| Dark Queen Rises-Book 3 | |
|
+9Selene Amaranth Dark Knight paramu8enia Lillith darkfairy Μορένα Raven AЯianЯhod.ЬЩ.22 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AЯianЯhod.ЬЩ.22 Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Louis, Lestat and Dracula Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τετ Μάης 02, 2012 10:11 pm | |
| Από βδομάδα, έχω να πάω στο νηπιαγωγείο. Τι να κάνω; 10 χέρια δεν έχω, ούτε infinite time -.-
Ok, θα προσπαθήσω. Αλλά μην πέσετε πάλι να με φάτε -.- :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Eric Northman Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τετ Μάης 02, 2012 10:13 pm | |
| Ωχ... Καλή τύχη με τα μικρά. Εντάξει, δε σε τρώμε. Με την ησυχία σου. | |
|
| |
paramu8enia Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Dean! Kaneki-kun Atittude: Kind
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 1:07 am | |
| Ωωωωωω καινούργιαααα κεφάλαιαααααα!!!! Ναιιι!!!!!!!! Λοιπόν συμφωνώ με όσα είπανε τα κοριτσούδιααα..!!! καιιι έχω να πωωωω πως ήτανε όλα υπέροχαααα!!!!! Αλλά έχω κάποιες απορίες;;;!!!! 1. Από που και ως που η Λούνα είναι βρικόλακας στον τελευταίο κεφάλαιο του προηγούμενου κεφαλαίου ήτανε μέσα εκείνη η κακίστρο βρικόλακας! 2. Ο Μπλειν που στο καλό εξαφανίστηκε και το ίδιο και η Σέλεστ! Αυτά τα λίγα και από μένααα!!!! - Σπόιλερ:
Και το καλό που σου θέλουμε όλοι μας είναι να γράψεις γρήγορα...
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5273 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Ηλικία : 32 Τόπος : Lying in my coffin...Buried in a distant tomb of a distant place...away from unwanted eyes...
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 2:47 am | |
| Χριστίνα: Όσο για σένα, Μαράκι...ΣΑΝΤΑΜ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ που με πιέζεις Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Οι ερωτήσεις σου είναι πολύ εύστοχες, αλλά δεν μπορώ να τις απαντήσω γιατί θα είναι μεγάλο spoiler Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα το μάθετε στην πορεία | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 3:25 am | |
| Σημ.: Αυτες οι πιπερατες λεπτομερειες Argy... :Ρ χιχιχι.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 3:28 am | |
| Αφήνω παντού ανεξίτηλα σημάδια :P | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
Αριθμός μηνυμάτων : 12430 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Fairytale
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 3:40 am | |
| Αν βάλουμε χλωρίνη θα φύγουν ή θα γίνει ακόμα χειρότερα τπ χαλί; :Ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 3:45 am | |
| Αυτό τώρα ήταν καρφί; ΚΑΡΦΊ; -.- Καλάααα. Θα υποφέρετε ΌΛΟΙ τώρα εξαιτίας της Χριστίνας | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 3:48 am | |
| Μα γιατί; Εγώ για καλό το είπα (ΝΑΙ! Έτσι, να υποφέρουν όλοι! Moυχαχαχαχα!!! ) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 4651 Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011 Ηλικία : 28 Τόπος : Memories
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Πεμ Μάης 03, 2012 8:46 pm | |
| Χαχαχα δεν νομίζω ότι θα υποφέρουμε εμείς Argy....:P Χμμμ καλά!!! Αλλά να βιαστείς γιατί θα μείνω με τις απορίες μέχρι να πεθάνω... | |
|
| |
Amaranth Lycan
Αριθμός μηνυμάτων : 2751 Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2011 Ηλικία : 27 Τόπος : Night Castle
Character sheet Αγαπημένος Ήρωας: Atittude: Mean
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Μάης 07, 2012 6:32 pm | |
| τσ τσ τσ...αμαν ρε χριστινα!! | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Μάης 07, 2012 9:27 pm | |
| Τελικά το εννοούσε ότι θα υποφέρουμε όλοι και δε μας βάζει καινούργιο κεφάλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Δευ Μάης 07, 2012 9:42 pm | |
| Ναι τελικά το εννοούσε!! - Σπόιλερ:
Αλλά έχω ένα σχέδιο Χριστίνα....!!! Μόλις γυρίσει θα την κανονίσουμε....
| |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 12:29 am | |
| Ίσως να πρέπει να της πάρω κανένα δώρο για να την καλοπιάσω... - Σπόιλερ:
Μέσα! Τι θα της κάνουμε;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 4:44 am | |
| Αν θέλετε να πάψετε να υποφέρετε, απολύτως τίποτα | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 6:30 pm | |
| Μα, δε θα σου κάναμε τίποτα κακό, χρυσό μου. Μας έχεις εμάς για τέτοια άτομα; (Έχεις γράψει τίποτα; ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 8:10 pm | |
| Δες και μόνη σου Κεφάλαιο 3ο
''Και είπε ακριβώς τι;''
''Δεν με άκουσες την πρώτη φορά που το είπα;'' έκανε, αστειευόμενη, η Κέιλιν.
''Ναι, σε άκουσα, απλώς θέλω να βεβαιωθώ πως άκουσα καλά και δεν κάνουν παράσιτα τ' αυτιά μου'' Εκείνη μπορεί να ''διασκέδαζε'' από τις αντιδράσεις μου, αλλά εγώ δεν το έβρισκα καθόλου διασκεδαστικό όλο αυτό.
''Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία. Δες το σαν...εμπειρία''
''Strip show μπροστά σε έναν ξαναμμένο γέρο; Και γαμώ τις εμπειρίες!'' Όσο καλοστεκούμενος και αν ήταν, για τα δικά μου δεδομένα και για οποιασδήποτε άλλης κοπέλας στην ηλικία μου, ήταν γέρος. Τα φρύδια της Κέιλιν πήραν μια περίεργη, ανοδική πορεία. Το βλέμμα της ήταν κάπως επικριτικό.
''Τώρα μην γίνεσαι ρατσίστρια''
''Α ναι!'' έκανα, γεμάτη εκνευρισμό, εγώ ''Ενώ το δικό του σχόλιο ''Κοιτάτε για να μαθαίνετε'' δεν ήταν ούτε σεξιστικό, ούτε ρατσιστικό'' Στο βλέμμα της υπήρχε ακόμα κάποιο ψήγμα επικριτικότητας.
''Μην υπερβάλλεις, Λούνα! Έχεις κάνει πολλά άλλα πράγματα για πολύ λιγότερα'' Της έχωσα ένα χαστούκι τόσο δυνατό που κόντεψε να την ρίξει κάτω.
''Μην μου μιλάς εμένα έτσι, Κέιλιν! Από την στιγμή που ξέρεις ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα, θα με σέβεσαι. Αλλιώς τράβα πίσω στην αξιοθρήνητη φυλή σου. Με κατάλαβες;'' Έγνεψε καταφατικά, αλλά τα μάτια της όσο με κοίταζαν ήταν γεμάτα θυμό, κάτι για το οποίο αδιαφόρησα τελείως ''Να πηγαίνουμε;'' είπα, βιαστικά και ανυπόμονα και μπήκα στην αίθουσα, με την Κέιλιν σχεδόν να τρέχει από πίσω μου για να με προφτάσει. Η αίθουσα ήταν πλέον γεμάτη από άντρες, οι οποίοι, με το που καθίσαμε στο τραπέζι, μας κοίταζαν με απροκάλυπτη περιέργεια. Από αυτό κατάλαβα ότι οι γυναίκες αποτελούσαν συντριπτική μειοψηφία, ιδιαίτερα σε ένα μαγαζί σαν και αυτό. Σύντομα, εμφανίστηκε μια πανέμορφη Ασιάτισσα με ψεύτικα βυζιά και μας ρώτησε, με ένα κάπως ''μαγκίορικο'' στιλ τι θα παίρναμε. Εγώ αρνήθηκα να πιω κάτι, η Κέιλιν όμως παρήγγειλε ένα μπουκάλι ουίσκι. Όταν η Ασιάτισα, μετά από μερικά λεπτά, έφερε το ποτήρι με τον πάγο και τους ξηρούς καρπούς ως συνοδευτικό, η Κέιλιν τα έκανε στην άκρη και άρχισε να πίνει από το μπουκάλι. Ρίχνοντας μια ματιά στον χώρο γύρω μου, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάτι που να ήταν ανεκτό (έστω) για τα δικά μου γούστα. Όλα ήταν τόσο πομπώδη (από τον παράταιρο πολυέλαιο μέχρι τους καναπέδες και τα σεντόνια,) γεμάτα ψεύτικη ''γκλαμουριά'' και γκλίτερ που με έκαναν να θέλω να φύγω τρέχοντας από 'κει μέσα. Οι άνδρες όμως, όπως ήταν σαφές, δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για την αισθητική, πόσο μάλλον για την διακόσμηση. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το σόου, ένα σόου το οποίο σε έκανε, δικαίως, να ξεχάσεις τα πάντα γύρω σου και να έχεις καρφωμένο το βλέμμα σου μόνο στην σκηνή. Ήταν ένα σόου που ικανοποιούσε όλα τα σεξουαλικά ''γούστα'' του καθενός, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ''σκληροπυρηνικά'' Ήταν σαν να βλέπεις μια τσόντα ‘’εν δράση,’’ με την σεξουαλική πράξη να γίνεται ευθύς μπροστά στα μάτια σου, κάτω από τα ροζ φωτάκια της σκηνής και από την εκκωφαντική ένταση της μουσικής. Υπήρχαν, μάλιστα, και κάποιοι πιο ''γενναίοι,'' οι οποίοι συμμετείχαν στα ομαδικά αυτά όργια... Ήμουν κάπως απορροφημένη, παρακολουθώντας δυο ζευγάρια να αλλάζουν παρτενέρ και να βγάζουν με βιάση τα ρούχα τους, που δεν κατάλαβα στην αρχή το σκούντημα στον ώμο μου. Την δεύτερη φορά, γυρίσαμε και εγώ και η Κέιλιν και κοιτάζαμε ευθέως στα μάτια του Γουόνγκ, του παράξενου σχιστομάτη που είχαμε δει εξ' αρχής. Μας ενημέρωσε ότι το αφεντικό του μας περίμενε. Η Κέιλιν σηκώθηκε σχεδόν αμέσως, με εμένα να την ακολουθώ κάπως πιο απρόθυμα, η αλήθεια είναι αυτή. Τον ακολουθήσαμε κάτα πόδας και αναγκαστήκαμε να περάσουμε, μιας και το μαγαζί ήταν γεμάτο, ανάμεσα σε εκατοντάδες ξαναμμένους άντρες που παρακολουθούσαν την σκηνή και την έπαιζαν απροκάλυπτα μπροστά σε όλους. Έστρεψα το βλέμμα μου ευθύς μπροστά μου και συνέχισα να προχωράω. Το είχα δει πλέον τόσες φορές στον εν λόγω χώρο που έπαυε να μου κάνει εντύπωση. Ενώ, πρότινος, το γραφείο του μου είχε φανεί ο ορισμός της καθαριότητας, δεδομένης της θέσεώς του στον συγκεκριμένο χώρο, αυτή την φορά και μόνο που το κοίταζα ένιωθα τόσο φτηνή και βρώμικη όσο οι χορεύτριες εκεί έξω. Αυτό με έκανε να ρίξω μια καλύτερη ματιά στον (δήθεν) καλοστεκούμενο μεσήλικο που στέκονταν αγέρωχος μπροστά μου.
''Λοιπόν;'' Έκανε ο Λου, ρίχνοντάς μας βλέμματα γεμάτα λαγνεία και απροκάλυπτη επιθυμία ''Σας άρεσε το σώου;'' Η Κέιλιν πήγε να μιλήσει, αλλά δεν πρόλαβε να αρθρώσει λέξη. Προχώρησα μπροστά, τονίζοντας ιδιαίτερα τις κινήσεις των γοφών μου και κόλλησα το σώμα μου επάνω του.
''Ω ναι'' έκανα, με παθιάρικη φωνή, εγώ ''Ήταν τόσο...ξεσηκωτικό. Άκρως σεξουαλικό. Για την ακρίβεια...'' Έβγαλα σιγά-σιγά το σακάκι που φορούσα ''εμείς οι δυο είμαστε...έτοιμες για όλα'' Τα μάτια του σπίθισαν από ενδιαφέρον. Έκανε νόημα στον Γουόνγκ να φύγει από το δωμάτιο και να μας ‘’αδειάσει την γωνιά’’ Εκείνος έκανε μια βαθιά υπόκλιση και έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το δωμάτιο. Μόλις έκλεισε η πόρτα πίσω του, άρχισα να του βγάζω το σακάκι και να ξεκουμπώνω τα κουμπιά του πουκαμίσου του.
''Τι θέλεις να κάνουμε για εσένα, αγόρι μου;'' συνέχισα εγώ στο ίδιο, βαθύ και ναζιάρικο ύφος που χρησιμοποίησα νωρίτερα. Εκείνος κοίταξε φευγαλέα πότε την μια και πότε την άλλη και είπε, με τα μάτια του γεμάτα πόθο:
''Θέλω να το κάνετε. Εσείς οι δυο. Και εγώ να κοιτάζω''
''Α ναι;'' Τον έβαλα να καθίσει σε μια καρέκλα ''Τότε κάτσε και απόλαυσε το!'' Αμέσως, του γύρισα την πλάτη και πλησίασα την Κέιλιν. Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που είχε μείνει σχεδόν άφωνη και μόνο κοίταζε, με μάτια γουρλωμένα από την έκπληξη. Την άρπαξα με δύναμη από τα μαλλιά και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της. Εκείνη ήταν σαν μαστουρωμένη και πλήρως αποχαυνωμένη, παρόλα αυτά συνέχισα να την φιλάω. Κάποια στιγμή, ψιθύρισε μέσα από τα δόντια της:
''Τι κάνεις;''
''Παράσταση δεν θέλει ο πορνόγερος;'' έλεγα εγώ, φιλώντας την παράλληλα ''Παίξ' το καλά και θα δεις πως θα στον φτιάξω εγώ'' Τότε, εκείνη άρχισε να ανταποκρίνεται με μανία στο φιλί μου. Να χουφτώνει το στήθος μου, να χαϊδεύει τα μαλλιά μου. Ένιωθα κάπως περίεργα με όλο αυτό, αλλά βλέποντας τις αντιδράσεις του γέρου φαινόταν ότι άξιζε το αποτέλεσμα. Ανέβασα κι εγώ το φόρεμά της, τόσο ώστε να φαίνονται τα εσώρουχά της και άρχισα να παίζω με τα στήθη της, ακούγοντας την να βγάζει μικρούς, κοφτούς αναστεναγμούς. Κάποια στιγμή, γύρισα το βλέμμα μου προς τα εκείνον και τον ρώτησα:
''Σου αρέσει αυτό που βλέπεις, ε, σου αρέσει;'' Εκείνος έγνεψε θετικά, με κάτι τεράστια, κατάμαυρα μάτια ''Θες να μας γαμήσεις και τις δυο, άγρια και γρήγορα, έτσι;'' Αυτή την φορά δεν έκανε καμία κίνηση, αλλά το έβλεπα στα μάτια του πόσο πολύ το ήθελε. Με μια κίνηση, πήδηξα και έκατσα επάνω στα γόνατά του ''Πες μου τι ξέρεις γι' αυτό και θα ανταμειφθείς και με το παραπάνω'' Τότε, του έδειξα το μενταγιόν με τον ουροβόρο που φορούσα, αυτό που είχαμε κλέψει από το γραφείο του δικηγόρου. Αυτό τον έκανε να τιναχτεί από πάνω μου τόσο απότομα που κόντεψε να με ρίξει κάτω.
''Που το βρήκες αυτό;'' έκανε, κοιτάζοντάς μας αυτή την φορά με γουρλωμένα από την έκπληξη μάτια. Είδα την Κέιλιν να κατεβάζει το φόρεμά της και να χαμογελάει πονηρά.
''Ήταν το δώρο ενός καλού μου...φίλου'' Κοίταζε πότε εμένα και πότε το μενταγιόν, μη μπορώντας να το πιστέψει.
''Αποκλείεται. Αφού αυτός...εσύ...'' Πετάχτηκε από την θέση όπου βρισκόταν και πήγε, βλακωδώς, να αρπάξει στα χέρια του το τηλέφωνο ''Θα τον πάρω τηλέφωνο και ελπίζω να έχει μια καλή εξήγηση...'' Το χέρι του δεν πρόλαβε καν να ακουμπήσει το τηλέφωνο. Όλο του το σώμα ήταν παραδομένο στα χέρια μου. Δεν μπορούσε να κουνηθεί, ούτε καν να μιλήσει''
''Άκουσε να δεις: ανέχτηκα αρκετές μαλακίες από σένα μέχρι τώρα. Το γεγονός ότι σε άφησα να εκπνέεις ακόμα τα απαίσια χνώτα σου είναι επειδή μου χρωστάς κάτι. Το νιώθεις αυτό;'' Η πίεση στο σώμα του έγινε μεγαλύτερη. Δεν χρειαζόταν καν να τον ακουμπήσω για να τον κάνω να πονέσει ''Αυτό είναι το αίμα σου που βράζει. Θα σιγοκαίει αργά μέσα σου μέχρι να εκραγείς και να μαζέψουν τα κομμάτια σου'' Έπαιρνα ικανοποίηση μόνο από την τρομοκρατημένη έκφραση του προσώπου του ''Λοιπόν, θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα μέχρι να μου πεις, αλλιώς...'' Άφησα την φράση μου μισή και άρχισα να μετράω αντίστροφα. Τον ένιωσα να ιδρώνει, ώσπου... Η πόρτα άνοιξε. Αισθάνθηκα μια πανίσχυρη, αθάνατη παρουσία στον χώρο. Τις ήξερα πλέον τόσο καλά που δεν χρειαζόταν καν να γυρίσω το κεφάλι μου για να δω ποιος είναι.
''Ήρθαμε να πάρουμε μέρος στο πάρτι, αφέντη;'' | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 9:34 pm | |
| Ποιος είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;; Ποιοςςςςςςς;;;;;;;;; Πε μου ποιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!! :ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ωωωωω πολύ λεπτομερώς και αυτό το κεφάλαιοο Argy!!! Γενικά σε αυτό το βιβλίο γίνεται της πτανς! :Ρ Ήθελα να πω οτι γίνεται χαμός!! :Ρ - Σπόιλερ:
Χριστίνα προτείνεις τίποτα καλό εσύ;;;:Ρ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 9:57 pm | |
| Εκεί, εκείειει, να τσουρουφλίζεσαι! Αυτά παθαίνουν όσοι μηχανορραφούν πίσω από την πλάτη μου :P Και ναι, τα πράγματα είναι λίιιγο εκτός ελέγχου στο συγκεκριμένο βιβλίο Περισσότερο ή λιγότερο από τα προηγούμενα; Εσείς θα μου πείτε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 10:25 pm | |
| Α καλάάάάά! Θες να σου πούμε την αλήθεια;;;; Είσαι έτοιμη γι'αυτό που λες;;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 10:27 pm | |
| Πες μουουυου. Αγωνιώωωω. ΠΕΣ ΛΈΜΕ! ΜΊΛΑ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΣ; ................ Ωραία, πες :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τρι Μάης 08, 2012 10:45 pm | |
| Χαχαχαχα Λοιπόν είσαι πανέτοιμη....;;; Είσαστε έτοιμοι;;;; (όπως έκανε και το Σακίδιο... ) Λοιπόν.... Λοιπόν..... Είναι.... Σούπερ.... Σούπερ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :DDDDDD | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τετ Μάης 09, 2012 12:06 am | |
| Θέλω συνέχεια αυτήν ακριβώς τη στιγμή!!! (Αλήθεια, πότε σκοπεύεις να την ανεβάσεις; ) Νομίζω ότι η Λούνα ήταν λίιιγο υπερβολική σε αυτό το κεφάλαιο. Εντάξει, δεν την χωνεύει την Κέιλιν, αλλά δε μου φαίνεται και πολύ δίκαιο να τη χαστουκίσει για τον τρόπο που της μιλούσε. Δεν της είπε και τίποτα τόσο κακό. Εντάξει, δεν λέω, η πρόταση να το κάνουν μπροστά στον πορνόγερο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά βρικόλακες είναι. Τα ήθη δεν είναι ακριβώς το δυνατό τους σημείο... Μην ανησυχείς για το βιβλίο. Νομίζω πως όσο πιο πολύ ξεφύγει, τόσο καλύτερο θα είναι! Κeep writing!!! - Σπόιλερ:
Μαρία, δεν νομίζω ότι σε αυτή τη φάση μας παίρνει να της κάνουμε τίποτα άλλο εκτός κι αν είναι κάτι καλό (ξέρεις, χάρες, θελήματα, δώρα κλπ). Θα μας αφήσει να είμαστε σε αναμένα κάρβουνα... πάλι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τετ Μάης 09, 2012 1:22 am | |
| Μαράκι: Μουχαχάαα. Χαίρομαι ^.^ Χριστίνα: Θα γράψω σήμερα το κεφάλαιο, να δω πως θα μου βγει και θα σας πω Πλαγίως, έτσι όπως της είπε, είναι σαν να την είπε πουτ@να. Δεν την πείραξε η συμβουλή ''γδύσου στον γέρο'' Την πείραξε ο τρόπος που το είπε. Ήταν σε στιλ ''Εντάξει, κοπελιά, εδώ έχεις κάτσει σε άλλους κι άλλους, σιγά'' Άλλωστε, οι βρικόλακες είναι πάντοτε των άκρων όσον αφορά την άσκηση εξουσίας I'll give it a try | |
|
| |
Raven Vampire Eli†e
| Θέμα: Απ: Dark Queen Rises-Book 3 Τετ Μάης 09, 2012 1:25 am | |
| Άντε, γράφε τότε! Τι κάθεσε εδώ; ΓΡΑΦΕΕΕ!!! Α, έτσι το εννοούσε. Εντάξει, τι να κάνουμε, είναι καμμένο το μυαλό. Τότε καλά της έκανε!!! | |
|
| |
| Dark Queen Rises-Book 3 | |
|