα, είχαν την βλακώδη αίσθηση πως θα καθόμουν σε αυτό το μέρος με την θέλησή μου. Αν, ωστόσο, σε λίγα λεπτά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα, θα έφευγα. Ό, τι και αν είχαν να μου πουν δεν μπορεί να ήταν πια και τόσο σημαντικό!

Περίμενα πως και πάλι πως αυτή που θα μιλούσε θα ήταν η Σελέστ, αλλά τον λόγο τελικά τον πήρε ο Μπλέιζ.

‘’Θέλουμε να θυμηθείς’’ Αυτό ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένο, σ’ ευχαριστώ Μπλέιζ.

‘’Τι να θυμηθώ; Εντάξει, δεν έχω και την τέλεια μνήμη, αλλά αν μου κάνετε ερωτήσεις, μπορεί και να θυμηθώ αυτό που θέλετε’’ Η φωνή του Μπλέιζ ακούστηκε ψυχρή, ανυποχώρητη:

‘’Στεκόμαστε εδώ, μπροστά σου και δεν μας θυμάσαι. Και θες να μας δώσεις και υποδείξεις από πάνω’’ Αυτό με παραξένεψε κάπως. Πραγματικά, δεν μπορούσα να καταλάβω. Η φωνή της Σελέστ ακούστηκε πιο ήπια:

‘’Πιστεύουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Με αυτό το πνεύμα που έχεις μέσα σου’’ είπε, ρίχνωντας μια ματιά στον Μπλέιζ, σαν να του έλεγε να συμμορφωθεί. Αυτό με έπιασε εξ’απίνης.

‘’Το πνεύμα; Τι είναι αυτά που λέτε;’’ Τους είδα να ανταλλάσουν ματιές μεταξύ τους.

‘’Ούτε αυτό δεν θυμάσαι;’’ ρώτησε, γεμάτη δυσπιστία εκείνη. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου ‘’Στάσου. Από ποιο σημείο ακριβώς ξεκινά η μνήμη σου;’’ είπε, με έκδηλη αγωνία, αυτή τη φορά, στην φωνή της.

‘’Από τον θάνατο της μητέρας μου. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι σχετικό με...οτιδήποτε...’’ Η Σελέστ τότε με άρπαξε από τους ώμους και άρχισε να με ταρακουνάει, λες και ήθελε να με συνεφέρει με κάποιον τρόπο, οποιοδήποτε τρόπο.

‘’Δεν το βλέπεις λοιπόν; Δεν βλέπεις πως όλα αυτά είναι πολύ ύποπτα; Να χάσεις την μνήμη σου εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, ακριβώς μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι της μητέρας σου στην Ακαχούλτα; Κάτι σου συνέβη εκεί πέρα, κάτι που σε έκανε να χάσεις την μνήμη σου, για κάποιον λόγο. Κάτι...’’ Μόλις εκείνη την στιγμή σαν να κατάλαβε τι έκανε και τα χέρια της έπεσαν βαριά στα πλευρά της ‘’Συγνώμη’’ είπε, με φωνή που έτρεμε, αλλά και εγώ ήμουν το ίδιο συγχυσμένη με εκείνη.

Σαφώς και ήταν παράξενο. Και εγώ είχα αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί οι αναμνήσεις μου ξεκινούσαν μόνο με αυτό το συμβάν, γιατί δεν είχα καθόλου μνήμες από την παιδική μου ηλικία και όσες μνήμες από την εφηβεία και αν είχα ήταν συγκεχυμένες, ωστόσο, κάτι βαθιά μέσα μου μου έλεγε να αφήσω τα πράγματα ως έχουν και να μην ψάξω παραπέρα, λες και με περίμενε μόνο πόνος και οδύνη στην απέραντη ‘’όχθη’’ των ζοφερών μου αναμνήσεων.

Πως ήμουν σίγουρη ότι ήταν ζοφερές;

Γιατί κάθε, μα κάθε φορά που προσπαθούσα να θυμηθώ κάτι από το παρελθόν, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που θα μπορούσε να με αφήσει κάλλιστα στον τόπο, γι’ αυτό.

Δεν μπορούσα όμως, να πω τίποτα από όλα αυτά σε αυτούς τους δυο. Μετά βίας εμπιστευόμουν τον εαυτό μου. Πως θα ήταν ποτέ δυνατόν να εμπιστευτώ δυο τρελούς ‘’παραμυθάδες,’’ κάτα τα φαινόμενα;

Τουλάχιστον, τη Σελέστ θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω μέχρι και ανεκτική, δεδομένου με το ότι είχε να κάνει με ένα άτομο σαν και εμένα. Εν αντιθέσει, ο άλλος φαινόταν απρόσιτος, σαν ένας πανίψιλος τοίχος, έτσι όπως στέκονταν όρθιος και ακίνητος σαν άγαλμα.

‘’Επειδή το είχαμε καταλάβει πως, πιθανότατα, πάσχεις από αμνησία, σκεφτήκαμε μια λύση’’ είπε ο Μπλέιζ, κοιτάζοντάς με με το ίδιο, ψυχρό βλέμμα.

‘’Να σε κάνουμε να θυμηθείς με το να σου δείξουμε πράγματα απ’ το παρελθόν σου. Ακριβώς εδώ, στον ‘’τόπο του εγκλήματος’’ ’’ συμπλήρωσε χαρωπά η Σελέστ, με ένα πρόσχαρο χαμόγελο.

‘’Βέβαια, από την στιγμή που μαθεύτηκε αυτό για το πνεύμα μέσα σου, έχει αυξηθεί ο αριθμός των αθανάτων στην περιοχή...’’ με πληροφόρησε ο Μπλέιζ.

‘’Αλλά αυτό δεν θα έρπεπε να αποτελεί πρόβλημα, μιας και, αυτή την φορά, θα μείνουμε μακριά από in βαμπιρικά...’’στέκια’’ ‘’ Συνέχισα να κοιτάζω, πότε τον έναν και πότε τον άλλον, σαν χαμένη. Ήμουν ολότελα μπερδεμένη.

‘’Τίποτα από όλα αυτά δεν βγάζουν νόημα’’ μουρμούρισα μέσα από τα δόντια μου.

‘’Α, μην σε απασχολεί αυτό’’ είπε και με ανάγκασε να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι ‘’Απλώς θα πάμε ένα ταξιδάκι’’
Αυτό ακουγόταν ελπιδοφόρο και κάτι μέσα μου μου έλεγε πως θα μάθαινα πολλά καθ’όλη την διάρκεια της διαδρομής.

‘’Αυτό που μόλις μου περιγράψατε δεν είναι η ζωή μου, είναι μεταμοντέρνο γουέστερν!’’

Αλήθεια, εσείς πως θα αντιδρούσατε αν κάποιος σας έλεγε ότι είχατε ένα σαρκοφάγο πνεύμα μέσα σας, μια θετή οικογένεια για την οποία δεν γνωρίζατε μέχρι πρότινως την ύπαρξή της, ένα ανθρωποκυνηγητό που εκρεμεί εις βάρος σας, τόσο ανθρώπινο, όσο και αθάνατο και ότι, για να ξεφύγει κάποιος από όλα αυτά, αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει τον θάνατό του, να φύγει για την Αγγλία, να μάθει πληροφορίες για την πραγματική του οικογένεια ένα χρόνο μετά και, έκτοτε, να αγνοείται η τύχη του; Αυτά ήταν πολλά για να τα αφομοιώσει κάποιος με μιας.

Δεν μπορούσα να αμφιβάλω απόλυτα, δεδομένου ότι δεν είχα τίποτα άλλο που να με συνδέει από το παρελθόν μου πέραν από σκόρπιες αναμνήσεις, αλλά δεν έλεγα κιόλας να ‘’χάψω’’ όλο αυτό το παραμύθι αμασητί. Όταν τους το είπα αυτό, στραβομουτσούνιασαν και οι δύο και μου κράτησαν μούτρα, έτσι και εγώ αποφάσισα να μην τους μιλήσω καθόλου καθ’όλη την διάρκεια της διαδρομής, έτσι, μπας και καταλάβουν την αγανάκτηση που ένιωθα.

Η πρώτη μας στάση ήταν στο σπίτι μου, ένα δυόροφο, πανέμορφο σπίτι με κόκκινα τούβλα. Στην αυλή επέδειξαν και οι δυο το ‘’μνήμα’’ μου, πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο το όνομά μου. Μόλις το είδα αυτό, με έπιασαν νευρικά γέλια που δεν σταμάτησαν ούτε καν όταν κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο.

‘’Καλά, πως γίνεται να γελάς με αυτό; Δεν είναι δα και τόσο αστείο’’ Όταν είδα και τον δεύτερο προορισμό μας, με έπιασε ένα νευρικό γέλιο δυνατότερο από το προηγούμενο.

‘’Τι; Τώρα ήρθαμε στο νεκροταφείο για να μου κάνετε και μνημόσυνο;’’ Πραγματικά, το γέλιο μου δεν είχε προηγούμενο ‘’Να δώσετε καλό φιλοδώρημα στον παπά, να αναπαυτεί η ψυχούλα μου, βρε αδερφέ. Μην με τρώνε οι διαδρομές στο καθαρτήριο’’

‘’Καλά, πως μπορείς να αστειεύεσαι με κάτι τέτοιο;’’ έκανε, γεμάτος αυξανόμενο εκνευρισμό, εκείνος. Όταν είδε πως και η Σελέστ χαμογέλασε λίγο, τα έβαλε και μαζί της ‘’Μη μου πεις ότι και εσύ το βρίσκεις αστείο’’

‘’Πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι λίγο αστείο’’ είπε εκείνη, προσπαθώντας να καταπνίξει το γέλιο της.

‘’Χαλάρωσε, Μπλέιζ!’’ είπα εγώ, χτυπώντας τον φιλικά στον ώμο ‘’Το άγχος σκοτώνει. Θες να δώσεις δουλειά στον Χάρο; Τουλάχιστον, είμαστε στο σωστό μέρος και δεν θα τον φάνε οι διαδρομές’’ Περίμενα ότι θα έλεγε κάτι εξίσου σπαστικό με πριν, αλλά το μόνο που είπε είναι ένα ξερό:

‘’Φτάσαμε’’ δείχνωντας με μια πλατιά χειρονομία δυο ταφόπλακες.

Αυτή η φορά δεν ήταν όπως την προηγούμενη. Δεν μπορούσα να αστειευτώ, δεν μπορούσα να το παίξω άνετη. Στον προηγούμενο τάφο δεν ένιωσα απολύτως τίποτα, όσο όμως αντίκριζα αυτούς τους δυο συνειδητοποιούσα το μουντό πρωινό, τον παγωμένο άνεμο, τα πυκνά σύννεφα που είχαν μαζευτεί στον ουρανό. Ένιωσα ένα ρίγος, μια πληγή ανοιχτή μέσα μου, κάτι...που δεν μπορούσα να το έξηγησω. Αγκάλιασα τον εαυτό μου σαν να προσπαθούσα να προστατευτώ όχι μόνο από το κρύο, αλλά και από κάτι άλλο, άγνωστο μέχρι εκείνη την στιγμή για εμένα.

Όταν ο Μπλέιζ με ρώτησε αν θυμόμουν τίποτα, το μόνο που είπα ήταν ένα ψυχρό ‘’όχι,’’ κάτι που δεν αντικατόπτριζε σε καμία περίπτωση την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων μου και την θύελλα που είχε ξεσπάσει με μένος μέσα μου.

Εκείνη την στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνο και ήμουν χαρούμενη για την διακοπή. Ήταν ο Τσαντ.

‘’Πες μου τι βρήκες τελικά για την Κέιλιν. Είμαι όλη αυτιά’’

Αυτά που άκουγα δεν μου άρεσαν καθόλου.

Γιατί, για κάποιο λόγο, επιβεβαίωναν τις χειρότερες φοβίες μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Ιχθύς Αριθμός μηνυμάτων : 12430
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Fairytale

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman
Atittude: Kind

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 9:34 pm

Πωπω επεισόδια που έχασα... Μια βδομάδα είπα κι εγώ η καημένη να πάω διακοπές (λέμε τώρα γιατί θα ξαναπάω) και έχεις γράψει και ανεβάσει όλα αυτά τα κεφάλαια! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 955178

Είναι απίστευτα!!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 32070 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 13873

Η Λούνα πώς κατάφερε να τους σκοτώσει όλους σε εκείνο το πάρτι;

Και δε θυμάται απολύτως τίποτα! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 954599 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 973899

Πάντως, να πω την αμαρτία μου, έτσι που κατάντησε η Λούνα δεν είναι τόσο συμπαθής χαρακτήρας πλέον. Δε λ΄ρω ότι τη μισώ κιόλας, αλλά δε μου αρέσει τόσο πολύ όσο στα προηγούμενα.

Ανυπομονώ να μάθω τη συνέχεια!!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 220813 Πότε θα μας τη βάλεις;
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Δίδυμος Αριθμός μηνυμάτων : 4651
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Τόπος : Memories

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 12:28 am

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 430499 Με την Χριστίνα πότε η συνέχεια!!!

ΑΑααα πάντα στο καλύτερο μας κόβεις! tongue

Μιλάμεεεεεε βλέπω ένα καλό μέλλον για τα βιβλία σου!Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 13873

Να ρωτήσω και κάτι άλλο θα θυμηθεί επιτέλους αυτήν;tongue

Σπόιλερ:
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 2:57 am

Θα ανεβάσω κι άλλα μάλλον. Don't worry be happy Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 220813

Είναι μέρος της Μεταμόρφωσής της. Όπως είπε και η Τζάκι (μέσες άκρες) πήρε την μορφή αυτής με την οποία μιλούσε ο Άαρον (μια ξανθιά με μπούκλες; ) και τους έσφαξε όλους. Μόνο αυτός που κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσει σώθηκε. Και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα :/

Κοίτα, θα μπορούσα να κάνω την Λούνα να υποφέρει από την Μεταμόρφωση, να την καταλαμβάνει το πνεύμα και να φταίει εκείνο για όλα, αλλά εγώ δεν ήθελα να γίνει έτσι. Με αυτό τον τρόπο, η Λούνα, από ενεργητικός χαρακτήρας, θα γινόταν παθητικός, μια αβοήθητη damsel in distress -.- Προτίμησα να ρισκάρω, να τσαλακώσω, αν θες, τον χαρακτήρα της, παρά να ακολουθήσω την ''περπατημένη'' οδό xD

Μαράκι, αύριο μεθαύριο θα έχετε καινούριο κεφάλαιο. Ελπίζω να το προλάβεις (και εσύ και οι υπόλοιποι Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 220813 )
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Τοξότης Αριθμός μηνυμάτων : 2741
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2012
Τόπος : Into the Dark

Character sheet
Αγαπημένος Ήρωας: Bella,Batman,draculaura
Atittude: Scary

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 2:59 am

καταπληκτικη ηταν η συνεχεια....^_^ Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 430499 με την Χριστιναααα κι θελουμε κι συνεχεια

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 430499 και με την Μαρια......το εμμλον το βιβλιων σου θα ειναι στην κορυφη...!!!!! Πιο πανω κι απο τον Αιφελ
http://thecryptofdarkness.blogspot.gr/
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:06 am

Χαχαχααα xD I love your enthousiasm Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 220813 Αλλά μην μου λες τέτοια, θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα :P
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:07 am

Και δεν περνουν.......?????? Εμεις Λατρευουμε συγγραφεα Αργυρωωω.....!!!!!!!!! Εχουμε κι το λεμε.....!!!!!!!!!!!!! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 986460 Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 13873
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:12 am

Και εγώ σας λατρεύω, Μάνια μου ^^ Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 913911
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:14 am

ναιιι Κοιτα λοιπον αν δεις μια τρελη στο δρομο με μια μαυρη μπλουζα με τυπωμενη την εικονα που εχεις αρχικα για το βιβλιο και να λεει Dark Queen Rises-book 3 ναι εισαι σιγουρη πως εγω θα μαι....<333333
AЯianЯhod.ЬЩ.22
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
AЯianЯhod.ЬЩ.22

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:16 am

Νομίζω ότι μόλις απέκτησα μια φανατική θαυμάστρια 0_0 Cute, but also creepy >.< :P
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:18 am

καλα δεν ξαναμιλαω.....αλλα λατρευω τις ιστοριες σου
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:31 am

Ωραία, εγώ δεν θα προλάβω αλλά θα τα διαβάσω όσα θα ανεβάσεις όταν θα γυρίσω...:Ρ

Σπόιλερ:
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:42 am

Δεν εννοούσα ότι ήθελα να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να κάνει το πνεύμα όλα τα κακά ενώ η Λούνα να είναι η καημένη καλούλα που προσπαθεί να το περιορίσει. Φυσικά και δεν είπα κάτι τέτοιο και μου αρέσει το ότι κάνεις κάτι το διαφορετικό. Απλά είπα τη γνώμη μου για τη Λούνα ως χαρακτήρα τώρα σε σύγκριση με το τι ήταν πριν.

Btw, κι εγώ είμαι φανατική θαυμάστρια. Μην νομίζεις ότι επειδή δε σου λέω ότι έχω τυπώσει μπλούζα και έχω σημαιάκι δεν είμαι! tongue Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 935979
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:43 am

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 611715 χαχα Χριστινα κι εγω μαζι με τις μπλουζες κι τα σημαιακιαααααα..........!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδες....? ειμαστε πολλες κι εξαπλονομαστε
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:51 am

Σαν ιός ένα πράγμα. Και όταν εκδοθούν τα βιβλία θα εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο και μπορεί να βγει και από τη χώρα! Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 13873
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:53 am

Αχααααααααα ναι ακριβως Χριστινα η Αργωρω μας αν τα εκδοσει θα γινει πασυγνωστη....!!!!! κι θα χερομαστε να λεμε οτι ειχαμε μιλουσαμε μαζι της...^^
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:54 am

Σίγουρα θα βγει!:Ρ
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:54 am

ναι ναι ναι.....!!!!!!!!!
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:58 am

Εγώ λέω να γίνουμε manager για να μιλάμε μαζί της και να έχουμε και τα βιβλία πιο γρήγορα. Καλύτερο δεν είναι από το να λέμε ότι κάααποια στιγμή μιλάγαμε μαζί της; Δε θα μας πιστεύει κανένας.
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:58 am

Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 13873 Αυτό πρέπει να κάνουμε! Είναι δίκαιο! tongue
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 3:59 am

ναιιιι αυτοοο να γινουμε μανατζερ της αν θελει
paramu8enia
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
paramu8enia

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 4:01 am

Θα θέλει σίγουρα! :Ρ
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 4:02 am

Το ελπίζω Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 611715
Favole
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Favole

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 4:03 am

ναιι εγω θα ηθελα να γινω εικονογραφος των βιβλιων της
Raven
Vampire Eli†e
Vampire Eli†e
Raven

Character sheet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3   Dark Queen Rises-Book 3 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι Ιουλ 24, 2012 4:05 am

Εσύ να κάνεις το graphic novel!

Dark Queen Rises-Book 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 23Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Vampirisious-Book 1
» ~Dark Princess.~
» "Ο Καθρέπτης"- Dark Knight
» Black Forest Witch-Book 2
» Απονομή Δικαιοσύνης [by Dark Shade]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Night Castle :: Δημιουργίες των Μελών μας :: Η βιβλιοθήκη μας-
Μετάβαση σε: