| Dark Queen Rises-Book 3 | |
|
+9Selene Amaranth Dark Knight paramu8enia Lillith darkfairy Μορένα Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Κυρ Σεπ 23, 2012 6:45 pm | |
| Σίγουρα πρέπει να σου πήρε χρόνο για να το κάνεις τόσο epic, όπως και όλη την τριλογία. (Την οποία ΠΡΕΠΕΙ να εκδόσεις. Είναι κρίμα να μείνει στο συρτάρι-ράφι-υπολογιστή). Α, ναι, δίκιο έχεις Αν είναι έτσι, τότε χαίρομαι ακόμα περισσότερο γιατί θα ήταν πολύ κρίμα να μείνει ανολοκλήρωτη! | |
|
| |
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Κυρ Σεπ 23, 2012 7:18 pm | |
| Μακάρι, Χριστινάκι μου, το εύχομαι Τώρα που θα ξεκινήσει το εξάμηνο, πιθανότατα, θα αρχίσω να ψάχνω για συμβολαιογράφο και εκδότες και σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Τα ονόματά σας θα μπουν στις αφιερώσεις των βιβλίων | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Κυρ Σεπ 23, 2012 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 12:02 am | |
| Αξίζει να το εκδόσεις θα γίνει και μπεστ σελλερ! Εγώ σχεδόν έκλαψα και αισθανόμουν απο την αρχή πως θα πεθάνει η Λούνα. (Αν το εκδόσεις θα πω σε όλους τους φίλους μου να το αγοράσουν οπωσδήποτε)
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 12:19 am | |
| Εννοείται! Κι εγώ θα τους πω να το πάρουν! Τώρα που το θυμήθηκα, θα μας πεις τι άλλα είχες σκεφτεί; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 8:47 pm | |
| Original.Vampire, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σε συγκίνησε το τέλος Χριστίνα: Αυτό που είχα σκεφτεί είναι το εξής: αν πήγαινε κανονικά μαζί με την Σελέστ, να την κρατούσαν φυλακισμένη στον οργανισμό (και καλά γιατί είναι επικίνδυνη) και μετά να βρει κάποιον τρόπο να αποδράσει. Αλλά αυτό μου έμοιαζε σαν αυτό που είχε γίνει στην ''Τελευταία Θυσία'' του Vampire Academy και εγώ ήθελα να κάνω κάτι ''δικό'' μου (Να τους το πείτε, φυσικά. Γιατί όλοι αξίζει να διαβάζουν ένα καλό βιβλίο όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία *snob* :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 8:53 pm | |
| Ναι, όντως, αυτό που έκανες τελικά ήταν πολύ πιο πρωτότυπο! (Χαχα εννοείται πως θα τους πούμε. Και αν δε θέλουν να κάτσουν να το διαβάσουν επειδή νομίζουν πως έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν, θα τους δέσω, θα τους φιμώσω και θα τους το διαβάσω εγώ! ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 8:59 pm | |
| Και θα τους έχεις μόνο με νερό και παξιμάδι όλη μέρα; xD Μετά οι συγκεκριμένοι θα εξακολουθούν να είναι φίλοι σου αν τους το κάνεις αυτό; (Αλλά τι με νοιάζει; Άμα δεν θέλουν, με το ζόριιι, να μάθουουουν ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:02 pm | |
| Εεεε, καλή ερώτηση, δεν το είχα σκεφτεί. Αλλά νομίζω πως θα καταλάβουν γιατί το έκανα και θα εκτιμήσουν που τους έβαλα να διαβάσουν ένα τόσο καλό βιβλίο!
(Α, ώστε δε σε νοιάζει αν έγω μείνω χωρίς καθόλου φίλους! Μα τι καλή που είσαι! :Ρ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:07 pm | |
| ''Παιδιά, μην με δέρνετε! Για το καλό σας το έκανα. Εσάς σκεφτόμουν, πάνω απ' όλα'' xD (Δεν με νοιάζει αν θέλουν ή δεν θέλουν, αυτό εννοούσα. Αν τυχόν σε κακοκαρδίσουνε για μια τόσο γενναιόδωρη πράξη σαν κι αυτή, θα έχουν να κάνουν μαζί μου! ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:11 pm | |
| Μα, φυσικά! Τι λες τώρα! Και αν τους διαβάζω δυνατά, θα κάνω και εξάσκηση, οπότε ακόμα καλύτερα (Σωστό κι αυτο... Και μετά δε θα έχω φίλους επειδή εσύ θα τους έχεις σκοτώσει, ε; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:14 pm | |
| Τι είδους εξάσκηση; :P
(It's a win win situation :P Όποια εναλλακτική και αν διαλέξεις, κερδίζεις xD) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:21 pm | |
| Ε, ξέρεις... για το θέατρο στις εξετάσεις θέλουν έναν μονόλοογο, οπότε μπορώ να κάνω εξάσκηση στις φωνές, τα συναισθήματα κλπ (Κερδίζω τι ακριβώς; Να λέω σε όλους ότι έχω μια τραγική ιστορία και ότι κάποτε όλοι μου οι φίλοι πέθαναν; Ή κερδίζω κόλυβα; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:25 pm | |
| Από το δικό μου το βιβλίο; 0_0 Αλήθεια; Δεν ξέρεις πόσο με τιμά και με συγκινεί αυτό (Και τα δύο. Είδες; Και στις δυο περιπτώσεις, κάτι κερδίζεις :P) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:28 pm | |
| Και βέβαια είναι αλήθεια. Μου αρέσει να διαβάζω δυνατά πράγματα που μου αρέσουν (Ναι, ότι κάτι κερδίζω είναι γεγονός. Μπορώ να πάω και σε ψυχολόγο να του σπάσω τα νεύρα ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:30 pm | |
| too (Θες να έρθω και εγώ μαζί σου; Αν πάμε μαζί, δεν βλέπω να την βγάζει καθαρή xD) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| |
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:38 pm | |
| (Εμείς εννοείται πως δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όλα αυτά ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:39 pm | |
| (Φυσικά! Τι φταίμε εμείς αν αυτοί έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:43 pm | |
| (Indeed ) Ανακοίνωση: Να αναμένετε την συνέχεια του ''Κρυφού Αστεριού'' (Μέρος Δεύτερο) από βδομάδα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:47 pm | |
| NAIAIAIAIAIAIAI!!! Επιτέλους!!! Περιμένω με ανυπομονησίααα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 9:51 pm | |
| Χαίρομαιαιαι | |
|
| |
Allison Argent Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 1182 Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2012 Ηλικία : 677 Τόπος : Νεκροταφιο
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Damon salvatore, Jacob Black, Allison Argent, Klodin, Franki Atittude: Scary
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Σεπ 24, 2012 11:39 pm | |
| Αχα, δεν ξέρω για αυτό το βιβλίο ούτε το έχω διαβάσει αλλά εφόσον εσύ το έγραψες θα είναι καταπληκτικό. (Πάω να το διαβάσω αμέσως ) | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Σεπ 25, 2012 12:43 am | |
| Εννοείται πως είναι! Αξίζει να το διαβάσεις | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Σεπ 25, 2012 3:20 am | |
| ΑΑαααααααα δεν ήθελααα να την διαβάσω την συνέχεια... ήθελα να τν αργήσω αλλά εσύ θα με κυνήγαγες! Ααααα έκλαψααααααα ρεεεεε ακόμα κλαίω... συγκινήθηκα !! Α στο καλό και σήμερα! Γιατί να έχει τελειώσει...Αααα πέθανεε η Λούνα μαζί με τν Μπλέιζ μαζί αχχχ τι ρομαντικό!!!! Στο τέλος η Σέλεστ δεν μιλούσε; Ε να μου πεις αυτή μιλούσε! ο Ντράκο το ξερα ότι δεν αλλάζει! -.- ο παλιόόόό!!! Ωωωω να το εκδόσεις Argy και θα είμαιιι η πρώτη που θα το αγοράσει! Το ελπίζω! Ειλικρινά τώρα πρέπει οπωσδήποτε αλλιώς σε σκότωσααα!!!! Δεν ήθελα να τελειώσει αλλά έπρεπε... Μπράβοοοο Argy! Πραγματικά, πιστεύω ότι το αξίζεις...!!! | |
|
| |
| Dark Queen Rises-Book 3 | |
|